www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 26, 11:06:25

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921222 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2395 2396 2397 2398 2399 [2400] 2401 2402 2403 2404 2405 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28110073 alkalommal)
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #45822 Dátum: 2008 Május 01, 11:09:56 »

Evil

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #45821 Dátum: 2008 Május 01, 10:24:23 »

http://mindenkilapja.hu/users/partizani/uploads/itt_van_majus_elseje.mp3

zengjen dalunk  Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #45820 Dátum: 2008 Május 01, 03:04:09 »

Aki netán hozzá tud jutni ilyen festékhez az jelezze! Köszi!!
http://flipflopfestek.uw.hu/
http://flipflopfestek.gportal.hu/
http://www.teszvesz.hu/item345249004_flip_flop_festek.html
http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=flipflopfestek
stb. Gugli a baratod.

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Flip-flop

« Hozzászólás #45819 Dátum: 2008 Május 01, 01:55:01 »

Aki netán hozzá tud jutni ilyen festékhez az jelezze! Köszi!!

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető Flip-flop

« Hozzászólás #45818 Dátum: 2008 Május 01, 01:33:10 »

Helló fórumosok! Lackó vagyok Nagykanizsáról, új ember a bogarasok között! A Süsü segítségével jutottam el idáig! Én is voltam a tavaszi rajzáson, és nagyon tetszett!
Az én hülye kis autóm volt az a lila-zöld 1300-as!  :)Tavaly december elején jutottam hozzá, úgyhogy még szokom! Remélem jó lesz!
Szevasztok

[a csatolmányt egy admin törölte]
« Utoljára szerkesztve: 2008 Május 01, 11:02:15 írta Flip-flop »
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #45817 Dátum: 2008 április 30, 23:15:51 »

Van, Gölöncsér Attilának hívják az illetőt. És Hudákkal van szerződésbe.
No miért?

Egy öreg fazon az? 50 körül hangjából ítélve.... Ő volt az az illető aki mondta adom a mangelseim, és 50 ruppót ő ad érte olyat ami otthon van neki heckmesser. És mondom neki az ATS a nemaz én el vagyok tévedve. Mondom nebasszonmáfel rákeresek, gyártó: ATS.... Ezzel vagánykodott nekem hogy egy bogáralkatrész kereskedése van és ő igazán tudja minek mi az ára. És azt is tudta hogy ami 45-be volt fent szepesen (ő 40-et mondott) 35-be kelt el.... Csak ennyi. Akarom tudni kivel nem leszek szoros barátságben. Telefonon beszélgetésünkkor asszem mi már rég leírtuk egymást mint eladó és vevő. Igaz a végén az eladó lett már vevő.....  Roll Eyes Grin Grin Grin

Lehet egyébként korrekt, de hogy velem lekezelően és hülyének nézve beszélt az is tuti. Egyébként most úgy jött fel bennem a téma hogy épp ma beszéltem egy másik vevővel és ő is mondott egyet s mást.
« Utoljára szerkesztve: 2008 április 30, 23:22:04 írta tazoli »
Nem elérhető Süsü

« Hozzászólás #45816 Dátum: 2008 április 30, 23:06:10 »

Kérdés: Kaposváron miféle bogáralkatrész kereskedés van? Hudákkal állnak tán szerződésbe....

Ha lesz válasz elmondom miért....
Van, Gölöncsér Attilának hívják az illetőt. És Hudákkal van szerződésbe.
No miért?

GNX-967
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #45815 Dátum: 2008 április 30, 23:03:25 »

Jó lett az üveg ?

jónak néz ki, de csak holnap kezdek el ajtószétszedni ;-)
Süni
« Hozzászólás #45814 Dátum: 2008 április 30, 23:02:50 »

igen, csak kifogyott
Nemmagátóóó kérdeztem !  Grin
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #45813 Dátum: 2008 április 30, 23:01:30 »

Jó lett az üveg ?

igen, csak kifogyott

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Süni
« Hozzászólás #45812 Dátum: 2008 április 30, 23:00:52 »

akkor én meg kedden? ;-)

Jó lett az üveg ?
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #45811 Dátum: 2008 április 30, 22:59:08 »

akkor én meg kedden? ;-)

ja, igy igaz .........majd útólag iszunk erre is hortobágyon ,gondolom..tudom... Grin

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #45810 Dátum: 2008 április 30, 22:53:15 »

csak hétfőn leszel vén ratyi, addig minek vergődni?

akkor én meg kedden? ;-)
Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #45809 Dátum: 2008 április 30, 22:50:51 »

nem én modtam ,ha az a másik vénülő buzi..... Wink Grin Grin Grin

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #45808 Dátum: 2008 április 30, 22:48:22 »

nekem ,buzi Grin Grin Grin

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #45807 Dátum: 2008 április 30, 22:44:43 »

ez most kinek szól?
nekem ,buzi Grin Grin Grin

Nem elérhető Leon1303

Kicsi a kocsi, de nagy az önbizalma!

« Hozzászólás #45806 Dátum: 2008 április 30, 22:41:53 »

Hahóóó!
Pest 14.-ker-ben lakik valaki??? Átkellene venni egy holnap érkező csomagot, de most kellene választ kapnom  Undecided
Valaki???
Porsche hozna nekem lökösöket!
« Utoljára szerkesztve: 2008 április 30, 22:46:39 írta Leon1303 »
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #45805 Dátum: 2008 április 30, 22:34:33 »

ez most kinek szól?

a vént azt ne de a többit vedd magadra nyugodtan    Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #45804 Dátum: 2008 április 30, 22:33:07 »

vén buzi  Grin

ez most kinek szól?

flex 'em all!
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #45803 Dátum: 2008 április 30, 22:20:01 »

Kérdés: Kaposváron miféle bogáralkatrész kereskedés van? Hudákkal állnak tán szerződésbe....

Ha lesz válasz elmondom miért....
Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #45802 Dátum: 2008 április 30, 21:33:20 »

vén buzi  Grin
Grin Grin Grin

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #45801 Dátum: 2008 április 30, 21:31:45 »

vén buzi  Grin

Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #45800 Dátum: 2008 április 30, 19:12:52 »

hi, kaptam egy bogarat, de nem értek hozzá. Ki tud segíteni (szerelő, műértő, önkéntes rajongó lexikális tudással esetleg szakirodalommal) Szeged környékén?
a kocsival ez a néhány probléma van:
- Külföldön van (Szabadka)
- motorhibás (hajtókar eltörött és kiütötte a motorfalat - ez kuka?)
- 1500-as '68-as évj. (ez nem probléma, csak hogy asszem ritka - ha motort cserézni kell, melyik kompatibilis? bár gondolom 1000féle verzió - ilyen váltó-olyan váltó-ilyenolyan féltengely - létezik, na pl. ezeket se tudom, csak annyit h USA exportra szánt volt annakidején)
Minden segítséget előre is kösz!
jenko

ha az ami a hasznalt auton volt piros akkor az nem USA export ...és eléggé felejtős a képek alapján
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #45799 Dátum: 2008 április 30, 18:04:44 »

ez a mi (kolozsvari) utcankban is divat volt.
egy reggel becsengetett egy legeny, apamat kereste, es kozolte vele, hogy leesett az autoja az emelorol.
apam csak csodalkozott, hogy hat nem is volt emelon az autoja, kiment es hat valoban...
kerek 1 se, csak egy teljesen jo emelo. kihivta a rendoroket, es azok meg elvettek az emelot, mivel az volt a bizonyitek Smiley))))))))))))))

Cool szal se kerek se emelo es persze tettes sem. (ez kb 20 eve volt, nem uj talalmany  Undecided)

kb 28 éve kolozsvárott a magyar rendszámú narancssárga bogarunkat
leöntöték higítóval aztán felgyujtották és mellesleg megcukrozták a tankot
emiatt még 2 napot ott tartózkodtunk meleg családi környezetben

én élveztem mert a távoli rokon házigazdáink próbálták ellensúlyozni a dolgot
azzal hogy bár a havi fizetésük ráment én 0-24 ben rahat-ot és halva-t zabáltam meg valami kukorica hernyókat olyan pufit de úgy hogy mindig volt a kezemben egy zacskó
aztán mesélték hogy átszámítva egy doboz gyufa ára volt csak azt nem mesélték el hogy ott erdélyben egy heti fizetés  Undecided

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #45798 Dátum: 2008 április 30, 12:48:23 »

Én a volt főnököm Avensisének a fékét teszteltem le egyszer az M0-án, mikor egy román kamionos, miután már a vontatmány hátsó tengelyének vonalában voltam, hírtelen úgy döntött, sávot vált....(pedig láttam a visszapillantójában a sofőrt... állítólag, akkor ő is lát engem...),.... működött a fék is, az ABS is... én meg szerencsére megúsztam, mert hárulról meg elég jól repesztett mögöttem egy Mitsubishi terepjáró.....nem biztos, hogy be mertem volna tenmni a kezem a kocsim, meg a gallytörője közé..... Grin
Tényleg időnként a túlélésről szól a közlekedés mára már...
nekem rendszeresen nem adnak elsőbbséget két utcányira a melóhelyemtől, biztos komplikált a tábla. tegnap az Árpád-hídon megyek a kamion mellett motorral, amikor elkezdi rámhúzni, jó, hogy volt elég hely, hogy elmenjek közte meg a sor mellett...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető SixtusAngel

A zene az élet(em). 06-70-2451733

« Hozzászólás #45797 Dátum: 2008 április 30, 11:08:31 »

Olvasni való: Évautója díj, ér valamit?

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #45796 Dátum: 2008 április 30, 08:46:58 »

Na gyerekek, ma majdnem otthagytam a fogsoromat a bogárban!
2 román rendszámú kamion hasít át a jelzőlámpás kereszteződésben Mátészalkán Vásárosnamény irányából, én meg mögöttük. Balos kanyar a 47-es kétsávos főútra, én megyek mögöttük, kanyarodok, majd besorolok a belső sávba - igen ám, de az előttem haladó kamion is - állóra fékeztem a Piroskámat úgy, hogy a főúton várokozó autótól alig 1 m-re állok, kamion meg csak jön és jön kifelé a belső sávba...
Majd elkezdődik: a széleségjelző lámpácska elérte a sárvédőt, majd beakadt a az elejébe és égtelen csörömpölés mellett szétrobbant a baloldali hátsó lámpasora de úgy, hogy a lámpasor hátoldala visszahajlott. Villogtam én mind az őrült, de elhúzott a belső sávban annak rendje és módja szerint.
A Piroskámnak annyi baja esett, hogy le kellet vakarnom a fekete műanyag-csíkokat a dukkózásról, meg egy helyen lehúzta a festéket (alig lehet észrevenni).
Srácok: kurva szar érzés kocsiban ülve szembesülni a - majdnem - véggel, amikor teljességgel tehetetlen vagy!
Vezessetek nagyon óvatosan!!

én a Király-hágón játszottam el egyszer egy román kamionnal a Spielbergnek A párbaj című filmét, "jó" volt látni ahogy a szerpentinen nyomja át a nyerges bilencset, pfúúú
Sompi
« Hozzászólás #45795 Dátum: 2008 április 30, 08:10:13 »

kicst off.  Grin Grin

« Utoljára szerkesztve: 2008 április 30, 08:11:50 írta Sompi »
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #45794 Dátum: 2008 április 30, 07:56:03 »

De még az összes csavart is gondosan összeszedték,oszt elvitték.
Szegény tulaj reggel csak ennyit talált.

ez a mi (kolozsvari) utcankban is divat volt.
egy reggel becsengetett egy legeny, apamat kereste, es kozolte vele, hogy leesett az autoja az emelorol.
apam csak csodalkozott, hogy hat nem is volt emelon az autoja, kiment es hat valoban...
kerek 1 se, csak egy teljesen jo emelo. kihivta a rendoroket, es azok meg elvettek az emelot, mivel az volt a bizonyitek Smiley))))))))))))))

Cool szal se kerek se emelo es persze tettes sem. (ez kb 20 eve volt, nem uj talalmany  Undecided)

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #45793 Dátum: 2008 április 30, 07:02:50 »

Sajnos az én előző bogaram pontosan ilyen szituációban vérzett el, egy vékonyka lámpavas felszelte szinte az elejét, mivel csak arra tudtam menekülni.  Cry
Persze nekem bajom nem lett, mert kemény vagyok.  Wink

Még az a szerencse, hogy megúsztad.....
Ezért is mondtam utána a főnökömnek, hogy veszélyességi pótlékot fogok kérni ilyen utakért...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
1303LS
« Hozzászólás #45792 Dátum: 2008 április 30, 07:01:32 »

Én a volt főnököm Avensisének a fékét teszteltem le egyszer az M0-án, mikor egy román kamionos, miután már a vontatmány hátsó tengelyének vonalában voltam, hírtelen úgy döntött, sávot vált....(pedig láttam a visszapillantójában a sofőrt... állítólag, akkor ő is lát engem...),.... működött a fék is, az ABS is... én meg szerencsére megúsztam, mert hárulról meg elég jól repesztett mögöttem egy Mitsubishi terepjáró.....nem biztos, hogy be mertem volna tenmni a kezem a kocsim, meg a gallytörője közé..... Grin
Sajnos az én előző bogaram pontosan ilyen szituációban vérzett el, egy vékonyka lámpavas felszelte szinte az elejét, mivel csak arra tudtam menekülni.  Cry
Persze nekem bajom nem lett, mert kemény vagyok.  Wink
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #45791 Dátum: 2008 április 30, 06:59:02 »

Nyugodj meg, nekem a 4 db-ból Hortobágyon a kempingben leloptak kettőt, ami az autó túloldalán volt.
Pedig ott kvázi csak mi, bogárhátúsok voltunk.

No comment.

Sajnos ezeket általában a montenbájkos meg bringás gyerkőcök szokása lelopkodni... nekik pont kettő kell, vagy csak gyűjtőszenvedély...
Nekem is lopták le már a ház előtt, miután kábé 20 percre megálltam, míg felszaladtam a lakásba a kulcsokért...
Patonyi Petinek is loptak le már néhány garnitúrát... és általában a kocsi jobb oldaláról, mert azt alapból nem nahgyon látod, mikor beszállsz...

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #45790 Dátum: 2008 április 30, 06:55:40 »

Na gyerekek, ma majdnem otthagytam a fogsoromat a bogárban!
2 román rendszámú kamion hasít át a jelzőlámpás kereszteződésben Mátészalkán Vásárosnamény irányából, én meg mögöttük. Balos kanyar a 47-es kétsávos főútra, én megyek mögöttük, kanyarodok, majd besorolok a belső sávba - igen ám, de az előttem haladó kamion is - állóra fékeztem a Piroskámat úgy, hogy a főúton várokozó autótól alig 1 m-re állok, kamion meg csak jön és jön kifelé a belső sávba...
Majd elkezdődik: a széleségjelző lámpácska elérte a sárvédőt, majd beakadt a az elejébe és égtelen csörömpölés mellett szétrobbant a baloldali hátsó lámpasora de úgy, hogy a lámpasor hátoldala visszahajlott. Villogtam én mind az őrült, de elhúzott a belső sávban annak rendje és módja szerint.
A Piroskámnak annyi baja esett, hogy le kellet vakarnom a fekete műanyag-csíkokat a dukkózásról, meg egy helyen lehúzta a festéket (alig lehet észrevenni).
Srácok: kurva szar érzés kocsiban ülve szembesülni a - majdnem - véggel, amikor teljességgel tehetetlen vagy!
Vezessetek nagyon óvatosan!!

Nem elérhető Strano

Mana mou Ellas

« Hozzászólás #45789 Dátum: 2008 április 30, 06:25:25 »

Csak nem az a piros?

Ha te szólsz Istenhez, az imádság. Ha ő szól hozzád, az skizofrénia...
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #45788 Dátum: 2008 április 29, 21:10:58 »

hi, kaptam egy bogarat, de nem értek hozzá. Ki tud segíteni (szerelő, műértő, önkéntes rajongó lexikális tudással esetleg szakirodalommal) Szeged környékén?
- 1500-as '68-as évj. (ez nem probléma, csak hogy asszem ritka - ha motort cserézni kell, melyik kompatibilis? bár gondolom 1000féle verzió - ilyen váltó-olyan váltó-ilyenolyan féltengely - létezik, na pl. ezeket se tudom, csak annyit h USA exportra szánt volt annakidején)
jenko

- sok pénz, hacsak nem minősítteted veteránnak
- motorblokk javítás? Megéri? A motorok csereszabatosak.
- majd a szegediek beírják, kit ajánlanak.

Nem elérhető t2fan

lassan és bizonytalanul,sosem készül el...

« Hozzászólás #45787 Dátum: 2008 április 29, 21:09:13 »

hello nem tudjátok hol lesz ruzsa magdi koncert mostanában
romániában?
Nem elérhető jenko

« Hozzászólás #45786 Dátum: 2008 április 29, 20:53:47 »

jenko
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #45785 Dátum: 2008 április 29, 20:30:27 »

komolyan: irigylem a problemátok...  Wink
detto.....csodálkoztam is hogy ez téma.... Shocked

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #45784 Dátum: 2008 április 29, 20:22:09 »

komolyan: irigylem a problemátok...  Wink

az semmide dolgozom a műpinán elméletben kb 27-28 éve
na az a probléma nem ez  Grin
azért nem tudtam soha kötélremászni az általánosban mert a kötél túl vastag volt
a mozdulat meg minden megvolt csa ugye az érzés ...... Grin Grin

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #45783 Dátum: 2008 április 29, 20:19:23 »

ha valaki felvette vagy tudja hogyan lehet az archívumhoz hozzájutni kérem ne tartsa vissza

lehet hoyg én vagyok a huje és én is beszívtam a kérdést de
a kérdés az volt hogy kiről
aztána díszbuzi magyaraázta a kérdés megmutatása nélkül hogy nemnem az volt a kérdés hogy ki

hát nem

Oldalak: 1 ... 2395 2396 2397 2398 2399 [2400] 2401 2402 2403 2404 2405 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: