www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 23, 00:55:54

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921221 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1743 1744 1745 1746 1747 [1748] 1749 1750 1751 1752 1753 ... 2241
Nyomtatás
Szerző Téma: Alkatrészek  (Megtekintve 22178011 alkalommal)
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #19725 Dátum: 2007 November 22, 09:55:40 »

Nyúpitli...  Tongue

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
RNIE
« Hozzászólás #19724 Dátum: 2007 November 22, 09:49:31 »

géptető
http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&hirkod=ba2cdbf134a666fd85e869fa9b8e09df&s=4346
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #19723 Dátum: 2007 November 22, 09:02:31 »

Pára ellen állófűtés, távkapcsolóval. Mire kimész, meleg van a kocsiban.

Nekem nem párásodik a bogaram ablaka :-)
Mondjuk a garázsban nehezen tud :-)
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #19722 Dátum: 2007 November 22, 08:59:43 »

Pára ellen állófűtés, távkapcsolóval. Mire kimész, meleg van a kocsiban.
Nem elérhető tom@SZ

(Ó\_!_/Ó)

« Hozzászólás #19721 Dátum: 2007 November 22, 08:56:32 »

Elektromos fűtőszálast EL KELL felejteni.
Amiket lehet kapni készen azok teljesítményileg ( áramfelvétel ) pont úgy vannak kihegyezve, hogy akksi/biztosíték/generátor még emberi léptékkel mérve éppen elbírja, namost a gyakorlat azt mutatja, hogy ez párát lefújni k..va kevés. 1000W lehet, hogy elég lenne, de azt nem győznéd táplálni delejjel. ( 12volt * kb100amper = 1000Watt) Na vegyen már ki valaki 100Ampert egy autó akkumulátorából. 
Aminek még van értelme ebben a témában egy ventillátorral rásegíteni az alapjáraton gyengén fújdogáló turbinára.
Ha nem ázik be a bódé, nem jut be fröcsögő víz a hőcserélőbe (ami ott ugye elpárolog) és nincs szétrohadva a küszöb, minden cső a helyén van akkkor nincs baj a bogár fűtésével.
Ha már eszembe jutott: érdemes megnézni a hőcserélő lemezburkolatát, mert az jellemzően ki szokott lukadni elöl a sarkánál ahol belülről a rezgéstől kidörzsöli az alumínium bordás rész. Na ott bemegy a víz a forró cuccba és már mint gőz tör előre a szélvédő felé. Szerintem kb úgy mintha 20-an lehelnék ugyanazt a szélvédőt.

azé' nincs ilyen megoldás mer' a bogár nem termel ammyi áramot ami elég ehez.... én is ezt szajkózom de nekem nem hisznek  Tongue (meg azt hogy rendbe kell rakni a kasznyit oszt nincs gond...)  Cool szansájn napsütés hőhullám (nem a klimaxtól kell várni megoldást...)  Grin

1303LS
« Hozzászólás #19720 Dátum: 2007 November 22, 07:36:05 »

Benzinkályhán is gondolkodtam... Egyszerűen agyonvágja azt a kevés csomagteret is, másrészt az tényleg életveszély, ha nem szakszerűen utólag van berakva. Tudom mire képes, mert Barkasunk volt jó 7 évig. (szereltük is eleget főleg a motort, még télen is szakadó hóesésben a garázs előtt az utastérből, egy szál pólóban... Wink )

Nekem csak a párásodó üveggel van bajom, amikor a fiamat, meg 2, vagy 3 másik gyereket hozok-viszek párásodó ablakokkal. Hát nem túl biztonságos, főleg, ha ismernéd, hogy a mi kis 20ezres kisvárosunknak a közlekedése az összeomlás szélén áll... Tongue
Mondjuk a köztes megoldás megvan: 240 Ft egy flakon páramentesítő folyadék, azzal kell a száraz üveget áttörölni, és 4-5 napig oké.

Na, frankón szétoffoltam ezt a topikot.

Ja, hogy ON maradjak: fűthető hátsó szélvédőt keresek a 69-es 1300-as bogaramba!
Elektromos fűtőszálast EL KELL felejteni.
Amiket lehet kapni készen azok teljesítményileg ( áramfelvétel ) pont úgy vannak kihegyezve, hogy akksi/biztosíték/generátor még emberi léptékkel mérve éppen elbírja, namost a gyakorlat azt mutatja, hogy ez párát lefújni k..va kevés. 1000W lehet, hogy elég lenne, de azt nem győznéd táplálni delejjel. ( 12volt * kb100amper = 1000Watt) Na vegyen már ki valaki 100Ampert egy autó akkumulátorából. 
Aminek még van értelme ebben a témában egy ventillátorral rásegíteni az alapjáraton gyengén fújdogáló turbinára.
Ha nem ázik be a bódé, nem jut be fröcsögő víz a hőcserélőbe (ami ott ugye elpárolog) és nincs szétrohadva a küszöb, minden cső a helyén van akkkor nincs baj a bogár fűtésével.
Ha már eszembe jutott: érdemes megnézni a hőcserélő lemezburkolatát, mert az jellemzően ki szokott lukadni elöl a sarkánál ahol belülről a rezgéstől kidörzsöli az alumínium bordás rész. Na ott bemegy a víz a forró cuccba és már mint gőz tör előre a szélvédő felé. Szerintem kb úgy mintha 20-an lehelnék ugyanazt a szélvédőt.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #19719 Dátum: 2007 November 22, 07:11:08 »

Ma már ne bonts több sört. Várjál 10 percet, akkor már holnap lesz. De akkor se siesd el... Cool

Gyuszkóbá! lemértem az üveget és ha jól emlékszem, akkor 45 cm volt a keskenyebbik mérete...
Sajna én nem tudok olyan "szakrajzot" készíteni, mint Örni...., de gondolom tudod melyikre gondoltam... Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
1303LS
« Hozzászólás #19718 Dátum: 2007 November 22, 07:07:30 »

bazzz
tegnap voltunk korizni, hazafelenem láttam szinte semmit, hiába töröltem kívül belül, jégoldót liter számra stb, inkább lehúztam az ablakokat, oszt onnan lestem kifele, mert szart se láttam...
Talán át kellene nézni a levegő útját a hőcserélődtől egész végig a műszerfalig.
Lenne egy tippem, hogy mikor a kígyóbőrt huzattad fel akkor basztak rendesen az oszlop alján visszatenni a gégecsövet.
Vegyél szépen a boltban csövet, lent az oszlop alján szabadítsd fel azt a négyszögeltű lukat belülről és ügyesen tedd a helyére a csövet.
Persze ha szét van rohadva a küszöböd akkor semmi értelme.
Jégoldó az meg pont szart sem ér mert azzal úgy lehűtöd az üveget, hogy jó ha pestig felmelegszik.  Grin
Nem elérhető versicolor

« Hozzászólás #19717 Dátum: 2007 November 22, 05:37:16 »

nekem csak 1-2 évig volt bogaram .
aki ismeri Bélabá (jelenleg Versicolor a tulaj)
kb 10 perc után a beinditástól jött a meleg a lábamra
kis pillangó billentéssel soha nem volt párás az ablak !

tanuk : Aates, Holló 2006 tél motorvevészetikörtúra

a bal láűbamra olyan szinten jött a meleg hogy fight
ezt teljes mértékben tanusíthatom Wink
tökéletesen mükszik, pára sehol!
Nem elérhető tom@SZ

(Ó\_!_/Ó)

« Hozzászólás #19716 Dátum: 2007 November 21, 23:56:13 »

írtam, hogy vasalót tegyenek bele? írtam, hogy arra van kitalálva? annyit írtam, hogy ha már ezt csinálja valaki, mire figyeljen a biztonság érdekében. jah és nem kabint akar fűteni, hanem meleg levegőt fújni az ablakra..nagy különbség

Cheesy OK engem meggyőztél...  Grin

Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #19715 Dátum: 2007 November 21, 23:50:54 »

ez apukém csak 73 .dec.6 és 74. márc. 3 közötti lehet
de ha megmondanád hogy a kord minta ha puhán nyomott tolómérővel méred 4,4 vagy inkább 4,7 akkor egyból tudnám 2 hónapon belül
esetleg ha lenne pantone szín a huzat szinéből akkor kicsit pontosabban tudnám mondani
persze csak akkor ha megtudnád mondani hogy 44cm-es vagy 46,2cm a szélvédőmagasság elől vagy kisebb
de ha nincs esetleg most mérhető helyzetben akkor nagyon egyszerű

ha az első állásban szárazon indítod az ablaktörlőt és 3,2 mp alatt van egy kör akkor csak  73 előtti lehet
valamint mint tudjuk a végállás szöge sem mindegy mert ugye volt a 87 ricnis ablaktörlő motor és a 96 ricnis
szval baromira figyelj oda

MERT NAGYON NEM MINDEGY HOGY HANYAS A KORD BUGYI ŰLÉSHUZATOD  !

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Ma már ne bonts több sört. Várjál 10 percet, akkor már holnap lesz. De akkor se siesd el... Cool

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #19714 Dátum: 2007 November 21, 23:49:05 »

nem bántásképp szóltam hozzá a dolgokhoz... de ez a vasalósdi nagyon agyament ötlet... kivitelezhetetlen... amire meg te szeretnéd arra meg pláne... a vasaló sem fűti fel a levegőt 3 perc alatt (apárát meg le lehet fújni hideglevegővel is, ez tuti mer a skodán működik) ... neked ezek szerint az állófűtés az álmod (csak nem mered kimondani)... 5 percel indulás előtt beröffented... gyerekek és a te segged supsz be a előfűtött kabinba és irány a zenesuli... szerintem ha jól belegondolsz nem olcsó mulatság... de még mindig olcsóbb mint a vasalófűtés...

apámnak skoda120 van (nem szeretem és nem szivesen használom  Tongue ), de a kedvenc tényleg a garázsban pihen mikor nem használom....  Grin
Benzinkályhán is gondolkodtam... Egyszerűen agyonvágja azt a kevés csomagteret is, másrészt az tényleg életveszély, ha nem szakszerűen utólag van berakva. Tudom mire képes, mert Barkasunk volt jó 7 évig. (szereltük is eleget főleg a motort, még télen is szakadó hóesésben a garázs előtt az utastérből, egy szál pólóban... Wink )

Nekem csak a párásodó üveggel van bajom, amikor a fiamat, meg 2, vagy 3 másik gyereket hozok-viszek párásodó ablakokkal. Hát nem túl biztonságos, főleg, ha ismernéd, hogy a mi kis 20ezres kisvárosunknak a közlekedése az összeomlás szélén áll... Tongue
Mondjuk a köztes megoldás megvan: 240 Ft egy flakon páramentesítő folyadék, azzal kell a száraz üveget áttörölni, és 4-5 napig oké.

Na, frankón szétoffoltam ezt a topikot.

Ja, hogy ON maradjak: fűthető hátsó szélvédőt keresek a 69-es 1300-as bogaramba!

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #19713 Dátum: 2007 November 21, 23:46:21 »

vasalóval nem lehet bogarat fűteni (nem arra van kitalálva) még max teljesítményen sem és 2-vel sem, az autó meg megáll mer megeszi a lovak felét...
 Roll Eyes mondjuk én is kinyitom a pillangó ablakot,  Grin ha már nagyon melegem van...   Tongue
írtam, hogy vasalót tegyenek bele? írtam, hogy arra van kitalálva? annyit írtam, hogy ha már ezt csinálja valaki, mire figyeljen a biztonság érdekében. jah és nem kabint akar fűteni, hanem meleg levegőt fújni az ablakra..nagy különbség

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #19712 Dátum: 2007 November 21, 23:45:31 »

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Grin Grin Grin
Nem elérhető tom@SZ

(Ó\_!_/Ó)

« Hozzászólás #19711 Dátum: 2007 November 21, 23:38:01 »

Namost aztán jól lefikkantottál minket.
Tudod, minden nap megy a kocsi, mert a kölköket zenesuliba, meg egyéb helyekre viszem, és bizony mire a meleg motor meleg levegőt fújna, addigra meg is kell állnom vele. És a kora-délutáni forgalomban szarul belátható kihajtókban meg kereszteződésekben kurva kellemes a párás ablakokat törölgetni.
Kicsit régebben kezdtem a bogarazást (saját kocsi 9 éve van meg, de a családban bogár 1977 óta van, olyan pocikája nincs a kocsinak, amit ne láttam volna egyszer kiszedve...), igaz itt a vastag többség jóval mélyebbre ásta magát a témában, a szakértelem is többnyire felülmúl engem. De könyörgöm, ennyire segghülyének ne nézz már!!
Gondolod, hogy csak úgy bedrótoznám/kókányolnám/faragnám ezt a cuccot az autóba, abba a kocsiba, amiben a gyerekeimet is viszem nap, mint nap?
Tudod, nekem muszáj napi használatú, jól használható kocsit faragnom ebből a járgányból, mert nincs másik. Ugyanis nincs apu kocsija, amizt lehet hajtani , amikor a kedvenc a garázsban pihen.

nem bántásképp szóltam hozzá a dolgokhoz... de ez a vasalósdi nagyon agyament ötlet... kivitelezhetetlen... amire meg te szeretnéd arra meg pláne... a vasaló sem fűti fel a levegőt 3 perc alatt (apárát meg le lehet fújni hideglevegővel is, ez tuti mer a skodán működik) ... neked ezek szerint az állófűtés az álmod (csak nem mered kimondani)... 5 percel indulás előtt beröffented... gyerekek és a te segged supsz be a előfűtött kabinba és irány a zenesuli... szerintem ha jól belegondolsz nem olcsó mulatság... de még mindig olcsóbb mint a vasalófűtés...

apámnak skoda120 van (nem szeretem és nem szivesen használom  Tongue ), de a kedvenc tényleg a garázsban pihen mikor nem használom....  Grin

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #19710 Dátum: 2007 November 21, 23:37:09 »

tudja valaki ez alapján hogy milyen évjáratból lehet?

ez apukém csak 73 .dec.6 és 74. márc. 3 közötti lehet
de ha megmondanád hogy a kord minta ha puhán nyomott tolómérővel méred 4,4 vagy inkább 4,7 akkor egyból tudnám 2 hónapon belül
esetleg ha lenne pantone szín a huzat szinéből akkor kicsit pontosabban tudnám mondani
persze csak akkor ha megtudnád mondani hogy 44cm-es vagy 46,2cm a szélvédőmagasság elől vagy kisebb
de ha nincs esetleg most mérhető helyzetben akkor nagyon egyszerű

ha az első állásban szárazon indítod az ablaktörlőt és 3,2 mp alatt van egy kör akkor csak  73 előtti lehet
valamint mint tudjuk a végállás szöge sem mindegy mert ugye volt a 87 ricnis ablaktörlő motor és a 96 ricnis
szval baromira figyelj oda

MERT NAGYON NEM MINDEGY HOGY HANYAS A KORD BUGYI ŰLÉSHUZATOD  !

« Utoljára szerkesztve: 2007 November 21, 23:38:45 írta BigBug »

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #19709 Dátum: 2007 November 21, 23:30:31 »

egy dolog viszont biztos !
a dugóban állós téli reggeles
na az a szopós mertott nyista meleg
és a sok fém felületből csak úgy süt a hideg.. Roll Eyes
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #19708 Dátum: 2007 November 21, 23:29:08 »

egy dolog viszont biztos !
a dugóban állós téli reggeles
na az a szopós mertott nyista meleg

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #19707 Dátum: 2007 November 21, 23:28:05 »

továbbra is eladó a 2 első ülés.
az anyaga sötétkék, kord szerű az ülőlapon és a háttámlán. a támla háta pedig a szokásos fekete bőr
tudja valaki ez alapján hogy milyen évjáratból lehet?
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #19706 Dátum: 2007 November 21, 23:27:11 »

nekem csak 1-2 évig volt bogaram .
aki ismeri Bélabá (jelenleg Versicolor a tulaj)
kb 10 perc után a beinditástól jött a meleg a lábamra
kis pillangó billentéssel soha nem volt párás az ablak !

tanuk : Aates, Holló 2006 tél motorvevészetikörtúra

a bal láűbamra olyan szinten jött a meleg hogy fight

Nem elérhető tom@SZ

(Ó\_!_/Ó)

« Hozzászólás #19705 Dátum: 2007 November 21, 23:23:50 »

nem véletlen írtam alább, hogy a fűtés venti nélkül ne mehessen. és annak sem kell maxon mennie. mondjuk én kinyitom a pillangó ablakot, ha már nagyon párásodok. meg van jó fűtésem...

vasalóval nem lehet bogarat fűteni (nem arra van kitalálva) még max teljesítményen sem és 2-vel sem, az autó meg megáll mer megeszi a lovak felét...
 Roll Eyes mondjuk én is kinyitom a pillangó ablakot,  Grin ha már nagyon melegem van...   Tongue

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #19704 Dátum: 2007 November 21, 23:23:45 »

nekem olyan van, aminek a lábát levágták. de jó állapotú, kék szövet mindkettő.
beszerzési áron (2 sör)
továbbra is eladó a 2 első ülés.
az anyaga sötétkék, kord szerű az ülőlapon és a háttámlán. a támla háta pedig a szokásos fekete bőr
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #19703 Dátum: 2007 November 21, 23:23:14 »

nem tudom ki terjeszti azt a mítoszt hogy szar a bogár fűtése... de én simán megcáfolom... az én bogim úgy fűt mint a kisördög  Evil ... egy a titka... be kell hogy jusson a hő a kazánból... szerintem azon kéne agyalni hogy hogyan bejuttatni... mi tömi el az útját (csak nem a rozsda?), vagy hol illan el (csak nem a kirohadt küszöbön keresztül?), szerintem itt kell keresni a megoldást... nem pedig élő fákjává alakítani szegény kisöreget... 
Na ne mondd...
Ez a spanyolviasz. Használtad te már úgy a kocsit, hogy 2-3 perceket volt muszáj menni vele nagy forgalomban? Be sem melegszik a motor. Akkor milyen fűtésről beszélsz.
Fűteni fűt az enyém is, mint az állat, mert anno erre felújításnál, meg kipufogódob cserénél nagyon odafigyeltem, pontosan azért, mert családi autó a bogarunk.És sajna a pillangó ablak sem mindenható...

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #19702 Dátum: 2007 November 21, 23:20:06 »

Undecided hááát bakker ott a jó meleg fing a bogár seggébe... csak be kell vezetni a kabinba...  Tongue ti meg ilyen agyatlan megoldásokon agyaltok...  Embarrassed eddig a legéletképesebb megoldás RNIE-é volt...  Grin apám már azon is elgondolkodott hogy bírja-e majd tölteni az aksit a dinamó hogyha erősebb halogénégőt (kb 2x100W) rakunk be... ti meg vasalót akartok rákötni a maga 2000W-jával...  Huh a tűzveszélyességről nem is beszélve....  Shocked asszem lessz kiégett potroh tavaszra... 
Namost aztán jól lefikkantottál minket.
Tudod, minden nap megy a kocsi, mert a kölköket zenesuliba, meg egyéb helyekre viszem, és bizony mire a meleg motor meleg levegőt fújna, addigra meg is kell állnom vele. És a kora-délutáni forgalomban szarul belátható kihajtókban meg kereszteződésekben kurva kellemes a párás ablakokat törölgetni.
Kicsit régebben kezdtem a bogarazást (saját kocsi 9 éve van meg, de a családban bogár 1977 óta van, olyan pocikája nincs a kocsinak, amit ne láttam volna egyszer kiszedve...), igaz itt a vastag többség jóval mélyebbre ásta magát a témában, a szakértelem is többnyire felülmúl engem. De könyörgöm, ennyire segghülyének ne nézz már!!
Gondolod, hogy csak úgy bedrótoznám/kókányolnám/faragnám ezt a cuccot az autóba, abba a kocsiba, amiben a gyerekeimet is viszem nap, mint nap?
Tudod, nekem muszáj napi használatú, jól használható kocsit faragnom ebből a járgányból, mert nincs másik. Ugyanis nincs apu kocsija, amizt lehet hajtani , amikor a kedvenc a garázsban pihen.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető tom@SZ

(Ó\_!_/Ó)

« Hozzászólás #19701 Dátum: 2007 November 21, 23:14:09 »

nem tudom ki terjeszti azt a mítoszt hogy szar a bogár fűtése... de én simán megcáfolom... az én bogim úgy fűt mint a kisördög  Evil ... egy a titka... be kell hogy jusson a hő a kazánból... szerintem azon kéne agyalni hogy hogyan bejuttatni... mi tömi el az útját (csak nem a rozsda?), vagy hol illan el (csak nem a kirohadt küszöbön keresztül?), szerintem itt kell keresni a megoldást... nem pedig élő fákjává alakítani szegény kisöreget... 

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #19700 Dátum: 2007 November 21, 23:06:35 »

Undecided hááát bakker ott a jó meleg fing a bogár seggébe... csak be kell vezetni a kabinba...  Tongue ti meg ilyen agyatlan megoldásokon agyaltok...  Embarrassed eddig a legéletképesebb megoldás RNIE-é volt...  Grin apám már azon is elgondolkodott hogy bírja-e majd tölteni az aksit a dinamó hogyha erősebb halogénégőt (kb 2x100W) rakunk be... ti meg vasalót akartok rákötni a maga 2000W-jával...  Huh a tűzveszélyességről nem is beszélve....  Shocked asszem lessz kiégett potroh tavaszra... 
nem véletlen írtam alább, hogy a fűtés venti nélkül ne mehessen. és annak sem kell maxon mennie. mondjuk én kinyitom a pillangó ablakot, ha már nagyon párásodok. meg van jó fűtésem...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Kicsi Nelly

20/916-72-61

« Hozzászólás #19699 Dátum: 2007 November 21, 23:05:52 »

Én könnyen adom a lovat a bogarasok alá...
A keddiben trópusi hőség van...
Nem elérhető tom@SZ

(Ó\_!_/Ó)

« Hozzászólás #19698 Dátum: 2007 November 21, 23:02:55 »

Én próbacseresznye alapon megnézem. Lehet, hogy neked leszen igazad.

Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #19697 Dátum: 2007 November 21, 22:42:54 »

azt az ellenállást a 12V sosem fogja felmelgíteni kellőképp. 12V-hoz kellene méretezni
Én próbacseresznye alapon megnézem. Lehet, hogy neked leszen igazad.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #19696 Dátum: 2007 November 21, 22:39:03 »

na ez lehet érdekelne. kérek képet!!

holnap délután megpróbálom lefotózni
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #19695 Dátum: 2007 November 21, 22:37:49 »

na ez lehet érdekelne. kérek képet!!

beszerzési áron (2 sör)

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #19694 Dátum: 2007 November 21, 22:36:23 »

Helló.
Nincs valakinek fölösleges üllése job1 bal1? Huh
beszerzési áron (2 sör)
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #19693 Dátum: 2007 November 21, 22:34:18 »

invertereket apu is árul Wink
http://www.teglavago.hu/index.html
Nem elérhető laca vw63

(ó\_i_/ó)

« Hozzászólás #19692 Dátum: 2007 November 21, 22:32:30 »

Helló.
Nincs valakinek fölösleges üllése job1 bal1? Huh

Nem elérhető Kicsi Nelly

20/916-72-61

« Hozzászólás #19691 Dátum: 2007 November 21, 22:28:48 »

http://shop.unas.hu/shop_art.php?shop_id=1313&cat=144931
Nem elérhető Kicsi Nelly

20/916-72-61

« Hozzászólás #19690 Dátum: 2007 November 21, 22:25:59 »

csak odak ell figyelni, hogy venti nélkül ne kapcsoljon be a melegítés, viszont melegítés nélkül mehessen a venti
12V -os merülőforraló a levegő útjába?
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #19689 Dátum: 2007 November 21, 22:19:54 »

Én ezért operálnék vasalóból bontott cuccal. Ott nagyobb a hő.

csak odak ell figyelni, hogy venti nélkül ne kapcsoljon be a melegítés, viszont melegítés nélkül mehessen a venti

Nem elérhető Kicsi Nelly

20/916-72-61

« Hozzászólás #19688 Dátum: 2007 November 21, 22:19:49 »

ez?
A melegtől fél óra alatt kiszárad a sajt, oszt baszhatod...
RNIE
« Hozzászólás #19687 Dátum: 2007 November 21, 22:17:43 »

ez?

[melléklet törölve az admin által]
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #19686 Dátum: 2007 November 21, 22:15:27 »

Én ezért operálnék vasalóból bontott cuccal. Ott nagyobb a hő.

akkor az ac eladó vagy nem NELLY ????????????????????????????

Oldalak: 1 ... 1743 1744 1745 1746 1747 [1748] 1749 1750 1751 1752 1753 ... 2241
Nyomtatás

Ugrás: