www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 10, 05:17:38

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921212 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 273 274 275 276 277 [278] 279 280 281 282 283 ... 299
Nyomtatás
Szerző Téma: BlackP  (Megtekintve 2991390 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #879 Dátum: 2006 Május 19, 08:45:11 »

hej de motorzhatnékom van megint Smiley

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #878 Dátum: 2006 Május 19, 07:54:55 »

Alakulóban van a mocim...... Cheesy:
mai szmS(S=simson)egy kis oldal dekli design:
üdvw

Azt hiszem még mindig, vagy egyre jobban irigyellek.................... Shocked

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Sompi
« Hozzászólás #877 Dátum: 2006 Május 18, 22:16:21 »

köcce,a Tiédet is megnyomjuk hogy király legyen... Grin
Jaja! Swalbe sárkány!!  Grin
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #876 Dátum: 2006 Május 18, 22:10:03 »

Shocked Shocked ...húbazz.... sokat szépült reggel óta!!  Faszányos lett!! Grat mesterem!
köcce,a Tiédet is megnyomjuk hogy király legyen... Grin

Sompi
« Hozzászólás #875 Dátum: 2006 Május 18, 22:08:21 »

http://kepeim.hu/userlapok/kepek.php3?u=13210&alkid=35729
<beszúrt kép törölve>
üdvw
Shocked Shocked ...húbazz.... sokat szépült reggel óta!!  Faszányos lett!! Grat mesterem!
Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #874 Dátum: 2006 Május 18, 21:01:19 »

nagyon betyáros lett !

IFA blokk  Grin
köszi,
nem csak az ülés IFA...... Grin

Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #873 Dátum: 2006 Május 18, 20:58:12 »

nagyon betyáros lett !

IFA blokk  Grin

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #872 Dátum: 2006 Május 18, 20:55:37 »

mennymá!
töklyó :-))
köszi Bá de még nincs kész,de rajta vagyok a dolgon....

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #871 Dátum: 2006 Május 18, 20:54:41 »

üdvw

mennymá!
töklyó :-))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #870 Dátum: 2006 Május 18, 20:52:40 »

üdvw

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #869 Dátum: 2006 Május 17, 13:24:44 »

Halihó Motorosok! Hátah érdekes lehet valakinek:

Május 28. Veteránbörze; Komárom, VF strand. Infó: Kassák KSE, Szűr Béla, 20/496-9177, 34/342-403, Baliga Tibor, 20/448-2366, 34/340-373.
Június 10. Veteránbörze; Bábolna. Infó: Kassák KSE, Szűr Béla, 20/496-9177, 34/342-403, Baliga Tibor, 20/448-2366, 34/340-373.

Nem elérhető OR

Cliffs of Dover and the Orange Machinedragon

« Hozzászólás #868 Dátum: 2006 Május 15, 07:53:28 »

Helló, Jóreggelt.

Archív koncertélmények 2002-ből. Az egyik R. Plant Dremland turnéja (igazából ez kapcsolódik az elmúlt napok témájához), a másik egy Motorhead+ Anthrax zenés- táncos magzatelhajtásról.

Üdv: OR

"Eloszor irnek nehany mondatot az okt. 19-i Wembley Arena-beli esemenyrol. Utana majd a multheti csodarol!
Az estet 18-orakor a Skew Siskin nevu nemet zenekar nyitotta. Jo kis zakatolos rock`n`rollt nyomtak. Egy gitaros, egy basszus, egy dob, es egy erostorku enekesno volt a felellas. Hibatlanul szolaltak meg, jol kihasznaltak a nekik szant 40 percet. A frontember (frontholgy) pedig ugyesen vezenyelte le a bulit.
Utanuk egy masik vilag kovetkezett: Hawkwind. Erdekes szinpadkep: jobbszelen a dobszerko, mellette a gitaros-enekes, elotte a szintetizatoros, kozepen a basszer, balszelen a masik gitaros. Sajnos a teljes Hawkwind eletmuvet nem ismerem, es nev szerint sem tudom a mostani tagokat. Kb 71-72- bol lattam egy koncertfilmuket, az olyan volt, mint egy szellemidezes, meg egy nagycicis tancosnore emlekszem belole, alighanem Stacianak hivtak. Jelenleg nincs tancosno, de volt egy vendeg kolto-enekes, aki kozremukodott ket szamban, plusz ket tuznyelo jott be. A legnagyobb slagereket jatszotatk el. A dob egy kicsit nekem halk volt. A szintetikus reszek nagyon hangosak voltak, dehat pont ez kellet nekunk. Nem tudom, hogy igaz-e, vagy csak legenda, hogy Dikmik a hoskorban egy ringmodulator (audiogenerator) nevu "hangszeren jatszott". Ami egy kis fekete doboz volt, ket gombbal az oldalan, es ami tulment az emberi hallas tartomanyan, lefele is, meg felfele is. Amikor a magas hangokon tul tekerte a gombot, voltak akik elvesztettek az egyensulyukat, elestek es hanytak, ha a melyhangtartomanyon ment tovabb, akkor volt aki nem ert ki az illemhelyre. Nem tudom elo lehet ilyet idezni hanggeneratorral, vagy az alkoho meg az acid hatasa volt ez nehany embernel a kozonseg soraiban akkoriban. Mindenesetre most ilyet nem lattam. Mar mindenki azt hitte a Silver Machine nelkul mentek el, a villanyokat is felkapcsoltak. Aztan beviharzott Lemmy, nala volt a basszusgitar, utana a tobbiek, es eljatszottak, amire mindenki vart.
Rovid atszereles utan ujabb stilusbeli ugras:
Anthrax.
Mivel az est elsosorban nem roluk szolt, ezert ugy gondoltam, hogy egy jo kis intenziv musorral fognak elorukkolni. Igy is volt. Hamar elszallt a nekik kirott 50 perc. Gondolom voltunk egyparan a teremben, akik szivesen elhallgattuk volna meg oket. Nagyon hangos, es aranyos megszolalas, top zeneszek es egy kivalo enekes. Nekik is csak a kihagyhatatlan szamaikra jutott idejuk (Antisocial, I Got Time, Only, I`m The Law, Invisible, tobbek kozt). Egy uj szamot jatszottak: Superhero volt a cime. Scott Ian emlitette, hogy februarban jon az uj lemez. Frank Bellonak megnott a haja, elvezet volt hallgatni a basszus jatekat, remekul vokalozott. Charlie Benante kiralycsaszar dobos, John Bushnak pedig eloben is elkepeszto, hasitoan eroteljes hangja van. Szvsz a vele keszult harom Anthrax album, kotelezo anyag. Roviden: Well done, Boys!!
Kozben a terem csak nem akart megtelni. Az alloresz majdnem full, de az egyik oldali lelato ijesztoen ures. Gyors szamolas a szunetben, az arena kb 10-11 ezres, de csak hatezren lehetunk.
Ismet egy rovid atszereles. Aztan napjaink original rock`n`roll trioja elhozta nekunk a satisfactiont!! Lemmy nemsokara 57 eves, de a szinpadon tovabbra is 25-nek tunik. We are Motorhead-del inditottak. Tulajdonkeppen az egesz musoruk a Boneshakerre epult. Ket szam kerult be az uj lemezrol, de sajnos ennel tobb esett ki, igy nyilvanvalo, hogy rovidebb lett a musorido. Ezzel egyutt nem hiszem, hogy barkinek is hianyerzete lett volna a 100 perces repertoar utan. Meg lettunk zuzva rendesen.Mindharmukon latszott, hogy elvezik a zenelest. Lemmy hozta a szokasos formajat: gyomorremegteto torz basszus, reszeloszeru enek, fekete humor a szamok kozott (ennel tobb nem is kell). Phill Campbell nagyszeru gitaros, Mikkey Dee pedig a vilag legjobb dobosakent lett bemutatva. Nem ragozom tovabb: nagyon jol ereztem magam.
Ragyogo otlet volt osszegyujteni ezt a negy zenekart, mindegyik a maximumot hozta. Harom ilyen nagyagyut egyuttlatni: eletreszolo zenei elmeny!

2002. oktober 30. szerda, 20 ora, Hammersmith Apollo, Robert Plant
Alighanem ez a most belulrol bekebeli szinhaznak tuno epult volt nem is olyan reg a hires Hammersmith Odeon, ahol sok hires zenekar fellepett. Ulohelyre szolt a jegyem, a legfelso sorba, pontosan kozepre. kicsit meg voltam remulve, hogy rettenetesen messze leszek a szinpadtol, de aztan kiderult alaptalan volt az aggodalom, mert mindent kivaloan lattam- hallottam, es az ules melle "gyarilag" oda volt keszitve a tavcso is...
Az elozenekarrol nem tudok reszletesen beszamolni. A nevuket sem tudom. Jok voltak, de nem tetszettek annyira, hogy utananezzek. Indiai enekesnojuk volt. Zenejuk tradicionalis keleti motimuvokbol es rockzenei elemekbol epitkezett. Azt hiszem nemreg jelent meg egy lemezuk, talan Vivid a cime. Ennyit tudok. BOcsanat, ha vilaghiruek!:)
Az atszerelesi szunetben "mormogo" meditacios zene szolt, es egy technikus illatos fustoloket gyujtott meg a szinpadon. Aztan elsotetites, es elkezdodott egy olyan show, aminek minden igazszivu rockrajongohoz el kellene jutnia. A hangzas az elso perctol kristalytiszta, es minden hihetetlenul a helyen van. A fenyek egyutt elnek a zenevel (az ereje, a szinek, a megvilagitott helyek -boven jut a kozonsegre is-). A zeneszek nagyon tudnak, mindegyik mestere a hangszerenek. Nem emelek ki senkit, mert mindegyikuk jateka maximalisan tetszett. Es Mr Plant szemelyesen! Latszanak az arcan az evek, de kozel sem annyira, mint Keith Richards-on, nincs megyuzva az arca (itt hasznaltam a tavcsovet). A hangja most is hihetetlen. Az egy baromsag, hogy mar nem mennek neki a magas hangok. A Hendrix-fele Hey Joe-val inditanak (bar ez azert mas, mint az eredeti. Azt est folyaman meg negy masik szamot is eljatszottak a Dreamlandrol: ...Fixin` To Die, Morning Dew, Song To The Siren, Darkness, Darkness. A Fate Of Nationsrol: Down To The Sea-t. Now and Zenrol: Tall Cool One.
Kurvásul jó érzés, hogy az „őskori kövületek” köztünk vannak , es  birjak meg olyan jol, hogy joval az otven folott is nyomulnak! Mr Plant is tisztaban van a koraval, es ez nagyon jol all neki, semmi szineszkedes, meg muanyagmosoly. A humora is kivalo. Ennek megfeleloen nem a tizennegyevesek uraltak a nezoteret. A kozonseg atlageletkora valahol 35- 40 korul. Koncert kozben meg az is eszembe jutott, hogy johetnek ujabb, meg ujabb formatumok DVD-A, SACD, meg kutyafule, az elo koncert hangulatat nem tudjak visszaadni.
Persze voltak Zepp klasszikusok is musoron pl Ramble on, Going To California, Whole Lotta Love. Valszeg szentsegtores lenne, ha azt mondanam, hogy az eredeti Zepp tagok sem jatszottak volna jobban( Planttal az az ot zenesz jatszott, akikkel a legutobbi lemezet is keszitette).
Negyszer jott vissza raadast adni!
Szinten eletreszolo kategoria!"

Az se hülye, aki ritkán ír.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #867 Dátum: 2006 Május 15, 07:14:16 »

tökik,
kukkolom a vh1 nevű adót.
mennyire bebasz.
a csávó engeddelahajamat zenéhez énekel öltönyben, szigorúan vigyázállásban.
korai 60-as évek mjúzik :-)))

A VH1-et kell nézni, mert időnként igen jó zenéket adnak!!
Sőt! Néha k*rva jókat!!
 Grin

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #866 Dátum: 2006 Május 15, 07:12:15 »

barcelonában meg (asszem 4 éve) a metallica teljes master of puppets albumát Smiley petrucciék jófejek Smiley

Jáctak ők már Iron Maiden-t is, most meg legutóbb a Purple Made In Japan albumát - hangról-hangra elejitől-végéig... Portnoynak meg vannak ilyen tribute projektjei is (leginkább a MrBig-es Paul Gilberttel): Beatles, Led Zeppelin, Who...
Hogy van minderre idejük, ráadásul ilyen színvonalon?
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #865 Dátum: 2006 Május 14, 21:55:12 »

ahha,
azt vágom, hogy a benzinórának ott van a helye, csak nem tuttam, hogy a műszer befér-e oda.
de ezexerint igen.
köszönöm, maestro.
pont passzol. ja a hátán a támasztó keretet én faragtam, mert az nem vóót.
és én köcce
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #864 Dátum: 2006 Május 14, 21:41:31 »

a műszerfalban ott az a hely ahol a pre67esek benzinmérője van  ott jobbra. oda ez is pont befér Smiley (ahhoz mérd a rácsot)

ahha,
azt vágom, hogy a benzinórának ott van a helye, csak nem tuttam, hogy a műszer befér-e oda.
de ezexerint igen.
köszönöm, maestro.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #863 Dátum: 2006 Május 14, 21:39:07 »

gumibogi említett valamit, hogy van ilyesmi nála, de azt is elfelejtettem :-)))
te hogyan heftelted be?
a rácsot azt egyértelműen vágni kell, de a műszerfalban is reszelni kell lyukat?

a műszerfalban ott az a hely ahol a pre67esek benzinmérője van  ott jobbra. oda ez is pont befér Smiley
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #862 Dátum: 2006 Május 14, 21:26:36 »

üdv!
ugye megérkezett az olajhőfokmérőd? (vagy ezt már kérdeztem? Roll Eyes)
behegesztetted már, most hogy kész a parketta? Smiley

gumibogi említett valamit, hogy van ilyesmi nála, de azt is elfelejtettem :-)))
te hogyan heftelted be?
a rácsot azt egyértelműen vágni kell, de a műszerfalban is reszelni kell lyukat?

flex 'em all!
Nem elérhető Mákos

« Hozzászólás #861 Dátum: 2006 Május 14, 21:10:11 »

Höhöhö... megjött Amerókából a csomag és lapult benne egy dévédé   Cheesy
A félistenek felkapaszkodtak az Olymposzra, hogy tisztelegjenek az istenek előtt  Wink

Londonban a Hammersmith Apolloban eljátszotta párszáz fős közönség előtt a Dream Theater a Pink Floyd teljes albumát, a Dark Side Of The Moon-t.

Mit mondjak: már csak ezért érdemes volt kitalálni a kép- és hangrögzítést.
Azt azért nem mondom, hogy jobb, mint az eredeti, de igen-igen közel jár hozzá!

barcelonában meg (asszem 4 éve) a metallica teljes master of puppets albumát Smiley petrucciék jófejek Smiley

VW 1300
BMW 525i e34 touring

...az egyik általában működik : ))
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #860 Dátum: 2006 Május 14, 21:09:05 »

Még 1.

[melléklet törölve a rendszer által]

Tóth Zoltán
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #859 Dátum: 2006 Május 14, 21:06:54 »

Sajna a képe ilyen xarok lettek! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #858 Dátum: 2006 Május 14, 20:51:14 »

senior,
csoamg kézbesítve gumiboginak.
kössz a türelmet.
üdv!
ugye megérkezett az olajhőfokmérőd? (vagy ezt már kérdeztem? Roll Eyes)
behegesztetted már, most hogy kész a parketta? Smiley
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #857 Dátum: 2006 Május 14, 20:22:35 »

senior,
csoamg kézbesítve gumiboginak.
kössz a türelmet.

flex 'em all!
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #856 Dátum: 2006 Május 14, 20:19:04 »

Ahoj Vagabond!

Milyen volt a koncert? Beszámolót! Wink
Tennap este irtam 1 rövidet Szoljatok ide-bé
Részletesebben Qrva jo volt.
Komplett Mini,Török Ádámmal,Vikidál Gyula,Závodi Jancsi,Zefter tibor,Takács Tamás,és egy roppant tehetséges fiatal banda Team Rock Band,olyan énekes sráccal,hogy nyomtam 1 hátast.
Az összes régi notát nyomták,fergeteges hangulat ban,majdnem végig mindenki szinpadon volt.A fináléban a Zöld Csillag szolalt meg,szerintem igazi örömzene volt.
Szavakat gépelve nem tudok többet mondani! Cheesy

Tóth Zoltán

« Hozzászólás #855 Dátum: 2006 Május 14, 06:44:53 »

Ahoj Vagabond!

Milyen volt a koncert? Beszámolót! Wink

« Hozzászólás #854 Dátum: 2006 Május 13, 15:02:38 »

Höhöhö... megjött Amerókából a csomag és lapult benne egy dévédé   Cheesy
A félistenek felkapaszkodtak az Olymposzra, hogy tisztelegjenek az istenek előtt  Wink

Londonban a Hammersmith Apolloban eljátszotta párszáz fős közönség előtt a Dream Theater a Pink Floyd teljes albumát, a Dark Side Of The Moon-t.

Mit mondjak: már csak ezért érdemes volt kitalálni a kép- és hangrögzítést.
Azt azért nem mondom, hogy jobb, mint az eredeti, de igen-igen közel jár hozzá!
Nem elérhető Bittymakk

« Hozzászólás #853 Dátum: 2006 Május 12, 21:33:59 »

te bitty,
van végre dísztárcsa bíborkán?
királyos!

Mán egy ideje... Igaz, elég lelakottak, de VANNAK  Grin
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #852 Dátum: 2006 Május 12, 21:00:25 »

te bitty,
van végre dísztárcsa bíborkán?
királyos!

flex 'em all!
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #851 Dátum: 2006 Május 12, 20:59:54 »

tökik,
kukkolom a vh1 nevű adót.
mennyire bebasz.
a csávó engeddelahajamat zenéhez énekel öltönyben, szigorúan vigyázállásban.
korai 60-as évek mjúzik :-)))

flex 'em all!
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #850 Dátum: 2006 Május 12, 16:57:13 »

No itt ketdödött tegnap.és erröl lesz szo holnap. Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető Bittymakk

« Hozzászólás #849 Dátum: 2006 Május 12, 16:37:41 »

Nekem meg van egy 1980-as(!) kiadású acdc VHS gyári kazettám. Még a minősége sem csapnivaló. Wink
1303LS
« Hozzászólás #848 Dátum: 2006 Május 12, 16:01:34 »

Nemrég kaptam acé ménkü décé videót, mostanában azt nyomom be otthon a "holtidőkben". Hogy miket leműveltek... Libabőrözik a hátam, amikor hallgatom.

Nekem meg van egy 1980-as(!) kiadású acdc VHS gyári kazettám. Még a minősége sem csapnivaló. Wink
Nem elérhető Bittymakk

« Hozzászólás #847 Dátum: 2006 Május 12, 15:36:50 »

ott nincs is dobos, csak kompúter  Grin

Nemrég kaptam acé ménkü décé videót, mostanában azt nyomom be otthon a "holtidőkben". Hogy miket leműveltek... Libabőrözik a hátam, amikor hallgatom.

« Hozzászólás #846 Dátum: 2006 Május 12, 14:34:46 »

ott nincs is dobos, csak kompúter  Grin
Nem elérhető Bittymakk

« Hozzászólás #845 Dátum: 2006 Május 12, 14:30:22 »

alakul, csak nincs álarc. keresem a videot, amin a dobos van studioban, ő duplázó nélkül tolja ezekt a dobokat...

Hali!

Hétvégén megyek haza, kibontom a verhót, oszt jövőhéten jelentkezem, mi a ahelyzet.
Én dobos létemre a komoly zenétől a punk-ig mindenevő vagyok. Soxor egy-egy jó ütem ötletet egész lehetetlen "helyeken" lehet találni. Monjuk a tekknóban nem.
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #844 Dátum: 2006 Május 12, 11:35:06 »

alakul, csak nincs álarc. keresem a videot, amin a dobos van studioban, ő duplázó nélkül tolja ezekt a dobokat...

Bocsi,engem, úgy 40 felé félúton ebben a műfajban már inkább a hangszeres technika, mint a zene fog meg. De a vidijót várom  Smiley

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #843 Dátum: 2006 Május 12, 11:20:23 »

Á, puhára tippeltem...
Kicsit már horrorba hajló, álarcos csávók? (gitár full torzítva, basszus 32-edeket, dobos dupla lábgéppel 64-edeket pörget, énekes földöntúli hangon hörgi el a táncdalokat?)

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #842 Dátum: 2006 Május 12, 10:48:36 »

punk  Wink

Clash az neked puha, vagy az alap?

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #841 Dátum: 2006 Május 12, 10:47:32 »

Á, puhára tippeltem...
Kicsit már horrorba hajló, álarcos csávók? (gitár full torzítva, basszus 32-edeket, dobos dupla lábgéppel 64-edeket pörget, énekes földöntúli hangon hörgi el a táncdalokat?)

bazeg koszinuszfí fáziskésésem van...

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #840 Dátum: 2006 Május 12, 10:46:53 »

metal.. Smiley

Á, puhára tippeltem...

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Oldalak: 1 ... 273 274 275 276 277 [278] 279 280 281 282 283 ... 299
Nyomtatás

Ugrás: