www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 26, 03:32:09

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921222 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1603 1604 1605 1606 1607 [1608] 1609 1610 1611 1612 1613 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28100359 alkalommal)
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #77502 Dátum: 2010 Március 26, 21:14:05 »

Van egy ügyintézős kérdésem, hátha valaki tudja a megoldást:
Nem érkeztek meg a teljesítményadós csekkek idén. Amit tudni kell, hogy átjelentkeztem Tatabányáról Esztergomba tavaly. A csekkek korábban is szoktak késni, de 3 hónapot azért nem. Ilyenkor nem működnek együtt az önkormányzatok, és nem küldik át az autóim adatait egymás közt (ez lenne logikus)?
Én nem kaptam semmilyen értesítést, hogy nekem kéne bejelentenem az autókat, de ezek után, hogy nem jön a csekk gondolom ezt kell tennem. Vagy mit?

Neked van bejelentési kötelezetséged.

Evil

Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #77501 Dátum: 2010 Március 26, 21:00:31 »

Tetszik Cheesy
Sajnos még gólyák nem voltak...
És kopog a hátsó stab.  Tongue

Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #77500 Dátum: 2010 Március 26, 21:00:01 »

igen, majdnem. csak én nem vágnám szét a jelenlegit hanem a megvett vágottat újítanám fel
Vaterán, vagy haszn. autó-n láttam egyet.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #77499 Dátum: 2010 Március 26, 20:49:01 »

igen, majdnem. csak én nem vágnám szét a jelenlegit hanem a megvett vágottat újítanám fel

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #77498 Dátum: 2010 Március 26, 20:47:01 »

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #77497 Dátum: 2010 Március 26, 20:43:00 »

vagy pofátlanul alkudva venni kell egy már kész papíros vágott kabriót, amire kicsi a kereslet és azt megcsinálni

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #77496 Dátum: 2010 Március 26, 20:42:01 »

Felejtsd el.
Két variáció van.
1. végig szenveded magad az egészen, varázsolsz számokkal, szenvedsz a technikával, beleölsz csomó felesleges pénzt. Az eredmény pedig egy értéktelen vágott valami. 1 bogárral megint kevesebb.
2. A projekt felénél elfogy a lelkesedés és elviszi a vasat a méhbe a kolompár dzsenifer apukája. 1 bogárral megint kevesebb.

Ha teheted újítsd fel szépen és csinálj belőle bogarat vagy tedd csak rendbe és használjad örömmel.

vagy pofátlanul alkudva venni kell egy már kész papíros vágott kabriót, amire kicsi a kereslet és azt megcsinálni
Nem elérhető Tekivagy

« Hozzászólás #77495 Dátum: 2010 Március 26, 20:37:33 »

Sompitól kedv kapódott.

Én is ébresztettem:

http://docler.hu/video/197427
Tetszik Cheesy

1303LS
« Hozzászólás #77494 Dátum: 2010 Március 26, 20:33:47 »

Sziasztok!

Kb. 1 hónapja írtam, hogy sikerült beszereznem egy VW bogarat, amit szeretnék felújítani, itt a jó idő, lassan el is kezdeném, de kezdetek előtt el kéne döntenem merre induljak.
Olyan kérdésem lenne, hogy ha esetleg cabrio kivitelt szeretnék belőle csinálni, de a papírok (törzskönyv, forgalmi) zárt kivitelről szólnak azt mennyire nehéz lepapíroztatni, műszakiztatni, mennyi energia és mennyi pénz lenne? Esetleg van erről vmi információtok?

Előre is köszi!
Üdv: Robi
Felejtsd el.
Két variáció van.
1. végig szenveded magad az egészen, varázsolsz számokkal, szenvedsz a technikával, beleölsz csomó felesleges pénzt. Az eredmény pedig egy értéktelen vágott valami. 1 bogárral megint kevesebb.
2. A projekt felénél elfogy a lelkesedés és elviszi a vasat a méhbe a kolompár dzsenifer apukája. 1 bogárral megint kevesebb.

Ha teheted újítsd fel szépen és csinálj belőle bogarat vagy tedd csak rendbe és használjad örömmel.
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #77493 Dátum: 2010 Március 26, 20:25:29 »

Sompitól kedv kapódott.

Én is ébresztettem:

http://docler.hu/video/197427

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #77492 Dátum: 2010 Március 26, 18:05:51 »

Sziasztok!

Kb. 1 hónapja írtam, hogy sikerült beszereznem egy VW bogarat, amit szeretnék felújítani, itt a jó idő, lassan el is kezdeném, de kezdetek előtt el kéne döntenem merre induljak.
Olyan kérdésem lenne, hogy ha esetleg cabrio kivitelt szeretnék belőle csinálni, de a papírok (törzskönyv, forgalmi) zárt kivitelről szólnak azt mennyire nehéz lepapíroztatni, műszakiztatni, mennyi energia és mennyi pénz lenne? Esetleg van erről vmi információtok?

Előre is köszi!
kb csak úgy oldható meg, ha veszel hozzá egy papíros, átalakított alvázat és arra rakod az általad (szakértő által) vágott kasztnit. ilyen átalakításra új engedélyt tudtommal nem adnak

Nem elérhető rarobika

« Hozzászólás #77491 Dátum: 2010 Március 26, 18:02:52 »

Sziasztok!

Előre is köszi!
RNIE
« Hozzászólás #77490 Dátum: 2010 Március 26, 17:53:25 »

A hólyag mit keres a gép előtt ahelyett,hogy apáméknál pakolna??
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #77489 Dátum: 2010 Március 26, 14:34:17 »

Most jött az infó, tudnak az autóimról, a csekket elküldték, csak még nem kaptam meg.
Szóval okulás végett leírom, hogy a két önkormányzat egymás közt elintézte az autóim átjelentését. Így nekem csak a lakcímkártyát kellett intézni, az autókat nem kellett átjelentenem. Kapnak tőlem 1 pirospontot Smiley
de a forgalmiban benne van a lakcímed, amit át kell iratni.. (6000ft) és ahol január elsején van az autó bejelentve oda fizeted az adót (azt nem tudom mi van ha félévente fizeted és júli elején már máshova költöztél)
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #77488 Dátum: 2010 Március 26, 14:33:17 »

Typ117 irta le jol,
10000 -> "rendes tag", depo, talalkozok, szavazati jog, biztositas
6000  -> "partolo", nincs depo, nincsenek ingyenes talalkozok(!), nincs szavazati jog(!), csak biztositas
1000 -> "kulsos", nincs depo, nincsenek ingyenes talalkozok, nincs szavazati jog, kothet MBK biztositast AKKOR, ha masik autos/motoros klubban rendes tag.

ez sajnos ilyen, Szepi foglalta ossze nekem az egyik kozgyules vegen (elotte meg parszor irasban).

Nem tudom, ez miért nincs feltüntetve a honlapon, elkerülnének 567 felesleges ugyanolyan kérdést.

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #77487 Dátum: 2010 Március 26, 14:31:10 »

neked van bejelentési kötelezettséged  - futás és hajrá, hátha nem kapsz késedelmi kamatot!

a tövény nem ismerése...

Most jött az infó, tudnak az autóimról, a csekket elküldték, csak még nem kaptam meg.
Szóval okulás végett leírom, hogy a két önkormányzat egymás közt elintézte az autóim átjelentését. Így nekem csak a lakcímkártyát kellett intézni, az autókat nem kellett átjelentenem. Kapnak tőlem 1 pirospontot Smiley

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
1303LS
« Hozzászólás #77486 Dátum: 2010 Március 26, 13:21:37 »

Vannak!
A Rajzás klubtagoknak ingyenes.
Így van, csak a "klubtag" definíciója szűkült be.
Na ezt nem veszi be könnyen a gyomrom.
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #77485 Dátum: 2010 Március 26, 13:10:24 »

Megjött a Depo.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #77484 Dátum: 2010 Március 26, 13:07:12 »

Vannak!
gondolom a többesszám volt a baj

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #77483 Dátum: 2010 Március 26, 13:05:47 »

oda van írva: "nincsenek ingyenes találkozók".

mi a baj?  Roll Eyes  Wink
Vannak!

Tóth Zoltán
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #77482 Dátum: 2010 Március 26, 12:56:56 »

oda van írva: "nincsenek ingyenes találkozók".

mi a baj?  Roll Eyes  Wink
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #77481 Dátum: 2010 Március 26, 12:50:59 »

Typ117 irta le jol,
6000  -> "partolo", nincs depo, nincsenek ingyenes talalkozok(!), nincs szavazati jog(!), csak biztositas
1000 -> "kulsos", nincs depo, nincsenek ingyenes talalkozok, nincs szavazati jog, kothet MBK biztositast AKKOR, ha masik autos/motoros klubban rendes tag.

ez sajnos ilyen, Szepi foglalta ossze nekem az egyik kozgyules vegen (elotte meg parszor irasban).
de mostmár nincs flottásdi úgy, ahogy eddig, szóval vagy megszűnt az 1000es, vagy van, de nem feltétel a klubtagság máshol

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #77480 Dátum: 2010 Március 26, 12:47:22 »

Ertsd jol!
értem én Grin

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #77479 Dátum: 2010 Március 26, 12:46:53 »

ingyenes találkozók! Grin Grin Grin Grin
Ertsd jol!

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #77478 Dátum: 2010 Március 26, 12:43:54 »

Typ117 irta le jol,

ingyenes találkozók! Grin Grin Grin Grin

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #77477 Dátum: 2010 Március 26, 12:41:53 »

az 1000es van arra, hidd el. a 6k-sban nincs depó, de asszem találkozók igen
Typ117 irta le jol,

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #77476 Dátum: 2010 Március 26, 12:39:22 »

a halalon kivül semmiben nem lehetünk tutti biztosak
ezen felül minden relative

mindenki hülye , aki feketen veszi at a lovejat, mert a penz igy nem szamit bele a nyugdijalapba, stb.
 ne szinezzük, nincs közös nevezönk, en mas szinben ertelmezek sokmindent, de tudom -elhiszem  vannak problemak.
mindenki hülye, aki felveszi, aki meg nem, az munkanélküli és a feketén kapott aprót tarhálja a pirosnál. örülnék, ha nem botlanék mindenhol csövesbe, mert ők is dolgoznának, laknának valahol, örülnék, ha nem kéne félve lassítani bizonyos falvakban, örülnék, ha nem masíroznának nácikat idéző faszok az utcákon nemzeti ünnepeken, örülnék, ha nem mindenki tisztán keresné a pénzét és leadózná és jó helyre menne a lóvé. na ebből egy se teljesül itthon

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #77475 Dátum: 2010 Március 26, 12:35:14 »

banki titoktartas letezik

Nálatok, Wonderlandban.

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #77474 Dátum: 2010 Március 26, 12:33:12 »

ezért kell oszták cégnél dolgozni  Cool
és még örülhet is hogy van viszonylag fix állása, és nem csak külsősként számlára dolgozik..

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #77473 Dátum: 2010 Március 26, 12:26:58 »

ez így igaz!!
még választási lehetősége is van szegénynek: vagy felveszi egy részét feketén vagy elmegy a fenébe állást keresni...
mondjuk vissza is utasíthatja nagybüszkén a svarc lóvét.
és még örülhet is hogy van viszonylag fix állása, és nem csak külsősként számlára dolgozik..
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #77472 Dátum: 2010 Március 26, 12:22:28 »

mindenki hülye , aki feketen veszi at a lovejat, mert a penz igy nem szamit bele a nyugdijalapba, stb.

ez így igaz!!
még választási lehetősége is van szegénynek: vagy felveszi egy részét feketén vagy elmegy a fenébe állást keresni...
mondjuk vissza is utasíthatja nagybüszkén a svarc lóvét.
xoyox
« Hozzászólás #77471 Dátum: 2010 Március 26, 12:19:31 »

mert te tutibniztos vagy benne, hogy senki nem kapja a fizuja jelentős részét feketén itthon..
a halalon kivül semmiben nem lehetünk tutti biztosak
ezen felül minden relative

ne szinezzük, nincs közös nevezönk, en mas szinben ertelmezek sokmindent, de tudom -elhiszem  vannak problemak.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #77470 Dátum: 2010 Március 26, 12:15:55 »

OK ne vitazzunk
Nagy szavakat irogattok, megalapozatlanul
mert te tutibniztos vagy benne, hogy senki nem kapja a fizuja jelentős részét feketén itthon..

xoyox
« Hozzászólás #77469 Dátum: 2010 Március 26, 12:02:03 »

itt is van ilyen, de külön kérni kell a biztosítótól
újabban ilyet sem küldenek nekem, hanem csak a zöld kártyát
egyik szavaddal ütöd a masikat:
egyszer azt irod, kerni kell a biztositotol, a masodszor meg, hogy kiküldik . . .alkoholista.ppp

Ha utalásal fizetik a biztosítást, akkor arról a biztosító küld egy igazolást.
Persze ha forduló napon történik a fizetés akkor ez pár napig eltarthat.
na latod, hogy megoldhato .

Dehogynem. Faterom apehos volt, messzire elér a kezük. Na meg most vállalkozásról van szó nem személyes számláról, de ha céged /vállalkozásod van és azt vizsgálják simán benézik a személyest is, hogy nem azon mosogatod-e a lóvét.

erre ügyeszi engedely szükseges, es csak  penzügyi manipulatio alapos gyanuja eseten van ra lehetöseg,  es a Bank nem ad ki semmit csak ugy, mert a Joska meg a Pista ezt igy szeretne . . . nem kell a duma . A Bankszabalyzatot elkerheted barhol, olvasd el elöbb.
jó ha tudod, hogy az APEH törvényen felüli szervezet Magyarországon...

a bank köteles lejelenteni minden szokatlan (!) számlamozgást pl... amúgy meg simán bekéri az összes kivonatod, ha akarja - az EU-n belül saját hatáskörében. csak szólok...
honnan tudja, hogy szokatlan ? Mert Olaszbol penz erkezett, ? vagy oda lett utalva ??
Megegyszer :
Csak elözetes megfigyeles utan lehet, adatokat kikerni. EU ide, EU oda  bankgeheimnis ( banki titoktartas letezik ) letezik

OK ne vitazzunk
Nagy szavakat irogattok, megalapozatlanul
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #77468 Dátum: 2010 Március 26, 11:54:07 »

az apek nem nezhet bele csak ugy a banki dolgaidba ! Ez mese !

jó ha tudod, hogy az APEH törvényen felüli szervezet Magyarországon...

a bank köteles lejelenteni minden szokatlan (!) számlamozgást pl... amúgy meg simán bekéri az összes kivonatod, ha akarja - az EU-n belül saját hatáskörében. csak szólok...

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #77467 Dátum: 2010 Március 26, 11:27:33 »

az 1000es van arra, hidd el. a 6k-sban nincs depó, de asszem találkozók igen
szerintem eddig úgy volt hogy 1000ft ha máshol vagy tag, de MBK biztosítást akarsz

6000, ha nem akarsz depót de akarsz biztosítást, viszont nem szavazhatsz, nincs benne a találkozó
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #77466 Dátum: 2010 Március 26, 10:54:00 »

az apek nem nezhet bele csak ugy a banki dolgaidba ! Ez mese ! te tul kis hal vagy, ahhoz, hogy birosagi hatarozat alapjan kutassanak a loved utan

Dehogynem. Faterom apehos volt, messzire elér a kezük. Na meg most vállalkozásról van szó nem személyes számláról, de ha céged /vállalkozásod van és azt vizsgálják simán benézik a személyest is, hogy nem azon mosogatod-e a lóvét.

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #77465 Dátum: 2010 Március 26, 10:50:44 »

Ha utalásal fizetik a biztosítást, akkor arról a biztosító küld egy igazolást.
Persze ha forduló napon történik a fizetés akkor ez pár napig eltarthat.
ertem mire gondolsz
erre is lenne megoldas :

kinyomtatod a banki havonta megerkezö jelentesedet, amin a befizetett dolgaid olvashatoak ( Kopie) es azt mutatod ejszaka.

Itt elkepzelhetetlen, hogy valaki megkerdezze, befizette-e a csekket ?
Lakas- ber- tartozas ? - kilakoltatnak fel even belül
Auton reszlet nem fizetes ?  - bank elviteti a kocsit
Egyeb biztositas ? - kapsz egy zöld kartyat evente , amin szerepel az idö mettöl - meddig  ervenyes a biztositasod- ezt viheted magaddal
volt egy ideig a Balatonon egy Vespam, amire kaptam a magyar biztositotol egy kis ragasztot az evszamra kinyomtatva. ezt beragasztottam a Mopedre, es ha lett volna ellenörzes megmutatom. van  Pickerl = van befizetett biztositasom ( csekk helyett )

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #77464 Dátum: 2010 Március 26, 10:43:18 »

Egyeb biztositas ? - kapsz egy zöld kartyat evente , amin szerepel az idö mettöl - meddig  ervenyes a biztositasod- ezt viheted magaddal
itt is van ilyen, de külön kérni kell a biztosítótól

volt egy ideig a Balatonon egy Vespam, amire kaptam a magyar biztositotol egy kis ragasztot az evszamra kinyomtatva. ezt beragasztottam a Mopedre, es ha lett volna ellenörzes megmutatom. van  Pickerl = van befizetett biztositasom ( csekk helyett )
újabban ilyet sem küldenek nekem, hanem csak a zöld kártyát

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
xoyox
« Hozzászólás #77463 Dátum: 2010 Március 26, 10:40:39 »

nagyon régóta nagyon messze laksz. sokkal elterjedtebb, mint hinnéd!

a csekkről meg csak annyit, hogy nagyon sokszor, sok helyen kérhetik az igazolást arról, hogy befizettél valamit (pl. éjjel az országúton a rendőr a kötelezőt).
ezt nehéz ott és akkor egy banki megbízással bizonygatni.
bizonyos esetekben jó, kényelmes és megfelel az átutalási megbízás, máskor elkerülhetetlen a csekkezés.
ertem mire gondolsz
erre is lenne megoldas :

kinyomtatod a banki havonta megerkezö jelentesedet, amin a befizetett dolgaid olvashatoak ( Kopie) es azt mutatod ejszaka.

Itt elkepzelhetetlen, hogy valaki megkerdezze, befizette-e a csekket ?
Lakas- ber- tartozas ? - kilakoltatnak fel even belül
Auton reszlet nem fizetes ?  - bank elviteti a kocsit
Oldalak: 1 ... 1603 1604 1605 1606 1607 [1608] 1609 1610 1611 1612 1613 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: