www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Augusztus 15, 21:53:15

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921256 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28595983 alkalommal)
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #141742 Dátum: 2025 április 09, 19:13:23 »

az

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #141741 Dátum: 2025 április 09, 18:20:35 »

azonnal induljunk... az nem egy gyári kabrió?
https://telex.hu/belfold/2025/04/09/velencei-to-nadapi-ret-roncsauto-temeto
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #141740 Dátum: 2025 április 06, 22:34:06 »

bocsi ,csak TB hozzájárulást fizecc!

patológia? Ott nincsenek élők ezért az a neve. Wink

Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #141739 Dátum: 2025 április 01, 17:30:39 »

A TB-t és a nyugdíjat adóként fizeted. Nem véletlenül rakták át járulékból. Adóért semmi nem jár, a nyugdíjat is megfelezhetik bármikor.

Elérhető BlackP

« Hozzászólás #141738 Dátum: 2025 Március 31, 20:16:05 »

Nekem meniszkusz szakadásom volt.
2 évig szenvedtem, aztán magándoki (30e). Beutalt MR-re (állami), eredményt vittem, megnézte, adott telcsiszámot. Állami kórház felhív, műtét időpont 3 hónappal később. Befekvés, 1 órás műtét, 1 éjszaka bent, másnap otthon, gyógytorna A4-es papíron (lehetett volna járni a kórházba, de nem akartam). 40eFt hálapénz borítékban.

Csak hogy legyen pozitív példa is. Semmi ismerőst vagy egyebet nem használtam sehol.
köszönöm, ez is kellett, reménykedek.

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #141737 Dátum: 2025 Március 31, 08:24:52 »

Rég kezdődött történet, még 10+............de basszameg a TB-t is fizetem és oda nem jutok el 20 hívásból......

1200 EXPORT Norvég 1965.02.02.
T3 Hochdach   Münnich Rhodos 1981
Golf2 (Fire & Ice belső) 1989
Astra f 1996
Babetta
http://youtu.be/PJasikRH-eY
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #141736 Dátum: 2025 Március 31, 07:43:38 »

2 évig szenvedtem, aztán magándoki (30e). Beutalt MR-re (állami), eredményt vittem, megnézte, adott telcsiszámot. Állami kórház felhív, műtét időpont 3 hónappal később. Befekvés, 1 órás műtét, 1 éjszaka bent, másnap otthon, gyógytorna A4-es papíron (lehetett volna járni a kórházba, de nem akartam). 40eFt hálapénz borítékban.

Csak hogy legyen pozitív példa is. Semmi ismerőst vagy egyebet nem használtam sehol.
Kell egy kis szerencse is. Smiley

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #141735 Dátum: 2025 Március 31, 06:00:03 »

Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #141734 Dátum: 2025 Március 30, 21:11:45 »

Rokonom bejelentkezett maszek csípő protézisre, 2 miller felett, alá akarták íratni, hogy probléma esetén irány az állami, intenzív napi 500.000, ha kell lélegeztető gép is, akkor az napi plusz 200.000 Ft. Tehát naponta 700.
Van bőr a képükön! Sad

Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #141733 Dátum: 2025 Március 30, 11:17:50 »

Csak a becsületesen dolgozó ápolókat, orvosokat stb... sajnálom, hogy beleesnek a kialakult véleménybe, hogy nagy szar az egészségügy. Nem is tudom miért kell gerjeszteni ezeket a nagy várólistákat. Talán azt az érzést akarják kelteni, hogy mindenki agyon dolgozza magát. Tudom nem én oldom meg, de valakinek már igencsak meg kéne oldani!!
Rokonom bejelentkezett maszek csípő protézisre, 2 miller felett, alá akarták íratni, hogy probléma esetén irány az állami, intenzív napi 500.000, ha kell lélegeztető gép is, akkor az napi plusz 200.000 Ft. Tehát naponta 700.
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #141732 Dátum: 2025 Március 29, 00:55:05 »

Rég kezdődött történet, még 10+ éve tollasozás közben szétment a térdem. Igaziból sosem derült ki mi lelte, volt  Magán felhív, két csörgésre felveszi, sajnálják, de csak szerda délelőttre van időpont, elmeséli hol lehet parkolni, mert felújítás van, mit vigyek és mit ne, hogy kapom meg az anyagot, stb. Ok, fizetek, de basszameg a TB-t is fizetem és oda nem jutok el 20 hívásból, hogy ősszel van a legkorábbi időpont, hacsak addig nem halnak ki előlem.
Csak a becsületesen dolgozó ápolókat, orvosokat stb... sajnálom, hogy beleesnek a kialakult véleménybe, hogy nagy szar az egészségügy. Nem is tudom miért kell gerjeszteni ezeket a nagy várólistákat. Talán azt az érzést akarják kelteni, hogy mindenki agyon dolgozza magát. Tudom nem én oldom meg, de valakinek már igencsak meg kéne oldani!!

Nem elérhető Imrüs

www.matraveteran.uw.hu

« Hozzászólás #141731 Dátum: 2025 Március 29, 00:42:34 »

Rég kezdődött történet, még 10+ éve tollasozás közben szétment a térdem. Igaziból sosem derült ki mi lelte, volt röntgen, ami semmit nem mutatott, kaptam fényterápiát (!), oszt ennyi. Rögzítővel egy idő után már tudtam játszani, nem volt az igazi, de működött. Aztán 1 hónapja leguggoltam, valami belehasított, azt hittem beszarok, pápá járás megint. Doki, röntgen, elég flegma volt, de legalább kaptam beutalót, meg egy papírt, hogy kiket hívogassak mr miatt, bár ez pocsákolás, úgyis helyrejön 5-6 hét alatt. Javulgatott, mindig el voltam havazva, mr passz, de a minap leölés közben megin fájdalom, megint nem tudom kinyújtani, szóval ennek már fele se tréfa. 1-es telszám, központ, mellék tárcsázás, nem veszik fel. 2-3-4 próba, felad, következő. Nincs központ, foglalt, sok próba, párszor kicsöng, nem veszik fel. Nyilván péntek délután 2-kor már hétvége van. Magán felhív, két csörgésre felveszi, sajnálják, de csak szerda délelőttre van időpont, elmeséli hol lehet parkolni, mert felújítás van, mit vigyek és mit ne, hogy kapom meg az anyagot, stb. Ok, fizetek, de basszameg a TB-t is fizetem és oda nem jutok el 20 hívásból, hogy ősszel van a legkorábbi időpont, hacsak afddig nem halnak ki előlem. Aztán persze a jól megfizetett MR felvétellel mehetek a flegma dokihoz, aki már nem csak azért fog fikázni, mert ez nem is igazi ésrülés és amúgy a kint ülők 95%-a nem is igazi réüléssel ül ott, hanem azért is, mert így ki vagyok tömve, hogy fussa MR-re. Ja és a felírt gyógytornára sem jelentkeztem be, gondolom ezt is megkapom. Kíváncsi vagyok pontos diagnózis nélkül mit akarunk tornáztatni...

Szia!
2010-ben egy szerencsétlen kis Harkányi házibaleset után Pécsen azt mondták az ügyeleten, fáslizam be, meggyógyul ...
10 évet vártam/kínlódtam hasonlóképpen, míg '20-ban újra totál "kiment" ekkor derült ki, anno nemcsak hogy porcleválás, de szalagszakadás is lett ...
Eztán lett két műtét. Mint kiderült éppen 50 után nem is nagyon csinálják.
Mondták előre, hogy kemény a felépülés ...
Ma már azt mondom, megérte, hamarab kellett volna.
Kitartást kívánok!

"...bolond is lennék, ha nem lennék bolond..."
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #141730 Dátum: 2025 Március 28, 20:10:48 »

Rég kezdődött történet, még 10+ éve tollasozás közben szétment a térdem. Igaziból sosem derült ki mi lelte, volt röntgen, ami semmit nem mutatott, kaptam fényterápiát (!), oszt ennyi. Rögzítővel egy idő után már tudtam játszani, nem volt az igazi, de működött. Aztán 1 hónapja leguggoltam, valami belehasított, azt hittem beszarok, pápá járás megint. Doki, röntgen, elég flegma volt, de legalább kaptam beutalót, meg egy papírt, hogy kiket hívogassak mr miatt, bár ez pocsákolás, úgyis helyrejön 5-6 hét alatt. Javulgatott, mindig el voltam havazva, mr passz, de a minap leölés közben megin fájdalom, megint nem tudom kinyújtani, szóval ennek már fele se tréfa. 1-es telszám, központ, mellék tárcsázás, nem veszik fel. 2-3-4 próba, felad, következő. Nincs központ, foglalt, sok próba, párszor kicsöng, nem veszik fel. Nyilván péntek délután 2-kor már hétvége van. Magán felhív, két csörgésre felveszi, sajnálják, de csak szerda délelőttre van időpont, elmeséli hol lehet parkolni, mert felújítás van, mit vigyek és mit ne, hogy kapom meg az anyagot, stb. Ok, fizetek, de basszameg a TB-t is fizetem és oda nem jutok el 20 hívásból, hogy ősszel van a legkorábbi időpont, hacsak afddig nem halnak ki előlem. Aztán persze a jól megfizetett MR felvétellel mehetek a flegma dokihoz, aki már nem csak azért fog fikázni, mert ez nem is igazi ésrülés és amúgy a kint ülők 95%-a nem is igazi réüléssel ül ott, hanem azért is, mert így ki vagyok tömve, hogy fussa MR-re. Ja és a felírt gyógytornára sem jelentkeztem be, gondolom ezt is megkapom. Kíváncsi vagyok pontos diagnózis nélkül mit akarunk tornáztatni...

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #141729 Dátum: 2025 Március 14, 09:29:52 »

Elérhető BlackP

« Hozzászólás #141728 Dátum: 2025 Március 12, 19:17:19 »

Ó és hány lesz kinai? letöltve a papir, kitöltve valami névvel meg maci nyomdával a rendőr úgyse tudja leellenőrizni az úzt szélén Grin Grin
ahogy eddig is...valahogy nem azzal volt tele a íradó, hogy a körútról vagy a pályáról kapkodták ki a fehér fényű kadetteket

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #141727 Dátum: 2025 Március 11, 20:34:29 »

Ó és hány lesz kinai? letöltve a papir, kitöltve valami névvel meg maci nyomdával a rendőr úgyse tudja leellenőrizni az úzt szélén Grin Grin
« Utoljára szerkesztve: 2025 Március 11, 20:43:47 írta wob974 »

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #141726 Dátum: 2025 Március 10, 21:04:07 »

na ez így nem igaz (a cikk szerin), szakműhelynek kell beszerelni. (amúgy hányféle burával és/vagy foncsorral készültek? Bármelyikbe mehet vajon?)
Csak a hella. E1 14551 jelölésű.

https://www.autodoc.hu/hella/928860

https://look.ams-osram.com/m/1ecd756c3bdb71c4/original/Night-Breaker-LED-Compatibility-List-Cars-Campers-Special-Vehicles-HU-02-2025.pdf
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #141725 Dátum: 2025 Március 10, 16:37:49 »

no, mostanra már az Osram engedélyeztetett néhány terméket, aki akar vehet az állólámpás vw-jébe H4es helyett ledes lámpát.
úgy látom az összes állólámpás léghűtéses vw fel van sorolva, meg a golfok, T2, T3, T4 stb.

mondjuk szerintem szebb a sárgás hagyományos, de ha valakinek több fényre van szüksége, akkor már be szabad tenni
na ez így nem igaz (a cikk szerin), szakműhelynek kell beszerelni. (amúgy hányféle burával és/vagy foncsorral készültek? Bármelyikbe mehet vajon?)

Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #141724 Dátum: 2025 Március 10, 14:49:17 »

no, mostanra már az Osram engedélyeztetett néhány terméket, aki akar vehet az állólámpás vw-jébe H4es helyett ledes lámpát.
úgy látom az összes állólámpás léghűtéses vw fel van sorolva, meg a golfok, T2, T3, T4 stb.

mondjuk szerintem szebb a sárgás hagyományos, de ha valakinek több fényre van szüksége, akkor már be szabad tenni
Ja...... https://totalcar.hu/magazin/hirek/2025/03/10/osram-engedely-led-csere-magyarorszag-engedely/

Astra f 1996
Babetta
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #141723 Dátum: 2025 Március 10, 14:17:05 »

Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #141722 Dátum: 2025 Március 01, 20:16:51 »

nem akartam nevesíteni, akinek volt már hozzá szerencséje tudja úgyis Cheesy Ma reggel amúgy hívott a technikus, hogy jönne, nincs e túl korán. Amúgy de, de tegnap ezt beszéltük, szóval hajrá. Kijött, csere, mókolás, működik. Ja és várja a jó értékelést. Gondolom nekik a fizu múlik rajta, ha lepontozom úgyse a cégnek fáj
Valószínű megint én dugtam Vandát. Nem nyüszített.
Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #141721 Dátum: 2025 Február 23, 19:45:59 »

nem akartam nevesíteni, akinek volt már hozzá szerencséje tudja úgyis Cheesy Ma reggel amúgy hívott a technikus, hogy jönne, nincs e túl korán. Amúgy de, de tegnap ezt beszéltük, szóval hajrá. Kijött, csere, mókolás, működik. Ja és várja a jó értékelést. Gondolom nekik a fizu múlik rajta, ha lepontozom úgyse a cégnek fáj
a f@szé olvastam el a zírásod............ ,napokat basztam el velük ,és még mindig nem tudják a pontos címemet a mai napig ,feladtam..........

Astra f 1996
Babetta
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #141720 Dátum: 2025 Február 22, 10:50:27 »

Klassz Smiley
Vandánál értettem meg, hogy ez valami szolgáltató, csak később, hogy tv. Így izgalmasabb volt Cheesy Telekomról van szó?

Gondolod azért zárták le elsőre a hibajegyet, mert jó értékelést adtál?

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #141719 Dátum: 2025 Február 22, 06:43:44 »

Klassz Smiley
Vandánál értettem meg, hogy ez valami szolgáltató, csak később, hogy tv. Így izgalmasabb volt Cheesy Telekomról van szó?

Gondolod azért zárták le elsőre a hibajegyet, mert jó értékelést adtál?
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #141718 Dátum: 2025 Február 21, 20:44:25 »

Na, csak hogy meglegyen a heti rinya Smiley A kölök beteg, gondoltam az évek óta bérelt, de nem használt beltérit beüzemelem neki. Cucc előszed, aktiváló kód szintúgy, összerak, nem megy. Pirosan világít oszt' jónapot. Manual letölt, semmi. Próbálkozok minden ki-be húzni dugni, reszet, semmi, csak pirosság. Gnodolom az évek alatt lemerült valami alaplapi elem benne.

Modern vagyok, tehát telefonos app, AI, csevegés indít. Legépelem mi a nyűgöm, erre feltesz egy tök más kérédst. Pár próba után rájövök, hogy Vanda nem AI, csak egy menü. Fasza, ez nem fog segíteni. Kiválasztom, hogy ennyi elég volt, erre közli, hogy biztos ami biztos újraindítja a routerem. Nincs olyan opció, hogy HO-ban dolgozok, ne merd b+.

Nem nagyok már annyira modern, ügyfélszolgálat. itt is Vanda. legalább valamennyi szöveget ért, de érdemben nem tud segíteni. Legalább belátja és emberhez kapcsol(na). Közli, hogy kérhetek visszahívást, nosza. Emberünk bekér minden adatot, de nem talál (miután Vanda beazonosított a szerződésszám alapján). Kérdezem a srácot, hogy azzal nem lenne egyszerűbb? De. Elmondom, hogy miket próbáltam végig és hogy nem kapcsol be a beltéri, csak pirosan világít.
Ő: Ok, értem, szóval kapcsoljam ki és be
én: már megtettem, de legyen. Jé, nem megy
Ő: húzzak ki mindent
én: már megtettem, de legyen, jé megint nem megy
Ő: diktáljam be a 36 karakteres nemtom milyen számot
én: lediktál
Ő: látja ez nincs aktiválva
én: ahogym ondtam, 5 év után most vettem ki a dobozból, nem sikerült aktiválni, mivel _nem kapcsol be_
Ő: akkor beaktiválja, hátha
én: ha nem kapcsol be, gondolja, hogy egy szerveren történő hitelesítés engedélyezése ezt megoldja?
Ő: nem baj, azért nézüzk
én: hihhetelen! De nem oldotta meg...
Ő: reset?
én: próbáltam, de hátha rosszul
Ő kikapcs, reset nyomva tart, bekapcs
én: már csinálom
Ő: ha bejött a fogaskerék...
én: nem érted meg, hogy nem kapcsol be ez a kütyü? Nem lesz fogaskerék, nem lesz aktiválás, egy piros led világít
Ő: ok, felvesz rá hibát, jön az ember max 72 órán belül, de inkább 24. Addig aktivál nekem ingyen mobilnetet
én: ez tök rendi, de miután beazonosítottál nem látod, hogy nincs nálatok mobil előfizum? Amúgy meg mit kezdjek vele, ha nem lehet tévézni netezzek? A drótos nettel nincs gond, wifi is van, mit kezdjek ingyen nettel?
Ő: ok, jön az ember, ne tergyem le, léccike értékeljem nagyon pozitívan
én: ok, majd megszaksaad a vonal. Lol, nem értékelek semmit

10 perc és megint csörög, gondoltam rájött, hogy rámbaszta a telefont, de nem, automata hívott, hogy értékeljek. Jószívű voltam, kaptak szuper pontot. Itt elrontottam, mint utólag kiderült. Jött az sms, hogy akkor jönnek majd, hiba rögzítve, itt meg itt tudom követni. Majd pár óra és újabb sms, hogy megtalálták a hálózatukban a hibát és már javították is, jegy lezárva. Asszem nem értette meg a csetes Vanda, a szövegeleős Vanda, meg a helpdeskes srác, hogy nem kapcsol be az a szar Ha ezt távolról meg tudják bűvölni a világ nem itt tartana.

Újabb hívás, sajnics egy kiscsaj vette fel, próbáltam visszafogni magam meg mondani, hogy nem ő tehet róla, de azért felvázoltam, hogy ne szórakozzanak velem. Még azzal is jófej voltam, hogy szóltam a pontozós dolog nem a hívás után jön, hanem 10 perc múlva. Hát másodszor nem jött, pedig készültem.

Újabb sokk este 6kor, csörög a teló, a szerelő, hogy akkor jönne. Péntek este 6kor? Hozzám ugyan nem, nem vagyok otthon...Akkor szombat reggel 8-9 közt, de inkább 8hoz közel. A bevásárlókocsiba kapaszkodva fájó térddel nem tudtam mit mondani, jöjjön, még a végén lezárják, hogy nem kértem a javítást. Remélem sejti, hogy 1: ha elkezdi reszetelni meg aktiválni kiköttetem a netet és barlanba vonulok és addig amúgy nem megy el, amíg nem nézzük a tegnapi meccs ismétlését...

holnap folyt köv Smiley

Nem elérhető Hagrid

« Hozzászólás #141717 Dátum: 2025 Február 06, 10:53:52 »

Tééényleg!!
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #141716 Dátum: 2025 Február 06, 07:13:01 »

Jó csapat vagytok! Hála nektek, így minden megoldódott. Köszönöm még egyszer!

Egyedül saját magam nem mernék nekiállni legyártani. A zagyvaság amit csinálnék, az meg nem vezetne semmire...

SzíVWesen...  Wink Grin
Főleg, ha már a szomszéd "faluban" laksz...  Cool

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Hagrid

« Hozzászólás #141715 Dátum: 2025 Február 06, 06:42:48 »

Jó csapat vagytok! Hála nektek, így minden megoldódott. Köszönöm még egyszer!

Egyedül saját magam nem mernék nekiállni legyártani. A zagyvaság amit csinálnék, az meg nem vezetne semmire...
Nem elérhető GeRGelu:

« Hozzászólás #141714 Dátum: 2025 Február 05, 21:34:50 »

Én anno csináltam egyet a bogaramba az eredeti után - természetesen a plusz műszer kábelekkel kiegészítve - magamnak.
Annyira nem nagy durranás: kábel, bandázsszalag, védőcső, krimpelőfogó és saru kell hozzá. Persze valamennyire időigényes.
És messze nem 200+ ezerbe kerül. (még ha egy rendes minőségi krimpelőfogót is veszel  Grin  )

A buszhoz is majd ha arra kerül a sor - és lesz rá időm - hasonlóan fogok egy újat csinálni.

Azt mondják, hogy ha a komplett kábelköteget cseréled a bogárban (nem kabrióban), akkor azt célszerű a tetőkárpit berakása előtt behúzni, mert ha már benn van a tetőkárpit, akkor esetleg áthúzáskor leránthatja azt. (nekem szerencsére nem rántotta le)
« Utoljára szerkesztve: 2025 Február 05, 21:37:55 írta GeRGelu: »

Vintage Volkswagens: Always and Everywhere!
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #141713 Dátum: 2025 Február 05, 19:34:58 »

jófogáson is szokott valaki hirdetni

Nem elérhető Imrüs

www.matraveteran.uw.hu

« Hozzászólás #141712 Dátum: 2025 Február 05, 16:38:30 »

Sziasztok. Megakadtam a felújítással. Komplett új kábelköteg cserére lenne  szükség. Van valakinek ötlete hogy lehet beszerezni, csináltatni? Köszönöm

Gyöngyöspatán is van egy srác aki ilysmivel (is ... +bowdwenek ... ) foglalkozik.
Balogh Robi: +36302027588, oldtimerelectric@gmail.com

"...bolond is lennék, ha nem lennék bolond..."
Nem elérhető Hagrid

« Hozzászólás #141711 Dátum: 2025 Február 05, 11:28:36 »

Köszi a segítséget!
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #141710 Dátum: 2025 Február 05, 08:39:23 »

Sziasztok. Megakadtam a felújítással. Komplett új kábelköteg cserére lenne  szükség. Van valakinek ötlete hogy lehet beszerezni, csináltatni? Köszönöm

Akit nagyon szokott mindenki ajánlani, az Bencze András!
Ha fenn vagy a facebook-on, akkor ezen a néven megtalálod Bencze András (Magyarország)
Elérhetősége: 36 30 376 8899
« Utoljára szerkesztve: 2025 Február 05, 09:07:22 írta TBK001 »

Nem elérhető Hagrid

« Hozzászólás #141709 Dátum: 2025 Február 05, 06:15:01 »

Nem elérhető b_sanyi

Ex-Mex...

« Hozzászólás #141708 Dátum: 2025 Február 04, 18:29:23 »

Jópofa T1 lemezjátszó:
https://totalcar.hu/magazin/hirek/2025/02/04/ennel-a-mini-t1-nel-aranyosabb-lemezjatszot-meg-tuti-nem-lattal/
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #141707 Dátum: 2025 Február 04, 12:54:51 »

Ez IS eljött....................
Ma hatVWan éves a Bogink Wink
Tegnap a jó időt kihasználva gurultunk egy nagyot a Bükkben Cheesy

Gratulálok!!  Kezfogas

Nem elérhető GeRGelu:

« Hozzászólás #141706 Dátum: 2025 Február 02, 19:24:32 »

Ez IS eljött....................
Ma hatVWan éves a Bogink Wink
Tegnap a jó időt kihasználva gurultunk egy nagyot a Bükkben Cheesy

Gratula! A szép időt is látom megrendeltétek  Grin

Vintage Volkswagens: Always and Everywhere!
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #141705 Dátum: 2025 Február 02, 11:19:16 »

Köszi ,átadom!  Cheesy
Párom vett virágot IS.............. éshát mivel mavan a jeles nap ezért kikellett hozni a garázsból Cheesy
tegnapi nyári képek után a mai téli elég meredek

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #141704 Dátum: 2025 Február 02, 11:17:08 »

Nemtom az enyém nem is megy letört a tengely vége.

Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #141703 Dátum: 2025 Február 02, 11:03:27 »

gratula, boldog gyártásnapot!
Köszi ,átadom!  Cheesy
Párom vett virágot IS.............. éshát mivel mavan a jeles nap ezért kikellett hozni a garázsból Cheesy

Astra f 1996
Babetta
Oldalak: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: