www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 07:42:58
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Bogaras fórumok
> Téma:
Szóljatok ide
Oldalak:
1
...
2063
2064
2065
2066
2067
[
2068
]
2069
2070
2071
2072
2073
...
3545
Szerző
Téma: Szóljatok ide (Megtekintve 27935215 alkalommal)
Balage
Low Fast - többet forog, jobban pörög
Re: Szóljatok ide
«
Hozzászólás #59101 Dátum:
2009 Január 23, 11:27:16 »
Az 5 szem T4-ünkben nincs fal. Néha még a hátsó ülések sem.
Nem szoktak szólni érte. Műszaki az persze más kérdés, akkor minden vissza épül bele.
Elvileg az utasteret le kell választani a raktértől.
Szerintem rakhatsz "falat" az első ülések mögé. Ha beteszed a hátsó üléseket, akkor elvileg ez mögé is kell leválasztás. Elvileg!
Idézetet írta: gumibogi - 2009 Január 23, 11:21:59
megkérdezném hátha valakinek van tapasztalat infoja
hogy egy 6 személyes tgk-ból kiveszem a középső azaz hátsó sor ülést
és teszek egy rácsot vagy hátfalat az első sor ülés mögé
azt szabályosan teszem-e vagy nem???
van-e erre valami szabály......
1971 VW 1300 GT-L
1999 Piaggio Liberty 50 2T
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #59100 Dátum:
2009 Január 23, 11:23:31 »
Idézetet írta: gumibogi - 2009 Január 23, 11:21:59
Nekem semmi infom nincs errol. De miert lenne ez gond ?
Buzi, aki fékez! :-)))
gumibogi
20-9111-661 www.ftgumi.hu
«
Hozzászólás #59099 Dátum:
2009 Január 23, 11:21:59 »
megkérdezném hátha valakinek van tapasztalat infoja
hogy egy 6 személyes tgk-ból kiveszem a középső azaz hátsó sor ülést
és teszek egy rácsot vagy hátfalat az első sor ülés mögé
azt szabályosan teszem-e vagy nem???
zengőgumi
Béka
«
Hozzászólás #59098 Dátum:
2009 Január 23, 10:57:25 »
Veszprém, és Fejér megyében keresek Bogarakhoz értő embert! Tel:06/20 926-77-88
vwoodoo
«
Hozzászólás #59097 Dátum:
2009 Január 23, 10:06:54 »
Idézetet írta: bushi - 2009 Január 23, 09:47:34
Nemvicc a youtube-on kurvajó tutorialok vannak fent:
http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=indesign+tutorial&aq=f
Designer kollega itt ül mellettem és ajánlja.
KÖSZÖNÖM bushi!
Idézetet írta: Protheus - 2009 Január 23, 09:52:37
Ezt most igy komolyan? :-) Google a baratod! Beirod "indesign tutorial" es kapsz ezreket (kiprobaltam, egy-kettot meg is neztem).
KÖSZÖNÖM Protheus!
bushi
-=BUS(H)MAN=-
«
Hozzászólás #59096 Dátum:
2009 Január 23, 09:55:25 »
Gondolom azért kért segítséget hogy ilyen okosakat mondjunk neki nemde?
Idézetet írta: Protheus - 2009 Január 23, 09:52:37
Ezt most igy komolyan? :-) Google a baratod! Beirod "indesign tutorial" es kapsz ezreket (kiprobaltam, egy-kettot meg is neztem).
VW Transporter T1 (1965)
VW Lupo 1.2 TDi Triptronic (2000)
http://www.facebook.com/istvan.busak
http://hu.linkedin.com/in/istvanbusak
http://foursquare.com/bushiur
http://twitter.com/bushiur
Vagabond
A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298
«
Hozzászólás #59095 Dátum:
2009 Január 23, 09:52:58 »
Idézetet írta: BigBug - 2009 Január 23, 09:47:02
ne nyissunk neki topicot !
beszéltem még éjjel a Hanyival.
Világos,nyilt beszéd!
Megértettem!
Csak jó kézbe kerüljön a busz,hogy továbbra is ikon maradhasson!
Tóth Zoltán
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #59094 Dátum:
2009 Január 23, 09:52:37 »
Idézetet írta: vwoodoo - 2009 Január 23, 09:42:54
INDESIGN
PROGRAMHOZ TUD VALAKI VALAMI OKTATÓ ANYAGOT??? INFOSOK HELP
Buzi, aki fékez! :-)))
bushi
-=BUS(H)MAN=-
«
Hozzászólás #59093 Dátum:
2009 Január 23, 09:47:34 »
Nemvicc a youtube-on kurvajó tutorialok vannak fent:
http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=indesign+tutorial&aq=f
Designer kollega itt ül mellettem és ajánlja.
Idézetet írta: vwoodoo - 2009 Január 23, 09:42:54
INDESIGN
VW Transporter T1 (1965)
VW Lupo 1.2 TDi Triptronic (2000)
http://www.facebook.com/istvan.busak
http://hu.linkedin.com/in/istvanbusak
http://foursquare.com/bushiur
http://twitter.com/bushiur
BigBug
«
Hozzászólás #59092 Dátum:
2009 Január 23, 09:47:02 »
Idézetet írta: Vagabond - 2009 Január 23, 09:28:18
Fontos információ,ezért beidéztem!
Egyben kérdezném,hogy annyi volt a Hanyi féle akcio,ami tegnap este iródott?
Nyissunk uj topikot,ahogy Szenyor is ajánlotta,vagy nincs miröl beszélni?
Tegnap sok kérdés és ötlet felmerült,de még mindig nem tisztázódott,hogy milyen formában tudunk segiteni?
A busz elhelyezése az egyik problémára megoldás lehet,de van még más is!
ne nyissunk neki topicot !
beszéltem még éjjel a Hanyival.
ez egy összetetteb kérdés annál ,hogy mi ezt úgy megoldjuk hogy megvesszük az autóját
az életében egy korszak lezárult és elkezdődött egy másik
családot alapított és arra koncentrál, semmi léhaság,hobbi stb most nem lehet fontosabb ennél
és majd lesz olyan időszak ismét az életében amikor belefér majd a hobbi megint
én,mi nem dönthetjük el helyette,hogy mit csináljon majd egy év múlva
nagyon szép dolog lenne ha összedobnánk a buszára a lét és megvennénk hátha majd egyszer visszavásárolja .
és ki fogja tárolni ,karbantartani,papírok stb .... évekig esetleg
akinek tetszik vegye meg és legyen vele boldog, ugyanúgy ahogy a deeppurple busz ez a busz is egy nagy magyar bogaras,buszos ikon
hajjj ha mesélni tudna
sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....
ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
vwoodoo
«
Hozzászólás #59091 Dátum:
2009 Január 23, 09:42:54 »
INDESIGN
Vagabond
«
Hozzászólás #59090 Dátum:
2009 Január 23, 09:28:18 »
Idézetet írta: Binci - 2009 Január 22, 22:05:04
Ennyit tudok felajánlani:
NÁLAM A PINCÉBEN, A BOGARAM MÖGÖTT VAN HELY A BUSZNAK, ÉS SZÍVESEN ELTÁROLOM
INGYEN!
Fűtött garázs, ha le tud menni a lejtőn és befér a kapun, akkor bármikor!
Fontos információ,ezért beidéztem!
Egyben kérdezném,hogy annyi volt a Hanyi féle akcio,ami tegnap este iródott?
Nyissunk uj topikot,ahogy Szenyor is ajánlotta,vagy nincs miröl beszélni?
Tegnap sok kérdés és ötlet felmerült,de még mindig nem tisztázódott,hogy milyen formában tudunk segiteni?
A busz elhelyezése az egyik problémára megoldás lehet,de van még más is!
Tóth Zoltán
RNIE
«
Hozzászólás #59089 Dátum:
2009 Január 23, 09:26:29 »
1-et értek,én azt is megkockáztatnám,-bár tudom hogy nem lehetséges-hogy az anyázós topik is mehet a kukába
meg a recep
Balage
Low Fast - többet forog, jobban pörög
«
Hozzászólás #59088 Dátum:
2009 Január 23, 09:25:46 »
Én tudom, hogy nem jó ez a fórum így, meg én is elég heves tudok lenni néha.
Mondják, hogy felhígult a fórum. Lehet, de ezt honnan számítjuk? A levlista és az index összeolvadásától, vagy az új fórum megjelenésétől? Ez szerintem hülyeség. Nem lenn itt semmi probléma, ha nem csetszobának, haverok "faszának szopkodása", meg számtalan hülyeségre használnák a fórumot, hanem csak és kizárólag bogarazásról (persze buszok és egyebek is) szólna. A sok egyéb témát meg beszéljék meg az indexen, vagy bárhol máshol. Ha rajtam múlana akkor maradna kb. 10 topik. Ezek moderálva lennének. Egyből nem lenne ennyi vita, meg nézet eltérés, hanem lenne hasznos tartalom, meg jókedv. Most az, "ez egy nagy baráti társaság meg így meg úgy" köröket ne fussuk le megint..
Mehetnék máshova is, de ez a bogaras fórum "ahol a Bogarazás kezdődik".
1971 VW 1300 GT-L
1999 Piaggio Liberty 50 2T
BigBug
«
Hozzászólás #59087 Dátum:
2009 Január 23, 08:30:46 »
maximálsan egyetértek a keménykezű moderálással
még akkor is ha velem szemben kell megtennie egy moderátornak
az egyes és a hármas opciók használatát támogatnám
és ismét felvetném a topicmoderátori opciót is mint sok más fórumon jólbevált alkalmazást
hiszen nem várható el 4 moderátortól,hogy minden nap végigolvasson 1000 hszt mindezt úgy hogy közben érdemben válaszol, moderál
1 adott topicnak ezesetben akár több úgymond almoderátora is lehetne aki a topic valódi tartalmára felügyelne és esetleg komment nélkül törölné az oda nem illő tartalmat
mindamellett a trágárság és a nyíltszini vita kontrollálását is azonnal megoldhaná még akkor is ha az említett 4 moderátor éppe mással van elfoglalva hiszen 24órán át nem ül ott senki
csak egy ötlet
sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....
xoyox
«
Hozzászólás #59086 Dátum:
2009 Január 23, 08:30:34 »
Ston:
Se Te , sem Pityu bacsi nem azok vagytok, akik peldat mutattok, = rendet akarnatok tenni.
TBK annakidejen megmondta:
:Számomra az a szomorú a dologban, hogy pont egy olyan személy indította el a lavinát, és közben, láthatólag még élvezte is a dolgot, akinek az lenne a feladata (persze sok más mellett), hogy ilyeneknek elejét vegye...
Erre Te valaszoltal:
Felesleges aggódnod. Egy-két hónap múlva senki nem fog rá emlékezni, ám ha még sokat beszélünk róla... :-)))
Öreg! Ilyen hozzaallassal nem lehet Topicot vezetni !
Mindezen felül Pityubacsi vezette be a buzizast ! (tudnam Bill-t is idezni idevonatkozoan.)
tehat tükörbenezni, es szegyellni magunkat !
Volt itt Voduzas + VWvoduzas, köcsögözes, You-tuzas, müosztrakozas stb.
Hol voltatok ?? sehol.
Hol lesztek ?? sehol.
1303LS
«
Hozzászólás #59085 Dátum:
2009 Január 23, 08:17:36 »
Idézetet írta: stonemen - 2009 Január 23, 05:32:56
Köszönöm, hogy meghallgattatok.
Sajnos teljesen egyet kell értenem, kivéve 1 dolgot.
A retorziók közül választva SZVSZ az 1. és a 3. tökéletesen alkalmazható lenne.
Először szólni a csókának, hogy mi nem helyes, húzzon privátba, anyázósba, vagy valami, ("erre a beírásra szigorúan NE VÁLASZOLJ" kikötéssel) majd ha nincs eredmény jöhet a 3. pont, mondjuk 24óra, 1hét, kitiltással könnyítve.
Ezen dolgok elbírálására a piros betűsök közül bárkit elfogadok.
Még egy ötlet. A személyes megjelenést kerülendő, a retorziókat nevesen megejthetné egy "MODERÁTOR" nevezetű user.
A bezárom a kávéházat opciót nem tárgyalnám.
gyiik
borzasztó-Bogár és Citroën
«
Hozzászólás #59084 Dátum:
2009 Január 23, 08:15:05 »
Idézetet írta: TBK001 - 2009 Január 23, 06:27:11
...
Tudom, vannak,akik csakazértis szembe mennek a többséggel és bennük van az a fajta mentalitás, hogy én akkor is megmondom, a "szerintem frankót"...ha másnak ez nem tetszik, nem törödve azzal, hogy ezzel mekkora kárt okoz egy közösségben.
...
Hát én szembe megyek a többséggel, de remélem bennem például nem találjátok meg "azt" a mentalitást...
De én is sajnálom, hogy ebbe az irányba megy a fórum->közösségek->világ... mikor elkezdtem fórumozni, talán még épp a "régi" korszakotok végén léptem be, érzem a változást és nem tetszik.
AZS
«
Hozzászólás #59083 Dátum:
2009 Január 23, 07:18:36 »
Visszatérve megint a kiindulóponthoz, ha valaki bejön és a padlóra köp, akkor 3 dolgot lehet csinálni:
- szó nélkül feltörölni és kérni az illetőt, hogy ezt fejezze be, mert ez itt nem divat (szerintem emberileg ez a megfelelő)
- elgáncsolni, beleverni a pofáját és közben üvölteni vele hogy mit képzel, hol az anyjában van (így működik most a fórum, ez az első lépcső egy közösség összeomlásához)
- azonnal kidobjuk az utcára és persona non grata felkiáltással többet be sem engedjük (a következő lépcső egy közösség összeomlásához)
mindennel egyetértek, kivéve ezzel.
miszerint igen, ez a három lehetőség van. de nem úgy, hogy VAGY az első, VAGY a második, VAGY a harmadik.
hanem úgy, hogy először az első. olyan már sokszor volt, sokszor használt, néha nem.
a néha nem esetben kell a második, és ha az se használ, akkor kíméletlenül a harmadik. és akkor az nem fogja szétrombolni a közösséget, sőt.
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #59082 Dátum:
2009 Január 23, 06:27:11 »
No, akkor a délutáni-esti agymenéshez kis szösszenet.
BlackP senior szavaival élve nevezzük a fórumot egy kávéháznak. Ebben a kávéházban először 2-3 ember beszélgetett, majd kb 15-30. Ezt nevezhetjük a levlista, index fórum korszakának. Ahogy terjedt az internet a munkahelyeken és főleg a háztartásokban, egyre többen ültek be beszélgetni. Jelen pillanatban kijelenthető, hogy naponta 300-400 ember tér be a kávéházba.
Azt is mindenki beláthatja, hogy még az azonos érdeklődésű emberek között is igen nagy különbségek vannak. Egyik sárga, másik barna, harmadik zöld. Egyik veri a feleségét, másik a gyerekét, harmadik a kutyáját, negyedik meg mindezt elítéli. A baj nem itt van, ez így természetes.
A baj ott van, hogy - ahogy a "példamutató" politikai és társadalmi elit" is - az ország, egész környezetünk durvul, az értékek eltűnnek és előtérbe kerül az acsarkodás. Ezt mindenki megfigyelheti nem csak társadalmi szinten, hanem kisebb környezetében is. Ki merem jelenteni, hogy manapság két olyan társadalmi formáció van, ahol az ember jól tudja érezni magát (ha ügyesen csinálja), a család és a szűk baráti kör (nagyon ritkán a kisebb munkahelyek).
nagyobb közösségekben - amilyen a fórum is - két lehetőség van. Az egyik, hogy mindenki megpróbálja magát kontrollálni. Ki merem jelenteni, ez a fórumon sokáig működött, még akkor is, amikor több százan lettünk. A körülöttünk lévő világ azonban változik és egyre inkább úgy tűnik, hogy az önszabályozás már nem biztosítja ebben a körben a kultúrált, egymást legalább írásban megbecsülő kommunikációt.
Visszatérve megint a kiindulóponthoz, ha valaki bejön és a padlóra köp, akkor 3 dolgot lehet csinálni:
- szó nélkül feltörölni és kérni az illetőt, hogy ezt fejezze be, mert ez itt nem divat (szerintem emberileg ez a megfelelő)
- elgáncsolni, beleverni a pofáját és közben üvölteni vele hogy mit képzel, hol az anyjában van (így működik most a fórum, ez az első lépcső egy közösség összeomlásához)
- azonnal kidobjuk az utcára és persona non grata felkiáltással többet be sem engedjük (a következő lépcső egy közösség összeomlásához)
Szeretnék mindenkit megkérni, hogy a jövőben - amellett, hogy moderálja magát - próbáljunk visszatérni az első variációhoz, mert többször kiderült, hogy a második variáció nem működik. Amennyiben ez nem fog sikerülni - és ezt most nagyon komolyan mondom - az egész fórumot bezárom és törlöm. Nem azért hoztuk létre nem kis munkával, hogy naponta azzal feküdjek és keljek, hogy az emberek veszekedését olvassam és azon agyaljak, mit kellene tennem. Ha az itt beszélgető emberek nem képesek arra, hogy a társalgás mgfelelő formában történjen, akkor nem kell társalogni, hisz nincs értelme. Ha valaki acsarkodni akar, menjen ki a kertbe és rúgdaljon meg egy fát, vagy az ajtófélfát.
Maximálisan támogatom.....
Jó lenne visszatérni a megfelelő viselkedési normákhoz, amik régen is működtek...
Tudom, vannak,akik csakazértis szembe mennek a többséggel és bennük van az a fajta mentalitás, hogy én akkor is megmondom, a "szerintem frankót"...ha másnak ez nem tetszik, nem törödve azzal, hogy ezzel mekkora kárt okoz egy közösségben.
Remélem, mindenki elolvassa és megfogadja, fenti sorokat!
Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)
Bug's Forever! VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu
Hyundai i30 CW 2015
stonemen
«
Hozzászólás #59081 Dátum:
2009 Január 23, 05:32:56 »
No, akkor a délutáni-esti agymenéshez kis szösszenet.
BlackP senior szavaival élve nevezzük a fórumot egy kávéháznak. Ebben a kávéházban először 2-3 ember beszélgetett, majd kb 15-30. Ezt nevezhetjük a levlista, index fórum korszakának. Ahogy terjedt az internet a munkahelyeken és főleg a háztartásokban, egyre többen ültek be beszélgetni. Jelen pillanatban kijelenthető, hogy naponta 300-400 ember tér be a kávéházba.
Azt is mindenki beláthatja, hogy még az azonos érdeklődésű emberek között is igen nagy különbségek vannak. Egyik sárga, másik barna, harmadik zöld. Egyik veri a feleségét, másik a gyerekét, harmadik a kutyáját, negyedik meg mindezt elítéli. A baj nem itt van, ez így természetes.
A baj ott van, hogy - ahogy a "példamutató" politikai és társadalmi elit" is - az ország, egész környezetünk durvul, az értékek eltűnnek és előtérbe kerül az acsarkodás. Ezt mindenki megfigyelheti nem csak társadalmi szinten, hanem kisebb környezetében is. Ki merem jelenteni, hogy manapság két olyan társadalmi formáció van, ahol az ember jól tudja érezni magát (ha ügyesen csinálja), a család és a szűk baráti kör (nagyon ritkán a kisebb munkahelyek).
nagyobb közösségekben - amilyen a fórum is - két lehetőség van. Az egyik, hogy mindenki megpróbálja magát kontrollálni. Ki merem jelenteni, ez a fórumon sokáig működött, még akkor is, amikor több százan lettünk. A körülöttünk lévő világ azonban változik és egyre inkább úgy tűnik, hogy az önszabályozás már nem biztosítja ebben a körben a kultúrált, egymást legalább írásban megbecsülő kommunikációt.
Szeretnék mindenkit megkérni, hogy a jövőben - amellett, hogy moderálja magát - próbáljunk visszatérni az első variációhoz, mert többször kiderült, hogy a második variáció nem működik. Amennyiben ez nem fog sikerülni - és ezt most nagyon komolyan mondom - az egész fórumot bezárom és törlöm. Nem azért hoztuk létre nem kis munkával, hogy naponta azzal feküdjek és keljek, hogy az emberek veszekedését olvassam és azon agyaljak, mit kellene tennem. Ha az itt beszélgető emberek nem képesek arra, hogy a társalgás mgfelelő formában történjen, akkor nem kell társalogni, hisz nincs értelme. Ha valaki acsarkodni akar, menjen ki a kertbe és rúgdaljon meg egy fát, vagy az ajtófélfát.
Binci
«
Hozzászólás #59080 Dátum:
2009 Január 22, 22:05:04 »
Idézetet írta: TBK001 - 2009 Január 22, 19:28:24
Na, valami ilyen segítség is jó lenne, ha sikerülne egy olyan helyet találni, ahol tudja biztonságban, szárazban tárolni...
Ha az nincs ingyen, akkor abban is szeretnék segíteni, akár anyagilag is...
Nem írtam egy jó ideje, mert elegem van abból, ami itt megy (Gyuszkó kifejtette, teljesen egyetértek vele...)
De, most úgy gondolom, hogy egy kicsit félre kell tenni a sértődöttséget a sok cirkuszoló, bomlasztó köcsög miatt, és segíteni kell.
Ennyit tudok felajánlani:
NÁLAM A PINCÉBEN, A BOGARAM MÖGÖTT VAN HELY A BUSZNAK, ÉS SZÍVESEN ELTÁROLOM
INGYEN!
Fűtött garázs, ha le tud menni a lejtőn és befér a kapun, akkor bármikor!
«
Utoljára szerkesztve: 2009 Január 22, 22:14:56 írta Binci
»
Rozsdakupac Magazin
NGA
«
Hozzászólás #59079 Dátum:
2009 Január 22, 21:50:13 »
Szeretnék DVD-ből AVI-t gyártani. Eddig a Xilisoft dvd ripper-el csináltam, de figyelmetlen voltam,és frisitette magát a piszok a neten, és azóta nem fogadja el a kódokat. Nem sok kedvem van ujratelepiteni a gépet. Van valakinek valami ötlete, mivel lehetne? A xilisoftos elég gyors volt, meg jó is. Más szoftver van?
Vagabond
«
Hozzászólás #59078 Dátum:
2009 Január 22, 21:34:43 »
Megtaláltam,hogy honnan indul a történet!
(mármint a Forumos vonzata)
"VW T2B 1.6 9 személyes,szgk, benzin/gáz (müsz.nélkül) némi extrával, kaszni hibákkal....csak átirással
VW T2B 1.6 2 személyes, tgk, benzin (gyári emelt tetős) hervadt kasznival, papirral
+ egy rakás "kincs" (ablakoktól a motorig, záraktól a váltóig)
EGYBEN ELADÓ 380e
(akit érdekel hivjon, nincs netem)
huszkilencháromtitenegyhatizenegy
THE END "
Nehogy az utolsó sor legyen igaz!
Tóth Zoltán
Vagabond
«
Hozzászólás #59077 Dátum:
2009 Január 22, 21:22:45 »
Idézetet írta: Spike - 2009 Január 22, 21:00:47
ott a pontÉn beszéltem vele, Így van ,ez az elhatározása fél év alatt született meg ... ez van el lesz adva, alku nincs
És mennyi az ára annak a busznak?
( A Gyuszkó féle hirben 3 autóról van szó x forinté.)
"Vegyük" meg a buszt,tároljuk be valahova,aztán ha túl van az ijedtségen,adjuk vissza neki!
Primitiven fogalmaztam,de hátha érthető az elképzelésem?
Tóth Zoltán
gyiik
«
Hozzászólás #59076 Dátum:
2009 Január 22, 21:21:56 »
Idézetet írta: brez - 2009 Január 22, 21:13:35
Nem drótkorong az hanem lepke... Ennek hívja azt hiszem a "szakzsargon", ami egy flexbe fogatható csiszolókorong... nem az a betét amire rá tudsz erősíteni csiszvászont, hanem egy önnáló korong és ugy néz ki mintha sok csiszpapír lenne egymáson...
valamelyik depóban benne van, mintha ott konkrétan az lett volna írva. Lepkére meg nem ismertem a szakszót eddig
de az is belekarcol a fémbe én meg a gyári nemtudom micsoda bevonatot nem akarom bántani, hogy szép egységes legyen karcmentesen. És hogy ne rohadjon át. Mert úgy szeretném, hogy egy ideig rozsdáltatom, utána visszadörzsölöm és lelakkozom, hogy ne romoljon tovább az állapota
Bill
«
Hozzászólás #59075 Dátum:
2009 Január 22, 21:17:35 »
Idézetet írta: BigBug - 2009 Január 22, 21:07:38
én beszéltem ma vele de erről nem
és azt gondolom erről vele nem is lehet illetve nem is illene beszélni
és az biztos hogy lesz még busza
vagy valami fasza jól fizető melóval is lehet segíteni rajta, szerintem
Hanyi van annyira kreatív (szerintem már bizonyította egy párszor), hogy később vegyen egy buszt, és van annyira határozott, hogy amit mondott azt megmondta
amúgy
nem azért kedveljük, mert buszos és szervezi a hortobágyi talit, hanem önmagáért!
brez
http://vbk.at.hu/
«
Hozzászólás #59074 Dátum:
2009 Január 22, 21:13:35 »
Idézetet írta: gyiik - 2009 Január 22, 20:14:51
azt hiszem az drótkorongos volt.
Nem drótkorong az hanem lepke... Ennek hívja azt hiszem a "szakzsargon", ami egy flexbe fogatható csiszolókorong... nem az a betét amire rá tudsz erősíteni csiszvászont, hanem egy önnáló korong és ugy néz ki mintha sok csiszpapír lenne egymáson...
http://vbk.at.hu/
http://minkabogi.blogspot.com/
BigBug
«
Hozzászólás #59073 Dátum:
2009 Január 22, 21:07:38 »
Idézetet írta: Bill - 2009 Január 22, 20:55:50
szerintem, ismerve Hanyit, azzal nem lesz előrébb ha most pár tíz ezer forinttal kisegítjük, neki az a feltett szándéka, hogy eladja a buszát, igazából az jobban segítene, ha nem alkudnának az árából, ismerve a VW buszok iránt érzett szeretetét később biztos venne egy T2-t, de nem beszéltem vele (szerintem Bugi már hívta)
én beszéltem ma vele de erről nem
és azt gondolom erről vele nem is lehet illetve nem is illene beszélni
és az biztos hogy lesz még busza
Spike
«
Hozzászólás #59072 Dátum:
2009 Január 22, 21:00:47 »
Idézetet írta: BigBug - 2009 Január 22, 20:47:52
arra hogy valaki kifizesse a busz árát
ott a pont
Idézetet írta: Bill - 2009 Január 22, 20:55:50
szerintem, ismerve Hanyit, azzal nem lesz előrébb ha most pár tíz ezer forinttal kisegítjük, neki az a feltett szándéka, hogy eladja a buszát, igazából az jobban segítene, ha nem alkudnának az árából, ismerve a VW buszok iránt érzett szeretetét később biztos venne egy T2-t, de nem beszéltem vele (szerintem Bugi már hívta)
Én beszéltem vele, Így van ,ez az elhatározása fél év alatt született meg ... ez van el lesz adva, alku nincs
"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Bill
«
Hozzászólás #59071 Dátum:
2009 Január 22, 20:55:50 »
Idézetet írta: BigBug - 2009 Január 22, 20:47:52
Typ117
1969
«
Hozzászólás #59070 Dátum:
2009 Január 22, 20:50:32 »
Idézetet írta: péter - 2009 Január 22, 16:09:09
Keresek 2db 4 csavaros enyhén szélesített bogi felnit.
ezekszerint vettél egy bogit?
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #59069 Dátum:
2009 Január 22, 20:48:10 »
Idézetet írta: slavia919 - 2009 Január 22, 20:45:11
Énis ajánlok fel szívesen, de Hanyinak most akkor mire is van szüksége konkrétan?
Na ez az, mit még nem tudunk....
Nehéz kiszedni belőle, mert ahogy kivettem a szavaiból, nehezen vehető rá erre...
Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)
Bug's Forever! VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu
Hyundai i30 CW 2015
BigBug
«
Hozzászólás #59068 Dátum:
2009 Január 22, 20:47:52 »
Idézetet írta: slavia919 - 2009 Január 22, 20:45:11
Énis ajánlok fel szívesen, de Hanyinak most akkor mire is van szüksége konkrétan?
slavia919
«
Hozzászólás #59067 Dátum:
2009 Január 22, 20:45:11 »
Idézetet írta: sparkafer - 2009 Január 22, 20:43:15
1.RNIE-1000ft
2.Spike-2000ft
3.AZS - majd ha a Hanyi azt mondja, hogy OK, és akkor egy nagyságrenddel odébb
4.aates - Hanyi ok-ja után legalább...
5. TBK - Hanyi OK-ja után, természetesen...
6.Vaga-5000,de még nem végleges..
7.Sparkafer-1000ft, az tuti
Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
sparkafer
30-347-1939
«
Hozzászólás #59066 Dátum:
2009 Január 22, 20:43:15 »
Idézetet írta: Vagabond - 2009 Január 22, 19:33:56
1.RNIE-1000ft
2.Spike-2000ft
7.
itt folytasd
1.RNIE-1000ft
2.Spike-2000ft
7.Sparkafer-1000ft, az tuti
http://sparkafer.blogspot.hu/
Vagabond
«
Hozzászólás #59065 Dátum:
2009 Január 22, 20:39:20 »
Idézetet írta: Bill - 2009 Január 22, 20:35:20
mire gondoltál?
Nem fog válaszolni! Befordult(jogosan)
Te viszont Billybá most sokat tudnál segiteni,nevezetesen azzal,hogy kipuhatolod Hanyinál mimodon és hogyan tudnánk segiteni neki?!
Ha a kp. segitség,akkor ebböl a bandából sokan arra várunk,hogy elhangozzék egy igen!
Tóth Zoltán
Bill
«
Hozzászólás #59064 Dátum:
2009 Január 22, 20:35:20 »
Idézetet írta: gyuszkó - 2009 Január 22, 18:44:05
Tárolás lehet, hogy Hanyitól 120 km-re megoldható. Apám telephelyén lehetséges, nem biztos. De anyukámnak is a most vásárolt házához lesz egy csűr, abba tuti belefér, és fedett helyen lesz.
Bill kellene ide, hogy Hanyival beszéljen, ők személyesen régi ismerősök.
Vonultam duzzogni.
mire gondoltál?
gyiik
«
Hozzászólás #59063 Dátum:
2009 Január 22, 20:30:01 »
Idézetet írta: kipe - 2009 Január 22, 20:26:25
kipe
«
Hozzászólás #59062 Dátum:
2009 Január 22, 20:26:25 »
Idézetet írta: gyiik - 2009 Január 22, 20:14:26
lett egy "téliautó" bx, (sós utakra, kátyúkra, csillaggarázzsal) az rat
érdekes lesz tudom. De hidd el így is magyarisztán leg rat-ebb bx-e, ahogy van.
http://car-tarsak.blogspot.com/
Oldalak:
1
...
2063
2064
2065
2066
2067
[
2068
]