www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 14, 03:40:58

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921214 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 376 377 378 379 380 [381] 382 383 384 385 386 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9723322 alkalommal)
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #28965 Dátum: 2010 Október 23, 20:15:58 »

Cserében remélem irtó büszke az, aki ily modon nyer dijat. Roll Eyes

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #28964 Dátum: 2010 Október 23, 20:15:29 »

Teljesen mindegy, hol, mennyi szavazat adódik le. A szervezők innen onnan megkapják a megfelelő elismerést azoktól az emberektől akik számítanak, az, hogy máshol meg valahol ketten-hárman egy kis helységben örülnek egymásnak,mert nekik Xszavazatuk van az legyen az ő nyomoruk. Nagyon ritkán szavazgatok ilyen dolgokra, általában pont a melléklet példa miatt. Egy "köszönöm", egy kézfogás a megfelelő helyről többet ér bármilyen díjnál. Szerintem.
Itt is sokan láttuk mi volt az állás még az "elhúzás" előtt.

valami hiba van a rendszerben, mert ezzel az első szótól az utolsóig egyetértek.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #28963 Dátum: 2010 Október 23, 20:14:21 »

Teljesen mindegy, hol, mennyi szavazat adódik le. A szervezők innen onnan megkapják a megfelelő elismerést azoktól az emberektől akik számítanak,
Nagyon megcsipted a lényeget!
Köszönöm!

Tóth Zoltán
1303LS
« Hozzászólás #28962 Dátum: 2010 Október 23, 20:08:15 »

De most nem tökmindegy?
Minden évben ugyanaz nyer. Ezzel elérték, hogy nincs igazán súlya a dolognak.
Persze a helyi sajtóban jól hangzik amikor elmondják, hogy hány éve az év találkozója, de semmi többet nem jelent ez a díj.

Nem egy nyomi tárgyért kell találkozót szervezni, hanem azért, hogy aki elmegy oda az a lehető legjobban érezze magát.

Szvsz.

A díj gesztus a szervezők felé, akik esetenként a lelküket kidolgozzák azért, hogy a többi jól érezze magát, de szerintem sem tükrözi a tényleges értékét az adott eseménynek. Viszont, mint a példa mutatja, alkalmat ad némelyeknek a saját találkozójukat mások elé helyezni, akár érdemes rá, akár nem.
Teljesen mindegy, hol, mennyi szavazat adódik le. A szervezők innen onnan megkapják a megfelelő elismerést azoktól az emberektől akik számítanak, az, hogy máshol meg valahol ketten-hárman egy kis helységben örülnek egymásnak,mert nekik Xszavazatuk van az legyen az ő nyomoruk. Nagyon ritkán szavazgatok ilyen dolgokra, általában pont a melléklet példa miatt. Egy "köszönöm", egy kézfogás a megfelelő helyről többet ér bármilyen díjnál. Szerintem.
Itt is sokan láttuk mi volt az állás még az "elhúzás" előtt.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #28961 Dátum: 2010 Október 23, 19:37:07 »

De most nem tökmindegy?
Persze a helyi sajtóban jól hangzik amikor elmondják, hogy hány éve az év találkozója, de semmi többet nem jelent ez a díj.

Nem egy nyomi tárgyért kell találkozót szervezni, hanem azért, hogy aki elmegy oda az a lehető legjobban érezze magát.

Szvsz.

Na ezzel tökéletesen egyet tudok érteni.... Wink

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #28960 Dátum: 2010 Október 23, 19:25:22 »

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #28959 Dátum: 2010 Október 23, 19:19:55 »

Az a baj, hogy sokan nem tudnak internetezni, a bogár fórumról sem tudnak, vagy nincs számítógépük, de van bogaruk vagy buszuk. Csak én 4 ilyen személyről tudok. Ők, hogy szavazhatnak?
eddig az évadzárón volt szavazás. a megjelent 60-100 ember szavazhatott, a többi nem. az igazságos?

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #28958 Dátum: 2010 Október 23, 18:38:05 »

Az a baj, hogy sokan nem tudnak internetezni, a bogár fórumról sem tudnak, vagy nincs számítógépük, de van bogaruk vagy buszuk. Csak én 4 ilyen személyről tudok. Ők, hogy szavazhatnak?
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #28957 Dátum: 2010 Október 23, 18:24:29 »

akkor mondom mégegyszer, magyarul:
tökmindegy, hogy milyen spéci meg milyen profi a szavazás, ha egyszer az illetékes elvtárs csalni akar, akkor csalni fog.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #28956 Dátum: 2010 Október 23, 18:20:09 »

de nem 400x ,hanem csak egyszer ,mivel egy rendszám kell hozzá !
sztem ez így sokkal korrektebb elv lett volna
Es mivel ugye senki sem ismeri a tobbiek rendszamat, maris baromi nehez hirtelen 100at szavazni az egyikre, es kizarni a szavazasbol a masik 99et Grin

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #28955 Dátum: 2010 Október 23, 18:14:30 »

na az még szép lenne, ha lenne egy rendszámos lista minden találkozóról, regisztrálni kéne a szavazáshoz rendszámmal és a regisztrált emberke csak azok közül szavazhatna egyre, amin ott is volt. utasok kizárva, off autóval érkezők kizárva, az a rakat ember kizárva, aki nem hajlandó regisztrálni holmi szavazás miatt
ehhh nem akarod te ezt érteni  Roll Eyes

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #28954 Dátum: 2010 Október 23, 17:35:55 »

na az még szép lenne, ha lenne egy rendszámos lista minden találkozóról, regisztrálni kéne a szavazáshoz rendszámmal és a regisztrált emberke csak azok közül szavazhatna egyre, amin ott is volt. utasok kizárva, off autóval érkezők kizárva, az a rakat ember kizárva, aki nem hajlandó regisztrálni holmi szavazás miatt

pedig így lenne jó

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #28953 Dátum: 2010 Október 23, 16:24:54 »

De most nem tökmindegy?

Szvsz

A díj gesztus a szervezők felé, akik esetenként a lelküket kidolgozzák azért, hogy a többi jól érezze magát, de szerintem sem tükrözi a tényleges értékét az adott eseménynek. Viszont, mint a példa mutatja, alkalmat ad némelyeknek a saját találkozójukat mások elé helyezni, akár érdemes rá, akár nem.

Bácsi Győző
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #28952 Dátum: 2010 Október 23, 16:06:22 »

De most nem tökmindegy?

Szvsz.

egyetértek

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #28951 Dátum: 2010 Október 23, 15:57:45 »

De most nem tökmindegy?

Szvsz.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #28950 Dátum: 2010 Október 23, 15:45:22 »

ha 25 autó ment el akkor is szavazhat 300 bogaras ha akar arra a találkozóra is amelyikre el sem ment !

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #28949 Dátum: 2010 Október 23, 11:46:17 »

van bogár is busz is itthon,de mégis van hogy itthon hagyom,mert nem megyünk 7en hét autóval 300 km-re ha mehetünk egy buszal is 7 en...de amugy mondjuk mindenki buszos,vagy bogaras....akkor???
nem szavazhatok,mert nem mentem le egyedül 300 km et 10 -13 literes fogyasztással???
dehogynem,de mindenki a saját autója rendszámával ! és nem 8x,hanem csak annyiszor,ahány autója van
persze akinek nyolc van az renonc de akinek nyolc van az tiszteli annyira az ügyet,hogy nem fog csalni szvsz

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #28948 Dátum: 2010 Október 23, 11:36:29 »

pontosan, azok nem. Csak a sofor-bogartulaj szavazhasson...
van bogár is busz is itthon,de mégis van hogy itthon hagyom,mert nem megyünk 7en hét autóval 300 km-re ha mehetünk egy buszal is 7 en...de amugy mondjuk mindenki buszos,vagy bogaras....akkor???
nem szavazhatok,mert nem mentem le egyedül 300 km et 10 -13 literes fogyasztással???

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #28947 Dátum: 2010 Október 23, 11:33:19 »

Szerintem sokkal rosszabb lett volna. Egy autoban tobb ember is ulhet(ett), ok nem szavazhatnak? Ha egy talalkozon 25 auto volt, akkor biztosan nem lehet az ev talalkozoja azzal a talalkozoval szemben ahol 150 auto volt ? Szoval eleve santit ez az egesz "szavazz az ev talalkozojara" dolog. :-)
ennyi....nincs igazság
amúgy is ez elég szubjektív .....ez a bukó.....

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #28946 Dátum: 2010 Október 23, 10:48:21 »

lehet csinálni akármilyen szavazást akármilyen regisztrációval, akármilyen ellenőrzéssel, még azt is meg lehet csinálni, hogy tényleg minden ember csak egyszer szavazhasson.

aztán valaki, akinek adminjoga van a szájthoz/oldalhoz/adatbázishoz, odamegy, és kettő másodperc alatt azt hazudik ír be, amit akar, és akkor egyik pillanatról a másikra megváltozik az eredmény.

például egy olyan tétel, amire addig kb. senki nem szavazott, egyszercsak lám, lám, az élre ugrik.

hát így megy ez.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #28945 Dátum: 2010 Október 23, 07:20:55 »

Szerintem sokkal rosszabb lett volna. Egy autoban tobb ember is ulhet(ett), ok nem szavazhatnak? Ha egy talalkozon 25 auto volt, akkor biztosan nem lehet az ev talalkozoja azzal a talalkozoval szemben ahol 150 auto volt ? Szoval eleve santit ez az egesz "szavazz az ev talalkozojara" dolog. :-)
pontosan, azok nem. Csak a sofor-bogartulaj szavazhasson...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #28944 Dátum: 2010 Október 23, 06:52:08 »

toljunk itt is egy szavazást.
na?

ezt innen fentről ledobjuk, már úgyis lejárt, és csinálunk másikat.
megcsinálom, csak az egyetértést kérem.
sokkal reálisabb lenne a kép mint az mbk oldalán !
én javasolnám !

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #28943 Dátum: 2010 Október 23, 06:51:16 »

ha 25 autó ment el akkor is szavazhat 300 bogaras ha akar arra a találkozóra is amelyikre el sem ment !

Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #28942 Dátum: 2010 Október 22, 21:27:12 »

Benne vagyok! Felőlem mehet... Wink
Ez egy baráti társaság.
Miért is ne csinálhatnánk saját szavazást.
Én is benne vagyok, bár tudom, vagyis csak sejtem az eredményt.

Nem elérhető BFK-066

Tihamér 2009

« Hozzászólás #28941 Dátum: 2010 Október 22, 21:26:43 »

na?

HAJRÁ ELŐRE!

csináld, csináld!! Grin

1303LS
« Hozzászólás #28940 Dátum: 2010 Október 22, 21:23:11 »

Na, kár volt aggódni... már mindenkit lehagytak.... Kár erőlködni... nem lehet tőlük elvenni azt az első helyet....
Szerintem pár évre előre le is lehetne gravíroztatni a díjakat... még talán kedvezményt is kapna rá az MBK... Evil Roll Eyes Cool
Ez nagyon durva.  Shocked
Tbánya 40akárhánynál alig volt szavazatuk.  Undecided
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #28939 Dátum: 2010 Október 22, 21:22:37 »

na?

Benne vagyok! Felőlem mehet... Wink

Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #28938 Dátum: 2010 Október 22, 21:21:12 »

Ha meg tudod ugy csinálni,hogy mindenki CSAK eccer szavazzon,akkor lássuk!
Az MBK honlapon minden nap enged szavazni ujra,és ez nem okés.
Én leadtam egyszer a voksom,oszt annyi.
Nem tudom más(ok) is igy van(nak)-e vele?
Én is csak egyszer szavaztam. Így etikus, gondolom!
Szavazzunk, hogy szavazzunk-e Grin Grin

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #28937 Dátum: 2010 Október 22, 21:10:58 »

na?

Ha meg tudod ugy csinálni,hogy mindenki CSAK eccer szavazzon,akkor lássuk!
Az MBK honlapon minden nap enged szavazni ujra,és ez nem okés.
Én leadtam egyszer a voksom,oszt annyi.
Nem tudom más(ok) is igy van(nak)-e vele?

Tóth Zoltán
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #28936 Dátum: 2010 Október 22, 21:06:52 »

na?

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #28935 Dátum: 2010 Október 22, 19:59:16 »

ha mondjuk úgy lett volna ez a szavazás megcsinázva,hogy a szavazat csak egy érvényes rendszámos regisztrációval érvényes , akkor minden tekintetben korrektebb lett volna

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #28934 Dátum: 2010 Október 22, 18:14:11 »

Nincs valami rendben etéren,az tuti.
Van olyan is,hogy a találkozón ott volt 60 autó,és nidda,mán 100 fölötti szavazata van!
Tudom,nagy a család sokfelé! Grin
ha mondjuk úgy lett volna ez a szavazás megcsinázva,hogy a szavazat csak egy érvényes rendszámos regisztrációval érvényes , akkor minden tekintetben korrektebb lett volna

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #28933 Dátum: 2010 Október 22, 18:07:12 »

Na, kár volt aggódni... már mindenkit lehagytak.... Kár erőlködni... nem lehet tőlük elvenni azt az első helyet....
Szerintem őár eévre előre le is lehetne gravíroztatni a díjakat... még talán kedvezményt is kapna rá az MBK... Evil Roll Eyes Cool
Nincs valami rendben etéren,az tuti.
Van olyan is,hogy a találkozón ott volt 60 autó,és nidda,mán 100 fölötti szavazata van!
Tudom,nagy a család sokfelé! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #28932 Dátum: 2010 Október 22, 18:06:13 »

érdekes, pár napja még sehol nem volt.... Roll Eyes

De aztán valamitől, valahogyan beindultak.... Roll Eyes Evil

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #28931 Dátum: 2010 Október 22, 17:49:07 »

Szerintem őár eévre előre le is lehetne gravíroztatni a díjakat... még talán kedvezményt is kapna rá az MBK... Evil Roll Eyes Cool

érdekes, pár napja még sehol nem volt.... Roll Eyes

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #28930 Dátum: 2010 Október 22, 17:34:11 »

nahát, nahát.

gyomaendrőd ugye éveken át default győztes volt valami miatt, most meg, hogy szavazás van...

nahát, nahát.

Szerintem pár évre előre le is lehetne gravíroztatni a díjakat... még talán kedvezményt is kapna rá az MBK... Evil Roll Eyes Cool
« Utoljára szerkesztve: 2010 Október 22, 18:05:22 írta TBK001 »

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #28929 Dátum: 2010 Október 22, 07:09:22 »

aki nem tud elmenni személyesen az az akosjameskukacgmail.com címen tud utánvéttel támogatói karszalagot rendelni

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #28928 Dátum: 2010 Október 21, 20:58:23 »

köszi írtam az Ákinak

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #28927 Dátum: 2010 Október 21, 19:59:18 »

aki eljön eljön aki nem nem:

http://www.carstyling.hu/prog_shower.php?id=1322

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #28926 Dátum: 2010 Október 20, 21:31:33 »

és ha mondjuk te nem kérnél tagságit? Grin Grin
Grin

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Oldalak: 1 ... 376 377 378 379 380 [381] 382 383 384 385 386 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: