www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2024 Március 28, 18:45:44

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Tawaszi Rallye
Budapest
2024. május 11.
920121 Hozzaszólás 218 Témában írta 1606 Felhasználó
Legújabb tag: Stoye
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23
Nyomtatás
Szerző Téma: A készülő weboldalt...  (Megtekintve 563652 alkalommal)
Nem elérhető Pityubacsi
Hozzászólások: 36020


« Hozzászólás #261 Dátum: 2006 Március 19, 18:18:15 »

egy menü, amiből pikkpakk elérhető minden egyes aloldal, valóban sokat segítene. (mint a régi oldalon)
ez jelenleg fejlesztés alatt áll lazly által, ehhez én már segg vagyok, de feltett szándékom, hogy megtanulok php-ül, nem lehet az olyan bonyolult.



flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BlackP
Hozzászólások: 27018


« Hozzászólás #260 Dátum: 2006 Március 19, 18:14:42 »

Akkor majd lesz uj szavazas. De egyebkent vegulis ez reszletkerdes, nem fugg szorossan az oldal desingjehez. Szeretnem kesznek latni az oldalt. Szerintem ez ertheto. Smiley Ha az oldalhoz igazitjuk a forumot eleg keskeny lesz, kb 760 px szeles.

Udv!

ok, engem nem érdekel, az oldalt mostm ondom, hogy nem fogom nézni, túlságosan gportal jellegű, a menü alig látható, kicsit sem tűnik menünek, stb.

ok, utálod a frameket, bár ez baromság, de mindegy, ezért kell a felső sorban egy fix menü, a többi meg váltakozzon. frame. ez a megoldás. nem kell képet a képernyő közepére igazítani, mert nem kell, nincs is ilyen kép. a login is bőven elfér a fejlécnél. a többi csak sallang, nem kell folyton látni. igazábol a login is csak sallang, nem kell látni.

nemtudom mire ez a nagy frame ellenesség, de jelen esetben kurvára hasznos és működő lenne, nem kell 700pixelere zsufizni, had használjam már ki, hogy 22"os monitorom van. most kb azt fogod elérni, hogy senki nem fogja nézni az oldalt, mert két böngészőt nem fog megnyitva tartani ezért(igen, IE-ről beszélek, mert sokan azt használnak és a kedvedért nem fognak másra átállni.)

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackPsenior
Hozzászólások: 19051

« Hozzászólás #259 Dátum: 2006 Március 19, 17:29:52 »

Hali!

Nem anyázok, és ígérem utoljára szólok hozzá a fórum-weboldal témához.
Egy olyan felhasználó jogán írogatok, aki több, mint tíz éve internetezik, írt már egy-két programot, látott egy-két weboldalt, használt pár fórumot, jelenleg kb. 4 ezer júzert és munkaállomást supportál. Ez nem dicsekvés, csak megemlítem, hogy nem vagyok kezdő a szakmában.
Elöljáróban leszögezem, hogy nagyra értékelem a fórum és a weboldal alkotóinak munkáját. Tudom, milyen nehéz dolguk van, hiszen én is foglakoztam-foglakozom ilyesmivel. Tudom, hogy rengeteg energiátokba és szabadidőtökbe került, köszönet érte a többiek nevében is. Ha bírálok, higgyétek el, értetek teszem.

Fórum: elég sokat pofáztam, úgy tűnik sok mindent meghallgattatok, ízlések és pofonok különbözőek, mindenesetre szerintem jó irányba haladt a dolog. Köszönettel tartozom érte, és örülök, ha egy-két javaslatom megfontoltátok és főleg annak örülök, hogy némelyiket el is fogadtátok.
Végül is csak mi használjuk, meg lehet szokni és használni benne a fontos dolgokat. Mindenki saját szája íze szerint testreszabhatja.

Weboldal:
ennek főleg a figyelem felkeltése és a továbblépéshez való kedv meghozása a célja. Ha egy idegen ide téved, ne menjen el rögtön, olvasgasson és lépjen beljebb.
A magam részéről úúútálom a lassan betöltődő, túlcsicsás, egyszerre mindent akaró weboldalt. Ez engem taszít; ha először járok ott, már megyek is tovább, ha több, mint fél percig kell várni a különböző mozik betöltésére.
Ennek ellenkezőjét sem szeretem, a jellegtelen, minden információt és kedvcsinálást nélkülöző sivár weboldalról szintén azonnal húzok a francba: nincs nekem időm felderíteni, mit is akar mutatni a készítője.
Másik fontos dolog: a weboldalt nem magunknak és nem számítógépguruknak csináljuk, főleg ha egy tematikus, ez esetben autókról szóló honlapról beszélünk.
A fórumon regisztrált több, mint 250 felhasználó között szerintem elenyésző számban van a számítástechnikus, többnyire amatőr gépész és hobbi-szerelgető olvassa a honlapot. Ne tételezzünk fel mindenkitől mély számítástechnikai ismeretet, valószínűleg a többség max. elindítani tudja a gépet és rábök a beépített ekszplórerre. (Senki ne értse félre: ez nem baj, nem bántásként mondom, egyszerű tény. Sokan nem tudjuk, mitől működik az autó, TV, videó, DVD, mikrosütő, telefon, varrógép, számítógép; egyszerűen csak használjuk). Nem szabad olyat kijelenteni, hogy a legjobban elterjedt böngésző szar (még ha az is), azért nem látszik ez-az, használj valami mást, pl: - és jön a felsorolás.
Egy jó weblapnak egész egyszerűen mindennel egyformán működni kell. Sok felhasználó melóhelyről netezik, ahol esetleg nem is áll módjában válogatni pl. a böngészők között. Egy kép vagy szöveg feltöltéséhez se kelljen többoldalas kezelési útmutatót végigböngészni. Ennyit a technikáról.
Nehezebb téma jön: az ízlés. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más jön be. Rengeteget lehet vitatkozni azon, hogy kinek mi tetszik jobban, kinek mi szebb. Felesleges.
Lényeg, amit már említettem: a figyelemfelhívás és a kedvcsinálás.
Saját példámat mondom el. Van egy kollégám, aki nagyon régi bogaras, de sajnos el kellett adni az autóját (NGA már ismeri a történetet). Neki szoktam mutogatni a fórumon néha-néha képeket, egy-két hozzászólást. Nos, megkérdezte, hogy mi is a honlapunk, megnézné nosztalgiázásból.
Megmondtam. Egy óra múlva jött: most mi ez? Nem igazodik ki rajta, nem tudja mi-mit jelent, nem találta meg az őt leginkább érdeklő képeket, a fórumban eltévedt. Hozzáteszem: a kollégám korombeli profi számítástechnikus. Szerencsére az elején észrevette a megjegyzést, hogy teszt jelleggel működik a honlap, ezért nem is mondott nekem róla nagyon csúnyákat. Annyit jegyzett meg, hogy van még dolgoznivaló rajta.
Felsorolt egyébként egy néhány, nem is külföldi autós honlapot, amivel összevetve a miénket, hát... na inkább nem mondom. Azt tanácsolta, körül kéne nézni az alkotóknak a neten, feltéve, ha nem csak saját maguknak akarnak egy belterjes, senkit sem érdeklő honlapot gyártani. Ö a maga részéről a harmadik kattintás után adta volna fel, csak a rám való tekintettel keresgélt még egy kicsit.
Kattogott: "Cikkek" és lát három újabb linket. Mik ezek? "Linkek" egy csomó link, nagyon klassz. A lap.hu-n több van..."Letöltések": na és?
Kereste az autókról a képeket, a találkozókat, az azokról készült beszámolókat, szerelési tippeket-ötleteket, modelleket-maketteket.
Sehol semmi. Egy könyvtárszerkezet (bármilyen esztétikusan is van megcsinálva) nagyon kevés.
Egy szót idéznék tőle: semmitmondó. Reméli, hogy ez még csak a pre-béta verzió.

Még egyszer mondom: nem akarok bántani senkit, nagyra értékelem a munkát, de szerintem jó lenne, ha sokan megmutogatnánk a honlapot néhány vadidegen felhasználónak is, mit szólnak hozzá. Mindenkinek van ismerőse-barátja-kollégája, aki nem bogaras és teljesen új a témában, elfogulatlanul mond véleményt. Ezeket érdemes lenne összegyűjteni és elgondolkozni rajtuk.

Bocs, ha hosszú voltam
Üdvw

Nem elérhető Lazly
Hozzászólások: 904

« Hozzászólás #258 Dátum: 2006 Március 19, 11:31:23 »

Az a kb 760px az a mostani oldal szelessege. Smiley

Beraktam a keped... Smiley Egyebkent nem tudom mi a kulonbseg.

Udv!
Nem elérhető Typ117
Hozzászólások: 18387


1969

« Hozzászólás #257 Dátum: 2006 Március 19, 09:34:42 »

mi a különbség a normál és az interlaced PNG között?

én normálba mentettem most.


[melléklet törölve a rendszer által]
Nem elérhető Typ117
Hozzászólások: 18387


1969

« Hozzászólás #256 Dátum: 2006 Március 19, 08:48:27 »

Akkor majd lesz uj szavazas. De egyebkent vegulis ez reszletkerdes, nem fugg szorossan az oldal desingjehez. Szeretnem kesznek latni az oldalt. Szerintem ez ertheto. Smiley Ha az oldalhoz igazitjuk a forumot eleg keskeny lesz, kb 760 px szeles.

Udv!

akkor lehet hogy tényleg jobb ha külön ablak, mert a 760px elég vékony lehet. a mostani meg változtatja a szélességét szerencsére
Nem elérhető Lazly
Hozzászólások: 904

« Hozzászólás #255 Dátum: 2006 Március 19, 02:44:20 »

akkor nem csak én vagyok hülye, hogy nem értem meg Smiley
Akkor majd lesz uj szavazas. De egyebkent vegulis ez reszletkerdes, nem fugg szorossan az oldal desingjehez. Szeretnem kesznek latni az oldalt. Szerintem ez ertheto. Smiley Ha az oldalhoz igazitjuk a forumot eleg keskeny lesz, kb 760 px szeles.

Udv!
Nem elérhető BlackP
Hozzászólások: 27018


« Hozzászólás #254 Dátum: 2006 Március 18, 22:57:28 »

akkor nem csak én vagyok hülye, hogy nem értem meg Smiley

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Qzma
Hozzászólások: 7186


http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #253 Dátum: 2006 Március 18, 21:12:49 »

igen. ha értettem volna én is szavazok hogy egy ablakban legyen, ne külön nyíljon meg.. szerintem a weboldalt így kevesebben fogják nézni
jajaja... ez így van... szerintem is inkább az oldalon belül kéne megnyilnija mint ahogy eddig is volt !

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető Typ117
Hozzászólások: 18387


1969

« Hozzászólás #252 Dátum: 2006 Március 18, 20:42:53 »

mondjuk én kérdeztem melyik jelenti, hogy ne új ablakban nyíljon meg, de nem kaptam választ, mindegy, belefáradtam
igen. ha értettem volna én is szavazok hogy egy ablakban legyen, ne külön nyíljon meg.. szerintem a weboldalt így kevesebben fogják nézni
Nem elérhető BlackP
Hozzászólások: 27018


« Hozzászólás #251 Dátum: 2006 Március 18, 20:40:24 »

No akkor nem lesz keskenyebb a forum. Es tovabbra is uj lapon fog megnyilni.

Kérdés:      Az oldalhoz igazodva keskenyebb legyen a forum is?
1. Nem    - 9 (64.3%)
2. Igen    - 5 (35.7%)
Összes szavazat: 14
Lezárás dátuma: 2006 Március 18

Fentvan az uj szavazas...

A tema, hogy veletlen fejleces legyen az oldal, vagy egy rajzolt bogar legyen ott (grafikus altal rajzolva).
Bocsi, az otlet most jott, hogy miert nem rajzoltatunk valamit fentre, itt lathatod az oldal vazlatot: http://www.bogarhatu.hu/forum/index.php?topic=24.msg16495#msg16495 Persze ez sok valtoztatason esne keresztul, az oldal alapszinei ugy maradnanak mint most. Csatoltam az alaptervet a rajzolt boraghoz. DE biztos hogy nem ez lesz, csak ehez hasonlo.

Ide beszurtam a 3. tervet, amit EPE keszitette (a 2.at is, de azt igy nem lehet megcsinalni jogvedelmi okok miatt... Azert lenne uj rajz). Szoval a harmadik verzionak a fejlecere is lehet szavazni, ebben a hozzaszolasban van a vazlat. Smiley "EPE fejlec grafikaja" neven lehet ra szavazni.

Szoval szavazzatok lelkessen! Smiley Irtam par szot a kozlemenyekbe is, tessek odafigyelni... Smiley (na jo meg nem, de mindjart megirom)

Egyebkent Qzma, EPE es Csendor fejlece is berakva, blackp fejlece kiveve.

Udv!

mondjuk én kérdeztem melyik jelenti, hogy ne új ablakban nyíljon meg, de nem kaptam választ, mindegy, belefáradtam

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Lazly
Hozzászólások: 904

« Hozzászólás #250 Dátum: 2006 Március 18, 18:56:27 »

múltkor az o/a-t szidtad, mint a bokrot Smiley
Igen, opera anno jo volt... De egy eve nem fejlesztik... Sad Ha nem tobb... Sad Pedig kar erte... De mostmar mind1 vegulis, nevet is vesztette meg a kozonseget is.

Idézet
Otthon én is firefoxot használok.
Sokáig edegenkedtem tőle de most már jobbnak ítélem mint akármelyiket.
Csak az a letöltő buziságai ne lennének.

Ki lehet utni egy pluginnel... Smiley https://addons.mozilla.org/?application=firefox
Itt nez korul... Smiley

Udv!
1303LS
« Hozzászólás #249 Dátum: 2006 Március 18, 18:20:41 »

Otthon én is firefoxot használok.
Sokáig edegenkedtem tőle de most már jobbnak ítélem mint akármelyiket.
Csak az a letöltő buziságai ne lennének.
Nem elérhető Pityubacsi
Hozzászólások: 36020


« Hozzászólás #248 Dátum: 2006 Március 18, 18:17:42 »

Hmmm...
Megneztem IEvel... Az IE png motorja elbaszta, vagy te kodoltad rosszul pngbe. Vegulis mind1. Ujrakodoltam. Smiley

Szoljatok, mert nem fogom minden egyes modositasnal megnezni ujra a microfos remek, mindent elsorpo, leirhatatlanul fantasztikus es fenomenalis bongeszojevel, mely mellet nem is ertem hogy elhetnek meg olyan szarok mint mondjuk mozilla, firefox es tarsaik...
No udv!

múltkor az o/a-t szidtad, mint a bokrot Smiley



flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Lazly
Hozzászólások: 904

« Hozzászólás #247 Dátum: 2006 Március 18, 15:03:58 »

Ha ráklikkelsz a bannerra akkor látszik, csak valamiért nem tette be.
Hmmm...
Megneztem IEvel... Az IE png motorja elbaszta, vagy te kodoltad rosszul pngbe. Vegulis mind1. Ujrakodoltam. Smiley

Szoljatok, mert nem fogom minden egyes modositasnal megnezni ujra a microfos remek, mindent elsorpo, leirhatatlanul fantasztikus es fenomenalis bongeszojevel, mely mellet nem is ertem hogy elhetnek meg olyan szarok mint mondjuk mozilla, firefox es tarsaik...
No udv!
Nem elérhető Csendőr
Hozzászólások: 393


« Hozzászólás #246 Dátum: 2006 Március 18, 14:35:13 »

ezmostmérnemláccik???

Ha ráklikkelsz a bannerra akkor látszik, csak valamiért nem tette be.

VW 1300 L  1974
VW Golf II. 1.3 CL  1990
VW Golf Sportsvan 1.4 TSI  2017
Nem elérhető Lazly
Hozzászólások: 904

« Hozzászólás #245 Dátum: 2006 Március 18, 13:46:43 »

No akkor nem lesz keskenyebb a forum. Es tovabbra is uj lapon fog megnyilni.

Kérdés:      Az oldalhoz igazodva keskenyebb legyen a forum is?
1. Nem    - 9 (64.3%)
2. Igen    - 5 (35.7%)
Összes szavazat: 14
Lezárás dátuma: 2006 Március 18

Fentvan az uj szavazas...

A tema, hogy veletlen fejleces legyen az oldal, vagy egy rajzolt bogar legyen ott (grafikus altal rajzolva).
Bocsi, az otlet most jott, hogy miert nem rajzoltatunk valamit fentre, itt lathatod az oldal vazlatot: http://www.bogarhatu.hu/forum/index.php?topic=24.msg16495#msg16495 Persze ez sok valtoztatason esne keresztul, az oldal alapszinei ugy maradnanak mint most. Csatoltam az alaptervet a rajzolt boraghoz. DE biztos hogy nem ez lesz, csak ehez hasonlo.

Ide beszurtam a 3. tervet, amit EPE keszitette (a 2.at is, de azt igy nem lehet megcsinalni jogvedelmi okok miatt... Azert lenne uj rajz). Szoval a harmadik verzionak a fejlecere is lehet szavazni, ebben a hozzaszolasban van a vazlat. Smiley "EPE fejlec grafikaja" neven lehet ra szavazni.

Szoval szavazzatok lelkessen! Smiley Irtam par szot a kozlemenyekbe is, tessek odafigyelni... Smiley (na jo meg nem, de mindjart megirom)

Egyebkent Qzma, EPE es Csendor fejlece is berakva, blackp fejlece kiveve.

Udv!

[melléklet törölve a rendszer által]
« Utoljára szerkesztve: 2006 Március 18, 14:12:24 írta Lazly »
Nem elérhető Pityubacsi
Hozzászólások: 36020


« Hozzászólás #244 Dátum: 2006 Március 18, 13:12:58 »

Wink

ezmostmérnemláccik???



flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Csendőr
Hozzászólások: 393


« Hozzászólás #243 Dátum: 2006 Március 18, 12:07:09 »

 Wink

[melléklet törölve a rendszer által]

VW 1300 L  1974
VW Golf II. 1.3 CL  1990
VW Golf Sportsvan 1.4 TSI  2017
Nem elérhető Qzma
Hozzászólások: 7186


http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #242 Dátum: 2006 Március 17, 19:39:22 »

új verzió...

[melléklet törölve a rendszer által]

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető BlackP
Hozzászólások: 27018


« Hozzászólás #241 Dátum: 2006 Március 17, 09:52:10 »

hátha jobban látszik

sztem egész jó, bár a sok dobozt nem értem, de az nem a te műved Smiley

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető EPE
Hozzászólások: 907


« Hozzászólás #240 Dátum: 2006 Március 17, 09:26:00 »

hátha jobban látszik

[melléklet törölve a rendszer által]

Nem elérhető EPE
Hozzászólások: 907


« Hozzászólás #239 Dátum: 2006 Március 17, 09:23:06 »

na kb igy gondoltam  a weboldalt

[melléklet törölve a rendszer által]

Nem elérhető Lazly
Hozzászólások: 904

« Hozzászólás #238 Dátum: 2006 Március 16, 22:27:58 »

ilyesmi??????

Ez nagyon jo! Nekem nagyon tetszik. DE
Szerintem igazodjunk a mostani desighez. Folleg szinekben... Tehat hatter inkabb a mostani hatter legyen, a box-ok meg inkabb a mostani eloter szine... No? Kabe mint a mostani oldal.

De a fejlec resz nagyon csaszar!!
Szinekben meg tudod akkor ugy csinalni a fejlec kepet? Szerintem mindenki egyetert, hogy az jobb lenne, mint az egyedi logok. Velemeny?

Lazly
Nem elérhető EPE
Hozzászólások: 907


« Hozzászólás #237 Dátum: 2006 Március 16, 22:23:08 »

ez lene az én benerem..

[melléklet törölve a rendszer által]

Nem elérhető Pityubacsi
Hozzászólások: 36020


« Hozzászólás #236 Dátum: 2006 Március 16, 21:11:11 »

ötletem nekem is van Wink

de mesélj

ezt látni kell, nem mesélni!! :-P

mattfekete alap, némi vöröses dekorral:
- lámpák körül csíkban
- lökhárítón vízszintesen keresztben
- a szintén fekete felniken körben csík (középen króm dísztárcsa)
mindeme csíkok csak vékonyan, jelzésértékűen. (mondjuk 5 milli)



flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BlackP
Hozzászólások: 27018


« Hozzászólás #235 Dátum: 2006 Március 16, 21:02:04 »

kitalálhatom, hogy milyen színe lesz?  Evil

van hozzá 1-2 dekor ötletem.

bazzz, most jutott eszembe, hogy gumibogi vasára is volt dekor ötletem, de elfelejtettem intézkedni a megvalósítás ügyében....
ááá, holnap intézkedem

ötletem nekem is van Wink

de mesélj

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető EPE
Hozzászólások: 907


« Hozzászólás #234 Dátum: 2006 Március 16, 20:58:42 »

ilyesmi??????

[melléklet törölve a rendszer által]

Nem elérhető Pityubacsi
Hozzászólások: 36020


« Hozzászólás #233 Dátum: 2006 Március 16, 20:39:54 »

köcsög  Tongue

stone: szyvem szerint fújnám, ha van rá lehetőség(remélem lesz)

kitalálhatom, hogy milyen színe lesz?  Evil

van hozzá 1-2 dekor ötletem.

bazzz, most jutott eszembe, hogy gumibogi vasára is volt dekor ötletem, de elfelejtettem intézkedni a megvalósítás ügyében....
ááá, holnap intézkedem



flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Pityubacsi
Hozzászólások: 36020


« Hozzászólás #232 Dátum: 2006 Március 16, 20:37:46 »

Nekem a front.png
szavazzuk meg? Grin

1963.png



flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Qzma
Hozzászólások: 7186


http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #231 Dátum: 2006 Március 16, 20:16:32 »

köcsög  Tongue

stone: szyvem szerint fújnám, ha van rá lehetőség(remélem lesz)

bocs. Evil

tudom ám ,hogy carrarai márvány, a tapáta az csak vicc vólt!  Evil Grin

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
1303LS
« Hozzászólás #230 Dátum: 2006 Március 16, 20:15:30 »

1963.png a cár.
Nekem a front.png

szavazzuk meg? Grin
Nem elérhető BlackP
Hozzászólások: 27018


« Hozzászólás #229 Dátum: 2006 Március 16, 20:14:28 »

mé? újratapétázod a buszt?  Evil Evil Grin

köcsög  Tongue

stone: szyvem szerint fújnám, ha van rá lehetőség(remélem lesz)

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Qzma
Hozzászólások: 7186


http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #228 Dátum: 2006 Március 16, 20:12:26 »

kár, hogy nem lesz soká ilyen már

mé? újratapétázod a buszt?  Evil Evil Grin

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető stonemen
Hozzászólások: 17217


« Hozzászólás #227 Dátum: 2006 Március 16, 20:12:16 »

Teddy mester beugrik?

kár, hogy nem lesz soká ilyen már
Nem elérhető BlackP
Hozzászólások: 27018


« Hozzászólás #226 Dátum: 2006 Március 16, 20:10:12 »

Ez cár! :-)
És semmivel össze nem téveszthető... :-)


kár, hogy nem lesz soká ilyen már

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető stonemen
Hozzászólások: 17217


« Hozzászólás #225 Dátum: 2006 Március 16, 20:07:03 »

A typ3 a tibi. A hajósandris aszonta, hogy az úgy jó.

ki az a tibi?  a tibi jó, a tibi finom ?  Evil   Szia Tibi !
Nem elérhető Qzma
Hozzászólások: 7186


http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #224 Dátum: 2006 Március 16, 20:05:03 »

Tibi

ki az a tibi?  a tibi jó, a tibi finom ?  Evil   Szia Tibi !

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető stonemen
Hozzászólások: 17217


« Hozzászólás #223 Dátum: 2006 Március 16, 20:03:01 »

Tibi

[melléklet törölve a rendszer által]
Nem elérhető stonemen
Hozzászólások: 17217


« Hozzászólás #222 Dátum: 2006 Március 16, 19:51:49 »

1963.png a cár.
Oldalak: 1 ... 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23
Nyomtatás
 
Ugrás:  

Powered by MySQL Powered by PHP www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!
Az oldal 0.142 másodperc alatt készült el 18 lekéréssel.