www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 23, 17:37:38

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921222 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2378 2379 2380 2381 2382 [2383] 2384 2385 2386 2387 2388 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28034031 alkalommal)
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #46502 Dátum: 2008 Május 20, 06:51:10 »

azt mondja a szomszéd aki végignézte hogy utána még percekig az ablakban állt és hallgatózott de autó hangot nem hallott
szval lehet hogy a közvetlen környéken valaki
bár nem hinném
mindenesetre lélekjelenléte az volt
és szépen összeszedett mindent a kocsi külömnböző részeiről

Imádnivalóak azért az ilyen "kedves" szomszédok... Undecided
Amikor még a rendőrséggel szemben laktam, ott törték fel a régi Bogaram és elvitték belőle a rádiót( Universum ovlt, tehát óriási értékű... Undecided )
Nekem is mondta másnap az elsőn lakó szomszéd, hogy hallotta, meg látta, hogy szól a riasztó, de azt gondolta, csak úgy szól... elfelejtett feljönni és becsöngetni, hogy ugynmá kussoltassam a gépet... Tongue
Ja és a legszebb az egászben, hogy ahol álltam, ott épült az új fogda épülete, állandó, 24 órás, kutyás őrzéssel!!
Ja és pont az őr említette meg 2 nappal előtte, hogy milyen jól szól a zene a Bogárban....mert a kis equalizeres erősítőt márr nem tudta letépni a gyökér, csak a magnót kapta ki a helyéről...
Aztán vettem használtan egy másikat... és érdekes módon, a nepper, aki beépítette, a beépítőkeretet kérte el, beszerelési munkadíjként... egy majdnem noname magnóté...! Szinte biztos voltam benne, hogy estére már együtt véét a készülék a házzal.... Tongue

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #46501 Dátum: 2008 Május 20, 06:44:30 »

En is arra gondoltam, hogy kifigyeltek, mer' a GPS eszkozt magat szerintem inkabb felviszi az ember a lakasba, talan akkor nem, ha GPS celhardver. Nekem GPS-es PDAm van, amit a lakasban is hasznalok, igy pont az lenne a gond, ha a kocsiban hagynam. (De ha csak GPSt tudna, vszeg en sem vinnem fel, mer' minek ... az eloszobat meg megtalalom Cheesy)

annak a csak GPSt tudo keszuleknek a tartoja gondolom megismerheto, igy valoszinusitheto belole, hogy az bizony meg ott van valahol a kocsiban ... :-/

Ez így nem érthető nekem... sorry!
Nekem pna-s gps-em van és eszembe sem jutna lenn hagyni még akkaor sem, ha tényleg tudom, hol lakom, a harmadikon... Grin
Olyan volt, hogy megálltam az irodánál (földszinti) és beszeladtam egy iratért, de addig is elrejtettem a masinát, nehogy valakinek megtetszen, fényes nappal, és ráadásuk úgy, hogy az irodaablakból oda is látok...
Szóval ez szerintem kemény kifigyelés lehetett... sok kocsinak látok üres tartót a szélvédőjén, de egyáltalán nem biztos, hogy matatnék benne, hátha ott van...

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #46500 Dátum: 2008 Május 20, 06:42:12 »

uhh, reszvetem ... :-(
Ha makod van, aproneten (pl) hamarosan megjelenik, akkor fel lehet hivni, tobbit meg el lehet kepzelni ...
miop digi walker p550m  volt  ha valaki látja szóljon léci mert a doboz rajta a számokkal megvan
úgyhogy tudnám azonosítani
pda volt de én semmi másra nem használtam csak gps-ként
pont a napokban gondolkoztam rajta hogy elcserélem egy sima gps-re mert mi a fasznak nekem blutuszos wifis istenharagja ha nem használom ki
dehát most már nem cserélem el

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #46499 Dátum: 2008 Május 20, 06:39:15 »

Részvétem!  Undecided
Nem lehetséges, hogy vagy ő, vagy valaki kifigyelte, hogy elteszed a kesztyűtartóba?
Nekem is kinn van a gps tartó a szélvédőn, de még nem bántották... eddig... Undecided
azt mondja a szomszéd aki végignézte hogy utána még percekig az ablakban állt és hallgatózott de autó hangot nem hallott
szval lehet hogy a közvetlen környéken valaki
bár nem hinném
mindenesetre lélekjelenléte az volt
és szépen összeszedett mindent a kocsi külömnböző részeiről

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #46498 Dátum: 2008 Május 20, 06:34:39 »

Részvétem!  Undecided
Nem lehetséges, hogy vagy ő, vagy valaki kifigyelte, hogy elteszed a kesztyűtartóba?
Nekem is kinn van a gps tartó a szélvédőn, de még nem bántották... eddig... Undecided
En is arra gondoltam, hogy kifigyeltek, mer' a GPS eszkozt magat szerintem inkabb felviszi az ember a lakasba, talan akkor nem, ha GPS celhardver. Nekem GPS-es PDAm van, amit a lakasban is hasznalok, igy pont az lenne a gond, ha a kocsiban hagynam. (De ha csak GPSt tudna, vszeg en sem vinnem fel, mer' minek ... az eloszobat meg megtalalom Cheesy)

annak a csak GPSt tudo keszuleknek a tartoja gondolom megismerheto, igy valoszinusitheto belole, hogy az bizony meg ott van valahol a kocsiban ... :-/

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #46497 Dátum: 2008 Május 20, 06:32:48 »

jah .  erre ébredtem
uhh, reszvetem ... :-(
Ha makod van, aproneten (pl) hamarosan megjelenik, akkor fel lehet hivni, tobbit meg el lehet kepzelni ...

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #46496 Dátum: 2008 Május 20, 06:31:26 »

volt gps-em

céges t5 ajtó kinyit szépen összeszedte a kesztyütartóból a töltőt leszedte az ablakról a tapadókorongos tartót
és futás.  ja mindeközben riasztó bömböl !
a szomszédom végignézte meg rá is szólt a csávó csak komótosan elbattyogott gyalog
egy dolgot nem értek !  bekapcsolta az elakadásjelzőt ! azt minek ?
az autón egyébként egy karcolás sincs
rendőrség volt kint aztán elment
én mindezt átaludtam mert nem tudtak felcsengetni ugyanis kikötöttem a kapucsengőt

tanulság : hamár akkora barom vagy hogy a kocsiban tartod a kesztyütartóban a gps-t akkor legalább a tapadókorongos tartót vedd le a szélvédéről .
finnyás volt mert az mp3-as autórádió nem kellett neki pedig nincs fixálva egyébként pont azért ha el lopja legalább a műszerfalat ne b...ssza szét

ja és egyébként pedig ennyit a mai vw zárakról

Részvétem!  Undecided

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #46495 Dátum: 2008 Május 20, 06:29:07 »

Ezt igy most ma reggel?! :-o
jah .  erre ébredtem

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #46494 Dátum: 2008 Május 20, 06:27:58 »

volt gps-em
Ezt igy most ma reggel?! :-o

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #46493 Dátum: 2008 Május 20, 05:33:53 »

volt gps-em

céges t5 ajtó kinyit szépen összeszedte a kesztyütartóból a töltőt leszedte az ablakról a tapadókorongos tartót
és futás.  ja mindeközben riasztó bömböl !
a szomszédom végignézte meg rá is szólt a csávó csak komótosan elbattyogott gyalog
egy dolgot nem értek !  bekapcsolta az elakadásjelzőt ! azt minek ?
az autón egyébként egy karcolás sincs
rendőrség volt kint aztán elment
én mindezt átaludtam mert nem tudtak felcsengetni ugyanis kikötöttem a kapucsengőt

tanulság : hamár akkora barom vagy hogy a kocsiban tartod a kesztyütartóban a gps-t akkor legalább a tapadókorongos tartót vedd le a szélvédéről .
finnyás volt mert az mp3-as autórádió nem kellett neki pedig nincs fixálva egyébként pont azért ha el lopja legalább a műszerfalat ne b...ssza szét

ja és egyébként pedig ennyit a mai vw zárakról

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #46492 Dátum: 2008 Május 20, 02:12:24 »

Megjöttem a "továbbképzés"-ről.
100 pontos teszt, 45 mp. van egy kérdésre (nem 60!). Utána pszichológus kérdez faszságokat kb. 10 percben. Városi vezetés, kb negyed óra.
A belépő 16960.- volt, és a végére okosan kitalálták, hogy virítsak még plusz 78375-öt, ha vissza akarom kapni a jogsimat. Ezért a pénzért részt vehetek 3X5 óra "miért nem jó, ha piásan vezetek?" c. fejtágításon.
Elég drága péntek éjszaka volt: 60ezer bünti, 6000 vérvétel, 12ezer, mert nem voltak nálam a papírjaim, plusz a mai.
Ez ugye kb. 173ezer Ft. Nagyjából egy egész fasza felnigarnitúra ára... Ebben nincs benne a sok vonat- és buszjegy, ill. a sofőrök napidíjai.
Nem pénzbeni, hanem egyéb, de szintén gyomorgörcsöt okozó dolgok: amikor mégis vezettem, és megláttam egy rendőrautót; az állandó könyörgés valakinek, ha mennem kellett valahova; rengeteg hazudozás, hogy miért nem én vezetek; a biznicek, amikről lemaradtam, mert nem tudtam sofőrt intézni stb.
Szerintem nem érdemes inni, aztán vezetni.
Durva. Es mire kell viritanod meg 80kHUFot ?! Ez a teszted/vizsgalatod eredmenyetol fuggoen jott ki ?
Mellesleg durvan elb@sztad a topicot is, mit keresett ez a tema az "oreg vizes VWk"-ben?! Biztos megint ittal! Nem tanulsz, mi? ;-)

Nem elérhető Süsü

« Hozzászólás #46491 Dátum: 2008 Május 19, 23:28:07 »

főleg a sebeségkorlátozó táblákat
nagy részén nincs feltüntetve hogy KM/H vagy MP/H-ra vonatkozik. Grin Wink

GNX-967
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #46490 Dátum: 2008 Május 19, 21:54:46 »

Itt látszik!

(sajnos) Evil Grin
hátakkó megnyugottam

Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #46489 Dátum: 2008 Május 19, 21:48:17 »

háj tesvíreim  váláki elloptaja zavataromból  a kípet  Roll Eyes
Itt látszik!

(sajnos) Evil Grin

Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #46488 Dátum: 2008 Május 19, 21:46:46 »

háj tesvíreim  váláki elloptaja zavataromból  a kípet  Roll Eyes

Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #46487 Dátum: 2008 Május 19, 21:29:03 »

szófosó!   Wink Grin

(ja, gratula!!  Cheesy  )
köszi. Wink

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #46486 Dátum: 2008 Május 19, 21:22:53 »

3600. hsz........csak úgy  Cool Smiley

szófosó!   Wink Grin

(ja, gratula!!  Cheesy  )
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #46485 Dátum: 2008 Május 19, 21:17:37 »

3600. hsz........csak úgy  Cool Smiley

Nem elérhető lacabug

« Hozzászólás #46484 Dátum: 2008 Május 19, 21:06:44 »

annó régen volt riport a tévében hogy eu-s állampolgároktól  az eu területén belül de nem otthon X összeg felett lehet csak pénzt behajtani szabálytalanságért, van vmi határösszeg (fogalmam sincs mennyi) ami alatt nem foglalkoznak veled
ez igy nem nagy segítség tudom, de hátha másoknak is beugrik hogy van ez pontosan,  ha még él a dolog
azt lenne jó tudni,h mennyi az az összeg.az a bajom,ha nem fizetem be,akkor duplázódhat,vagy triplázódhat a büntetés.ezt meg nem akarom. Roll Eyes
Nem elérhető lacabug

« Hozzászólás #46483 Dátum: 2008 Május 19, 21:04:44 »

Valójában nem érnek túl sokat, mindig azt a trafit nem érzékeli, amibe belemensz. De bogival miért zavar ez? Olyan gyorsan mensz?
Nekem Off cége kocsin volt, de kb 60%-át ha érzékeli. A lézerest meg ugye nem. Azellen meg független tesztek alapján a lézerblokkoló szart se ér. Menj lassabban, és vigyázz a többi közlekedőre is.
háát.a bogárban 1.8 as moci van,ami igen megy,meg a passatot nyúzom minden nap.az a baj,h mióta megb@sztak gyorshajtásért,azóta fosok nagyon.mert szerettem száguldozni.
amúgy már szombat óta (a mait leszámitva Grin 160 al a 60-as táblánál )betartom a kreszt.már amennyire lehet.csak 2 probléma is van ezzel.
1,h tolnak le az útrol,idegbajoskodnak,villognak,aztán néznek mint a hülyére.meg rengetegszer mm-en múlott,h hátulról belém ne durrantsanak,mikor lassitok a 60,vagy 40-es táblánál.
2. alapból át kéne gondolni az okosoknak az egész kresszt,és főleg a sebeségkorlátozó táblákat.!és módositani mintezeket.
én ez a pár nap alatt leszűrtem,amiről már többen is beszéltek,és ez tényleg igy van.A KRESZT BETARTANI A LEGTÖBB ESETBEN SOKKAL BALESETVESZÉLYESEBB,mintha például picit többel mész,mint a táblák engednék.
nem hülyeség,próbáljátok ki,h 1 rövid időre mindent betartotok,eleve,feltorlódik a sor mögöttetek,sokkal idebajosabbak a mögöttetek lévők,és idegükben,esetleg olyan előzésbe belevágnak,amibe amúgy nem.meg sorolhatnám még.
RNIE
« Hozzászólás #46482 Dátum: 2008 Május 19, 21:03:01 »

a kis kütyü nem jutott le Hortobágyra  Sad
tudom sajna,nem tudtam összefutni senkivel:(
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #46481 Dátum: 2008 Május 19, 20:57:10 »

SZOMBATRA(EGÉSZ NAP) KERESEK 1DB BUSZT,AKÁR SOFŐRREL IS
a kis kütyü nem jutott le Hortobágyra  Sad
Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #46480 Dátum: 2008 Május 19, 20:04:01 »

köszönöm Smiley majd jövőhétel elrendezem,had izguljanak a szaros pénzükért Grin

annó régen volt riport a tévében hogy eu-s állampolgároktól  az eu területén belül de nem otthon X összeg felett lehet csak pénzt behajtani szabálytalanságért, van vmi határösszeg (fogalmam sincs mennyi) ami alatt nem foglalkoznak veled
ez igy nem nagy segítség tudom, de hátha másoknak is beugrik hogy van ez pontosan,  ha még él a dolog
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #46479 Dátum: 2008 Május 19, 20:03:01 »

azoknak akik multkor buziztak:
http://cgi.ebay.co.uk/volksworld-camper-and-bus_W0QQitemZ160242167055QQihZ006QQcategoryZ91175QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #46478 Dátum: 2008 Május 19, 19:56:36 »

amúgy már pár hete nézegetem ezeket a radar detektorokat.még mindig olcsóbban jönnék ki,mint pár büntetéssel.
valakinek van ezekkel személyes tapasztalata????vmi mobil kellene,ha összejön rá a lé,h ha másik autóval megyek,csak át kelljen rakni.
mert ugye a gyártó/forgalmazó olyan szépeket ir mind1gyikről,h csak nahh Smiley
a lézerblokkoló amúgy,most szabályos,v nem??mert ez sem 1értelmü.

Valójában nem érnek túl sokat, mindíg azt a trafit nem érzékeli, amibe belemensz. De bogival miért zavar ez? Olyan gyorsan mensz?
Nekem Off cége kocsin volt, de kb 60%-át ha érzékeli. A lézerest meg ugye nem. Azellen meg független tesztek alapján a lézerblokkoló szart se ér. Menj lassabban, és vigyázz a többi közlekedőre is.
« Utoljára szerkesztve: 2008 Május 19, 19:58:33 írta slavia919 »

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető lacabug

« Hozzászólás #46477 Dátum: 2008 Május 19, 19:39:54 »

amúgy már pár hete nézegetem ezeket a radar detektorokat.még mindig olcsóbban jönnék ki,mint pár büntetéssel.
valakinek van ezekkel személyes tapasztalata????vmi mobil kellene,ha összejön rá a lé,h ha másik autóval megyek,csak át kelljen rakni.
mert ugye a gyártó/forgalmazó olyan szépeket ir mind1gyikről,h csak nahh Smiley
a lézerblokkoló amúgy,most szabályos,v nem??mert ez sem 1értelmü.
Nem elérhető lacabug

« Hozzászólás #46476 Dátum: 2008 Május 19, 19:36:11 »

a külömnbség az hogy ott nem félnek hogy egyszer visszavesszük tőlük ami a miénk
ez is jogos.
Nem elérhető lacabug

« Hozzászólás #46475 Dátum: 2008 Május 19, 19:34:35 »

Nem beszélve arról, hogy a "külföldi" magyar incidensek 90%-a magyar területen történik.  Roll Eyes
érdekes dolgok ezek Roll Eyes
Nem elérhető lacabug

« Hozzászólás #46474 Dátum: 2008 Május 19, 19:33:39 »

Szia !

Jóformán bermelyik bankból el tudod utalni az összeget, ha ismered a jóváírandó számlaszámot (IBAN )és a számlatulajdonost, illetve a fogadó bank SWIF-t kódját. Csak bankszámlával kell rendelkezned annál a pénzintézetnél.
köszönöm Smiley majd jövőhétel elrendezem,had izguljanak a szaros pénzükért Grin
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #46473 Dátum: 2008 Május 19, 19:18:24 »

jó bármilyen busz Smiley Bécs

a volan is?  Tongue

RNIE
« Hozzászólás #46472 Dátum: 2008 Május 19, 19:09:52 »

a buszos topicban jobb lenne keresgelni talan.

hova lesz az ut? Cheesy
jó bármilyen busz Smiley Bécs
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #46471 Dátum: 2008 Május 19, 19:09:06 »

a buszos topicban jobb lenne keresgelni talan.

hova lesz az ut? Cheesy

RNIE
« Hozzászólás #46470 Dátum: 2008 Május 19, 18:53:44 »

1303LS
« Hozzászólás #46469 Dátum: 2008 Május 19, 17:53:31 »

végül is mindenhol vannak azért kisebb-nagyobb csoportok.
de például,ha én meglátok 1 külföldit,lehet az román,szlovák stb.. én nem bántom őket,nem is nagyon érdekelnek,de mondjuk arról többet hallani,h magyarokat bántalmaztak mondjuk valamelyik külföldi országban,pedig lehet,h esetleg 1-1 ember otthagy a nyomorúlt országukba nem kevés pénzt.sőőt,nem kevesen járnak külföldre nyaralni,vagy akármi másért.
tudom nem lehet 1 kalap alá venni,de mikor pl:korfun voltunk,a picsánkat kinyalták az ottaniak!!
az osztákok,németek,olaszok se annyira gázosak,bár ők meg attól félnek,h meglopjuk őket,ezt mondjuk részben magunknak köszönhetjük,vagyis az itteni,hogy is fogalmazzak finoman,kissebbségnek,és emiatt általánositanak.
Nem beszélve arról, hogy a "külföldi" magyar incidensek 90%-a magyar területen történik.  Roll Eyes
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #46468 Dátum: 2008 Május 19, 17:25:49 »

'71- es bogarakban a tank teteje és a csomagtér a kasztival megegyező színű vagy fekete?
a tank fekete, a kasztni meg színrefújt szerintem
Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #46467 Dátum: 2008 Május 19, 17:22:35 »

'71- es bogarakban a tank teteje és a csomagtér a kasztival megegyező színű vagy fekete?
Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #46466 Dátum: 2008 Május 19, 17:21:30 »

tudom nem lehet 1 kalap alá venni,de mikor pl:korfun voltunk,a picsánkat kinyalták az ottaniak!!

a külömnbség az hogy ott nem félnek hogy egyszer visszavesszük tőlük ami a miénk
Nem elérhető Gambo

+ 36 30 424 06 78

« Hozzászólás #46465 Dátum: 2008 Május 19, 16:06:44 »

nahh!mivel a követségen nem jutottam semmire,felhivtam a k&h bankot,hozzáteszem 10.5 percembe kerűlt mire kideritettem,h tőlük el tudom majd utalni,a pénzt,csak töltögetni kell papirokat,meg ki kell majd bogozni,h mi,h van.de áll.menni fog a dolog.

Szia !

Jóformán bermelyik bankból el tudod utalni az összeget, ha ismered a jóváírandó számlaszámot (IBAN )és a számlatulajdonost, illetve a fogadó bank SWIF-t kódját. Csak bankszámlával kell rendelkezned annál a pénzintézetnél.
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #46464 Dátum: 2008 Május 19, 15:43:06 »

de például,ha én meglátok 1 külföldit,lehet az román,szlovák stb.. én nem bántom őket,nem is nagyon érdekelnek,de mondjuk arról többet hallani,h magyarokat bántalmaztak mondjuk valamelyik külföldi országban,pedig lehet,h esetleg 1-1 ember otthagy a nyomorúlt országukba nem kevés pénzt.sőőt,nem kevesen járnak külföldre nyaralni,vagy akármi másért.
az osztákok,németek,olaszok se annyira gázosak,bár ők meg attól félnek,h meglopjuk őket,ezt mondjuk részben magunknak köszönhetjük,vagyis az itteni,hogy is fogalmazzak finoman,kissebbségnek,és emiatt általánositanak.

Néhány magyart én is vernék szivesen. 

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető lacabug

« Hozzászólás #46463 Dátum: 2008 Május 19, 15:37:21 »

Gondolod, hogy kishazánkban nem? Evil Roll Eyes
Oldalak: 1 ... 2378 2379 2380 2381 2382 [2383] 2384 2385 2386 2387 2388 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: