www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 13, 11:34:07

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921214 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Melyik a kakukktojas?
ezegyszmájli
Kakukktojas
Tyuktojas
[you]

Oldalak: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 ... 39
Nyomtatás
Szerző Téma: Tesztpálya, avagy probálkozások  (Megtekintve 752691 alkalommal)
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #944 Dátum: 2009 Január 18, 21:44:56 »

Ez tényleg hiszti! Protit megvédem! Csak akkor is kellene hisztizni, mikor pl. Pityubácsi elindította a buzi lavinát!! Ő is egy admin! Félre ne értsétek nem Pista ellen akarok szólni, hanem ez egyenlőtlen mérce mellett! Proti egy trágár szót sem írt le az első hsz-ben, ha jól emlékszem.

na pistázz!!
már vagy 5 éve buzizok különböző fórumokon.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
RNIE
« Hozzászólás #943 Dátum: 2009 Január 18, 16:08:26 »

de megmaradt, vagy nem?
mert nem írta le senki hogy szeretné ha befejezné.bár a választ tudjuk Grin
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #942 Dátum: 2009 Január 18, 16:05:21 »

a buzizáson is megsértődtek páran ha jól emléxem...nem tudom más hogy van vele,de én a cikizést meg a szopatást megtanultam kezelni 11évesen az általánosban(2.osztály Grin )
de megmaradt, vagy nem?
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #941 Dátum: 2009 Január 18, 16:02:41 »

ja a Pista volt a fakeman
ezt most komolyan mondtam, mert szerintem Proti feleslegesen van felemlegetve, és tényleg nem Pityubácsi ellen akarok harcot vívni, de ő jutott most eszembe

erre mondom én azt, hogy nem baráti társaság már a fórum, mert nem is lehet az, ennyi ember nem lehet egymással barátságban
RNIE
« Hozzászólás #940 Dátum: 2009 Január 18, 15:55:44 »

a buzizáson is megsértődtek páran ha jól emléxem...nem tudom más hogy van vele,de én a cikizést meg a szopatást megtanultam kezelni 11évesen az általánosban(2.osztály Grin )
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #939 Dátum: 2009 Január 18, 15:49:20 »

Ez tényleg hiszti! Protit megvédem! Csak akkor is kellene hisztizni, mikor pl. Pityubácsi elindította a buzi lavinát!! Ő is egy admin! Félre ne értsétek nem Pista ellen akarok szólni, hanem ez egyenlőtlen mérce mellett! Proti egy trágár szót sem írt le az első hsz-ben, ha jól emlékszem.
ja a Pista volt a fakeman

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #938 Dátum: 2009 Január 18, 15:45:25 »

Számomra az a szomorú a dologban, hogy pont egy olyan személy indította el a lavinát, és közben, láthatólag még élvezte is a dolgot, akinek az lenne a feladata (persze sok más mellett), hogy ilyeneknek elejét vegye...
És valóban jó dolog, hogy eltűntek a nyomok, viszont lehet, ezért lehetek esetleg nevetség tárgya, a "hisztimmel"...aki nem látta, az előzményeket...
Na mindegy...
RNIE
« Hozzászólás #937 Dátum: 2009 Január 18, 15:31:52 »

ha lenne feljelentős gomb,most matyit feljelenteném Grin
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #936 Dátum: 2009 Január 18, 06:22:54 »

Nincs demokrácia, úgyhogy eldöntöttem, feljelentős gomb nem lesz. Hűlyén néz ki egy baráti társaságban. Inkább igyekszünk éberen őrködni, szabályozni és mindenkit megkérni, hogy moderálja magát. Ha ennek ellenére közízlés sérül, akkor retorzió lesz.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #935 Dátum: 2009 Január 17, 22:07:02 »

ja és szeretném most közölni ,hgy semmivel nem értek egyet  Cool

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #934 Dátum: 2009 Január 17, 22:04:41 »

Mondjuk a "jelentem a moderatornak" gombra kivancsi vagyok mit szol majd a "mimozalelku emberjogi harcos kulonitmeny(c)" :-) (nem bantasbol irom!), hogy nem csak "befogjak a szamat", hanem "fel is jelentenek!" ... Remelem nem lesz belole problema, ha be lesz vezetve!
már most óvnék !
antidemokratikus rendőrállami kényszercselekvés

RNIE
« Hozzászólás #933 Dátum: 2009 Január 17, 22:03:56 »

Mondjuk a "jelentem a moderatornak" gombra kivancsi vagyok mit szol majd a "mimozalelku emberjogi harcos kulonitmeny(c)" :-) (nem bantasbol irom!), hogy nem csak "befogjak a szamat", hanem "fel is jelentenek!" ... Remelem nem lesz belole problema, ha be lesz vezetve!
csak 1-2 embernek nem fog tetszeni ami miatt meg is lehet szűntetni szokás szerint
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #932 Dátum: 2009 Január 17, 22:02:53 »

Buzi, aki fékez! :-)))
RNIE
« Hozzászólás #931 Dátum: 2009 Január 17, 22:01:42 »

Ez megoldhato!
anyázósba meg senkinek nem tetszett amikor bevezeti ugyanezt az árulkodósdit az apeh.tiszta óvoda
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #930 Dátum: 2009 Január 17, 21:59:38 »

Azt hiszem itt nincs olyan, hogy "jelentés egy moderátornak" de akár be is lehetne vezetni.
Ez megoldhato!

1303LS
« Hozzászólás #929 Dátum: 2009 Január 17, 21:32:19 »

El kell fogadnod-az iskolázottság-pár diploma mégis jelent valamit.
Húúú ezzel hogy vitába tudnék szállni az életből merített példákkal, de hagyjuk.
1303LS
« Hozzászólás #928 Dátum: 2009 Január 17, 21:31:22 »

Azt hiszem itt nincs olyan, hogy "jelentés egy moderátornak" de akár be is lehetne vezetni.
Én már jeleztem mikor le lett szedve.
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #927 Dátum: 2009 Január 17, 21:20:21 »

Amikor a móka ment, hol voltál??? Roll Eyes

Az az igazság, hogy nem olvasok állandóan minden topicot. (Van amit szinte sohasem...)

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #926 Dátum: 2009 Január 17, 21:15:22 »

Első figyelmezetés!
(Mert amit itt műveltek az kimeríti az offtopicolás tipikus esetét! Húzás a szóljatok ide-be.)

Grin

Amikor a móka ment, hol voltál??? Roll Eyes

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #925 Dátum: 2009 Január 17, 21:07:32 »

Első figyelmezetés!
(Mert amit itt műveltek az kimeríti az offtopicolás tipikus esetét! Húzás a szóljatok ide-be.)

Grin

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #924 Dátum: 2009 Január 17, 20:53:13 »

már bocs,de nem ketten vagytok a fórumon.
Mostmár veled együtt hárman!

Tóth Zoltán
RNIE
« Hozzászólás #923 Dátum: 2009 Január 17, 20:50:33 »

Hasonlokat éreztem én is az ignore gombos balhé idején,de most is azt mondom,akkor kellett.mint ahogy most is,mert eredményes volt.
már bocs,de nem ketten vagytok a fórumon.rajtatok kívül jópár embernek tetszett ez is,meg az ignore is
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #922 Dátum: 2009 Január 17, 20:46:10 »

ezért lehetek esetleg nevetség tárgya, a "hisztimmel"...aki nem látta, az előzményeket...
Na mindegy...
Egészen másról van szó!
A "hisztiddel" segitettél rámutatni egy olyan problémára,melyre senki nem számitott,amikor elkezdte ezt a jópoénnak induló,aztán eldurvuló játékot!
Nem vagyunk egyformák,de a kettönk türéshatára kb. egyforma,egyetértek veled abban is,hogy az ilyen dolgokat szóvá kell tenni,ahogy meg is tetted.
Hasonlokat éreztem én is az ignore gombos balhé idején,de most is azt mondom,akkor kellett.mint ahogy most is,mert eredményes volt.
« Utoljára szerkesztve: 2009 Január 17, 20:47:41 írta Vagabond »

Tóth Zoltán
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #921 Dátum: 2009 Január 17, 20:38:36 »

Felesleges aggódnod. Egy-két hónap múlva senki nem fog rá emlékezni, ám ha még sokat beszélünk róla... :-)))

Számomra az a szomorú a dologban, hogy pont egy olyan személy indította el a lavinát, és közben, láthatólag még élvezte is a dolgot, akinek az lenne a feladata (persze sok más mellett), hogy ilyeneknek elejét vegye...
És valóban jó dolog, hogy eltűntek a nyomok, viszont lehet, ezért lehetek esetleg nevetség tárgya, a "hisztimmel"...aki nem látta, az előzményeket...
Na mindegy...
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #920 Dátum: 2009 Január 17, 20:33:58 »

Közzé tett, de sajnos kötelezővé nem tett. Ez a mi sarunk, most ráfeküdtünk a dologra.
Amúgy - a magunk védelmében is - a szóljatok ide topikból törötünk minden ilyen jellegű, illetve beidézett hozzászólást. Sajnos 24 órában nem tudjuk figyelni a beírásokat, ezért némi késéssel. Ez kicsit olyan, mintha valaki feltör egy Bogarat a Tatabányai Bogaártalálkozón a parkolóban, amíg Te kint bonyolítod a gyorsulást. A károsult pedig kijelenti, hogy a találkozó egy szar, mert még a kocsikra sem tudnak vigyázni.
Felmerült egy dolog, tanultunk belőle, igyekszünk tenni ellene. Nagyon sajnálnám, ha emiatt itthagynál bennünket.

Na mindegy...

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #919 Dátum: 2009 Január 17, 20:04:04 »

Közzé tett, de sajnos kötelezővé nem tett. Ez a mi sarunk, most ráfeküdtünk a dologra.
Amúgy - a magunk védelmében is - a szóljatok ide topikból törötünk minden ilyen jellegű, illetve beidézett hozzászólást. Sajnos 24 órában nem tudjuk figyelni a beírásokat, ezért némi késéssel. Ez kicsit olyan, mintha valaki feltör egy Bogarat a Tatabányai Bogaártalálkozón a parkolóban, amíg Te kint bonyolítod a gyorsulást. A károsult pedig kijelenti, hogy a találkozó egy szar, mert még a kocsikra sem tudnak vigyázni.
Felmerült egy dolog, tanultunk belőle, igyekszünk tenni ellene. Nagyon sajnálnám, ha emiatt itthagynál bennünket.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #918 Dátum: 2009 Január 17, 19:20:32 »

Az itt folyt "mókához":
Admin által, itt közzétett etikai szabályzat egy pontjára hívnám fel a figyelmet, mely etikai szabályzat ugyan, tudtommal nem lett kötelezővé tételre, de az idézett részt a "főkolompos" admin sem tartotta be.

Hozzászólások törlése

a.) Jogsértő hozzászólások.
Jogsértő minden olyan hozzászólás, amely a közzétételének időpontjában hatályos magyar jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz.

b.) Bármely regisztrált felhasználó valós személyes adatait (például: név, lakhely, munkahely, beosztás stb. – ún. "IRL adatokat") tartalmazó hozzászólások.
Kivételt képeznek azon esetek amikor az üzemeltető fórumain az érintett regisztrált felhasználó saját maga hozta nyilvánosságra valós személyére vonatkozó adatait, azonban más felhasználó ebben az esetben sem terjeszkedhet túl az eredeti közlés adattartamán.

c.) Alpári illetve agresszív, fenyegető hangnemű hozzászólások.
Azt, hogy egy hozzászólás alpári, agresszív vagy fenyegető-e (stb.), a moderátorok feladata eldönteni az adott fórum, illetve a téma jellegének függvényében.

Ennyi...

Nem elérhető sleepAIR

« Hozzászólás #917 Dátum: 2009 Január 17, 10:32:59 »

Ja most olvastam...  Undecided
Kár volt kivinni innen, mert miután képbe kerültem rendkívül szórakoztató volt.....
egyet értek  Grin

http://sleepair.blogspot.hu

Typ3 Variant ‘72
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #916 Dátum: 2009 Január 16, 22:37:29 »

huje pista  Grin

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #915 Dátum: 2009 Január 16, 22:21:53 »

Buzi Pityubácsi

érdekes,nekem működik Grin

fogj egy talicska sünt és szépen, komótosan egyesével told fel magadnak :-PP

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető fecszso

« Hozzászólás #914 Dátum: 2009 Január 16, 22:14:42 »

a szójatok ide-ben páran a szívükre vették.
buzik!
Ja most olvastam...  Undecided
Kár volt kivinni innen, mert miután képbe kerültem rendkívül szórakoztató volt.....

VW 1300 - 1967
Pannónia T1 - 1963
Honda Transalp XL600 VT -1996
RNIE
« Hozzászólás #913 Dátum: 2009 Január 16, 22:04:44 »

Buzi Pityubácsi

érdekes,nekem működik Grin
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #912 Dátum: 2009 Január 16, 22:02:23 »

Most mér nem megy a "[you]" funkció?  Huh

a szójatok ide-ben páran a szívükre vették.
buzik!

flex 'em all!
Nem elérhető fecszso

« Hozzászólás #911 Dátum: 2009 Január 16, 21:24:15 »

Most mér nem megy a "[you]" funkció?  Huh

VW 1300 - 1967
Pannónia T1 - 1963
Honda Transalp XL600 VT -1996
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #910 Dátum: 2009 Január 16, 18:27:36 »

Én kihagyom. De hátha a Vwoodoo. Evil
CHECK!!
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #909 Dátum: 2009 Január 16, 18:22:58 »

Én kihagyom. De hátha a Vwoodoo. >:DNeki egyébbként is járna valami extra hamár a nyakán maradt a Süti. Evil Evil Evil Evil Evil
« Utoljára szerkesztve: 2009 Január 16, 18:26:42 írta Woodoo »

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #908 Dátum: 2009 Január 16, 18:22:01 »

Nálad már járt? Evil
Igen! (sot, kert egy rekesz sort a "szolgalataier'"! Adjatok neki ti is, megeri! :-D)

Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #907 Dátum: 2009 Január 16, 18:20:21 »

Nálad már járt? Evil

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #906 Dátum: 2009 Január 16, 18:19:19 »

EZT MONDTAM ÉN IS  Evil Evil
Mer' ti jol osszebeszeltek, hogy most valahogy vissza kell vagni ... :-)
Pityuba' mar uton van feletek egy dizel anal-intruderrel, varjatok csak! :-D

Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #905 Dátum: 2009 Január 16, 18:07:52 »

Nem elrontani szeretném de ez a "játék " durvább mint amit mi müvettünk Vwoodooval.Ugye ha lenne etiket most egy darabig nem lenne a Tűzhozó? Evil
Szerintem itt meg nagyobb SZIVATÁS FOLYIK. mint amit "mi" csináltunk woodoo-vwoodoo val.... amiért páran majdnem a fejünket vették   !

még szerencse h nincs még írott bogarhatus netikett  Evil   (mert akkor mindenkit le lehetne tiltani 1hétre innen...mert visszaéltek más

nevével  Evil )
EZT MONDTAM ÉN IS  Evil Evil DE NEM VETTÉK KOMOLYAN   
Oldalak: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 ... 39
Nyomtatás

Ugrás: