www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 26, 10:02:21

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921222 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1661 1662 1663 1664 1665 [1666] 1667 1668 1669 1670 1671 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28108271 alkalommal)
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #75182 Dátum: 2010 Január 30, 10:56:31 »

Pécs semmi.Egy kurva hópehely sem.Pedig korizni akartam meg sielni egyszere, hogy a kinaiak is rettegjenek ne csak Haiti. Evil

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Tekivagy

« Hozzászólás #75181 Dátum: 2010 Január 30, 10:53:10 »

Azt hiszem egy ideig nem jövök ki a bogárral...  Roll Eyes

[a csatolmányt egy admin törölte]

Nem elérhető _NagyG

« Hozzászólás #75180 Dátum: 2010 Január 30, 08:42:01 »

budapest másodikker budaliget több mint 20 centi esett az éjjel és még szakad  Smiley

A Szeged-Kh-Makó háromszögben semmi. Kb -1 fok.

G.

https://www.facebook.com/milleniumflakon

alul felni-felül ház-elől kocka-hátul ráz
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #75179 Dátum: 2010 Január 30, 08:20:15 »

budapest másodikker budaliget több mint 20 centi esett az éjjel és még szakad  Smiley
Én nagyon élveztem a reggeli sétát!

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #75178 Dátum: 2010 Január 30, 06:27:05 »

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #75177 Dátum: 2010 Január 30, 05:10:56 »

Megtörtént, köszi, hogy szóltál!

A hasznos címekben a Hudák címét, elérhetőségét nem kellene kijavítani?
Süni
« Hozzászólás #75176 Dátum: 2010 Január 29, 21:54:42 »

A rendőrségnek mikor tűnik már fel??? 
Nem elérhető fecszso

« Hozzászólás #75175 Dátum: 2010 Január 29, 21:43:01 »

A hasznos címekben a Hudák címét, elérhetőségét nem kellene kijavítani?

VW 1300 - 1967
Pannónia T1 - 1963
Honda Transalp XL600 VT -1996
Nem elérhető laza

« Hozzászólás #75174 Dátum: 2010 Január 29, 20:11:41 »

az csak a guminyomásod miatt volt papa "fénykép, csomag én szóltam"  Evil
ugye-ugye meg az ékszíj feszessége Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Nem elérhető LesL!E084

www.afkairsoft.com

« Hozzászólás #75173 Dátum: 2010 Január 29, 20:06:19 »

ja vettem eszre, majdnem ottmaradtam a palyan. . . 

az csak a guminyomásod miatt volt papa "fénykép, csomag én szóltam"  Evil

gO LOW or gO hOmE 

"Hasal a verda , karcol a padló.
            Pattog az utas Leslie a ludas!" By:Spike
1303LS
« Hozzászólás #75172 Dátum: 2010 Január 29, 20:04:07 »

Ma nekifogtam a gázbojler kitakarításának, mert már nem volt nyomás. Savazni nem akartam, így az anód nyílásán (kb 2cm) kell kitermelni a vödörnyi vízkövet.
A nőgyógyászok kezdők. :-))))
Van egy eladó kémény nélkül gázbojlerem, 2-3 évet használt tartály 160l-es. hőszig+burkolat (mivel a tartálycserekor a 120l-esé kicsi volt rá) házilag megoldandó. Én simán körbetekertem alutükrös isoverrel. Gázrésze egy szaki általi átnézést igényelne, mert már azt sem tudom mikor látta gázos. Mikor leállítottam szépen működött. A régi tartálya szerelési alattomos hiba miatt lukadt ki. Értelmes dologra is cserélném.
Nem elérhető Istennyila

20-324-86-53

« Hozzászólás #75171 Dátum: 2010 Január 29, 20:02:14 »

A trükk ami az autót megfogta, kollégám saját fejlesztése. A mocskokkal sikerült megint részben kiszúrni, hogy b..djanak meg... az arcát néztem volna a rohadéknak ahogy nem tudta elindítani.

életlen bárddal vágnám le a kezét, az összes autótolvajnak

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #75170 Dátum: 2010 Január 29, 20:01:09 »

A trükk ami az autót megfogta, kollégám saját fejlesztése. A mocskokkal sikerült megint részben kiszúrni, hogy b..djanak meg... az arcát néztem volna a rohadéknak ahogy nem tudta elindítani.

Imi !
írtam neked privátot !

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #75169 Dátum: 2010 Január 29, 19:50:15 »

http://www.avatarizeyourself.com

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #75168 Dátum: 2010 Január 29, 19:43:10 »

Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #75167 Dátum: 2010 Január 29, 17:38:10 »

Ma nekifogtam a gázbojler kitakarításának, mert már nem volt nyomás. Savazni nem akartam, így az anód nyílásán (kb 2cm) kell kitermelni a vödörnyi vízkövet.

..kalgonnal a gázbojler is ...... Grin Grin
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #75166 Dátum: 2010 Január 29, 17:07:53 »

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #75165 Dátum: 2010 Január 29, 16:06:36 »

transzporterek

http://index.hu/kultur/klassz/2010/01/29/lovasi_es_a_kalaka_transporteret_is_feltortek/
Nem elérhető laza

« Hozzászólás #75164 Dátum: 2010 Január 29, 14:20:36 »

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #75163 Dátum: 2010 Január 29, 13:40:56 »

<beszúrt kép törölve>

xoyox
« Hozzászólás #75162 Dátum: 2010 Január 29, 13:30:50 »

nembántjuk! a legjobb villamos szakember Wink
Nem elérhető zsolt

« Hozzászólás #75161 Dátum: 2010 Január 29, 13:04:50 »

én sem méret alapján döntöm el kinek van elsőbbsége és nem a bringásokkal, meg a gyalogosakkal van bajom. adirekt geci bringásokkal, meg gyalogosokkal van bajom. akiknek tesznek egy kis engedményt és azonnal visszaélnek vele és fennhangon ordítanak, ha felhíom a figyelmüket, hogy nem kéne. marhára sajnálom a birngás futárokat ilyen időben, szar lehet, de sehol nincs előírva, hogy a kétsávos út közepén kell menni. lehet, ha a helyzet úgy kívánja. de tolni is lehet, csak az ugye már büdös.
nincs harag Smiley

Hát igen. Az ostoba rosszindulatot nem könnyű feldolgozni.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #75160 Dátum: 2010 Január 29, 12:54:08 »

Ezekben egyet értünk. Én is azt mondom, hogy olyan helyzetekben, mint pl. a közlekedés, tehát ahol életeket tehetsz tönkre, nem érdemes
én sem méret alapján döntöm el kinek van elsőbbsége és nem a bringásokkal, meg a gyalogosakkal van bajom. adirekt geci bringásokkal, meg gyalogosokkal van bajom. akiknek tesznek egy kis engedményt és azonnal visszaélnek vele és fennhangon ordítanak, ha felhíom a figyelmüket, hogy nem kéne. marhára sajnálom a birngás futárokat ilyen időben, szar lehet, de sehol nincs előírva, hogy a kétsávos út közepén kell menni. lehet, ha a helyzet úgy kívánja. de tolni is lehet, csak az ugye már büdös.
nincs harag Smiley

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #75159 Dátum: 2010 Január 29, 12:49:49 »

Nem elérhető zsolt

« Hozzászólás #75158 Dátum: 2010 Január 29, 12:49:28 »

értem, szóval a bringás annak ellenére, hogy meghal és árván/özvegyen hagyja a családját is megmutatja, hogy igaza van. ésez magyarország, itt ha két rendőrt ölsz meg bedrogozva sem kerülsz sittre Wink saját családomat? akkoris meg tudok állni? úgy tűnik nem értetted. a gyalogos akkor is lelép a járdáról körülnézés nélkül, ha 5 méterre van tőle az autó. felőlem a pápa is leléphet, lehetetlen megállni. stimt? érdekes, én ha gyalog vagyok, inkább várok 3 percet, minthogy megkockáztassam, hogy elüssenek. akkoris, ha tudom, hogy elsőbbségem van...

igen, azokra a bringásokra gondolok, akinek nincs más jogsijuk, akik 17 év alatt vannak, stb. igenis kelljen alkalmassági vizsgálat és kötelező biztonsági felszerelés, amit be is tartatnak

Ezekben egyet értünk. Én is azt mondom, hogy olyan helyzetekben, mint pl. a közlekedés, tehát ahol életeket tehetsz tönkre, nem érdemes arcoskodni azzal, hogy majd én megmutatom, kinek van igaza. Se gyalog, se bringával se autóval.  De mivel az öngyilkosjelölteket sem én szeretném elcsapni, nem marad más választásom, csak az, ha gyalogost látok a járdán a zebra közelében, akkor megállok és átengedem. Ha hülye, akkor is. Ha figyelmetlen akkor is. Ha más nem így tesz, én akkor is. Én nem az erőviszonyok alapján adom meg, vagy mondok le az elsőbbségemről. Még ha nem is vonnak felelősségre akkor sem szeretném megtudni, milyen érzés elütni valakit. Hiába volt igazam. De hátha elkerülhető lett volna? Még így is marad számtalan olyan helyzet, ami kivédhetetlen. Egyébként ez nyugat-Európában már kipróbált és bevált szokás. Én hiszem, hogy mielőtt  a felelősökre mutogatunk, érdemes előbb átgondolni, hogy én mit tehetek azért, hogy változzon a szemlélet. A felelősök ott vannak fent, és szarnak az egészre. Egyszer, majd lehet, hogy lesznek olyan előírások, amit majd be is tartatnak, de addig itt hiába mondjuk egymásnak, hogy ilyen meg olyan vizsgálat meg kötelező felszerelés.. Ezt egyikünknek sincs hatalmában elintézni. És addig is kell közlekedni és együtt közlekedni olyanokkal, akiknek a magatartása egyáltalán nem szimpatikus számunkra.
Én így gondolom. Remélem azért nincs harag?
Nem elérhető LesL!E084

www.afkairsoft.com

« Hozzászólás #75157 Dátum: 2010 Január 29, 12:21:12 »

jol csinalja, 2 auto, Mama Hotel, agyba reggeli . . . .
meg a vizsgaja nemet forditasat is massal csinaltatta meg , ott is lusta volt tanulni, csak szekaljatok meg !
nembántjuk! a legjobb villamos szakember Wink

gO LOW or gO hOmE 

xoyox
« Hozzászólás #75156 Dátum: 2010 Január 29, 12:17:12 »

látod a lazának bejött az élet Evil
jol csinalja, 2 auto, Mama Hotel, agyba reggeli . . . .
meg a vizsgaja nemet forditasat is massal csinaltatta meg , ott is lusta volt tanulni, csak szekaljatok meg !
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #75155 Dátum: 2010 Január 29, 11:58:12 »

értem, szóval a bringás annak ellenére, hogy meghal és árván/özvegyen hagyja a családját is megmutatja, hogy igaza van. ésez magyarország, itt ha két rendőrt ölsz meg bedrogozva sem kerülsz sittre Wink saját családomat? akkoris meg tudok állni? úgy tűnik nem értetted. a gyalogos akkor is lelép a járdáról körülnézés nélkül, ha 5 méterre van tőle az autó. felőlem a pápa is leléphet, lehetetlen megállni. stimt? érdekes, én ha gyalog vagyok, inkább várok 3 percet, minthogy megkockáztassam, hogy elüssenek. akkoris, ha tudom, hogy elsőbbségem van...

igen, azokra a bringásokra gondolok, akinek nincs más jogsijuk, akik 17 év alatt vannak, stb. igenis kelljen alkalmassági vizsgálat és kötelező biztonsági felszerelés, amit be is tartatnak
jah és nem vadászok az ilyen öntudatos pehelysúlyúakra, de nincs kedvem miattuk szívni...

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #75154 Dátum: 2010 Január 29, 11:56:25 »

Az öntudatos  halott bringásnak valóban már mindegy , de sem az ő családjának/ esetleg gyerekének/, sem az öntudatos vétkes sofőrnek és családjának nem mindegy. Mert azért ugye felelősségre fogják vonni, és ha nem elég gazdag, akkor pár év börtönt is kaphat. Woody Allen mondta az egyik filmjében, hogy végül is nem rossz hely a börtön, annak aki szereti a seggbe ba...st. Hát, nem tudom...?
Nem beszélve arról,hogy előfordulhat az a ritka helyzet , hogy saját családtagját csapja el az ember a zebrán. Vagy akkor majd mégis meg tud állni? Jelenleg úgy néz ki, hogy a gyalogosoknak is kéne sisak.

A kresz oktatásnál külön biciklis jogsira gondolsz? Ha egyéb jogsija nincs, akkor jogos az észrevétel. Akinek viszont van egyéb szárazföldi járműre jogsija, annak szükségtelen.

Nem elérhető LesL!E084

www.afkairsoft.com

« Hozzászólás #75153 Dátum: 2010 Január 29, 11:54:30 »

ja ez .
meg nem hasznaltam, mert akkora ho van, hogy ihaj , meg a garazsba se megyek. Hirdetem a Lavinat meg a Minit, de nem kapkodnak ertük.
Majd ha jön a faszlengetö majus, bejelentem, es megyek. ( Ugyis csinalnom kell a Parkettat es a padlofütest, meg a kövezest a konyhaban )
ez a Laza egy örült ember, tele van loveval Smiley csak otthol fekszik

látod a lazának bejött az élet Evil

gO LOW or gO hOmE 

xoyox
« Hozzászólás #75152 Dátum: 2010 Január 29, 10:56:42 »

van van!
hallottam!  Cheesy fasz@ a gép láttam a képeket!
mikor jössz? repülünk vele 1et?  Evil
ja ez .
meg nem hasznaltam, mert akkora ho van, hogy ihaj , meg a garazsba se megyek. Hirdetem a Lavinat meg a Minit, de nem kapkodnak ertük.
Majd ha jön a faszlengetö majus, bejelentem, es megyek. ( Ugyis csinalnom kell a Parkettat es a padlofütest, meg a kövezest a konyhaban )
ez a Laza egy örült ember, tele van loveval Smiley csak otthol fekszik
Nem elérhető zsolt

« Hozzászólás #75151 Dátum: 2010 Január 29, 10:45:30 »

én autóval rühellem a gyalogosokat, bringásokat, motoroskat, kamionosokat, motorral az autósókat, bringásokat, gyalogosokat, gyalog mindenkit, kamiont meg nem vezettem még, bringára meg nem ülök. de ettől függetlenül is azt javaslom az üntudatos bringásoknak, hogy hiába van igazuk, a temetés után ez számukra már mindegy. meg ugyanez igaz arra a gyalogosra, aki akkoris átmegy a zebrán, ha az autós 5 méterre van tőle, mert neki ott szabad.

amúgymeg részemről a bringásoknak is kötelezővé tenném a sisakot, a láthatósági mellényt, a megfelelő világítást és a kresz oktatást. ő hogy lehet a forgalom résztvevője ismeretek nélkül?

Az öntudatos  halott bringásnak valóban már mindegy , de sem az ő családjának/ esetleg gyerekének/, sem az öntudatos vétkes sofőrnek és családjának nem mindegy. Mert azért ugye felelősségre fogják vonni, és ha nem elég gazdag, akkor pár év börtönt is kaphat. Woody Allen mondta az egyik filmjében, hogy végül is nem rossz hely a börtön, annak aki szereti a seggbe ba...st. Hát, nem tudom...?
Nem beszélve arról,hogy előfordulhat az a ritka helyzet , hogy saját családtagját csapja el az ember a zebrán. Vagy akkor majd mégis meg tud állni? Jelenleg úgy néz ki, hogy a gyalogosoknak is kéne sisak.

A kresz oktatásnál külön biciklis jogsira gondolsz? Ha egyéb jogsija nincs, akkor jogos az észrevétel. Akinek viszont van egyéb szárazföldi járműre jogsija, annak szükségtelen.
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #75150 Dátum: 2010 Január 29, 10:43:01 »

Tessek, ez kepbe kerult.
<beszúrt kép törölve>
B+
 Grin
Reggeli gyógyszerek? Orvos látott????  Grin

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #75149 Dátum: 2010 Január 29, 10:37:28 »

Tessek, ez kepbe kerult.
<beszúrt kép törölve>
Megfejtés: Fél dióban gőrbe gombostű.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #75148 Dátum: 2010 Január 29, 10:34:00 »

Ha képbe kerülne bontott agyváltó
Tessek, ez kepbe kerult.

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #75147 Dátum: 2010 Január 29, 10:32:03 »

hát futároknak nemigen szerelek Cool
Ha képbe kerülne bontott agyváltó, amit be tudnék fűzni a kisebbik fiam pözsó kempingjébe, szólj, légy oly szíves!! Köszi!!

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető zsolt

« Hozzászólás #75146 Dátum: 2010 Január 29, 10:24:50 »

Bringás:ne általánosítsunk.Van a futár,vannak a retro városi tekergők akiknek trendi vagy nyomják autó híján(vagy mellette) a melóban is és vannak a montisok-országútisok.Namost ezek akik sisakban és bringásruhában tekernek és leszarják hogy szabad,akkor sem fognak bemenni az egyirányú utcába,valamint az úton is a járda mellett tekernek szorosan.A futár meg ha látja hogy jössz szembe autóval akkor is be fog menni,valamint ha szabad lesz az M7-en is középen megy és tuti hogy ugatni fog ha nem állsz félre,mert jogai vannak és liberális.A maradéknak meg fogalma sincs semmiről.

Hát igen. Szélsőségek mindenütt vannak.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #75145 Dátum: 2010 Január 29, 10:23:49 »

Szerintem Pest jelenleg
én autóval rühellem a gyalogosokat, bringásokat, motoroskat, kamionosokat, motorral az autósókat, bringásokat, gyalogosokat, gyalog mindenkit, kamiont meg nem vezettem még, bringára meg nem ülök. de ettől függetlenül is azt javaslom az üntudatos bringásoknak, hogy hiába van igazuk, a temetés után ez számukra már mindegy. meg ugyanez igaz arra a gyalogosra, aki akkoris átmegy a zebrán, ha az autós 5 méterre van tőle, mert neki ott szabad.

amúgymeg részemről a bringásoknak is kötelezővé tenném a sisakot, a láthatósági mellényt, a megfelelő világítást és a kresz oktatást. ő hogy lehet a forgalom résztvevője ismeretek nélkül?

RNIE
« Hozzászólás #75144 Dátum: 2010 Január 29, 10:11:18 »

A bringaboltos meg szarik az egeszre es annak orul, ha az osszes felsorolt kategoriaba jo sokan tartoznak. :-))
hát futároknak nemigen szerelek Cool
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #75143 Dátum: 2010 Január 29, 10:09:44 »

A maradéknak meg fogalma sincs semmiről.
A bringaboltos meg szarik az egeszre es annak orul, ha az osszes felsorolt kategoriaba jo sokan tartoznak. :-))

Buzi, aki fékez! :-)))
Oldalak: 1 ... 1661 1662 1663 1664 1665 [1666] 1667 1668 1669 1670 1671 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: