www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 22, 00:46:58

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921219 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 3390 3391 3392 3393 3394 [3395] 3396 3397 3398 3399 3400 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27983893 alkalommal)
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #6021 Dátum: 2006 április 14, 12:52:21 »

Bárki jöhet

cö-cö-cö ;-)))
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #6020 Dátum: 2006 április 14, 12:50:57 »

Bárki jöhet, kisegerek is ronda dokával, úgyhogy ott a helyed! :-))))))

Mehetek én is?!

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #6019 Dátum: 2006 április 14, 12:49:37 »

Úgy néz ki, lesz személyes találkozási lehetőség havi rendszerességgel a szepivel, esetleg a komplett elnökséggel. pesten, könnyen megközelíthető helyen. Ahogy van pontos helyszín és időpont, jelzem.
lehet jönni mesélni, anyázni, kérdezni, elszámoltatni. Én biztos ott leszek! :-)
Mehetek én is?!
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #6018 Dátum: 2006 április 14, 12:48:00 »

KIé a CKF-198 as fehér Bogár? Volt rajta bogarhatu.hu-s matrinca...
Ma láttam Pesten, az Ábel Jenő út melletti kis utcában...
Meg volt ott, egy kék T2-es is, dobozos...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #6017 Dátum: 2006 április 14, 12:44:54 »

Úgy néz ki, lesz személyes találkozási lehetőség havi rendszerességgel a szepivel, esetleg a komplett elnökséggel. pesten, könnyen megközelíthető helyen. Ahogy van pontos helyszín és időpont, jelzem.
lehet jönni mesélni, anyázni, kérdezni, elszámoltatni. Én biztos ott leszek! :-)
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #6016 Dátum: 2006 április 14, 12:40:58 »

Most már felesleges, kezd kihülni ez a téma.
Mingyárt kitalálok valami mást amin lehet csámcsogni Smiley

csak jó szaftos legyen, és korbácsolja fel a kedélyeket!
Balage meló
« Hozzászólás #6015 Dátum: 2006 április 14, 12:24:47 »

Most már felesleges, kezd kihülni ez a téma.
Mingyárt kitalálok valami mást amin lehet csámcsogni Smiley

Át kellene meni az anyázosba, nem?!

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #6014 Dátum: 2006 április 14, 12:22:46 »

Jó, én letölteném!

dehát egy ftp szerverről jött le, magad is leszedheted Smiley

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #6013 Dátum: 2006 április 14, 12:19:44 »

Kiirom bárkinek.

De azt is lehet hogy felteszem valahova a netre és akkor bárki letöltheti!  Grin (vicc)

Jó, én letölteném!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #6012 Dátum: 2006 április 14, 12:17:45 »

ezt nem tudnád egy kicsit részletesebben leírni? biztos, hogy pontos ez az adat? Evil bit vagy byte?  Grin
szorozd meg 8-al és kijön bitben is Smiley

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Balage meló
« Hozzászólás #6011 Dátum: 2006 április 14, 12:17:20 »

Kiirom bárkinek.

De azt is lehet hogy felteszem valahova a netre és akkor bárki letöltheti!  Grin (vicc)

Kiírod enekem is, esetleg?

Balage meló
« Hozzászólás #6010 Dátum: 2006 április 14, 12:15:45 »

Biztos, hogy pontos vagya ha nem akkor a total commander csal! Gondolom bájt  Grin

ezt nem tudnád egy kicsit részletesebben leírni? biztos, hogy pontos ez az adat? Evil bit vagy byte?  Grin
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #6009 Dátum: 2006 április 14, 12:11:33 »

.
Pontosan 4 581 999 985 bájt.

ezt nem tudnád egy kicsit részletesebben leírni? biztos, hogy pontos ez az adat? Evil bit vagy byte?  Grin

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #6008 Dátum: 2006 április 14, 12:10:22 »

Balage!

Akár mennyire is szóljatok ide a cím, ez most a legkevésbe sem érdekel senkit!:))))

Kiírod enekem is, esetleg?
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #6007 Dátum: 2006 április 14, 12:09:43 »

Na lejött minden az ftp-ről.

Ezt csak úgy írtam, tájékoztató jelleggel. Smiley

Balage!

Akár mennyire is szóljatok ide a cím, ez most a legkevésbe sem érdekel senkit!:))))
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #6006 Dátum: 2006 április 14, 12:09:27 »

ideális, pont egy dvd, kérem Smiley

Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #6005 Dátum: 2006 április 14, 12:09:22 »

azt azért szerintem mindenki beláthatja, hogy direkt gonosz ártó szándék vagy nyerészkedés nem volt célja senkinek!

néha nem úgy sülnek el a dolgok ahogy az ember tervezi... show must go on! Wink

Balage meló
« Hozzászólás #6004 Dátum: 2006 április 14, 12:08:12 »

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #6003 Dátum: 2006 április 14, 12:05:05 »

amúgy jelen helyzetben úgy áll a dolog, hogy két módon nem fogok depót kapni. nem maradok a klubban. összevakarok még pár embert, aki nemszereti a depót, elmegyünk a közgyűlésre, megszavazzuk, hogy nem kell és 20an megszivatunk 500at, akit meg érdekel a depó. jól hangzik

Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #6002 Dátum: 2006 április 14, 12:02:30 »

pár kritikát már irtam nekik... Undecided

válasz: volt a depóban szavazás. -> ezt az új kulaverdás irányvonalat szavazták meg az olvasók.

tegye fel a kezét aki szavazott! én nem. lehet, hogy itt is csak 10 olvasón múlott. mi basztuk el. mi nem szavaztunk... késő bánat  Cry

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #6001 Dátum: 2006 április 14, 12:02:23 »

A Depóval kapcsolatban nem hiszem, hogy a Szepest kellene bántani. Az csak egy kedvezmény, még akkor is ha néha nem tetszik. Vagy az esetek többségében. Nekem sem jön be minden esetben, de ez van. Nincs annyi és olyan autó az országban ami megtöltene havonta egy 80 oldalas újságot. Sajnos. Ezért kell a számodra és számomra érdektelen értéktelen kulaverda. Gondolom Lajosék sem repkednek ezek miatt örömükben. De most már csak az hiányzik, hogy Magyarország egyetlen valamire való VW magazinját is kikezdje a híres nevezetes, hírhedt fórum és esetleg abbahagyják az egészet. Én speciel sokkal boldogabb lennék ha a Depót nem köpködné itt senki, hanem esetleg építő jellegű kritikákkal látnák el a szerkesztőséget. Nem?! A kibaszott negatív hullámokat felejtsétek már el egy kis időre. Ha lehet ilyet.

én nem mondtam, hogy a Szepi tehet róla. azt sem mondtam, hogy hagyják abba a depót. annyit mondtam, hogy ne felsleges baromságokra költsék el a tagdíjat. felőlem a depó csinálja csak, hurrá, vannak benne Bogarak, persze csomó külföldi..aztán van ingyen hirdetés, ez is jó, aztán ennyi. de depót kapnunk kell, különben nem jut egy oldal benne az MBK-nak..vagy 2, vagy 3. szal ha választhatok, hogy a 9 rugóból 3,5 depóra megy el, akkor inkább a 9et sem fizetem ki. kb 20 perc, míg végiglapozom, meg elolvaosm a cikkeket, ennyi pénzért ez kevés

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #6000 Dátum: 2006 április 14, 12:00:35 »

A Depóval kapcsolatban nem hiszem, hogy a Szepest kellene bántani. Az csak egy kedvezmény, még akkor is ha néha nem tetszik. Vagy az esetek többségében. Nekem sem jön be minden esetben, de ez van. Nincs annyi és olyan autó az országban ami megtöltene havonta egy 80 oldalas újságot. Sajnos. Ezért kell a számodra és számomra érdektelen értéktelen kulaverda. Gondolom Lajosék sem repkednek ezek miatt örömükben. De most már csak az hiányzik, hogy Magyarország egyetlen valamire való VW magazinját is kikezdje a híres nevezetes, hírhedt fórum és esetleg abbahagyják az egészet. Én speciel sokkal boldogabb lennék ha a Depót nem köpködné itt senki, hanem esetleg építő jellegű kritikákkal látnák el a szerkesztőséget. Nem?! A kibaszott negatív hullámokat felejtsétek már el egy kis időre. Ha lehet ilyet.

Itt igazából arra értik, hogy a 9e Ft-os tagdijból kb 3e Ft a depora megy el. Azt ugye nem gondolod, hogy a Depot a nyomda ingyen adja?
Ez nem negativ hullám, hanem épitő jellegű vita.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #5999 Dátum: 2006 április 14, 11:58:35 »

lsd depó
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #5998 Dátum: 2006 április 14, 11:54:49 »

a városi versenyhez én szereztem be a serleget, meg gravíroztattam, 5 rugó alatt volt az egész, nem emléxem mennyivel, de talán még a 4et sem érte el, szal akkor tagonként 10 forintról tudjok mire megy el, köszi

kár ,hogy idén nem volt... most biztos nyertem volna  Grin

egy éven keresztül, csak bp térképét bújtam... Wink most is azt tanulmányozmom, trenirozom magam  Grin

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #5997 Dátum: 2006 április 14, 11:53:13 »

Itt az a gond, hogy bejelentkezik valaki tagnak, megkapja a csekkeket, meg a papírokat, de ezek közül csak a kedvezményes kötelezőt fizeti be, a KLubtagsági díjat, meg "elfelejti"! És ez az összeg hiányzik a kasszából! És főleg azért, mert számoltak vele, betervezték!

Támogatást annyit kaptunk valóban, hogy a serlegeket hozta a Szepi. A belépőkkel  kapcsolatban meg, pont a tavalyi évben, a kisebb létszám miatt, talán mi jártunk jobban... létszámarányosan....

Tényleg hülye vagyok, de én csak azzal a pénzzel számolok, ami a kasszában van.

Mi semmilyen támogatást nem kaptunk, a dijakat saját erőből oldottuk meg, hála Karennek, meg mindenkinek aki segitett.
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #5996 Dátum: 2006 április 14, 11:53:01 »

jajaja. a tombola az jó volt Cheesy nem szoktam soha nyerni tombolán Cry

meg kupákat is kaptam! Grin jó volt Wink

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5995 Dátum: 2006 április 14, 11:50:25 »

Támogatást annyit kaptunk valóban, hogy a serlegeket hozta a Szepi.

a városi versenyhez én szereztem be a serleget, meg gravíroztattam, 5 rugó alatt volt az egész, nem emléxem mennyivel, de talán még a 4et sem érte el, szal akkor tagonként 10 forintról tudjok mire megy el, köszi

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #5994 Dátum: 2006 április 14, 11:48:18 »

Én nem értem. Aki nem fizeti be a tagdijat, az miért tag? Lehet, hogy csak én vagyok a hülye.

Támogatást se te nem kaptál a találkozóhoz, és mi sem. Az MBK a tagok belépődiját fizeti ki. Ez nem támogatás, hiszen nem mi kapjuk, hanem a tagok.

Itt az a gond, hogy bejelentkezik valaki tagnak, megkapja a csekkeket, meg a papírokat, de ezek közül csak a kedvezményes kötelezőt fizeti be, a KLubtagsági díjat, meg "elfelejti"! És ez az összeg hiányzik a kasszából! És főleg azért, mert számoltak vele, betervezték!

Támogatást annyit kaptunk valóban, hogy a serlegeket hozta a Szepi. A belépőkkel  kapcsolatban meg, pont a tavalyi évben, a kisebb létszám miatt, talán mi jártunk jobban... létszámarányosan....

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5993 Dátum: 2006 április 14, 11:47:57 »

vagy esetleg nem kell ész nélkül elszórni a pénzt.
lsd depó

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5992 Dátum: 2006 április 14, 11:46:38 »

Bocsi! De az a röhejes, hogy 900-ból 13 tud ott lenni!
Itt az arányokkal van gond: hogy a többésget nem érdekli, mi történik a Klubban, az elkövetkező évben.
Azt nem értem, miért a világ vége, Pesterzsébet? Sokkla jobban megközelíthető, szerintem, mint egynémely, más városrész! Vagy vidékiként ne én mondjam meg?
Egyébként nem én voltam a legmesszebrről jött, hanem Ratro, ha jól tudom!
És kicsit fucsának találom, hogy ha mi tudunk időt szakítani rá, és nem sajnáljuk az időt  és a benzint erre, akkor az, ki helyben lakik, ezt nem tudja felvállalni...

ok, egyszerűsíteni fogom a kérdést, a faszom kivan a klubbosdival, meg az olcsóbb belépővel, ha az az eredménye, hogy utána lehúznak, közben meg szar autókat kell nézni és úgy van pofájuk utólag lehúzni, hogy mellette a szart sem érő depót kapjuk. jövőre kilépek a klubból, Martin is tud olcsóbb kötelezőt kötni, orfűn úgyis fizetni kell a beugróért, egy szép tagsádi kártya miatt nem leszek klubtag, baromság és szarrágás az egész. 1, azaz 1 darab közgyűlésen dől el minden, persze az nem megy, hogy esetleg 2-3 időpont, vagy hasonló, nem lehet haladni a korral és interneten intézni a dolgokat, csoda, hogy beírt valaki is a fórumba. picsába a klubbal, nyugodtan szeretném csinálni ezt az egészet, nem a szarrágásban részt venni. idén azért még elmondom a véleményem az egészről, mert úgyérzem igencsak ráfér a klubbra.

a veszteséges rajzásról meg annyit, hogy a költségeket nem tették közzé, vagy nem küldték el a klubbtagoknak, akinek a pénzével játszanak, szóval ezután ilyenekről beszélni, hogy ez meg az annyiba került és ezért neked utólag fizetned kell, undorító.

én a magam pártján állok és nem kell nekem klub, meg közgyűlés, meg lehúzás, meg a zsar szervezés, meg az áskálódás, mert mostmár erről szól az egész. egyetlen pozitívum, hogy van kedvezményes biztosítás, de ezt máshol is el tudom intézni.

most ez a véleményem

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #5991 Dátum: 2006 április 14, 11:45:18 »

de bevétel akkor is kell, mert különben miből fedezed a kiadásaidat!

vagy esetleg nem kell ész nélkül elszórni a pénzt.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #5990 Dátum: 2006 április 14, 11:43:57 »

Nem kevés kiadás is járul mindezekhez (találkozók, támogatások, levelezés, tagságik, stb.) és azt fedezni kell valamiből!

találkozók: biztos, nem tudom. azt tudom, hogy te is csinálsz találkozót, meg az NGA is, meg a hanyi is, meg még hosszan sorolhatnám - és ugyebár nem a tagdíjból.

támogatások: kit is támogat az embéká a tagdíjakból???

levelezés: az biztos kurva drága, sacc per kábé 100 ruppó per levél. ehhez képest szerintem 900 klubtagból legalább 600-nak van emilcíme, és egy emil pontosan 0 forintba kerül.

tagsági: biztos az is pénzbe kerül, csak az a kérdés, hogy minek kell egyáltalán? egy normálisan karbantartott adatbázis kell(ene) csak, szintén nem kerül semmibe.

no?
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #5989 Dátum: 2006 április 14, 11:43:11 »

Addig kell nyújtózkodni... a klub nonprofit, nem?

A nonprofit rendben is van, de bevétel akkor is kell, mert különben miből fedezed a kiadásaidat!
A nonprofitság szerintem arra vonatkozik, de lehet, hogy rosszu tudom, hogy nem szabad profit-orientáltnak lennie, vagyis nem az kell, hogy minél nagyobb eredménnyel, bevétel-többlettel zárja a gazdasági évet!
De, ha valaki ezt jobban tudja, akkor javítson ki!
Meg valszeg benne van a Klub szabályzatában is, a módosítottban!

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5988 Dátum: 2006 április 14, 11:40:23 »

Olcsóbb lett volna "bebukni" ezt az összeget.

teljesen ígyvan.

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #5987 Dátum: 2006 április 14, 11:40:17 »

Bocsi, de azért a mi, vidéki találkozóinkat ne hasonlítsuk össze a Rajzással, meg a Klub tevékenységével!
Rendben, hogy mi sem, ahogy Ti sem a profitra törekedtek, de Klubnak vannak kiadásai, sőt, ahogy már említettük is, nem fizető tagjai is, tehát ezeket valahogy pótolni kell. Nem kevés kiadás is járul mindezekhez (találkozók, támogatások, levelezés, tagságik, stb.) és azt fedezni kell valamiből!

Én nem értem. Aki nem fizeti be a tagdijat, az miért tag? Lehet, hogy csak én vagyok a hülye.

Támogatást se te nem kaptál a találkozóhoz, és mi sem. Az MBK a tagok belépődiját fizeti ki. Ez nem támogatás, hiszen nem mi kapjuk, hanem a tagok.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #5986 Dátum: 2006 április 14, 11:39:46 »

hát, egy 900 főt számlálu klubnál talán nem a világ végére kéne kibaszni egy közgyűlést és 2006-ban igenis az internet ottvan mindenhol pont azért, hogy a világvégi közgyűlésre ne kelljen kimászni. még a parlamentben is gombnyomással szavaznak, nem bekiabálással meg kézfeltartással. szal ha nekem pont akkor dolgom van, akkor hiába hirdették meg fél évvel előre, akkorsem tudok elmenni. és vicc, hogy 12 ember dönt 900 sorsáról, mert képtelenek felmérni az igényeket más módon

Bocsi! De az a röhejes, hogy 900-ból 13 tud ott lenni!
Itt az arányokkal van gond: hogy a többésget nem érdekli, mi történik a Klubban, az elkövetkező évben.
Azt nem értem, miért a világ vége, Pesterzsébet? Sokkla jobban megközelíthető, szerintem, mint egynémely, más városrész! Vagy vidékiként ne én mondjam meg?
Egyébként nem én voltam a legmesszebrről jött, hanem Ratro, ha jól tudom!
És kicsit fucsának találom, hogy ha mi tudunk időt szakítani rá, és nem sajnáljuk az időt  és a benzint erre, akkor az, ki helyben lakik, ezt nem tudja felvállalni...

Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #5985 Dátum: 2006 április 14, 11:37:00 »

Bocsi, de azért a mi, vidéki találkozóinkat ne hasonlítsuk össze a Rajzással, meg a Klub tevékenységével!
Rendben, hogy mi sem, ahogy Ti sem a profitra törekedtek, de Klubnak vannak kiadásai, sőt, ahogy már említettük is, nem fizető tagjai is, tehát ezeket valahogy pótolni kell. Nem kevés kiadás is járul mindezekhez (találkozók, támogatások, levelezés, tagságik, stb.) és azt fedezni kell valamiből!

Addig kell nyújtózkodni... a klub nonprofit, nem?

VW Beetle - the original since 1938
Nem elérhető Sanci78

« Hozzászólás #5984 Dátum: 2006 április 14, 11:36:37 »

Az ftp-ről leszedett képek között van olyan könyvtár, hogy "attack".
Ez a találkozó hol és mikor van?

Na, hát ez a cseh rajzás. Prága mellett van egy régi repülőtéren és hétvégi buli. Júniusban van valamikor.
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #5983 Dátum: 2006 április 14, 11:36:30 »

Én onnantól nem értem a dolgokat, hogy miért utólag kell pénzt kérni valamiért, ami már megtörtént?
Miért nem ment oda valaki oda ott és akkor és mondta volna, hogy ez a tevékenység ennyi és ennyi pénzbe kerül.
Azonnal tisztázódott volna a helyzet.

Utólag csak lenyelni lehet a békát. Nagyon kíváncsi lennék, hogy ha mondjuk a vonatról való leszállás után két nappal utána szaladna a kalauz valakinek, hogy "most jöttem csak rá, hogy te nem vettél jegyet két napja a vonaton", akkor ott ki fizetne utólag és ki intézné el egy "így jártál" mondással.
Szerintem keveseben fizetnének.
Olcsóbb lett volna "bebukni" ezt az összeget.

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #5982 Dátum: 2006 április 14, 11:34:01 »

Nem mentek át az anyázósba? A politika úgyis leült. Kár volt a szóljatok idét is hányós topiccá tenni.
BUZIK!

Nem tetszik, ahogy vezetünk??? Akkor tünés a járdáról!!  Grin Wink

Oldalak: 1 ... 3390 3391 3392 3393 3394 [3395] 3396 3397 3398 3399 3400 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: