Szálkai Bogártalálkozó

2010.07.11

Sziasztok!

Ahogy már korábban is ígértük, idén egy új helyszínnel jelentkezünk a nyári találkozók sorában. A helyszín új, de a szervező csapat korábbi találkozókról már jól ismert remek találkozókat alkotó társaság. Korábban a brigád egyik része éveken keresztül az orfűi és az abaligeti találkozót készítette számunkra, míg a másik része, a ’90-es évek végén a pécsi, a 2000-es években pedig a sötétvölgyi találkozókat szervezték.

Program:

Péntek:        12 órától érkezés, estig fakultatív program,( sátorépítés, strandolás, vízibiciklizés stb ) Estére terveztünk a résztvevő bogisoknak egy tál meleg ételt, mely „galuska” (töltött káposzta) formájában lesz érzékelhető! Ezután tábortűz mellett szalonnasütés, barátkozás…

Szombat:     Délelőtt közösen meglátogatnánk a Szálka mellett fekvő Mőcsény vadas parkját. (láthatók: gímszarvas, vaddisznó, dámszarvas, muflon, őz, magyar szürke gulya, racka juh, mangalica, teve stb…)

                        Délután a szekszárdi dombság tájegységeiben lehet gyönyörködni, egy 40km-es tájékozódási verseny keretein belül!

Ha még marad elég erő a résztvevőkben, nevezhetnek a vízibicikli húzó versenyre…

                        Estére az Analfa- Beat zenekara szórakoztatna minket élő zenével, közben az elmaradhatatlan tombola, és eredményhirdetés!!

Időpont: 2010.07.23-25.

Mindenkit szeretettel várunk!

 

II. Fonyódi Fest

2010.04.22

Sziasztok!

II. Fonyód Fest 2010.06.11.-13.( péntek - vasárnap )
Szerintem sikerült bomba árakat kialakítani a találkozóra.

Faház: 4 fő részére 5 500 Ft / faház / éj
mobilház:6 fő részére 9 900 Ft / ház/ éj
ezekhez az árakhoz jön hozzá a kb. 300 Ft/ fő IFA ( idegenforgalmi adó )

Korábbi évben a sátras szállást bonyolította, hogy mekkora sátor, és hogy hány fő, meg az áram. Így bonyolult képlettel lehetett csak kideríteni az árat. És ez méltánytalan volt az egyedül, vagy másodmagával érkezők számára.

A sátras szállás 1 500 Ft / Fő / éj, mely már az autót, az áramot és az IFA-t is magában foglalja.

A találkozóra belépés autónként 1 500 Ft. Klubtagoknak ingyenes.

Találkozó

2010.04.22

 

Május 8.-9.-re várunk minden klubtagot és szimpatizánst megalakulásunk helyszínére. Becsvölgye-Kislengyel Malom turista szállóba.
Program:
szombaton Találkozás 10:00-kor Zalaegerszegen. Kirándulás a környéken, ( pontos infó, útvonal később )
Ebéd, amit magaddal hozol, szendvics üdítő, sör stb.
16:00 óra felé érkezünk a Malomhoz, És ott ki ki kisütögeti majd a maga pecsenyéjét, vagy szalonnáját, de bográcsozhatunk is. (erre kérek visszajelzéseket, hogy kinek melyik lenne a kedvére való. Vasárnap ébredés és reggeli után könnyes búcsú egymástól.

A szállást lefoglaltam, de a kapacitás felmérésére kérek szépen mindenkitől egy regisztrációs mail-t vagy privátot. Nem csak klubtagok jelentkezését várjuk, hanem mindenki bogarazni szerető elvtársat!

 

Éves tagdíj

2010 január 20

Sziasztok!

Ahogy azt korábban írtam a tagdíj fizetésre két részletben van lehetősége annak, akinek gondot okoz az egy összegű befizetés. Az első részletet, 2010.03.31.-ig, a másodikat 2010.05.31.-ig legyetek szívesek befizetni, vagy átutalni.
Befizetni, a Raiffeisen Bank fiókjaiban lehet a 9230 - A00D01 - 001- es egyszerűsített számlaszámra,
utalni pedig a : 12092309 - 01016849 - 00100008-as számlaszámra tudtok.

Köszönöm szépen!

Kun Gábor - elnök

 

Közgyűlés

2010 Január 17

Íme egy rövid összefoglaló a közgyűlésen elhangzottakról:

- Elfogadta a közgyűlés a 2009 évről szóló beszámolót. Az elhangzottakból kiderült, hogy a klub az adott évben 3 találkozót,

Fonyód Feszt,
Gyékényesi Bogártalálkozó,
Orfűi Bogártalálkozó-t támogatta.


Más kiadása a klubnak ebben az évben sem keletkezett. Semmilyen címen költséget nem számolt el, tehát ahogy azt az alapításkor vállalta a teljes bevételét a bogaras közösségi élet ápolására fordította. A befolyt tagdíjakból 70 000 Ft-ot hozott át a 2010-es évre.
- Megállapodtunk a 2010-es tervekben is. Minimum két találkozó szervezése, " 2. Fonyód Feszt és egy Pécs környéki "
- Rendszeres lehetőséget szeretnénk biztosítani a klub tagjainak kb. két havonta összejövetelekre.
- A gazdálkodásnál vállalta az elnökség, hogy a tavalyi 70 000 Ft-on felül az idei évben 100 000 Ft-ot tartalékol melynek felhasználásról a későbbiekben dönt.
- 2010-es esztendőben is a tagdíj változatlan, évi 12 000 Ft melyet a közgyűlés döntése értelmében maximum két részletben március és május 31.-ig kell megfizetni. Továbbra is lehetőség nyílik pártoló tagdíj fizetésére, amelynek összege évi 6000 ft
- Megválasztásra került az új, négy tagú elnökség is.
titkár: Pintér Kornél
elnök-helyettes: Kövesi Zoltán
elnök-helyettes: Simon János
elnök: Kun Gábor

- Ezúton szeretném megköszönni minden klubtagnak,szimpatizánsnak és vezetőségi tagnak a 2009. évében végzett munkát. Remélem, hogy mindenkiben maradt erő 2010.-re is.

A rendezvényekről hamarosan részletesebben is olvashattok. Ha bármilyen kérdésetek, észrevételetek van, akkor keressetek minket.
A klub e-mail elérhetősége: leghuteses@gmail.com-ra változott. Természetesen a korábbi email cím még egy darabig párhuzamosan működni fog.

 

 

Adat egyeztetés

2010 Január 17

Egy fontos dolog még az összefoglaló előtt.
- Sok klubtagnak változott az elérhetősége, ( tel. szám, e-mail cím)
Aki nem volt közgyűlésen az legyen szíves nekem privátban elküldeni, hogy frissíthessem a tagok elérhetőségét.
- Aki nem klubtag, de szeretne a rendezvényeinkről értesülni annak is várom az e-mail címét, hogy tudjuk időben jelezni, hogy mit tervezünk.

üdv.: Kun Gábor

Továbbra is várjuk a tagokról és autóikról készült képeket, valamint az ezekről szóló bemutatkozó szöveget.