www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 17, 12:12:59

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: [1] 2 3
Nyomtatás
Szerző Téma: a fórum átalakításáról, ésszerűbbé tételéről  (Megtekintve 28987 alkalommal)
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #110 Dátum: 2006 December 01, 16:03:38 »

én csak azt tudom,.hogy bármilyen más fórumra tévedek (pl fiat 500), mindenhol pangás ezerrel. Itt legyen még sokáig az a baj, hogy röfög mindenki órrbaszájba...
Ez a lényeg,erröl van szó!

Tóth Zoltán
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #109 Dátum: 2006 December 01, 09:11:14 »

én csak azt tudom,.hogy bármilyen más fórumra tévedek (pl fiat 500), mindenhol pangás ezerrel. Itt legyen még sokáig az a baj, hogy röfög mindenki órrbaszájba...

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #108 Dátum: 2006 November 29, 21:57:51 »

hát megmondom őszintén ma nem volt erőm szórakozni vele, 7re értem haza, hogy ismét mehessek, 9kor ültem le. kivételesen mellóban sem volt sok időm.

nem 2 nap alatt kell megváltani a világot.
csak érdeklődtem, hogy mivan.
amit láttam belőle, elég egyszerű, szarrá állítgatható, szóval teljesen megfelel.

ja, meg egy csomó szart le lehet hozzá tölteni, mert eléggé elterjedt.
pölö: www.vwgolfklub.hu

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #107 Dátum: 2006 November 29, 21:49:20 »

mert buzi vagy :-)

hogy érzed, elboldogultok a joomlával?
van egy csávó, akivel tudok konzultálni, de arra várni kell egy kicsit, mert most nincs időm.
hát megmondom őszintén ma nem volt erőm szórakozni vele, 7re értem haza, hogy ismét mehessek, 9kor ültem le. kivételesen mellóban sem volt sok időm.

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #106 Dátum: 2006 November 29, 21:08:17 »

már csak azt nem értem miért én vagyok a bűnös, most ketten ugattok ellenem. akkor többség lettetek? és még én üvöltöm az igazam, ma egy dolgot írt le iq és 20* átfogalmazta, azs szintúgy. előrébb nem léptünk, de mostmár mindenki mindehogy tudja mit gondoltok

mert buzi vagy :-)

hogy érzed, elboldogultok a joomlával?
van egy csávó, akivel tudok konzultálni, de arra várni kell egy kicsit, mert most nincs időm.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #105 Dátum: 2006 November 29, 20:52:36 »

már csak azt nem értem miért én vagyok a bűnös, most ketten ugattok ellenem. akkor többség lettetek? és még én üvöltöm az igazam, ma egy dolgot írt le iq és 20* átfogalmazta, azs szintúgy. előrébb nem léptünk, de mostmár mindenki mindehogy tudja mit gondoltok

affaszba. pedig egy fórum erről szól ;-)))
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #104 Dátum: 2006 November 29, 20:50:07 »

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #103 Dátum: 2006 November 29, 20:27:06 »

a sör kinyitása sehol sem off!!

(tudod, mint mikor megkérdezik a rabbit, hogy szabad-e dohányozni talmudolvasás közben. mit képzelsz, hogy szabadna? mire egy másik jóember: mondd rabbi, dohányzás közben szabad-e talmudot olvasni? hát persze, talmudot olvasni mindig szabad!!)

óriási! Smiley)

ha már nem lesz fórum sem, akkor írhatsz a véremmel is, tesó! :-)))

:-)

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #102 Dátum: 2006 November 29, 19:47:48 »

ne offoljatok!! lassan nem merek ideírni én se!
Smiley
ha már nem lesz fórum sem, akkor írhatsz a véremmel is, tesó! :-)))

(tudod, mint mikor megkérdezik a rabbit, hogy szabad-e dohányozni talmudolvasás közben. mit képzelsz, hogy szabadna? mire egy másik jóember: mondd rabbi, dohányzás közben szabad-e talmudot olvasni? hát persze, talmudot olvasni mindig szabad!!)

örök igazság :-))

flex 'em all!
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #101 Dátum: 2006 November 29, 19:36:01 »

ne offoljatok!! lassan nem merek ideírni én se!

Smiley

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #100 Dátum: 2006 November 29, 19:33:43 »

ne offoljatok!!  lassan nem merek ideírni én se!

Smiley

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #99 Dátum: 2006 November 29, 18:05:07 »

bármi  Wink Tongue

na azé!

« Hozzászólás #98 Dátum: 2006 November 29, 18:04:45 »

az meg mi?

bármi  Wink Tongue
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #97 Dátum: 2006 November 29, 18:04:12 »

sörnyitó vazze!!

az meg mi?

« Hozzászólás #96 Dátum: 2006 November 29, 17:57:39 »

Ja!! egyébként melyik az 1001-edik??

Smiley)

sörnyitó vazze!!
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #95 Dátum: 2006 November 29, 17:54:39 »

ezekszerint nem mersz odaírni!

jaja. mint köztudomású, én egy gyáva alak vagyok ;-)))

a múltkor is az egyik pda-s fórumon valami közös kirándulásról írtak, ahol az egyik csávó többet ivott a kelleténél, és ettől persze úgy megrémültem, hogy azóta se merek odaírni ;-)))
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #94 Dátum: 2006 November 29, 17:45:24 »

mért, mért... mert ez egy nyílt fórum. és a világ ÖSSZES nyílt fórumának az az alapvető tulajdonsága, hogy sokkal többen olvassák, mint ahányan írnak is bele.

kapásból fel tudok sorolni öt olyan nyílt fórumot, ahol regisztrálva vagyok legalább egy éve, rendszeresen olvasom is, de az ötbe nem írtam összesen 10 hozzászólást.

ezekszerint nem mersz odaírni!

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #93 Dátum: 2006 November 29, 16:57:36 »

BlackP-nek annyiban van igaza, hogy vajon miért van többszáz hozzászólás nélküli regisztrált tag és vajon hány vendég nézegeti csak a fórumot, anélkül, hogy hozzászólna. nem mernek vagy nem akarnak megszólalni...

mért, mért... mert ez egy nyílt fórum. és a világ ÖSSZES nyílt fórumának az az alapvető tulajdonsága, hogy sokkal többen olvassák, mint ahányan írnak is bele.

kapásból fel tudok sorolni öt olyan nyílt fórumot, ahol regisztrálva vagyok legalább egy éve, rendszeresen olvasom is, de az ötbe nem írtam összesen 10 hozzászólást.
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #92 Dátum: 2006 November 29, 16:46:14 »

meg sem meri kérdezni, mert nem látja, hogy technikai infót is kaphat a sör kinyitásának 1001 módján kívül.

Ja!!  egyébként melyik az 1001-edik??

Smiley)

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #91 Dátum: 2006 November 29, 16:45:17 »

miután nem szoktam fogadni, és ez nem verseny, hanem beszélgetés, csak megiszom a sert (majd talán otthon).

BlackP-nek annyiban van igaza, hogy vajon miért van többszáz hozzászólás nélküli regisztrált tag és vajon hány vendég nézegeti csak a fórumot, anélkül, hogy hozzászólna. nem mernek vagy nem akarnak megszólalni...
mellesleg bizonyos dolgokban egyetértek IQ-val is, Partizánnal is, BlackP-vel is.
Olyan fórum (meg más egyéb sem) született még a világon, ami mindenkinek egyformán tetszik...
Ez a miénk, ilyen, de azért esetleg javítani lehet rajta  Wink

Te kis diplomata! mondhatnám jó az öreg a háznál.  Smiley)

Nem tudom mért van ennyi nem regisztrált tag. Lehet a fele nem is tudja mit akar, hova jön, esetleg beírja a guglébe hogy sex, meg 18+ (az meg itt van) a másik fele III/3-as, mitudom én.  De tegyük hozzá aki elhatározza hogy bogaras lesz, azt nem hiszem hogy elrettentenék ezek a beírások. Mitől ijednének meg egyébként? ezt nem is értem. Saját példámból kiindulva (még az index fórumon) én se nagyon mertem megszólalni, de ez olyan mintha egy új munkahelyre mennél. Az elején nem ismersz senkit, nem tudod az erőviszonyokat. Aztán figyelsz egy kicsit, elöször mosolyogsz, majd köhintesz, kis idő múlva egyszavas mondatokat mondasz, majd ha ez megy akkor jöhetnek a mellérendelő mondatok, majd a bővítettek is.
Persze nekünk könnyű, mert ismerjük egymást. de mi is kezdtük valamikor valahogy.

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #90 Dátum: 2006 November 29, 16:38:16 »

meg sem meri kérdezni, mert nem látja, hogy technikai infót is kaphat a sör kinyitásának 1001 módján kívül.

én mindenkit szeretek

a tábortüzeshez, bár már unom a hasonlatokat. legyen egy olyan hely, ahova ha leül valaki, válaszolnak neki két békepipa közt, de ott ne pipázzanak, oda csak átüljenek válaszolni. de lehet csűrni csavarni, akkoris tény, hogyha valaki társalgási kedv nélkül keres vlaamit, itt nem találja meg. én meg szeretném, ha azért is gyarapodna a tábor, mert azt látják, hogy amellett, hogy lehet piálni, van szakmai tartalom is mögötte. eddig hányszor kérdezték meg milyen gyertya kell a bogárba? mondjuk az index fórum óta, mióta én is a csapat tagja vagyok. szeretnék annyi tízezrest birtokolni.

Ez lehet, de akkor már nem fórumról beszélünk! Neked egy olyan "topik", "szoba" kell ahol csak idegenek kérdeznek (az idegen itt a "témához" idegen-t jelent) és egy szaki válaszol (de ugye szaki és szaki között is van különbség)

Szóval neked egy olyan oldal kéne ahol  Fa struktúrában fel lenne sorolva a motorolajtól kezdve a gyertyákon át az indexkapcsolóig minden. lehet ilyet csinálni, de az nem egy "klaszikus" fórum (fórum=társalkodó hely)
Arról nem is beszélve, ha lenne az általad elfogadottnak vélt szigorúan szakmai fórumban 50 oldalnyi bejegyzés, egy kérdés-egy válasz, az ujjonan idejövőnek végig kéne nyálaznia mind az ötven oldalt hogy elhangzott-e már kérdés az ablak leengedőkilincs rögzítésével kapcsolatban, vagy sem.

A gyertyás megjegyzésed is azt bizonyítja számomra, hogy igenis meg van válaszolva a kérdés (utána persze megy a dajdaj) sokadszorra is, tehát erre nem lehet panasz. Az meg nem értem hogy mért  idegesít az idegenek gyakori gyertya kérdése holott most őket véded....  (mert tegyük hozzá nem naponta kérdezik meg, hanem 2 hetente)

Szóval kéne csinálni(od) egy bizbaszt a gyakori kérdésekről. Télleg lehetne egy GYIK-ot csinálni, amit kötelező elolvasni Smiley na jó nem kötelező, de hasznos. Ami pedig nincs benne, azt meg lehet kérdezni.

« Hozzászólás #89 Dátum: 2006 November 29, 16:25:17 »

Kire fogadsz?? Smiley

miután nem szoktam fogadni, és ez nem verseny, hanem beszélgetés, csak megiszom a sert (majd talán otthon).

mellesleg bizonyos dolgokban egyetértek IQ-val is, Partizánnal is, BlackP-vel is.
Olyan fórum (meg más egyéb sem) született még a világon, ami mindenkinek egyformán tetszik...
Ez a miénk, ilyen, de azért esetleg javítani lehet rajta  Wink
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #88 Dátum: 2006 November 29, 16:19:05 »

Ebből a beírásodból nem tudom eldönteni most szeretsz engem vagy nem??  Smiley

Evvel csak az a bajom, hogy olyan embereket hozol fel példának akiket nem is ismersz, sőt senki nem ismer mert IDEGEN!  És nekik akarsz kedvezni. Leszarod azokat akiket ismersz, és őket akarod visszafogni, hogy az ismeretleneknek (kisebbség) jó (jobb) legyen!!
Egyébb iránt meg nem hiszem ha valaki ide beírt valamit: pl mekkor a a főtengely eltérése az ilyen és ilyen modelnél, akkor ne kapott volna választ, mert éppen sztorizgatás volt!!  Te tudsz ilyet?

én mindenkit szeretek

a tábortüzeshez, bár már unom a hasonlatokat. legyen egy olyan hely, ahova ha leül valaki, válaszolnak neki két békepipa közt, de ott ne pipázzanak, oda csak átüljenek válaszolni. de lehet csűrni csavarni, akkoris tény, hogyha valaki társalgási kedv nélkül keres vlaamit, itt nem találja meg. én meg szeretném, ha azért is gyarapodna a tábor, mert azt látják, hogy amellett, hogy lehet piálni, van szakmai tartalom is mögötte. eddig hányszor kérdezték meg milyen gyertya kell a bogárba? mondjuk az index fórum óta, mióta én is a csapat tagja vagyok. szeretnék annyi tízezrest birtokolni.

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #87 Dátum: 2006 November 29, 16:14:35 »

"Ha meg valami zavar szóljál:Gyerekek ne offoljatok már!"
No akkor ezzel egyetértek az anyázással nem.

Mert
1. Ha jön valaki alkalmazkodjon
2. Ha jön valaki fogadjuk be, ne azzal kelljen bajlódnia, hogy próbálja megérteni itteni ősállatok egymásközti kvartyogását

Azt továbbra is fenntartom, hogy nagyon ritkán kell moderálni. Nagyon szimpi volt, hogy amikor valahun offoltunk, akkor jött valaki és jelezte, hogy nem kéne...

Asszem pont ezt mondom.  Lehet hogy szarul írom le, de erre gondolok

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #86 Dátum: 2006 November 29, 16:13:18 »

kóla, ropi, pattogó, sör bekészít  Grin

Kire fogadsz??  Smiley

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #85 Dátum: 2006 November 29, 16:12:57 »

apám, te el vagy szállva. idegen? miről beszélsz? mert nem ír ide? képzeld el igenis van ember, aki szarik rád, rám, mindenkire, csak annyit akar tudni mekkora a főtengely mittoménmilyen eltérése gyárilag. és leszarja a sztorizgatásod meg mindent és mivel nincs más ilyen jellegű magyar oldal, inne várna segítséget, de mert épp a bebaszásról van szó, aminek lenne más hely is, inkább elhúz máshová és lehetősége sem lesz beilleszkedni, mert elretten.

és képzeld el, én is vagyok úgy egyéb témákkal, hogy fórumon akarom megnézni és ha olyan a fórum, hogy a szarkupac aljára kéne ásnom, akkor hagyom a faszba. jobb lett nekem? nem, mert nem tudtam meg semmit. jobb lett nekik? nem, mert hátha valami értelmeset hozzá tudtam volna tenni. na ennyi. te nyomatod a sjaát nézeteid egy oda való topikban. akkor miért baj az, ha mindenkitől ezt várnám? hol itt a fröcsögés, mikor te is azt teszed, amit szeretnék, ha mindenki csinálna? gondold már végig, mielőtt letámadsz, hogy tulajdonképp te egy pozitív példa lennél arra, amit el szeretnék érni.
Ebből a beírásodból nem tudom eldönteni most szeretsz engem vagy nem??  Smiley

Evvel csak az a bajom, hogy olyan embereket hozol fel példának akiket nem is ismersz, sőt senki nem ismer mert IDEGEN!  És nekik akarsz kedvezni. Leszarod azokat akiket ismersz, és őket akarod visszafogni, hogy az ismeretleneknek (kisebbség) jó (jobb) legyen!!
Egyébb iránt meg nem hiszem ha valaki ide beírt valamit: pl mekkor a a főtengely eltérése az ilyen és ilyen modelnél, akkor ne kapott volna választ, mert éppen sztorizgatás volt!!  Te tudsz ilyet?

Ahogy én látom:

Sétálsz az erdőben az íjaddal amit nem tudsz használni. Meglátsz egy tábortüzet egy tisztáson, körülötte emberek íjászkodnak és röhögnek.Odamész hozzájuk, megvárod míg befejezik a röhögésük tárgyát és megkérdezed ami érdekel téged. slusz! hepiend

Ahogy Te szeretnéd látni:  Odamész a tábortűzhöz ahol csupa öreg indián ül meditálva és arra várva hogy segíthetne Neked!!

Ahogy kéne?  Virgonc indiánok dajdajoznak, de ha egy idegen odatéved segítenek neki, majd dajdajoznak tovább! (tegyük hozzá, szerintem így is működik)

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #84 Dátum: 2006 November 29, 15:55:27 »

"Ha meg valami zavar szóljál:Gyerekek ne offoljatok már!"
No akkor ezzel egyetértek az anyázással nem.

Mert
1. Ha jön valaki alkalmazkodjon
2. Ha jön valaki fogadjuk be, ne azzal kelljen bajlódnia, hogy próbálja megérteni itteni ősállatok egymásközti kvartyogását

Azt továbbra is fenntartom, hogy nagyon ritkán kell moderálni. Nagyon szimpi volt, hogy amikor valahun offoltunk, akkor jött valaki és jelezte, hogy nem kéne...

« Hozzászólás #83 Dátum: 2006 November 29, 15:49:50 »

kóla, ropi, pattogó, sör bekészít  Grin
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #82 Dátum: 2006 November 29, 15:41:36 »

apám, te el vagy szállva. idegen? miről beszélsz? mert nem ír ide? képzeld el igenis van ember, aki szarik rád, rám, mindenkire, csak annyit akar tudni mekkora a főtengely mittoménmilyen eltérése gyárilag. és leszarja a sztorizgatásod meg mindent és mivel nincs más ilyen jellegű magyar oldal, inne várna segítséget, de mert épp a bebaszásról van szó, aminek lenne más hely is, inkább elhúz máshová és lehetősége sem lesz beilleszkedni, mert elretten.

és képzeld el, én is vagyok úgy egyéb témákkal, hogy fórumon akarom megnézni és ha olyan a fórum, hogy a szarkupac aljára kéne ásnom, akkor hagyom a faszba. jobb lett nekem? nem, mert nem tudtam meg semmit. jobb lett nekik? nem, mert hátha valami értelmeset hozzá tudtam volna tenni. na ennyi. te nyomatod a sjaát nézeteid egy oda való topikban. akkor miért baj az, ha mindenkitől ezt várnám? hol itt a fröcsögés, mikor te is azt teszed, amit szeretnék, ha mindenki csinálna? gondold már végig, mielőtt letámadsz, hogy tulajdonképp te egy pozitív példa lennél arra, amit el szeretnék érni.

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #81 Dátum: 2006 November 29, 15:39:53 »

Az adok veszek rovatban AZS-nak igaza volt aki keres menjen a szepeshez (jó eséllyel ott is fenn vannak ezek a kocsik) igaz ott nem lesz olyan beírás egy olyan ember tollából aki többet tud mint te, hogy: húú gyerekek ez képen jól néz ki de én megnéztem élőben, vagy hú gyerekek ezt a bogarat ismertem az előzőtulaj a szomszédom volt össze volt törve, meg mittudom én.  EZEK az igazán fontos dolgok szerintem, bár lehet neked offnak tűnik!

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #80 Dátum: 2006 November 29, 15:35:07 »

kicsibalck.  Te már megint fröcsögsz, mert nincs jobb dolgod.  Én direkt magammal példálóztam  ( és direkt ilyen "primitív dologgal - berúgás) hogy ne bántsak meg senkit. Rajtad nem látom hogy ezt értetted volna és úgy állítasz be mintha csak berugós sztorikat írnék ide! ez sértő rám nézve, de túlteszem rajta magam, leszarom.

A másik meg ez a folytonos balfasz liberalista védjük a kissebbséget dumád!  Ha valaki külsős idejön........
kiafasztérdekel?  Nem rossz indulatból mondom ezt, mert örülök ha bővül a bogarasok társasága, de alapértelmezésben kiafasztérdekel, ha egy IDEGEN nem talál semmit?

Te ha elmész egy idegen társaságba, a legelső hogy alkalmaszkodsz kussolsz, aztán ha látod hogy jópofa emberek (látod hogy ezek tudnak, ezek jó haverok, ezekhez érdemes megismerkedni) akkor kezdesz feloldódni és aktív tagja leszel (lehetsz ) a társaságnak. De addig míg azt se tudod mivan, füled farkad behúzod!

Tegyük fel az én példámat. Vettem egy buszt. Fingom se volt róla mi hol van, mi micsoda, csak nekem KELLETT egy busz! aztán megnéztem az index bogárfórumát (mert más ötletem nem volt) Ne tudd meg!! olvasgattam (éppen sztoriba voltak) és nem értettem semmit. Megszólítottam valakit (AZS) és rögtön segített. Aztán elmentem egy találkozóra és utána már voltak arcok a nevekhez (piros csíkszemű arcok, mer bebasztak a buszomba:) és voltak közös sztorik.
Vedd már észre ez egy társaság, akik találkozgatnak,beszélgetnek, tanácsokat adnak  és segítenek egymásnak. Nem pedig egy Szereld magad bogarad kézikönyv!! Ha szerelni akarsz vegyél könyvet. ha társaságot akarsz tartozz ide!
Másik:  ha érdekel valami és beírod az SZMB rovatba, akkor nyílván míg kielégítő választ nem kapsz, addíg aktívabban figyeled a topikot. ha a válasz megvan akkor meg már nem! (erre írtam a szobás példát- ami szerintem naccerű lett)

Megin más! szerinted tényleg nyitni kéne depo fikázásra topikot??? mia szarnak, mikor max 20 bejegyzés lenne benne?! aztán megunnák (mert már nincs mit fikázni rajta) semmi értelme!  Ha meg valami zavar szóljál:Gyerekek ne offoljatok már!

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #79 Dátum: 2006 November 29, 14:39:14 »

egyet értünk. tehát elkezdek világmegváltani mert szerintem mindenkinek jobb ha tudja mit hol keressen, ha már a keresés gomb nem megy Tongue

te ne világmegváltsál, hanem basszál össze végre egy lófaszjóska szájtot.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #78 Dátum: 2006 November 29, 14:36:47 »

egyet értünk. tehát elkezdek világmegváltani mert szerintem mindenkinek jobb ha tudja mit hol keressen, ha már a keresés gomb nem megy Tongue

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #77 Dátum: 2006 November 29, 14:32:47 »

ja, csak a suzuki vásárlást nem lehet összehozni az átlátható meg az összebaszott fórummal. bár de. suzukit venni baormság, ha van más lehetőség. összebaszni a fórumot megintcsak baromság, ha van más lehetőség.

miért ne legyen valami jó, ha jó lehet? nem értem...

szerinted baromság. (szerintem is.) de más szerint meg nem az.

oszt innentől kezdve két lehetőséged van: 1. tudomásul veszed 2. elkezdesz világmegváltani.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #76 Dátum: 2006 November 29, 14:28:16 »

attól, hogy valami jogomban áll, még egyáltalán nem muszáj meg is tennem. de ez kicsit sem jelenti azt, hogy eltűrném, ha valaki ebben a jogomban korlátozni akarna.

most például bármikor jogomban áll venni egy suzukit, de eszem ágában sincs ilyesmit tenni. de nekem senki ne jöjjön azzal, hogy megtiltja nekem, hogy suzukit vegyek.
ja, csak a suzuki vásárlást nem lehet összehozni az átlátható meg az összebaszott fórummal. bár de. suzukit venni baormság, ha van más lehetőség. összebaszni a fórumot megintcsak baromság, ha van más lehetőség.

miért ne legyen valami jó, ha jó lehet? nem értem...

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #75 Dátum: 2006 November 29, 14:21:01 »

és azért vannak topikok, hogy legyen megfelelő hely a témáknak. ha már bárki nyithat topikot, mi a faszért nem nyittok egy depó fikázása címűt? és akkor ott mindenki kedvére fröcsöghet, ha meguntátok, törlődik, ilyen egyszerű.

mondtam én, hogy fasza kiharcolni a jogokat, aztán nem élni vele. ha elfogadott az offolás, minek sírt egy csomó ember, hogy korlátozzák a témanyitási jogot? hogy aztán basszon se élni vele? vagy ne legyen több topik, vagy ne legyen offolás, a ketőt együtt értelmetlen. olyan a fórum, mint a system32 könyvtáram 3 év után, asszem ezt nem kell magyaráznom

attól, hogy valami jogomban áll, még egyáltalán nem muszáj meg is tennem. de ez kicsit sem jelenti azt, hogy eltűrném, ha valaki ebben a jogomban korlátozni akarna.

most például bármikor jogomban áll venni egy suzukit, de eszem ágában sincs ilyesmit tenni. de nekem senki ne jöjjön azzal, hogy megtiltja nekem, hogy suzukit vegyek.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #74 Dátum: 2006 November 29, 14:14:53 »

olyan a fórum, mint a system32 könyvtáram 3 év után, asszem ezt nem kell magyaráznom

gecc, ez a hasonlat :-)))))

flex 'em all!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #73 Dátum: 2006 November 29, 14:13:55 »

merthogy ez itten egy fórum, ami elsősorban beszélgetésre való.
és azért vannak topikok, hogy legyen megfelelő hely a témáknak. ha már bárki nyithat topikot, mi a faszért nem nyittok egy depó fikázása címűt? és akkor ott mindenki kedvére fröcsöghet, ha meguntátok, törlődik, ilyen egyszerű.

mondtam én, hogy fasza kiharcolni a jogokat, aztán nem élni vele. ha elfogadott az offolás, minek sírt egy csomó ember, hogy korlátozzák a témanyitási jogot? hogy aztán basszon se élni vele? vagy ne legyen több topik, vagy ne legyen offolás, a ketőt együtt értelmetlen. olyan a fórum, mint a system32 könyvtáram 3 év után, asszem ezt nem kell magyaráznom

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #72 Dátum: 2006 November 29, 14:09:06 »

és tényleg, ami a komplett autókban volt. a depó fikázása, ahogy néztem, egy tetves szó nem esett arról, hogy van egy eladó autója valakinek.

nem baj. aki autót keres, vagy autót akar eladni, az a használtautó vagy a szepes url-jét püföli be, vagy megveszi a depót, vagy mittomén.. a komplett autók arra van, hogy aik amúgy is ide járnak, azok megvitassanak mindent, ami a komplett eladó autókal kapcsolatos. akár azt is, hogy a használtautó vagy a szepes vagy a depó mennyire és mire jó. vagy azt, hogy a *-tól meg lehet-e egyáltalán venni egy autót, vagy nem. vagy akármit.
merthogy ez itten egy fórum, ami elsősorban beszélgetésre való.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #71 Dátum: 2006 November 29, 14:03:18 »

Átrendezni én nem tudok, bólintson a dologra a Pityubá...

nem rendezek, marad így.
ha lesz a statikus oldalon mindenféle fasza leírás, akkor nem lesz gond, hogy offolnak(unk) az szmb-ben.

jelenleg az a probléma, hogy a régi, html-es oldal szét lett baszva, de csak egy hányás lett helyette.
így nincs kedvem még a találkozók leírását sem frissíteni.

uff

flex 'em all!
Oldalak: [1] 2 3
Nyomtatás

Ugrás: