www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 22, 18:33:48

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921220 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 707 708 709 710 711 [712] 713 714 715 716 717 ... 1191
Nyomtatás
Szerző Téma: Komplett autók  (Megtekintve 11205119 alkalommal)
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #19174 Dátum: 2008 Január 22, 08:46:38 »

Abban nagyon igazad van,hogy arra kell rástartolni,amibe beleszeretsz.Persze mellé észnél kell lenni,és sajna kell pénz.

Más az amikor valaki venni akar autót, és más az amikor eladni. Most csak a vételt nézzük. Én mire megvettem a golfot, 2x voltam pesten, 1x Pakson, meg kegalább 10x itt pécsett kereskedésekben. Aztán beállitottam a hasznaltauto-n az autovadaszt. Egyik reggel 7-kor amikor jött az email, akkor láttam a Golfot. Azthittem nincs papirja ennyiért. Aztán amikor megláttam a hirdetést, tudtam, hogy ez az enyém lesz. Azonnal felhivtam a tulajt, és csak annyit kérdeztem, hogy megvan-e. Mikor igen volt a válasz, közöltem, hogy akkor én volnék az első, és azonnal indulok fel Oroszlányba vonattal. És lőn, megvettem. De nem gondolkodtam rajt 2 napig.
Lássuk a bogarat: A neten találtam egy hirdetést, 550-ért hirdették a bogarat. Addigra már kb 20 bogarat megnéztem, többek között azt is amit Funk vett, meg még sokat. Aztán amikor megláttam este, felhivtam a srácot, hogy lefoglalom, és másnap megyek fel érte. Közben megnéztünk egy 1998-as mexikóit is, amin már lerohadt a katalizátor is, és elhoztam a bogarat.
Nem hinném, hogy ezek egyedi esetek, csak ki kell várni. Nagy türelem kell hozzá. Meg nagyon finnyásnak kell lenni. Én ugy vettem meg ezeket, hogy megláttam, és beleszerelmesedtem beléjük. És ma is jó érzés bármelyiket vezetni.

Eladás: Ez meg egy művészet. Valakinek vagy szerencséje van vagy nincs.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #19173 Dátum: 2008 Január 22, 08:37:59 »

Érrthető voltál.
Most éppen szaros 150ezer választ el egy busztól. Merthogy nekem is sok (a busz ára nem, de ez az összeg momentán...), de a jelzőben az is benne van, hogy mennyit ér, illetve mennyi a vásárlóértéke.
A Golfod meg nagyon szélsőséges példa, én azért nem dobálóznék vele.
Félre ne érts, tényleg öröm látni, hogy ennyiért egy nagyon fasza kis autót vettél, de valljuk be: a reálisnál jóval alacsonyabb áron vetted meg. És nem az irigység beszél ilyenkor belőlem, azt is hidd el. A gond csak az, hogy ezzel olyan vadászösztönöket ébresztesz fel egyesekben, amelyek később a már hallott-látott indulatokat szülik.

Más az amikor valaki venni akar autót, és más az amikor eladni. Most csak a vételt nézzük. Én mire megvettem a golfot, 2x voltam pesten, 1x Pakson, meg kegalább 10x itt pécsett kereskedésekben. Aztán beállitottam a hasznaltauto-n az autovadaszt. Egyik reggel 7-kor amikor jött az email, akkor láttam a Golfot. Azthittem nincs papirja ennyiért. Aztán amikor megláttam a hirdetést, tudtam, hogy ez az enyém lesz. Azonnal felhivtam a tulajt, és csak annyit kérdeztem, hogy megvan-e. Mikor igen volt a válasz, közöltem, hogy akkor én volnék az első, és azonnal indulok fel Oroszlányba vonattal. És lőn, megvettem. De nem gondolkodtam rajt 2 napig.
Lássuk a bogarat: A neten találtam egy hirdetést, 550-ért hirdették a bogarat. Addigra már kb 20 bogarat megnéztem, többek között azt is amit Funk vett, meg még sokat. Aztán amikor megláttam este, felhivtam a srácot, hogy lefoglalom, és másnap megyek fel érte. Közben megnéztünk egy 1998-as mexikóit is, amin már lerohadt a katalizátor is, és elhoztam a bogarat.
Nem hinném, hogy ezek egyedi esetek, csak ki kell várni. Nagy türelem kell hozzá. Meg nagyon finnyásnak kell lenni. Én ugy vettem meg ezeket, hogy megláttam, és beleszerelmesedtem beléjük. És ma is jó érzés bármelyiket vezetni.

Eladás: Ez meg egy művészet. Valakinek vagy szerencséje van vagy nincs.
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #19172 Dátum: 2008 Január 22, 08:19:08 »

Minden relativ. Ezt igy eldönteni nevetséges. Nem azt minősitettem, hogy Zoli bogara megér-e 190-et vagy nem. Hanem van akinek 190e is sok pénz, van akinek meg nem. Igy ovatosan dobálozzunk azzal, hogy szaros 190e Ft. Remélem értehtően fogalmaztam meg.
Érrthető voltál.
Most éppen szaros 150ezer választ el egy busztól. Merthogy nekem is sok (a busz ára nem, de ez az összeg momentán...), de a jelzőben az is benne van, hogy mennyit ér, illetve mennyi a vásárlóértéke.
A Golfod meg nagyon szélsőséges példa, én azért nem dobálóznék vele.
Félre ne érts, tényleg öröm látni, hogy ennyiért egy nagyon fasza kis autót vettél, de valljuk be: a reálisnál jóval alacsonyabb áron vetted meg. És nem az irigység beszél ilyenkor belőlem, azt is hidd el. A gond csak az, hogy ezzel olyan vadászösztönöket ébresztesz fel egyesekben, amelyek később a már hallott-látott indulatokat szülik.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #19171 Dátum: 2008 Január 22, 08:10:48 »

Diósd, Interspar körforgalomnál 1/2 éve rohad egy fekete/fehér 03-as, derékig fűben. 550-re van kiírva. Visítva röhögtem, mikor megláttam....
azt én is lefotóztam, de nem raktam fel ide, mert se ár, se telefonszám nem volt, csak annyi hogy ELADÓ  Cool
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #19170 Dátum: 2008 Január 22, 07:55:52 »

Diósd, Interspar körforgalomnál 1/2 éve rohad egy fekete/fehér 03-as, derékig fűben. 550-re van kiírva. Visítva röhögtem, mikor megláttam....
igy igaz ,szombaton én is láttam hogy ott fáradt szegény jószág.... Cry

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #19169 Dátum: 2008 Január 22, 07:18:10 »

....190ezerért semmilyen autómárkából nem kapsz jobbat! ...

Na azért ez igy tulzás. Én az 1991-es 2-es Golfomat 169e-ért vettem. Ezek a képek voltak fent a hasznaltauton, és én is utaztam 15e Ft-ért érte.

[a csatolmányt egy admin törölte]
« Utoljára szerkesztve: 2008 Január 22, 09:31:03 írta NGA »
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #19168 Dátum: 2008 Január 22, 07:13:55 »

Van. 190ezer egy műszakis kocsi +váltóért sztem nem sok. Persze itt a fórumon ha valaki éppen nem a saját kocsiját árulja, akkor még néha 50ezer is sok egy műszakis kocsiért, ami nem tipp-topp szalonállapot.
És arról meg nem is baszélek, hogy ez irányár - mivelhogy "rugalmas".

Minden relativ. Ezt igy eldönteni nevetséges. Nem azt minősitettem, hogy Zoli bogara megér-e 190-et vagy nem. Hanem van akinek 190e is sok pénz, van akinek meg nem. Igy ovatosan dobálozzunk azzal, hogy szaros 190e Ft. Remélem értehtően fogalmaztam meg.
« Utoljára szerkesztve: 2008 Január 22, 07:48:14 írta NGA »
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #19167 Dátum: 2008 Január 22, 06:38:29 »

Kocsijáért mindenki annyit kér, amennyit akar, ezen nem tudunk változtatni...
Aki csak bogaras felvonulást lát, azt hiszi, ezek bármiért bármit megadnak, és fogalma sincs róla, hogy a dolgok mibe kerülnek, sajna...
Én többeket köteleznék rá, hogy álljon neki a kocsijának, ha már 10-20 éve rohasztja a diófa alatt... Evil

Bácsi Győző
Süni
« Hozzászólás #19166 Dátum: 2008 Január 22, 04:10:06 »

Nem elérhető Oldi

« Hozzászólás #19165 Dátum: 2008 Január 22, 03:22:08 »

"Ja, azt a pátyi narancs bogarat megnéztem, 1302-es, forgalomból kivonva, alja elég csúnyán kilakatolva, ordenálé rondán lefényezve, elektromos káosz, motor száraz, víz a padlólemezen és 500-at kér érte a tulaj...:-)"

Igen, ezt én írtam és nevetségesnek is tartottam, ezért van a végén a   :-)

Ja, még annyi, hogy amikor reagálás nélkül elköszöntem, még utánam kiabált a tulaj többször is, hogy mondjon egy "komoly árat"!  Nem mondtam, mert, az övé volt komolytalan....

Ezt ne hozd fel példának, mert Te biztosan nem vagy ilyen ....       

Mindenhova odaérek, csak idő kérdése...
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #19164 Dátum: 2008 Január 22, 01:43:35 »

Tehát csak akkor van jogom "fikázódni", ha összegyűjtöttem 5000 hozzászólást??? Képzeld, azért van 8 hozzászólásom, mert most szeretnék(szerettem volna) bogarat venni, ezért ismekedtem meg ezzel a fórummal.
 Kár volt.
Arra vered magad, h. mennyi hozzászólásod van? Én is moderátorkodom egy másik fórumon, de ott nem divat az újonnan regelőket ilyen stílusban leosztani. Nem értek hozzá, és??? Azért vittem magammal autószerelőt, és olvastam el, h. mikre kell figyelni bogárvásárláskor. Te gondolom rögtön tudtál mindent a bogarakról. Te láttad azt a bogarat tegnap, vagy én? AZt hiszem, az lett volna a fikázás, és azzal rontottam volna az üzletét, ha leírom, h. mit láttam. De le van sz*rva, aki elmegy, majd úgyis meglátja, ha zöld lesz a fű, ha nem, nekem tökmind1, nem az én sz*ros 190 ezremről lesz akkor már szó. Ahhoz képest azért nagyon profin megállapítod a reális árát, h. nem láttad az autót. Mindenesetre köszi a sok segítséget mindenkinek, részemről én befejeztem, de ti még egymás között nyugodtan tovább "fikázódhattok".

Egy írásbeli idézet:
"Ja, azt a pátyi narancs bogarat megnéztem, 1302-es, forgalomból kivonva, alja elég csúnyán kilakatolva, ordenálé rondán lefényezve, elektromos káosz, motor száraz, víz a padlólemezen és 500-at kér érte a tulaj...:-)"

Egy vizuális, szintén 500-ért:

És egy "biztos ilyet vártál":
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1607063&command=ugras&screenwidth=1024

halkan jegyzem meg, bár nam az én stílusom, de ebbe is bele lehet kötni...
« Utoljára szerkesztve: 2008 Január 22, 01:47:53 írta Zoli »

Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #19163 Dátum: 2008 Január 22, 01:12:12 »

Kedves totyko!

Semmiképpen sem leoltás volt a cél a beírásomban. A modorom lehet, hogy karcos volt, lehetett volna mézes-mázasan előadni, a lényeg pontokba szedve íródott. Amin "kissé" fennakadtam, az az, hogy szerintem te sem 2 bogarat néztél meg a használtautón, és nagyjából tudod, milyen a piac. Magyarul kiszámítható lett volna számodra egy kicsit nagyobb körültekintéssel, hogy mit is takar az adott autó 190ezres irányáron, és akkor nem szopsz be tizenvalahányezres felesleges cehhet. Egyetlen dologra tudok nagyon bepöccenni, amikor bagóért akar valaki megütni valami nagy főnyereményt - ami valljuk be 100 esetből egyszer jön össze... - , és ha nem sikerül, akkor esetleg másokat okol, vagy lehúz. Nem te vagy az első itt a fórumon, és sajna nem ma kezdődött szokás az effajta faszariság, magyarul én nem kötöm névhez, illetve személyhez, így tehát hozzád sem.
Inkább csak a realitásokba szerettelek volna visszahozni.
A te nyolc hozzászólásodnak, meg az én mittomén 5ezervalahányszáz hozzászólásomnak ehhez semmi köze. vw1966 évekkel ezelőtt hasonló hangnemben osztott le engem is  - azt hiszem, pont árkérdésekben... - magyarul megmondva nem nagyon hatott meg, túlléptem rajta.
Attól, meg hogy így jártál egy kocsival, nem biztos, hogy a bogarazást kellene megutálnod. Csupán csak kis pénzért semmiféle csodát ne várj.

Üdvw: gyuszkó

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #19162 Dátum: 2008 Január 22, 00:59:34 »

Tehát csak akkor van jogom "fikázódni", ha összegyűjtöttem 5000 hozzászólást??? Képzeld, azért van 8 hozzászólásom, mert most szeretnék(szerettem volna) bogarat venni, ezért ismekedtem meg ezzel a fórummal.
 Kár volt.
Arra vered magad, h. mennyi hozzászólásod van? Én is moderátorkodom egy másik fórumon, de ott nem divat az újonnan regelőket ilyen stílusban leosztani. Nem értek hozzá, és??? Azért vittem magammal autószerelőt, és olvastam el, h. mikre kell figyelni bogárvásárláskor. Te gondolom rögtön tudtál mindent a bogarakról. Te láttad azt a bogarat tegnap, vagy én? AZt hiszem, az lett volna a fikázás, és azzal rontottam volna az üzletét, ha leírom, h. mit láttam. De le van sz*rva, aki elmegy, majd úgyis meglátja, ha zöld lesz a fű, ha nem, nekem tökmind1, nem az én sz*ros 190 ezremről lesz akkor már szó. Ahhoz képest azért nagyon profin megállapítod a reális árát, h. nem láttad az autót. Mindenesetre köszi a sok segítséget mindenkinek, részemről én befejeztem, de ti még egymás között nyugodtan tovább "fikázódhattok".

van aki ismeri a bogarakat mert nem ma kezdte, az ilyen általában 2 fényképből be tudja saccolni mi reális és mi nem....190ezerért nem kell csodákat várni...néha van pl bugmaster új szerzeménye vagy azén buszom volt anno de azok nem nagy átlag...nem a hozzászólások száma döntő de akármilyen forumon is nem rontjuk más üzletét, és tiszteletben tartjuk azt aki régóta benne van témában....
Nem elérhető totyko

« Hozzászólás #19161 Dátum: 2008 Január 22, 00:54:43 »

8 hozzászólással itt fikázódsz, inkább kérdeznél a tapasztaltabb bogarasoktól....190ezerért semmilyen autómárkából nem kapsz jobbat! Az általad kifogásolt dolgok tök normálisak ebben az árkategóriában. Egy közel hibátlan bogár 600ezertől felfelé kezdődik és még keveset mondtam, ezek 40éves autók ezt figyelembe kéne venned.  Egyébként meg szíved joga nem megvenni de ez egy közösség a kemény mag személyesen is ismeri egymást, mindenki úgy ad el és vesz ahogy tud. Neked nem tetszett nem veszed meg de nem kéne nyilvánosan rontani más üzletét főleg olyan dologban nem amihez nem értesz, Zoli egy teljesen reális áron hirdette meg az autóját.
 Kár volt.
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #19160 Dátum: 2008 Január 22, 00:33:10 »

Ő is ezt mondta, és én el is hittem. Istenem, de jó lett volna!!!Lehet, ezt csak Zoli tudja, de minden tiszteletem az Övé, nagyon jók lettek.Öszinteséget.Összesen ennyi lett volna a célom, ezért írtam annak ellenére, h. tudtam, rögtön jön majd rá válaszként a leoltás. Én azt hittem, erre való ez a topic, h. segítséget nyújtson annak, aki esetleg szeretne belevágni egy bogárvásárlásba. Ezért nem néztem meg olyan bogarakat, amiket lehúztatok. Nem akarok betenni Zolinak, azért is próbáltam óvatosan fogalmazni, de az az autó nem a kosz miatt másabb élőben, mint a képeken. Nyugi, tanulok a hibáimból, fórumos bogaráról vagy jót, vagy semmit, most már tudom, h. csak a többiről szabad kritikát megfogalmazni.
 Mivel pont a képek volt a téma, ezért gondoltam, elfér, de ha ezen múlik, h. nyugodtan el tudj aludni, hivatkozhatok esetleg a használtautón fennlévőkre is.
Kicsit amúgy elment a kedvem ettől az egésztől, asszem inkább hallgatok az emberekre.

8 hozzászólással itt fikázódsz, inkább kérdeznél a tapasztaltabb bogarasoktól....190ezerért semmilyen autómárkából nem kapsz jobbat! Az általad kifogásolt dolgok tök normálisak ebben az árkategóriában. Egy közel hibátlan bogár 600ezertől felfelé kezdődik és még keveset mondtam, ezek 40éves autók ezt figyelembe kéne venned.  Egyébként meg szíved joga nem megvenni de ez egy közösség a kemény mag személyesen is ismeri egymást, mindenki úgy ad el és vesz ahogy tud. Neked nem tetszett nem veszed meg de nem kéne nyilvánosan rontani más üzletét főleg olyan dologban nem amihez nem értesz, Zoli egy teljesen reális áron hirdette meg az autóját.
Nem elérhető totyko

« Hozzászólás #19159 Dátum: 2008 Január 22, 00:17:26 »

ha rátenném a gyári kereket, meg lemosnám, meg sütne a nap, meg zöld lenne a fű, most is így nézne ki....SZVSZ.
Ha leszámolom a váltót, meg a zsír új téli gumit felnivel, H4 stb., akkor ez is 130 lenne...
legfeljebb ősszel megcsinálom és akkor adom 1 milláért... Evil
Én is le tudtalak volna beszélni a másikról, hogy az enyémet vedd meg, de nem akartam kitolni a kedves eladóval...
Nem beszélt le semmiről, sőt, ő is azt mondta, h. mindenképpen nézzem meg mindkettőt, és ő nem is árult zsákbamacskát szvsz, de nem vettem meg, mert egyenlőre nem adja el (és kezd is elmenni a kedvem a bogárvásárlástól). Az viszon azért jelent vmit, h. a képek alapján mind a négyünknek sokkal jobban tetszett a te bogarad, és miután megnéztük mind a kettőt, háát, nem szeretnélek megbántani, de ha ugyanannyi lett volna az áruk, akkor is egyöntetű lett volna a döntés. Részemről ennyi, bennem nincs harag, de ha nem is velem, mert nekem már tökmind1, hanem a többi potenciális jelölttel egy kicsit is korrektebb szeretnél lenni, akkor sztem vedd le azokat a képeket, és tegyél fel aktuálisakat.
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #19158 Dátum: 2008 Január 21, 23:54:38 »

Ő is ezt mondta, és én el is hittem. Istenem, de jó lett volna!!!Lehet, ezt csak Zoli tudja, de minden tiszteletem az Övé, nagyon jók lettek.Öszinteséget.Összesen ennyi lett volna a célom, ezért írtam annak ellenére, h. tudtam, rögtön jön majd rá válaszként a leoltás. Én azt hittem, erre való ez a topic, h. segítséget nyújtson annak, aki esetleg szeretne belevágni egy bogárvásárlásba. Ezért nem néztem meg olyan bogarakat, amiket lehúztatok. Nem akarok betenni Zolinak, azért is próbáltam óvatosan fogalmazni, de az az autó nem a kosz miatt másabb élőben, mint a képeken. Nyugi, tanulok a hibáimból, fórumos bogaráról vagy jót, vagy semmit, most már tudom, h. csak a többiről szabad kritikát megfogalmazni.
 Mivel pont a képek volt a téma, ezért gondoltam, elfér, de ha ezen múlik, h. nyugodtan el tudj aludni, hivatkozhatok esetleg a használtautón fennlévőkre is.
Kicsit amúgy elment a kedvem ettől az egésztől, asszem inkább hallgatok az emberekre.
"kasznin vannak javítani valók" Most is ott van!!

Nem elérhető totyko

« Hozzászólás #19157 Dátum: 2008 Január 21, 23:47:22 »

Idézet
1. Egy ősz és tél alatt nem hiszem, hogy olyan marha negy lenne a változás, max. koszosabb az autó, meg egy-két rozsdapöttyel több.
Ő is ezt mondta, és én el is hittem. Istenem, de jó lett volna!!
Idézet
2. A képek most nyáriak, mert tavalyelőtt nyáron ha jól emlékszem, még nem volt meg az autó.
Lehet, ezt csak Zoli tudja, de minden tiszteletem az Övé, nagyon jók lettek.
Idézet
3. Szar 190ezerért ugyan mit vársz?
Öszinteséget.
Idézet
4. Abban tökéletesen igazad van, hogy friss képeket kérjenek Zolitól.
Összesen ennyi lett volna a célom, ezért írtam annak ellenére, h. tudtam, rögtön jön majd rá válaszként a leoltás. Én azt hittem, erre való ez a topic, h. segítséget nyújtson annak, aki esetleg szeretne belevágni egy bogárvásárlásba. Ezért nem néztem meg olyan bogarakat, amiket lehúztatok. Nem akarok betenni Zolinak, azért is próbáltam óvatosan fogalmazni, de az az autó nem a kosz miatt másabb élőben, mint a képeken. Nyugi, tanulok a hibáimból, fórumos bogaráról vagy jót, vagy semmit, most már tudom, h. csak a többiről szabad kritikát megfogalmazni.

Idézet
5. Az idézésből a képeket nyugodtan kiszedheted, és akkor nem fogják itt a helyet.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #19156 Dátum: 2008 Január 21, 23:22:58 »

Zsír új padlója van, és a bódé is rohadásmentes ! Ha nem vettem volna meg álmaim autóját a múlt héten (Escort MK2 kupé 1.6Sport de már 2.0 mocival), akkor az enyém lenne.

ezaz a kocsi ami a 11ker rahó u állt már vagy 3 éve ?

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #19155 Dátum: 2008 Január 21, 23:14:52 »

Tegnap megnéztem ezt a bogarat, gondolkodtam, h. beírjak-e, mert Zolit se szeretném megbántani, de aki meg szeretné nézni, és nem ott lakik a közelben, kérjen előtte friss képeket az autóról, én is kértem, látván, h. ezek nyári képek(kérdés, h. melyik nyáron készültek az autó jelenlegi állapotát tekintve), de végül elmaradt. Lehet, h. úgy is meg fogja érni vkinek, senkit nem szeretnék lebeszélni, viszont azt sem, h. úgy járjon, mint én (1 napot és 17 ezret spórolhattam volna).
U.I.: Ede bogara viszont nagyon tetszett, megmentette a napomat!:)
ha rátenném a gyári kereket, meg lemosnám, meg sütne a nap, meg zöld lenne a fű, most is így nézne ki....SZVSZ.
Ha leszámolom a váltót, meg a zsír új téli gumit felnivel, H4 stb., akkor ez is 130 lenne...
legfeljebb ősszel megcsinálom és akkor adom 1 milláért... Evil
Én is le tudtalak volna beszélni a másikról, hogy az enyémet vedd meg, de nem akartam kitolni a kedves eladóval...
« Utoljára szerkesztve: 2008 Január 21, 23:27:37 írta Zoli »

Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #19154 Dátum: 2008 Január 21, 22:06:18 »

Mondom én, hogy Bugmaster gépe 150-ért (műszakival, eredetvizsgával) az év üzlete volt (és még csak január van !) !

Shocked
nah ilyen szerencsém nem lesz nekem soha, meg nem si volt Sad
grat hozzá, tényleg zsírul néz ki Wink
Nem elérhető martonmany

« Hozzászólás #19153 Dátum: 2008 Január 21, 20:40:23 »

Idíóta előző tulaj beszámíttatta egy buzuki SX4-be. Mi meg gyakran szállítunk annak a kereskedésnek. Ennyi.  Cool
Sírok, ez nagyon jó vas, kiváncsi lennék mennyiért számították be, mert tavaly 5 kiló körül árulták.
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #19152 Dátum: 2008 Január 21, 20:36:24 »

Zsír új padlója van, és a bódé is rohadásmentes ! Ha nem vettem volna meg álmaim autóját a múlt héten (Escort MK2 kupé 1.6Sport de már 2.0 mocival), akkor az enyém lenne.
Bakker, ez tényleg a 2008-as év üzlete lesz...

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Süni
« Hozzászólás #19151 Dátum: 2008 Január 21, 20:32:46 »

Ez egy nagyon faja kis kocsi. A padlólemeze egészségesnek néz ki, és kulturált is kívül-belül. Azért kár lenne 2 szezon alatt kukára taposni...
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #19150 Dátum: 2008 Január 21, 20:30:22 »

Idíóta előző tulaj beszámíttatta egy buzuki SX4-be. Mi meg gyakran szállítunk annak a kereskedésnek. Ennyi.  Cool
Ez egy nagyon faja kis kocsi. A padlólemeze egészségesnek néz ki, és kulturált is kívül-belül. Azért kár lenne 2 szezon alatt kukára taposni...

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Süni
« Hozzászólás #19149 Dátum: 2008 Január 21, 20:28:20 »

Ja...
De akkor is  Shocked Shocked Shocked Shocked

Egyébként mekkora tettlegességgel állt be ez az ár? Nagyon megvertétek szegény eladót???? Grin
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #19148 Dátum: 2008 Január 21, 20:23:49 »

Mondom Bugmaster ! Ez lesz a napi kínzós autó, hogy ne a WRC-t (ő hívja így) nyúzza. K..jó ! Má vezettem, evvel az első futóművel zéró rugózás. Olyan mint dodgem.
Ja...
De akkor is  Shocked Shocked Shocked Shocked

Egyébként mekkora tettlegességgel állt be ez az ár? Nagyon megvertétek szegény eladót???? Grin

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Süni
« Hozzászólás #19147 Dátum: 2008 Január 21, 20:21:32 »

Te vetted meg? Shocked Shocked
Mondom Bugmaster ! Ez lesz a napi kínzós autó, hogy ne a WRC-t (ő hívja így) nyúzza. K..jó ! Má vezettem, evvel az első futóművel zéró rugózás. Olyan mint dodgem.
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #19146 Dátum: 2008 Január 21, 20:11:03 »

Mondom én, hogy Bugmaster gépe 150-ért (műszakival, eredetvizsgával) az év üzlete volt (és még csak január van !) !

Persze az árban benne volt a Technomagnesio felni a 195/50R15 zsír új Pirelli P5000-ekkel, az ülések, kormány, ültethető (Puma) első futómű, stb...

Te vetted meg? Shocked Shocked

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Süni
« Hozzászólás #19145 Dátum: 2008 Január 21, 20:02:34 »

Van. 190ezer egy műszakis kocsi +váltóért sztem nem sok.

Persze az árban benne volt a Technomagnesio felni a 195/50R15 zsír új Pirelli P5000-ekkel, az ülések, kormány, ültethető (Puma) első futómű, stb...
« Utoljára szerkesztve: 2008 Január 21, 20:05:41 írta Süni »
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #19144 Dátum: 2008 Január 21, 19:02:48 »

Ennek van igy értelme?
Van. 190ezer egy műszakis kocsi +váltóért sztem nem sok. Persze itt a fórumon ha valaki éppen nem a saját kocsiját árulja, akkor még néha 50ezer is sok egy műszakis kocsiért, ami nem tipp-topp szalonállapot.
És arról meg nem is baszélek, hogy ez irányár - mivelhogy "rugalmas".

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #19143 Dátum: 2008 Január 21, 18:58:21 »

1. Egy ősz és tél alatt nem hiszem, hogy olyan marha negy lenne a változás, max. koszosabb az autó, meg egy-két rozsdapöttyel több.
2. A képek most nyáriak, mert tavalyelőtt nyáron ha jól emlékszem, még nem volt meg az autó.
5. Az idézésből a képeket nyugodtan kiszedheted, és akkor nem fogják itt a helyet.
pfúúú, de kritikus valaki!  Evil
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #19142 Dátum: 2008 Január 21, 18:57:42 »

...
2. Szar 190ezerért ugyan mit vársz?
...

Ennek van igy értelme?
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #19141 Dátum: 2008 Január 21, 18:53:59 »

Tegnap megnéztem ezt a bogarat, gondolkodtam, h. beírjak-e, mert Zolit se szeretném megbántani, de aki meg szeretné nézni, és nem ott lakik a közelben, kérjen előtte friss képeket az autóról, én is kértem, látván, h. ezek nyári képek(kérdés, h. melyik nyáron készültek az autó jelenlegi állapotát tekintve), de végül elmaradt. Lehet, h. úgy is meg fogja érni vkinek, senkit nem szeretnék lebeszélni, viszont azt sem, h. úgy járjon, mint én (1 napot és 17 ezret spórolhattam volna).
« Utoljára szerkesztve: 2008 Január 21, 18:57:34 írta gyuszkó »

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető totyko

« Hozzászólás #19140 Dátum: 2008 Január 21, 17:11:57 »

Eladó az autóm. Megyek Angliába dolgozni és nem szeretném addig a forgalomból kivonva, csillag garázsban tárolni...
1300, '71, Műszaki 2008.09., kasznin vannak javítani valók, de nincs szétrohadva, alváz kihegesztve, motor jó, olajat nem eszi,új aksi, mit mondjak még...?
Adok hozzá egy automata váltót.
190e regisztrált fórumosoknak ruganyos egy kicsit...
 Cry
<beszúrt kép törölve>

<beszúrt kép törölve>

<beszúrt kép törölve>

<beszúrt kép törölve>

<beszúrt kép törölve>
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #19139 Dátum: 2008 Január 20, 23:24:42 »

azt megtartanám, de ha csak úgy viszik, akkor vigyék.
télleg nem eladó külön?

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #19138 Dátum: 2008 Január 20, 23:21:13 »

az egy fasza typ3 blokkos 1.6. szerintem soha nem fog tönkremenni.
eladó az is, jár hozzá egy egész autó ajándékba!  Grin
télleg nem eladó külön?

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #19137 Dátum: 2008 Január 20, 23:14:41 »

korrodált, de a padlon nem esik ki semmi.

a nem túl jó, az sérült vagy erősen korrodált?

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető gas

« Hozzászólás #19136 Dátum: 2008 Január 20, 22:52:15 »

nem túl jó, de a két első sárvédő az nagyon jó állapotú.

a nem túl jó, az sérült vagy erősen korrodált?

VW Bogár 1300 '71,Transporter1.6D '83
https://photos.app.goo.gl/WsANqntrkSdn7c6f6
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #19135 Dátum: 2008 Január 20, 22:48:38 »

nem túl jó, de a két első sárvédő az nagyon jó állapotú.

hello!
a kaszni milyen állapotban van?

1971     VW 1300 GT-L
Oldalak: 1 ... 707 708 709 710 711 [712] 713 714 715 716 717 ... 1191
Nyomtatás

Ugrás: