www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 23, 19:01:43

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921222 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1026 1027 1028 1029 1030 [1031] 1032 1033 1034 1035 1036 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28035683 alkalommal)
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #100582 Dátum: 2011 Október 12, 18:13:39 »

sztem KIZS se..
sztón kiregel, úgyhogy marad proti. :-)
szopó

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
RNIE
« Hozzászólás #100581 Dátum: 2011 Október 12, 18:09:31 »

előre szólok, hogy én nem fogok moderálni.
sztem KIZS se..
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #100580 Dátum: 2011 Október 12, 18:06:42 »

A 4 ember lefedi a forum osszes topicjat,

előre szólok, hogy én nem fogok moderálni.
élőben pofánbaszom a delikvenst, aztán kész. :-))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
1303LS
« Hozzászólás #100579 Dátum: 2011 Október 12, 17:55:07 »

http://www.youtube.com/watch?v=ItZyaOlrb7E&feature=player_detailpage#t=38s
A dobost figyeld.  Grin
1303LS
« Hozzászólás #100578 Dátum: 2011 Október 12, 17:53:59 »

http://www.youtube.com/watch?v=jbN-jO11vKg
Finom kis muzsika.  Cheesy
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #100577 Dátum: 2011 Október 12, 17:27:14 »

Végül Samsung Gio lett.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #100576 Dátum: 2011 Október 12, 16:55:42 »

használ itt valaki Archicad10-et, 64bites Win7 alatt?  Roll Eyes
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #100575 Dátum: 2011 Október 12, 15:49:34 »

Nem főállású adminok, nem ülnek egész nap a gép előtt. Még azt sem lehet kérni tőlük, hogy minden este olvassák át az összes topikot és gyomláljanak.
A 4 ember lefedi a forum osszes topicjat, en a szulinapos kivetelevel mindet olvasom. Naponta par oraban Grin [neha a munka mar a forumozas rovasara megy!]

Idézet
Nem azt mondom, hogy nem kellene rendet rakni, változtatni, javítani. Kellene, lehetne, igény is van rá, kérdés: milyen eredménnyel jár a rendrakás.
Érdeklődve fogom figyelni és drukkolok a jobbítani akaróknak. Sok sikert nekik!
Igaz, hogy az adminoknak eddig is megvolt minden technikai joguk es lehetoseguk a rendcsinalasra, de eddig hozzaszolas(lancok) torlesere csak a kirivoan gusztustalan vagy a jo izlest egyeb modon serto esetekben kerult sor.

Nem gondolom, hogy a "mostantol durva moderalas lesz, mer' az remeljuk jobb lesz" a forumozok megkerdezese nelkul kene, hogy bevezetesre keruljon, igy most van - megint ? ;-) - egy szavazas rola.

Ugy tunik a tagoknak is elfogadhato lenne egy szigorubban vett bogaras jelenlet egyes topicokban, en is remelem, hogy ez elore vezet (de nyilvan, nem tudhatom). Meglatjuk.

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #100574 Dátum: 2011 Október 12, 15:32:17 »

Egy oldal / fórum / közösség létrehozás felelősséggel jár - és aki létrehozta felelősséggel tartozik érte ugyanúgy mint az aki használja. Úgy gonolom teljes egyet NEM értésben veled hogy igenis kell hogy valaki moderáljon, gyomláljon, folyamatosan legjobb tudásához méltóan - a lefektetett és a fóum felhasználó által egyszerűen elfogadott szabályrendszer alapján. Így úgy gonolom DE lehet kérni ilyesmit - sőt bizonyos értelemben ez kötelesség és egyben alapvetés.

Nézzük, miről is szól a szavazás.
Hatalmazzuk fel a 4 admint olyan jogokkal, ami eddig is az övék volt. Változtassanak a fórum rendjén - de ezt eddig is megtehették. Moderáljanak szigorúbban, de kérdem, hogyan? Nem főállású adminok, nem ülnek egész nap a gép előtt. Még azt sem lehet kérni tőlük, hogy minden este olvassák át az összes topikot és gyomláljanak.
Még ebben az esetben is lenne olyan szemét, ami egy napig bűzlik a fórumban.

Azt sem gondolom hogy a változást indokolni kell - egész egyszerűen nem változásról van szó hanem mindenki megelégedésére egy olyan közösségi platform jó üzemeltetéséről ahová mindenki szívesen jön - mert a tartalom, barátok, stb indokolja hogy a látogató is hozzájáruljon ahhoz hogy a közösség számára hozzáadott értéket biztosítson, akár egy hozzászólással akár egy helyreigazítással.

Amúgy meg mi indokolja a változást? [...] Ez a fórum nem egy vebáruház, nem egy árverési oldal, nem egy szakszervizoldal, nem kellene számon kérni rajta az ott természetes és elvárt rendet. Ez a fórum olyan, amilyenné mi tesszük-tettük. Az évek során bebizonyosodott, hogy nem vagyunk hajlandóak (képesek?) betartani a saját magunk által felállított szabályokat. Miért lenne mostantól ez másképp?

A szabályokat betartani és betartatni is kell - ez így működik és így kulturált.
Félreértés ne essék csak a véleményem írom le, mert így gondolom.

RNIE
« Hozzászólás #100573 Dátum: 2011 Október 12, 13:58:52 »

.

[a csatolmányt egy admin törölte]
Rulezka
« Hozzászólás #100572 Dátum: 2011 Október 12, 13:55:51 »

idézném:
sorry,de ez nem a probléma megoldása
továbbiakban az ilyen fórumról szeretnék távol maradni, figyelj Stonemen követlek.
max olvasni járok ezentúl, mert ez számomra is uncsi...
fiuk ez hamarabb ért véget mint a Maya naptár.. sajnálom  Cry Undecided
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #100571 Dátum: 2011 Október 12, 13:50:09 »

most itt lehetne facepalm képet tolni
Gondoltam irok neked valami normalisat, de rajottem, hogy ismet, ujra, megint, huszadszor is legyoznel a rutinoddal.

Ezert csak azt kerdezem meg: ha azt mondtad, hogy elpalyazol innen, mert nem tetszik neked a forum, akkor miert jottel megis vissza?! Grin (remelem ezt a kerdest megerted, es tudsz majd erre valaszolni es nem valami masra :-))

RNIE
« Hozzászólás #100570 Dátum: 2011 Október 12, 13:38:04 »

Rultheus!Protezka!Eléglegyen!! Grin
Rulezka
« Hozzászólás #100569 Dátum: 2011 Október 12, 13:31:07 »

olajcég (volt) az union 76-tal együtt, ahonnan a 76-os matrica gyün.
teccikérteni?
a Gulf-ot van akinek magyarázni kell? most itt lehetne facepalm képet tolni

http://www.flickr.com/photos/bzr182/4614914468/
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #100568 Dátum: 2011 Október 12, 13:15:20 »

kosz, igy mar ertem, ennek a gulfnak meg utanaolvasok! :-)
olajcég (volt) az union 76-tal együtt, ahonnan a 76-os matrica gyün.
teccikérteni?

flex 'em all!
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #100567 Dátum: 2011 Október 12, 13:10:12 »

a dizájnt,mer rohattretro
kosz, igy mar ertem, ennek a gulfnak meg utanaolvasok! :-)

RNIE
« Hozzászólás #100566 Dátum: 2011 Október 12, 13:08:49 »

Nem tudom mit kell nezni!
a dizájnt,mer rohattretro
Egyetértek avval,hogy  az adminok között az azonos nemhez vonzódás terjedhet.
1.RNIE
2.
Itt folytasd

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #100565 Dátum: 2011 Október 12, 13:06:08 »

nemtudom,amiért egy 76-Gulfmatricás bogár/busz?
de mivel en nem ertek a biciklikhez, igy nekem segitseg kell ertelmezni, ezert is kerdeztem meg. :-)
Nem tudom mit kell nezni!

RNIE
« Hozzászólás #100564 Dátum: 2011 Október 12, 12:12:26 »

Ez miert erdekes ?
nemtudom,amiért egy 76-Gulfmatricás bogár/busz?
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #100563 Dátum: 2011 Október 12, 10:12:24 »

Ez megint egy jó hozzászólás volt!! Wink
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #100562 Dátum: 2011 Október 12, 07:46:11 »

Pár gondolat a szavazásról.

Van kb. 1200 regisztrált tagunk. Ebből -egy kis jóindulattal- 120 aktív. Az aktívak közül szavazott 60, az összes regisztrált tag 5%-a, az aktívak 50%-a. A többieket nem érdekli ez az egész.
A szavazók kb. 2/3-a változást, 1/3-a szigorú változást követel. Ez eddig rendben van, figyelembe veendő vélemény.

Nézzük, miről is szól a szavazás.
Hatalmazzuk fel a 4 admint olyan jogokkal, ami eddig is az övék volt. Változtassanak a fórum rendjén - de ezt eddig is megtehették. Moderáljanak szigorúbban, de kérdem, hogyan? Nem főállású adminok, nem ülnek egész nap a gép előtt. Még azt sem lehet kérni tőlük, hogy minden este olvassák át az összes topikot és gyomláljanak.
Még ebben az esetben is lenne olyan szemét, ami egy napig bűzlik a fórumban.

Amúgy meg mi indokolja a változást? Elhangzott olyan vélemény, hogy a beesők elrettennek a stílustól. Van erre valami konkrét bizonyíték, statisztika? Hány beesőből lett aktív fórumozó és hányan menekültek el az első olvasás után? Nem tudni.
Azt tudni, hogy hány régi tag hagyott fel a fórummal, talán még azt is, mi okból. Azt viszont megint nem tudjuk, hogy a többség miért maradt...
Felvetődött, hogy bizonyos témákban (csencs, buhera) nagyobb szigor kellene, mert máshol az van. Igaz. Másholabb meg egyáltalán nincs szigor. Ez a fórum nem egy vebáruház, nem egy árverési oldal, nem egy szakszervizoldal, nem kellene számon kérni rajta az ott természetes és elvárt rendet. Ez a fórum olyan, amilyenné mi tesszük-tettük. Az évek során bebizonyosodott, hogy nem vagyunk hajlandóak (képesek?) betartani a saját magunk által felállított szabályokat. Miért lenne mostantól ez másképp?

Nem azt mondom, hogy nem kellene rendet rakni, változtatni, javítani. Kellene, lehetne, igény is van rá, kérdés: milyen eredménnyel jár a rendrakás.
Érdeklődve fogom figyelni és drukkolok a jobbítani akaróknak. Sok sikert nekik!
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #100561 Dátum: 2011 Október 12, 00:41:06 »

Eddig átméretezte magától, most nekem kellett. Protiiiii 
Erdekes, azt a kepet valamiert nem szereti, mas kepekkel szepen atmeretez :-)

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #100560 Dátum: 2011 Október 11, 23:33:38 »

Kona Kilauea Gulf
Ez miert erdekes ?

RNIE
« Hozzászólás #100559 Dátum: 2011 Október 11, 22:40:39 »

Kona Kilauea Gulf

RNIE
« Hozzászólás #100558 Dátum: 2011 Október 11, 21:52:32 »

Hát azért vannak dolgok, amin szerintem kár élcelődni... De azért béke van.
Kiss  Grin
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #100557 Dátum: 2011 Október 11, 21:52:29 »

Igen,jól emlékszel.
Végül is nem sírok, csak az a gondom, hogy mivel Öreg nyugdíjba vonul a felújítás után, nem tudom, hova tegyem, hol állítsam le télire... Mert a családi autónak csak garázsban kellene állnia, már az sem nyeretlen kétéves (Mikulás, vagy Puttony - mármint a Fordunk - is már nagykorú, és nem kevés km van benne, meg látszik is rajta az eddigi használat, próbálom kímélni...)

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #100556 Dátum: 2011 Október 11, 21:49:46 »

Látom szépen elpakoltatok!! Utóljára mikor ott voltunk még alig fértek el a bogik!!
Ja lentről felhordtuk,most valami hasonló van felette! Grin
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #100555 Dátum: 2011 Október 11, 21:49:29 »

ha ezentúl nem smile-t teszek a végére hanem az elejére odaírom:Figyelem,vicc következik!! akkor úgy érthetőbb?
Hát azért vannak dolgok, amin szerintem kár élcelődni... De azért béke van.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #100554 Dátum: 2011 Október 11, 21:45:36 »

De ha jól emlékszem, azért megvolt ennek a tágas férőhelynek a böjtje sokáig lakótelepen, nem?
Igen,jól emlékszel.
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #100553 Dátum: 2011 Október 11, 21:42:40 »

Hali.
Igen,hála Istennek,hely van bőven!Még talán kocsikázni is lehetne benne. Grin

A Narancs mellé,beférne a sorba harmadiknak mégegy bogár.Aztán mögöttük,szintén be lehetne állítani egy hármas sort.És a hat bogár mögé,még egy bogár beférne keresztben.

Az OFF verdáknak meg még akkor is ott a fedett beálló.
Nagyon jó kis istálló.
Ha minden igaz, mi is elcseréltük a lakásunkat egy kertes házra. Most csak egy garázs van, de szeretnék építeni egy duplát helyette. A bogarat ott akarom összerakni.  Cheesy
A mostani (társasházi garázsunk majdnem 2 milla volt és úgy tudok kiszállni, hogy egyik oldalon tükör és a fal között 1cm, akkor nyílik ki a másik ajtó félig.

RNIE
« Hozzászólás #100552 Dátum: 2011 Október 11, 21:41:12 »

Kibicként azért nem kellene ezen csámcsogni. Az adott admin nagyságrenddel több energiát fektetett abba, hogy ez a fórum ilyen formában működjön, mint akármelyik átlag tag közülünk. Hibázott, csúnya dolog, beismerte, a sztoriból szerintem végül úriemberként szállt ki. Kéne már lapozni.
ha ezentúl nem smile-t teszek a végére hanem az elejére odaírom:Figyelem,vicc következik!! akkor úgy érthetőbb?
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #100551 Dátum: 2011 Október 11, 21:38:07 »

hát valóban van hely, nagyon szuper  Cheesy
sőt, ha kevés lenne, valami szerkezettel lehetnének egymás felett is, olyan magas  Grin
én mostanában ezen gondolkodom, hogy milyen olcsó megoldás lenne autóemelő szerkezetre, egy olyan helyre, ahol egy személyes garázsból így duplát lehetne csinálni, és kívülről nem is feltétlenül látszana, és nem foglalna több helyet alaprajzilag, persze csak elegendő belmagasságú helyen.
Valami olcsó csápos emelőt kéne szerezni,azzal megoldható lenne.

Ebben a helységben előttünk,egy karosszérialakatos dolgozott,neki volt a műhelye.Most képem nincs róla,de két helyen ki van emelve a mennyezet,a csápos emelőknek.Mondjuk én szerintem nem nyernék vele helyet,sőt inkább veszítenék,mert a csáposok csak útban lennének,nem tudnék tőlük manőverezni.

Ha meg valami komolyabb ilyen rendeszert vesz az ember,az szerintem már olyan árban lenne,hogy kap rajt az ember egy garázst.

A Hudák képei között láttam még olyant,hogy a BBT tulajdonosának az autói vannak többszintben tárolva,magasba emelve,helytakarékosság miatt.
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #100550 Dátum: 2011 Október 11, 21:37:18 »

indult ez az egész abból,hogy az egyik modi szegte mag az általa megírt szabályzatot ugye  Grin
Kibicként azért nem kellene ezen csámcsogni. Az adott admin nagyságrenddel több energiát fektetett abba, hogy ez a fórum ilyen formában működjön, mint akármelyik átlag tag közülünk. Hibázott, csúnya dolog, beismerte, a sztoriból szerintem végül úriemberként szállt ki. Kéne már lapozni.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #100549 Dátum: 2011 Október 11, 21:34:20 »

Hali.

A Narancs mellé,beférne a sorba harmadiknak mégegy bogár.Aztán mögöttük,szintén be lehetne állítani egy hármas sort.És a hat bogár mögé,még egy bogár beférne keresztben.

Hú, barátom, ez igen... Mi fajinul elférnék az asztalos cuccaimmal, a két autóval, meg az oldalkocsis Pancsával... plusz egy pingpongasztal a gyerekeknek... Grin
De ha jól emlékszem, azért megvolt ennek a tágas férőhelynek a böjtje sokáig lakótelepen, nem?

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #100548 Dátum: 2011 Október 11, 21:32:32 »

Errol jut eszembe, a rootkent futo psdoom hatalmas jatek volt ... :-))
Nem megegyeztünk, hogy a nyilvános topikokban nem káromkodunk, trágárkodunk????!
Admin jogosultságodat ezennel felfüggesztem!! Grin Grin Grin

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető PORSCHE

« Hozzászólás #100547 Dátum: 2011 Október 11, 21:31:00 »

Hali.

Látom szépen elpakoltatok!! Utóljára mikor ott voltunk még alig fértek el a bogik!!

96 audi 80 cabrio   Pedálos bogi           Pedálos moszkvics
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #100546 Dátum: 2011 Október 11, 21:25:19 »

Hali.

hát valóban van hely, nagyon szuper  Cheesy
sőt, ha kevés lenne, valami szerkezettel lehetnének egymás felett is, olyan magas  Grin

én mostanában ezen gondolkodom, hogy milyen olcsó megoldás lenne autóemelő szerkezetre, egy olyan helyre, ahol egy személyes garázsból így duplát lehetne csinálni, és kívülről nem is feltétlenül látszana, és nem foglalna több helyet alaprajzilag, persze csak elegendő belmagasságú helyen.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #100545 Dátum: 2011 Október 11, 21:24:19 »

Nem.
1.6GTD,1998.januárjától a családban van,először én hajtottam,most a szüleimnél van.
A fotó ma készült,és ha jól megnézed,plafonig van rakodva (200kg) kartondobozzal,papírral,mert a gyerkőcnek a suliban hulladékgyűjtés volt,és elkértem a fatertól,hogy had ezzel vigyem be.
ok , nem értek a kerti gépekhez  Grin Grin Grin Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #100544 Dátum: 2011 Október 11, 21:17:45 »

a jó kis g2, csak nem NGA-tól ?
Nem.
1.6GTD,1998.januárjától a családban van,először én hajtottam,most a szüleimnél van.
A fotó ma készült,és ha jól megnézed,plafonig van rakodva (200kg) kartondobozzal,papírral,mert a gyerkőcnek a suliban hulladékgyűjtés volt,és elkértem a fatertól,hogy had ezzel vigyem be.

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #100543 Dátum: 2011 Október 11, 21:12:46 »

Hali.

a jó kis g2, csak nem NGA-tól ?

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Oldalak: 1 ... 1026 1027 1028 1029 1030 [1031] 1032 1033 1034 1035 1036 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: