www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 November 07, 00:38:11

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921356 Hozzaszólás 218 Témában írta 1615 Felhasználó
Legújabb tag: August
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1030 1031 1032 1033 1034 [1035] 1036 1037 1038 1039 1040 ... 3547
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 30839736 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #100481 Dátum: 2011 Október 11, 10:23:28 »

nem tudom, hogy utoljára mikor kit buziztam le, de elég rég volt és ritkán.
cserében mindenki más buziz engem.
majd jól fossá lesztek moderálva :-P
te kezdted

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #100480 Dátum: 2011 Október 11, 10:22:43 »

Pbá meg mindenkit Buzinak hív. Szerintem a következő gyermekének ez lesz a keresztneve.  Grin Grin

Jaj bocs! Poénkodtam....  Embarrassed

nem tudom, hogy utoljára mikor kit buziztam le, de elég rég volt és ritkán.
cserében mindenki más buziz engem.
majd jól fossá lesztek moderálva :-P

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #100479 Dátum: 2011 Október 11, 10:18:29 »

Nem vagyunk egyformák.  Wink
nem is baj. eszembe jut Brian élete:
Brian: nem vagytok szolgák
tömeg: nem vagyunk szolgák!
Brian: nincs szükségetek vezetőre
tömeg: nincs szükségünk vezetőre!
Brian: ti mind egyéniségek vagytok
tömeg: mi mind egyéniségek vagyunk!

Smiley

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #100478 Dátum: 2011 Október 11, 10:14:47 »

Nem vagyunk egyformák.  Wink
ezt nem értem. nálam a fele le van tiltva, nem kötelező olvasni, de nem fáj, hogy van. ahogy a passzív tagok sem érdekelnek. az aktívok egy része sem.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Süni
« Hozzászólás #100477 Dátum: 2011 Október 11, 10:14:28 »

Az, hogy már nem a bogarazás/hobbi autózás a fő téma, hanem átalakult az egész egy melegedővé.

Emlékszel pl. az íjászos topikra?

Nem. Konkrétan azért, mert nem érdekel az íjászkodás, ezért nem néztem be oda, ha volt is ilyen.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #100476 Dátum: 2011 Október 11, 10:11:24 »

Az, hogy már nem a bogarazás/hobbi autózás a fő téma, hanem átalakult az egész egy melegedővé.

ezt nem értem. nálam a fele le van tiltva, nem kötelező olvasni, de nem fáj, hogy van. ahogy a passzív tagok sem érdekelnek. az aktívok egy része sem.

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #100475 Dátum: 2011 Október 11, 10:10:00 »

Ebből annó akadt is egy kis félreértésünk, ha még emlékszel... :-)
Bácsit is megkérjük, hogy a továbbiakban ez irányú hajlamait a közösségi topikban élje ki.

Pbá meg mindenkit Buzinak hív. Szerintem a következő gyermekének ez lesz a keresztneve.  Grin Grin

Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #100474 Dátum: 2011 Október 11, 10:09:04 »

Én meg konkrétan nem tudom, mi akkora probléma a mostani rendszerrel.....  Roll Eyes

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #100473 Dátum: 2011 Október 11, 10:04:53 »

korlátozd az ilyet a viccek topikba 

Süni
« Hozzászólás #100472 Dátum: 2011 Október 11, 10:02:39 »

erre csak azt tudom mondani, hogy olvasni kell és megtudni mi mit jelent itt. van olyan kollégám, aki klárinak hívja a másik srácot és nem ratyik, poén, ők értik, más nem, de ettől még folytatják, tetszik, nem tetszik

Süni
« Hozzászólás #100471 Dátum: 2011 Október 11, 10:01:36 »

Én meg konkrétan nem tudom, mi akkora probléma a mostani rendszerrel.....  Roll Eyes
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #100470 Dátum: 2011 Október 11, 09:56:11 »

igen de egy külsös csak buzisást látja

erre tegnap egy élöpélda volt.......
az engem is zavar
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #100469 Dátum: 2011 Október 11, 09:54:12 »

bekukkantott valaki az ablakodon? :-)))
ja egy Kobold

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #100468 Dátum: 2011 Október 11, 09:53:48 »

erre csak azt tudom mondani, hogy olvasni kell és megtudni mi mit jelent itt. van olyan kollégám, aki klárinak hívja a másik srácot és nem ratyik, poén, ők értik, más nem, de ettől még folytatják, tetszik, nem tetszik

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #100467 Dátum: 2011 Október 11, 09:52:46 »

bekukkantott valaki az ablakodon? :-)))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #100466 Dátum: 2011 Október 11, 09:52:11 »

az is a nagy baj itt, hogy amit más poénnak szán, az valakinek nem jön át és örökre megsértődik. főleg olyanok, akik személyesen nem ismerik egymást.

mod: ha pébát lebuzizom, tudja, hogy nem gondolom komolyan, de rnie esetleg sértésnek veszi, mert azt hiszi viccelek  Evil

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #100465 Dátum: 2011 Október 11, 09:49:57 »

SZERINTEM viszont a negatív vélemény kifejtésével nincs gond elvileg, sokszor inkább a hangnem a bántó. de azt meg nehéz keretek közé szorítani (fogalmam sincs hogy lehet objektív eldönteni). értelmesen szerintem lehetne beszélgetni a különböző véleményekről, bár ez sokszor sajnos csak elvileg van így és egymásnak esnek az emberek. mert mindenki máshol érzi a határt a poén, a leszólás vagy a saját vélemény leírása közt.
az is a nagy baj itt, hogy amit más poénnak szán, az valakinek nem jön át és örökre megsértődik. főleg olyanok, akik személyesen nem ismerik egymást.

mod: ha pébát lebuzizom, tudja, hogy nem gondolom komolyan, de rnie esetleg sértésnek veszi, mert azt hiszi viccelek  Evil

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #100464 Dátum: 2011 Október 11, 09:46:53 »

SZERINTEM viszont a negatív vélemény kifejtésével nincs gond elvileg, sokszor inkább a hangnem a bántó. de azt meg nehéz keretek közé szorítani (fogalmam sincs hogy lehet objektív eldönteni). értelmesen szerintem lehetne beszélgetni a különböző véleményekről, bár ez sokszor sajnos csak elvileg van így és egymásnak esnek az emberek. mert mindenki máshol érzi a határt a poén, a leszólás vagy a saját vélemény leírása közt.
Én leirtam véleményem nem is kívánok hozzá füzni semmi többet.

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #100463 Dátum: 2011 Október 11, 09:44:28 »

anyázosba menjen ..de egy  adott topikba ami még ha off ba is van
-rat topik  miért rozsdás hude gáz
-Adok veszek 10ft olcsobb ebay en
-Szmb Hudák ilyen szar olyan szar cuccot árul

sorolhatnám
erre nincs szükség szerintem.....ez a széthuzás és akik nem aktivak emiat hánynak az egésztől...
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #100462 Dátum: 2011 Október 11, 09:42:19 »

deal?
irtam h sorolhatnám
-depo fikázás
-rozsdakupac fikázása
-carstyling fikázása

Ez fika ország
Dopeman jol mondta itt mindeki Moszerol,spicliskedik,Feljelent,meg fur itt ott,

Itt ne legyen már

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #100461 Dátum: 2011 Október 11, 09:39:41 »

sorolhatnám
erre nincs szükség szerintem.....ez a széthuzás és akik nem aktivak emiat hánynak az egésztől...
nagyon egyet értek.

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #100460 Dátum: 2011 Október 11, 09:39:03 »

- mbk fikázás mindenhol minden körülmények közt

sorolhatnám
deal?

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #100459 Dátum: 2011 Október 11, 09:36:28 »

miért? el kell viselni a negatív kritikát is, emlékezz milyen mennyiségű turhát kapott minden egyes rajzás, az is vélemény, ha tetszik, ha nem

sorolhatnám

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #100458 Dátum: 2011 Október 11, 09:32:58 »

-Ha valaki berak vmit és nem tetszik Tartsa magába ne formáljon véleményt ez legyen egy muffin vagy weber karbi bármi
miért? el kell viselni a negatív kritikát is, emlékezz milyen mennyiségű turhát kapott minden egyes rajzás, az is vélemény, ha tetszik, ha nem

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #100457 Dátum: 2011 Október 11, 09:32:51 »

Kezfogas
persze. tiéd lesz az anyázós  Grin Grin

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #100456 Dátum: 2011 Október 11, 09:31:54 »

én is kapok topick moderálni?
persze. tiéd lesz az anyázós  Grin Grin
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #100455 Dátum: 2011 Október 11, 09:28:00 »

Igen, illetve bármilyen - értelmes - ötletet szívesen veszünk. Abban egyre biztosabb vagyok, hogy az általános szabályzatot bevezetjük október közepén-végén, illetve a Bogaras és szakmai topikokat moderálni fogjuk (ennek a módszerét még átbeszéljük).

én is kapok topick moderálni?

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #100454 Dátum: 2011 Október 11, 09:27:18 »

eddig is volt moderálás

nincs ezzel baj amilyen
nehéz megállni de amivel baj van
-Önkéntes móka bajnokok(néha szétbasznám laptopot)
-Csunya beszéd Grin
-Ha valaki berak vmit és nem tetszik Tartsa magába ne formáljon véleményt ez legyen egy muffin vagy weber karbi bármi
-Új tagok lehuzása.....pl 10komentel mit irogatsz....
-Aki árul vmit adja anyiért amenyiért akarja ha amugy sem kell ne szoljon hozzá..de ebay en 10ft olcsobb vagy stb.....

aki anyázosba nem tudja magát kiélni és máshol is belevonja sérelmeit.....Az ki kell tiltani  nem fog hiányozni senkinek akinek igen majd telefonon beszélnek

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #100453 Dátum: 2011 Október 11, 09:26:13 »

Igen, illetve bármilyen - értelmes - ötletet szívesen veszünk. Abban egyre biztosabb vagyok, hogy az általános szabályzatot bevezetjük október közepén-végén, illetve a Bogaras és szakmai topikokat moderálni fogjuk (ennek a módszerét még átbeszéljük).

Lényegében arról, hogy a bogaras topikok legyenek moderálva valamint a szociális elfekvő rész legyen leválasztva a bogaras résztől.
Kb ennyi.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #100452 Dátum: 2011 Október 11, 09:24:29 »

Lényegében arról, hogy a bogaras topikok legyenek moderálva valamint a szociális elfekvő rész legyen leválasztva a bogaras résztől.
Kb ennyi.
eddig is volt moderálás

nincs ezzel baj amilyen
nehéz megállni de amivel baj van
-Önkéntes móka bajnokok(néha szétbasznám laptopot)
-Csunya beszéd Grin
-Új tagok lehuzása.....pl 10komentel mit irogatsz....
-Aki árul vmit adja anyiért amenyiért akarja ha amugy sem kell ne szoljon hozzá..de ebay en 10ft olcsobb vagy stb.....

aki anyázosba nem tudja magát kiélni és máshol is belevonja sérelmeit.....Az ki kell tiltani  nem fog hiányozni senkinek akinek igen majd telefonon beszélnek

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #100451 Dátum: 2011 Október 11, 09:14:26 »

Kb ennyi.
valaki össze foglalhatná most miröl megy a vita?
Olvasom napok óta de.....zavaros

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #100450 Dátum: 2011 Október 11, 09:09:32 »

valaki össze foglalhatná most miröl megy a vita?
Olvasom napok óta de.....zavaros

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #100449 Dátum: 2011 Október 11, 08:56:33 »

Legyen egy vélemény tőlem is!
Reformáljátok vissza, abba az időbe, amikor nem nyitogathatott bárki új topicot a kékszeműeknek, amikor nem kellett ignorálni, ha csak azt akartam olvasni, hogy bogár forever, amikor bárkit elérhettem, akivel volt közös témám, nem csak ültem itt, és azon gondolkodtam, beleszóljak-e valamelyik teljesen személyes, "te mit eszel vacsorára" típusú halál komoly témába...
ha csak ismerősökkel akarsz beszélni, ott az arckönyv  Roll Eyes

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #100448 Dátum: 2011 Október 11, 08:55:10 »

szerintem nem a 200 szakmai altopik a megoldás, hanem az oldalra egy rendes tudásbázis, gyih (gyakran ismétlődő hibák), ami el is kezdődött, csak lelohadt. nekem másik oldalon van bevált üzletszabályzatom, több száz megkötött üzlet alapján dolgoztam ki, ha valakit csiklandoz, berakom ide is. persze ott nem ismerősökkel üzletelek, ezért 1:1-ben nem alkalmazható itt

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #100447 Dátum: 2011 Október 11, 08:52:34 »

Kb 1,5-2 éve nem lehet új topikot nyitni. Amik egyáltalán nem pörögnek, azok mentek-mennek a Lomtárba.
Amit nem akarsz, nem olvasol. Szerintem ezzel nagyon többet nem tudunk csinálni.
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #100446 Dátum: 2011 Október 11, 08:49:26 »

ezzel a véleménnyel egyetértek
valamint amikor nem jött mindig egy "saját maga által okosabbnak gondolt ember", aki jól leoltotta azt aki mert kérdezni valamit ez az okostojás amúgy is honnan veszi a bátorságot cselekedetéhez???...
Köszönöm!
Már azt hittem, csak én vagyok maradi... Wink

Bácsi Győző
Rulezka
« Hozzászólás #100445 Dátum: 2011 Október 11, 08:46:04 »

Reformáljátok vissza, abba az időbe, amikor nem nyitogathatott bárki új topicot a kékszeműeknek, amikor nem kellett ignorálni, ha csak azt akartam olvasni, hogy bogár forever, amikor bárkit elérhettem, akivel volt közös témám, nem csak ültem itt, és azon gondolkodtam, beleszóljak-e valamelyik teljesen személyes, "te mit eszel vacsorára" típusú halál komoly témába...
ezzel a véleménnyel egyetértek
valamint amikor nem jött mindig egy "saját maga által okosabbnak gondolt ember", aki jól leoltotta azt aki mert kérdezni valamit ez az okostojás amúgy is honnan veszi a bátorságot cselekedetéhez???...
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #100444 Dátum: 2011 Október 11, 08:41:03 »

Pl. én.
Szerinted minden a lehnagyobb rendben van?

Bácsi Győző
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #100443 Dátum: 2011 Október 11, 08:35:19 »

Pl. én.
Szerinted minden a lehnagyobb rendben van?

őszintén: kik és hányan akarják megreformálni?  Roll Eyes

1971     VW 1300 GT-L
RNIE
« Hozzászólás #100442 Dátum: 2011 Október 10, 23:27:46 »

ui: nem tudom kinek tűnt fel, hogy hétvégén ez a topik elérte a százezredik hozzászólást is.
basszameg,1-el lemaradtam
Oldalak: 1 ... 1030 1031 1032 1033 1034 [1035] 1036 1037 1038 1039 1040 ... 3547
Nyomtatás

Ugrás: