2024. április 19, péntek     Emma

Eseménynaptár

H K S C P S V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Bejelentkezés



Keresés


kiccsabi Nyomtatás E-mail  
Írta: Administrator    2007. július 19. csütörtök, 02:45

Az úr 2000. évében betöltém a 17 életévem, ergó meszerzend a jogositványot.
Apám mondá vala: 1 fényszóró ára vetekszik egy bogáréval, ammeg azé mégse üveg, meg akkó' idõegyeztetésen sem veszünk össze: vegyünk hát bogarat. Keresünk vala hosszú heteken keresztül. Egyik kakibb mint másik, vagy túl drága.... azé' csak találtunk egyet. Zuk lámpával a csomagtérfedelén (piros!). 220-ra kiírva.
- Eladó?
- Az -körbenéz kipróbál- megveszük!
- Télleg?
- Télleg!
- Akkó' odaadom 190ért......
Ekkor kissé meglepõdtünk, de beújítva a új családtagot, örvend vala lelkünk, és száguldozánk is vala! Elsõ kaland mindjárt még aznap este az M3 99. kilométerénél (ahol azóta mindig integetek a km kõnek!) természetesen a fõbizti volt, ami miatt a sárgaangyal jóapámmal ripityára szedte a gépet....., de legalább jót röhögtem mikor igazam lett, bizticsere és pöccröff....
No, ez az autó a gatyánkat elvitte, de ki is szolgált 2 évig mikor is szutyukis jól megölte! :-((((( Mondjuk neki a motorja az aszfaltra esett, meg kitörött a kereke is de attól kicsi Rozi romokban. Ekkor költözött hozzám a piros, aki fiú és ezért nincs neve, mivel csak lánynevet adok gépnek! az AB-s motor csodái már hamar elõjöttek, meg ugyi a McPherson... stb...
Aztán ez az autó is tréfálkozott velem, azaz csak próbált, mivel a Rozi már megtanított minden bogarasságra. Azért vele is voltak cumik, pl. sárvédõn lukat ütõ gyertya, meg hasonló butaságok, de azért gyorsan igen jó bogarat sikerült csinálni (fillérért dolgozó lakatos, részeges festõ aki láda sörökért dolgozott, mondjuk úgy is. Ja, meg a ki nem fizetett motorgenerál regéje.
Ekkor elköltöztünk kb. 800 méterrel odébb, úgy jó közel az AZS-ékhoz. Ekkor indultam el igazán a lejtõn: gyere talákozóra (almádi 2003 ahol szénné röhögtük magunkat a kedves kis VWinfo-s avatáson), aztán ugye AZS a vegyél buszt címû ötletét is bedobta, amit rohadtul nem értettem, mindaddig, míg egyszer buszban nem találtam magam!
Ti már busmanként ismertetek meg, így a sztorimat innét jól tudjátok....... Látjátok mi lett belõlem?.... : "hogy mi lesz a vége nem tudom, meghalok egy buszos hajnalon..."
No, már megint hosszú voltam, hát a képek, amiket összelopkodtam a különbözõ bogaras képtárakból.

Image Image Image Image Image