www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 24, 07:39:53

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921222 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 101 102 103 104 105 [106] 107 108 109 110 111 ... 299
Nyomtatás
Szerző Téma: BlackP  (Megtekintve 3034716 alkalommal)
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #7759 Dátum: 2011 Augusztus 17, 08:05:29 »

megjöttünk a Nagy Magyar Össznépi Lélötty mellől. néhány bogaras vonatkozású kép Siófokról:

láttam még egy emelt tetős fehér tékettőt is, de mire előkaptam a fényfotógépet, elszáguldott. volt aztán még néhány trájk is, de azokat sem tudtam megörökíteni.

« Hozzászólás #7758 Dátum: 2011 Július 28, 10:50:27 »

Mentünk a héten a Rozival 530 kilométert: Bp-Encs-Eger, majd Eger-Szilvásvárad-Sirok-Recsk-Gyöngyös-Bp. Kacskaringós utunk volt hazafelé  Grin Grin
Jól viselkedetta gép, megdicsérem  Wink Cheesy

Sirok váránál belefutottunk egy esküvői menetbe. Szegények a várban tervezték kimondani a kimondanivalót, de zuhogott az eső, csak félútig jutottak. Mókás egy menet volt:
két kvad vezette fel a jónépet, a harmadik kvad hátulján csimpaszkodott a kameraman. A puccos párt egy trájk vitte, utánuk egy tucat motoros, még egy trájk, majd néhány autó. Nem mindennapi összejövetel!  Grin
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #7757 Dátum: 2011 Július 27, 07:49:49 »

Kösz, az lesz hazafelé..  Wink Gyógylevegős séta max lefelé, felfelé vigyen a vonat  Grin  vaggyesznyó már volt itt is  Grin

Naná, hogy a Rozival vagyunk! Encsen kezdtünk, onnan Eger felé elkapott egy akkora zuhé az autópályán, hogy a Rozi orrát sem láttuk. Megállni sem mertem, mert tudtam, ha én nem látok senkit, engem sem látnak. Pár kilométerrel arrébb egy autó repült át az árkon és landolt fejjel lefelé (a mentők már ott voltak), aztán párszáz méter múlva egy kamion feküdt az oldalán és valami böhöm nagy daru kapkodta lefelé a rakományát.  Undecided
A városba már nem megyünk, reggeli után irány a rengeteg  Cheesy

Hehe! Már csak így kényelmesen, lefelé séta??? Fiatalok vagytok Ti még ehhez... Roll Eyes Grin
(Na kellett emlegetni az esőt...Épp most kezdett el szakadni, itt nálunk... Tongue )
Akkor kalandos pihenésetek van úgy látom... Cool
További jó pihizést Nektek!!

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015

« Hozzászólás #7756 Dátum: 2011 Július 27, 07:46:00 »

Időtől független, kellemes pihenést Nektek!!
Egy kis kirándulás, Szilvásváradra? ...
Kösz, az lesz hazafelé..  Wink Gyógylevegős séta max lefelé, felfelé vigyen a vonat  Grin  vaggyesznyó már volt itt is  Grin

Naná, hogy a Rozival vagyunk! Encsen kezdtünk, onnan Eger felé elkapott egy akkora zuhé az autópályán, hogy a Rozi orrát sem láttuk. Megállni sem mertem, mert tudtam, ha én nem látok senkit, engem sem látnak. Pár kilométerrel arrébb egy autó repült át az árkon és landolt fejjel lefelé (a mentők már ott voltak), aztán párszáz méter múlva egy kamion feküdt az oldalán és valami böhöm nagy daru kapkodta lefelé a rakományát.  Undecided
A városba már nem megyünk, reggeli után irány a rengeteg  Cheesy
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #7755 Dátum: 2011 Július 27, 07:02:13 »

Üdvwözlet Egerből, a Szépasszonyvölgyből.
Két gond van mindössze:
1. két napig szakadt az eső, ma délután derült csak ki (holnap meg megyünk tovább)  Undecided
2. ezek bort adnak, söröt nem. (a közértből azért hoztam magammal, mert nyomokban itt is vannak még igényes emberek   )
Láttunk egy sárga bogarat, képeket később tolok.

Időtől független, kellemes pihenést Nektek!!
Egy kis kirándulás, Szilvásváradra? Gyógylevegős séta a Fátyol vízesésig, utána egy finom ebéd, valamelyik kis étteremben (aki szereti a pisztrángot, annak pláne, de ajánlom akár a vaddisznó pörit is... Grin )
Ha Rozival vagytok, akkor ez egy nagyon klassz krúzolós út...
Ajánlom továbbá, a vár felé vezető egyik kis utcácskában van egy házi réteses üzlet... Isteni réteseik vannak!! Wink

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #7754 Dátum: 2011 Július 27, 06:57:54 »

megjöttünk a nyaralásból. első 4 nap borult, kirándulós, következő 3 szakadó eső, 2 évad family guy, aztán hazafelé ősökhöz beugrás, hoztuk a jó időt, egész délután bóklászás

Tisztára, mint a mi "nyaralásunk".... Undecided Roll Eyes

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #7753 Dátum: 2011 Július 27, 05:58:11 »

Tudod, Mekkában ne játssz klezmert, Szépasszonyvölgyben ne keress söröt! Cheesy
:-))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #7752 Dátum: 2011 Július 26, 20:18:00 »

megjöttünk a nyaralásból. első 4 nap borult, kirándulós, következő 3 szakadó eső, 2 évad family guy, aztán hazafelé ősökhöz beugrás, hoztuk a jó időt, egész délután bóklászás

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #7751 Dátum: 2011 Július 26, 19:17:51 »

Két gond van mindössze:
1. két napig szakadt az eső, ma délután derült csak ki (holnap meg megyünk tovább)  Undecided
2. ezek bort adnak, söröt nem. (a közértből azért hoztam magammal, mert nyomokban itt is vannak még igényes emberek   )
Jó szórakozást, pihenést, Senior!
Tudod, Mekkában ne játssz klezmert, Szépasszonyvölgyben ne keress söröt! Cheesy

Bácsi Győző

« Hozzászólás #7750 Dátum: 2011 Július 26, 18:34:06 »

Két gond van mindössze:
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #7749 Dátum: 2011 Július 20, 07:31:45 »

tegnap viszem a nagynénémet az orvostól hazafelé. alighogy bekászálódik a jobbegyre az öreglány, megszólít egy fickó: ezerhármas vagy ezerhatos?......

Hasonló sztori szerintem szinte mindenkivel megesett már...
Anno, még az előző Bogarammal parkoltam a Polg.Hiv. előtt. Ügyintézés után megyek ki az épületből és látom, hogy egy idősebb úr nézegeti, járja körbe a Bogaram... Már kezdtem majdnem aggódni, hogy ugyanmár miért nézegeti-vizslatja... Aztán amikor odaértem, nyitom az ajtót, megszólít: Nagyon siet, fiatalember? Mondom: nem, miért? Azt mondja: hadd nézegessem még egy kicsit...  Mondja, hogy ilyenen tanult vezetni és volt is neki és azóta is visszasírja... Aztán még végigkérdezte, milyen motor van benne, sokat kell-e rákölteni, lehet-e kapni alkarészt, stb... Nagyon megható volt... Majdnem könnyes lett a szeme, amikor aztán el kellett indulni a dolgomra...

« Hozzászólás #7748 Dátum: 2011 Július 20, 07:20:36 »

tegnap viszem a nagynénémet az orvostól hazafelé. alighogy bekászálódik a jobbegyre az öreglány, megszólít egy fickó: ezerhármas vagy ezerhatos?
amolyan korombeli szivar, aki mintha nem venné tudomásul az idő múlását. zselézett, valszeg festett ritkás haj, divatos napszemüveg takarja a ráncos ábrázat felső harmadát, vastag aranylánc a nyakában és a csuklóján, ujjatlan fehér necctrikó, fekete farmer, meztéllábas saru. szóval nem az én stílusom.
mondok ezerhatos.
aszondi neki is volt ám bogara.
namármost nagyon sokan szólítanak le ismeretlenül a parkolóban és a többségük állítja, hogy volt bogara. nagy valószínűséggel igaz is. ami érdekes, hogy mindenki sajnálja, hogy eladta, visszasírja a régi szép időket. ezt is elhiszem, csak azt nem értem, hogy miért nem vesznek másikat..... na, mindegy.
visszatérve a pofához: körbestíröli a rozit, néha elismerően bólogat, felhívja a figyelmemet 1-2 hibára. közben mondogatja, hogy neki az utolsó német szériából volt egy gépe, miszlikbe szétkapta, felújította, aztán később eladta. most egy mazda 323-asa van, baromira dicséri, de állítólag a zasszony még most is emlegeti a bogarat.
megkérdeztem tőle, hogy ha most éppen egy mazdába szálltunk volna be, akkor is megszólít? röhögve mondja, hogy egy frászt!
aztán ebben maradtunk, indultunk a dolgunkra. búcsúzóul még felemelte alul a trikóját, hogy megmutassa a széles farmerövén a csatot: egy 15 centis ezüstös fém bogarat.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #7747 Dátum: 2011 Július 19, 21:07:10 »

ez hangos volt

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #7746 Dátum: 2011 Július 19, 20:45:21 »

hegyalja tapasztalatok:
- gecidrága sör (590 egy korsó  Shocked). vip részen némileg olcsóbb. parkolóban sokkal olcsóbb (  Grin)
- kaja hasonlóan rohadt drága, rántott sajt + grillzöldség + ásványvíz 2200 (nem én ettem)
- rohadt meleg, semmi egyéb program, illetve valami vizes pályán foci a tűző napon, garantált hőguta...

koncert, sear bliss 5-től, vicc, aki élet, az sem volt képes mozogni, sajnáltam a srácokat. utána 4-5 óra tengődés, bushival összefutás, pár koncertet megnéztünk árnyékból, majd deicide. első sor, mögöttünk gyilkolás, fejem leszakad ismét, koncert végén a benton eldobta a pengetőt, de a biztonságis csávó mellé esett, haver megkérte, hogy adja neki oda, ő meg szó nélkül megtette, jó fej volt, havernak meg virult az agya. legalább ennyi, ha már szarul szólt ott, ahol álltunk (mi van a másik gitárossal?). belphegorról eljöttünk, ma meló van
mi is kezeltünk egyet...  Roll Eyes  Grin  Wink

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #7745 Dátum: 2011 Július 19, 14:13:11 »

igen, természetesen Ti is, sorry  veletek találkoztam először, meg is lepődtem Smiley

13 sziget 4wanted 2balatone 8 hegyalja után én már nem lepődöm meg magamon, ha fesztiválon találom magam Evil
ja és persze Bushival Gonzóval is összefutottunk Wink
a héten indul kapocs, meg fröccsfesztivál csopak, meg 100szín fesztivál almádi.
 erre felé portyázunk majd Cool
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #7744 Dátum: 2011 Július 19, 08:31:07 »

más ismerős? Wink
igen, természetesen Ti is, sorry  veletek találkoztam először, meg is lepődtem Smiley

Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #7743 Dátum: 2011 Július 19, 01:34:22 »

hegyalja tapasztalatok:
- gecidrága sör (590 egy korsó  Shocked). vip részen némileg olcsóbb. parkolóban sokkal olcsóbb (  Grin)
- kaja hasonlóan rohadt drága, rántott sajt + grillzöldség + ásványvíz 2200 (nem én ettem)
- rohadt meleg, semmi egyéb program, illetve valami vizes pályán foci a tűző napon, garantált hőguta...

koncert, sear bliss 5-től, vicc, aki élet, az sem volt képes mozogni, sajnáltam a srácokat. utána 4-5 óra tengődés, bushival összefutás, pár koncertet megnéztünk árnyékból, majd deicide. első sor, mögöttünk gyilkolás, fejem leszakad ismét, koncert végén a benton eldobta a pengetőt, de a biztonságis csávó mellé esett, haver megkérte, hogy adja neki oda, ő meg szó nélkül megtette, jó fej volt, havernak meg virult az agya. legalább ennyi, ha már szarul szólt ott, ahol álltunk (mi van a másik gitárossal?). belphegorról eljöttünk, ma meló van
más ismerős? Wink
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #7742 Dátum: 2011 Július 15, 21:23:35 »

klippet csak erős idegzetűeknek

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #7741 Dátum: 2011 Július 15, 21:21:52 »

Ez az a banda. A dobos Ő. Pár bandában még nyomja most is. Zbb, SpecialGuest, többit nem tudom. Ja meg BalázsFecóval, ott asszem basszerozik.
http://rockerek.hu/zenekarok/Belfegor
http://hegyaljafesztival.hu/index2011.php?page=554

itt ők léptek fel  Evil

1303LS
« Hozzászólás #7740 Dátum: 2011 Július 15, 21:11:53 »

nem hinném, hogy black metalt játszana a kollégád  Roll Eyes
Ez az a banda. A dobos Ő. Pár bandában még nyomja most is. Zbb, SpecialGuest, többit nem tudom. Ja meg BalázsFecóval, ott asszem basszerozik.
http://rockerek.hu/zenekarok/Belfegor
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #7739 Dátum: 2011 Július 15, 20:56:21 »

Ez az a régi belfegor?
Abban zenélt a kollégám, vagy alapította is, nem tudom.
nem hinném, hogy black metalt játszana a kollégád  Roll Eyes

1303LS
« Hozzászólás #7738 Dátum: 2011 Július 15, 20:26:04 »

belphegorról eljöttünk,
Ez az a régi belfegor?
Abban zenélt a kollégám, vagy alapította is, nem tudom.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #7737 Dátum: 2011 Július 15, 16:14:17 »

Glenn Bentonkeverő  Cool

Süni
« Hozzászólás #7736 Dátum: 2011 Július 15, 15:58:14 »

Glenn Bentonkeverő  Cool
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #7735 Dátum: 2011 Július 15, 08:29:38 »

hegyalja tapasztalatok:

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #7734 Dátum: 2011 Július 12, 10:48:42 »

Jézusom! Azok még élnek? Ki a vokalista? (Nálam az első 3, esetleg 4 album hallgatható. A többi egy fosch.)
élnek, de nem tudom ki énekel. a rudán hangját annyira nem szerettem, de neki legalább volt

http://szentkoronaradio.com/zene/2010_06_19_interju-toth-attilaval-a-pokolgep-uj-enekesevel

Süni
« Hozzászólás #7733 Dátum: 2011 Július 12, 10:27:18 »

... pokolgépet, ami egy kurva nagy szar lett ezzel az énekessel...
Jézusom! Azok még élnek? Ki a vokalista? (Nálam az első 3, esetleg 4 album hallgatható. A többi egy fosch.)

« Hozzászólás #7732 Dátum: 2011 Július 12, 06:57:21 »

ez galádság volt  Evil

annak szántam...  Grin Evil
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #7731 Dátum: 2011 Július 12, 00:03:38 »

ez galádság volt  Evil

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #7730 Dátum: 2011 Július 11, 20:27:42 »

Basszameg, mégiscsak postán kellett volna kérnem a diplomámat  Grin
és fölösleges jegyem is volt...

Nem elérhető Sagaris

« Hozzászólás #7729 Dátum: 2011 Július 11, 20:27:07 »

igen, játszottak új számot is

Basszameg, mégiscsak postán kellett volna kérnem a diplomámat  Grin

1961 VW1200 DeLuxe

http://www.vulture.hu
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #7728 Dátum: 2011 Július 11, 20:15:48 »

De volt vagy de és nem volt?  Nemigazán értem  Smiley . Fúvós egy pécsi srác és eléggé be van táblázva amennyire tudom, de szinti sem volt sokáig nekem az is kuriózum a kettő együtt a legjobb.
igen, játszottak új számot is

Nem elérhető Sagaris

« Hozzászólás #7727 Dátum: 2011 Július 11, 20:07:41 »

de, lassan kijön a 7. lemez, nagy újdonság nem volt, de nem is számíthattunk rá szerintem. mondjuk azt sajnálom, hogy nincsenek fúvósok, csak szinti

De volt vagy de és nem volt?  Nemigazán értem  Smiley . Fúvós egy pécsi srác és eléggé be van táblázva amennyire tudom, de szinti sem volt sokáig nekem az is kuriózum a kettő együtt a legjobb.

1961 VW1200 DeLuxe

« Hozzászólás #7726 Dátum: 2011 Július 11, 19:28:58 »

nyári pihenő

http://picivw.blog.hu/2011/07/11/nyari_piheno
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #7725 Dátum: 2011 Július 11, 19:23:11 »

Nekem a véleményem nem változott a pokolgépről, eddig sem tudtam belehallgatni sem. Sear Bliss nem játszott új számokat esetleg, úgy tudom nagy része már  körvonalazódott az új lemeznek?
de, lassan kijön a 7. lemez, nagy újdonság nem volt, de nem is számíthattunk rá szerintem. mondjuk azt sajnálom, hogy nincsenek fúvósok, csak szinti

Nem elérhető Sagaris

« Hozzászólás #7724 Dátum: 2011 Július 11, 19:20:09 »

csak a sear blisst hallgattam meg, mivel leszakadt a fejem a végére  Grin szóval jó volt. jobban szólt, mint a mayhem tavaly. plusz pont, hogy elnyomta a pokolgépet, ami egy kurva nagy szar lett ezzel az énekessel...

Nekem a véleményem nem változott a pokolgépről, eddig sem tudtam belehallgatni sem. Sear Bliss nem játszott új számokat esetleg, úgy tudom nagy része már  körvonalazódott az új lemeznek?

1961 VW1200 DeLuxe

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #7723 Dátum: 2011 Július 11, 17:41:11 »

Pénteken akartam menni Sear Bliss meg Watain koncertekre de sajnos nem jött össze. Milyen volt?
csak a sear blisst hallgattam meg, mivel leszakadt a fejem a végére  Grin szóval jó volt. jobban szólt, mint a mayhem tavaly. plusz pont, hogy elnyomta a pokolgépet, ami egy kurva nagy szar lett ezzel az énekessel...

Nem elérhető Sagaris

« Hozzászólás #7722 Dátum: 2011 Július 11, 17:36:57 »

megvolt a rockmaraton, álldogált egy bogár a parkolóban, de nem találkoztam a gazdival. ilyen kibaszott meleg még sosem volt ezen a fesztiválon

Pénteken akartam menni Sear Bliss meg Watain koncertekre de sajnos nem jött össze. Milyen volt?

1961 VW1200 DeLuxe

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #7721 Dátum: 2011 Július 11, 16:48:52 »

A szorendre figyelje'! ;-)
"ilyen meg sosem volt egy kibaszott melegfesztivalon."
ne keverj bácsival, még megsértődök  Grin

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #7720 Dátum: 2011 Július 11, 16:01:19 »

merre járt a Rozi?   Wink

<beszúrt kép törölve>

<beszúrt kép törölve>

Megint nyitva hagytad a garage ajtót????  Evil Roll Eyes Cool

Oldalak: 1 ... 101 102 103 104 105 [106] 107 108 109 110 111 ... 299
Nyomtatás

Ugrás: