www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Június 29, 23:03:59

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921182 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 123 124 125 126 127 [128] 129 130 131 132 133 ... 1104
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9590538 alkalommal)
RNIE
« Hozzászólás #39070 Dátum: 2013 Szeptember 09, 21:27:28 »

ha szepi minden ilyenen felhuzna magat kisebb helyen is elferne a rajzas...
Mondjuk nála a kocsiban XD
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #39069 Dátum: 2013 Szeptember 09, 21:22:04 »

Csak h tisztázzuk a dolgot, én a kitiltásos dologról este tudtam meg én csak annyit mondtam, hogy ha megoldható engem hanyagoljál, mert nagyon rosszul esett az h nem is ismersz de már fikázva vagyok, a kitiltásos dolgot én nem kultiválom, gyere és érezd jól magad csak ne legyen oltogatás meg lenézés....Addig amig nem tudod h mi lesz a taliból addig nem kell oltogatni, én megteszek mindent h mindenki jól érezze magat és h mindenki kérésének eleget tegyek és nem szeretem ha ismeretlenül oltogatnak, a párom elégé felhúzta magát, mert az első facebook bejegyzésed után napokig szarul éreztem magam és ezért kaptad azt a "levelet", de ne aggódjatok ez az első és utolsó alkalom h másnak segítek és h egy elmaradó bogártallkozót megszervezésében segítek...
ha szepi minden ilyenen felhuzna magat kisebb helyen is elferne a rajzas...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #39068 Dátum: 2013 Szeptember 09, 20:02:30 »

Itt nem ezt mondtad! Grin
<beszúrt kép törölve>
vizes fával vizes füvön elég rossz dolog tüzet csiholni.
de megoldottuk :-)

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető PéZsé

« Hozzászólás #39067 Dátum: 2013 Szeptember 09, 20:00:12 »

louis, this is the beginning of a beautiful friendship :-)

Hol egy lájk gomb? Grin
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #39066 Dátum: 2013 Szeptember 09, 19:22:19 »

Itt nem ezt mondtad! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #39065 Dátum: 2013 Szeptember 09, 19:11:09 »

Csak h tisztázzuk a dolgot, én a kitiltásos dologról este tudtam meg én csak annyit mondtam, hogy ha megoldható engem hanyagoljál, mert nagyon rosszul esett az h nem is ismersz de már fikázva vagyok, a kitiltásos dolgot én nem kultiválom, gyere és érezd jól magad csak ne legyen oltogatás meg lenézés....Addig amig nem tudod h mi lesz a taliból addig nem kell oltogatni, én megteszek mindent h mindenki jól érezze magat és h mindenki kérésének eleget tegyek és nem szeretem ha ismeretlenül oltogatnak, a párom elégé felhúzta magát, mert az első facebook bejegyzésed után napokig szarul éreztem magam és ezért kaptad azt a "levelet", de ne aggódjatok ez az első és utolsó alkalom h másnak segítek és h egy elmaradó bogártallkozót megszervezésében segítek...

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Hugó

« Hozzászólás #39064 Dátum: 2013 Szeptember 09, 18:56:36 »

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #39063 Dátum: 2013 Szeptember 09, 17:18:47 »

majd megkerdezem a furdo igazgatot (ismerem) , hogy zart koru rendezveny van a megadott idopontban a furdoben! es hogy kaptake engedelyt a szervezok kitiltani barkit is a furdo teruleterol!
ne fuss fölösleges köröket! és ne szítsuk a tüzet!
ez most így alakult! én a magam részéről egy csöppet sem vagyok sértődött, mindössze csodálkozom!

és ezzel ezt a témát zárjuk is le! már, ha kérhetném!

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #39062 Dátum: 2013 Szeptember 09, 07:01:02 »

a rendezvényt jelenleg úgy promótálják, hogy 2. vándor bogár találkozó és 17. woodstock találkozó, vagy valami ilyesmi, mindjárt berakom a szórólapot! Beszéltem a Hanyival és ez a dolog a beleegyezésével történik! Elmondta nekem, hogy miért döntött így és én természetesen elfogadtam, természetesen fenntartásokkal, de ezt most hagyjuk...
Még azelőtt, mielőtt megtudtam, hogy a beleegyezésével történik a dolog, a facebookon kapott meghívó kapcsán, nyiltszínen megkérdeztem a rendezőktől, hogy ezt mégis hogyan gondolják, milyen alapon? Erre kaptam valami arrogáns választ, de ezt is hagyjuk! Miután beszéltem a Hanyival és megértettem az érveit, sőt el is fogadtam tőle, gondoltam többet nem szólok a témához, és így is tettem! Tegnap pedig közölték, hogy nem vagyok szívesen látott vendég a rendezvényen, ha a Hanyihoz odamegyek, akkor azt megtehetem, de az ő rendezvényükről, ki vagyok tiltva, ezt kérésemre írásba is adták! Ma mivel ki lettem tiltva, az el nem fogadott meghívást a facebookon azzal utasítottam vissza, hogy mivel ki vagyok tiltva, nem megyek, erre a rendezők válasza az volt, hogy nem vagyok kitiltva, csak nem látnak szívesen, én persze belinkeltem a kitiltásról szóló írásos papírt....

egyébként részemről a dolgot, itt, le is zárnám!

mindössze sajnálom, ennyi!

azért írtam le, mert kb a negyvenedik privátot kapom az üggyel kapcsolatban különböző szálakon és ha még valakit érdekel, ne kérdezze meg sokadszor!

Mindamellett a rendezvényhez sok sikert kívánok ezúton is a szervezőknek és remélem a VWoodstock Buszos éa Bogaras találkozó szellemiségét fogják követni! píszendlav

majd megkerdezem a furdo igazgatot (ismerem) , hogy zart koru rendezveny van a megadott idopontban a furdoben! es hogy kaptake engedelyt a szervezok kitiltani barkit is a furdo teruleterol!

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #39061 Dátum: 2013 Szeptember 08, 22:31:35 »

gyomán beszéltem mind a két oldallal.
hanyinak tele van a zsákja, ezért nóriék átvették a boltot.
az írásos kuranyázást sajnos nem láttam, röhögtem volna veled egyet rajta :-)
ezt a történetet hallottam én is ,remélem buginak megfellebbezzük a pair-ját! Wink

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #39060 Dátum: 2013 Szeptember 08, 22:28:12 »

Még azelőtt, mielőtt megtudtam, hogy a beleegyezésével történik a dolog, a facebookon kapott meghívó kapcsán, nyiltszínen megkérdeztem a rendezőktől, hogy ezt mégis hogyan gondolják, milyen alapon?
gyomán beszéltem mind a két oldallal.
hanyinak tele van a zsákja, ezért nóriék átvették a boltot.
az írásos kuranyázást sajnos nem láttam, röhögtem volna veled egyet rajta :-)

flex 'em all!
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #39059 Dátum: 2013 Szeptember 08, 22:11:54 »

Sajnálom ,hogy nem tudtam elmenni nagyon terveztem  a Vespaval és a nagy bevonulást de marad tatabánya és Pap sziget . Unokatestvéremmel elkezdtünk lovakat bértartásban tartani lovagoltatni - oktatni s kiveszi minden erőmet ez a sok kis geci dinoszaurusz . A kiscsikó meg jól bekólikázott szombaton így volt baj elég ....

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető Kacsás

« Hozzászólás #39058 Dátum: 2013 Szeptember 08, 22:06:36 »

Nagyon köszönöm a gratulációt, a csapat nevében is!
A Berekfürdői találkozóról a tegnapi napon a rendezők kitiltottak! Ezért sajnos, ott nem fogunk találkozni!
Ez az a papír volt amit tegnap lobogtatál
én azt hittem csak poén

Az eke borítson,a pxxa szorítson,a kacsáknak meg legyen víz!!
RNIE
« Hozzászólás #39057 Dátum: 2013 Szeptember 08, 22:02:23 »

Még azelőtt, mielőtt megtudtam, hogy a beleegyezésével történik a dolog,

...
Nem elérhető Kacsás

« Hozzászólás #39056 Dátum: 2013 Szeptember 08, 22:00:09 »

Itt van tölem is néhány kép.
http://rajzas.vagabond.fotoalbum.hu/
Külön köszönet Kacsásnak a vasárnapi ebédért! Cheesy
Azért ide teszem,mert a receptest nem biztos,hogy olvassa.
<beszúrt kép törölve>
Áh nincs mit Wink

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #39055 Dátum: 2013 Szeptember 08, 21:58:19 »

látod, pezseg az élet Cheesy
ha ezt tudom, én is írok a szervezőknek, még soha sehonnan nem tiltottak ki, pláne nem úgy, hogy még el se mentem. picit érzékenyek lehetnek a drágáim

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #39054 Dátum: 2013 Szeptember 08, 21:56:52 »

loooool
látod, pezseg az élet Cheesy

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #39053 Dátum: 2013 Szeptember 08, 21:54:37 »

a rendezvényt jelenleg úgy promótálják, hogy 2. vándor bogár találkozó és 17. woodstock találkozó, vagy valami ilyesmi, mindjárt berakom a szórólapot! Beszéltem a Hanyival és ez a dolog a beleegyezésével történik! Elmondta nekem, hogy miért döntött így és én természetesen elfogadtam, természetesen fenntartásokkal, de ezt most hagyjuk...
Még azelőtt, mielőtt megtudtam, hogy a beleegyezésével történik a dolog, a facebookon kapott meghívó kapcsán, nyiltszínen megkérdeztem a rendezőktől, hogy ezt mégis hogyan gondolják, milyen alapon? Erre kaptam valami arrogáns választ, de ezt is hagyjuk! Miután beszéltem a Hanyival és megértettem az érveit, sőt el is fogadtam tőle, gondoltam többet nem szólok a témához, és így is tettem! Tegnap pedig közölték, hogy nem vagyok szívesen látott vendég a rendezvényen, ha a Hanyihoz odamegyek, akkor azt megtehetem, de az ő rendezvényükről, ki vagyok tiltva, ezt kérésemre írásba is adták! Ma mivel ki lettem tiltva, az el nem fogadott meghívást a facebookon azzal utasítottam vissza, hogy mivel ki vagyok tiltva, nem megyek, erre a rendezők válasza az volt, hogy nem vagyok kitiltva, csak nem látnak szívesen, én persze belinkeltem a kitiltásról szóló írásos papírt....

azért írtam le, mert kb a negyvenedik privátot kapom az üggyel kapcsolatban különböző szálakon és ha még valakit érdekel, ne kérdezze meg sokadszor!

Mindamellett a rendezvényhez sok sikert kívánok ezúton is a szervezőknek és remélem a VWoodstock Buszos éa Bogaras találkozó szellemiségét fogják követni! píszendlav
loooool

Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #39052 Dátum: 2013 Szeptember 08, 21:50:24 »

A Berekfürdői találkozóról a tegnapi napon a rendezők kitiltottak! Ezért sajnos, ott nem fogunk találkozni!
ááá! nemár!

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #39051 Dátum: 2013 Szeptember 08, 21:48:07 »

....és téged kitiltanak a VWOODSTOCKról. Beszarás...

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #39050 Dátum: 2013 Szeptember 08, 21:23:22 »

igen, ez a 17. VWoodstock lenne!

És, ha nem Hanyi szervezi, akkor ki??? Nem nagyon hallottam róla eddig... Shocked

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #39049 Dátum: 2013 Szeptember 08, 21:12:51 »

....és téged kitiltanak a VWOODSTOCKról. Beszarás...

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #39048 Dátum: 2013 Szeptember 08, 21:05:04 »

Ez az őszi régi vwoodstock utódrendezvénye lenne?

Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #39047 Dátum: 2013 Szeptember 08, 21:03:11 »

Tiszteletbeli meghívott vendég!
Ez az őszi régi vwoodstock utódrendezvénye lenne?

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #39046 Dátum: 2013 Szeptember 08, 21:00:18 »

Jól elrúghattad a focilabdát, ha az történt, ami... Hanyinak akkor semmi köze a talihoz?
Tiszteletbeli meghívott vendég!

Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #39045 Dátum: 2013 Szeptember 08, 20:56:36 »

Sajnos nem!
Jól elrúghattad a focilabdát, ha az történt, ami... Hanyinak akkor semmi köze a talihoz?

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #39044 Dátum: 2013 Szeptember 08, 20:52:10 »

Mert ki szervezi??? Nem Hanyi?
Sajnos nem!

Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #39043 Dátum: 2013 Szeptember 08, 20:45:05 »

Mert ki szervezi??? Nem Hanyi?

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #39042 Dátum: 2013 Szeptember 08, 20:33:36 »

Gratulálok az eredményhez!

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #39041 Dátum: 2013 Szeptember 08, 20:22:24 »

Én a magam részéről, csak annyit tennék hozzá az előttem szólókéhoz, hogy a dicsőség jár minden fórumosnak aki ott volt! A maga módján, mindenki hozzátett egy kicsit ahhoz, hogy szuper legyen a kaja! Aki arra járt, ha csak egy lelkesítő mondattal, vagy egy biztató dicsérettel is, de mindenki hozzátette a lelke egy darabját! Megtiszteltetés nekem, hogy a fórum színeiben versenyezhettem, a fórumért!
Gratulálok az eredményhez!

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #39040 Dátum: 2013 Szeptember 08, 20:21:48 »

Én a magam részéről, csak annyit tennék hozzá az előttem szólókéhoz, hogy a dicsőség jár minden fórumosnak aki ott volt! A maga módján, mindenki hozzátett egy kicsit ahhoz, hogy szuper legyen a kaja! Aki arra járt, ha csak egy lelkesítő mondattal, vagy egy biztató dicsérettel is, de mindenki hozzátette a lelke egy darabját! Megtiszteltetés nekem, hogy a fórum színeiben versenyezhettem, a fórumért!

Nekem pedig megtiszteltetés volt, hogy megkóstolhattam a győztes remekművet és Rátok és a művetekre szavazhattam!

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #39039 Dátum: 2013 Szeptember 08, 20:19:19 »

Itt van tölem is néhány kép.
http://rajzas.vagabond.fotoalbum.hu/
Külön köszönet Kacsásnak a vasárnapi ebédért! Cheesy
Azért ide teszem,mert a receptest nem biztos,hogy olvassa.

Tóth Zoltán
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #39038 Dátum: 2013 Szeptember 08, 20:18:32 »

Kezfogas Kezfogas Kezfogas
Nem elérhető Kuszto

« Hozzászólás #39037 Dátum: 2013 Szeptember 08, 20:15:26 »

amikor közölték, hogy illik megteríteni, improvizálnom kellett Cheesy
de azt gondolom, hogy nem negatív reklám! Smiley

Nekem bejött..:-)

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #39036 Dátum: 2013 Szeptember 08, 20:13:06 »

Nekem a terítő is nagyon tetszik, de én elfogult vagyok...
amikor közölték, hogy illik megteríteni, improvizálnom kellett Cheesy
de azt gondolom, hogy nem negatív reklám! Smiley

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #39035 Dátum: 2013 Szeptember 08, 20:11:57 »

Nem elérhető Kuszto

« Hozzászólás #39034 Dátum: 2013 Szeptember 08, 20:09:49 »

Jópofa edénykészlet.  Cheesy

Nekem a terítő is nagyon tetszik, de én elfogult vagyok...

Nem elérhető Kacsás

« Hozzászólás #39033 Dátum: 2013 Szeptember 08, 15:53:21 »

pörköltversenyben természetesen a jól megérdemelt hely kijárt.
csak buginak nincs rendes körömvágó ollója :-))
Holnap reggel jönnek körmölni.
Kérjek valami szerszámot? Grin

Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #39032 Dátum: 2013 Szeptember 08, 11:21:01 »

Én nagyon jól éreztem magam, és sok érdekes dolgot láttam. Leó jégkrémet is árultak. Nosztalgiából kettőt is bevágtam. A füstszagú ruháimat most mossa a nejem. Egy külön díjat is kaptam. Betettem a többi közé.

[A csatolmány helyhiány miatt törölve. Legközelebb használj online képtárat!]
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #39031 Dátum: 2013 Szeptember 08, 11:15:08 »

Ez volt a régebbi kocsija.

[A csatolmány helyhiány miatt törölve. Legközelebb használj online képtárat!]
Oldalak: 1 ... 123 124 125 126 127 [128] 129 130 131 132 133 ... 1104
Nyomtatás

Ugrás: