www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 14, 00:42:57

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921214 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Melyik a kakukktojas?
ezegyszmájli
Kakukktojas
Tyuktojas
[you]

Oldalak: 1 ... 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 ... 39
Nyomtatás
Szerző Téma: Tesztpálya, avagy probálkozások  (Megtekintve 753405 alkalommal)
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #584 Dátum: 2008 Március 04, 08:18:42 »

Most mar lehet ugy esemenyt letrehozni a naptarban, hogy nem nyilik neki uj topic vhol a forumban. E ööm. E bódottá.

wow
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #583 Dátum: 2008 Március 04, 06:04:27 »

Látom, turkálsz Te is! :-)
Hat annyira nem, mer' ma' megint kifolyik a szemem, most fejeztem be egy munkat, ma hajnalban kerult ki elesbe egy nagy valtoztatas, 99%ban kesz van, ugyh megyek aludni :-) A forum gombjait es a nemszep szovegek css tulajdonsagait majd ma ejjel megcsinalom itt a forumon (legalabbis igy tervezem).

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #582 Dátum: 2008 Március 04, 06:01:54 »

Látom, turkálsz Te is! :-)
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #581 Dátum: 2008 Március 04, 06:00:46 »

Most mar lehet ugy esemenyt letrehozni a naptarban, hogy nem nyilik neki uj topic vhol a forumban. E ööm. E bódottá.

Nem elérhető myoand

« Hozzászólás #580 Dátum: 2008 Március 03, 21:36:54 »

és ma már nem is először
Wink"...az vesse rám az első követ..." Wink
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #579 Dátum: 2008 Március 03, 21:33:09 »

valszleg rosszul fogalmaztam

és ma már nem is először
Nem elérhető myoand

« Hozzászólás #578 Dátum: 2008 Március 03, 21:27:27 »

ismét sikerült jó nagy hülyeséget írnod. a senior, vaskos trágárságokat??? miről beszélsz te???
Félreértettél: ez egy példa volt, valszleg rosszul fogalmaztam
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #577 Dátum: 2008 Március 03, 21:23:29 »

Ahha...  hát örülök, hogy ennyi idő után valakitől megtudhattam Smiley  Te Senior, csak zárójelben jegyzem meg, hogy én sem irtam Neked sosem, bármilyen vaskos trágársággal füszerezted bármikor is soraidat. Ne neveljük már itt egymást, szerintem mindketten túlkorosak vagyunk már ehhez..! Amugy, aki tud olvasni,  az talán fel is fogja mit és miért irtam, és mit nem irtam..  Részemről le van zárva az ügy.

ismét sikerült jó nagy hülyeséget írnod. a senior, vaskos trágárságokat??? miről beszélsz te???
Nem elérhető myoand

« Hozzászólás #576 Dátum: 2008 Március 03, 21:23:04 »

arra kérlek, a jövőben ne szólj hozzám.
én nem fogok neked írni, ezt ígérem.
kösz.
Nem kéne rögtön megsértődni kedves Kollega, -főként, ha Te sérted meg elsőként a másikat Smiley
Én viszont sosem igérek semmit, -de azt mindig megtartom Smiley
Részemről azonban nincs harag Smiley
Ha megbántottnak érzed magad, -én kérek elnézést érte Smiley
Nem elérhető myoand

« Hozzászólás #575 Dátum: 2008 Március 03, 21:15:16 »

nnnno, megpróbálom megvilágítani a helyzetet...

szóval adva van egy bogarad, amiben már kehes a motor, bütykölni még lehetne, de igazán már sose lesz jó. neked meg se időd, se tudásod nincs, hogy kicseréld.

van egy másik, sokal jobb motor. proti meg nem kevés munkával, ingyen kicseréli neked, de még nem volt ideje gyújtást meg karbit állítani, ezt be is jelenti, meg azt is, hogy ha majd kialudta magát, akkor beállítja majd a gyújtást is, meg a karbit is.

no erre jössz te azzal a szöveggel, hogy bazmeg, szar ez az egész.

háááát, szerintem nem kéne.
Jo a hasonlat, a javulásnak már eredményei vannak, -hála a kritikának Smiley
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #574 Dátum: 2008 Március 03, 21:13:16 »

Ahha...  hát örülök, hogy ennyi idő után valakitől megtudhattam Smiley  Te Senior, csak zárójelben jegyzem meg, hogy én sem irtam Neked sosem, bármilyen vaskos trágársággal füszerezted bármikor is soraidat. Ne neveljük már itt egymást, szerintem mindketten túlkorosak vagyunk már ehhez..! Amugy, aki tud olvasni,  az talán fel is fogja mit és miért irtam, és mit nem irtam..  Részemről le van zárva az ügy.

arra kérlek, a jövőben ne szólj hozzám.
én nem fogok neked írni, ezt ígérem.
kösz.
Nem elérhető myoand

« Hozzászólás #573 Dátum: 2008 Március 03, 21:11:54 »

Szerintem igényesség kérdése, hogy valaki ilyet ír, főleg indulatoktól mentesen...
Ahha...  hát örülök, hogy ennyi idő után valakitől megtudhattam Smiley  Te Senior, csak zárójelben jegyzem meg, hogy én sem irnék Neked sosem, bármilyen vaskos trágársággal füszereznéd bármikor is soraidat. Ne neveljük már itt egymást, szerintem mindketten túlkorosak vagyunk már ehhez..! Amugy, aki tud olvasni,  az talán fel is fogja mit és miért irtam, és mit nem irtam..  Részemről le van zárva az ügy.
« Utoljára szerkesztve: 2008 Március 03, 21:31:17 írta myoand »
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #572 Dátum: 2008 Március 03, 21:08:43 »

szerintem betűtipusokon lehetne faragni. a privát üzenetes sor, amit le lehet nyitni kicsi, az új hozzászólás és a többi 3 duma font-ja ronda, a privátnál télleg hülyeség a gomb felirata, de ezek totál apróságok, jól működik, a kép módosítás királyság

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...

« Hozzászólás #571 Dátum: 2008 Március 03, 20:56:08 »

1.Semmi nem jön be normálisan.
2.Teletüzdelt a rendszer fölösleges nyúgökkel: tárgyat irni kötelező privát üzihez: miért???  Nem küldhetem el, ha közben jött más üzenet.. , miért??  Abszolut blőd, hogy az üzenet vagy hozzászólás alján  "új üzenet" gomb és "új hozzászólás" gomb van:  Hát már megirtam!!???: csak elküldeni akarom..!
3.Miért nincs jogom a saját hozzászólásomat utólag törölni, ha ugy gondolom????
Nézetem szerint ezek egy része értelmetlen, más része fölösleges, harmad része pedig korlátozza az egyén szabadságát, egyszóval nyügössé teszi  a dolgokat.
Természetesen, ami jó, azzal semii bajom: pl. kis képek...

Szerintem igényesség kérdése, hogy valaki ilyet ír, főleg indulatoktól mentesen...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #570 Dátum: 2008 Március 03, 20:54:01 »

Ez nem indulat kérdése, már bocs, -részemről nincs is Smiley A helyesirásommal sosem volt baj, -elárulom, jóllehet nem hiszem, hogy a fórum elsödleges fontossága a magyar helyesirás szabályainak maradéktalan alkalmazásában rejlik. Ami meg az általad emlitett személyt illeti, egyrészt sem őt, sem elfoglaltságait nem ismerem, másrészt nem tevékenységének kritikája rejlik soraimban, hanem a rendszer müködésének anomáliája! Ez két abszolúte különböző dolog. Természetesen, akik bármit is tesznek ilyen közügyekben, megbecsülés és köszönet illeti Smiley

nnnno, megpróbálom megvilágítani a helyzetet...

szóval adva van egy bogarad, amiben már kehes a motor, bütykölni még lehetne, de igazán már sose lesz jó. neked meg se időd, se tudásod nincs, hogy kicseréld.

van egy másik, sokal jobb motor. proti meg nem kevés munkával, ingyen kicseréli neked, de még nem volt ideje gyújtást meg karbit állítani, ezt be is jelenti, meg azt is, hogy ha majd kialudta magát, akkor beállítja majd a gyújtást is, meg a karbit is.

no erre jössz te azzal a szöveggel, hogy bazmeg, szar ez az egész.

háááát, szerintem nem kéne.
Nem elérhető myoand

« Hozzászólás #569 Dátum: 2008 Március 03, 20:51:50 »

amúgy van törlés...
már.. Smiley
Hvala liepo Smiley Smiley
Nem elérhető myoand

« Hozzászólás #568 Dátum: 2008 Március 03, 20:46:22 »

Először is tanulj meg lsz. indulatok nélkül, a magyar helyesírás szabályai szerint írni..

Ez nem indulat kérdése, már bocs, -részemről nincs is Smiley A helyesirásommal sosem volt baj, -elárulom, jóllehet nem hiszem, hogy a fórum elsödleges fontossága a magyar helyesirás szabályainak maradéktalan alkalmazásában rejlik. Ami meg az általad emlitett személyt illeti, egyrészt sem őt, sem elfoglaltságait nem ismerem, másrészt nem tevékenységének kritikája rejlik soraimban, hanem a rendszer müködésének anomáliája! Ez két abszolúte különböző dolog. Természetesen, akik bármit is tesznek ilyen közügyekben, megbecsülés és köszönet illeti őket:)
« Utoljára szerkesztve: 2008 Március 03, 20:53:50 írta myoand »

« Hozzászólás #567 Dátum: 2008 Március 03, 20:41:03 »

nem is kell. én vállalom, amit leírok. módosítani lehet, akár egy szpészre is, ha valaki mindenáron törölni akar.
amúgy van törlés...

« Hozzászólás #566 Dátum: 2008 Március 03, 20:40:18 »

Van már törlés gombotok?

nem is kell. én vállalom, amit leírok. módosítani lehet, akár egy szpészre is, ha valaki mindenáron törölni akar.
1303LS
« Hozzászólás #565 Dátum: 2008 Március 03, 20:38:07 »

je, megvan a törlés gomb. Nektek?
stone
Janikám mindnek OK.  Grin
1303LS
« Hozzászólás #564 Dátum: 2008 Március 03, 20:37:33 »

próba
Mááá van törlés
Nem elérhető tesztjani

« Hozzászólás #563 Dátum: 2008 Március 03, 20:37:16 »

je, megvan a törlés gomb. Nektek?
stone
Nem elérhető tesztjani

« Hozzászólás #562 Dátum: 2008 Március 03, 20:36:54 »

próba
1303LS
« Hozzászólás #561 Dátum: 2008 Március 03, 20:27:14 »

Van már törlés gombotok?
Nincs
Csak módosítás.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #560 Dátum: 2008 Március 03, 20:25:53 »

Van már törlés gombotok?
1303LS
« Hozzászólás #559 Dátum: 2008 Március 03, 20:23:03 »

2.Teletüzdelt a rendszer fölösleges nyúgökkel: tárgyat irni kötelező privát üzihez: miért???  Nem küldhetem el, ha közben jött más üzenet.. , miért??  Abszolut blőd, hogy az üzenet vagy hozzászólás alján  "új üzenet" gomb és "új hozzászólás" gomb van:  Hát már megirtam!!???: csak elküldeni akarom..!
Nézetem szerint ezek egy része értelmetlen, más része fölösleges, harmad része pedig korlátozza az egyén szabadságát, egyszóval nyügössé teszi  a dolgokat.
1. Majd javul a helyzet csak a kivitelezőnek is van más dolga meg gondolom pihenni is kell neki. Egyébként ha mindent jól tudok teljesen ingyen csinálja a szabad idejében.
2.Első dolgom az új motoron egy privát üzenet megválaszolása volt és nem volt tárgya.
A fölösleges dolgok gondolom majd ki lesznek irtva.
3. A törlést én egy részről úgy gondolom, hogy ha valamit leírtam akkor vállalom is azt, a másik viszont ha már lehet akkor tényleg van értelme néha a fölösleges dolgokat kitörölni. Szóval nem tudom eldönteni mi lenne a jobb.
SZVSZ várjunk türelemmel.
Ja és mellesleg az egész motorcserének nem a cicoma volt a lényege, hanem a közel 1000 tag napi adatmennyéségét a régi rendszer már nem tudta megfelellően kezelni, ennek megoldását látják az okoso a frissítésben.
Szóval a nagy dolgok a háttérben történnek.

« Hozzászólás #558 Dátum: 2008 Március 03, 20:18:14 »

Nem gondolnám, hogyha valami xar, azt jönak kéne becézni Smiley Mint mondtam, a véleményemmel maradéktalanul egyetértek, személyeskedés pedig nem lelhető fel soraimban Smiley

Először is tanulj meg lsz. indulatok nélkül, a magyar helyesírás szabályai szerint írni...

Az, hogy a saját véleményeddel egyetértesz, valamilyen szinten tiszteletreméltó.

A magam részéről Protheus munkája még tiszteletreméltóbb, egy jobb motort faragott a múlt éjjel a fórum alá, mert a régi már nem bírta a terhelést. Mindezt a saját szabadidejéből, ingyen csinálta, nem kis munkával, zökkenőmentesen.
Lehet, hogy adódik még itt-ott hiba, ezen -ha lehet- javítani fog. Ezért célszerű a pontos hibát-észrevételt konkrétan leírni. Az, hogy "ez szar" nem elég. Becézni sem muszáj.

Kérem, hogy fogd magad egy kicsit vissza, és pontosan írd meg lsz., mi az ami szerinted nem úgy működik, ahogy szeretnéd.
Nem elérhető myoand

« Hozzászólás #557 Dátum: 2008 Március 03, 20:11:20 »

ezt talán nem így, nem ebben a stílusban kellene...
Nem gondolnám, hogyha valami xar, azt jónak kéne becézni Smiley Mint mondtam, a véleményemmel maradéktalanul egyetértek, személyeskedés pedig nem lelhető fel soraimban Smiley
« Utoljára szerkesztve: 2008 Március 03, 20:14:15 írta myoand »
Nem elérhető myoand

« Hozzászólás #556 Dátum: 2008 Március 03, 20:01:23 »

Nem beleszólni akarok, de ha leírnád mi az ami konkrétan nem jól működik nálad azzal talán még segítenél is.
Így csak.....

« Hozzászólás #555 Dátum: 2008 Március 03, 19:53:52 »

Már ne is haragudjál, kedves Illetékes Kollega, de felháboritóan brutálisan értelmetlen és szar lett az oldaol múködése!!   Ami eddig jó, volt, azt miért kellett elrontani?????  Teljesen elmeháborodottan müködnek a dolgok!! Ha változtattok, akkor ne hülyeségeket csináljatok!!
Ez természetesen saját véleményem, -amellyel maradéktalanul egyetértek !
Köszönöm!

ezt talán nem így, nem ebben a stílusban kellene...
1303LS
« Hozzászólás #554 Dátum: 2008 Március 03, 19:45:47 »

Már ne is haragudjál, kedves Illetékes Kollega, de felháboritóan brutálisan értelmetlen és szar lett az oldaol múködése!!   Ami eddig jó, volt, azt miért kellett elrontani?????  Teljesen elmeháborodottan müködnek a dolgok!! Ha változtattok, akkor ne hülyeségeket csináljatok!!
Köszönöm!
Nem beleszólni akarok, de ha leírnád mi az ami konkrétan nem jól működik nálad azzal talán még segítenél is.
Így csak.....
Nem elérhető myoand

« Hozzászólás #553 Dátum: 2008 Március 03, 19:44:02 »

Már ne is haragudjál, kedves Illetékes Kollega, de felháboritóan brutálisan értelmetlen és szar lett az oldaol múködése!!   Ami eddig jó, volt, azt miért kellett elrontani?????  Teljesen elmeháborodottan müködnek a dolgok!! Ha változtattok, akkor ne hülyeségeket csináljatok!!
Köszönöm!
1303LS
« Hozzászólás #552 Dátum: 2008 Március 03, 19:43:37 »

Nekem eddig amik tetszenek.
A gombok jól fekerültek nem fog mindenki vaktában beírogatni, jobban rá van kényszerítva az idézésre.
A kiskép/nagykép megoldás na az valami fergeteges.
Gombok ikonok majd alakulnak.
Gratula Proti, és köszönjük. 

Ja és ha még biztonságosabb is akkor meg pláne jó, kisebb az esélye hogy ilyen hausatz féle "egyének" jól begyűjtögessék a mailcímeinket.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #551 Dátum: 2008 Március 03, 19:39:01 »

kurvajó az uj szisztem a kis képekkel és csak akkor nagy ha kattintasz rá
nekem ez kurvára ok  grat
végre nem kell megnéznem esténként 40m2-ben a maresz és a sparkéfer garázsát  Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #550 Dátum: 2008 Március 03, 16:12:04 »

ie alatt sem latom a pirosikszet.
Ja, de. Ma' latom. Es csak ie alatt. ff siman nem rak oda semmit. :-) Majd megnezem, thx! :-)

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #549 Dátum: 2008 Március 03, 16:11:04 »

ie alatt sem latom a pirosikszet.

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #548 Dátum: 2008 Március 03, 16:08:51 »

hát, nekem kurvára nem ajakszosan szerkeszt a módosít gomb.
meg itt fent az ikon az üzenetem tárgya előtt elment vadászni:

ezitt:
http://www.bogarhatu.hu/forum/Themes/default/images/post/.gif
Honnan hianyzik neked ikon (konkretan)?

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #547 Dátum: 2008 Március 03, 15:51:26 »

az (uj) gombos problemara gondolsz? Nalam mukodik, meg akiket kerdeztem azoknal is. Probald ujra, lepj ki es be, aztan figyeld az uj gombot, klikkelj ra. Ahogy AZS is mondta, csak akkor ugrik oda a megfelelo hozzaszolasra, ha betoltodott az egesz oldal, a legutolso betuig, addig nem! Lehet, hogy a regieket 'elfelejtette', de a mostantol - szamodra - uj hozzaszolasokkal mukodnie kell(ene). Nezd meg legyszi', ha nem, akkor ejjel igyekszem kitalalni, h mi van vele.

ja akkor értem
szval akkor ma reggeltől indul az időszámítás
ok így már vágom kköszi

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #546 Dátum: 2008 Március 03, 15:49:46 »

amit én válaszoltam, az nem jött be?

sajnos nem vagy nem várok 2 percnél tovább nemtom

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #545 Dátum: 2008 Március 03, 15:48:43 »

a legfrissebb hozzászólásnál a hozzászólás címétől balra nekem folyton piros X van

rosszul mondom. kdf-nél meg pityubánál ez van:

http://www.bogarhatu.hu/forum/Themes/default/images/post/.gif

és bácsi is ezt mondja  Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Oldalak: 1 ... 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 ... 39
Nyomtatás

Ugrás: