www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 12, 20:55:20

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921214 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 609 610 611 612 613 [614] 615 616 617 618 619 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9710010 alkalommal)
1303LS
« Hozzászólás #19645 Dátum: 2009 Augusztus 12, 19:44:47 »

Bár mondjuk a Fásy szerintem bugyant meleg sőr. Roll Eyes
Nem is fogjuk überelni jövöre Tökölön!
(bár komoly tárgyalásban vagyok Fekete Pákóval) Grin
Sajnos a fásit már űberelte a közönsége.
Komolyan mondom, többször elcsámpáztam arra a közénségbe be-be nyomulva és nem tudtam a színpadra egy percig sem figyelni, annyi inger ért.  Grin Mondjuk nem is akartam, egyedül a SzékelyHimnusz és a gitártórzítós zsülike tudott megakasztani pár pillanatra.  Shocked
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #19644 Dátum: 2009 Augusztus 12, 19:39:11 »

Nem is fogjuk überelni jövöre Tökölön!
(bár komoly tárgyalásban vagyok Fekete Pákóval) Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #19643 Dátum: 2009 Augusztus 12, 19:34:43 »

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #19642 Dátum: 2009 Augusztus 12, 19:33:55 »

Szar retus volt érzem én is .Vissza az elözőekhez:olyan mint egy végtelen partalan tó. Kavicsot dobálhatunk változni nem fog szinte semmi. Mindenki(szervezők) megtesznek mindent a bogarasok szorakoztatására majd valaki beirja hogy meleg a sőr.Aztán egy év mulva kevesebben mennek mert az egy szar hely.Amitől persze elmegy a rendezők kedve és tényleg meleg lesz a sőr.

Abszolut egyetértek a leirtakkal.
Nekem az egészben az a furcsa,hogy a legkeményebb véleményeket azok mondják,akik ott se voltak egy adott találkozón.
Az meg más kérdés,hogy nem egyforma a szemüveg,más-más optikával mér az,aki csak hirtelen ötlettöl vezérelve beesik egy talira,vagy már sokadszorra megy,vannak elvárásai,s ha az emlékei pozitivak,az már félsiker.
Nem mélyednék jobban a témába,mert innen kezdve belekerülne a mondandómba a szervezöi "multam",ami lehet hogy kizárja a jövömet?! Grin

Tóth Zoltán

« Hozzászólás #19641 Dátum: 2009 Augusztus 12, 19:23:27 »

Simán tudom vállalni! Cheesy
Szar retus volt érzem én is .Vissza az elözőekhez:olyan mint egy végtelen partalan tó. Kavicsot dobálhatunk változni nem fog szinte semmi. Mindenki(szervezők) megtesznek mindent a bogarasok szorakoztatására majd valaki beirja hogy meleg a sőr.Aztán egy év mulva kevesebben mennek mert az egy szar hely.Amitől persze elmegy a rendezők kedve és tényleg meleg lesz a sőr.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #19640 Dátum: 2009 Augusztus 12, 19:18:33 »

Te is. Grin
Simán tudom vállalni! Cheesy

Tóth Zoltán

« Hozzászólás #19639 Dátum: 2009 Augusztus 12, 19:15:20 »

De Te is irogatsz ide! Grin
Te is. Grin

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #19638 Dátum: 2009 Augusztus 12, 19:12:53 »

Rájöttem hogy én ezt a helyett imádom. Pont olyan mint az emberek akik irják.
De Te is irogatsz ide! Grin

Tóth Zoltán

« Hozzászólás #19637 Dátum: 2009 Augusztus 12, 19:06:19 »

Rájöttem hogy én ezt a helyett imádom. Pont olyan mint az emberek akik irják. Furcsa bizar de rohadtul valoságszerű.Imádom. Van hogy két három hétig ide sem nézek mert valaki felboszant de egy idő után kiváncsi leszek és ujra elmegy a kedvem az egésztől.Szerencse hogy van bogaram, ami hihetetlen módon megnyugtatt. Grin

1303LS
« Hozzászólás #19636 Dátum: 2009 Augusztus 12, 18:08:26 »

Terkebog AUG. 15
MOST SZOMBAT!!
VÁCtól 22km

Következõ  kirándulásunk :

Augusztus 15.   Õsagárd
Megnézzük az Õsagárdi  Agárfesztivált ahol a kutyaversenyek  és bemutatók mellett
egész napkülönbözõ mûsorok lesznek + kirakodóvásár. A belépés ingyenes.
(A kiruccanás egyben remek alkalom,hogy kipróbáljuk az ausztriai útra felkészített bogikat.)
Távolság kb 45 km, gyülekezõ 9:00-kor az M3 kivezetõ szakaszán levõ shell kút
mögötti parkolóban a meki mellett a szokott helyen.
A hétvégére készen lesznek az egyen poló-sapka-esõkabát kollekciók is !
Hozzatok pénzt magatokkal Smiley Szeretettel várunk mindenkit (léghűtéses vw járgánnyal)

http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=hu&geocode=&q=%C5%91sag%C3%A1rd&sll=47.407381,19.274892&sspn=0.035027,0.073385&ie=UTF8&ll=47.768868,19.6875&spn=1.113147,2.348328&z=9&iwloc=A

http://fesztival.osagard.hu/news.php

A fesztivál részletes programterve

9:00-10:00 MEGNYITÓ  fanfárok kíséretében
TÖRTÉNETI VISSZATEKINTÉS - kosztümös jelmezekben
NYITÓTÁNC  Palotás (helyi tánccsoport)
10:00-11:00
HINTÓS, JELMEZES FELVONULÁS AZ AGARAKKAL - agárfajtához öltözve A legsikeresebb jelmez kiválasztása
11:00-12:00
CAC KIÁLLÍTÁS - A magyar kutyafajták bemutatása küllem és munka alapján
12:00-14:00
SAJTKUKAC együttes koncertje
COUNTRY táncbemutató
ZSUZSI ÉS ORSI (nosztalgia zene)
14:00-16:30
VÁM - ÉS PÉNZÜGYŐRSÉG munkakutya bemutatója
ÉNEK LÓHÁTRÓL - Tóth János (Liszt díjas operaénekes)
BEST IN SHOW - Rövid fajtaismertetés, Gyerek  kutyapár
LOVASBEMUTATÓ  Lóska János (Military világbajnok)
SOLYMÁSZ BEMUTATÓ (egész nap)
16:30-20:00
TÜCSÖK zenekar koncertje
MACSKAJAJ (ZORALL) együttes koncertje
VÁCI IFJÚSÁGI FÚVÓSZENEKAR koncertje
OPERETT, MUSICAL (Keszler Éva szubrett és Kollár Péter Erik táncos-komikus az Interoperett művészei)
20:30 BON-BON együttes koncertje

A fesztivál ideje alatt: „ŐSAGÁRDI FALUNÉZŐ”- hintós sétakocsizás.
1303LS
« Hozzászólás #19635 Dátum: 2009 Augusztus 12, 17:33:58 »

(közben rájöttem, hogy mire gondoltál, mikor ezeket a sorokat írtad)
Írd már ide.  Huh
1303LS
« Hozzászólás #19634 Dátum: 2009 Augusztus 12, 17:33:03 »

mert neked nem?  Grin
Ő meg pont 2 nappal azután jelent meg, hogy megérkezett.  Grin
1303LS
« Hozzászólás #19633 Dátum: 2009 Augusztus 12, 17:31:14 »

...teljesen jó volt az az írás  Grin én ezt a "tömegszorakoztato szarban fürdeses, Bogarasokat megalazo" -t tartom baromságnak  Roll Eyes
..én még nem voltam ott (talán jövőre),de még én is tudom hogy ez a tali erről szól...aki meg elmegy oda...az meg gondolom szintén tudja,akkor meg mi a gond ?

Ne értsünk már egyet, hülyefransziás.   Evil
Nem elérhető Holló

yeah Boy

« Hozzászólás #19632 Dátum: 2009 Augusztus 12, 17:30:57 »

Az előző írásodban volt egy csomó dolog amivel egyet tudtam érteni.
Vannak olyan dolgok ami miatt tisztelni is tudlak, meg vannak olyanok is amik jócskán kiverik a biztosítékot.
Viszont most egy kicsit megint túllőttél, engedtessék meg azoknak akik ebben látnak szórakozást, hogy azt válasszák ami tetszik nekik.
Sőt lehet itt is szerelgetős, tudományos dolgokról okoskodni, ha valaki meg akarja keresni, megtalálja, meg lehet ökörködni, családdal fürdőzgetni, meg felvonuláson baromkodni. Sőt ezeket aki akarja mind el is tudja kerülni és a magának megfelelő irányt megtalálni. Ha meg az egész nem tetszik akkor pont jól otthon is lehet maradni. Idén alákarcolta ez a fási azt a bizonyos mércét bőven, de keressünk akkor valami mást aminek örülni tudunk. A fenenagy merevség meg előbb mint utóbb megöli az embert.

és ez így korrekt

Tudtátok, hogy a holló az 1etlen madárfaj, ami pusztán az élvezet kedvéért repül?
by KIZS
1303LS
« Hozzászólás #19631 Dátum: 2009 Augusztus 12, 17:29:14 »

megirtam neked erre az intelligens irasodra magam modjan a valaszt, de ugy gondolom inkabb nem irom be . . .  Cool
Majd ugyis eldönti mindenki maga, megy-e az Alföldi tömegszorakoztato szarban fürdeses, Bogarasokat megalazo talira vagy sem Cry Wink
/ Az ertelmesebbja otthol marad azt mar tudom Smiley) /
Az előző írásodban volt egy csomó dolog amivel egyet tudtam érteni.
Vannak olyan dolgok ami miatt tisztelni is tudlak, meg vannak olyanok is amik jócskán kiverik a biztosítékot.
Viszont most egy kicsit megint túllőttél, engedtessék meg azoknak akik ebben látnak szórakozást, hogy azt válasszák ami tetszik nekik.
Sőt lehet itt is szerelgetős, tudományos dolgokról okoskodni, ha valaki meg akarja keresni, megtalálja, meg lehet ökörködni, családdal fürdőzgetni, meg felvonuláson baromkodni. Sőt ezeket aki akarja mind el is tudja kerülni és a magának megfelelő irányt megtalálni. Ha meg az egész nem tetszik akkor pont jól otthon is lehet maradni. Idén alákarcolta ez a fási azt a bizonyos mércét bőven, de keressünk akkor valami mást aminek örülni tudunk. A fenenagy merevség meg előbb mint utóbb megöli az embert.
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #19630 Dátum: 2009 Augusztus 12, 17:13:19 »

MOndod Te, akinek megjelent b_sanyi 6 órával azután, hogy hazament. :-)

mert neked nem?  Grin
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #19629 Dátum: 2009 Augusztus 12, 17:11:48 »

MOndod Te, akinek megjelent b_sanyi 6 órával azután, hogy hazament. :-)

Nem akarok én ebből vitát produkálni, de ha valami tömegszórakoztató az miért baj?  Szarban fürdés? Lehet nem értik sokan, mert maga a hely nagyon szimpatikus és tiszta. Bogarasokat megalázó? Tudod, nem hiszem, mert akkor hazament volna mindenki, akit megalázó helyzet ért. És hogy valaki értelmesebb vagy sem nem a találkozón való megjelenés fogja eldönti. Szerintem egyszer el kell jönnöd, úgy ahogy TBK-001 kolléga is tette. Egyszer ki kell próbálni.
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #19628 Dátum: 2009 Augusztus 12, 17:10:19 »

megirtam neked erre az intelligens irasodra magam modjan a valaszt, de ugy gondolom inkabb nem irom be . . .  Cool
Majd ugyis eldönti mindenki maga, megy-e az Alföldi tömegszorakoztato szarban fürdeses, Bogarasokat megalazo talira vagy sem Cry Wink
Nem akarok én ebből vitát produkálni, de ha valami tömegszórakoztató az miért baj?  Szarban fürdés? Lehet nem értik sokan, mert maga a hely nagyon szimpatikus és tiszta. Bogarasokat megalázó? Tudod, nem hiszem, mert akkor hazament volna mindenki, akit megalázó helyzet ért. És hogy valaki értelmesebb vagy sem nem a találkozón való megjelenés fogja eldönti. Szerintem egyszer el kell jönnöd, úgy ahogy TBK-001 kolléga is tette. Egyszer ki kell próbálni.
Nem elérhető Holló

yeah Boy

« Hozzászólás #19627 Dátum: 2009 Augusztus 12, 17:10:08 »

Akkor te biztos nagyon intelligens, és "értelmes"vagy hogy így gondolod!!!Gratulálok!!

az, de általában úgy kezdődik a mondat nála, hogy primitív kötsög balkáni faszok
vagy valami hasonló

Tudtátok, hogy a holló az 1etlen madárfaj, ami pusztán az élvezet kedvéért repül?
by KIZS
Nem elérhető VWiktor

Bayvwatch

« Hozzászólás #19626 Dátum: 2009 Augusztus 12, 17:03:11 »

Akkor te biztos nagyon intelligens, és "értelmes"vagy hogy így gondolod!!!Gratulálok!!

Nem elérhető Holló

yeah Boy

« Hozzászólás #19625 Dátum: 2009 Augusztus 12, 16:42:04 »

nem engedik neki

by KIZS
Nem elérhető kipe

« Hozzászólás #19624 Dátum: 2009 Augusztus 12, 15:59:19 »

...teljesen jó volt az az írás  Grin én ezt a "tömegszorakoztato szarban fürdeses, Bogarasokat megalazo" -t tartom baromságnak  Roll Eyes
..én még nem voltam ott (talán jövőre),de még én is tudom hogy ez a tali erről szól...aki meg elmegy oda...az meg gondolom szintén tudja,akkor meg mi a gond ?

xoyox
« Hozzászólás #19623 Dátum: 2009 Augusztus 12, 15:54:05 »

Szevasztok, nagyon sajnáljuk azokat akiket lelocsoltunk, és még jobban azokat akiket kihagytunk belőle, valamint elnézést kérnénk azoktól akiket lelocsoltunk de nem szerették volna!! Jővőre még nagyobb tartályt viszek "a 600 liter kevés volt"  Grin
Nem elérhető Epi

« Hozzászólás #19622 Dátum: 2009 Augusztus 12, 15:27:10 »

Szevasztok, nagyon sajnáljuk azokat akiket lelocsoltunk, és még jobban azokat akiket kihagytunk belőle, valamint elnézést kérnénk azoktól akiket lelocsoltunk de nem szerették volna!! Jővőre még nagyobb tartályt viszek "a 600 liter kevés volt"  Grin

Grin Grin Grin
majd ajánlom figyelmedbe a kicsinyke videót, amit este felteszek Smiley
Nem elérhető VWiktor

Bayvwatch

« Hozzászólás #19621 Dátum: 2009 Augusztus 12, 15:13:10 »

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #19620 Dátum: 2009 Augusztus 12, 14:06:32 »

ui.: TBK-001 örültem a talinak ha nemis személyesen Wink                                                                                          

Hello! Én is örültem, de folyton menésben voltunk, meg utassal, így nem tudtam megállni, de majd legközelebb...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Gambo

+ 36 30 424 06 78

« Hozzászólás #19619 Dátum: 2009 Augusztus 12, 14:04:09 »

Készítettünk mi is néhány képet Gyomán, van köztük 2 avis vidéjó is (a felvonulásról) sajnos hang nélkül mert fényképezővel készült.
Este felteszem a netre és elküldöm a linket.

Micimackó! Nyuszika felteszi neked az igért képet is. Smiley

Micimackó már türelmetlenül várja  Grin
Nem elérhető suki

20/4848-392

« Hozzászólás #19618 Dátum: 2009 Augusztus 12, 13:51:59 »

Készítettünk mi is néhány képet Gyomán, van köztük 2 avis vidéjó is (a felvonulásról) sajnos hang nélkül mert fényképezővel készült.

köszi
Nem elérhető Epi

« Hozzászólás #19617 Dátum: 2009 Augusztus 12, 13:23:48 »

Nem elérhető suki

20/4848-392

« Hozzászólás #19616 Dátum: 2009 Augusztus 12, 13:14:44 »

van valakinek videó a gyomai talirol,felvonulásrol,megnézném
Nem elérhető suki

20/4848-392

« Hozzászólás #19615 Dátum: 2009 Augusztus 12, 13:08:30 »

Esetleg azt a felvételt meg lehet tekinteni valahol?
persze,majd ha felraktam szolók Wink
« Utoljára szerkesztve: 2009 Augusztus 12, 13:13:38 írta suki »
Nem elérhető Epi

« Hozzászólás #19614 Dátum: 2009 Augusztus 12, 12:20:49 »

Helló mindenkinek, ott voltam gyomán a csajémmal,szombat du. érkeztünk a kis polomal,a kepingben körbenéztük a verdákat,közben patkányt is simogattunk "50ft-ért" aranyos gyerekeknél Wink Smiley!!Arcrol nem sok mindenkitt ismerek SAJNOS  Undecided,nem tudtunk beszélgetni ,de semmi gond lesz még idö,tali az ismerkedésre!A felvonuláshoz való indulást végig néztem a fürdő mellett a kocsimbol,utána felmentünk a fö utcára,félre álltunk és felvettük az az felvette a csajém az egész felvonulást az összes kocsival,motorral,stb.!!Szoval minket mindenki látthatott Smiley!!A felvonulás felvétele közben kaptuk a frissitést,locsolást rendesen,de ez ezzel jár Grin :Djó buli volt,ja a csajémnak ugy köszöntek ha jól értettük "szia lila nyuszi",  Cheesy!!A vissza jövettelt is felvettük a fürdö mellöl de ott kaptuk rendesen a vizett Cheesy Grin Evil,szét áztunk teljesen,föleg egy c.sárga transporteres csoporttol,a barátnöm beszaladt a fák közé Cheesy igy én maradtam ott akit áztattak:D!! Nagyon jol éreztem,éreztük magunkat,jövöre a buggyval leszünk ott Cool és remélem adigra sokmindenkivel megtudok ismerkedni,és jót bulizunk együtt!! Cheesy Grin
                                                                                                                                                        Üdvw.: suki

Esetleg azt a felvételt meg lehet tekinteni valahol?
Nem elérhető suki

20/4848-392

« Hozzászólás #19613 Dátum: 2009 Augusztus 12, 12:08:12 »

Helló mindenkinek, ott voltam gyomán a csajémmal,szombat du. érkeztünk a kis polomal,a kepingben körbenéztük a verdákat,közben patkányt is simogattunk "50ft-ért" aranyos gyerekeknél Wink Smiley!!Arcrol nem sok mindenkitt ismerek SAJNOS  Undecided,nem tudtunk beszélgetni ,de semmi gond lesz még idö,tali az ismerkedésre!A felvonuláshoz való indulást végig néztem a fürdő mellett a kocsimbol,utána felmentünk a fö utcára,félre álltunk és felvettük az az felvette a csajém az egész felvonulást az összes kocsival,motorral,stb.!!Szoval minket mindenki látthatott Smiley!!A felvonulás felvétele közben kaptuk a frissitést,locsolást rendesen,de ez ezzel jár Grin :Djó buli volt,ja a csajémnak ugy köszöntek ha jól értettük "szia lila nyuszi",  Cheesy!!A vissza jövettelt is felvettük a fürdö mellöl de ott kaptuk rendesen a vizett Cheesy Grin Evil,szét áztunk teljesen,föleg egy c.sárga transporteres csoporttol,a barátnöm beszaladt a fák közé Cheesy igy én maradtam ott akit áztattak:D!! Nagyon jol éreztem,éreztük magunkat,jövöre a buggyval leszünk ott Cool és remélem adigra sokmindenkivel megtudok ismerkedni,és jót bulizunk együtt!! Cheesy Grin
                                                                                                                                                        Üdvw.: suki
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #19612 Dátum: 2009 Augusztus 12, 11:30:43 »

felvonulás  Cool

gegob & baráz autómosást vállalt  Grin

Grin Evil Grin

Nem elérhető Gambo

+ 36 30 424 06 78

« Hozzászólás #19611 Dátum: 2009 Augusztus 12, 11:25:53 »

felvonulás  Cool

Te is előkerültél? Már azt hittem elvesztél Gyomán. Másnap a rumos kóládtól bagyon fájt a fejem Undecided
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #19610 Dátum: 2009 Augusztus 12, 11:10:17 »

felvonulás  Cool

[a csatolmányt egy admin törölte]

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető vwboxer

06 70 38 98 619

« Hozzászólás #19609 Dátum: 2009 Augusztus 12, 10:14:57 »

Ez az az auto, aminel sosem tudom, hogy ez most jon, vagy megy ...
igen
Szeky szerint ugykészült:
öreg Porsche beszivott
lerajzolta az elejét
szipantott egyet és lapozott
aztán viszalapozott
a tinta átnyomodott a másik oldara
és kész Grin Evil

http://www.motorvalto.hu/

1971 VW 1302S
1988 VW T3 syncro...........+2db...................ELADÓ 
1994 VW T4
1989 GOLF 2  94000km.................................ELADÓ
Nem elérhető Mice

« Hozzászólás #19608 Dátum: 2009 Augusztus 12, 10:09:51 »

1.1 – Krumpli-Bogár Fesztivál  - Majosháza 2009.Szeptember 26.
Méghogy a KrumpliBogár ártalmas? Mi bebizonyítjuk, hogy nem így van !
Egész napos mulatság bogarakkal,bogarasokkal,krumplikkal és kívülálló érdeklõdõkkel .
Vetélkedõk, felvonulás, vásári hangulat.

És még valami: délután Fakéz koncert, amiben én is játszom!!
Mice
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #19607 Dátum: 2009 Augusztus 12, 09:43:38 »

Ez az az auto, aminel sosem tudom, hogy ez most jon, vagy megy ...

1303LS
« Hozzászólás #19606 Dátum: 2009 Augusztus 12, 08:32:31 »

Terkebog AUG. 15

VÁCtól 22km

Következõ  kirándulásunk :

Augusztus 15.   Õsagárd
Megnézzük az Õsagárdi  Agárfesztivált ahol a kutyaversenyek  és bemutatók mellett
egész napkülönbözõ mûsorok lesznek + kirakodóvásár. A belépés ingyenes.
(A kiruccanás egyben remek alkalom,hogy kipróbáljuk az ausztriai útra felkészített bogikat.)
Távolság kb 45 km, gyülekezõ 9:00-kor az M3 kivezetõ szakaszán levõ shell kút
mögötti parkolóban a meki mellett a szokott helyen.
A hétvégére készen lesznek az egyen poló-sapka-esõkabát kollekciók is !
Hozzatok pénzt magatokkal Smiley Szeretettel várunk mindenkit (léghűtéses vw járgánnyal)

http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=hu&geocode=&q=%C5%91sag%C3%A1rd&sll=47.407381,19.274892&sspn=0.035027,0.073385&ie=UTF8&ll=47.768868,19.6875&spn=1.113147,2.348328&z=9&iwloc=A

http://fesztival.osagard.hu/news.php

A fesztivál részletes programterve

9:00-10:00 MEGNYITÓ  fanfárok kíséretében
TÖRTÉNETI VISSZATEKINTÉS - kosztümös jelmezekben
NYITÓTÁNC  Palotás (helyi tánccsoport)
10:00-11:00
HINTÓS, JELMEZES FELVONULÁS AZ AGARAKKAL - agárfajtához öltözve A legsikeresebb jelmez kiválasztása
11:00-12:00
CAC KIÁLLÍTÁS - A magyar kutyafajták bemutatása küllem és munka alapján
12:00-14:00
SAJTKUKAC együttes koncertje
COUNTRY táncbemutató
ZSUZSI ÉS ORSI (nosztalgia zene)
14:00-16:30
VÁM - ÉS PÉNZÜGYŐRSÉG munkakutya bemutatója
ÉNEK LÓHÁTRÓL - Tóth János (Liszt díjas operaénekes)
BEST IN SHOW - Rövid fajtaismertetés, Gyerek  kutyapár
LOVASBEMUTATÓ  Lóska János (Military világbajnok)
SOLYMÁSZ BEMUTATÓ (egész nap)
16:30-20:00
TÜCSÖK zenekar koncertje
MACSKAJAJ (ZORALL) együttes koncertje
VÁCI IFJÚSÁGI FÚVÓSZENEKAR koncertje
OPERETT, MUSICAL (Keszler Éva szubrett és Kollár Péter Erik táncos-komikus az Interoperett művészei)
20:30 BON-BON együttes koncertje

A fesztivál ideje alatt: „ŐSAGÁRDI FALUNÉZŐ”- hintós sétakocsizás.
« Utoljára szerkesztve: 2009 Augusztus 12, 08:36:00 írta 1303LS »
Oldalak: 1 ... 609 610 611 612 613 [614] 615 616 617 618 619 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: