www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 23:09:53

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 151 152 153 154 155 [156] 157 158 159 160 161 ... 547
Nyomtatás
Szerző Téma: Buszos topic !  (Megtekintve 5278006 alkalommal)
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #15661 Dátum: 2010 November 01, 14:32:20 »

én társulok a benzinbe aztán majd elhéderelünk amíg a gyerkőcöket tréningelitek.
jahh,majd a végénn betársulok énis,meg még páran,aztánn lesz egy teli busz Grin
ahova már gyerek nem fér úgysem,de akkor már csak a piát kell öszedobni,de akkor már mehetnénk mondjuk t.örsre is Grin Grin Grin

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #15660 Dátum: 2010 November 01, 14:29:00 »

nagyon szívesen részt vennék benne és felajánlom magam mint sofőrt és a buszomat
de nincs pénzem benzinre !
ha valaki megszponzorálja a dolgot üzemanyagügyileg akkor részemről ok , ott leszek ahol kell amikor kell !
én társulok a benzinbe aztán majd elhéderelünk amíg a gyerkőcöket tréningelitek.

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #15659 Dátum: 2010 November 01, 12:29:12 »

Hanyinak!

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #15658 Dátum: 2010 November 01, 09:26:13 »

Hanyinak!

[a csatolmányt egy admin törölte]

Nem elérhető Dr.gonzo

« Hozzászólás #15657 Dátum: 2010 Október 31, 20:09:59 »

Szervusztok Buszosok!

Gyors segítségeteket szeretném kérni az iszapkatasztrófában érintettek megsegítésében! Az ottani gyerekeknek szeretnék egy egynapos, buszos kirándulást szervezni a jövő hét végére, mert a hírek szerint az emberek kezdenek belefásulni a megpróbáltatásokba. A célom, hogy élményt adjunk a gyermekeknek, és egy kis pihenést a szüleiknek. Kérlek mielőbb jelezzétek itt a fórumon, ha csatlakozni tudnátok hozzánk, kockabuszosokhoz!

Köszönöm
 Balázs
Hogy tiszta legyen a kép:  egy telefonos megbeszélés után ezt az emilt irtam a devecseri plébánosnak:

Kedves Miklós Atya!

[...]
Arra gondoltam, hogy szerveznék egy egynapos kirándulást a katasztrófában érintett gyermekek számára. Előzetesen becsülve körülbelül 5-10 kisbuszt tudnék mozgósítani, ami 25-50 gyermek szállítását teszi lehetővé. A célom ezzel az, hogy a szülőknek lehetősége legyen olyan teendők elvégzésére/végiggondolására, amihez nagyobb nyugalomra lenne szükségük. Ugyanakkor a gyermekek élménye talán jelenthet egy színes foltot a keserű körülményekben a szülők számára is.

Én a jövő szombatra vagy vasárnapra gondoltam, mint időpontra. Kb. 10.00 órára érnénk a plébániára, és tudnánk elkezdeni a gyermekek összeszedését. Ha címeket kapunk, akkor szétszéledünk és felvesszük a gyermekeket, vagy pedig egy közös gyülekezőhelyen vesszük fel őket. A kirándulással a Somlót vagy a Csobáncot céloznánk meg, és sötétedéssel érnénk haza. Mindenkit lakhelyre szállítanánk. A gyermekek élelmezését biztosítjuk. (Délben szendvicsek, késő délután egy bogrács meleg étel.) Rossz idő esetére is kitalálunk valamit.

Kérem jelezze, hogy egy ilyen kirándulás segítséget jelent-e Önöknek, és ha igen, akkor melyik nap legyen, és miben szervezzük másképpen, hogy még jobb legyen. Mindenképpen segítséget szeretnénk nyújtani, tehát bármire nyitottak vagyunk! A lényeg, hogy a buszainkkal rendelkezésükre állunk egy napig bármilyen célra. A kirándulás egy javaslat.

[...]

nagyon szívesen részt vennék benne és felajánlom magam mint sofőrt és a buszomat
ha valaki megszponzorálja a dolgot üzemanyagügyileg akkor részemről ok , ott leszek ahol kell amikor kell !
sajnos nállam is ugyan ez a szitu Sad Sad
egy fillérem sincs benzinre...
pedig jólenne...

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #15656 Dátum: 2010 Október 31, 20:04:43 »

Szervusztok Buszosok!

Gyors segítségeteket szeretném kérni az iszapkatasztrófában érintettek megsegítésében! Az ottani gyerekeknek szeretnék egy egynapos, buszos kirándulást szervezni a jövő hét végére, mert a hírek szerint az emberek kezdenek belefásulni a megpróbáltatásokba. A célom, hogy élményt adjunk a gyermekeknek, és egy kis pihenést a szüleiknek. Kérlek mielőbb jelezzétek itt a fórumon, ha csatlakozni tudnátok hozzánk, kockabuszosokhoz!

Köszönöm
 Balázs
Hogy tiszta legyen a kép:  egy telefonos megbeszélés után ezt az emilt irtam a devecseri plébánosnak:

Kedves Miklós Atya!

[...]
Arra gondoltam, hogy szerveznék egy egynapos kirándulást a katasztrófában érintett gyermekek számára. Előzetesen becsülve körülbelül 5-10 kisbuszt tudnék mozgósítani, ami 25-50 gyermek szállítását teszi lehetővé. A célom ezzel az, hogy a szülőknek lehetősége legyen olyan teendők elvégzésére/végiggondolására, amihez nagyobb nyugalomra lenne szükségük. Ugyanakkor a gyermekek élménye talán jelenthet egy színes foltot a keserű körülményekben a szülők számára is.

Én a jövő szombatra vagy vasárnapra gondoltam, mint időpontra. Kb. 10.00 órára érnénk a plébániára, és tudnánk elkezdeni a gyermekek összeszedését. Ha címeket kapunk, akkor szétszéledünk és felvesszük a gyermekeket, vagy pedig egy közös gyülekezőhelyen vesszük fel őket. A kirándulással a Somlót vagy a Csobáncot céloznánk meg, és sötétedéssel érnénk haza. Mindenkit lakhelyre szállítanánk. A gyermekek élelmezését biztosítjuk. (Délben szendvicsek, késő délután egy bogrács meleg étel.) Rossz idő esetére is kitalálunk valamit.

Kérem jelezze, hogy egy ilyen kirándulás segítséget jelent-e Önöknek, és ha igen, akkor melyik nap legyen, és miben szervezzük másképpen, hogy még jobb legyen. Mindenképpen segítséget szeretnénk nyújtani, tehát bármire nyitottak vagyunk! A lényeg, hogy a buszainkkal rendelkezésükre állunk egy napig bármilyen célra. A kirándulás egy javaslat.

[...]

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető madarka

T3 Caravelle 1.9 WBX

« Hozzászólás #15655 Dátum: 2010 Október 31, 19:32:21 »

Szervusztok Buszosok!

Köszönöm
 Balázs

Kedves Miklós Atya!

[...]

[...]

Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #15654 Dátum: 2010 Október 31, 16:58:02 »

...alessza Smiley köszi...zaklatom
Nem elérhető _NagyG

« Hozzászólás #15653 Dátum: 2010 Október 31, 16:57:08 »

keresek olyan képet amin egy hajszáritóra hasonlito ventillátor van , középen a tengelynél sziv és az oldalán egy csonkon fujja ki, 12V-os ....valaki árult is ilyet, de már régebben....köszi

(Rnie....rajz most nem jó Smiley )

Tati árult ilyet.

G.

https://www.facebook.com/milleniumflakon

alul felni-felül ház-elől kocka-hátul ráz
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #15652 Dátum: 2010 Október 31, 16:55:16 »

keresek olyan képet amin egy hajszáritóra hasonlito ventillátor van , középen a tengelynél sziv és az oldalán egy csonkon fujja ki, 12V-os ....valaki árult is ilyet, de már régebben....köszi

(Rnie....rajz most nem jó Smiley )
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #15651 Dátum: 2010 Október 29, 21:27:57 »

...megkerestek engem is állófütéssel kapcsolatban ... ha jól sejtem olyan összekötő csöre lenne szükség ami a fütőkályhától a tank mellett vezeti be a meleglevegőt az utastérbe, szögletes keresztmetszetü...ha lenne vaalakinek ilyesmi elfekvőbe jelezze már privátba...köszönöm
Nem elérhető Pallus

« Hozzászólás #15650 Dátum: 2010 Október 29, 16:50:33 »

Tud valaki mestert, aki állófűtéshez ért Tapolca környékén? Beszerelés lenne...

Volkswagen Transpoter Type2 1979
Vespa PX 200 1981
http://vwt2.blogspot.com
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #15649 Dátum: 2010 Október 28, 21:50:16 »

...most csak egy gyors skiccre futotta Grin
én inkább két  törpét festenék az utastérbe : morgót és szundit.

RNIE
« Hozzászólás #15648 Dátum: 2010 Október 28, 21:34:16 »

Grin
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #15647 Dátum: 2010 Október 28, 21:32:08 »

...most csak egy gyors skiccre futotta Grin

Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #15646 Dátum: 2010 Október 28, 21:15:33 »

esetleg ha megfestenéd a doka a lakatosnál c.képet.. Grin
na az felérne a magyarok bejövetelével Cool

RNIE
« Hozzászólás #15645 Dátum: 2010 Október 28, 21:07:59 »

...kicsit más téma, gondoltam ide irom (mert nekem nem nyitottak külön topicot...mint másnak Grin )

esetleg ha megfestenéd a doka a lakatosnál c.képet.. Grin
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #15644 Dátum: 2010 Október 28, 20:52:43 »

...kicsit más téma, gondoltam ide irom (mert nekem nem nyitottak külön topicot...mint másnak Grin )

szóval tudom nem nagy szám (sőt lehet sirva fakad aki ilyet kap) de gondoltam aki, meg kivánná lepni barátait, szeretteit, ellenségét(ez olcsóbb!!) saját járműről készült képpel (olaj)    ....valami közelgő Roll Eyes ünnepre, szoljon privátba és megbeszéljük...

néhány kép (lehet tudok jobbat is rosszabbat is) , hogy kb mire lehet számitani....

(az éles szemüek felfedezhetik, hogy vakolatra gyüjtök) Grin

RNIE
« Hozzászólás #15643 Dátum: 2010 Október 28, 20:41:38 »

Egyre bizonytalanabb vagyok.
tényleg én mondjam meg? Grin Grin
Nem elérhető Kristóf

« Hozzászólás #15642 Dátum: 2010 Október 28, 20:38:43 »

Az én buszomban alapból benne van a Szokol rádio,meg a Junoszty TV.
Mennyi igy a reális ára?
Ja,véletlen éppen ződ-fehér! Grin
Olyan 6,5-7millára saccolnám, hangnyomástól függően  Grin
Nem elérhető Dr.gonzo

« Hozzászólás #15641 Dátum: 2010 Október 28, 20:35:57 »

basszus, rosszkor adtam el, jól felmentek az árak 
de ha ügyesvagy,az enyémet megveheted potom 5 milláért és akkor még mindig tisztes haszonnal tudod továbbadni Wink Wink
nahh??áll az üzlet???

Nem elérhető bszoki

Szoki

« Hozzászólás #15640 Dátum: 2010 Október 28, 20:32:10 »

Köszönöm, de ahogy nézem ez nekem nagy lesz (sejtettem).
Átadnám a lehetőséget az utánam bejelentkezőnek.
Én jelentkeznék következőnek.

Saját felújítás képekben: http://picasaweb.google.com/szokimuhely
Saját felújításom blogban: http://szokibuszo.blogspot.hu/
1975 - VW T2b
1995 - MB W124
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #15639 Dátum: 2010 Október 28, 20:09:13 »

szerintem most mind rakjuk fel a buszainkat,kb.8-10 milla közt a használtautóra és akkor lehet észbekap,hogy olcson adja.... Grin
basszus, rosszkor adtam el, jól felmentek az árak 

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #15638 Dátum: 2010 Október 28, 19:53:23 »

Roll Eyes tudod Te Grin
Egyre bizonytalanabb vagyok.

Tóth Zoltán
RNIE
« Hozzászólás #15637 Dátum: 2010 Október 28, 19:48:44 »

Mennyi igy a reális ára?
Roll Eyes tudod Te Grin
Nem elérhető Dr.gonzo

« Hozzászólás #15636 Dátum: 2010 Október 28, 19:45:49 »

szerintem most mind rakjuk fel a buszainkat,kb.8-10 milla közt a használtautóra és akkor lehet észbekap,hogy olcson adja.... Grin

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #15635 Dátum: 2010 Október 28, 19:45:27 »

...felbecsülhetetlen  Grin
Sokat segitettél! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #15634 Dátum: 2010 Október 28, 19:44:04 »

Mennyi igy a reális ára?

...felbecsülhetetlen  Grin
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #15633 Dátum: 2010 Október 28, 19:43:03 »

Grin ... ráadásul a közeli nagyvárosban Jicsinben található

...nem akarom szapulni, de a kárpitozás elég csunya lett, igy talán 6,5M nál többet lehet nem ér....

de gyanus nekem ez az agregátor .... Grin ...ha még kivülre rakta volna a berántóját ...plágiumot kiáltanék!! Grin

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #15632 Dátum: 2010 Október 28, 19:41:12 »

Az ár alapján igen. Cool
Tudod, néhányan úgy gondolják, ha beleraknak egy hangcuccot, meg két TV-t, akkor már ennyit ér az autó. Smiley
Egyébként viccnek szántam Wink
Mennyi igy a reális ára?

Tóth Zoltán
Nem elérhető Dr.gonzo

« Hozzászólás #15631 Dátum: 2010 Október 28, 19:33:14 »

...felhivom hátha elcserélné a házamra                              .....persze ráfizetek

ha nem elég a tied,szolj,rádobhatjuk az enyim is Wink
majd néha ti alszotok benne,néha meg mi Wink
de a zene.... Wink

Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #15630 Dátum: 2010 Október 28, 19:29:19 »

gondoltam,megnézem most este is,gondoltam biztos észrevették,hogy rossz árat írtak....és igen,ha jol emlékszem 7.5misi volt,mostanra került fel egy plusz kép és az ár is lentebb ment kerek 7 misire Wink Wink
gondolom így már ok a dolog Grin Grin Grin

...felhivom hátha elcserélné a házamra                              .....persze ráfizetek

Nem elérhető Kristóf

« Hozzászólás #15629 Dátum: 2010 Október 28, 17:36:08 »

Most - van benne?  Huh
Az ár alapján igen. Cool
Tudod, néhányan úgy gondolják, ha beleraknak egy hangcuccot, meg két TV-t, akkor már ennyit ér az autó. Smiley
Egyébként viccnek szántam Wink
1303LS
« Hozzászólás #15628 Dátum: 2010 Október 28, 10:06:25 »

Képek a hűtőről! Sajnos mérőszalag nem volt nálam, talán holnap sikerül lemérnem!
Köszönöm, de ahogy nézem ez nekem nagy lesz (sejtettem).
Átadnám a lehetőséget az utánam bejelentkezőnek.
Nem elérhető wattafilling

« Hozzászólás #15627 Dátum: 2010 Október 28, 10:03:30 »

Pár éve, ha jól emlékszem annyiért árulták.
Persze akkor még nem volt benne a 7milliós technika Cool

Most - van benne?  Huh

Most Te fizetsz! Szeretni fogod!
www.icsekk.hu
www.dijnet.hu
Nem elérhető Kristóf

« Hozzászólás #15626 Dátum: 2010 Október 28, 07:16:36 »

700ezerig nem lesz sok telefonjuk Cool
Pár éve, ha jól emlékszem annyiért árulták.
Persze akkor még nem volt benne a 7milliós technika Cool
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #15625 Dátum: 2010 Október 28, 06:09:14 »

gondoltam,megnézem most este is,gondoltam biztos észrevették,hogy rossz árat írtak....és igen,ha jol emlékszem 7.5misi volt,mostanra került fel egy plusz kép és az ár is lentebb ment kerek 7 misire Wink Wink

és javították a 100 ohm-ot is Smiley

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető Doki

« Hozzászólás #15624 Dátum: 2010 Október 27, 23:17:56 »

Képek a hűtőről! Sajnos mérőszalag nem volt nálam, talán holnap sikerül lemérnem!

RNIE
« Hozzászólás #15623 Dátum: 2010 Október 27, 21:18:06 »

700ezerig nem lesz sok telefonjuk Cool
Nem elérhető Dr.gonzo

« Hozzászólás #15622 Dátum: 2010 Október 27, 21:16:52 »

Oldalak: 1 ... 151 152 153 154 155 [156] 157 158 159 160 161 ... 547
Nyomtatás

Ugrás: