www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 23, 01:45:32

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921221 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1017 1018 1019 1020 1021 [1022] 1023 1024 1025 1026 1027 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28015397 alkalommal)
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #100942 Dátum: 2011 Október 24, 20:09:20 »

Igen.
De már 1 áll úgyhogy a következő a 2.

Evil
óóba..eg köszönömkabbe  Wink

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #100941 Dátum: 2011 Október 24, 20:09:03 »

Már meg is rendeltem, nagyon jónak ígérkezik. Viszont buta egy cég. Az saját internetes kalkulátorukkal kiszámolt árat úgy kellett kikönyörögni a kishölgytől a telefonban, az első havidíjas elengedéses kedvezményt szintén. Ja és a felvevősboxot is külön bele kellett alkudni a csomagba. Gondolom a jutalék másként alakul, ha többet nyúz le tőlem. Vadul kattogtatott és mindenre "egyéni" árat adott.  Grin Ja és azzal kezdte, hogy egész vecsésen nincs IPTV. Mondom ismerős ajánlotta akinél megy, meg tavaly itt kúsztak a ház előtt az oszlopon a gerincvezetékükkel a kollégák. Megkérdeztem tőlük akkor, valami gerincvezetéket húztak. Most így sokkal olcsóbbat veszek, mint a upc és sokkal komolyabbat. Wlan meg minden.
Majd kíváncsi leszek. Pénteken jönnek.

Nem valószinű, hogy a céggel beszéltél.
Ugyan olyan alkalmazott mint te.

Evil

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #100940 Dátum: 2011 Október 24, 20:07:02 »

erre

tehát akkor a fekete vége ha egyet ugrik akkor az egy köbméter ?!

Igen.
De már 1 áll úgyhogy a következő a 2.

Evil

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #100939 Dátum: 2011 Október 24, 20:07:00 »

erre

Igen, meg mindig. Literes pontossaggal mer az ora, 1 liter az utolso piros szamjegy.

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #100938 Dátum: 2011 Október 24, 20:06:40 »

akkor megnyugodtam  Roll Eyes

köszönöm a segítséget  Wink

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Süni
« Hozzászólás #100937 Dátum: 2011 Október 24, 20:05:55 »

erre

Igen.
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #100936 Dátum: 2011 Október 24, 20:05:49 »

azt kérném csak az válaszoljon a kérdésemre aki egészen biztos a válasza helyességében !

kérdés : a képen látható gázóránál egy köbméter az a fekete mezőben látható utolsó rublika ?

<beszúrt kép törölve>

Csak a fekete az egész.
A fekete és a piros között egy tizedes vesző is van.

Evil

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #100935 Dátum: 2011 Október 24, 20:05:14 »

Csak a feketét kell diktálni, ha erre irányult a kérdés.
erre

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #100934 Dátum: 2011 Október 24, 20:04:22 »

igen, a pirosban meg a tizedes van.
ok !  én is így értelmezem, csak megkavar az, hogy miért van 3 tizedes,stb.. rublika

Süni
« Hozzászólás #100933 Dátum: 2011 Október 24, 20:03:48 »

csánat  Roll Eyes

Csak a feketét kell diktálni, ha erre irányult a kérdés.
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #100932 Dátum: 2011 Október 24, 20:03:01 »

azt kérném csak az válaszoljon a kérdésemre aki egészen biztos a válasza helyességében !

kérdés : a képen látható gázóránál egy köbméter az a fekete mezőben látható utolsó rublika ?

<beszúrt kép törölve>
igen, a pirosban meg a tizedes van.

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #100931 Dátum: 2011 Október 24, 20:00:42 »

Hol a kép?
csánat  Roll Eyes

Süni
« Hozzászólás #100930 Dátum: 2011 Október 24, 19:59:39 »

Hol a kép?
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #100929 Dátum: 2011 Október 24, 19:57:48 »

« Utoljára szerkesztve: 2011 Október 24, 20:00:14 írta BigBug »

1303LS
« Hozzászólás #100928 Dátum: 2011 Október 24, 19:23:59 »

Szerintem csak akkor jön az analóg, ha előfizetsz rá. Nem próbáltam ugyan, de biztos vagyok benne.
Azt meg főleg nem tudom, hogy IPTV mellett adnak-e kábeltv-t is. (Technikailag lehetséges, de üzletileg lehet nem szabad nekik.)
Ha kijárod ezt az utat, akkor oszd meg a tapasztalataidat légyszi, mert engem is érdekel a dolog.

Az IPTV egy kalap fos, amint elmúlik a hűségem lemondom. Nem a képminőség fos (bár nem egy nagy durranás), hanem a kezelhetősége szar. A beltéri kritikán aluli.
De attól félek a kábeltv-jük is csak beltérin keresztül tud jönni, miután dekódolt. Ez egyben azt is jelenti, hogy két tv-hez két beltéri kell...
És ahogy olvasgatom a t-home nem ismeri a conax kártya fogalmát, szóval az sem tud megoldás lenni, hogy a tv-d okos és te csak beledugsz egy dekóder kártyát.

TVzésben hosszú távon szerintem a MindigTV lesz a nyerő. Amíg a t-home-ra vártam addig azt néztem és kurva jó. Csak még kevés a csatorna. De ez szerintem rohamosan bővülni fog.
Gondolom már továbbolvasva megtaláltad, hogy már meg is rendeltem.  Cheesy Pénteken jönnek bekötni.
7380FT a 3in1. 15m NET, családiTV csomag, alap telefon. Analóg jön a többin.
Hétvégén már tesztelés lesz, remélem. Ha jó lesz  vannak valami minicsomagok, még azt megnézem valami diszkoveris vonalon.
MindigTV-n nagyon jó ez tény, de elég gyerek még.
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #100927 Dátum: 2011 Október 24, 19:20:08 »

31 nem elég?

Amikor én néztem, akkor még csak a tizenpár volt. A többi kb. egy hónapja jött be Wink
Most valami 70-100 (nem tudom pontosan) csatorna jön, de csak tízet tettem be a kedvencek közé és azok közül is talán 4-et ha nézek hetente összesen 25 percet.
Régebben rendszeresen néztem a tudományos csatornákat, de most másik szobába került a TV és annyira egyik sem érdekel, hogy oda menjek bekapcsolni és még ott is maradjak nézni.

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #100926 Dátum: 2011 Október 24, 19:12:28 »

TVzésben hosszú távon szerintem a MindigTV lesz a nyerő. Amíg a t-home-ra vártam addig azt néztem és kurva jó. Csak még kevés a csatorna. De ez szerintem rohamosan bővülni fog.
31 nem elég?
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #100925 Dátum: 2011 Október 24, 19:11:16 »

Szunetmentes ?
Megoldás, valameddig.
Majd rákötöm, de sajnos az össz mozdítható érték itthon kisebb mint a bejárati ajtó szétrúgásából adódó kár. Magyarul nem oszt nem szoroz.
Ha nem szaladok bele egy bontott újszerű cuccba és nem magam telepítem, programozom fel nem is kellene. Többszázezreket mondanak egy komplett rendszerre mindenhol.  Undecided
Hehe, mint a kabaréban: a lakásban található legnagyobb érték a riasztó berendezés. Típusa: drótszőrű foxi.  Grin
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #100924 Dátum: 2011 Október 24, 19:09:56 »

Valaki segítene?
AKinek Thome-s IPTVje van.
Ha két másik tv-n szeretném nézni az analóg adást az hogyan megy.
Jöna a kábel az utcáról, elosztom és 2tv-n nézem az analógot amelyiken meg a box van ott a digitálist.
Vagy jön a kábel az utcáról és belemegy a boxba és onna osztom tovább az analóg kábelt?
Ahhoz, hogy analóg is legyen a drótban kell valami külön fizetés rendelés akármi.
Nem, nem akarok 2. 3. boxot.
Ja és nincs ügyfélszolgálat, majd csak holnap.

Szerintem csak akkor jön az analóg, ha előfizetsz rá. Nem próbáltam ugyan, de biztos vagyok benne.
Azt meg főleg nem tudom, hogy IPTV mellett adnak-e kábeltv-t is. (Technikailag lehetséges, de üzletileg lehet nem szabad nekik.)
Ha kijárod ezt az utat, akkor oszd meg a tapasztalataidat légyszi, mert engem is érdekel a dolog.

Az IPTV egy kalap fos, amint elmúlik a hűségem lemondom. Nem a képminőség fos (bár nem egy nagy durranás), hanem a kezelhetősége szar. A beltéri kritikán aluli.
De attól félek a kábeltv-jük is csak beltérin keresztül tud jönni, miután dekódolt. Ez egyben azt is jelenti, hogy két tv-hez két beltéri kell...
És ahogy olvasgatom a t-home nem ismeri a conax kártya fogalmát, szóval az sem tud megoldás lenni, hogy a tv-d okos és te csak beledugsz egy dekóder kártyát.

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #100923 Dátum: 2011 Október 24, 19:07:30 »

http://www.hardrock.hu/?q=node/17326

Kopaszkutya Kettő  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
1303LS
« Hozzászólás #100922 Dátum: 2011 Október 24, 18:57:38 »

Szunetmentes ?
Majd rákötöm, de sajnos az össz mozdítható érték itthon kisebb mint a bejárati ajtó szétrúgásából adódó kár. Magyarul nem oszt nem szoroz.
Ha nem szaladok bele egy bontott újszerű cuccba és nem magam telepítem, programozom fel nem is kellene. Többszázezreket mondanak egy komplett rendszerre mindenhol.  Undecided
1303LS
« Hozzászólás #100921 Dátum: 2011 Október 24, 18:53:43 »

Áramszünet esetén nincs telefon, márpedig azt csapják ki először.
Na ezt sem hallottam még, de van benne valami. Bár tökmindegy, mert a riasztó attól még visít, a szomszéd pedig éber.  Cheesy
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #100920 Dátum: 2011 Október 24, 18:53:33 »

Szunetmentes ?

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #100919 Dátum: 2011 Október 24, 18:46:38 »

Az gáz lenne, mert csak erre kell a telefon. A riasztóközpont simán tone jelet ad ki oszt tárcsáz, nekem ennél több nem is kell. A távfelügyeleti kommunikáció nem érdekel.
1303LS
« Hozzászólás #100918 Dátum: 2011 Október 24, 18:30:35 »

No akkor arra ne köss riasztót. Nincs értelme.
Az gáz lenne, mert csak erre kell a telefon. A riasztóközpont simán tone jelet ad ki oszt tárcsáz, nekem ennél több nem is kell. A távfelügyeleti kommunikáció nem érdekel.
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #100917 Dátum: 2011 Október 24, 18:26:49 »

Azt nem tudom.
Kapok valami egységet amibe bele megy a (asszem) koax kábel és utána ebbe dugom a boxot, innen tovább HDMI a TVbe és Wlanon ez adja a NETet is, vagy dughatok bele UTP-t. Ja és ebbe megy bele a telefon kábele is.
No akkor arra ne köss riasztót. Nincs értelme.
1303LS
« Hozzászólás #100916 Dátum: 2011 Október 24, 18:02:36 »

Átfogalmazom: Nem internetes?
Azt nem tudom.
Kapok valami egységet amibe bele megy a (asszem) koax kábel és utána ebbe dugom a boxot, innen tovább HDMI a TVbe és Wlanon ez adja a NETet is, vagy dughatok bele UTP-t. Ja és ebbe megy bele a telefon kábele is.
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #100915 Dátum: 2011 Október 24, 16:26:14 »

Huha, most, hogy kérdezed nem is tudom és eszembe jutott, hogy lehet, hogy a központ nem boldogul vele.
Erről olvastam is, de úgy tudom a régebbi butácskább központok vergődnek az ilyen átalakított jelekkel és azok is csak a kommunikáción véreznek el.
Nekem elég ha rámcsörög, semmi kódot nem kérek le róla telefonon.
Átfogalmazom: Nem internetes?
1303LS
« Hozzászólás #100914 Dátum: 2011 Október 24, 16:08:36 »

teló analóg ugyi.
Huha, most, hogy kérdezed nem is tudom és eszembe jutott, hogy lehet, hogy a központ nem boldogul vele.
Erről olvastam is, de úgy tudom a régebbi butácskább központok vergődnek az ilyen átalakított jelekkel és azok is csak a kommunikáción véreznek el.
Nekem elég ha rámcsörög, semmi kódot nem kérek le róla telefonon.
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #100913 Dátum: 2011 Október 24, 15:12:02 »

upc 9000 5mnet analógtv teló
t 7300 15mnet Wlanrouter felvevősdigitálisHDtv teló
telefont nem használok, azon csak a riasztó ücsörög.
teló analóg ugyi.
1303LS
« Hozzászólás #100912 Dátum: 2011 Október 24, 08:43:26 »

Akkor vegre nem lyukkartyan kell emailt irnod? :-)))
upc 9000 5mnet analógtv teló
t 7300 15mnet Wlanrouter felvevősdigitálisHDtv teló
telefont nem használok, azon csak a riasztó ücsörög.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #100911 Dátum: 2011 Október 24, 08:38:33 »

sokkal komolyabbat. Wlan meg minden.
Akkor vegre nem lyukkartyan kell emailt irnod? :-)))

1303LS
« Hozzászólás #100910 Dátum: 2011 Október 24, 08:36:56 »

Kérdezz utána a t-home-nál, mert előszeretettel vásárolt fel kis cégeket és vette át annak kiépített hálózatát.
Vannak furcsaságok náluk, ha jó kis csillagpontos akkor megtehetik, hogy csak az előfizetett szolgáltatást kötik be az adott kábelre, de ennek az ellenkezője is előfordulhat. Haj de szerettem nekik kábelmodemes internetjüket csesztetni fix ip-vel.  Roll Eyes
Már meg is rendeltem, nagyon jónak ígérkezik. Viszont buta egy cég. Az saját internetes kalkulátorukkal kiszámolt árat úgy kellett kikönyörögni a kishölgytől a telefonban, az első havidíjas elengedéses kedvezményt szintén. Ja és a felvevősboxot is külön bele kellett alkudni a csomagba. Gondolom a jutalék másként alakul, ha többet nyúz le tőlem. Vadul kattogtatott és mindenre "egyéni" árat adott.  Grin Ja és azzal kezdte, hogy egész vecsésen nincs IPTV. Mondom ismerős ajánlotta akinél megy, meg tavaly itt kúsztak a ház előtt az oszlopon a gerincvezetékükkel a kollégák. Megkérdeztem tőlük akkor, valami gerincvezetéket húztak. Most így sokkal olcsóbbat veszek, mint a upc és sokkal komolyabbat. Wlan meg minden.
Majd kíváncsi leszek. Pénteken jönnek.
Sompi
« Hozzászólás #100909 Dátum: 2011 Október 24, 08:18:31 »

ennyivel jobb volt a City? Shocked.......csak lestem az eredményre nézve
Geri most örül Cool

Azért 6 gombócból is sok ugye..... az első félidőben még bármi benne volt, annyit lehetett érezni hogy a united nagyon fantáziátlanul játszik. amatőr módon elakadt minden támadásunk az az egy két ziccer ami volt kimaradt, a shitty pedig tett a dolgát. Csak a szar unitednél volt jobb.
Evans ostobán kiállítatta magát, na onnantól csak egy tíz perces szakasza volt a MU-nak amikor a gólját is lőtte.
"csak" 3-1 -is lehetett volna, de az utolsó 3 percben ( a 90-ik utan) 3-a rugtak a kékek.
Amit tegnap az old traffordon láttam olyat még soha... a 70. perc környékén elindultak haza az emberek a lelátóról...
...ez híven tükrözi a MU tegnapi játékát!
...."a csata elveszett, de ez egy hosszú háború!" ...májusban meglesz a 20. bajnoki cím!!  Grin

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #100908 Dátum: 2011 Október 23, 22:11:36 »

Valaki segítene?
Jöna a kábel az utcáról, elosztom és 2tv-n nézem az analógot amelyiken meg a box van ott a digitálist.
Vagy jön a kábel az utcáról és belemegy a boxba és onna osztom tovább az analóg kábelt?
Ahhoz, hogy analóg is legyen a drótban kell valami külön fizetés rendelés akármi.
Kérdezz utána a t-home-nál, mert előszeretettel vásárolt fel kis cégeket és vette át annak kiépített hálózatát.
Vannak furcsaságok náluk, ha jó kis csillagpontos akkor megtehetik, hogy csak az előfizetett szolgáltatást kötik be az adott kábelre, de ennek az ellenkezője is előfordulhat. Haj de szerettem nekik kábelmodemes internetjüket csesztetni fix ip-vel.  Roll Eyes
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #100907 Dátum: 2011 Október 23, 22:00:34 »

Köszönöm, nekem így lenne a jó, mert így van szanaszét huzkodva most is a padláson, szeretném ezt a kábelt használni. Sz.géphez is jön egy koax, az is használható. Váltani akarok.
azért váltás előtt nézz utána nálatok hogy lesz.
1303LS
« Hozzászólás #100906 Dátum: 2011 Október 23, 21:48:15 »

upc lehet hogy máshogy működik, de itt a bejövő kábelt kell szétosztani, és a box elé a szerelő valami zavarszűrőt szerelt fel. ettől függetlenül a box bekapcsolása nélkül még ott is van analóg jel
Köszönöm, nekem így lenne a jó, mert így van szanaszét huzkodva most is a padláson, szeretném ezt a kábelt használni. Sz.géphez is jön egy koax, az is használható. Váltani akarok.
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #100905 Dátum: 2011 Október 23, 21:38:55 »

Valaki segítene?
upc lehet hogy máshogy működik, de itt a bejövő kábelt kell szétosztani, és a box elé a szerelő valami zavarszűrőt szerelt fel. ettől függetlenül a box bekapcsolása nélkül még ott is van analóg jel
1303LS
« Hozzászólás #100904 Dátum: 2011 Október 23, 21:25:33 »

Valaki segítene?
Nem elérhető Kicsi Nelly

20/916-72-61

« Hozzászólás #100903 Dátum: 2011 Október 23, 20:53:23 »

Tetszik az új szabályzat. Talán most már végre odaírja valaki zárójelben, hogy mi a bránertől "sleeper" egy bogár. Illetve nagyon várom a vesztmórlend eleje fordítátsát is.
Oldalak: 1 ... 1017 1018 1019 1020 1021 [1022] 1023 1024 1025 1026 1027 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: