www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 16:38:01

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: jó az, ha bárki bármilyen topikot bármilyen számban nyithat?
igen - 10 (29.4%)
nem - 24 (70.6%)
Összes szavazó: 25

Oldalak: [1] 2
Nyomtatás
Szerző Téma: topiknyitás újratárgyalása, avagy jogot a reggeli szarás és fülzsír topiknak  (Megtekintve 16424 alkalommal)
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #62 Dátum: 2006 December 23, 22:12:07 »

nem azt mondtad, hogy tele van a napod?
szép
 Smiley

Tele is van Smiley Ez is benne volt.  (lett volna Smiley

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Holló
« Hozzászólás #61 Dátum: 2006 December 23, 22:08:44 »

ki vagy kapcsolva kutya! így hogy menjek át???
nem azt mondtad, hogy tele van a napod?
szép
 Smiley
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #60 Dátum: 2006 December 23, 15:29:03 »

előtte azért csörögj!

ki vagy kapcsolva kutya! így hogy menjek át???

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #59 Dátum: 2006 December 23, 13:10:17 »

ja megvan??? nem mondtad. Akkor megyek érte!
ne offolj

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #58 Dátum: 2006 December 23, 13:00:13 »

előtte azért csörögj!

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #57 Dátum: 2006 December 23, 12:53:48 »

faszért csapsz le minden földi jóra, amikor nem is kell. Erdélyben sem akartál románt verni, pedig azért mentél

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #56 Dátum: 2006 December 23, 12:52:44 »

Azt mondtam, hogy ami olyan azt törölni lehessen.

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #55 Dátum: 2006 December 23, 12:49:27 »

A boldog karácsonyost ne ide írd! Ne OFFolj!!

faszért csapsz le minden földi jóra, amikor nem is kell. Erdélyben sem akartál románt verni, pedig azért mentél

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #54 Dátum: 2006 December 23, 12:48:49 »

gyere a dióert bazdmeg, mert mérges leszek

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #53 Dátum: 2006 December 23, 12:48:03 »

Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #52 Dátum: 2006 December 23, 12:46:38 »

ÉS HA MEGINT KI LESZ VALAMI ERŐLTETVE, AKKOR

Egyébként boldog karácsonyt!

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #51 Dátum: 2006 December 23, 12:23:20 »

én négy topicot olvasok az egész fórumon, ha unatkozok akkor hatot
nálam asszem most 13 olvasatlan van. nemrég még 9 volt...

Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #50 Dátum: 2006 December 23, 12:12:17 »

ezen a héten legalább négy új nyílt, amiből pár törlődőtt. mi a fasznak hanuka, meg boldog karácsony. ünnepeket, oszt kész. de boldogot bárhol lehet kívánni, képeslapot meg a megfelelő helyre linkelni. nejkem már keresni kell azokat, amiket olvasok. képzelem mi lehet, ha stunt megnyomja a friss gombot...

én négy topicot olvasok az egész fórumon, ha unatkozok akkor hatot

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #49 Dátum: 2006 December 23, 12:04:49 »

Ááááááá, nézd már meg hogy nem is nyílik sok topik, csak a hecc kedvéért csináljék egyesek.
Asszem feladom lassan.
ezen a héten legalább négy új nyílt, amiből pár törlődőtt. mi a fasznak hanuka, meg boldog karácsony. ünnepeket, oszt kész. de boldogot bárhol lehet kívánni, képeslapot meg a megfelelő helyre linkelni. nejkem már keresni kell azokat, amiket olvasok. képzelem mi lehet, ha stunt megnyomja a friss gombot...

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #48 Dátum: 2006 December 23, 12:02:12 »

valaki fanatikusan rinyáló kurvává válik, ha nem nyithat szabadon tpikot, én meg rinyálóü kurvává ávloki, ha felesleges topikok nyílnak. ha emiatt úgy érzed menned kell, mert ellened szól, akkor menj. de a logikád szerint a reggeli szarással sem volt baj, szóval sírjak, mert bezárták? ugyanmár...

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #47 Dátum: 2006 December 23, 08:56:15 »

ÉS HA MEGINT KI LESZ VALAMI ERŐLTETVE, AKKOR TÉNYLEG ELHÚZOK INNEN A PICSÁBA!!
KAPJA BE A FASZOMATZ AZ ÖSSZES KÖCSÖG, AKI NEM BÍR MAGÁVAL ÉS MŰBALHÉVAL HERGELI MAGÁT ÉS ENGEM!

Egyébként boldog karácsonyt!

1303LS
« Hozzászólás #46 Dátum: 2006 December 23, 08:55:24 »

jó akkor nyitok:
-lehugyoztam a macskám
-nyasgem
-már megint horkolok
-berugtam mint állaz
-kurom az asszonyt
meg stb topikokat, és tüntetés lesz a hátu.hun Grin hogy senki ne nyithasson új topikot mert ez már túlzás
Sajnos valahogy így megy a műbalhékeltés.  Undecided
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #45 Dátum: 2006 December 23, 08:54:08 »

buzik!

csatlakozom!
Szerintem ezt a kérdést metárgyaltuk. Aminek süllyedni kell, süllyed... Mi kell még?

Nem elérhető ESZ-764

Samu 66

« Hozzászólás #44 Dátum: 2006 December 23, 08:51:56 »

jó akkor nyitok:
-lehugyoztam a macskám
-nyasgem
-már megint horkolok
-berugtam mint állaz
-kurom az asszonyt
meg stb topikokat, és tüntetés lesz a hátu.hun Grin hogy senki ne nyithasson új topikot mert ez már túlzás

1303LS
« Hozzászólás #43 Dátum: 2006 December 23, 08:48:40 »

fasz kivan , ha már ennyire sok topikot nyitunk , meg akar nyitni mindenki akkor válasszuk mán szét a bogárral kapcsolatos új topikokat a jó reggelt beszartam topikoktol
Ááááááá, nézd már meg hogy nem is nyílik sok topik, csak a hecc kedvéért csináljék egyesek.
Asszem feladom lassan.
1303LS
« Hozzászólás #42 Dátum: 2006 December 23, 08:47:11 »

aki pedig minden topicba beleírja hogy ez mán megint minek hát közlöm vele hogy neki hiszen ő olvassa  Kiss
Grin
Nem elérhető ESZ-764

Samu 66

« Hozzászólás #41 Dátum: 2006 December 23, 08:45:25 »

fasz kivan , ha már ennyire sok topikot nyitunk , meg akar nyitni mindenki akkor válasszuk mán szét a bogárral kapcsolatos új topikokat a jó reggelt beszartam topikoktol

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #40 Dátum: 2006 December 23, 08:42:57 »

én pl ami nem érdekel azt nem olvasom és nem is zavar
aki pedig minden topicba beleírja hogy ez mán megint minek hát közlöm vele hogy neki hiszen ő olvassa  Kiss

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #39 Dátum: 2006 December 22, 23:05:06 »

buzik!

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #38 Dátum: 2006 December 22, 22:28:36 »

tököm tele azzal, hogy akármelyik reggel belapcsolom a fórumot van 1new topik

csak moderátor nyithason új topikot és neki indokolni kell a miértet

Ha moderátor, minek indokol?  Smiley

Holló
« Hozzászólás #37 Dátum: 2006 December 22, 21:06:34 »

tököm tele azzal, hogy akármelyik reggel belapcsolom a fórumot van 1new topik

csak moderátor nyithason új topikot és neki indokolni kell a miértet
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #36 Dátum: 2006 December 22, 20:32:26 »

vedd már észre, hogy a fülzsírt Qzma nyitotta előttem és függetlenül és a naptáras izédre egy szót nem szóltam, mivel nyilván a fórum hibája. nem kell mindent a nyakamba varrni...

jaja, jogos, legalább 50%-ban én vagyok a hunyó: a naptáras izét is én figuráztam ki!! (viszont én segítettem eltüntetni is, pityubácsi hathatós segedelmével)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #35 Dátum: 2006 December 22, 20:30:58 »

Mennyi feleslegesről beszélsz egyébként?
SZámold le azokat amik a kirohanásod hatására nyíltak.Rád bízom melyikek ezek.
Egyébként amik napközben nyíltak és esetleg törölve lettek nekem nincsenek meg úgyhogy nem tudok ezügyben nyilatkozni.
Nekem asszem Atyád karácsonyisa az utolsó kb, előtte nemis tudom melyik nyílt még.

A múltkor is kicsit nagyobb lett a kitörésed mikor véletlen (a naptáros bejegyzéses tévedésem) nyitottam egyet mint kellett volna de azt jól tolerálta le a társaság.
A szavazásos buli előtt sem volt olyan nagy a tűz mint amilyenre szítottátok, (szaros, fülzsíros topic)

Természetesen ez az én véleményem, elfogadom ha valaki másként gondolja/látja.
vedd már észre, hogy a fülzsírt Qzma nyitotta előttem és függetlenül és a naptáras izédre egy szót nem szóltam, mivel nyilván a fórum hibája. nem kell mindent a nyakamba varrni...

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #34 Dátum: 2006 December 22, 18:56:18 »

vegyétek már észre: az íkú mindig ugyanazt mondja, már mióta, na!!  Wink Cheesy

má' mióta mondom, hogy egyedül a Szenyor tudja hogy miről is beszélek!!

Smiley

« Hozzászólás #33 Dátum: 2006 December 22, 18:54:51 »

vegyétek már észre: az íkú mindig ugyanazt mondja, már mióta, na!!  Wink Cheesy
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #32 Dátum: 2006 December 22, 18:52:35 »

Addíg lesz balhé, meg újraszavaztatás akár rávezető kérdésekkel is hirtelen hamar amíg megint nem az lesz ami a cél.
Nézd meg az én adatlapomat(vagy mi a szar az eddig összesen 1 azaz egy topicot nyitottam).
Meg lehet nézni ki mennyit nyitott és azokat milyen szándékkel indokkal.
Tudnék indítani most egy szavazást - rávezető kérdésekkel - hogy korlátozzuk-e a bebizonyosodott renitenskedő topicnyitókat.
De nem nyitok mert nincs értelme ugyanúgy mint ennek az egész újra újra előbújó műbalhénak.

erről beszélek! ma' mióta! Smiley

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #31 Dátum: 2006 December 22, 18:52:04 »

Nézd meg,hogy mindkettö él,mert van hozzászolás,van némi pörgés,legalább annyira kell mint az IQ történelem,amit olvasok,de irni még nemigen irtam semmit bele,mert másmilyen volt a gyerekszobám fekvése. Grin
Szerintem nem az a cél,hogy bebizonyitsuk miért szar a másik topik,miért jo az általunk nyitott?
Eldöntötte a csapat,hogy demokrácia,akkor ne szitsuk a balhét,bizzuk az idöre.!
Na ennyi!!

Vaga! ne idegelj!  ugyanezt mondom! má' mióta!

Smiley

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #30 Dátum: 2006 December 22, 18:51:05 »

te idegenszívű, te.
ki nem szarja le az idetévedőket!! a majd' 600 regisztrált tagból 30 az igazán aktív. miből gondolod, hogy egy idetévedő jöttment meglátja az íjász topikot,  ennek hatására tüstént regisztrál, majd legott elrohan a boltba, hogy vegyen egy buszt.
magunkkal törődjünk először. itt mindenki tudja, hogy kik lődöznek, azok meg jöhetnek bátran az operába (ja, egy idegen ezt sem érti!!)
Má' mióta ezt ugatom

« Hozzászólás #29 Dátum: 2006 December 22, 18:44:37 »

Tudtam, hogy lesz aki szelektíven olvas.
Ott van az is hogy megnézvén a szándékot amivel nyitotta.
Ne legyél anyós

én meg mondtam, hogy a sztónmen előre megfontolt, bomlasztási szándékkal nyitotta pl. a szóljatok ide topikot.

« Hozzászólás #28 Dátum: 2006 December 22, 18:43:38 »

Az íjászok ide meg azért nem fér bele a BlackP-be, mert ha idegen téved közénk és nem ismer senkit, de íjászkodni szeret, így soha nem tudná meg, hogy azt is lehet.

te idegenszívű, te.
ki nem szarja le az idetévedőket!! a majd' 600 regisztrált tagból 30 az igazán aktív. miből gondolod, hogy egy idetévedő jöttment meglátja az íjász topikot,  ennek hatására tüstént regisztrál, majd legott elrohan a boltba, hogy vegyen egy buszt.
magunkkal törődjünk először. itt mindenki tudja, hogy kik lődöznek, azok meg jöhetnek bátran az operába (ja, egy idegen ezt sem érti!!)
1303LS
« Hozzászólás #27 Dátum: 2006 December 22, 18:37:20 »

a legtöbb topikot meg a sztónmen nyitotta, aljas, előre megfontolt szándékkal (csak hogy bomlassza a közhangulatot).
abcúg, renitens sztónmen!!
Tudtam, hogy lesz aki szelektíven olvas.
Ott van az is hogy megnézvén a szándékot amivel nyitotta. 
Ne legyél anyós 

« Hozzászólás #26 Dátum: 2006 December 22, 18:34:46 »

Addíg lesz balhé, meg újraszavaztatás akár rávezető kérdésekkel is hirtelen hamar amíg megint nem az lesz ami a cél.
Nézd meg az én adatlapomat(vagy mi a szar az eddig összesen 1 azaz egy topicot nyitottam).
Tudnék indítani most egy szavazást - rávezető kérdésekkel - hogy korlátozzuk-e a bebizonyosodott renitenskedő topicnyitókat.
De nem nyitok mert nincs értelme ugyanúgy mint ennek az egész újra újra előbújó műbalhénak.

a Barényi is folyton előjön. meg a rajzás. meg az ültetés. meg a vásárlás. meg az, hogy milyen gyertya a jó. meg hogy mi volt a békés tüntetésen.
a legtöbb topikot meg a sztónmen nyitotta, aljas, előre megfontolt szándékkal (csak hogy bomlassza a közhangulatot).
abcúg, renitens sztónmen!!
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #25 Dátum: 2006 December 22, 18:31:38 »

Szerintem egyröl beszélünk!
Nekem pl az a cél hogy egy sokszinü,érdekes pörgö forumot látogassak,amibe simán belefér a fözöcskés,makettes képeslapos,anyázos(ez nem annyira)nyilazos , stb topik,de nem ugy,hogy az egyikben leugatja valaki a másikat!
Mi akartuk a demokráciát,hát tessék itt van! Grin

Tóth Zoltán
1303LS
« Hozzászólás #24 Dátum: 2006 December 22, 18:24:08 »

Na ennyi!!
1303LS
« Hozzászólás #23 Dátum: 2006 December 22, 18:19:33 »

ha már itt tartunk. Képeslapos topik kell!?????  Az nem férne bele a makettesbe?  Ami szintén kell!?
Hogyne kéne. 

Él is nem csúszott le.
Oldalak: [1] 2
Nyomtatás

Ugrás: