www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 17, 08:04:41

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921217 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 670 671 672 673 674 [675] 676 677 678 679 680 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27852067 alkalommal)
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #114821 Dátum: 2012 Október 04, 19:48:35 »

nincs is ezzel gond szerintem, az utolsó nagy baráti társaság vw alapokon valami amcsi kommuna lehetett 70ben  Grin
talán egyszer eljöhetnél vwoodstock-ra  
és látnád, hogy van baráti társaság, ami a közös hobbiból indult és mára teljesen másról szól ! barátságról !

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #114820 Dátum: 2012 Október 04, 19:47:54 »

Elárulod??? Roll Eyes

titok!!  Wink
RNIE
« Hozzászólás #114819 Dátum: 2012 Október 04, 19:47:16 »

itt is, ott is, és mindenhol keresem a megoldást, bár sem meg nem kértek rá, sem közöm nincs hozzá! de, nem tudom már szó nélkül hagyni !
szerezd vissza légyszi a csávótól a grillsütőmet is  Grin Grin
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #114818 Dátum: 2012 Október 04, 19:45:59 »

Kérdezhetném privátban is,mégis itt teszem.
A "Baj" Szpájkié,Te mégis felvállaltad helyette.
Miért?
Miért itt tetted?
Értem én,hogy bogaras társadalom,meg értem én,hogy valami nem gömbölyü,mégsem érzem ugy,hogy a megoldást itt a forumon találod meg(Spike helyett)
Azt is érzem,hogy ez valahol "közügy,bogaras szinten",mégis az a véleményem,hogy össze vannak keveredve a szálak,s nem itt fogod a megoldást megtalálni (Spike helyett)
Nem "látom" a fészbukot,nem olvasom a privát levelezéseket,csak azt érzem,hogy valahol zavar támadt az eröben.
Ha én tudok keveset a fontos részletekröl,akkor elnézést kérek a beszólásért,de azt hiszem,nem vagyok egyedül.
itt is, ott is, és mindenhol keresem a megoldást, bár sem meg nem kértek rá, sem közöm nincs hozzá! de, nem tudom már szó nélkül hagyni !

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

RNIE
« Hozzászólás #114817 Dátum: 2012 Október 04, 19:43:01 »

Nem hinném.
szmájlis
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #114816 Dátum: 2012 Október 04, 19:42:30 »

T1?  Grin

Nem hinném.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
RNIE
« Hozzászólás #114815 Dátum: 2012 Október 04, 19:41:35 »

jött ma depó. kérdés: ki árulja az autóját??  Wink Grin
T1?  Grin
RNIE
« Hozzászólás #114814 Dátum: 2012 Október 04, 19:41:12 »

ha hiányzik, rajzold ide Grin
max még rákeresek fészbúkon Grin
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #114813 Dátum: 2012 Október 04, 19:41:04 »

Elárulod??? Roll Eyes

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #114812 Dátum: 2012 Október 04, 19:40:20 »

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #114811 Dátum: 2012 Október 04, 19:39:28 »

én meg azt nem értem, hogyha kifosztották a szervezőket, a támogató meg visszalépett, miért nem közölték azonnal sűrű elnézéskérés közepette, gondolom a nyertes megérti, a szervezők nyugodtak lehetnek és ennyi

Hát úgy nagyjából ennyiről lett volna szó... Vagy kellett volna, legalábbis... Roll Eyes

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #114810 Dátum: 2012 Október 04, 19:37:37 »

HOL A F@SZBA VAN A TYÚK???
ha hiányzik, rajzold ide Grin
RNIE
« Hozzászólás #114809 Dátum: 2012 Október 04, 19:36:57 »

HOL A F@SZBA VAN A TYÚK???
RNIE
« Hozzászólás #114808 Dátum: 2012 Október 04, 19:36:15 »

Ez a társaság nem baráti.
Hasonló érdeklődésű de más értékrendet képviselő emberek halmazza
demilyenkurváraígyvan
RNIE
« Hozzászólás #114807 Dátum: 2012 Október 04, 19:35:56 »

én meg azt nem értem, hogyha kifosztották a szervezőket, a támogató meg visszalépett, miért nem közölték azonnal sűrű elnézéskérés közepette, gondolom a nyertes megérti, a szervezők nyugodtak lehetnek és ennyi
így van
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #114806 Dátum: 2012 Október 04, 19:31:30 »

Hasonló érdeklődésű de más értékrendet képviselő emberek halmazza.Abban bizhatunk hogy a közös érdeklödés elég a becsületeséghez.
nincs is ezzel gond szerintem, az utolsó nagy baráti társaság vw alapokon valami amcsi kommuna lehetett 70ben  Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #114805 Dátum: 2012 Október 04, 19:29:49 »

nem foglalok állást,csak matekozok:egy 100ezer ft-os felnigarnitúra "kitermelése" 2év alatt 4166ft havonta.
meg az érdekelne még,hogy akkor most kinél van a tyúk?

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #114804 Dátum: 2012 Október 04, 19:22:54 »

Bocs. Roll Eyes
Én meg egy szutykos kamionos vagyok. Wink

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #114803 Dátum: 2012 Október 04, 19:20:35 »

Hasonló érdeklődésű, de más értékrendet képviselő emberek halmazza. Abban bízhatunk hogy a közös érdeklődés elég a becsületességhez.
Bocs. Roll Eyes

Amúgy teljesen igaz. Grin
« Utoljára szerkesztve: 2012 Október 04, 19:33:50 írta Bill »
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #114802 Dátum: 2012 Október 04, 19:18:12 »

Hasonló érdeklődésű de más értékrendet képviselő emberek halmazza.Abban bizhatunk hogy a közös érdeklödés elég a becsületeséghez.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #114801 Dátum: 2012 Október 04, 19:06:43 »

Kéne szervezni egy .hu MMA fesztivált. 2 bemegy, de csak 1 jöhet ki.
Szerintem lenne rá igény. Cheesy

végre egy értelmes ötlet.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #114800 Dátum: 2012 Október 04, 19:05:28 »

ez így van !
Kérdezhetném privátban is,mégis itt teszem.
A "Baj" Szpájkié,Te mégis felvállaltad helyette.
Miért?
Miért itt tetted?
Értem én,hogy bogaras társadalom,meg értem én,hogy valami nem gömbölyü,mégsem érzem ugy,hogy a megoldást itt a forumon találod meg(Spike helyett)
Azt is érzem,hogy ez valahol "közügy,bogaras szinten",mégis az a véleményem,hogy össze vannak keveredve a szálak,s nem itt fogod a megoldást megtalálni (Spike helyett)
Nem "látom" a fészbukot,nem olvasom a privát levelezéseket,csak azt érzem,hogy valahol zavar támadt az eröben.
Ha én tudok keveset a fontos részletekröl,akkor elnézést kérek a beszólásért,de azt hiszem,nem vagyok egyedül.

Tóth Zoltán
RNIE
« Hozzászólás #114799 Dátum: 2012 Október 04, 18:41:47 »

Ja persze, mert te Bogárnak írod, én meg csak bogárnak. Neked "A Vas", nekem "egy vas". Igazából nem tud többet, mint ez a klaviatúra a kezem alatt, csak egy darab tárgy. Nekem.
Ez a pre 67 amiről írsz  Grin Grin
RNIE
« Hozzászólás #114798 Dátum: 2012 Október 04, 18:37:39 »

Most tojózom. Cool
A csirkeb@szó a könyvtár mögött van  Grin
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #114797 Dátum: 2012 Október 04, 18:36:38 »

Ha ezek olyan nagy beperelősök, akkor miért nem a visszalépett támogatót perelik, miért azt, aki a nyereményét kéri és reklamálja?
Bennem egy kérdés motoszkál..
A találkozó idején már tudni lehetett,hogy az emlitett szponzor visszalépett?
Ha igen,akkor egészen más fekvése van a gyereknek/felniknek.

Tóth Zoltán
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #114796 Dátum: 2012 Október 04, 18:33:50 »

Nem feltétlen rólad beszéltem. Ahogy ezt nem is írtam.

Ezen az adatlapon nem látok semmi utalást a Rozsdakupac Magazinhoz. A Rozsdakupac blogot 2009-ben indítottam, itt valóban megjelentek hírek a közösségről, Egyesületről. Ezt követően a nevet és pulyka logót továbbvittem a magazinra. Úgy gondolom, hogy mivel a saját szellemi termékeimről van szó, azt teszek vele, amit szeretnék.

Engedd meg, hogy tudjam, hogy mit kellett volna írnom.

BigBugnak én írtam üzenetet, röviden az előző hozzászólásomban elhangzottakat közöltem vele egy privát üzenetben facebookon. Ismeretségünkre való tekintettel a végén hozzátettem, hogy bassza meg amiért ezt ilyen formában kívánta rendezni. Mint ma kiderült, Gergő is írt neki, ő a Magazin hírnevének megkárosításáért fenyegetőzött feljelentéssel.

Kérek szépen mindenkit, hogy fogjátok fel: a Rozsdakupac Magazin és a Debreceni Bogarasok Egyesülete két külön dolog. Köszönöm!
ez így van !

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #114795 Dátum: 2012 Október 04, 18:32:00 »

Spike-nak mond!Gergőnek (Geekay) mond!

Grin

Nem mondom én senkinek. Én csak a Bogarammal foglakozom, ehhez a "bogarazáshoz" nem értek.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #114794 Dátum: 2012 Október 04, 18:30:53 »

Kéne szervezni egy .hu MMA fesztivált. 2 bemegy, de csak 1 jöhet ki.
Szerintem lenne rá igény. Cheesy

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #114793 Dátum: 2012 Október 04, 18:26:53 »

Bugit tegnap ki fenyegette meg csunyan privatban/emailben/mittomenmiben ?
Nem a Binci volt! ő csak simán elküldött a picsába, nem mellesleg, az Ő szemszögéből jogosan !
a többi érintett, pedig nem nyilatkozik .........

Nem elérhető bitus76

06 30 460 2831

« Hozzászólás #114792 Dátum: 2012 Október 04, 18:26:31 »

Most tojózom. Cool
nem foglalok állást,csak matekozok:egy 100ezer ft-os felnigarnitúra "kitermelése" 2év alatt 4166ft havonta.

VW 1200.1963.
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #114791 Dátum: 2012 Október 04, 18:25:51 »

Ha ezek olyan nagy beperelősök, akkor miért nem a visszalépett támogatót perelik, miért azt, aki a nyereményét kéri és reklamálja?

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #114790 Dátum: 2012 Október 04, 18:25:14 »

Ilyen nem volt. Nagyon nem.

A felnit egy helyi cég ajánlotta fel, ám mivel a találkozóig nem érkezett meg, így az "ígéretet" tudtuk kisorsolni. A cég a találkozó után visszalépett, így más úton kellett volna más felnit vásárolnunk. A találkozók követően egy betörés során elvitték a találkozóból befolyt teljes összeget (ezt tudom igazolni), nem hogy a felnit nem tudtuk megvenni, az egyesület alakulását is saját zsebből kellett kifizetnem. Kerestük a megoldást a felni kérdésére, hogy ha csúszva is, de mihamarabb rendezni tudjuk az ügyet.

Ezt követően egy bogaras szempontból sem egyszerű személyes kár is ért, majd pedig mikor néhány barátommal úgy döntöttük, hogy megalapozzuk a jövőnket, a közösség gyakorlatilag száműzött minket. Tehát én kb -100000 forinttal és -egy barátnővel hagytam ott a bogaras csapatot, bogaras társadalmat.

Néhányan (tehát kb mindenki, kivéve Ratro meg én) mellveregetve viszik tovább a bogaras közösséget itt Debrecenben, hogy "majd mi megmutatjuk". Két éve mutatják.

Én a magam részéről szeretném rendezni a dolgot privát úton is, szeretném, ha mihamarabb lenne egy nélkülözhető felninyi pénzem, hogy meg tudjam rendelni a garnitúrát. Ezt én, és nem a Debreceni Bogarasok, nem a VW Fest szervezői. Persze mindezt úgy, hogy amikor a találkozót szerveztük, akkor mindig egy "csapatról" beszéltünk. Ennek ellenére hallottam olyat is mástól, hogy a "találkozóM". Hogy ő mit tett érte és hol van most az egy másik érdekes kérdés... Persze mindvégig szervező csapatként volt emlegetve a társaság, kérdem én, hogy hol vannak ők?

Azt, hogy mindezt a Rozsdakupac Magazin üzenőfalán kellett közzétenni, azt felháborítónak tartom. Mindennek megvan a maga helye és ideje. Ha szétszakad a Puma cipőd, akkor nem az Adidashoz mész reklamálni, hiába ugyanonnan indult. Mellesleg nem töröljük a negatív kritikát, ha az kulturált módon van megfogalmazva.

Szóval: a felnit szeretném rendezni. De nem tudom mikor lesz rá lehetőségem.

Köszönöm a figyelmet!
minden bűnöm vállalom !  de úgy tűnik mégis többet értem el az "alaptalan vádaskodásommal" mint a nyertes két év alatt !

köszönöm a figyelmed !

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #114789 Dátum: 2012 Október 04, 18:24:27 »

Mekkora vihar kerekedett a biliben!  Grin

Stuntmanus

VW 1302 S

RNIE
« Hozzászólás #114788 Dátum: 2012 Október 04, 18:16:53 »

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #114787 Dátum: 2012 Október 04, 18:06:54 »

Facebookrol megint toroltek a hozzaszolasodat-kerdesedet, csak a dicsero szavak maradhatnak :-)))
ezt meg is írták privátban ! arra hivatkozván, hogy a rozsdakupac magazinnak semmi köze ahhoz a találkozóhoz ! és ha mégegyszer hasonló hozzászólásom lesz az oldalukon, akkor (hivatkozván a btk-ra) beperelnek !

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #114786 Dátum: 2012 Október 04, 17:23:47 »

...Ezt követően egy bogaras szempontból sem egyszerű személyes kár is ért, majd pedig mikor néhány barátommal úgy döntöttük, hogy megalapozzuk a jövőnket, 1. a közösség gyakorlatilag száműzött minket. Tehát én kb -100000 forinttal és -egy barátnővel hagytam ott a bogaras csapatot, bogaras társadalmat.

2. Néhányan (tehát kb mindenki, kivéve Ratro meg én) mellveregetve viszik tovább a bogaras közösséget itt Debrecenben, hogy "majd mi megmutatjuk". Két éve mutatják.
...
1. Ezen nem tudtam elmenni, se sírni, se nevetni, viszont felbosszantottam magam. Binci! Saját magad írod le! Néhány barátoddal megalapoztátok a jövőtöket! Ezek után a közösség száműzött titeket?! Binci! Ilyet ne írjál baszd meg! Akkor is melletted álltunk, mikor az a nagy lelki trauma ért, akkor is Dzsannit marasztaltuk el! Nem, ti akartatok mást! Csak ezt be kellene vallani saját magatoknak/magadnak.

2. Bincikém! Nem ti szartátok a spanyol viaszt! Előttetek is volt bogaras élet Debrecenben, volt szerencsém a végét elcsípni, de az nem az a korszak volt, amit ti veletek közösen éltünk meg. Mellveregetést én meg nem tapasztaltam, persze sértettség akad, de ahogy nekik sem, úgy nektek (Binci, ratro) sem megy a "majd mi megmutatjuk", hogy mi a bogarazás.

Én részemről befejeztem, csak akkor fogok reagálni, ha valami felbosszant.
« Utoljára szerkesztve: 2012 Október 04, 17:38:33 írta Bill »
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #114785 Dátum: 2012 Október 04, 16:58:18 »

1. Nem feltétlen rólad beszéltem. Ahogy ezt nem is írtam.

2. Ezen az adatlapon nem látok semmi utalást a Rozsdakupac Magazinhoz. A Rozsdakupac blogot 2009-ben indítottam, itt valóban megjelentek hírek a közösségről, Egyesületről. Ezt követően a nevet és pulyka logót továbbvittem a magazinra. Úgy gondolom, hogy mivel a saját szellemi termékeimről van szó, azt teszek vele, amit szeretnék.

3. Engedd meg, hogy tudjam, hogy mit kellett volna írnom.

BigBugnak én írtam üzenetet, röviden az előző hozzászólásomban elhangzottakat közöltem vele egy privát üzenetben facebookon. Ismeretségünkre való tekintettel a végén hozzátettem, hogy bassza meg amiért ezt ilyen formában kívánta rendezni. Mint ma kiderült, 4. Gergő is írt neki, ő a Magazin hírnevének megkárosításáért fenyegetőzött feljelentéssel.

5.Kérek szépen mindenkit, hogy fogjátok fel: a Rozsdakupac Magazin és a Debreceni Bogarasok Egyesülete két külön dolog. Köszönöm!
1. Reméltem is! Viszont a szervezők nagy többsége ezelőtt, ezután sem fórumozott/fórumozik (kivétel talán Balczó "ratro" Robi, Gegob). Érdekesnek találtam, hogy itt kérdezed meg, hogy hol vannak ők. Azt csak úgy zárójelben jegyzem meg, hogy a szervezők nagy többsége a ti általatok alapított RKM "bűvkörébe" tartoznak.

2. Ott az elérhetőségnél a blogra lehet jutni (legalábbis egy órával ezelőtt még lehetett), az pedig a tied, nem a debreceni bogarasoké. Én úgy érzem, hogy a kettőnek az összemosása nem a "mellveregető" csapattól jött, sőt ők szeretnének elzárkózni ettől.

3. Megengedem, de a tény az tény. Nincs Spike-nál a kisorsolt nyeremény.

4. Gergő, óh igen, neki jól fésült a modora, és ahogy olvasom nagyon kikupálódott a jogtudományok terén is.

5. Mindenki felfogta. Amúgy meg lsd. 2. pont.
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #114784 Dátum: 2012 Október 04, 16:55:59 »

Kérek szépen mindenkit, hogy fogjátok fel: a Rozsdakupac Magazin és a Debreceni Bogarasok Egyesülete két külön dolog. Köszönöm!
és ettől hogyan lesz szpájkinak felnije amit megnyert a tombolán?
És miért nem rendeződött ez 2év alatt?
És ha bigbug nem dobja be ezt a köztudatba akkor meddig húzódott volna?

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #114783 Dátum: 2012 Október 04, 16:03:58 »

Protestálok!

Csak ennyi, remélem ez elég kulturált volt.

Akinek van iwiwe, az nyugodtan klikkelhet: http://iwiw.hu/i/Debreceni-Bogarasok-14734226/adatlap

Az elérhetőségnél a blog oldal címe hova mutat? Még, hogy nem történt kisajátítás?! A RK a tied, azt csinálsz vele amit akarsz, de az összemosást nem a másik oldal kezdte, hanem ti.
Én nem voltam szervező (ha visszanézed az esti fotót a Dorkasban, rajta sem vagyok), csak segítettem. Csak a magam nevében tudok beszélni, én most tudtam meg, hogy a szponzor visszalépett és azért nincs Spike-nak felnije. Arról sem sikerült az ott hagyott debreceni bogaras csapatot tájékoztatnod, hogy mennyi volt, amit elloptak a bogarasoktól. Inkább ne nyilatkozz ilyen ügyben, csak annyit kellet volna írnod, hogy:

"Bocs a kellemetlenségekért, de záros határidőn belül orvosolom a problémát...."

Nem feltétlen rólad beszéltem. Ahogy ezt nem is írtam.

Ezen az adatlapon nem látok semmi utalást a Rozsdakupac Magazinhoz. A Rozsdakupac blogot 2009-ben indítottam, itt valóban megjelentek hírek a közösségről, Egyesületről. Ezt követően a nevet és pulyka logót továbbvittem a magazinra. Úgy gondolom, hogy mivel a saját szellemi termékeimről van szó, azt teszek vele, amit szeretnék.

Engedd meg, hogy tudjam, hogy mit kellett volna írnom.

BigBugnak én írtam üzenetet, röviden az előző hozzászólásomban elhangzottakat közöltem vele egy privát üzenetben facebookon. Ismeretségünkre való tekintettel a végén hozzátettem, hogy bassza meg amiért ezt ilyen formában kívánta rendezni. Mint ma kiderült, Gergő is írt neki, ő a Magazin hírnevének megkárosításáért fenyegetőzött feljelentéssel.

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #114782 Dátum: 2012 Október 04, 15:20:10 »

Ilyen nem volt. Nagyon nem.

...
Ezt követően egy bogaras szempontból sem egyszerű személyes kár is ért, majd pedig mikor néhány barátommal úgy döntöttük, hogy megalapozzuk a jövőnket, a közösség gyakorlatilag száműzött minket. Tehát én kb -100000 forinttal és -egy barátnővel hagytam ott a bogaras csapatot, bogaras társadalmat.

Néhányan (tehát kb mindenki, kivéve Ratro meg én) mellveregetve viszik tovább a bogaras közösséget itt Debrecenben, hogy "majd mi megmutatjuk". Két éve mutatják.

...
Protestálok!

Csak ennyi, remélem ez elég kulturált volt.

Akinek van iwiwe, az nyugodtan klikkelhet: http://iwiw.hu/i/Debreceni-Bogarasok-14734226/adatlap

Az elérhetőségnél a blog oldal címe hova mutat? Még, hogy nem történt kisajátítás?! A RK a tied, azt csinálsz vele amit akarsz, de az összemosást nem a másik oldal kezdte, hanem ti.
Én nem voltam szervező (ha visszanézed az esti fotót a Dorkasban, rajta sem vagyok), csak segítettem. Csak a magam nevében tudok beszélni, én most tudtam meg, hogy a szponzor visszalépett és azért nincs Spike-nak felnije. Arról sem sikerült az ott hagyott debreceni bogaras csapatot tájékoztatnod, hogy mennyi volt, amit elloptak a bogarasoktól. Inkább ne nyilatkozz ilyen ügyben, csak annyit kellet volna írnod, hogy:

"Bocs a kellemetlenségekért, de záros határidőn belül orvosolom a problémát...."
« Utoljára szerkesztve: 2012 Október 04, 15:37:55 írta Bill »
Oldalak: 1 ... 670 671 672 673 674 [675] 676 677 678 679 680 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: