www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 24, 00:38:09

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921222 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2384 2385 2386 2387 2388 [2389] 2390 2391 2392 2393 2394 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28042910 alkalommal)
Nem elérhető WildDaemon

« Hozzászólás #46262 Dátum: 2008 Május 13, 22:10:26 »

ha a szin változik az 12 ezer pénz.6 az új forgalmi,és 6 az új törzsköny.pont most kérdeztem énb is az okmányirodában.

Azt a lehúzós kurva anyjukat!

És mennyi időn belül kell átíratnom?
Nem elérhető lacabug

« Hozzászólás #46261 Dátum: 2008 Május 13, 22:06:15 »

az bebaszna mert a fényezési és alvázvédelmi anyag eddig 70ezerbe van benne....
Az autó a nevemen van csak 2 éve áll mert mint tudjátok teljes felújításon esik keresztül a vasam és eddig narancssárga volt..(lepattogott, kimattult ) és most egy nagyon élénk zöld szint kap. Tehát csak színváltozás lesz az autón  tulajdon nem változik.
Régen ez ilyenkor úgy működött, hogy megcsináltam az autót lefényeztem és vittem műszakira ez most is így lesz  de akkor a műszakinál a színváltozást beírták a forgalmiba és kész ez a folyamat most nem tudom, hogy változott-e ha igen akkor nem tudom miként!?

MARESZ hol vagy? Te biztos tudod!??

ha a szin változik az 12 ezer pénz.6 az új forgalmi,és 6 az új törzsköny.pont most kérdeztem énb is az okmányirodában.
Nem elérhető WildDaemon

« Hozzászólás #46260 Dátum: 2008 Május 13, 21:59:05 »

Most átiratod vagy mi. Soxor drágább mint a festék... Roll Eyes

az bebaszna mert a fényezési és alvázvédelmi anyag eddig 70ezerbe van benne....
Az autó a nevemen van csak 2 éve áll mert mint tudjátok teljes felújításon esik keresztül a vasam és eddig narancssárga volt..(lepattogott, kimattult ) és most egy nagyon élénk zöld szint kap. Tehát csak színváltozás lesz az autón  tulajdon nem változik.
Régen ez ilyenkor úgy működött, hogy megcsináltam az autót lefényeztem és vittem műszakira ez most is így lesz  de akkor a műszakinál a színváltozást beírták a forgalmiba és kész ez a folyamat most nem tudom, hogy változott-e ha igen akkor nem tudom miként!?

MARESZ hol vagy? Te biztos tudod!??

« Utoljára szerkesztve: 2008 Május 13, 22:04:14 írta WildDaemon »
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #46259 Dátum: 2008 Május 13, 21:55:43 »

Sziasztok!
Kérdés: Ha szinváltozás van az autón az ugye régen a vizsgánál bekerült a forgalmiba azonnal most tudja valaki, hogy mi a helyzet?

elvileg most is.
aztán nyomathatsz új forgalmit + törzskönyvet -> sok lóvé

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #46258 Dátum: 2008 Május 13, 21:55:11 »

Sziasztok!

Kérdés: Ha szinváltozás van az autón az ugye régen a vizsgánál bekerült a forgalmiba azonnal most tudja valaki, hogy mi a helyzet?

Csak beirjak felar nelkul az ujat en ugy tudom bar nekunk pont belefert

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #46257 Dátum: 2008 Május 13, 21:51:36 »

Sziasztok!

Most átiratod vagy mi. Soxor drágább mint a festék... Roll Eyes

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #46256 Dátum: 2008 Május 13, 21:50:48 »

És hozzáteszem, nagyon jól megvagyunk így, ebben a felállásban. Smiley

Az enyém bogaras, úgyhogy nekem is nagyon király...  Cool

Nem elérhető WildDaemon

« Hozzászólás #46255 Dátum: 2008 Május 13, 21:49:08 »

Sziasztok!

Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #46254 Dátum: 2008 Május 13, 21:46:32 »

Nekem meg nem is akart a csajom jönni, mert tudja, hogy elmebeteg vagyok. Cool
Anya szereti Öreget, de a bogarasokkal már nem tud/akar mit kezdeni. És ez így jó. Cheesy
És hozzáteszem, nagyon jól megvagyunk így, ebben a felállásban. Smiley

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #46253 Dátum: 2008 Május 13, 21:36:25 »

A lustasagomat lekuzdottem
Az eredmeny A rajzas topicban lathato linkre kattintva teljesedik ki... Azn

Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #46252 Dátum: 2008 Május 13, 21:36:11 »

semmi gáz, ma engem is dobott a csajom. Indok: nem vittem el Hortobágyra... Namármost ő pénteken vizsgázott, ésn meg nem hagyok ki egy napot ő miatta Hortobágyból... Roll Eyes Evil Szóval nem kár érte, bár szoktalanul sokat bírt mellettem: majdnem 3 hónapot... Általában nemigen bírják mellettem a csajok eddig. De legalább elémállt, és megmondta, hogy elmebeteg vagyok. Én meg mondtam, hogy tudom, úgyhogy ennyiben maradtunk. No problem, lesz másik. Cool
hat ez kurva jo!!  Evil nekem az az elso hogy kozlom hogy anyam baszunk amig birunk,de ha mar nem,en akkor is bogarazni fogok!bar remelem ez mar az utso babam,s remelem o lesz az elso meg utso felesegem,deee...hat egyenlore nem repes ezert a `hulyesegert`,csak toleralja,de tudja hogy ez van.neveles kerdese.szerintem.mondjuk en bunko vagyok am.  Evil

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #46251 Dátum: 2008 Május 13, 21:33:41 »

ezt most nemmondod komolyan :O
dede. Vasárnap este vártam, hogy jön, de nem.Tegnap este se. Aztán ma jött, de minek.

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #46250 Dátum: 2008 Május 13, 21:29:37 »

semmi gáz, ma engem is dobott a csajom. Indok: nem vittem el Hortobágyra... Namármost ő pénteken vizsgázott, ésn meg nem hagyok ki egy napot ő miatta Hortobágyból... Roll Eyes Evil Szóval nem kár érte, bár szoktalanul sokat bírt mellettem: majdnem 3 hónapot... Általában nemigen bírják mellettem a csajok eddig. De legalább elémállt, és megmondta, hogy elmebeteg vagyok. Én meg mondtam, hogy tudom, úgyhogy ennyiben maradtunk. No problem, lesz másik. Cool

ezt most nemmondod komolyan :O

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #46249 Dátum: 2008 Május 13, 21:29:17 »

Nem, de csak most merte kimondani, bár én eddig is tisztában voltam vele... Evil Evil Evil
Pedig ha látott volna Binci kocsijában, amint élveteg fejjel a fehér traktorkormányt markolászod... Grin

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #46248 Dátum: 2008 Május 13, 21:28:05 »

he? eddig titkoltad előle? ;-)
Nekem meg nem is akart a csajom jönni, mert tudja, hogy elmebeteg vagyok. Cool
Anya szereti Öreget, de a bogarasokkal már nem tud/akar mit kezdeni. És ez így jó. Cheesy

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #46247 Dátum: 2008 Május 13, 21:27:24 »

Nem, de csak most merte kimondani, bár én eddig is tisztában voltam vele... Evil Evil Evil

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #46246 Dátum: 2008 Május 13, 21:22:39 »

De legalább elémállt, és megmondta, hogy elmebeteg vagyok.

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #46245 Dátum: 2008 Május 13, 21:17:01 »

Lehet hogy nem ide tartozik és Off mega faszom de lekel irnom valahova....

Dobot a csajom 3év után

bocs mégegyszer

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #46244 Dátum: 2008 Május 13, 20:47:47 »

Van valakinek képe bogárról felülnézetben, ill. oldalnézetben?
Lehetőleg valami vektoros kép kellene, vagy teljes felülnézet.
Előre is köszi!

Nem elérhető bitus76

06 30 460 2831

« Hozzászólás #46243 Dátum: 2008 Május 13, 20:38:05 »

Részvét Meluska.De lehet szabadon bogarat szerelni,meg csajozni.

VW 1200.1963.
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #46242 Dátum: 2008 Május 13, 20:27:12 »

Kedves Sparkafer, Süsü, Mindenki!!

Hazajöttem a távoli Wageningenből, ahol egyébként 3 Bogarat is találtam! Egyik pont olyan sárga, mint az én Süsim. Gyönyörűek! Smiley
Szóval bár ez a sok hónap Hollandia jó volt, de nagyon vágyom rá, hogy újra a saját kis Bogarantyúmmal szelhessem a csíkokat a magyar utakon.
No igen, de ehhez még mindig működőképes motor kellene bele... Aki említette, hogy lehet neki van, az még mindig megvan?
Úgy hallottam, hogy Újpesten van valahol egy Bogárszakértő, aki a beszerelésben is tudna segíteni. Ismeritek esetleg? A kisautó Veresegyházon van.

Pöfögős Szép Napokat kívánok Nektek,
Szilvi

Szia!
Örülünk,hogy itthon vagy!Találsz itt a fórumon majd mocit,szerintem .Lehet tudok is segíteni majd!Nekem is volt,de elkellet adnom a pénz miatt!Segítséget is találsz,ha az szmb-be írsz!
Itt a fórumon Maresz szerel,ő a XV.ben van.Hozzád talán elég közel van!
A zöldet egyébként Veresről hoztuk.
Lehet most én mennék ki szívesen külföldre egy kicsit!
üdVW!Béla

Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #46241 Dátum: 2008 Május 13, 16:22:48 »

Őőőő, várj csak, most esett le milyen Józsiról beszélsz...  Grin Tudod, nekem Ő csak Öcsiként szerepel a szótáramban!  Smiley
Amúgy szia Zoli! Mizujs? Minden ok a Bogárral? Van egy piszok jó könyvem róluk, mielőtt kimentem akkor kaptam, majd beviszem valamelyik nap a koliba!

Ok-ok! Irigykedve megnézem majd!  Tongue
Nem elérhető Sziszi

Süsi

« Hozzászólás #46240 Dátum: 2008 Május 13, 16:21:31 »

Halihó, há még ki se vittek Józsiék, már itthon vagy?! Grin

Őőőő, várj csak, most esett le milyen Józsiról beszélsz...  Grin Tudod, nekem Ő csak Öcsiként szerepel a szótáramban!  Smiley
Amúgy szia Zoli! Mizujs? Minden ok a Bogárral? Van egy piszok jó könyvem róluk, mielőtt kimentem akkor kaptam, majd beviszem valamelyik nap a koliba!
Nem elérhető Sziszi

Süsi

« Hozzászólás #46239 Dátum: 2008 Május 13, 16:16:15 »

Itthon ám, de még csak pár napja jöttem haza véglegre! Smiley
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #46238 Dátum: 2008 Május 13, 16:10:46 »

Hazajöttem a távoli Wageningenből, ahol egyébként 3 Bogarat is találtam! Egyik pont olyan sárga, mint az én Süsim. Gyönyörűek! Smiley
Szóval bár ez a sok hónap Hollandia jó volt, de nagyon vágyom rá, hogy újra a saját kis Bogarantyúmmal szelhessem a csíkokat a magyar utakon.
No igen, de ehhez még mindig működőképes motor kellene bele... Aki említette, hogy lehet neki van, az még mindig megvan?
Úgy hallottam, hogy Újpesten van valahol egy Bogárszakértő, aki a beszerelésben is tudna segíteni. Ismeritek esetleg? A kisautó Veresegyházon van.

Szilvi

Nem elérhető Sziszi

Süsi

« Hozzászólás #46237 Dátum: 2008 Május 13, 15:57:23 »

Szilvi
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #46236 Dátum: 2008 Május 13, 11:54:16 »

Ez volt, egyébként:

2000. október 28. - Somogy megyében, a 7-es főút ordacsehi leágazójánál súlyos balesetet szenvedett Nógrádi László közlekedési miniszter, amikor megkülönböztető jelzést használó gépkocsija előzött, de eléje került egy balra kanyarodó Trabant. A Trabant vezetője és utasa a kórházban meghaltak, a miniszter és vele utazó felesége, valamint a sofőr megsérült.

Úgy tudom, utána lemondott. Legalább...

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #46235 Dátum: 2008 Május 13, 11:51:52 »

Ez volt, egyébként:

2000. október 28. - Somogy megyében, a 7-es főút ordacsehi leágazójánál súlyos balesetet szenvedett Nógrádi László közlekedési miniszter, amikor megkülönböztető jelzést használó gépkocsija előzött, de eléje került egy balra kanyarodó Trabant. A Trabant vezetője és utasa a kórházban meghaltak, a miniszter és vele utazó felesége, valamint a sofőr megsérült.

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #46234 Dátum: 2008 Május 13, 11:45:50 »

Magyaran ha van ismerosom befolyasom akkor en vagyok a kiraly s mimndenki mas bekaphatja ?
Sajna ez Magyarorszag... Cry

Sajna, lehetséges, hogy ez így működik.... Undecided

Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #46233 Dátum: 2008 Május 13, 11:44:17 »

Emlékezz a kiskocsi vs. állami nagyautó karamboljára, a Balaton déli felén....(ha jól emlékszem...)... ott is hasonló volt a szitu....

Magyaran ha van ismerosom befolyasom akkor en vagyok a kiraly s mimndenki mas bekaphatja ?
Sajna ez Magyarorszag... Cry

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #46232 Dátum: 2008 Május 13, 10:12:53 »

Akkor jól emlékeztem, csak nem voltma benn biztos... asszem egy fiatal pár volt a szenvedő fél... és őket is hibásnak hozták ki az ügyből...

szerintem azért, mert valami nagykutya autója csinálta a balhét. (záróvonalnak a rossz felén ment, nem lassan. a szabályok szerint nem lehetett volna ott, ahol volt. mégis megosztották a felelősséget, mert hogy is veszi ki az magát, hogy egy nagyfejű szabálytalankodik)
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #46231 Dátum: 2008 Május 13, 10:10:25 »

jah, ott trabit nullázott le

Akkor jól emlékeztem, csak nem voltma benn biztos... asszem egy fiatal pár volt a szenvedő fél... és őket is hibásnak hozták ki az ügyből...

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #46230 Dátum: 2008 Május 13, 10:07:46 »

Emlékezz a kiskocsi vs. állami nagyautó karamboljára, a Balaton déli felén....(ha jól emlékszem...)... ott is hasonló volt a szitu....
jah, ott trabit nullázott le

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #46229 Dátum: 2008 Május 13, 09:37:29 »

Az hogy ki a hibas ki nem majd eldontik az okosok de ha en 50-el araszolok lakott teruleten belul s nem veszem eszre hogy indexelnek elottem akkor talan megallok valahogy max pici kocc de ha mar eleve minimum a duplajaval... Akkor a legkevesebb hogy a jogosítvanyom az ablakban S en vagyok a felelos meg akkor is ha valoban nem indexelt amit pici reszrehajlasomat tekintve nem tudok elkepzelni.
Ha megállapítják, hogy ha 50-nel ment volna, akkor elkerülhető lett volna, akkor ő a hibás...

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #46228 Dátum: 2008 Május 13, 09:34:37 »

Az hogy ki a hibas ki nem majd eldontik az okosok de ha en 50-el araszolok lakott teruleten belul s nem veszem eszre hogy indexelnek elottem akkor talan megallok valahogy max pici kocc de ha mar eleve minimum a duplajaval... Akkor a legkevesebb hogy a jogosítvanyom az ablakban S en vagyok a felelos meg akkor is ha valoban nem indexelt amit pici reszrehajlasomat tekintve nem tudok elkepzelni.

Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #46227 Dátum: 2008 Május 13, 09:31:21 »

Engem úgy tanítottak:
Mikor előzhetek: Ha az előttem haladó jármű nem nyílvánít balra kanyarodási ill. előzési szándékot (nem indexel)!
Most azt nem tudom, hogy ez le van é írva igy a kreszben, ha igen akkor nállam 100%-ig a passatos a felelős!
Ellenérv:
Mikor kanyarodhatok balra: ha meggyőződtem arról, hogy nem állok előzés alatt ill. a mögöttem közlekedő jármű nem jelez előzési szándékot (indexel)!
Ez ott bukik, hogy az elmondások alapján passatos nem indexelt, de/és 30 ember előtt azt mondta hogy látta indexelni a bogarat!
Lehet hogy azért mert elfogult vagyok, de nálam ez egyértelmű....

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #46226 Dátum: 2008 Május 13, 08:00:19 »

Hát a tegnapi klubbos találkánk kishíjján tragikus véget ért. András (fórumtag) akart befordulni a kemping parkolójába és egy Passat meg kb 100-120as tempóval elvitte az elejét (lakott területen belül). A Passat a szó szerint repült 30 métert, majd egy beton oszlopot és egy fa kerítést kidöntve berepült  egy ház udvarába. A bogarat meg 15 métert odébb lökte kiszakadt az elsőhíd alvázfejjel együtt. Ez mind tőlem és a barátnőmtől és 3 haveromtól kb 8 méterre, m ivel a bejáratnál beszélgettünk. Személyi sérülés nem történt, de az András beverte a fejét és elvitték kivizsgálni. A passatot egy 20 év körüli csaj vezette, a barátja meg mellette ült. Mikor kiszállt sírógörcsöt kapott majd amikor megnyugodott odajött és 30 ember előtt elmondta hogy látta az indexet, de AZT HITTE KINT FELEJTETTE, mivel néhány utcával odébbról jött. Az autró szinte állt, befordulás előtt. Aztán megérkezett a csaj kigyúrt határőr bátyja aki nekiállt keménykedni, de aztán hamar rábeszéltük hogy nem kéne. Attól függetlenül az ő huga 50-nnel ment biztos benne, meg később már tagadta a csaj hogy látta az indexet. Az eset 18:45 körül történt, a helyszínelés éjfélkor fejeződött be. Gambo csinált képeket, este szerintem fel is rakja őket. A bíróságon folytatódik az ügy. Cry

Hát... nem semmi...
Részvétem.... de eegylőre az a lényeg, hogy nagyobb baja nem lett.. mármint Andrásnak...
A kocsit meg rendbe lehet tenni... embert már nehezebb... Undecided

Nem elérhető Süsü

« Hozzászólás #46225 Dátum: 2008 Május 13, 00:07:10 »

Mondjuk azt hogy külön faj. A ruhájuk szerint még határőrök.

GNX-967
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #46224 Dátum: 2008 Május 12, 23:44:31 »

Ja és nincs már határőrség!

Jah azok a bzik már rendőrök. Csomó rohadt határőr cirkál szerte az országban mert már nem tudják őket hova kiosztani....
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #46223 Dátum: 2008 Május 12, 23:39:42 »

Hát a tegnapi klubbos találkánk kishíjján tragikus véget ért. András (fórumtag) akart befordulni a kemping parkolójába és egy Passat meg kb 100-120as tempóval elvitte az elejét (lakott területen belül). A Passat a szó szerint repült 30 métert, majd egy beton oszlopot és egy fa kerítést kidöntve berepült  egy ház udvarába. A bogarat meg 15 métert odébb lökte kiszakadt az elsőhíd alvázfejjel együtt. Ez mind tőlem és a barátnőmtől és 3 haveromtól kb 8 méterre, m ivel a bejáratnál beszélgettünk. Személyi sérülés nem történt, de az András beverte a fejét és elvitték kivizsgálni. A passatot egy 20 év körüli csaj vezette, a barátja meg mellette ült. Mikor kiszállt sírógörcsöt kapott majd amikor megnyugodott odajött és 30 ember előtt elmondta hogy látta az indexet, de AZT HITTE KINT FELEJTETTE, mivel néhány utcával odébbról jött. Az autró szinte állt, befordulás előtt. Aztán megérkezett a csaj kigyúrt határőr bátyja aki nekiállt keménykedni, de aztán hamar rábeszéltük hogy nem kéne. Attól függetlenül az ő huga 50-nnel ment biztos benne, meg később már tagadta a csaj hogy látta az indexet. Az eset 18:45 körül történt, a helyszínelés éjfélkor fejeződött be. Gambo csinált képeket, este szerintem fel is rakja őket. A bíróságon folytatódik az ügy. Cry
Ha hátulról érkezett, akkor én ragaszkodnék ahhoz, hogy ő volt a hunyó. Szerintem a helyszinelők meg megtudják állapítani, hogy ki mennyivel ment. 120-nál lehet nem látta az indexet, de ez legyen az ő baja, másodpercenként mennyivel is mehetett, talán több mint 40 métert is megtett, ha meg fékezett is akkor abból is lehet következtetni. Ja meg mit mondtak a helyszinelőknek.

Ja és nincs már határőrség!
« Utoljára szerkesztve: 2008 Május 12, 23:44:33 írta Bill »
Oldalak: 1 ... 2384 2385 2386 2387 2388 [2389] 2390 2391 2392 2393 2394 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: