www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 01:59:25

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 3069 3070 3071 3072 3073 [3074] 3075 3076 3077 3078 3079 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27868868 alkalommal)
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #18861 Dátum: 2006 December 17, 11:27:03 »

Én abszolult nem háborgok, csak érdeklődök!
De még mindig nem tudtátok elmondani, hogy a depóból fennmaradó X összeg mire fordítódik az adott évben!

Persze, kell a depó "mert a minénk"!

Az biztos, hogy az elnökség jobban lát mindent, szóval ha ők mondják, hogy nincs pénz, akkor nincs pénz.
Én senkit nem nézek le az elnökségben, próbálja meg valaki utánnuk csinálni azt a munkát...
Jól van minden ahogy most van!!

CSAK INDOKOLJA MÁR MEG VALAKI, HOGY MIÉRT NINCS PÉNZ A RINGRE!

(csak annyi hangzott el, hogy tönkremenne a klub...)
(((tavaly sem ment tönkre)))

Köszönöm
arról nem volt szó hogy mire megy el tételesen, de nem is volt feladat szerintem most egy teljes elszámolás (bár én nem tudtam végig ott maradni)

idén először úgy tűnt 2 millió lesz, aztán a Ring azt mondta 2 héttel elötte hogy 4! ebből végül kb 3 lett szerencsénkre. de ez csak az amit a pályáért kellett fizetni
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #18860 Dátum: 2006 December 17, 11:26:48 »

köszönöm!
Erőltetem !  Grin

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #18859 Dátum: 2006 December 17, 11:22:09 »

semmi. van még két biztosító, aki olcsó kötelezőt árul az öreg gépeknek, ráadásul kevesebb szarakodással.
ezzel is tisztában vagyok, ahogy te is. Miért nem csinálod, csinálja valaki nagyobban?! Ha tudja akkor miért nem teszi?!
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #18858 Dátum: 2006 December 17, 11:20:18 »

De még mindig nem tudtátok elmondani, hogy a depóból fennmaradó X összeg mire fordítódik az adott évben!

Az biztos, hogy az elnökség jobban lát mindent, szóval ha ők mondják, hogy nincs pénz, akkor nincs pénz.
Én senkit nem nézek le az elnökségben, próbálja meg valaki utánnuk csinálni azt a munkát...

Köszönöm
tavaly születésnapi party volt, kedvezménnyel (az időpont csúszása miatt, emlékszel?!) 3 millió forintért. Idén -2007ben- ez 4 millióról indul. Lehet rá pénz, de akkor depója nincs a többségnek.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #18857 Dátum: 2006 December 17, 11:19:03 »

Ha a klubot sodorja veszélybe a Rajzás, akkor pedig mi lesz a későbbiekben a biztivel

semmi. van még két biztosító, aki olcsó kötelezőt árul az öreg gépeknek, ráadásul kevesebb szarakodással.
Leon 1303
« Hozzászólás #18856 Dátum: 2006 December 17, 11:16:54 »

Köszönöm
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #18855 Dátum: 2006 December 17, 11:15:47 »

Valaki elnökségi tag tehetne fel ide (vagy az mbk oldalára) egy éves költségvetést!
Szerintem mindenkinek joga lenne ezt tudni,
főleg, hogy ennyi a tagdíj.
Na de tényleg! A depóból fennmaradó rész mire megy el???
Csak kiváncsiságból!

Szepes azt mondta, hogy mindenki, minden tag jogosult hogy megismerje a mérleget, költségvetést, de ahhoz megfelelő módon kérni kell ezt tőle.
egyébként a 2007es még nyilván nincs kész, még az évnek sincs vége. A rajzás utáni közgyűlés egyébként ha jól értettem ilyesmiről (is) fog szólni.

Írj neki, válaszolni fog.

A depósok valami 4800-4900 összegről beszéltek az egész évre fejenként
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #18854 Dátum: 2006 December 17, 11:12:43 »

ez nem igaz. ha a klub fele elmegy és szavaz, akkor tökmindegy, hogy mit akar a vezetőség. ott nehezebb meggyőzni x mennyiésgű embert. amúgy nem vagy klubbtag, kár is aggódnod a közgyűlés miatt  Wink

na olyan nem fog történni sohasem, mivel a klubtagság 80%-a töltelék, kizárólag a kötelező miatt lépett be ;-)
egyébként már csak azért se aggódok, mert nagy valószínűséggel a többi klubos izéhez hasonlóan a rajzást is hanyagolni fogom.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #18853 Dátum: 2006 December 17, 11:09:52 »

Számítógépes mágusokhoz egy kérdés!

Mivel lehet hatásosan kiirtani a Win32/Hidrag.A vírust?

Szopat, nem kicsit, nagyon!  Grin

leírások, megoldások:
http://www.viruslist.com/en/viruses/encyclopedia?virusid=20627

http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=121312&start=

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #18852 Dátum: 2006 December 17, 10:52:38 »

Számítógépes mágusokhoz egy kérdés!

Mivel lehet hatásosan kiirtani a Win32/Hidrag.A vírust?

Szopat, nem kicsit, nagyon!  Grin

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #18851 Dátum: 2006 December 17, 09:29:44 »

Ha van 1000 tag (ezt írtátok)
az 10.000 Ft-os tagdíjjal,
10.000.000 ft
Ennek fele megy a depóra.
Marad 5.000.000 ft.
Ez mire megy el???
Ennyiből simán meglehetne csinálni a rajzást!
Vagy nem???

Persze tudom, aki nem volt ott az maradjon csöndbe...

Valaki elnökségi tag tehetne fel ide (vagy az mbk oldalára) egy éves költségvetést!
Csak kiváncsiságból!
hát sztem 10 már csak azért sem, amit említettek. aztán egy csomóan áprilisra már be is fizetik a csekket, szóval ez sem úgy néz ki, hogy januát 1-én ott figyel a számlán tízmillió. szerintem, ha így lenne, akkor lehetne kibérelni a ringet, a depósokkal lealkudni az árat, stb. amúgy mintha az lett volna, hogy minden klubbtag a megfelelő formában kikérheti a vezetőségtől a költségvetést.

ilyen szerintem nem lesz sosem, mert mindenki leszarja ha tenni kell valamit a klubért, a rajzásárt. De ha valami nem jó akkor lehet köpködni a klubot, Szepest. Nagy hombár érdektelen társaság. Az veszi magára kai akarja. Deaz is igaz, hogy az 1000 tagnak nagy része csak a biztosítás miatt tag. De az egy másik kérdés. Viszont, hogy 1000 taggal nem tudunk 1 azaza egy normális Rajzást összehozni az elég komoly szegénységi bizonyítvány. Tudom, hogy a Ring fos, meg drága. De vannak olyanok akiknek a Tesco nem jó. (közöttük én is, de hangoztattam tegnap is, hogy önző pöcs vagyok) Érdekes módon tegnap többen voltak olyanok akik a Ringes Rajzásra szavaztak (volna) de azt is figyelembe kell venni, hogy ezzel a klub létét veszélybe lehet sodorni, valamint a Depó előfizetést is. (igen, tudom a Depó egy fos, a klub pedig senkit nem érdekel, de ennyire nem egyszerű a dolog. A Depót kivenni kár, mert oké, hogy nem mindig a legjobb, de a miénk. -A tanú Kállayval) Ha megölöd az előfizetés elvételével akkor csak a képek maradnak a Speedből és a Sceneből az újságárusnál. Az jó, nem? Van a tescoban is:)))
Ha a klubot sodorja veszélybe a Rajzás, akkor pedig mi lesz a későbbiekben a biztivel Ennyit ér az egész? Csalódottan távoztam, de lehet most kezdeni a 2008-ast. Mer májusban a közhasznú társaság miatt újabb közgyűlés ahol lehet ötleteket és támogatást biztosítani a klub részére.

ez sajnos így van. egy csomóan leszarják mi van, de egyből lázadnak, ha nem az, amit akartak, bár amikor lehetett, nem mentek el. azt mondjuk furának tartom, hogy a klubbot meglepetésként érte, hogy 2007re is jó lenne a ring. nemtudom ebben mi a meglepő...de a rajzás utáni közgyűlésen el kell dönteni a 2008-ast, mert mint látjuk másképp nem megy. így van idő spórolni, szponzorokat gyűjteni, stb esetleg a depósok is előállhatnak valami javaslattal, hogy miként lenne jó mindenkinek

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #18850 Dátum: 2006 December 17, 09:17:46 »

3 – 4  ember még nem mindenki.
Ők csak kíváncsiak, hogy mi történt, és olyan dolgokra kérdeznek rá, amit esetleg ott is eszébe jutott valakinek és talán rá is kérdezet.
Elég szűk szavú beszámolok voltak, ezért a „sok” kérdés.

Kíváncsi lennék arra, hogy mi történt volna akkor, ha megjelenik 583 tag, többségük jó messziről.

ilyen szerintem nem lesz sosem, mert mindenki leszarja ha tenni kell valamit a klubért, a rajzásárt. De ha valami nem jó akkor lehet köpködni a klubot, Szepest. Nagy hombár érdektelen társaság. Az veszi magára kai akarja. Deaz is igaz, hogy az 1000 tagnak nagy része csak a biztosítás miatt tag. De az egy másik kérdés. Viszont, hogy 1000 taggal nem tudunk 1 azaza egy normális Rajzást összehozni az elég komoly szegénységi bizonyítvány. Tudom, hogy a Ring fos, meg drága. De vannak olyanok akiknek a Tesco nem jó. (közöttük én is, de hangoztattam tegnap is, hogy önző pöcs vagyok) Érdekes módon tegnap többen voltak olyanok akik a Ringes Rajzásra szavaztak (volna) de azt is figyelembe kell venni, hogy ezzel a klub létét veszélybe lehet  sodorni, valamint a Depó előfizetést is. (igen, tudom a Depó egy fos, a klub pedig senkit nem érdekel, de ennyire nem egyszerű a dolog. A Depót kivenni kár, mert oké, hogy nem mindig a legjobb, de a miénk. -A tanú Kállayval) Ha megölöd az előfizetés elvételével akkor csak a képek maradnak a Speedből és a Sceneből az újságárusnál. Az jó, nem? Van a tescoban is:)))
Ha a klubot sodorja veszélybe a Rajzás, akkor pedig mi lesz a későbbiekben a biztivel Ennyit ér az egész? Csalódottan távoztam, de lehet most kezdeni a 2008-ast. Mer májusban a közhasznú társaság miatt újabb közgyűlés ahol lehet ötleteket és támogatást biztosítani a klub részére.
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #18849 Dátum: 2006 December 17, 09:06:00 »

3 – 4  ember még nem mindenki.
Ők csak kíváncsiak, hogy mi történt, és olyan dolgokra kérdeznek rá, amit esetleg ott is eszébe jutott valakinek és talán rá is kérdezet.
Elég szűk szavú beszámolok voltak, ezért a „sok” kérdés.

Kíváncsi lennék arra, hogy mi történt volna akkor, ha megjelenik 583 tag, többségük jó messziről.

Na, közgyűlés után mindenki milyen jó kérdéseket tesz fel! Előtte milyen csönd volt! Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #18848 Dátum: 2006 December 17, 09:05:20 »

http://www.thesamba.com/vw/classifieds/detail.php?id=377020

Erről röfögjetek!

Work of art!

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #18847 Dátum: 2006 December 17, 09:01:46 »

...és nem kell röfögni, hogy pont nem tudtam elmenni, de pedig nagyon okos vagyok.
Aki nagyon okos az pont el tud menni.
és hisztis, mert a spiné össze-vissza magyaráz!
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #18846 Dátum: 2006 December 17, 08:56:01 »

Január 27-én tisztújító közgyülés. Akinek esetleg addig vannak kérdései, elmehet oda feltenni azokat.

...és nem kell röfögni, hogy pont nem tudtam elmenni, de pedig nagyon okos vagyok.
Aki nagyon okos az pont el tud menni.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #18845 Dátum: 2006 December 17, 08:52:58 »

Január 27-én tisztújító közgyülés. Akinek esetleg addig vannak kérdései, elmehet oda feltenni azokat.
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #18844 Dátum: 2006 December 17, 08:18:53 »

most már van a 6.000 meg az 1.000 ft-os tagdíj is, úgyhogy nem biztos, hogy 10M az a 10M
Na, közgyűlés után mindenki milyen jó kérdéseket tesz fel! Előtte milyen csönd volt! Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley

Bácsi Győző
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #18843 Dátum: 2006 December 17, 07:28:21 »

10.000.000 ft
Marad 5.000.000 ft.
Ez mire megy el???
Vagy nem???

Csak kiváncsiságból!

most már van a 6.000 meg az 1.000 ft-os tagdíj is, úgyhogy nem biztos, hogy 10M az a 10M

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Leon 1303
« Hozzászólás #18842 Dátum: 2006 December 17, 04:21:52 »

10.000.000 ft
Marad 5.000.000 ft.
Ez mire megy el???
Vagy nem???

Csak kiváncsiságból!
Nem elérhető Mice

« Hozzászólás #18841 Dátum: 2006 December 17, 00:07:55 »

Majd megpróbálok valami jópofát írni, hogy mit, hogy, miért.

Most csak annyit, hogy aki elmegy a közgyűlésre az tud szavazni. Aki nem, az nem.

Érted?

Szerintem izgi kis közgyűlés volt.

Vegyetek játék bogarakat! De ne csak attól a sügér wobtól!

Raktam ki narancssárgákat is a makettek topikba!

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #18840 Dátum: 2006 December 16, 23:51:56 »

Sok oka van annak, hogy miért csak annyi ember volt a közgyűlésen.

Pl?
Talán azért mert nem érdekli hogy mi lesz a befizetett pénzével.
vagy vastagon leszarja mint minden választást mon.

Evil

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #18839 Dátum: 2006 December 16, 23:46:45 »

Mandel, Mice mivel indokolt?

Azzal amiért te nem vállaltad el.
Sok munka, sok idővel.

Evil

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #18838 Dátum: 2006 December 16, 23:05:11 »

ha már ott voltak a depósok, nem kérdeztétek meg, hogy ha a bogárklub a legnagyobb előfizető, akkor miért van tele vizes kulaverdás vw-kkel az újság?
sajnálom, hogy nem tudtam menni...
mert az lett volna a válasz, hogy: 1,ez eladható, 2,bárki küldhet cikket és minden marad úgy, ahogy volt

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #18837 Dátum: 2006 December 16, 23:04:29 »

kivételesen én se. arra próbáltam rávilágítani, hogy sokan pl. azért nem mennek el, mert eleve tudják, hogy tök felesleges lenne.
ez nem igaz. ha a klub fele elmegy és szavaz, akkor tökmindegy, hogy mit akar a vezetőség. ott nehezebb meggyőzni x mennyiésgű embert. amúgy nem vagy klubbtag, kár is aggódnod a közgyűlés miatt  Wink

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #18836 Dátum: 2006 December 16, 22:53:20 »

összefoglalnám az én szemszögemből:

- Micéék Szepi állítása szerint nem tudtak sokat segíteni a klubnak egyéd teendőik miatt, erre elment vagy 3/4 óra, hogy jól kitárgylajuk
- egyéb szarkodás paróságok után rajzás: a klub részéről gyakorlatilag semmiféle alternatíva nem volt, azt viszont kijelentette Szepi, hogy most nincs annyi pénz, hogy le ne nullázzuk a kasszát és ezzel együtt is 4-5ezer forintos belépőt kellene szedni, klubtag is fizetne, vagy a depót kihagyjuk a tagságiból úgy, ahogy van és lazán meg lehet szervezni a találkozót, ami hosszú távon talán senkinek nem jó, bár én nem vagyok jós, de szerintem is ez a helyzet. a depósok nagyhirtelen felajánlottak minden rajtunk keresett forintot nekünk(na ezt nem hiszem, de mindegy), ami kb félmillió, ennek az 5*ösét kellett volna. na ők mondjuk pont izzadtak, hogy lesz e jövőre részünkről igény rájuk. összességében az derült ki, hogy a teszkó jellegű egy gazdaságilag és szervezésileg is egy biztos dolog, alternatíva a teszkón kívül valami egyéb jó helyre nincs, ringre nincs elég pénz, depót nem akarjuk elvenni(ja ez úgy nézett volna ki, hogy aki 10 rugót fizetett be, az sem kap depót, kicsit sem támogattam az ötletet). ígéret a 2008-as rajzás ringre viteléről nem hangzott el, persze ez csak ábránd lehetett amúgyis.

szóval 4 kemény óra után odáig jutottunk, hogy teszkós rajzás, mert a többire nincs rendesen pénz, az új alelnökök személye kérdéses, de jan 27.én lehet menni választani, addigra elvileg lesz felhozatal. értelme volt elmenni, mert tényleg durva, hogy ugyan törvényesen, de 40 ember dönt 1000 pénzéről és a kimaradt 960 átbaszva rézi magát és hőzöngeni kezd, ha nem megy minden úgy, ahogy eddig, de nem lesz mégis minden sokkal jobb.

hát én kb így láttam és sajnálom, hogy a klub nem volt jobban felkészülve alternatívákkal több téren és hogy nem lehet a ringre szervezni a rajzást akár vizesekkel együtt is. aki ott volt, köpködhet a véleményemért Smiley

ha már ott voltak a depósok, nem kérdeztétek meg, hogy ha a bogárklub a legnagyobb előfizető, akkor miért van tele vizes kulaverdás vw-kkel az újság?
sajnálom, hogy nem tudtam menni...

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #18835 Dátum: 2006 December 16, 22:52:35 »

Itt nem személyes ellentétekre, vagy személyek iránti ellenszenvre gondoltam. 

kivételesen én se. arra próbáltam rávilágítani, hogy sokan pl. azért nem mennek el, mert eleve tudják, hogy tök felesleges lenne.
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #18834 Dátum: 2006 December 16, 22:46:59 »

Itt nem személyes ellentétekre, vagy személyek iránti ellenszenvre gondoltam. 

tökmindegy.
ha senki nem lett volna ott, akkor is pontosan ugyanez lett volna az eredmény. úgyhogy biztos nagggyon megérte elmenni azoknak, akik elmentek.

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #18833 Dátum: 2006 December 16, 22:43:21 »

tökmindegy.
ha senki nem lett volna ott, akkor is pontosan ugyanez lett volna az eredmény. úgyhogy biztos nagggyon megérte elmenni azoknak, akik elmentek.
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #18832 Dátum: 2006 December 16, 22:30:55 »

...értelme volt elmenni, mert tényleg durva, hogy ugyan törvényesen, de 40 ember dönt 1000 pénzéről és a kimaradt 960 átbaszva rézi magát és hőzöngeni kezd, ha nem megy minden úgy, ahogy eddig, de nem lesz mégis minden sokkal jobb.

« Utoljára szerkesztve: 2006 December 16, 22:39:22 írta Balage »

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #18831 Dátum: 2006 December 16, 22:20:58 »

összefoglalnám az én szemszögemből:

- Micéék Szepi állítása szerint nem tudtak sokat segíteni a klubnak egyéd teendőik miatt, erre elment vagy 3/4 óra, hogy jól kitárgylajuk
- egyéb szarkodás paróságok után rajzás: a klub részéről gyakorlatilag semmiféle alternatíva nem volt, azt viszont kijelentette Szepi, hogy most nincs annyi pénz, hogy le ne nullázzuk a kasszát és ezzel együtt is 4-5ezer forintos belépőt kellene szedni, klubtag is fizetne, vagy a depót kihagyjuk a tagságiból úgy, ahogy van és lazán meg lehet szervezni a találkozót, ami hosszú távon talán senkinek nem jó, bár én nem vagyok jós, de szerintem is ez a helyzet. a depósok nagyhirtelen felajánlottak minden rajtunk keresett forintot nekünk(na ezt nem hiszem, de mindegy), ami kb félmillió, ennek az 5*ösét kellett volna. na ők mondjuk pont izzadtak, hogy lesz e jövőre részünkről igény rájuk. összességében az derült ki, hogy a teszkó jellegű egy gazdaságilag és szervezésileg is egy biztos dolog, alternatíva a teszkón kívül valami egyéb jó helyre nincs, ringre nincs elég pénz, depót nem akarjuk elvenni(ja ez úgy nézett volna ki, hogy aki 10 rugót fizetett be, az sem kap depót, kicsit sem támogattam az ötletet). ígéret a 2008-as rajzás ringre viteléről nem hangzott el, persze ez csak ábránd lehetett amúgyis.

szóval 4 kemény óra után odáig jutottunk, hogy teszkós rajzás, mert a többire nincs rendesen pénz, az új alelnökök személye kérdéses, de jan 27.én lehet menni választani, addigra elvileg lesz felhozatal. értelme volt elmenni, mert tényleg durva, hogy ugyan törvényesen, de 40 ember dönt 1000 pénzéről és a kimaradt 960 átbaszva rézi magát és hőzöngeni kezd, ha nem megy minden úgy, ahogy eddig, de nem lesz mégis minden sokkal jobb.

hát én kb így láttam és sajnálom, hogy a klub nem volt jobban felkészülve alternatívákkal több téren és hogy nem lehet a ringre szervezni a rajzást akár vizesekkel együtt is. aki ott volt, köpködhet a véleményemért Smiley

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #18830 Dátum: 2006 December 16, 22:08:44 »

személyi+munkájuk miatt nem volt idejük ezzel foglalkozni..

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
1303LS
« Hozzászólás #18829 Dátum: 2006 December 16, 22:07:39 »

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #18828 Dátum: 2006 December 16, 21:53:40 »

hát én ezt nem tudom visszaadni,majd lehet lesz itt más vállakozó kedveű..sok volt..
Ilyenekre gondolok:
Kérdés?-Lesz Ringes Rajzás?..Válasz:abba belepusztul az MBK.
K........?Nem kell a tagoknak Depo  V....Megszünne az ujság....
K........?Miért mondtak le a Micéék? V.......?
Stb...

Tóth Zoltán
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #18827 Dátum: 2006 December 16, 21:44:33 »

Na engem ezek érdekelnének bövebben.
Sajnos nem tudtam elmenni(családi okbol)ezért nincs is sok jogom észrevételt tenni,de a hozzászolások tartalma,témája sok mindent jelenthet,meg persze az azokra adott válaszok is.

hát én ezt nem tudom visszaadni,majd lehet lesz itt más vállakozó kedveű..sok volt..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #18826 Dátum: 2006 December 16, 21:40:29 »

dehogynem,nem is kevés,azért tartott eddig..de ez lett az eredménye..
Na engem ezek érdekelnének bövebben.
Sajnos nem tudtam elmenni(családi okbol)ezért nincs is sok jogom észrevételt tenni,de a hozzászolások tartalma,témája sok mindent jelenthet,meg persze az azokra adott válaszok is.

Tóth Zoltán
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #18825 Dátum: 2006 December 16, 21:37:28 »

ezt akkor már  tudták közgyülés nélkül is!

hát lehetett sejteni..
de legalább ott voltunk,nem mondhatják,hogy miért nem vagyunk képesek elmenni és véleményt nyilvánítani..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #18824 Dátum: 2006 December 16, 21:36:37 »

Nem is voltak észrevételek,javaslatok,hozzászolások?

dehogynem,nem is kevés,azért tartott eddig..de ez lett az eredménye..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #18823 Dátum: 2006 December 16, 21:27:43 »

20-30 ember egy 1xxx fős klubból,úgy volt beállítva,hogy az mbk meghal,ha a ringen lesz,vagy a depo hal meg,ha a klubtagságiból nem fizetjük az előfizetést (ami a 10.000es tagsági 47%-a kb),így maradt a nagyon fasza Tesco a harmadik szavazásra,mert addig eredménytelen volt..
ennyi..
ezt akkor már  tudták közgyülés nélkül is!

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #18822 Dátum: 2006 December 16, 21:26:34 »

20-30 ember egy 1xxx fős klubból,úgy volt beállítva,hogy az mbk meghal,ha a ringen lesz,vagy a depo hal meg,ha a klubtagságiból nem fizetjük az előfizetést (ami a 10.000es tagsági 47%-a kb),így maradt a nagyon fasza Tesco a harmadik szavazásra,mert addig eredménytelen volt..
ennyi..
Nem is voltak észrevételek,javaslatok,hozzászolások?

Tóth Zoltán
Oldalak: 1 ... 3069 3070 3071 3072 3073 [3074] 3075 3076 3077 3078 3079 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: