www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 17, 10:09:41

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: van értelme ennek?  (Szavazás lezárva: 2006 Február 19, 12:19:41)
nem érdekel - 2 (9.5%)
nincs - 11 (52.4%)
van - 8 (38.1%)
Összes szavazó: 14

Oldalak: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]
Nyomtatás
Szerző Téma: plömm  (Megtekintve 104305 alkalommal)
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #21 Dátum: 2006 Február 06, 21:01:55 »

Nehogy kinyírd, ha már gyűjtjük a pólóra a neveket.

Jó lesz ez olyasminek, amit nem ti indítotok, de jobb ha nem tud elsűllyedni!
Nem elérhető Lazly

« Hozzászólás #20 Dátum: 2006 Február 06, 20:55:11 »

Jó van akkó üssed le.
Elolvastam.
Jó, bár nem hiszem hogy sok topicot fogok nyitni de miért ne lehetne egy ilyen is.
Inkább legyen egy ilyen lehetőség, mint a témaspecifikus topicokat OFFolja tele a nagyérdemű.
Szerintem.

Sőt nem értem hogy miért ez a fenenagy felzúdulás, ha egyszer valami van és nincs útban de eygszer egyszer valakinek jól jön akkor miért ne lehetne.Most nem csak itt erre a topic nyitogatós dologra gondolok.
Miért ne lehetne előre haladni egy kicsit, új dolgokat kipróbálni.
Ha nem jön be vagy nem tetszik majd az idővel úgy is kiderül.
Szerintem nem lehet ítéletet mondani mindjárt az első napokban.

Ezt mondtam en is, mester... Smiley

Most varok, ma este fel akartam szamolni, de ahogy nezem most megindult az igenek szama... No nézzük, ki mit gondol.

Ma este is tervezek egy adag javitast is egyebkent, aztan meglatjuk mennyire van kedvem.

Uf!
1303LS
« Hozzászólás #19 Dátum: 2006 Február 06, 20:26:21 »

most ez elég magas labda  Grin Embarrassed

de inkább olvasd el a "Nyitó topic"-ot

Jó van akkó üssed le.
Elolvastam.
Jó, bár nem hiszem hogy sok topicot fogok nyitni de miért ne lehetne egy ilyen is.
Inkább legyen egy ilyen lehetőség, mint a témaspecifikus topicokat OFFolja tele a nagyérdemű.
Szerintem.

Sőt nem értem hogy miért ez a fenenagy felzúdulás, ha egyszer valami van és nincs útban de eygszer egyszer valakinek jól jön akkor miért ne lehetne.Most nem csak itt erre a topic nyitogatós dologra gondolok.
Miért ne lehetne előre haladni egy kicsit, új dolgokat kipróbálni.
Ha nem jön be vagy nem tetszik majd az idővel úgy is kiderül.
Szerintem nem lehet ítéletet mondani mindjárt az első napokban.
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #18 Dátum: 2006 Február 06, 20:12:49 »

Most én vagyok hülye vagy csak nem értem miről is kell szavazni vagy hülye vagyok?  Huh Shocked  Huh  Shocked

most ez elég magas labda  Grin Embarrassed

de inkább olvasd el a "Nyitó topic"-ot
1303LS
« Hozzászólás #17 Dátum: 2006 Február 06, 19:52:23 »

Most én vagyok hülye vagy csak nem értem miről is kell szavazni vagy hülye vagyok?  Huh Shocked  Huh  Shocked
Nem elérhető Lazly

« Hozzászólás #16 Dátum: 2006 Február 06, 18:08:29 »

szar órám, napom, hetem, hónapom, évem van..még gondolkodok, hogy bővítsem e a listát

Nem kell, ertjuk... Smiley Igyal / aludj egyet... Cheesy
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #15 Dátum: 2006 Február 06, 17:43:56 »

Nyugi... Mitol vagy ilyen ideges?

szar órám, napom, hetem, hónapom, évem van..még gondolkodok, hogy bővítsem e a listát

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #14 Dátum: 2006 Február 06, 17:32:19 »

érhető volt eddigis? igen. belémkell kötni? igen. kezd a faszom kilenni? igen

Nyugodj meg. Én most sem értem és nem kötöttem beléd. Azt sem tudtam, hogy te írtad.
Viccesnek szántam, szmájlival.  Sajnálom, ha félreértetted.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #13 Dátum: 2006 Február 06, 17:27:13 »

blackp-nek stunt a kedvence ;-)))
Nem elérhető Lazly

« Hozzászólás #12 Dátum: 2006 Február 06, 17:14:49 »

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #11 Dátum: 2006 Február 06, 17:10:09 »

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Lazly

« Hozzászólás #10 Dátum: 2006 Február 06, 10:13:45 »

Kérdés: van értelme ennek?

Válasz:

a, Igen
b, Nincs, nem pedig nem, mert az butaság... Grin

Nem en irtam... Grin
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #9 Dátum: 2006 Február 06, 08:44:49 »

Kérdés: van értelme ennek?

Válasz:

a, Igen
b, Nincs, nem pedig nem, mert az butaság... Grin

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető Lazly

« Hozzászólás #8 Dátum: 2006 Február 05, 13:29:53 »

áááállljjjj

it nem a blackp vonulatról van szó! MINDENKI igényét fel kéne mérni, miért ne lehetne bedobni egy ötletet? ha nem jön be, tök mindegy, hogy ki és hogyan közli a véleményét. ha nem tudjuk elképzelni, adjunk neki egy esélyt, kipróbáljuk. lehet, hogy most mi sírunk miatta, mert mi ráérünk, de nemhinném, hogy ez csak a kettőnk véleménye.

amúgy volt szó arrólis, hogy le lesznek szedve a csillagok, mert baromság hozzászólások száma alapján szelektálni ki mennyire tag, ezzel sem történt semmi. vagy megszavaztátok, hogy mégis jó az, mert csak?

Eleje: Ep kiprobalnank, hogy ez az otlet bejon-e... Errol ennyit, szerintem kar rolla tovabb beszelni. Majd az ido eldonti, hogy jo otlet volt-e.

Masodik: Ep azt csinalom, meg az emlitett gombot fent. Hetvegerol volt szo, hogy hetvegen meglesz. Meg csak vasarnap eleje van.

Uf!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #7 Dátum: 2006 Február 05, 13:19:59 »

áááállljjjj

it nem a blackp vonulatról van szó! MINDENKI igényét fel kéne mérni, miért ne lehetne bedobni egy ötletet? ha nem jön be, tök mindegy, hogy ki és hogyan közli a véleményét. ha nem tudjuk elképzelni, adjunk neki egy esélyt, kipróbáljuk. lehet, hogy most mi sírunk miatta, mert mi ráérünk, de nemhinném, hogy ez csak a kettőnk véleménye.

amúgy volt szó arrólis, hogy le lesznek szedve a csillagok, mert baromság hozzászólások száma alapján szelektálni ki mennyire tag, ezzel sem történt semmi. vagy megszavaztátok, hogy mégis jó az, mert csak?

Nem elérhető Lazly

« Hozzászólás #6 Dátum: 2006 Február 05, 13:13:02 »

a triumvinátus határoz? nem lenne sokkal könnyebb mindenkinek, ha az újítást velünk beszélnétek meg és nem először ti, majd újítás, majd anyázás sírás, majd újítás visszavonása?

Most is az megy, hogy minek hoztunk letre uj topicot. Ilyen kornyezetbe nem lehet bedobni egy rendes temat...

Akarsz hozzaferest az admin forumhoz?

Idézet
Csókoltatom az adminisztrátori fórumot, nem tudom milyen alapon neveztétek ki magatokat.

Erre is csak azt tudom mondani: Akarsz hozzaferest? Meg vannak beszelve a dolgok, ugy erzem. Most is azt csinaljuk.
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #5 Dátum: 2006 Február 05, 13:08:58 »

Igen, sejtettem hogy valami ilyesmit gondoltok... Cheesy

No akkor elmondom: Van egy adminisztratori forum, ahol pityubaval es stonal megbeszeljuk a dolgokat. Az oteletek oda vannak feldobva, kitargyalva, es csak egyertelmu helyesles utan van megvalositva.

Az egy dolog, hogy altalaban en vagyok a "kivitelezo", de nem egyedi, diktatorikus a rendszer. Arrol mar nem is beszelve, hogy termeszetessen beleszolhattok, es ennek megfeleloen alakulgat a forum. A halott otletek pedig termeszetessen elvetesre kerulnek, mint mar irtam. Ha ezt nem hasznalja senki, ugyis torlesre kerul elobb utobb...

Ha meg hasznaljatok, akkor egeszsegetekre, megis csak jo otlet volt.

Udv!

Egy nagy lótúróst szólhatunk bele. Bárki bármit mond, sértődés a válasz.

Régen, az Index után úgy éreztük, hogy miénk a fórum, olyan, amilyet szeretnénk. Megszoktuk a sokféle topikot, még azt is elviseltük, hogy szétoffoltuk némelyiket. Soha, senki nem akart visszamenni.
Tartok tőle, hogy most más a helyzet: csináltok valamit és odalökitek, hogy "nesztek, ez van, nekem tetszik, mindenki más le van ejtve."
Csókoltatom az adminisztrátori fórumot, nem tudom milyen alapon neveztétek ki magatokat.
Qrva egyszerű leállítani a régit, utána meg eszi-nem eszi-nem kap mást alapon idelökni az újat, mondván, hogy hűdefasza dolgot találtam ki. Azt nem veszitek észre, hogy rajtatok kívül senkinek nem jó.
Javasoltam a másik topikban egy szavazást...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #4 Dátum: 2006 Február 05, 13:01:44 »

No akkor elmondom: Van egy adminisztratori forum, ahol pityubaval es stonal megbeszeljuk a dolgokat. Az oteletek oda vannak feldobva, kitargyalva, es csak egyertelmu helyesles utan van megvalositva.

a triumvinátus határoz? nem lenne sokkal könnyebb mindenkinek, ha az újítást velünk beszélnétek meg és nem először ti, majd újítás, majd anyázás sírás, majd újítás visszavonása?

Nem elérhető Lazly

« Hozzászólás #3 Dátum: 2006 Február 05, 12:50:26 »

Bocs Lazly, de lassan oda fajul az egész, hogy Bogárhátú fórum helyett Lazly fórumnak hívjuk a cuccot.
Megértem a lelkesedésedet, meg hogy tetszik az egész, meg marha sok mindent tudsz Te is meg a fórum is, de egy kis önmérsékletet kellene tanúsítani.

Igen, sejtettem hogy valami ilyesmit gondoltok... Cheesy

Az egy dolog, hogy altalaban en vagyok a "kivitelezo", de nem egyedi, diktatorikus a rendszer. Arrol mar nem is beszelve, hogy termeszetessen beleszolhattok, es ennek megfeleloen alakulgat a forum. A halott otletek pedig termeszetessen elvetesre kerulnek, mint mar irtam. Ha ezt nem hasznalja senki, ugyis torlesre kerul elobb utobb...

Ha meg hasznaljatok, akkor egeszsegetekre, megis csak jo otlet volt.

Udv!
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #2 Dátum: 2006 Február 05, 12:29:27 »

Ha nem erdekel, akkor nem kell nezni, es kesz... Smiley Ha nem, akkor ugyan ez a gyogyir... Ha meg erdektelen mindenki, ugy is meg lesz szuntetve.

Uf!

Bocs Lazly, de lassan oda fajul az egész, hogy Bogárhátú fórum helyett Lazly fórumnak hívjuk a cuccot.
Megértem a lelkesedésedet, meg hogy tetszik az egész, meg marha sok mindent tudsz Te is meg a fórum is, de egy kis önmérsékletet kellene tanúsítani.
Nem elérhető Lazly

« Hozzászólás #1 Dátum: 2006 Február 05, 12:26:48 »

szavazzunk

Ha nem erdekel, akkor nem kell nezni, es kesz... Smiley Ha nem, akkor ugyan ez a gyogyir... Ha meg erdektelen mindenki, ugy is meg lesz szuntetve.

Uf!
Nem elérhető BlackP

« Dátum: 2006 Február 05, 12:19:41 »

szavazzunk

Oldalak: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]
Nyomtatás

Ugrás: