www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 17, 22:38:35

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 ... 101
Nyomtatás
Szerző Téma: Kárpáti Farkasok - Carpathian Wolves  (Megtekintve 1719708 alkalommal)
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #2409 Dátum: 2007 Február 03, 12:42:28 »

Drága EPE!
A legendás barátságunkra építve szólok hozzád!:D
Szal' a f@szért kell belemászni egymás lelkivilágába? Tudomásul kell vennünk nekünk, hogy vannak itt páran, akik nem érnek fel hozzánk sok szempontból, de ezt nem szabad éreztetni velük, főleg akkor nem ha egy olyan dologról van szó, ami a mi közösségi összetartozásunk szimbóluma. Most az a helyzet, hogy páran, akiket megbántottál nem szívesen fogják feltenni folszvágen típusú gépjárművükre azt a logót, ami nyerésre áll. Pusztán azért, mert úgy érzik, ezt ugyan leplezik, hogy páros lábbal léptél bele a lelkivilágukba...Sad
Szerintem most nem kell itt a nagy összebékélést gyakorolni, mert végén még úgy fog tűnni, hogy itt valami buzipetting megy, ezért szerintem zárjuk le az ügyet azzal, hogy SZENT a BÉKE, szőnyeg alatt a probléma. Te nem mondtál semmi személyeskedőnek tűnőt, ők sem hallottak ilyesmit, sőt örök barátságotkat megpecsélendő küldesz ide pestre egy üveg apósod féle pálinkát, amit majd testvériesen elosztok azok között, akiknek könnyet szöktetett a szemébe a dilettantizmus vádja!!:D

Ráadásul ez a kibaszott fórum már csak olyan, hogy telistele van röfögéssel, offolással, személyeskedéssel. Ilyen időszakban, amikor még az én autóm is leeresztett kerékkel áll (basszameg) a parkolóban, nem lehet csak a a kárpátokról meg a farkasokról beszélni. Ha én is csak néhány naponta olvasnám a fórumot, biztosan engem is zavarna...

Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #2408 Dátum: 2007 Február 03, 12:38:06 »

(tizen-huszon)öt pálinka után is kifejteni!:)

akkor te már úgy alszol mint telvilmos fia  Wink

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #2407 Dátum: 2007 Február 03, 12:31:19 »

Sziasztok !
Remelem nem leszek majd lehurrogva mer en csak kezdo vagyok it es nem lenne szerencses ha az elso beszolasom tragikus veget kapna...
Na, ne izelyetek mar anyit hogy ki meg mi milyen . Az a jo hogy egyaltalan vannak akik foglalkoznak ilyesmikkel osz ez az orom.
Milyen jo lenne ha olajcsere utan vagy fekhenger cser, vagy tisztitasa utan szebb es tissztabbak lennenek kezeink  mint azelott, nem de?
Igy va ez ebben a kampany historiaban is, egyesek hatarozottabak mint masok. Enyi az egesz. Aztan meg van akinel mar szakmai artalom is a folytonos versenyges Wink, es bizonyitas nem kell ezert  tarkon csapni. Ez jo mert torodik velunk.

Na , milyen  voltam ?  Grin

üdvw!
ne hidd azt, hogy ez egy kötsög társaság! Igenis befogadóak vagyunk, csak néhányan a kemény szocializáció hívei!:D
remélem majd ezt lesz alkalmam valami kárpáti faluban (tizen-huszon)öt pálinka után is kifejteni!:)

Nem elérhető Bera

« Hozzászólás #2406 Dátum: 2007 Február 03, 11:21:14 »

ha pösti vagy kapsz tőlem egy ékezetes klaviatúrát  Grin
Holló
« Hozzászólás #2405 Dátum: 2007 Február 03, 11:09:32 »

Sziasztok !
Remelem nem leszek majd lehurrogva mer en csak kezdo vagyok it es nem lenne szerencses ha az elso beszolasom tragikus veget kapna...
Na, ne izelyetek mar anyit hogy ki meg mi milyen . Az a jo hogy egyaltalan vannak akik foglalkoznak ilyesmikkel osz ez az orom.
Milyen jo lenne ha olajcsere utan vagy fekhenger cser, vagy tisztitasa utan szebb es tissztabbak lennenek kezeink  mint azelott, nem de?
Igy va ez ebben a kampany historiaban is, egyesek hatarozottabak mint masok. Enyi az egesz. Aztan meg van akinel mar szakmai artalom is a folytonos versenyges Wink, es bizonyitas nem kell ezert  tarkon csapni. Ez jo mert torodik velunk.

ha pösti vagy kapsz tőlem egy ékezetes klaviatúrát  Grin
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #2404 Dátum: 2007 Február 03, 10:46:14 »

szia

semmit mondó, de azért baromi jó volt  ! tiéd a béke nobel díj  Wink

Nem elérhető Robi

« Hozzászólás #2403 Dátum: 2007 Február 03, 10:36:03 »

Sziasztok !

« Utoljára szerkesztve: 2007 Február 03, 10:39:23 írta Robi »

Ha nem lenne a bogarhatu kii kellene talalni.
Holló
« Hozzászólás #2402 Dátum: 2007 Február 02, 17:07:04 »

ok, kiveszem, de akkor sem értem...

nem kisajátítani akarom a logót, hanem szimpatizálok vele és támogatom... ez a kampány.
ha felrakom az autómra az is kisajátítás?  a bogarhatu.hu -t is lekaparjam a bogimról ???
zsémbes véneberek vagytok  Wink
nem, csak ha balról közelítek a busz felé, szeretném ha nem te jutnál előszőr eszembe
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #2401 Dátum: 2007 Február 02, 17:05:44 »

ok, kiveszem, de akkor sem értem...

nem kisajátítani akarom a logót, hanem szimpatizálok vele és támogatom... ez a kampány.
ha felrakom az autómra az is kisajátítás?  a bogarhatu.hu -t is lekaparjam a bogimról ???
zsémbes véneberek vagytok  Wink

Nem elérhető vw1970

« Hozzászólás #2400 Dátum: 2007 Február 02, 14:51:59 »

Kedves EPE!

Először is gratulálok a logo tervedhez, azt hiszem eltaláltad vele ami nekünk nem sikerült!
Örülök, hogy van egy professzionális tervezőgrafikus közöttünk aki, átlátva az itteni káoszon megalkotta a tökéletes logot.

Azonban amit most csinálsz az számomra gusztustalan!!

.........písz............

A másik "dilettáns"
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #2399 Dátum: 2007 Február 02, 14:14:46 »

písz meg rileksz evribádi  Smiley

A magyar nem hisz, hanem tud,
nem imád, hanem tisztel,
nem valami ellen,
hanem céljai megvalósításáért küzd
,
és nem őseit követi,
hanem azt követi,
amit ősei is követtek.

báj Gsattila által talált (tálalt) aforizma

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető Závodszky Iwán

ZDESIGN for VOLKS and ROLL.5

« Hozzászólás #2398 Dátum: 2007 Február 02, 14:03:21 »

tehát én nem csináltam legalábis nem gondoltam egyikre sem hogy diletáns .. a helyzet az hogy maga az edig kifejtet munkák tünnek diletáns munkáknak
nem ismerem egyik tervezö eddigi munkáját sem   ugy hogy nem szeméjre szol ..van egy pár olyan dolog például az egyik emblémában ami választva van voksra  ami egy felfordult tehére emlékeztet aminek a zöld tögye álitolag a kárpát hegyek a vw meg a merevedet tehén lába s a farkas lakmározik a tehénböl...s minden véres körülötte....,

...ez a megjegyzés azért elég EPÉs! Roll Eyes

Szegény EDE! (kitartás Nekem azért tetszik a Tied!)

20/9392-292

HAMAROSAN KAPHATÓ:

Pólók: www.polo-art.hu/index2.php

Bogaras pólók az egyéb termékek kategóriában
Nem elérhető EPE

« Hozzászólás #2397 Dátum: 2007 Február 02, 13:43:51 »

tehát én nem csináltam legalábis nem gondoltam egyikre sem hogy diletáns .. a helyzet az hogy maga az edig kifejtet munkák tünnek diletáns munkáknak
nem ismerem egyik tervezö eddigi munkáját sem   ugy hogy nem szeméjre szol ..van egy pár olyan dolog például az egyik emblémában ami választva van voksra  ami egy felfordult tehére emlékeztet aminek a zöld tögye álitolag a kárpát hegyek a vw meg a merevedet tehén lába s a farkas lakmározik a tehénböl...s minden véres körülötte....,

« Hozzászólás #2396 Dátum: 2007 Február 02, 13:13:47 »

Javíts ki ha tévedek, de Te most kb azt mondod, hogy a víz nedves! továbbá olyan felhangja van annak amit mondasz, mintha az a 2-3 ember azt mondta volna hogy a víz nyirkos!

Tehát egyrészről elmondasz egy alapigazságot amivel mindenki tisztában volt,van,lesz (hogy mi is a logó szerepe) aztán meg az eddigi logótervezőket úgy állítod be mintha ők csak játszadoztak volna ezzel a "komoly" alapigazsággal...........  Tehát ez most részedről egy kritika a többi tervező felé?, vagy csak én nem értem amit mondasz?!

Kedve EPE!

Szerencsére Iq megelőzött a válaszadással az elmúlt két hozzászólásoddal kapcsolatosan (így talán elkerülhetőek lesznek mélyen szántó mondataim a kérdéssel kapcsolatban)!

Igazábol Én sem értem, hogy miért "csak" Neked jutottak eszedbe ezek a magasztos gondolatok az emblémával kapcsolatban!

Szerintem sem Parti, sem Ede sem Én nem játszadoztunk, hanem a fórumon fellelhető informáciokból (kérésekből) próbáltuk kihozni a belsönkből fakadó legjobbat!

Amennyiben figyelemmel kísérted a hozzászólásokat, Magad is tapasztalhattad, hogy ez nem volt egyszerű (....ha csak az ilyen apró finomságokra gondolok, hogy legyen bérc, fenyő, trikolór...... aztán legyen a bérc laposabb.....vagy ez pl. "árpádsávra" hajaz .........stb.....stb.)!

Egyébként (talán még emlékszel) ma reggel dicsértem a tiedet és EDE-ét!

Örülök, hogy egyenlőre Te állsz nyerésre, azonban ez nem jelenti azt, hogy csak Te gondoltál arra, hogy pólón, sapkán ....stb. fog szerepelni a csapat identitását jelképező "logó"! (szerintem akármelyikünk nyerne, büszkén vállalná a már elkészült "művét"!)

Üdvözlettel egy "dilettáns"

20/9392-292

HAMAROSAN KAPHATÓ:

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #2395 Dátum: 2007 Február 02, 12:34:19 »

igen nincs ebben semi gond hogy önzetlenül segitettek..
de mégis itt arol van szó hogy egy olyan valamit kel tervezni ami a csoportot/ ban lévö személyeket reprezentálja..ami autokra lesz felragasztva polokra nyomva stb..
tehát nem játszhatunk az ilyesmivel..
  arrol van szo hogy ha te vagy parti vagy akárki visel egy sapkát vagy egy polot hát büszke legyen arra hogy egy csoportnak az identitását jelemzi..

Javíts ki ha tévedek, de Te most kb azt mondod, hogy a víz nedves! továbbá olyan felhangja van annak amit mondasz, mintha az a 2-3 ember azt mondta volna hogy a víz nyirkos!

Tehát egyrészről elmondasz egy alapigazságot amivel mindenki tisztában volt,van,lesz (hogy mi is a logó szerepe) aztán meg az eddigi logótervezőket úgy állítod be mintha ők csak játszadoztak volna ezzel a "komoly" alapigazsággal...........  Tehát ez most részedről egy kritika a többi tervező felé?, vagy csak én nem értem amit mondasz?!

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető EPE

« Hozzászólás #2394 Dátum: 2007 Február 02, 12:08:08 »

igen nincs ebben semi gond hogy önzetlenül segitettek..
de mégis itt arol van szó hogy egy olyan valamit kel tervezni ami a csoportot/ ban lévö személyeket reprezentálja..ami autokra lesz felragasztva polokra nyomva stb..
tehát nem játszhatunk az ilyesmivel..
  arrol van szo hogy ha te vagy parti vagy akárki visel egy sapkát vagy egy polot hát büszke legyen arra hogy egy csoportnak az identitását jelemzi..

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #2393 Dátum: 2007 Február 02, 11:55:29 »

na álmodba lehet hogy lehüjéztelek de messze ál tölem az ilyesmi valoságban..
na meg ami itt fojt három hete az ép hogy csak nem logokészités amugy az egész forum egy selejtes beszolásokal teli valami alig lehet kiszürni a témákhoz kapcsolodo konkrét beszolásokat..
s amikor látam menyire diletáns modon csinálnak emblémákat hát kiböfögtem énis egyet.....
de ahogy a szavazás megy elég jól sikerült ez a böfögésem... sajnálom ha valakit is megsértetem e szavaimmal

dilettáns???? Azt hittem 'ezek' pusztán felkérésre önzetlenül segítettek. Így viszont már helyre van téve a dolog. kösz hogy rávilágítottál.

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #2392 Dátum: 2007 Február 02, 11:40:45 »

úgy látszik nem csak tervezni, hanem szervezni sem könnyű itt! Smiley)

Bocs Epe. Nem Neked szólt az elöbbi.  Szóval akkor! Legyen úgy(?) hogy ha lezárul a szavazás, akkor a két elsőhelyezettet újra szavaztatjuk. Addig még lehet a módosításokrol beszélni, ötleteket adni.
A cél hogy egy mindenkinek tetsző, mindenki által elfogadott logónk legyen. Úgyhogy hajrá gyerekek! Smiley

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #2391 Dátum: 2007 Február 02, 11:31:40 »

nagy itt a kapkodás..... a két pájamnyü 95% ugyanaz
nem kellet volna betenni az utolsöt azt utolag ugyis ki lehetet volna dolgozni
mert mintha látom hogy a megszavazot grafikát majd még finomitani fogjuk

Nem akarok senkivel sem perben, sem haragban lenni. DE!  EPE vadzze! 3 hete megy a logótervezés, 3 szor írtam be hogy meg kéne szavazni, aztán elegem lett és megcsináltam a szavazást! Te a szavazás napján rukkoltál ki a saját ötleteddel! a 3 hét alatt még csak meg sem mukkantál! és most azt állítod, hogy hüje vagyok, meg kapkodok????!
De tőlem csinálhatok új szavazást is. Aztán ha valaki éppen megint a szavazás kiírásának napján büfög fel egy újabb logót, akkor megcsinálom mégegyszer. Aztán mégegyszer. aztán mégegyszer. Így 2010-re talán lesz is logónk.

Nem elérhető EPE

« Hozzászólás #2390 Dátum: 2007 Február 02, 11:22:06 »

na!
ez tényleg klasz lenne ha a motorhatu.hu csatlakozna a kárpáti turákon hozánk bogarasokhoz..

Holló
« Hozzászólás #2389 Dátum: 2007 Február 02, 11:14:00 »

na!
kemény vagy csoki  Grin

« Hozzászólás #2388 Dátum: 2007 Február 02, 11:07:15 »

na!

20/9392-292

HAMAROSAN KAPHATÓ:

« Hozzászólás #2387 Dátum: 2007 Február 02, 11:06:13 »

....na egy kicsit utána olvastam a témának (kicsit mondjuk előbb kellett volna, de most már mindegy)!

Idézet a logogyártás kritériumaiból:

Forma, bonyolultság: fontos a stilizált megjelenítés, a kevéssé bonyolult, így jobban megjegyezhető és felismerhető formák. Tévhit, hogy feltétlenül a tevékenységet kell ábrázolnia a logo grafikájának, hisz ez sokszor túl bonyolult, és akár lehetetlen is. Azonkívül, mivel sok azonos profilú cég létezik, nem is kívánatos, hisz ezek között sok hasonlóság adódna, és ezért épp a logo legfőbb kritériuma tűnik el: az egyértelmű megkülönböztetés. A lényeg, hogy akár teljesen stilizált, nonfiguratív formákat alkalmazva valamilyen egyedi jelzés jöjjön létre.

Ennek ismeretében (hangsúlyozom szavazáson kívűl) készitettem mégegyet!

(egyébként Magam is EPE-jében és EDE-jében véltem felfedezni ezen jegyeket!)

Lássuk hát a -szerénység jegyében fogant- szimbolizmus (és nem a KÁRPÁTOK) csúcsát!

20/9392-292

HAMAROSAN KAPHATÓ:

Holló
« Hozzászólás #2386 Dátum: 2007 Február 02, 11:05:54 »

szerintem a két legjobb jelölt között legyen egy újabb, döntő szavazás. Edéjéből is kettő van, immár EPéjéből is. Sok a torzító tényező!

Qzma!
Vedd le az avatarodból ezt logót, mert van valami igaza Holónak, hogyha egyvalaki kisajátítja, főleg olyasvalaki aki egy kötsög (mint te vagy én, de ezt csak a példa kedvéért mondom), akkor az biztosan nem lesz szimpi egyeseknek (pl. Hollónak, de őt is szigorúan csak a példa kedvéért mondom...)
Grin
2 darab L betű
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #2385 Dátum: 2007 Február 02, 10:54:17 »

szerintem a két legjobb jelölt között legyen egy újabb, döntő szavazás. Edéjéből is kettő van, immár EPéjéből is. Sok a torzító tényező!

Qzma!
Vedd le az avatarodból ezt logót, mert van valami igaza Holónak, hogyha egyvalaki kisajátítja, főleg olyasvalaki aki egy kötsög (mint te vagy én, de ezt csak a példa kedvéért mondom), akkor az biztosan nem lesz szimpi egyeseknek (pl. Hollónak, de őt is szigorúan csak a példa kedvéért mondom...)

Nem elérhető EPE

« Hozzászólás #2384 Dátum: 2007 Február 02, 10:43:33 »

későn érkezett be a pályamű.
nagy itt a kapkodás..... a két pájamnyü 95% ugyanaz
nem kellet volna betenni az utolsöt azt utolag ugyis ki lehetet volna dolgozni
mert mintha látom hogy a megszavazot grafikát majd még finomitani fogjuk

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #2383 Dátum: 2007 Február 02, 09:58:14 »

de az csalas
miko en szavaztam nem volt fent az osszes

későn érkezett be a pályamű.

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #2382 Dátum: 2007 Február 02, 09:41:09 »

nem tudod 

de az csalas
miko en szavaztam nem volt fent az osszes

Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #2381 Dátum: 2007 Február 02, 09:40:38 »

Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #2380 Dátum: 2007 Február 02, 09:31:03 »

mi van ha meg akarom valtoztatni a szavazatomat?  Tongue

nem tudod 

IQ a két Epe logót 1 kalap alá lehet venni nyugodtan. Így akarod megosztani epe szavazótáborát ?! 

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #2379 Dátum: 2007 Február 02, 09:28:17 »

http://www.bogarhatu.hu/forum/index.php?topic=145.0

Na itt szavazhattok!

A közösségi topikban a  " Kárpáti Farkasok logó tervei! írásvédett! " topikban!  csak szavazni lehet!

mi van ha meg akarom valtoztatni a szavazatomat?  Tongue

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #2378 Dátum: 2007 Február 02, 09:26:14 »

http://www.bogarhatu.hu/forum/index.php?topic=145.0

Na itt szavazhattok!

A közösségi topikban a  " Kárpáti Farkasok logó tervei! írásvédett! " topikban!  csak szavazni lehet!

« Hozzászólás #2377 Dátum: 2007 Február 02, 08:50:57 »

nem tudom, hogy változott-e, de ment a privi

Köszönöm, MEGKAPTAM!

20/9392-292

HAMAROSAN KAPHATÓ:

Holló
« Hozzászólás #2376 Dátum: 2007 Február 02, 08:26:13 »

Holló!

Elküldenéd megint (ha változott tegnap óta) a szavazás állását?

Köszi: Iwán
nem tudom, hogy változott-e, de ment a privi
Nem elérhető EPE

« Hozzászólás #2375 Dátum: 2007 Február 02, 08:21:19 »

Szerintem fordítsd meg és akkor már mindjárt megvan az az áhított pajzsforma! (Nekem -bár tényleg semmi közöm hozzá- úgy sokkal jobban tetszene!)

Sok sikert és ne szegje kedved, hogy csak alkotsz, alkotsz a többiek meg lefikázzák (én is így "kezdtem")! Grin
a fikázás az csak konstruktiv lehet..
 ha megforditom elveszti az értelmét ha nem veted volna észre..

« Hozzászólás #2374 Dátum: 2007 Február 02, 07:54:28 »

Holló!

Elküldenéd megint (ha változott tegnap óta) a szavazás állását?

Köszi: Iwán

20/9392-292

HAMAROSAN KAPHATÓ:

« Hozzászólás #2373 Dátum: 2007 Február 02, 07:50:45 »

én is így fejeztem be  Grin

MEGÉRTELEK (éreztem Én is amiről beszélsz)!

20/9392-292

HAMAROSAN KAPHATÓ:

Holló
« Hozzászólás #2372 Dátum: 2007 Február 02, 07:48:51 »

Szerintem fordítsd meg és akkor már mindjárt megvan az az áhított pajzsforma! (Nekem -bár tényleg semmi közöm hozzá- úgy sokkal jobban tetszene!)

Sok sikert és ne szegje kedved, hogy csak alkotsz, alkotsz a többiek meg lefikázzák (én is így "kezdtem")! Grin
én is így fejeztem be  Grin

« Hozzászólás #2371 Dátum: 2007 Február 02, 07:47:40 »

na ako hogy ne legyen kiváló áru itt egy kis szemét

20/9392-292

HAMAROSAN KAPHATÓ:

Holló
« Hozzászólás #2370 Dátum: 2007 Február 01, 17:52:03 »

még ráadásul apácai fejrevaló Cheesy
bíboros süvege  Grin
na jó, nem poénkodok tovább
Oldalak: 1 ... 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 ... 101
Nyomtatás

Ugrás: