www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 01:40:15

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 2 [3] 4 5
Nyomtatás
Szerző Téma: Bogárhátú szeméthuszárok  (Megtekintve 45717 alkalommal)
Rulezka
« Hozzászólás #91 Dátum: 2007 Február 28, 16:41:52 »

ezt mar mi regen tervezzuk Grin környvédelem szakon "kötelező"
ezt a topcikot most vettem eszre Grin nagyon megörultem neki
üdvw gegob
örülök, hogy mások is gondolnak erre!  Wink
és gondolom környvéd.szakon kapsz érte egy ötöst  Evil
Nem elérhető gegob

« Hozzászólás #90 Dátum: 2007 Február 28, 15:18:47 »

nagyon örülök, hogy máshol is akad követőm/követőnk! Smiley
  Wink

ezt mar mi regen tervezzuk Grin környvédelem szakon "kötelező"
ezt a topcikot most vettem eszre Grin nagyon megörultem neki
üdvw gegob
Rulezka
« Hozzászólás #89 Dátum: 2007 Február 28, 14:44:03 »

Jó hogy vannak ilyen emberek pesten mint TI Cheesy ha pesti lennék mennek en is....
Itt tenném közzé azt is hogy aki heves megyei, és van kedve hasonlóhoz Grin az bátran kiabáljon, mert tervben van nyaron pár szemetkupac megszüntetése...., elsősorban termvéd teruletek közelsegeben levő irdatlan kupacok irtasa a cél!!
üdvw gegob
nagyon örülök, hogy máshol is akad követőm/követőnk! Smiley
  Wink
Nem elérhető gegob

« Hozzászólás #88 Dátum: 2007 Február 28, 14:07:32 »

Jó hogy vannak ilyen emberek pesten mint TI Cheesy ha pesti lennék mennek en is....
Itt tenném közzé azt is hogy aki heves megyei, és van kedve hasonlóhoz Grin az bátran kiabáljon, mert tervben van nyaron pár szemetkupac megszüntetése...., elsősorban termvéd teruletek közelsegeben levő irdatlan kupacok irtasa a cél!!
üdvw gegob
Nem elérhető Kisvakond

« Hozzászólás #87 Dátum: 2007 Február 28, 08:59:07 »

biztos van kantáros nadrágja, meg felhúzhatós kisautója ;-)))

Úgy, ahogy mondod. - Bocs, tegnap gyorsan kiléptem. - Van egy szép felhúzhatós kisautóm, amivel a nagyok között cikázok. Meg minden "kincset" zsebrevágok. Egyébként a kedvenc rajzfilmem volt, ami ráadásul nagyjából egykorú a járgányommal. Kisvakond szellemisége pedig oly nagy hatással volt rám, mint a mai gyerekekre teletabi.
Holló
« Hozzászólás #86 Dátum: 2007 Február 27, 20:16:09 »

Láttátok már a Nagybani Piacot reggel, piac után? Illetve nem is a piacot, hanem a mellette levő bozótost (régebben erdő volt, de tavaly kivágták az összes fát valamiért).
Sz'al ha unatkoztok, akkor ott piac után tonna szám (nem túlzok) lehet összeszedni a csomagolóanyagot meg a nejlonzacsit. Akkora mennyiséget képzeljetek el, hogy a bozótosban nem lehet látni a bozótot. Csak nejlonzacsit. A szél fújja át a piacról oda.
Persze nem szedi össze senki, szépen tovább szállingóznak...
múlthéten láttam rnie-vel
azt beszéltük, hogy fel kéne gyújtani a csába
Holló
« Hozzászólás #85 Dátum: 2007 Február 27, 20:14:39 »

és kincsek a zsebében?
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #84 Dátum: 2007 Február 27, 19:52:42 »

Láttátok már a Nagybani Piacot reggel, piac után? Illetve nem is a piacot, hanem a mellette levő bozótost (régebben erdő volt, de tavaly kivágták az összes fát valamiért).
Sz'al ha unatkoztok, akkor ott piac után tonna szám (nem túlzok) lehet összeszedni a csomagolóanyagot meg a nejlonzacsit. Akkora mennyiséget képzeljetek el, hogy a bozótosban nem lehet látni a bozótot. Csak nejlonzacsit. A szél fújja át a piacról oda.

Lehet inkább kommandót kéne szervezni, és akit szemetelnilátokANNAKKITAPOSOMABELEIT!

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #83 Dátum: 2007 Február 27, 19:46:11 »

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #82 Dátum: 2007 Február 27, 19:26:05 »

kisvakond: te miért vagy kisvakond?

Rulezka
« Hozzászólás #81 Dátum: 2007 Február 27, 18:56:53 »

OK. A menyasszonyom délben kapja meg a diplomáját, így 1 fővel kesztyűben munkára jelentkezem a helyszínen, de csak délig tudok maradni. Harcra fel!
megtisztelsz!
de akkor nem mellette a helyed?
bár tudom, hogy csak a zöld újság miatt jössz Smiley
Holló
« Hozzászólás #80 Dátum: 2007 Február 27, 18:42:52 »

Ja, mellényt szerintem majd akkor csináljunk, ha beindult a biznisz.
kisvakond: te miért vagy kisvakond?
Nem elérhető Kisvakond

« Hozzászólás #79 Dátum: 2007 Február 27, 18:24:35 »

Ja, mellényt szerintem majd akkor csináljunk, ha beindult a biznisz.
Nem elérhető Kisvakond

« Hozzászólás #78 Dátum: 2007 Február 27, 18:21:09 »

március 3. szombat (ha nem esik az eső)
ugye tudtok jönni?

OK. A menyasszonyom délben kapja meg a diplomáját, így 1 fővel kesztyűben munkára jelentkezem a helyszínen, de csak délig tudok maradni. Harcra fel!
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #77 Dátum: 2007 Február 27, 17:48:36 »

én jöszök.

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Rulezka
« Hozzászólás #76 Dátum: 2007 Február 27, 17:47:56 »

nem vettem mellényt, mert nem volt meg a lelkes csapat egybehangzó igenje
vegyek?
szerintem a kocsiba van mindenkinél:)
Holló
« Hozzászólás #75 Dátum: 2007 Február 27, 17:42:15 »

nem vettem mellényt, mert nem volt meg a lelkes csapat egybehangzó igenje
vegyek?
Rulezka
« Hozzászólás #74 Dátum: 2007 Február 27, 17:21:03 »

Hungária krt- Salgótarjáni sarok.

Még kurvára piac lesz akkor és azt fogják hinni, hogy krumplit akarunk lopni a zsákjainkkal.Smiley
Egyébként bocsi, de én kb 100 méterre fogok dolgozni. Egy adag ruhával viszont megtámadlak titeket!

Nem baj hogy piac lesz! Oké ruha az jöhet! köszi!
világító mellénybe pedig csak nem néznek krumplibugázó csapatnak Smiley
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #73 Dátum: 2007 Február 27, 17:19:06 »

Sziasztok!
szombaton akkor 9 órakor találkozunk a lelkes szeméthuszárokkal a Salgótarjáni utca és a ... körút sarkán, ahol az 1es vili is jár! az út túloldalán van az MTK stadion!
engem pedig felismerhettek a CGZ rendszámú ecsetmetál fehér szinű R4 F6  azaz dobozos kisáruszállító renault r4 autóról!
Akkor hányan is leszünk?
Mi se egyedül jövünk, zsákot és kesztyűt mi is hozunk,de ha tudsz te is hozzál magaddal!

Zöld újsággal dijazunk minden résztvevőt!

Ja és újabb akciók:

A nógrádmegyeri szegény gyerköcöknek továbbra is várjuk a feleslegessé vált, használt gyerek, kölyök ruhákat, tartós élelmiszert ( az időpont még nincs meg ide mikor megyünk,de szervezem az időpontot, felvesszük a kapcsolatot a nógrádmegyeri családsegítővel is), valamint ha van használt játékod, amit sajnálnál kidoni,de otthon kerülgetni se akarod,

március 16-18-ig veszprémi Mini évadnyitó találkozó keretein belül megyünk a veszprémi "gyerekvárosba" oda vinnénk játékokat kislurkóknak!

Hungária krt- Salgótarjáni sarok.

Még kurvára piac lesz akkor és azt fogják hinni, hogy krumplit akarunk lopni a zsákjainkkal.Smiley
Egyébként bocsi, de én kb 100 méterre fogok dolgozni. Egy adag ruhával viszont megtámadlak titeket!

Rulezka
« Hozzászólás #72 Dátum: 2007 Február 27, 16:23:22 »

Sziasztok!
szombaton akkor 9 órakor találkozunk a lelkes szeméthuszárokkal a Salgótarjáni utca és a ... körút sarkán, ahol az 1es vili is jár! az út túloldalán van az MTK stadion!
engem pedig felismerhettek a CGZ rendszámú ecsetmetál fehér szinű R4 F6  azaz dobozos kisáruszállító renault r4 autóról!
Akkor hányan is leszünk?
Mi se egyedül jövünk, zsákot és kesztyűt mi is hozunk,de ha tudsz te is hozzál magaddal!

Zöld újsággal dijazunk minden résztvevőt!

Ja és újabb akciók:

A nógrádmegyeri szegény gyerköcöknek továbbra is várjuk a feleslegessé vált, használt gyerek, kölyök ruhákat, tartós élelmiszert ( az időpont még nincs meg ide mikor megyünk,de szervezem az időpontot, felvesszük a kapcsolatot a nógrádmegyeri családsegítővel is), valamint ha van használt játékod, amit sajnálnál kidoni,de otthon kerülgetni se akarod,

március 16-18-ig veszprémi Mini évadnyitó találkozó keretein belül megyünk a veszprémi "gyerekvárosba" oda vinnénk játékokat kislurkóknak!

RNIE
« Hozzászólás #71 Dátum: 2007 Február 25, 10:14:47 »

nincs is porontyod

mikor anyámék kérdezték, hogy mit vegyenek a kiscsávónak karácsonyra én rögtön mondtam, hogy lengéscsillapítót
4et
de ilyenek miatt néha elröprengek rajta Grin
RNIE
« Hozzászólás #70 Dátum: 2007 Február 25, 10:09:22 »

nincs is porontyod
mert nem vagyok felelőtlen!!!ha kérdezné:apaaa,hojvan az empikejék?mit mondanék neki?te bele tudnál nézni az ártatlan,könnyes gyermeki szempárba és azt mondani:fiam,légy erős,nekünk gullideckel van,játssz avval?hát köszönöm,ilyen világban ne nőjön fel Grin
Holló
« Hozzászólás #69 Dátum: 2007 Február 25, 10:02:32 »

az én gyermekem imádna Empi kerekeket görgetni felhőtlenül kacagva a kertben,de sajna nem teheti meg.Valami? Roll Eyes
nincs is porontyod
te akarsz kacagni és gurigálni  Grin
mikor anyámék kérdezték, hogy mit vegyenek a kiscsávónak karácsonyra én rögtön mondtam, hogy lengéscsillapítót
4et
RNIE
« Hozzászólás #68 Dátum: 2007 Február 25, 09:38:06 »

bármilyen kisgyerekes gyűjtéses cuccban benne vagyok.
az én gyermekem imádna Empi kerekeket görgetni felhőtlenül kacagva a kertben,de sajna nem teheti meg.Valami? Roll Eyes
Holló
« Hozzászólás #67 Dátum: 2007 Február 25, 09:29:18 »

jövő7 szombaton akkor ugye jöttök?

jövő7 folyamán kiírom mikor, hol találkozunk!
tudod a szemétgyűjtés miatt!!

és még valami MÁS:
http://www.origo.hu/itthon/20070222szecseny.html

a jövőhétvége jó
a másik egy igen érdekes kérdés
szerintem abból kimaradok, de bármilyen kisgyerekes gyűjtéses cuccban benne vagyok.
ha érdekel valakit indokolok is  Cheesy
Rulezka
« Hozzászólás #66 Dátum: 2007 Február 23, 09:58:56 »

jövő7 szombaton akkor ugye jöttök?

jövő7 folyamán kiírom mikor, hol találkozunk!
tudod a szemétgyűjtés miatt!!

és még valami MÁS:
http://www.origo.hu/itthon/20070222szecseny.html

szerintetek tudnánk értük tenni valamit?
mondjuk megpakolhatnánk 1-2 kocsit ruhával, tartós élelmiszerrel és elmehetnénk oda egyszer,nemde?
főleg kisgyerekeket támogathatnánk, mert azért ez elég súlyos!
tudom máshol mások is élnek így,de a napi jó cselekedetünknek az is jót tenne, ha 1x támogatnánk őket,nemde?
« Utoljára szerkesztve: 2007 Február 23, 10:04:17 írta Rulezka »
Holló
« Hozzászólás #65 Dátum: 2007 Február 19, 23:12:54 »

a maszkot gondoltam, csak úgy jött le, mintha maszkot is vagyünk fel Smiley
csak, ha nagyon komoly a szájszag  Grin
Rulezka
« Hozzászólás #64 Dátum: 2007 Február 19, 18:07:58 »

hát ezt ki kéne találni
a maszk festősablon
a maszkot gondoltam, csak úgy jött le, mintha maszkot is vagyünk fel Smiley
Holló
« Hozzászólás #63 Dátum: 2007 Február 19, 17:52:26 »

hát ezt ki kéne találni
a maszk festősablon
Rulezka
« Hozzászólás #62 Dátum: 2007 Február 19, 17:38:24 »

maszk? milyen maszk? Shocked
mellényem nekem is van,de kell? mindenkin lesz?
Rulezka
« Hozzászólás #61 Dátum: 2007 Február 19, 17:38:02 »

asszem 700 forint egy mellény, bármelyik otós boltban
a maszkot 5 perc alatt megcsinálom
maszk? milyen maszk? Shocked
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #60 Dátum: 2007 Február 19, 16:44:15 »

Nekem van mellényem.  maszkom nincs! Smiley

Holló
« Hozzászólás #59 Dátum: 2007 Február 19, 15:41:55 »

szió
sikerült mellényt kreálni?

remélem mindenki készül a jövő7 szombati szeméthuszárkodásra?  Grin
Rulezka
« Hozzászólás #58 Dátum: 2007 Február 19, 15:28:40 »

persze, de nem fogok elmerülni a részletekbe és nem fogok előzetes logoterveket bemutatni.
kaptok, amit kaptok  Grin

szió
sikerült mellényt kreálni?

remélem mindenki készül a jövő7 szombati szeméthuszárkodásra?  Grin
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #57 Dátum: 2007 Február 16, 14:54:54 »

A salgótarjáni útnak az a része jó, de ott olyan nagy dzsuvát én még nem láttam, raádásul hétvégén piac is van. Amiről én beszélek az gázművek mögötti rész. Szipusok, csövik, hernyósok és környékbeli őshonos dakoták kedvelt gyülekezőhelye.Smiley Egyébként a kerület rendszeresen ráereszt néhány tucat közmunkást a területre néhány konténernyi szemetet összegyűjtve, de az eredmény max egy hétig tart, mert kiváló hely a szemétlerakásra. Persze ettől függetlenül meg lehet csinálni, ráadásul lehet a buli ottalvós is, megszervezem a védelmet és lehet, hogy részervezem a bulira a tavasztól őszig arrafelé élő Bangó urat is, akinek a dumájától be lehet halni de nagyon.Smiley

Rulezka
« Hozzászólás #56 Dátum: 2007 Február 16, 13:31:22 »

csak zöld lapok vannak benne?  Grin
nem dehogy!
ez az újság neve hogy ZÖLD újság és többek közt környezetvédelemmel is foglalkozik,de ha beleolvastok megtudjátok, hogy miért nem a mélyalmos tojást kellene venni (az a legxarabb) stb
Holló
« Hozzászólás #55 Dátum: 2007 Február 16, 13:27:46 »

minden megjelenő és szemthuszárként résztvevőnek 1 ajándék ZÖLD újság lesz a jutalma tőlem!
(hozzátenném van 1 úgymond szponzorom, akitől kapok ilyen újságot, ha másodjára többen jöttök mind 50 fő akko rtöbbet fogok tőle kérni)
így talán tudunk motiválni MINDENKIT aki eljön innen a fórumból vagy nem csak a fórumból!

csak zöld lapok vannak benne?  Grin
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #54 Dátum: 2007 Február 16, 13:10:54 »

nem hülyeség,de szerintem első körben csak mi gyűjtsünk, másodjára pedig majd megpróbáljuk őket bevonni valahogyan!

így gondoltam én is.

Rulezka
« Hozzászólás #53 Dátum: 2007 Február 16, 12:43:32 »

minden megjelenő és szemthuszárként résztvevőnek 1 ajándék ZÖLD újság lesz a jutalma tőlem!
(hozzátenném van 1 úgymond szponzorom, akitől kapok ilyen újságot, ha másodjára többen jöttök mind 50 fő akko rtöbbet fogok tőle kérni)
így talán tudunk motiválni MINDENKIT aki eljön innen a fórumból vagy nem csak a fórumból!
Rulezka
« Hozzászólás #52 Dátum: 2007 Február 16, 12:41:19 »

Nem hüjeség amit a partizán mond, mert az valamilyen szinten karítatív és példamutató is, ráadásul bevonhatnánk a hajléknélkülieket is idővel.....
nem hülyeség,de szerintem első körben csak mi gyűjtsünk, másodjára pedig majd megpróbáljuk őket bevonni valahogyan!
Oldalak: 1 2 [3] 4 5
Nyomtatás

Ugrás: