www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 19:35:52
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Közösségi Fórum
>
Lomtár
> Téma:
MODERÁLÁS, MIT-MIÉRT-MIKOR
Szavazás
Kérdés:
- (Szavazás lezárva: 2006 December 24, 12:59:24)
-
0 (0%)
--
0 (0%)
Összes szavazó: 0
Oldalak: [
1
]
2
3
4
5
Szerző
Téma: MODERÁLÁS, MIT-MIÉRT-MIKOR (Megtekintve 45078 alkalommal)
BlackP
Re: MODERÁLÁS, MIT-MIÉRT-MIKOR
«
Hozzászólás #188 Dátum:
2007 Január 10, 22:31:36 »
Idézetet írta: AZS - 2007 Január 10, 20:21:44
a te szempontodból igazad van
csak én eleve a te szempontoddal nem értek egyet - miszerint pl. a pólóra külön topik kell. a matrcás-csecsebecsés topik pont erre jött létre annakidején, és azzal a felkiáltással, hogy ezt nem kéne szétoffolni...
egyébként meg aki az offolás ellen írogat lassan többszáz hozzászólást, az esetleg vehetné a fáradságot az offolás elleni többszáz hozzászólás megírása helyett, hogy a bogarhatu.hu-ra technikailag és tartalmilag gyártana némi anyagot. merthogy a két legoffellenesebb ember közül az egyik technikailag, a másik tartalmilag igen értékes munkát tudbna e körben végezni...
ehhez csak annyit, hogy most egy giga projekten dolgozunk, ahol felemésztődünk, viszont ha az meglesz, ez az oldal is javulni fog. azzal az oldallal január végére el kell, hogy készüljünk, nincs mese, onnan mondjuk 1-2 hét mire beindul a bogárhátu is nagyon faszán. kitartás és türelem
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
BlackP
«
Hozzászólás #187 Dátum:
2007 Január 10, 22:28:23 »
Idézetet írta: AZS - 2007 Január 10, 18:59:39
hmmmm.
pl. a pólótopik most offmentes? igen.
két napja az volt? nem, sőt.
a pólótopik most dögunalmas? igen.
egyébként én még mindig azt hiszem, hogy ez itt egy fórum, ahová leginkább bogarasok és buszosok, közöttük sokan egymásnak jó ismerősei, barátai járnak fórumozni, és ebbe belefér a technikai helpektől kezdve az egymás lepöcsözéséig szinte minden.
lehetne a thesamba-hoz és társaihoz hasonló technokrata fórumot is csinálni. de az már nem ez lenne. de ettől még lehetne olyat csinálni. hajrá, akinek erre van igénye, csináljon egyet.
ez meg maradjon meg olyannak, mintha személyesen összeülnénk valahol egy kis szmb-partyra, vagy csak egy sörözésre, és beszélgetnénk.
és végül egy kérdés: ha valahol összejövünk mondjuk egy fékállításra, vagy generátorcserére valakinek az autójában, és én a tízes csavarok letekerése közben mondjuk a montenegrói csajok fenekéről kezdek el beszélni, akkor stunt vagy blackp beszólna, hogy ezt hagyjam abba? naná, hogy nem, vagy ha mégis, az igen érdekes lenne.
hát akkor itt miért igen????????????????????????????????????????????
ki lehet ezt bővíteni: a póló topiknak miért póló topik a neve? hogy a következő pólóról szóljon. van olyan topik, ami bármire jó? van. akkor miért nem ott lehet megbeszélni? hmz, most jön a pöcsözés
a kutya nem mondta, hogy az eégsz fórum moderált legyen, már többen tettünk javaslatokat és mindegyikben 4-5 moderált topik szerepelt.
és igen, ha a buszomat szereled és még nincs kész, ne álmodozz montenegrói seggekről, majd utána, de az már egy más dolog, más topik
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
BlackPsenior
«
Hozzászólás #186 Dátum:
2007 Január 10, 21:47:19 »
Idézetet írta: Holló - 2007 Január 10, 21:44:01
én töröltem
azé' mondtam, nyuszómuszó!
Holló
«
Hozzászólás #185 Dátum:
2007 Január 10, 21:44:01 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2007 Január 10, 20:51:37
akik ezt a felhívást nagyívben figyelembe vették és akceptálták
én töröltem
BlackPsenior
«
Hozzászólás #184 Dátum:
2007 Január 10, 20:51:37 »
Idézetet írta: Holló - 2007 Január 10, 20:47:37
illetve felhívtad mások figyelmét is az esetlege tenni vaókra
akik ezt a felhívást nagyívben figyelembe vették és akceptálták
Holló
«
Hozzászólás #183 Dátum:
2007 Január 10, 20:47:37 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2007 Január 10, 20:27:11
valaki aszonta, hogy a pólós témát a csecsebecsésben az életbe se találta volna meg, merthogy az szét van offolva...
a többiben igazad van, atyai tekinélyem (már ami esetleg még megmaradt) latbavételével junior kap egy tockost, jómagam meg magamba szállok és kussolok a jövőben (bár saját offjaimat másnap töröltem, ami példaértékű is lehetne adott esetben)
illetve felhívtad mások figyelmét is az esetlege tenni vaókra
BlackPsenior
«
Hozzászólás #182 Dátum:
2007 Január 10, 20:27:11 »
Idézetet írta: AZS - 2007 Január 10, 20:21:44
csak én eleve a te szempontoddal nem értek egyet - miszerint pl. a pólóra külön topik kell. a matrcás-csecsebecsés topik pont erre jött létre annakidején, és azzal a felkiáltással, hogy ezt nem kéne szétoffolni...
egyébként meg aki az offolás ellen írogat lassan többszáz hozzászólást, az esetleg vehetné a fáradságot az offolás elleni többszáz hozzászólás megírása helyett, hogy a bogarhatu.hu-ra technikailag és tartalmilag gyártana némi anyagot. merthogy a két legoffellenesebb ember közül az egyik technikailag, a másik tartalmilag igen értékes munkát tudbna e körben végezni...
valaki aszonta, hogy a pólós témát a csecsebecsésben az életbe se találta volna meg, merthogy az szét van offolva...
a többiben igazad van, atyai tekinélyem (már ami esetleg még megmaradt) latbavételével junior kap egy tockost, jómagam meg magamba szállok és kussolok a jövőben (bár saját offjaimat másnap töröltem, ami példaértékű is lehetne adott esetben)
AZS
«
Hozzászólás #181 Dátum:
2007 Január 10, 20:21:44 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2007 Január 10, 20:08:33
a bogarhatuponthu erről szólna, de nincs.
van viszont fórum, szabad topiknyitási lehetőséggel, ahol a topik nyitója megkérheti szépen a nagyérdeműt, hogy ebben az egyedi esetben legyen szíves az offjával elhúzni a sunyiba, mert a spéci topik célja és értelme vész el a marhaságok között.
tehát a speciális projektekre (pl. póló, vándorfarkas, zászlógyártás, segítsükegymástezzelazzalmikulásra, stb.) fórumot kénytelen nyitni a magyar, amit aztán, ha elmúlt a projekt, bezár a francba...
BlackPsenior
«
Hozzászólás #180 Dátum:
2007 Január 10, 20:08:33 »
Idézetet írta: AZS - 2007 Január 10, 20:01:33
ha valakinek túlnyomó részben hasznos információkat tartalmazó szájtra van szüksége, akkor csináljon egy olyat, szabad a pálya. ez itt nem arról szól. (pontosabban a bogárhatu.hu oldal arról szólhatna, de a bogarhatu.hu fóruma nem.)
a bogarhatuponthu erről szólna, de nincs.
van viszont fórum, szabad topiknyitási lehetőséggel, ahol a topik nyitója megkérheti szépen a nagyérdeműt, hogy ebben az egyedi esetben legyen szíves az offjával elhúzni a sunyiba, mert a spéci topik célja és értelme vész el a marhaságok között.
tehát a speciális projektekre (pl. póló, vándorfarkas, zászlógyártás, segítsükegymástezzelazzalmikulásra, stb.) fórumot kénytelen nyitni a magyar, amit aztán, ha elmúlt a projekt, bezár a francba...
AZS
«
Hozzászólás #179 Dátum:
2007 Január 10, 20:01:33 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2007 Január 10, 19:09:54
amúgy nem az offolással van főleg baj, hanem a hasznos/off információ arányával.
nem tudom ki mit szólna hozzá, a fékének beállításakor 8,6 órán keresztül a hülyülés menne, a lényegi dologra meg maradna 10 perc. a végeredmény a fék szempontjából olyan is lenne...
nemtom, mennyi erre vonatkozó tapasztalatod van... egy fékbeállításos buli valóban kb. 8,6 órán keresztüli hülyülésről szól (most egy egészen konkrét esetre is tudnék hivatkozni. és még a fék is beállítódott, és még jól is éreztük magunkat.)
de ismétlem: ha valakinek túlnyomó részben hasznos információkat tartalmazó szájtra van szüksége, akkor csináljon egy olyat, szabad a pálya. ez itt nem arról szól. (pontosabban a bogárhatu.hu oldal arról szólhatna, de a bogarhatu.hu fóruma nem.)
sőt, van is már pár ilyen technikai szájt, közte néhány egészen kiváló is.
gondolom, napi 5-10 látogatóval.
úgyhogy.
BlackPsenior
«
Hozzászólás #178 Dátum:
2007 Január 10, 19:09:54 »
amúgy nem az offolással van főleg baj, hanem a hasznos/off információ arányával.
nem tudom ki mit szólna hozzá, a fékének beállításakor 8,6 órán keresztül a hülyülés menne, a lényegi dologra meg maradna 10 perc. a végeredmény a fék szempontjából olyan is lenne...
BlackPsenior
«
Hozzászólás #177 Dátum:
2007 Január 10, 19:07:04 »
hmmmm.
és ez miért baj? van egy topik, ami lényegretörő és hasznos, ha megtette kötelességét, bezárjuk. hülyülni meg van egy csomó másik.
érdekes: a csöcsöket nem offoljuk szét (ez alatt főleg azt értem, hogy nem botlunk minden topikban csöcsökbe-sajnos
, a vicceket nem offoljuk szét, a népautóst nem offoljuk szét, a születésnapost nem offoljuk szét, stb. miért??
Vagabond
A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298
«
Hozzászólás #176 Dátum:
2007 Január 10, 19:06:21 »
hmmmm.
pl. a pólótopik
és végül egy kérdés: ha valahol összejövünk mondjuk egy fékállításra, vagy generátorcserére valakinek az autójában, és én a tízes csavarok letekerése közben mondjuk a montenegrói csajok fenekéről kezdek el beszélni, akkor stunt vagy blackp beszólna, hogy ezt hagyjam abba? naná, hogy nem, vagy ha mégis, az igen érdekes lenne.
Szerintem legalább mi értjük egymást!
Tóth Zoltán
AZS
«
Hozzászólás #175 Dátum:
2007 Január 10, 18:59:39 »
Idézetet írta: Vagabond - 2007 Január 10, 18:47:06
A szakmai(Stunt által lektorált)topik létrehozását az Aates féle kiegészitéssel maximálisan támogatom én is(persze ez nem jelent semmit).
Annyit jegyeznék még meg,hogy a mostani"szét offolt" forum számomra legalábbis élvezetes , érdekes,pörgös,szines,sokszor humoros,és elsösorban baráti hangulatu nagyon jo valami,amit nagyon sajnálnék,ha száraz,szakmai,szigoruan bogár-busz szemellenzös szakirodalommá válna.
hmmmm.
egyébként én még mindig azt hiszem, hogy ez itt egy fórum, ahová leginkább bogarasok és buszosok, közöttük sokan egymásnak jó ismerősei, barátai járnak fórumozni, és ebbe belefér a technikai helpektől kezdve az egymás lepöcsözéséig szinte minden.
lehetne a thesamba-hoz és társaihoz hasonló technokrata fórumot is csinálni. de az már nem ez lenne. de ettől még lehetne olyat csinálni. hajrá, akinek erre van igénye, csináljon egyet.
ez meg maradjon meg olyannak, mintha személyesen összeülnénk valahol egy kis szmb-partyra, vagy csak egy sörözésre, és beszélgetnénk.
Vagabond
«
Hozzászólás #174 Dátum:
2007 Január 10, 18:47:06 »
A szakmai(Stunt által lektorált)topik létrehozását az Aates féle kiegészitéssel maximálisan támogatom én is(persze ez nem jelent semmit).
Annyit jegyeznék még meg,hogy a mostani"szét offolt" forum számomra legalábbis élvezetes , érdekes,pörgös,szines,sokszor humoros,és elsösorban baráti hangulatu nagyon jo valami,amit nagyon sajnálnék,ha száraz,szakmai,szigoruan bogár-busz szemellenzös szakirodalommá válna.
Tóth Zoltán
BlackPsenior
«
Hozzászólás #173 Dátum:
2007 Január 10, 10:21:30 »
azért érdekes, hogy ha pl. csöcsöket akarsz nézni,azt tudod, hogy melyik topikban keresd, ott biztos találsz, offolva is max. muffokkal van és az is tuti, hogy más topikokban nincsenek cickók.
az szmb-vel vajon miért nem működik ez? (példának hozhattam volna a viccet, népautót, születésnapot is, (ezek szintén sűrűn látogattotak) tehát tudunk fegyelmezettek is lenni...
aates
«
Hozzászólás #172 Dátum:
2007 Január 10, 10:16:46 »
Én már gondoltam rá, hogy nyitok egy "offtopic"-ot, de papírkutya vagyok, nem tettem meg
Cserébe azon gondolkodtam, hogy ott mi lenne az offolás - nem jutottam eredményre.
A szerelésekkel kapcsolatos ötletet támogatom, össze lehetne hozni egy jó kis segédletet. Viszont olyan formán kellene megcsinálni, hogy a bogár/busz fatörzsrő elindulva bármikor bárhova lehessen új "almappát" berakni, tekintve a motorok/kasztnik sokszínűségét. Persze én nem vállalom be megfelelő tárgyi tudás hiányában, de okos (!) ötleteket bármikor tudok adni
És még mindig nem értem, hogy miért offolás egy gondolat továbbfűzése bármi más gondolatba, de mindegy, ez az én egyéni szoc.problémám. Tekintve, hogy a fórumnak csak igen kis hányadát olvasom nem is ragozom tovább, vannak erre itt megfelelő emberkék
Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
gyuszkó
ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!
«
Hozzászólás #171 Dátum:
2007 Január 09, 23:58:29 »
Idézetet írta: Qzma - 2007 Január 09, 22:15:24
ügyes vagy.
többször volt rá példa, hogy jött egy új bogaras és feltett egy alapvető szmb kérdést, hogy hogy kell gyertyát cserélni, vagy kell-e ólom a bogiba...
erre többen lehurrogták, hogy menjél már a f*szba ,ezt már ezerszer kiveséztük, olvass vissza vagy találd ki magadtól majd rájössz!
nem mind1, hogy ki válaszol és hogy
Erre mondtam én azt, hogy egy "Bogáthátú Szervízkönyv" - féle topikot kellene indítani több al-topikkal, mint pl. futómű-fék, motor, üzemanyagellátó rendszer, elektromosság, stb...
Szigorúan moderált topik lehetne, egyfajta kollektív tudás létrehozása itt a fórumon. Szerintem überelne minden eddigi szakirodalmat.
És Stunt lenne a főnök, aki moderálná. Ha vállalja...
Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Pityubacsi
«
Hozzászólás #170 Dátum:
2007 Január 09, 23:32:05 »
Idézetet írta: AZS - 2007 Január 09, 23:30:18
mondom, hogy nem kapsz meg ;-)))
ez nem az én napom... :-/
:-))
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
AZS
«
Hozzászólás #169 Dátum:
2007 Január 09, 23:30:18 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2007 Január 09, 23:29:30
ja igen, a buzi szokott dugni is más buzikat legalább.
akkor köcsög! :-))
mondom, hogy nem kapsz meg ;-)))
Pityubacsi
«
Hozzászólás #168 Dátum:
2007 Január 09, 23:29:30 »
Idézetet írta: AZS - 2007 Január 09, 23:28:31
ne próbálkozz, úgysem kapsz meg ;-) úgyhogy a buzi jelzőt tartsd meg magadnak, a többi stimmel ;-)
ja igen, a buzi szokott dugni is más buzikat legalább.
akkor köcsög! :-))
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
AZS
«
Hozzászólás #167 Dátum:
2007 Január 09, 23:28:31 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2007 Január 09, 23:26:31
te mindig mindenkivel egyetértesz, aki terjeszti a hippi és anarchista nézeteket.
nonkonformista bulgár buzi vagy.
ne próbálkozz, úgysem kapsz meg ;-) úgyhogy a buzi jelzőt tartsd meg magadnak, a többi stimmel ;-)
Pityubacsi
«
Hozzászólás #166 Dátum:
2007 Január 09, 23:26:31 »
Idézetet írta: AZS - 2007 Január 09, 23:23:53
nnnna most van az, hogy sünivel, meg (kivételesen) iq-val értek egyet.
persze, iq, ettől még balfasz vagy ;-)))
te mindig mindenkivel egyetértesz, aki terjeszti a hippi és anarchista nézeteket.
nonkonformista bulgár buzi vagy.
flex 'em all!
AZS
«
Hozzászólás #165 Dátum:
2007 Január 09, 23:23:53 »
nnnna most van az, hogy sünivel, meg (kivételesen) iq-val értek egyet.
persze, iq, ettől még balfasz vagy ;-)))
IQ23
«
Hozzászólás #164 Dátum:
2007 Január 09, 22:43:15 »
Idézetet írta: Süni - 2007 Január 09, 22:38:13
Bocsánat, marhára én hibám, nem vettem észre ezt a topicot. Tehát eztet írtam a "Szóljatok ide"-be :
"No. Nem tudom hova írjam, remélem itt eljut az illetékesekhez. Nem vagyok régóta itt, ez igaz, mégis hadd mondjam el a véleményem. Nagyon tetszik a társaság ami itt összejött, de nem értem miért van mostanában ez az "offot kiáltok" móka. Nem tudom miért olyan nagy probléma, ha a csapat, akik akár személyesen, akár csak az interneten ismeri egymást és jól érzi magát. Szerintem az összetartást többször is bizonyították (lásd Vaga busz megmentés). Tudom, hogy gyakran megjelennek olyan hozzászólások (akár tőlem is), ami nem épp az adott topic címéhez passzol, de legtöbbségben egy oda illő kommentből indult ki. Nem igazán lenne átlátható, ha hirtelen egy másik topicban folytatná az illető. Jó tudom, hogy erre azt mondjátok, menjenek a csevegők privátba, de akkor meg az egész fórum elvesztené savát-borsát, olyan lenne mint egy hírdetési újság tényekkel, számokkal. Még egyszer kérdem : Miért oly nagy probléma ez ?
"
Meg aztán kicsit később ezt is :
"Még az OFF-olós témához : több fórumon jelen vagyok. A Ford-Klub fórumán on-line jelenlevők száma átlag : 1-2, napi szintű hozzászólás kb10. A Capri-Klub fórumán kicsit több, a Fiat850.hu fúrumán van hogy 3 napig hozzá sem szól senki. Ezt vessétek össze az itteni adatokkal."
nem vagy itt régóta mi??! oszt több hozzászólásod van mint nekem!
) egyébként csak annyit tudok hozzá(d) fűzni, hogy: Naja!
nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is...
Süni
«
Hozzászólás #163 Dátum:
2007 Január 09, 22:38:13 »
Bocsánat, marhára én hibám, nem vettem észre ezt a topicot. Tehát eztet írtam a "Szóljatok ide"-be :
"No. Nem tudom hova írjam, remélem itt eljut az illetékesekhez. Nem vagyok régóta itt, ez igaz, mégis hadd mondjam el a véleményem. Nagyon tetszik a társaság ami itt összejött, de nem értem miért van mostanában ez az "offot kiáltok" móka. Nem tudom miért olyan nagy probléma, ha a csapat, akik akár személyesen, akár csak az interneten ismeri egymást és jól érzi magát. Szerintem az összetartást többször is bizonyították (lásd Vaga busz megmentés). Tudom, hogy gyakran megjelennek olyan hozzászólások (akár tőlem is), ami nem épp az adott topic címéhez passzol, de legtöbbségben egy oda illő kommentből indult ki. Nem igazán lenne átlátható, ha hirtelen egy másik topicban folytatná az illető. Jó tudom, hogy erre azt mondjátok, menjenek a csevegők privátba, de akkor meg az egész fórum elvesztené savát-borsát, olyan lenne mint egy hírdetési újság tényekkel, számokkal. Még egyszer kérdem : Miért oly nagy probléma ez ?
"
Meg aztán kicsit később ezt is :
"Még az OFF-olós témához : több fórumon jelen vagyok. A Ford-Klub fórumán on-line jelenlevők száma átlag : 1-2, napi szintű hozzászólás kb10. A Capri-Klub fórumán kicsit több, a Fiat850.hu fúrumán van hogy 3 napig hozzá sem szól senki. Ezt vessétek össze az itteni adatokkal."
Pityubacsi
«
Hozzászólás #162 Dátum:
2007 Január 09, 22:36:48 »
Idézetet írta: IQ23 - 2007 Január 09, 22:28:40
Bravó Qzma! bravó! Szerintem nyomjál le 10 fekvőt, gondold át újra! és csináld meg végre azt a qrva Erdélyi meg Felvidéki videót!
kutya
hollóköveset is!
flex 'em all!
IQ23
«
Hozzászólás #161 Dátum:
2007 Január 09, 22:28:40 »
Idézetet írta: Qzma - 2007 Január 09, 22:15:24
ügyes vagy.
többször volt rá példa, hogy jött egy új bogaras és feltett egy alapvető szmb kérdést, hogy hogy kell gyertyát cserélni, vagy kell-e ólom a bogiba...
erre többen lehurrogták, hogy menjél már a f*szba ,ezt már ezerszer kiveséztük, olvass vissza vagy találd ki magadtól majd rájössz!
Tehát én vagyok "ügyes" mert vannak a fórumon "idiótafasszopómásoknaknemsegítőspanyolviasztszaró" balfaszok akik nem segítenek????!
Tehát ha van 17 oldal CSAK szmb-ről szóló beírás és valaki kérdez valamit, az egyből megtalálja??
Tehát az a megoldás, hogy száraz legyen a topik és segítőkészek legyünk?? vagy hogy jópofa hely legyen és segítőkészek legyünk?
Tehát én vagyok a bunkó mert eccer gipsz Jakab leugatott valakit???
Bravó Qzma! bravó! Szerintem nyomjál le 10 fekvőt, gondold át újra! és csináld meg végre azt a qrva Erdélyi meg Felvidéki videót!
kutya
nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is...
IQ23
«
Hozzászólás #160 Dátum:
2007 Január 09, 22:22:39 »
Idézetet írta: BlackP - 2007 Január 09, 22:10:52
lófaszt vagyok liberális, átlátható fórumot akarok, ha már van rá lehetőség. és emelett bármeddig ki fogok tartani. nem volt egy rossz szavam semmi értelmes topikba, de asszem te sem örülnél, ha a gépem hűtését a történelmes(?) topikodban élném ki egyszerűen, mert nem oda való. most persze az jön, hogy dehogy, téged nem zavarna, de a 30-adik féle hűtést tutira megunnád...
Na nebassz! én 29 féle hűtést ismerek! melyik a 30-dik????!
játszuk el!
megy az IQ töri topik, van egy kis pangás, van egy kis félre csúszás, bekerül a hűtésed, talán még reagál is valaki rá. Innentől kezdve 3 lehetőség van.
- Folytatódik a töri, az észosztás (a topikhoz hűen), felpörög újra az elveszett fonal, ezért elsikkad a beírásod
- nem pörög föl a topik, mert kimerül a téma, Ti "hűtőztök, míg megunjátok, vagy míg be nem dobok egy új témát, ezáltal megint elsikkadtok
- rövid határidővel leugatom a fejed, hogy nyiss magadnak topikot a hűtésről
Mivel kultúr (és nem liberális) ember vagy, magadtól is rájössz hogy ne offold szét a kurva topikomat
Továbbá, ezek a beírások nem úgy mennek hogy:
-IQ: ..... és akkor Horthy azt mondta hogy....
-partizán: nemteljesen így volt mert.....
-AZS: ....IQ már megint balfasz vagy.....
- BlackP vettem ma egy új hűtőt 3ezerért.....
hanem:
-IQ: ..... és akkor Horthy azt mondta hogy....
-partizán: nemteljesen így volt mert.....
-IQ: ...igen lehet, csak lefagyott a gépem, már két hete szaraxik...
-BlackP: ...jaja. Nekem is volt ilyen hiba a géppel, de vettem egy új hűtőt 3ezerért....
ENNYI (ebben ugyan van OFF, de nem veszélyes, nem olyan amit ne lehetne megemészteni)
jó esetben lehet folytatás is. emígy:
-IQ tényleg csak 3ezer?? hmm... nekem is kéne venni egyet.Na majd megbeszéljük.Szóval partizán azért nincs igazad, mert....
-AZS:...IQ te balfasz vagy....
érted már??
Qzma
http://t2ab4sale.blog.hu/
«
Hozzászólás #159 Dátum:
2007 Január 09, 22:15:24 »
Idézetet írta: IQ23 - 2007 Január 09, 22:06:09
elsőre minden szimpatikus és átlátható nem bonyolult és helyenként tökéletessen kimerítő........
Na ez egy IDEGEN (nem biztos hogy teljesen reális) megállapítása a fórumróll. Ezzel én be is fejeztem a mufurckodást, csak bizonyítani akartam, hogy nem kell ezeket a " jajj Istenem ne offoljunk, mert ha jön egy idegen és bogaras akar lenni akkor elmegy a kedve az egésztől" hozzáállásokat annyira erőltetni! Az idegen az illeszkedjen be!
ügyes vagy.
ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
BlackP
«
Hozzászólás #158 Dátum:
2007 Január 09, 22:10:52 »
lófaszt vagyok liberális, átlátható fórumot akarok, ha már van rá lehetőség. és emelett bármeddig ki fogok tartani. nem volt egy rossz szavam semmi értelmes topikba, de asszem te sem örülnél, ha a gépem hűtését a történelmes(?) topikodban élném ki egyszerűen, mert nem oda való. most persze az jön, hogy dehogy, téged nem zavarna, de a 30-adik féle hűtést tutira megunnád...
IQ23
«
Hozzászólás #157 Dátum:
2007 Január 09, 22:06:09 »
elsőre minden szimpatikus és átlátható nem bonyolult és helyenként tökéletessen kimerítő........
Na ez egy IDEGEN (nem biztos hogy teljesen reális) megállapítása a fórumróll. Ezzel én be is fejeztem a mufurckodást, csak bizonyítani akartam, hogy nem kell ezeket a " jajj Istenem ne offoljunk, mert ha jön egy idegen és bogaras akar lenni akkor elmegy a kedve az egésztől" hozzáállásokat annyira erőltetni! Az idegen az illeszkedjen be!
Szóval nem kétlem hogy vannak offolások, de
- hogy ezeken vitatkozzunk, megsértődjünk---az nonszensz
- hogy ezeket az idegenekre való tekintettel megszóljuk---nonszensz
- hogy ebből nagy ügyet csináljunk (bármennyire is idegesítő néha NEKÜNK), és ne tudjuk megoldani saját berken belül egy-egy leteremtő hozzászólással--- ugyancsak nonszensz
Megállapítható, hogy a fórumon van 5-6 ember akiket ez annyira zavar hogy szóvá is teszik (uram bocsá: topikot is nyitnak neki) Ezen emberek mind-mind toleráns liberális embereknek valják magukat. Oppá(!)
Ez a hozzászólás annak szól, akinek inge! Akinek nem, az ne vegye magára.
Továbbá megállapítható a mai hozzászólásaimból hogy:
- bal lábbal keltem
- ma szinte mindenkivel kötekedtem akivel csak találkoztam
Ebből leszűrendő: Nem kell ebből (belőlem) nagy ügyet csinálni
)
üdv
papírkutyákok
Vagabond
«
Hozzászólás #156 Dátum:
2007 Január 06, 16:43:22 »
Idézetet írta: partizán - 2007 Január 06, 08:56:25
ezt én írtam.
Én is ugy tudom,és gondoltam össze kéne vetni az "offhuszáros" beirásoddal,ezzel-e!
"Azt a peckesfaszát! Azért ilyen szintű kapitális baromságot nem láttam. Jön ide egy halom offhuszár és meggyőzi egymást arról, hogy offolása azért van, mert offol mindenki ott, ahhol nem kellene offolni, még mi is offolunk, de ez csak azért van, mert mindenki offolóművész és ha nem szállunk be az offolásba, akkor nem hallatszik a mi offolás elleni véléeményünk és akkor még gátlástalanabbul offolnának. Persze tiszta sor, hogy ha senki nem offolna, akkor mi sem, de akkor uncsi lenne az élet."
Tóth Zoltán
partizán
«
Hozzászólás #155 Dátum:
2007 Január 06, 08:56:25 »
Idézetet írta: Vagabond - 2007 Január 05, 20:53:55
én csak azt tudom,.hogy bármilyen más fórumra tévedek (pl fiat 500), mindenhol pangás ezerrel. Itt legyen még sokáig az a baj, hogy röfög mindenki órrbaszájba...
Itt a teljes idézet!
(mert az elöbb elkurtam,nem kicsit,nagyon!!
ezt én írtam.
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
Holló
«
Hozzászólás #154 Dátum:
2007 Január 05, 22:37:52 »
Idézetet írta: partizán - 2007 Január 05, 13:42:17
pityubácsi azt teszi, ha megnéznéd!
Nem kellene itt offolni felületes tájékozódás alapján!:)
az sem semmi, hogy saját idézeted írod be 2 secel később
Vagabond
«
Hozzászólás #153 Dátum:
2007 Január 05, 20:53:55 »
én csak azt tudom,.hogy bármilyen más fórumra tévedek (pl fiat 500), mindenhol pangás ezerrel. Itt legyen még sokáig az a baj, hogy röfög mindenki órrbaszájba...
Itt a teljes idézet!
(mert az elöbb elkurtam,nem kicsit,nagyon!!
Tóth Zoltán
Vagabond
«
Hozzászólás #152 Dátum:
2007 Január 05, 20:50:42 »
Idézetet írta: partizán - 2007 Január 05, 10:34:38
Azt a peckesfaszát! Azért ilyen szintű kapitális baromságot nem láttam. Jön ide egy halom offhuszár és meggyőzi egymást arról, hogy offolása azért van, mert offol mindenki ott, ahhol nem kellene offolni, még mi is offolunk, de ez csak azért van, mert mindenki offolóművész és ha nem szállunk be az offolásba, akkor nem hallatszik a mi offolás elleni véléeményünk és akkor még gátlástalanabbul offolnának.
Ezt nem tudod ki irta?
Tóth Zoltán
Pityubacsi
«
Hozzászólás #151 Dátum:
2007 Január 05, 19:23:48 »
Idézetet írta: Qzma - 2007 Január 05, 13:26:25
igen, idézeteket kéne oda beírni...
csak sajnos azt a topikot is szétoffolják, okosnak hitt kontrázásokkal, jópofizásokkal. nem kell kommentelni mindent.
kérem a moderátorokat, hogy legalább abban a topikban ne engedjék kibontakozni az offolok földalatti szervezetét, és keményen torolják meg a visszaeső offolókat
jaja, ott spárta van, bazmeg...
flex 'em all!
partizán
«
Hozzászólás #150 Dátum:
2007 Január 05, 13:42:17 »
Idézetet írta: Qzma - 2007 Január 05, 13:26:25
csak sajnos azt a topikot is szétoffolják, okosnak hitt kontrázásokkal, jópofizásokkal. nem kell kommentelni mindent.
kérem a moderátorokat, hogy legalább abban a topikban ne engedjék kibontakozni az offolok földalatti szervezetét, és keményen torolják meg a visszaeső offolókat
pityubácsi azt teszi, ha megnéznéd!
Nem kellene itt offolni felületes tájékozódás alapján!:)
06204031888,
kalmarszilard@gmail.com
Qzma
«
Hozzászólás #149 Dátum:
2007 Január 05, 13:26:25 »
Idézetet írta: partizán - 2007 Január 05, 13:22:45
szerintem oda nem is ilyenek valók, hanem inkább ilyen párszavas kiköpések. De mit csináljunk, a népszerűség!:)
ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Oldalak: [
1
]
2
3
4
5
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?