www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 22, 18:33:56

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921220 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1741 1742 1743 1744 1745 [1746] 1747 1748 1749 1750 1751 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28005911 alkalommal)
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #71981 Dátum: 2009 December 01, 17:58:06 »

Egyelőre a miénk...

Usd le most! :-)
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #71980 Dátum: 2009 December 01, 17:51:16 »

Ha még nem alszunk, leütöm (ha tudom :-))).

Usd le most! :-)

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #71979 Dátum: 2009 December 01, 17:45:21 »

Ha még nem alszunk, leütöm (ha tudom :-))).

Jaaa, mer' kulonbseg van a nigger teszveszen a felhasznalok kozott! Van aki nem tud licitalni az aukciok utolso napjan. Pl en sem. Ezert keresek olyan valakit, aki tud es le tudja ezt utni. :-)
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #71978 Dátum: 2009 December 01, 17:33:24 »

Jaaa, mer' kulonbseg van a nigger teszveszen a felhasznalok kozott! Van aki nem tud licitalni az aukciok utolso napjan. Pl en sem. Ezert keresek olyan valakit, aki tud es le tudja ezt utni. :-)

ilyen témákban Rulezka a májsztró, csörgesd meg
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #71977 Dátum: 2009 December 01, 17:26:37 »

cak úgy írtad, hogy az utolsó napon, mintha az a jövő héten lenne  Grin

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #71976 Dátum: 2009 December 01, 17:22:15 »

Nekem mondod?!  Grin
cak úgy írtad, hogy az utolsó napon, mintha az a jövő héten lenne  Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #71975 Dátum: 2009 December 01, 17:21:17 »

5 óra van hátra  Roll Eyes
Nekem mondod?!  Grin

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #71974 Dátum: 2009 December 01, 17:18:06 »

Keresek valakit, akinek teljes jogu teszvesz.hu -s felhasznaloja van, es utolso napon is tud licitalni!
Ezt a termeket kene leutni nekem: http://teszvesz.hu/item834513523_siemens_s65.html --> 1000 HUF.
Koszonom!
5 óra van hátra  Roll Eyes

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #71973 Dátum: 2009 December 01, 17:15:31 »

Keresek valakit, akinek teljes jogu teszvesz.hu -s felhasznaloja van, es utolso napon is tud licitalni!
Ezt a termeket kene leutni nekem: http://teszvesz.hu/item834513523_siemens_s65.html --> 1000 HUF.
Koszonom!

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #71972 Dátum: 2009 December 01, 12:56:10 »

22 hónapos 108cm-es LG plazmatv táphibásan eladó
garancia nincs vagyis gyakorlatilag kivitelezhetetlen
tegnap a szerelő kint volt és biztos a táphiba ,szerínte csak cserével megoldható cca 30e ft
irányára 50.000.-Ft
ajánlatokat ha lehet privátban kérném

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #71971 Dátum: 2009 December 01, 12:20:36 »

Jah sehol se mutatja nekünk se.... Most gugliztam ezt találtam: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=10310 ----> ezen a fórumon írták, hogy ez a progi ellenőrizni tudja az adatforgalmad: http://codebox.org.uk/controller?page=bitmeter2                       Próbáld meg
nem az adatforgalommal van a baj  hanem hogy nem látszik hogy sikerült-e az adat csomag regisztráció vagy 10kb/ forint egységáron elinternetezek 5eft-ot fél óra alatt most ez van adatcsomag regisztrálás után nem látszódott felhívtam az ügyfélszolgálatot  ott azt mondták ők úgy látják aktív és 72órán belül kapok majd sms-t nemvolt aktív  Sad

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #71970 Dátum: 2009 December 01, 11:21:19 »

hogy mi?

generátorral még nem volt dolgom, de nem hiszem hogy egy jól működő motoron az ékszíjat kéne feszíteni. persze ellenőrizd elég feszes-e, de ha túl feszesre húzod, a generátor csapágyát teszed vele tönkre idővel.
Dinamó esetében ha nincs töltés, a szénkefék állapotát kell ellenőrizni (meg persze a csatlakozások nem oxidálódtak-e)
generátorban meg a diódasor "szokott" megdögleni, gondolom az is hasonló tüneteket produkál

elsőre én is a csatlakozásokat bizgálnám
pl. a generátor tetején azt a kettőt, meg a vastag piros kábel rézfejét ott lent az önindítónál
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #71969 Dátum: 2009 December 01, 10:58:38 »

Ami biztos, hogy meghúzom a generátor ékszíjtárcsáját...és azzal meghúzom az ékszíjat is,
hogy mi?

generátorral még nem volt dolgom, de nem hiszem hogy egy jól működő motoron az ékszíjat kéne feszíteni. persze ellenőrizd elég feszes-e, de ha túl feszesre húzod, a generátor csapágyát teszed vele tönkre idővel.
Dinamó esetében ha nincs töltés, a szénkefék állapotát kell ellenőrizni (meg persze a csatlakozások nem oxidálódtak-e)
generátorban meg a diódasor "szokott" megdögleni, gondolom az is hasonló tüneteket produkál
Nem elérhető Tekivagy

« Hozzászólás #71968 Dátum: 2009 December 01, 10:54:58 »

Azt tudom, hogy mi, mert Petya1303 elmondta, csak hogy mi lehet a baja...Sad
Nagyon megijedtem...Amúgy az volt hogy reflektort is kapcsoltunk, egyszer csak kivillan a piros G jelzés, és elmegy minden fény, utána viszajön...Ami biztos, hogy meghúzom a generátor ékszíjtárcsáját...és azzal meghúzom az ékszíjat is, ha nem megy akkor valakinek valami ötlete?  Cry Huh Huh Huh
Generátor csere szerintem... [Esetleg kitisztítani( bár nem hiszem hogy sokat segítene..), vagy a hozzá tartozó alkatrészeket megnézni (megnézetni) amiket Pityubá mondott]

xXxpittaxXx
« Hozzászólás #71967 Dátum: 2009 December 01, 10:51:38 »

"G", mint generátor és csatolt részei. (feszszabályzó, testkábel, akármi).
Azt tudom, hogy mi, mert Petya1303 elmondta, csak hogy mi lehet a baja...Sad
Nagyon megijedtem...Amúgy az volt hogy reflektort is kapcsoltunk, egyszer csak kivillan a piros G jelzés, és elmegy minden fény, utána viszajön...Ami biztos, hogy meghúzom a generátor ékszíjtárcsáját...és azzal meghúzom az ékszíjat is, ha nem megy akkor valakinek valami ötlete?  Cry Huh Huh Huh
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #71966 Dátum: 2009 December 01, 10:05:25 »

ja lehet kapni tisztító cd-t. Van száraz meg nedvesítős-folyadékos fajta. Hogy melyik jobb arról megoszlanak a vélemények.
Nem veszek. Inkább szétszedném kitisztítabi... Kis ecset, alkohol. stb (pályinka a pinecében... Cool)

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #71965 Dátum: 2009 December 01, 09:48:25 »

Sony mp3 kitisztítása (olvasófej...) mennyire cumi? Otthon elvégezhető, vagy vigyem szakemberhez?
Öregben vagy 2 hónapja beállt, error jelzést ad 10-ből 9-szer, ha elkezdi olvasni, meg lejátszani, akkor először elkezd ugrálni (fél-egy mp-eket ugrik lejátszás közben...), aztán megáll.
Amikor ilyen gond volt, a tisztítás megszüntette a problémát.
ja lehet kapni tisztító cd-t. Van száraz meg nedvesítős-folyadékos fajta. Hogy melyik jobb arról megoszlanak a vélemények.

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #71964 Dátum: 2009 December 01, 09:40:45 »

Sony mp3 kitisztítása (olvasófej...) mennyire cumi? Otthon elvégezhető, vagy vigyem szakemberhez?
Öregben vagy 2 hónapja beállt, error jelzést ad 10-ből 9-szer, ha elkezdi olvasni, meg lejátszani, akkor először elkezd ugrálni (fél-egy mp-eket ugrik lejátszás közben...), aztán megáll.
Amikor ilyen gond volt, a tisztítás megszüntette a problémát.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Tekivagy

« Hozzászólás #71963 Dátum: 2009 December 01, 07:55:21 »

Üdvw!
Egy kis segítséget szeretnék kérni...Cheesy
1303-as bogaramnak tegnap beindítottam a motorját, és mentem vele keveset, aztán hirtelen kigyulladt de nagyon halványan a (G) jelölésű égő a kilóméterórában...aztán hirtelen midnen lámpa elment de rá egy 2másodpercre visszajött...az autó az alatt nem akart megállni, mi lehet a baj , és hol?

Üdv: Pitta
Generátor szar

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #71962 Dátum: 2009 December 01, 07:52:02 »

Üdvw!
1303-as bogaramnak tegnap beindítottam a motorját, és mentem vele keveset, aztán hirtelen kigyulladt de nagyon halványan a (G) jelölésű égő a kilóméterórában...aztán hirtelen midnen lámpa elment de rá egy 2másodpercre visszajött...az autó az alatt nem akart megállni, mi lehet a baj , és hol?

"G", mint generátor és csatolt részei. (feszszabályzó, testkábel, akármi).

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #71961 Dátum: 2009 December 01, 05:32:05 »

Üdvw!

E.T. haza akar menni....
xXxpittaxXx
« Hozzászólás #71960 Dátum: 2009 December 01, 01:33:32 »

Üdvw!

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #71959 Dátum: 2009 November 30, 22:24:01 »

az hogy feltöltős, elméletileg annyit netezel amilyen csomagot megveszel, 3eft 1giga de nem jelzi hogy letelt és hitelbe netezel pár percet pár mb-ot több száz forintért és mivel tartozásod van nem enged új csomagot feltölteni de 500ft os feltöltés sincs .... ez ettől még sokkal hosszabb történet   Cry Cry
a normál t-mobilos előfizuhoz aszem 3800ért van a korlátlan
nem értem miért kell a feltöltős
ha veszel egy előfizetést amire fizetsz kb 2500-at és melé a 3800 kb pont annyi minha bekötnél egy vonalas telefont egy akármilyen földi nettel

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető Tekivagy

« Hozzászólás #71958 Dátum: 2009 November 30, 22:23:22 »

az hogy feltöltős, elméletileg annyit netezel amilyen csomagot megveszel, 3eft 1giga de nem jelzi hogy letelt és hitelbe netezel pár percet pár mb-ot több száz forintért és mivel tartozásod van nem enged új csomagot feltölteni de 500ft os feltöltés sincs .... ez ettől még sokkal hosszabb történet   Cry Cry

Jah sehol se mutatja nekünk se.... Most gugliztam ezt találtam: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=10310 ----> ezen a fórumon írták, hogy ez a progi ellenőrizni tudja az adatforgalmad: http://codebox.org.uk/controller?page=bitmeter2                       Próbáld meg

Nem elérhető tati

« Hozzászólás #71957 Dátum: 2009 November 30, 22:18:56 »

Mi a gond vele? Nekünk tmobilnál jött most egy 24000 ftos számla úgy h nem is neteztünk rajta...
az hogy feltöltős, elméletileg annyit netezel amilyen csomagot megveszel, 3eft 1giga de nem jelzi hogy letelt és hitelbe netezel pár percet pár mb-ot több száz forintért és mivel tartozásod van nem enged új csomagot feltölteni de 500ft os feltöltés sincs .... ez ettől még sokkal hosszabb történet   Cry Cry

Nem elérhető Tekivagy

« Hozzászólás #71956 Dátum: 2009 November 30, 22:10:56 »

esetleg van másnak is gondja pannon feltöltős internettel,vagy csak én vagyok szopóágon ezzel is ? esetleg valami ötlet hol találok valami fórumot?
Mi a gond vele? Nekünk tmobilnál jött most egy 24000 ftos számla úgy h nem is neteztünk rajta...

Nem elérhető tati

« Hozzászólás #71955 Dátum: 2009 November 30, 22:07:33 »

esetleg van másnak is gondja pannon feltöltős internettel,vagy csak én vagyok szopóágon ezzel is ? esetleg valami ötlet hol találok valami fórumot?
« Utoljára szerkesztve: 2009 November 30, 22:09:25 írta tati »

Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #71954 Dátum: 2009 November 30, 19:47:41 »

szerintem tetszetősek ezek a betűk, de ízlések és pofonok...

vagy a helyesírásra gondolsz?! Cheesy Cheesy Cheesy

Kár volt megszólalnod, ugyanis közelében sincsenek a helyes írásnak, tehát a helyesírásuk nem jó.

Főnév és jelzős szerkezet.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #71953 Dátum: 2009 November 30, 19:12:24 »

Azt gondolom, hogy az mindenkinek hasznos volt, mert némelyek közelében sincsenek a helyes írásnak.

De ezzel nem azt akartam mondani, hogy ne ragozzátok a plazmagyorsítót, csakhát.

szerintem tetszetősek ezek a betűk, de ízlések és pofonok...

vagy a helyesírásra gondolsz?! Cheesy Cheesy Cheesy

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #71952 Dátum: 2009 November 30, 19:11:04 »

internetes vásárlásra kicsit más szabályok vonatkoznak - hosszabb az indoklás nélküli (!) visszavásárlási kötelezettség.
nézz utána, vagy bízz meg valakit jópénzért Tongue

(küldd vissza a futárral úgy ahogy van utánvéttel - a szállítás a te sarad. ennyi. gyakorlatban működni nem láttam még. ha nem megy, akkor bíróság, de az ügyvédi munkadíj drága és nem térítik meg teljes egészében. szóval bekutyagol, átad, pénzt számol, hazamegy és iszik egy sört)

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #71951 Dátum: 2009 November 30, 18:32:56 »

némelyek közelében sincsenek a helyes írásnak.

De ezzel nem azt akartam mondani, hogy ne ragozzátok a plazmagyorsítót, csakhát.
pl én sem

ezen a fórumon kb annyian értenek hozzá és kb annyi embert is érdekel mindkét téma

RNIE
« Hozzászólás #71950 Dátum: 2009 November 30, 18:24:44 »

Azt gondolom, hogy az mindenkinek hasznos volt, mert némelyek közelében sincsenek a helyes írásnak.

Szerinted végig volt olvasva? Grin
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #71949 Dátum: 2009 November 30, 18:23:35 »

a nyelvészek sincsenek tekintettel ránk, úgyhogy nyugodtan

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #71948 Dátum: 2009 November 30, 18:19:27 »

Nem egyszerü kérdés,de megválaszolható.
Ha a helyzet definisztikai szuggessziója ugy kulminál,hogy összefér a morális egzisztenciával,akkor a mágneses eröterek simán tudják tórusz alakban tartani a plazmát.
De ha az emlitett feltételek bármelyike változna,netán ingadozna,na az beláthatatlan következményekkel járna.
A magfuziós eljárás közben fellépö eröhatásokról csak 40 oldalon keresztül tudom kifejteni tömör véleményem,de tekintettel a többi forumozó sporttársra,azt most mellözném! Grin
a nyelvészek sincsenek tekintettel ránk, úgyhogy nyugodtan

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #71947 Dátum: 2009 November 30, 18:03:14 »

Ami külön vicces a sztoriban, hogy egy itteni műszaki szaküzletben akartam megvenni ezt a gépet, de "pont" elvitték, és azt mondták, hogy ilyet már nem fognak hozni, ezért bátorkodtam megvenni az interneten keresztül. Erre milyen gépet kapott az a bizonyos bolt: ugyanilyet, mint amivel megjártam...

én már vásároltam náluk személyesen, teljesen normálisak

1303LS
« Hozzászólás #71946 Dátum: 2009 November 30, 18:02:16 »

Ezt írja a garanciára:
"Az átvételtõl számított 3 munkanapon belüli meghibásodás esetén termékcsere illeti meg a vásárlót,
amennyiben átvételtõl számított 3 munkanapon belül jelzi a meghibásodás tényét.
Cégünk a hibás és behozott terméket bevizsgálja, bevizsgáltatja,
hiba esetén a javítást-cserét a törvényes határidõn belül elvégzi. Amennyiben a termék mégsem hibás,
errõl szükség esetén szakvéleményt állítunk ki."

Na én ezt úgy értelmezem, hogy az 1.pont . után kérem szépen a cserét. A többi nem érdekel, mert ott már hiba esetén történő javításról/cseréről beszél.
Abban sem vagyok biztos, hogy akármilyen külön/saját garanciális szerződéssel bárki is felülbírálhatná a 3 napos termékcsere szabályt.
SZVSZ keresd meg a helyileg illetékes fogyasztóvédelmi kirendeltség e-mail címét és minden e-mail váltást jól láthatóan másolatként nekik is küld el. Külön jól jöhet még a "másolat" mezőben szereplő mondjuk 1303LSügyvédiiroda@mindenpertmegnyerek.hu cím is.  Grin Wink
Persze csak, ha telefonban nem térnek jobb belátásra.
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #71945 Dátum: 2009 November 30, 18:00:21 »

elérhetőségnél,kapcsolatnál kint van hogy van bolt is vagy csak webshop
RNIE
« Hozzászólás #71944 Dátum: 2009 November 30, 17:59:00 »

Amíg az ember nem jár így, addig nem hiszem, hogy túlzottan tájékozódik, hogy ilyenkor mi a helyzet, meg arról, hogy most a kiválasztott bolt ezeket hogy intézi, hogy az bolt-e egyáltalán, vagy tényleg csak webshop, vagy egy olyan bolt, aminek van weboldala is, ahol rendelhetőek a dolgok...
elérhetőségnél,kapcsolatnál kint van hogy van bolt is vagy csak webshop
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #71943 Dátum: 2009 November 30, 17:56:53 »

tudna nekem valaki abban segíteni,hogy milyen típusú mágneses erőterek tudják tórusz alakban egybentartani a plazmát ,magfúziós eljárás közben ?
esetleg ha valaki a hőmérsékleti adatait is meg tudná adni azt külön megköszönném
Nem egyszerü kérdés,de megválaszolható.
Ha a helyzet definisztikai szuggessziója ugy kulminál,hogy összefér a morális egzisztenciával,akkor a mágneses eröterek simán tudják tórusz alakban tartani a plazmát.
De ha az emlitett feltételek bármelyike változna,netán ingadozna,na az beláthatatlan következményekkel járna.
A magfuziós eljárás közben fellépö eröhatásokról csak 40 oldalon keresztül tudom kifejteni tömör véleményem,de tekintettel a többi forumozó sporttársra,azt most mellözném! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #71942 Dátum: 2009 November 30, 17:46:23 »

mondjuk akkor egyik webshopban sem üzlet nélkül,mert mindegyiknél így van

Amíg az ember nem jár így, addig nem hiszem, hogy túlzottan tájékozódik, hogy ilyenkor mi a helyzet, meg arról, hogy most a kiválasztott bolt ezeket hogy intézi, hogy az bolt-e egyáltalán, vagy tényleg csak webshop, vagy egy olyan bolt, aminek van weboldala is, ahol rendelhetőek a dolgok...

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Oldalak: 1 ... 1741 1742 1743 1744 1745 [1746] 1747 1748 1749 1750 1751 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: