www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2026 április 15, 07:13:23
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2026. december 31.
921674
Hozzaszólás
218
Témában írta
1619
Felhasználó
Legújabb tag:
Gabor76
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Bogaras fórumok
> Téma:
BlackP
Oldalak:
1
...
16
17
18
19
20
[
21
]
22
23
24
25
26
...
300
Szerző
Téma: BlackP (Megtekintve 3894767 alkalommal)
Vagabond
A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298
Re: telekom folytatás
«
Hozzászólás #11169 Dátum:
2015 Szeptember 16, 19:06:02 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2015 Szeptember 16, 18:52:47
- terv: holnap nyugodtabb fejjel ügyfélszolgálat újrafelhívás, apró gondok elővezetés.
A tegnapival együtt végig olvastam.
Mire befejeztem,lefagyott a zinternetem.
Valami virus van itten!
Tóth Zoltán
BlackPsenior
telekom folytatás
«
Hozzászólás #11168 Dátum:
2015 Szeptember 16, 18:52:47 »
- 2015.09.15 meglepetés: délben telefonhívás. hibajavító időpontkérés. mondok este 6. aszondi: jó, de lehet, hogy később jön, mert más címe is van. de ha véletlen előbb hazaérek, csörgessem meg.
- véletlen előbb hazaértem, hívtam, félóra múlva jött. kérdi mivan? elmesélem. elsőre megértette. ő egy hardveres, szerinte minden ok. hozzá sem nyúlt a cucchoz, mondott 1-2 ötletet, kit is hívjak. aztán el.
- újra ügyfélszolgálat hívás. első élő embertől vezető kérés. őkelme egyből fürgébbé válás, érdeklődés, mintha megértés. másokkal konzultálás, addig én zenehallgatás. már unom. háromnegyed óra múlva ígérés: új mt kód megszüntetés (szankció nélkül! még jó...), régi kódra szolgáltatás átirányítás.
- jelen pillanatban ip tévé nézés, más semmi. analóg teló még mén. ember mondás: nekem semmi tennivalás, várás telefonhívásra. aztán minden helyreáll, még a hétvége előtt.
- várás.
- 2015.09.16 14:45-kor sms kapás: hívjak fel egy 80-as számot szerződésmegszüntetés okán
- 14:50-kor felhívás, ügyéntézőre várás. mt szám nemtudás miatt (otthon van, fejből még nem megy) személyes adatokkal sikeres azonosítás. kérdés: mit akarok felmondani. mondok azt, amit aug.18-án kötöttem. aszondi: látom, hogy két szerződés van, de mindkettő régi (???), ráadásul egyiken sincs megszüntetési igény. (akkor miért is kaptam az smst??) javaslat: otthonról hívjam újra, az mt számok fölényes tudásával.
- este folytatás
- hazaérés, régi telefon próbálás. vonal nemadás, amolyan foglaltjelzés. jó jel!
- modem rutinból újraindítás. bootolás után két új lámpavilágítás: tel1 és tel2. nocsak. tefonfelvevés: az eddigi süket helyett foglaltjelzés. átdugás másik kimenetre: vonaladás. sikeres híváskezdeményezés, hívószám nemkijelzés. mobilról régi és új szám hívás: előfizető nem létezés rajtuk, ott tartás, ahol 09.04-én.
- netkipróbálás: frankó, mint 09.04-én.
- tv: eddig is jó volt.
- email kipróbálás: postafiókba nem lehet bejelentkezni, rossz usernév vagy jelszó. gmailről tesztüzenet küldés: elmenés. kérdés, hogy meg is érkezés-é. valami vanás, mert a tés emil át lévén irányítva a gé-re, és ott megkapás. holnap céges levelezésen ellenőrzés.
- terv: holnap nyugodtabb fejjel ügyfélszolgálat újrafelhívás, apró gondok elővezetés.
zsozsy
Re: magyar telekom
«
Hozzászólás #11167 Dátum:
2015 Szeptember 15, 20:24:35 »
Idézetet írta: Typ117 - 2015 Szeptember 15, 20:14:23
úgy látszik egyikőtöknek sem ez lesz a kedvenc napja..
hihetetlen, hogy némelyik nagy szolgáltató mennyire nem tud valamit megoldani
Az "upsz" nekem megoldotta
Jeleztem telefonon ,hogy nem kaptam csekket. Ezt lazán lereagálták: semmi gond a jövőhavival kiküldjük az elmaradottat is. Meg persze a késedelmi kamatot is ,hogy rohadjanak meg! Miért bassza rám a késedelmi kamatot ha nem kaptam csekket és én ezt jeleztem nekik
1200 EXPORT Norvég 1965.02.02.
T3 Hochdach Münnich Rhodos 1981
Golf2 (Fire & Ice belső) 1989
Astra f 1996
Babetta
http://youtu.be/PJasikRH-eY
Typ117
1969
Re: magyar telekom
«
Hozzászólás #11166 Dátum:
2015 Szeptember 15, 20:14:23 »
úgy látszik egyikőtöknek sem ez lesz a kedvenc napja..
hihetetlen, hogy némelyik nagy szolgáltató mennyire nem tud valamit megoldani
TBK001
Road Force One
Re: BlackP
«
Hozzászólás #11165 Dátum:
2015 Szeptember 15, 19:36:23 »
Idézetet írta: BlackP - 2015 Szeptember 15, 19:34:49
ma egy kollégám hazafelé kapunál már defektet kapott a bringájával, sajnáltam szegényt. hazajöttem, elindultam bringával edzésre, félúton rájöttem, hogy a műlábam otthon hagytam. vissza, felcipeltem a bringát, felmartam a műlábat, vissza. asszony még indulás előtt szólt, hogy vegyek kenyeret. edzés végén még emlékeztem rá, de egyúttal rá is jöttem, hogy nem vittem pénzt. összetarháltam kenyérre valót, kifelé néztük, hogy a hátsó lámpa nem nagyon látszik, de mindegy. indulnék, nézem, első kerék 0-n mondom fasza, még jó, hogy nemrég vettem egy pumpát, ki is próbálhatom. felfújtam, hazáig kitartott nagyjából, a liftben még leejtettem a kulacsot, kifejezetten könnyű a bringa mellett hátizsákkal felvenni. nem az én napom...
Akkor este, csillár alá ne feküdj!
Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)
Bug's Forever! VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu
Hyundai i30 CW 2015
BlackP
«
Hozzászólás #11164 Dátum:
2015 Szeptember 15, 19:34:49 »
ma egy kollégám hazafelé kapunál már defektet kapott a bringájával, sajnáltam szegényt. hazajöttem, elindultam bringával edzésre, félúton rájöttem, hogy a műlábam otthon hagytam. vissza, felcipeltem a bringát, felmartam a műlábat, vissza. asszony még indulás előtt szólt, hogy vegyek kenyeret. edzés végén még emlékeztem rá, de egyúttal rá is jöttem, hogy nem vittem pénzt. összetarháltam kenyérre valót, kifelé néztük, hogy a hátsó lámpa nem nagyon látszik, de mindegy. indulnék, nézem, első kerék 0-n mondom fasza, még jó, hogy nemrég vettem egy pumpát, ki is próbálhatom. felfújtam, hazáig kitartott nagyjából, a liftben még leejtettem a kulacsot, kifejezetten könnyű a bringa mellett hátizsákkal felvenni. nem az én napom...
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
BlackPsenior
magyar telekom
«
Hozzászólás #11163 Dátum:
2015 Szeptember 15, 10:09:07 »
- 2015.08.18:
- szabadságon levés, ráérés mindenféle függő ügyek intézésére, többek között t-home díjcsomag váltásra
- bemenés t-pontra, személyes ügyintézés miatt - gondolván így egyszerűbb
- kívánságok elővezetése ügyintézőnek. negyed óra kattogás után paksaméta kezünkbenyomás, hazamenés. terv: analóg telefon és adsl felmondás, szélessávú internet és ip-tv+ip telefonra váltás.
- egy órán belül telefonhívás, t-diszpécserrel időpontegyeztetés, örülés.
- egyeztetett időpontban technikus megjelenés (amúgy 1 nap szabadságon levés ügyből kifolyólag). technikus mondás: házon belül koax nem kóser, csere. szóljak, ha kész és jön.
- házon belül részleges újrakábelezés, közben paksaméta olvasás. nem tecc, hogy csekken kellene fizetni (eddig mindig bankon keresztül ment), telefonszám és email cím változás.
- ügyfélszolgálat felhívás (38 perces telfonozás). gond elővezetés. ügyintéző mondja: nem kellett volna új szerződés, a régit kellett volna módosítani. mondok: nem rajtam múlott.
aszondi: kitt-katt és intézi. aztán: nem megy, mert már elindult a telepítés.mondok: nem indult el semmi, merthogy a körülmények nem tették lehetővé: jött a mókus és nem
csinált semmit. mondás: jé, tényleg, no lám. majd újabb kattogás és mondás: előző telepítési task megszüntet, ismét jönnek, megcsinálják. örülés (újabb nap szabadság)
- 2015.09.04. új időpontban szakemberek pontos megjelenése. dolgozás, fél óra múlva minden frankó: gyors net, digitális tv, telefonban vonal. munkalap és valami kütyü lcd-jén
aláírás, emberek el.
- próbálgatás. tv: ok, net: ok, telefon: vonal van, híváskezdeményezés ok. számot nem jelez ki. sebaj, hívom mobilról az emberek által megadott számot. válasz: ilyen nincs. régi,
analóg telefon felvesz: műxik frankón.
- ügyfélszolgálat felhívás (több, mint fél óra telefonálás), gond elővezetés: megszüntetni az analóg telót+adsl-t. pacák nézelődés, majd mondja: ő itten semmiféle akciót nem lát.
mondok: voltak nálam emberek, minden frankó, csak szeretném, ha a régi teló nem működne + a régi számot ha megkaphatnám az új vonalra. ember mondás: semmi akadálya,
de ki kell újra szállni (még egy nap szabi, már a harmadik - ha az elsőt nem számítom). kérdés: miafrancért? mondás: csak, mert ez a szabály.
- közjáték: a postás hozott egy kütyüt, amivel a jövőbeni digitális kábeltv nézhető régi vasakon is. ha előbb jön egy héttel, neki sem fogok az egésznek.
- 2015.09.10 időpontegyeztetés, várás a népre. reggel hívás: mit akarok? a munkalapon még egy iptv telepítés van. mondok: hülyeség, más a bajom. aszondi: érti ő, most akkor
egyeztet valakivel.
- azóta várás.
- 2 óra után megunás
- közben technikus hívogatás, sikertelenül
- ügyfélszolgálat hívás. sokadszorra sikerül élő emberrel beszélni. szól: gubanc van. mondok: nem nálam. aszondi: látja és tudja. próbál tenni valamit.
- újabb félóra várás.
- 45 perc telefonálás után ígérés: megpróbálnak valamit. ami várható: megpróbálja elérni azt az embert, akivel reggel beszéltem és azóta én nem tudom elérni. annak az embernek
kell hozni két új kütyüt, merthogy a XXI. században képtelenség a régit (ami egy hetes sincs) átprogramozni. azt felajánlotta, hogy a régivel nem kell a postára mennem, megkéri a
technikust, hogy vigye el.
- megköszönés szépen és további várakozás, ki tudja mire.
- 12:30 technikus hívása: jönnek fél óra - max. egy óra múlva. (10 és 12 között kellett volna) mondás: oszlopon volt, nem tudta fogadni a hívást.
- várás
- 14:15 szakemberek megérkezése. kütyük kicserélve, iptv ok, telefon süket, net nincs. mondás: nemsokára jó lesz.
- 18:15 újabb háromdegyedórás beszélgetés az ügyfélszolgálattal. mondok (előzményekkel): iptv frankó, semmi más nincs. egy hete minden volt fél óra alatt, csak a vezetékes
telszám volt kérdéses. modem macaddress, gyártási szám bediktál. világító ledek melleti szöveg bediktál. mondja: gubanc van. mondok:nem érdekel, oldják meg. aszondi: azon vagyunk. mondok: köcce...
- fél óra múlva szól: az első ügyintéző, akinél személyesen voltunk, az cseszte el. mondok: és? közöm hozzá? kérem, amit fizetek. aszondi: dolgozunk rajta és elnézést. (na ez
az első emberi szó).
- 18:25 jelen pillanaban tv ok, más semmi. modemet tudom pingetni, konfigurálni, de a fejéből nem lát kifele. nem értem: az iptv (ami neten jön személyre szabottan) megtalál, de a net nem. mivan????
-2015.09.10 este: folytatás holnap.
-2015.09.11: nincs változás, újabb 3/4 óra telefonálás. ügyfélszolgálaton minden megígérés, ügy sürgetése és előre vevése. (honnan? már eddig is elöl volt...)
- hétvégén természetesen fűsemnövés.
-2015.09.14: újabb telefonálás, helyi rekord! 1 óra 48 perc alatt 5 különböző ügyintézőnek gond elmagyarázás, ők megértés, de nincs érdemi változás. kiderülés: az adsl még mindig él. látják, hogy nincs rajta forgalmazás, de akkor is. aszondi: szedjem le az újabbik, cisco kábelmodemet és tegyem vissza a régi dlinket. mondok: ember elvitte, nálam csak egy garnitúra kütyü van. csodálkozás. felajánlás, hogy ismét kiszállás és modemcserélés. hangom felemelése: szórakozzanak mással. műszaki "szakemberhez" kapcsolás.
mondás: modemlátás, iptv látás, az is látás, hogy egy telefon is meg egy pc is van a modemen. mondok: na akkor oda küldjed nekem az internetet. Őkelme: nemúgyvanaz! látja, hogy gondok vannak az mt számaimmal (közben rájövés, hogy a kályha ez az mt szám, ahonnan el tudnak indulni). ő: modem újraindítás. mondok: olyat már csináltam, többször is. mondás: az nem ugyanaz, ő onnan jobban csinálja. és tényleg! tv megmerevedik. pár perc modemvillogás után kérdi: jó? mondom már az sem, ami eddig ment. javallat: másik kütyü újraindítás. nosza. tv elsötétül majd szép, magenta embléma nézés. nem tecc.
- közjáték: emberre várás ás zenehallgatás közben mobilra esemes kapás: telekom ügyfélelégedettségmérés. :-)
aztán a tv-n mindenféle infók: ip cím kapás, csatlakozás, feléledés. mondok: tv újra jó. aszondja: látom ám! mondom: akkor jöhet a net meg a teló. na azt már nem. előbb neki kell nyitnia egy újabb hibajegyet, amiben leírja az egész történetet, hogy egy hozzáértő ki tudja bogozni. (ezek szerint eddig hozzáértővel még nem beszéltem) kérdés: mikor tudom végre használni a cuccot? mondás: talán holnap, de inkább szerdán. ja, és még vígasztal, hogy jelen pillanatban két szolgáltatásért is fizetek, amiből az egyiket, a régit -látja jól- nem használom, a másik, az új meg nem működik. de sebaj, el tudom majd intézni, hogy valamikor valaki valahogyan valamit jóváírjon, de ehhez (sem) ért őkelme.
- most újra várás. szerdán folytatás.
«
Utoljára szerkesztve: 2015 Szeptember 15, 10:11:41 írta BlackPsenior
»
Zoli
«
Hozzászólás #11162 Dátum:
2015 Szeptember 11, 10:45:43 »
Idézetet írta: Protheus - 2015 Szeptember 10, 23:41:08
Dehogy.
És mi van a programokkal?
http://hapsi96.blogspot.hu/
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #11161 Dátum:
2015 Szeptember 10, 23:41:08 »
Idézetet írta: BlackP - 2015 Szeptember 10, 20:14:53
értem. szóval ez lefed minden játékot és egyéb nem ms kalóz szoftvert is az olvasatodban?
Dehogy.
Buzi, aki fékez! :-)))
BlackP
«
Hozzászólás #11160 Dátum:
2015 Szeptember 10, 20:14:53 »
Idézetet írta: Protheus - 2015 Szeptember 10, 20:10:41
Koszi, megertettem. :-) (bar az osszes Microsoftos dolgot felsoroljak :-))
értem. szóval ez lefed minden játékot és egyéb nem ms kalóz szoftvert is az olvasatodban?
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #11159 Dátum:
2015 Szeptember 10, 20:10:41 »
Idézetet írta: BlackP - 2015 Szeptember 10, 20:07:33
http://oprend.hu/news.php?readmore=1730
olvasd el milyen programokra vonatkozik a végfelhasználó szerződés vonatkozó része és megérted mekkora faszság ez a pletyka
Koszi, megertettem. :-) (bar az osszes Microsoftos dolgot felsoroljak :-))
BlackP
«
Hozzászólás #11158 Dátum:
2015 Szeptember 10, 20:07:33 »
Idézetet írta: Protheus - 2015 Szeptember 10, 19:59:58
Biztos veletlenul tettek bele a vegfelhasznaloi szerzodesbe ;-)
http://www.wired.co.uk/news/archive/2015-08/17/windows-10-pirated-games-microsoft
Elfogadom, h egyelore nem nyirjak ki az ilyen szoffereket, de vszeg fogjak, ha ugy gondoljak.
Erekciot nem okoz, de szerintem teljesen rendben van. Nekem egy ilyen lett nemreg:
http://www.notebookcheck.net/Dell-Inspiron-15-7548-Notebook-Review.139966.0.html
http://oprend.hu/news.php?readmore=1730
olvasd el milyen programokra vonatkozik a végfelhasználó szerződés vonatkozó része és megérted mekkora faszság ez a pletyka
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #11157 Dátum:
2015 Szeptember 10, 19:59:58 »
Idézetet írta: BlackP - 2015 Szeptember 10, 18:48:24
az első fele nem igaz, a második meg most is így van
Biztos veletlenul tettek bele a vegfelhasznaloi szerzodesbe ;-)
http://www.wired.co.uk/news/archive/2015-08/17/windows-10-pirated-games-microsoft
Elfogadom, h egyelore nem nyirjak ki az ilyen szoffereket, de vszeg fogjak, ha ugy gondoljak.
Idézetet írta: Zoli - 2015 Szeptember 10, 17:53:37
Neked nem okoz erekciót valószínüleg:
Lenovo IdeaPad G50-80 Laptop Intel® Core™ i5-5200U
Erekciot nem okoz, de szerintem teljesen rendben van. Nekem egy ilyen lett nemreg:
http://www.notebookcheck.net/Dell-Inspiron-15-7548-Notebook-Review.139966.0.html
BlackP
«
Hozzászólás #11156 Dátum:
2015 Szeptember 10, 18:48:24 »
Idézetet írta: Protheus - 2015 Szeptember 10, 17:04:52
letorli a nem jogtiszta szoffereket/jatekokat, folyamatosan jonnek ki hozza a javitasok, ilyenek.
az első fele nem igaz, a második meg most is így van
Zoli
«
Hozzászólás #11155 Dátum:
2015 Szeptember 10, 17:53:37 »
Idézetet írta: Protheus - 2015 Szeptember 10, 17:04:52
Milyet vettel?
En nem frissitenek, de ez minenkinek a szive joga. Minden adatod utazik a M$-hoz, letorli a nem jogtiszta szoffereket/jatekokat, folyamatosan jonnek ki hozza a javitasok, ilyenek. En meg varnek vele, amig kiforrja magat.
Neked nem okoz erekciót valószínüleg:
Lenovo IdeaPad G50-80 Laptop Intel® Core™ i5-5200U 2.20GHz-es processzorral, Broadwell™, 15.6", Full HD, 4GB, 1TB, DVD-RW, AMD Radeon R5 M330 2GB, Win 8.1
147 forint. Lélektani határ. (Mit meg lehet ennyiből inni...)
Mindezt úgy, hogy tegnap rendeltem egy DELL-t, ma reggel meg is jött, de nem az volt amit rendeltem, így alkudtam erre.
Úgy kezdtem a boltban (helyi számtech bolt), hogy full HD alatt ne is, erre ma hoztak egy 1366x768-ast.
«
Utoljára szerkesztve: 2015 Szeptember 10, 18:01:56 írta Zoli
»
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #11154 Dátum:
2015 Szeptember 10, 17:04:52 »
Idézetet írta: Zoli - 2015 Szeptember 10, 12:04:03
Na, sikerült gépet venni, win8.1 van hozzá, frissítsek-e 10-re, vagy még várjunk vele?
Milyet vettel?
En nem frissitenek, de ez minenkinek a szive joga. Minden adatod utazik a M$-hoz, letorli a nem jogtiszta szoffereket/jatekokat, folyamatosan jonnek ki hozza a javitasok, ilyenek. En meg varnek vele, amig kiforrja magat.
Zoli
«
Hozzászólás #11153 Dátum:
2015 Szeptember 10, 12:04:03 »
Idézetet írta: Protheus - 2015 Szeptember 08, 21:52:44
A szokasos gagyi, 1366x768... :-/ Nem tudom miert eroltetik ezeket a kijelzoket (ok, tudom, mert olcso)... En - es meg sokan masok - mar nem tudunk meglenni ilyen kis felbontassal. A mostani notebookom 3840 x 2160 pixeles kijelzovel rendelkezik, ez "elmegy". :-)
Na, sikerült gépet venni, win8.1 van hozzá, frissítsek-e 10-re, vagy még várjunk vele?
Imrüs
www.matraveteran.uw.hu
«
Hozzászólás #11152 Dátum:
2015 Szeptember 08, 22:08:05 »
Idézetet írta: BlackP - 2015 Augusztus 17, 09:27:08
legális 7-8-8.1-et akár érdemes is lehet, de adatmentés kötelező előtte, utána meg lehet, hogy egy tiszta telepítést fogsz akarni, mert tud érdekesen működni a régiről frissített
Köszönöm a segítséget, engem addig "bosszantott" hogy én végül is megléptem. Néhány napja már jól működik
"...bolond is lennék, ha nem lennék bolond..."
Zoli
«
Hozzászólás #11151 Dátum:
2015 Szeptember 08, 21:59:24 »
Idézetet írta: Protheus - 2015 Szeptember 08, 21:52:44
A szokasos gagyi, 1366x768... :-/ Nem tudom miert eroltetik ezeket a kijelzoket (ok, tudom, mert olcso)... En - es meg sokan masok - mar nem tudunk meglenni ilyen kis felbontassal. A mostani notebookom 3840 x 2160 pixeles kijelzovel rendelkezik, ez "elmegy". :-)
Igen, én sem értem. Nem is IPS, csak sima TFT. Nekem indokolatlan az UHD, de főleg pénzem nincs rá.
Szétnézek itt Nyíregyen a boltokban.
«
Utoljára szerkesztve: 2015 Szeptember 08, 22:16:19 írta Zoli
»
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #11150 Dátum:
2015 Szeptember 08, 21:52:44 »
Idézetet írta: Zoli - 2015 Szeptember 08, 21:51:09
Nem full HD. 1380x valami
«
Utoljára szerkesztve: 2015 Szeptember 08, 21:55:13 írta Protheus
»
Zoli
«
Hozzászólás #11149 Dátum:
2015 Szeptember 08, 21:51:09 »
Idézetet írta: Protheus - 2015 Szeptember 08, 21:50:05
Kijelzo felbontasat miert nem irjak ?
Nem full HD. 1380x valami
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #11148 Dátum:
2015 Szeptember 08, 21:50:05 »
Idézetet írta: Zoli - 2015 Szeptember 08, 21:36:56
Ez az acer, vagy ez a lenovo 100-ért dobozában, egy hetesen?
http://www.laptop.hu/lenovo-g510-black-59-433053-fd
Kijelzo felbontasat miert nem irjak ?
Zoli
«
Hozzászólás #11147 Dátum:
2015 Szeptember 08, 21:36:56 »
Idézetet írta: Typ117 - 2015 Augusztus 26, 14:58:11
talán ilyesmi?
http://www.digiprime.hu/laptop/acer-aspire-v5-573g-21051-elado
nincs tapsztalatom acerrel, bár magamnak ennek ellenére nem akarnék. de ez Ips FullHd. nem néztem utána miket írnak róla, vagy a ram mennyire bővíthető, vagy máshol olcsóbb-e..
Ez az acer, vagy ez a lenovo 100-ért dobozában, egy hetesen?
http://www.laptop.hu/lenovo-g510-black-59-433053-fd
BlackPsenior
macskakódok
«
Hozzászólás #11146 Dátum:
2015 Szeptember 06, 19:24:20 »
https://http.cat/
sparkafer
30-347-1939
«
Hozzászólás #11145 Dátum:
2015 Szeptember 03, 19:51:53 »
Idézetet írta: BlackP - 2015 Szeptember 03, 16:47:21
lehet jobb kamera, de egyszerre baszni es szuznek maradni ugye...ha tuti nem lopjak el, akkor a 40k helyben rogzitessel gondolom jo lehet. En kiraknek 2000-ert egy dummy kamerat csalinak vagy elrettentesnek.
Mi holnap céges kirándulásra megyünk. Kíváncsi volnék lesz-e házibuli! Biztos lesz
ereszd el a hajam, de nyugodt vagyok, mert rendet csinálnak mire hazaérünk.
BlackP
«
Hozzászólás #11144 Dátum:
2015 Szeptember 03, 16:47:21 »
Idézetet írta: gsattila - 2015 Szeptember 03, 08:40:31
Mondjuk a 640x480-as felbontással meg tudom különböztetni, hogy szarvas, vagy ember jött-e be a területre
A kamerát egyébként el tudom dugni egy "lezárt" melléképület tetőzete alá, nem kell világítás és meg sem találják egykönnyen. Nem is azt támadják.
Úgy látom nem lesz egyszerű a dolog.
lehet jobb kamera, de egyszerre baszni es szuznek maradni ugye...ha tuti nem lopjak el, akkor a 40k helyben rogzitessel gondolom jo lehet. En kiraknek 2000-ert egy dummy kamerat csalinak vagy elrettentesnek.
gsattila
«
Hozzászólás #11143 Dátum:
2015 Szeptember 03, 14:09:49 »
Nekem a pincéhez kellene Kötcsén. Minden karácsonykor kilopják az égőt az ajtó felett, és feszegetik az ajtót. Szeretném már pofán vágni az illetőt. Ehhez meg rögzítés kellene. Igaz, a NET-en keresztül is lehet rögzíteni
stonemen
«
Hozzászólás #11142 Dátum:
2015 Szeptember 03, 09:49:28 »
Van ilyenem, de nem SD kártyára rögzít, hanem internet kapcsolattal emailt küld akkor, ha mozgás van. Az internet kapcsolatot ő nem tudja, ahhoz kell egy router (akár wifis). Két évig használtuk és szerettük.
Ha érdekes, megnézem a típusát.
Idézetet írta: gsattila - 2015 Szeptember 03, 09:30:03
Köszi! Lassan én is okosodom. A mozgásérzékelő valóban kétféle lehet. Ami még fontosnak tűnhet a képminőség szempontjából, az az elektronikus képstabilizátor. Nekem mondjuk jelenleg nem fontos. A TrueCam A5, vagy A7 pl. jónak tűnhet. Még tapogatódzom.
gsattila
«
Hozzászólás #11141 Dátum:
2015 Szeptember 03, 09:30:03 »
Köszi! Lassan én is okosodom. A mozgásérzékelő valóban kétféle lehet. Ami még fontosnak tűnhet a képminőség szempontjából, az az elektronikus képstabilizátor. Nekem mondjuk jelenleg nem fontos. A TrueCam A5, vagy A7 pl. jónak tűnhet. Még tapogatódzom.
Idézetet írta: Typ117 - 2015 Szeptember 03, 09:15:49
úgy emlékszem olvastam olyan specifikációt autós kameráról, amikor mozgásra bekapcsol a rögzítés. csak nem tudom hogy a kamera mozgatására, vagy ha a képen mozog valami...
néha a neten is felkapnak olyan felvételeket, ahol a leparkolt autóból készült a felvétel, és gondolom ott sem ment pl egész éjjel a rögzítés..
pl az első találat:
http://www.dx.com/p/g50-full-hd-1080p-5-0mp-170-coms-g-sensor-loop-recording-car-dvr-camcorder-blcak-sliver-323001
csak nekem ennyiből, hogy "Motion detection function" nem derül ki hogy ez milyen funkció..
gondolom van olyan forum, ahol ennek utána lehet olvasni, vagy hátha árulnak ilyesmit pl jófogáson és az eladótól megtudni
Typ117
1969
«
Hozzászólás #11140 Dátum:
2015 Szeptember 03, 09:19:07 »
Idézetet írta: gsattila - 2015 Szeptember 03, 09:11:03
Ez
http://www.emag.hu/nakamichi-nd27-menetrogzito-kamera-nakamichi-nd27/pd/DH6K3MBBM/
például tud ilyesmit, de a felbontása lehetne jobb.
pont az előbb írtad, hogy 640*480-ban is már látsz valamit
Typ117
1969
«
Hozzászólás #11139 Dátum:
2015 Szeptember 03, 09:15:49 »
Idézetet írta: abes - 2015 Szeptember 02, 18:32:31
Valami mozgásérzékelős reflektort raksz mellé akkor éjjel is jó lesz. Menetrögzítő azért nem jó, mert annak nem lehet beállítani az esemény automatikus rögzítését.
https://tp-link.hu/termek/tp-link-tl-sc3230-h-264-megapixel-ip-kamera
micro SD kártyára rögzít.
úgy emlékszem olvastam olyan specifikációt autós kameráról, amikor mozgásra bekapcsol a rögzítés. csak nem tudom hogy a kamera mozgatására, vagy ha a képen mozog valami...
néha a neten is felkapnak olyan felvételeket, ahol a leparkolt autóból készült a felvétel, és gondolom ott sem ment pl egész éjjel a rögzítés..
pl az első találat:
http://www.dx.com/p/g50-full-hd-1080p-5-0mp-170-coms-g-sensor-loop-recording-car-dvr-camcorder-blcak-sliver-323001
csak nekem ennyiből, hogy "Motion detection function" nem derül ki hogy ez milyen funkció..
gondolom van olyan forum, ahol ennek utána lehet olvasni, vagy hátha árulnak ilyesmit pl jófogáson és az eladótól megtudni
gsattila
«
Hozzászólás #11138 Dátum:
2015 Szeptember 03, 09:11:03 »
Ez
http://www.emag.hu/nakamichi-nd27-menetrogzito-kamera-nakamichi-nd27/pd/DH6K3MBBM/
például tud ilyesmit, de a felbontása lehetne jobb.
gsattila
«
Hozzászólás #11137 Dátum:
2015 Szeptember 03, 08:40:31 »
Mondjuk a 640x480-as felbontással meg tudom különböztetni, hogy szarvas, vagy ember jött-e be a területre
A kamerát egyébként el tudom dugni egy "lezárt" melléképület tetőzete alá, nem kell világítás és meg sem találják egykönnyen. Nem is azt támadják.
Úgy látom nem lesz egyszerű a dolog.
Idézetet írta: BlackP - 2015 Szeptember 02, 19:59:02
bárhol lehet net.
fogsz egy
ilyet
, meg egy stickes routert és máris van net, még telóról is tudod nézni mi újság a kecóban
BlackP
«
Hozzászólás #11136 Dátum:
2015 Szeptember 02, 19:59:02 »
Idézetet írta: abes - 2015 Szeptember 02, 19:51:44
Net nincs.
bárhol lehet net.
fogsz egy
ilyet
, meg egy stickes routert és máris van net, még telóról is tudod nézni mi újság a kecóban
abes
«
Hozzászólás #11135 Dátum:
2015 Szeptember 02, 19:51:44 »
Idézetet írta: BlackP - 2015 Szeptember 02, 19:35:01
ha automata fény van, a jól eldugott kamera is megbukik, ha meg nincs net, elviszik a kártyát, meg a kamerát is. egyből ftp-re képet töltő cucc lenne jó
Net nincs.
BlackP
«
Hozzászólás #11134 Dátum:
2015 Szeptember 02, 19:35:01 »
Idézetet írta: abes - 2015 Szeptember 02, 18:32:31
Valami mozgásérzékelős reflektort raksz mellé akkor éjjel is jó lesz. Menetrögzítő azért nem jó, mert annak nem lehet beállítani az esemény automatikus rögzítését.
ha automata fény van, a jól eldugott kamera is megbukik, ha meg nincs net, elviszik a kártyát, meg a kamerát is. egyből ftp-re képet töltő cucc lenne jó
abes
«
Hozzászólás #11133 Dátum:
2015 Szeptember 02, 18:32:31 »
Idézetet írta: gsattila - 2015 Szeptember 02, 15:24:46
Kütyümesterek!
Szükségem lenne egy olyan kamerára, melyet telepíthetnék egy nyaraló melléképületébe folyamatos megfigyelésre. (rejtett elhelyezés van, 220V van) Több heti (havi) üzemidő kellene, tehát szükséges a nagy tároló, és a mozgásra történő felvétel, és időpont rögzítés. Autós menetrögzítőket nézegettem fullHD felbontással, de a leírásuk általában nem elég részletes ezen funkciók leírására.
Teljesen hülye az elképzelésem, vagy van valamilyen használható megoldás mondjuk 40 eFt-ig?
gsattila
«
Hozzászólás #11132 Dátum:
2015 Szeptember 02, 15:24:46 »
Kütyümesterek!
Szükségem lenne egy olyan kamerára, melyet telepíthetnék egy nyaraló melléképületébe folyamatos megfigyelésre. (rejtett elhelyezés van, 220V van) Több heti (havi) üzemidő kellene, tehát szükséges a nagy tároló, és a mozgásra történő felvétel, és időpont rögzítés. Autós menetrögzítőket nézegettem fullHD felbontással, de a leírásuk általában nem elég részletes ezen funkciók leírására.
Teljesen hülye az elképzelésem, vagy van valamilyen használható megoldás mondjuk 40 eFt-ig?
Zoli
«
Hozzászólás #11131 Dátum:
2015 Augusztus 28, 07:57:14 »
Idézetet írta: Typ117 - 2015 Augusztus 26, 14:58:11
talán ilyesmi?
nincs tapsztalatom acerrel, bár magamnak ennek ellenére nem akarnék. de ez Ips FullHd. nem néztem utána miket írnak róla, vagy a ram mennyire bővíthető, vagy máshol olcsóbb-e..
Na ez nem rossz. Bár szeretném látni a képét. Az asszonynak is acer van, de nem a legjobb a képe, igaz ez valami 83 ezer volt.
Typ117
1969
«
Hozzászólás #11130 Dátum:
2015 Augusztus 26, 14:58:11 »
Idézetet írta: Zoli - 2015 Augusztus 26, 10:01:56
Mindenképp laptop kell, mert mozgatni is akarom. Most vettünk a céghez egy iMac-et, de az 7 kiló volt. Na olyan drága nem kell.
talán ilyesmi?
Oldalak:
1
...
16
17
18
19
20
[
21
]
22