www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 13, 20:23:16

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921214 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 262 263 264 265 266 [267] 268 269 270 271 272 ... 299
Nyomtatás
Szerző Téma: BlackP  (Megtekintve 3000545 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1319 Dátum: 2006 Július 30, 20:01:57 »

en kamionnal voltam.egesz heten szerintem jo volt.igaz nekem sem ez a stilusom de voltak jo koncertek meg csaladias volt a legkor
jaja, a légkör teljesen más, mint más fesztiválokon. mi csak pénteken mentünk le, de így is jó volt Smiley

milyen színű volt a busz?
egy matt barna/bordó t2a, eléggé lelakott kívülről, fekete javítások, tolóajtó más színű, 9 személy, seggig érő raszta vezette, rajzáson is kint volt. most nemtudom mi a neve annak a kipuffnak, ami kétfelé megy szét két dobbal oldalra, de az van alatta. kis5ös osztású kerekek, a modernizálás elérte Smiley

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Holló
« Hozzászólás #1318 Dátum: 2006 Július 30, 19:54:19 »

te is buszal voltál? amúgy én voltam szerintem az egyetlen bakancsos fekete ruhás Smiley a tengo pálya mellett volt a sátor.
amúgy jó volt az egész, bár nem az én zeném, de a hangulat ott volt.
milyen színű volt a busz?
Nem elérhető t2fan

lassan és bizonytalanul,sosem készül el...

« Hozzászólás #1317 Dátum: 2006 Július 30, 19:47:23 »

te is buszal voltál? amúgy én voltam szerintem az egyetlen bakancsos fekete ruhás Smiley a tengo pálya mellett volt a sátor.
en kamionnal voltam.egesz heten szerintem jo volt.igaz nekem sem ez a stilusom de voltak jo koncertek meg csaladias volt a legkor
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1316 Dátum: 2006 Július 30, 19:29:42 »

megijedt töled? Cheesy Wink
egyébként bár mi is azt választottuk volna Cry
hát, üvöltöttem eléggé kikelve magamból. a haverjai sem jöttek oda. rossz volt a találkozó? ha tudom, hogy jöttetek volna, szólok, hogy mi is megyünk

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1315 Dátum: 2006 Július 30, 19:28:53 »

en vilagitottam a nagyszinpadon s lattam a buszt csak nem is merjuk meg egymast

Nem elérhető t2fan

« Hozzászólás #1314 Dátum: 2006 Július 30, 18:24:15 »

en vilagitottam a nagyszinpadon s lattam a buszt csak nem is merjuk meg egymast
Nem elérhető t2fan

« Hozzászólás #1313 Dátum: 2006 Július 30, 18:21:10 »

hello milyen volt a raggie camp?
Holló
« Hozzászólás #1312 Dátum: 2006 Július 30, 17:46:06 »

jó volt a rasta party, volt ott egy Bogár, meg egy t2a, őket láttam rajzáson is, valamint a busz X-el ezelőtti tulaja, akié a fényezős család után birtokolta a buszt Smiley
ja meg egy fasz kamionos behajtotta a busz tükrét, bár nekem úgy tűnt, ogy nekiment. üvöltöttem vele durván, aztán hőbörgött, még jobban üvöltöttem, akkor már kevésbé, aztán mikor közöltem vele, hogy még egy szó és kiszedem a kamionból, akkor bekussolt. a többiek meg megszeppenve néztek csak rám, hogy mi van velem...de mindent összevetve jó volt Smiley
megijedt töled? Cheesy Wink
egyébként bár mi is azt választottuk volna Cry
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1311 Dátum: 2006 Július 30, 16:38:22 »

azé bazzeg, mert parkoltam szabályosan és épp sétáltam vissza a buszhoz sörrel a kezemben, amiben 4en ültek és a faszikám ott rutinozgaztott.

jahh...
akkor miért nem kértél tőle betétlapot.
a fél buszt kikasztnizhattad volna :-))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1310 Dátum: 2006 Július 30, 16:36:01 »

mé nem húzódtál jobbra?
akkor nem csattintja le a tükröd.

a héten mocival mentem a sorok között, oszt a szembejövő bácsi csak tolta a felezővonalon, semmi lehúzódás.
be is hajlott a tükre.
azé bazzeg, mert parkoltam szabályosan és épp sétáltam vissza a buszhoz sörrel a kezemben, amiben 4en ültek és a faszikám ott rutinozgaztott.

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1309 Dátum: 2006 Július 30, 16:31:47 »

bazdmeg, ha a lábamon megy át, az még ok, de ha zúzza a buszt, az nem ok! szerintem ő is érezte, hogy nem csak nekiment egy autónak

mé nem húzódtál jobbra?
akkor nem csattintja le a tükröd.

a héten mocival mentem a sorok között, oszt a szembejövő bácsi csak tolta a felezővonalon, semmi lehúzódás.
be is hajlott a tükre.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1308 Dátum: 2006 Július 30, 16:29:52 »

agresszív állat vagy.
50 évesen agresszív szuzukis tatter leszel :-)))
bazdmeg, ha a lábamon megy át, az még ok, de ha zúzza a buszt, az nem ok! szerintem ő is érezte, hogy nem csak nekiment egy autónak

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1307 Dátum: 2006 Július 30, 16:28:24 »

jó volt a rasta party, volt ott egy Bogár, meg egy t2a, őket láttam rajzáson is, valamint a busz X-el ezelőtti tulaja, akié a fényezős család után birtokolta a buszt Smiley
ja meg egy fasz kamionos behajtotta a busz tükrét, bár nekem úgy tűnt, ogy nekiment. üvöltöttem vele durván, aztán hőbörgött, még jobban üvöltöttem, akkor már kevésbé, aztán mikor közöltem vele, hogy még egy szó és kiszedem a kamionból, akkor bekussolt. a többiek meg megszeppenve néztek csak rám, hogy mi van velem...de mindent összevetve jó volt Smiley

agresszív állat vagy.
50 évesen agresszív szuzukis tatter leszel :-)))

flex 'em all!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1306 Dátum: 2006 Július 30, 16:25:15 »

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #1305 Dátum: 2006 Július 29, 06:56:43 »

Folytatódjék a horror: tegnap, úgy este 10 felé éktelen üvöltözésre figyeltünk fel a szomszédból. A 80 éves néni kajabált, hogy: "szomszéd, szomszéd, hívja a rendőrt!"
Nosza kilestem, és előadta az öreglány, hogy a meleg miatt a hátsó teraszon punnyadt, amikor valakit jönnimenni látni vélt a kertben. Előkaptam az elemlámpát, de már a másik szomszéd is ott nyüzsgött a blökijével a kerítésnél. (néhányan ismeritek is a fazont, neki van az a csőrös Csepelje).
Nosza magához vett a csepeles pacák egy rőfös vasdarabot, odacsődített engem is erősítésnek és nagybátran behatoltunk a pecóba, ahol tán a diverzáns lapult. Bevilágítottunk minden kis zugba, de persze sehol senki. Éppen hallgattuk a néni előadását, amikoris a kapuban megjelent az alkesz fia, aki többek szerint még a vigyorgóban is töltött némi kis időt.
Összenéztünk a csepelessel, hogy most hogyan fogunk eltűnni, de a végén minden jóra fordult: amíg a háziak egymás szidásával voltak elfoglalva, mi szépen kisliszoltunk.
Annyi a lényeg, hogy az alkesz gyermek (nálam azért korosabb) mindenféle alkalmi korcsmacimborának állítólag beadta, hogy az öreglány milliomos, és most mindenki őt akarja pumpolni. A néni szerint ebből annyi az igaz, hogy valamikor 963-ban volt egy négyesük a lottón és abból építették a házat. Hírek szerint a hálás ivadék már a házat is elkótyavetyélte némi haszonélvezettel-életjáradékkal terhelten. Lehet, hogy hamarosan új szomszédság elé nézünk :-((

« Hozzászólás #1304 Dátum: 2006 Július 27, 07:25:10 »

Na jelentem: kellő mennyiségű anyagot eltávolítottunk az útkaparók elől, már csak rajtuk múlik a dolog... állítólag jövő kedden kezdik feltúrni a placcot :-(

« Hozzászólás #1303 Dátum: 2006 Július 26, 14:54:31 »

szégyellem is magam, no... Grin

amúgy az a baj a betonnal, hogy szédülök rajta  Wink
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #1302 Dátum: 2006 Július 26, 14:48:34 »

Dübörög a gazdaság, ömlik a lé! :-)))
Régen a beton is luxus volt, ma meg térkő.  Grin

Helyzetjelentés, meg nehogy elsüllyedjen a topik:
meghozták a jómunkásemberek a térköveket és lepakolták a bejárathoz. Mostantól házi feladat elhordani az útból, hogy a következő adag jómunkásember garázsbejárót tudjon alkotni. Qrvameleg van, nehezek a kövek és sokan vannak. Mindegy, ha kész lesz, egy fokkal kultúráltabban fog kinézni az udvar.

« Hozzászólás #1301 Dátum: 2006 Július 26, 14:31:23 »

Helyzetjelentés, meg nehogy elsüllyedjen a topik:
meghozták a jómunkásemberek a térköveket és lepakolták a bejárathoz. Mostantól házi feladat elhordani az útból, hogy a következő adag jómunkásember garázsbejárót tudjon alkotni. Qrvameleg van, nehezek a kövek és sokan vannak. Mindegy, ha kész lesz, egy fokkal kultúráltabban fog kinézni az udvar.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1300 Dátum: 2006 Július 23, 20:43:43 »

Nekem megy ilyenem van otthon 1966-ból EL 3302:

« Hozzászólás #1299 Dátum: 2006 Július 23, 20:26:40 »

Király oldal, köszi!!

Gimiben a cimborám hazafelé nem túl józanul egy ilyet hagyott el:

http://www.taxafinn.dk/2205.JPG

utána ilyet kapott az őseitől (egyszerű pedagógusemberek voltak, '70-ben megengedhettek maguknak-fiuknak ilyesmit...)

http://www.taxafinn.dk/2202.JPG
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1298 Dátum: 2006 Július 23, 19:47:04 »

BlackP senior:

Érdekes link, amikor a Philips még nagy márka volt

http://www.taxafinn.dk/philipsmuseum.htm
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1297 Dátum: 2006 Július 23, 13:54:53 »

Rövidgatyesz, félmeztelen döngetni a kanális prtján ne mond hogy nem kivitelezhető.  Grin
Csak bele ne ess a csalánosba fejjel.   Shocked
Nekem már volt olyanom, kegyetlen!  Embarrassed
hát igen, zakózni nem jó. mondjuk gondolkodtam, hogy lenne egy csapatós endurom, valami lepukkat, de megbízható kis dög, azzal terepen állatkodni, de városba jobban bejönnek a psort gépek. pedig régeben nem szerettem őket, akkor endurot akartam. a védőfelszerelést viszont nem szívesen teszem le, estem már én is

1303LS
« Hozzászólás #1296 Dátum: 2006 Július 23, 13:52:28 »

több lehetőség, az tény, csak minden göncöm speed motorhoz van és fene sem akar váltani Smiley volt már egy DT-m, de azt kényelmetlennek találtam...

Rövidgatyesz, félmeztelen döngetni a kanális prtján ne mond hogy nem kivitelezhető.  Grin
Csak bele ne ess a csalánosba fejjel.   Shocked
Nekem már volt olyanom, kegyetlen!  Embarrassed
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1295 Dátum: 2006 Július 23, 13:45:54 »

Enduro--> több lehetőség.  Grin

Szerintem ha egy becsülettel felújított motor van benne az ezeknél a széttaposott bicikliknél jó dolog tud lenni.
Csak nehéz kideríteni a munka minőségét.
több lehetőség, az tény, csak minden göncöm speed motorhoz van és fene sem akar váltani Smiley volt már egy DT-m, de azt kényelmetlennek találtam...

1303LS
« Hozzászólás #1294 Dátum: 2006 Július 23, 13:39:00 »

köszi, írni fogok neki mailt, bár ez enduro, de lassan nem válogatok Smiley hétfpn megyek megnézni egy verseny gépet, majd kiderül mi a jó, köszönöm!

Enduro--> több lehetőség.  Grin

Szerintem ha egy becsülettel felújított motor van benne az ezeknél a széttaposott bicikliknél jó dolog tud lenni.
Csak nehéz kideríteni a munka minőségét.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1293 Dátum: 2006 Július 23, 13:26:46 »

BlackP!!

Hattila@tvnetwork.hu
voda kettőhetvenhat 0808

Yamaha DT 80/50ccm felújított motor japán alkatrészekkel.
110 000Ft
Most láttam itt a cégnél egy faliújságon.
köszi, írni fogok neki mailt, bár ez enduro, de lassan nem válogatok Smiley hétfpn megyek megnézni egy verseny gépet, majd kiderül mi a jó, köszönöm!

1303LS
« Hozzászólás #1292 Dátum: 2006 Július 23, 12:28:04 »

BlackP!!

Hattila@tvnetwork.hu
voda kettőhetvenhat 0808

Yamaha DT 80/50ccm felújított motor japán alkatrészekkel.
110 000Ft
Most láttam itt a cégnél egy faliújságon.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1291 Dátum: 2006 Július 21, 23:19:36 »

húbaszki, teljesen kiment a fejemből....
reloaded Wink

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1290 Dátum: 2006 Július 21, 18:35:14 »

köszönöm Smiley
akkor bedobod vmikor faternak a rádiómat? Smiley

húbaszki, teljesen kiment a fejemből....

flex 'em all!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1289 Dátum: 2006 Július 21, 16:17:40 »

izé, az igazi kötschögség az volna, ha megkérdezném, hogy azért, mert a szája elfáradt? :-)))

szóval lesz jó kis parasztlagzi, az lyó lesz :-)))

meg még gratulálok is!!
köszönöm Smiley

akkor bedobod vmikor faternak a rádiómat? Smiley

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1288 Dátum: 2006 Július 21, 16:06:46 »

jelentem, megkértem a párom kezét, aki igent mondott
kötsögök

izé, az igazi kötschögség az volna, ha megkérdezném, hogy azért, mert a szája elfáradt? :-)))

szóval lesz jó kis parasztlagzi, az lyó lesz :-)))

meg még gratulálok is!!

flex 'em all!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1287 Dátum: 2006 Július 20, 21:24:20 »

De tényleg tök jó lehet, mert bizonyos együtt töltött idő után a házasodási kedv erősen csökkenni szokott... Szóval, átmentél a vizsgán, gratula!
3 évnél tartunk Smiley

Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #1286 Dátum: 2006 Július 20, 17:50:02 »

kötsögök 

amúgy köszönöm mindenkinek.  Smiley

nem voltunk részegek, azóta sem lettünk azok, csak tökjó. azért az esküvő még arrébb van ám, még kár készülni Smiley
De tényleg tök jó lehet, mert bizonyos együtt töltött idő után a házasodási kedv erősen csökkenni szokott... Szóval, átmentél a vizsgán, gratula!

Bácsi Győző
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1285 Dátum: 2006 Július 20, 17:45:28 »

Gratulálok énis :-)
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #1284 Dátum: 2006 Július 20, 09:32:16 »

nem voltunk részegek, azóta sem lettünk azok, csak tökjó. azért az esküvő még arrébb van ám, még kár készülni Smiley

Én meg már azt hittem, hoigy szervezhetjük Nektek a Tatabányai Talin a felVWonulást, a házasságkötőtől, vagy az Orfűi Talin....  Evil Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Eszter

« Hozzászólás #1283 Dátum: 2006 Július 20, 09:14:35 »

kötsögök 

Gratulálok én is! Smiley
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1282 Dátum: 2006 Július 20, 09:13:30 »

csak a leányzó Grin
kötsögök 

Holló
« Hozzászólás #1281 Dátum: 2006 Július 20, 08:43:28 »

Sokat ittatok? :-))))
Gratula!

csak a leányzó Grin
1303LS
« Hozzászólás #1280 Dátum: 2006 Július 20, 07:25:31 »

jelentem, megkértem a párom kezét, aki igent mondott

Gratulálok. 

Most biztos nagyon másnapos lehetsz.  Grin
Oldalak: 1 ... 262 263 264 265 266 [267] 268 269 270 271 272 ... 299
Nyomtatás