www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 23:07:17

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 161 162 163 164 165 [166] 167 168 169 170 171 ... 299
Nyomtatás
Szerző Téma: BlackP  (Megtekintve 3016560 alkalommal)
PéZsé
« Hozzászólás #5359 Dátum: 2009 November 22, 20:22:03 »

új teló, kb 50k az ára

Kissé szkeptikus vagyok,úgy általában,lehet kivétel erősitette szabály...

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5358 Dátum: 2009 November 22, 19:39:38 »

Ugyan,szerintem csak nem érte el a teló ára az ingerküszöböt. Undecided
új teló, kb 50k az ára

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
PéZsé
« Hozzászólás #5357 Dátum: 2009 November 22, 19:34:39 »

egy ismerősöm elhagyta a telóját, aztán pár emberen keresztül elérte a megtaláló és kérte, h hívja magát és akkor megbeszélik mikor meg hol adja vissza. van még remény?

Ugyan,szerintem csak nem érte el a teló ára az ingerküszöböt. Undecided
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5356 Dátum: 2009 November 22, 19:22:14 »

egy ismerősöm elhagyta a telóját, aztán pár emberen keresztül elérte a megtaláló és kérte, h hívja magát és akkor megbeszélik mikor meg hol adja vissza. van még remény?

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #5355 Dátum: 2009 November 17, 21:48:04 »

lehet,hogy nem illeszkedik jól a magra, bár inkább az a baj, hogy a memórákra nem jut friss levegő. rakj rájuk kis bordákat, az is sokat segít
Köszi!
Megpróbálom majd!

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5354 Dátum: 2009 November 17, 21:46:31 »

Jóvan má!
Szegény hálózatos, nagy ventivel hűt.
Bár itt a hűtés teljesítmény elég kicsi lehet.
lehet,hogy nem illeszkedik jól a magra, bár inkább az a baj, hogy a memórákra nem jut friss levegő. rakj rájuk kis bordákat, az is sokat segít

Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #5353 Dátum: 2009 November 17, 21:30:18 »

szép  Grin van horror topik a prohardveren  Grin
Jóvan má!
Szegény hálózatos, nagy ventivel hűt.
Bár itt a hűtés teljesítmény elég kicsi lehet.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5352 Dátum: 2009 November 17, 21:27:48 »

Egy ilyet fabrikáltam rá.
Asus 9600XT/TD
szép  Grin van horror topik a prohardveren  Grin

Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #5351 Dátum: 2009 November 17, 21:26:41 »

Majd este csinálok képet.
nem volt húzva,gyárin ment.
Egy ilyet fabrikáltam rá.
Asus 9600XT/TD

[a csatolmányt egy admin törölte]

Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #5350 Dátum: 2009 November 17, 08:28:35 »

hűtés/memória hiba. gyári órajelen megy? milyen hűtőt raktál rá?
Majd este csinálok képet.
nem volt húzva,gyárin ment.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5349 Dátum: 2009 November 16, 22:31:52 »

Van egy asus radeon 9600xt-m, de ventillátorhibás.
Fabrikáltam rá egy nagy dögöt, de nem lett jó.
Bekockázza a képet egy idő után.
Ez hűtés hiba szerinted? Vagy másik szoftver kellett volna neki?
hűtés/memória hiba. gyári órajelen megy? milyen hűtőt raktál rá?

Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #5348 Dátum: 2009 November 16, 22:29:31 »

Van egy asus radeon 9600xt-m, de ventillátorhibás.
Fabrikáltam rá egy nagy dögöt, de nem lett jó.
Bekockázza a képet egy idő után.
Ez hűtés hiba szerinted? Vagy másik szoftver kellett volna neki?

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #5347 Dátum: 2009 November 15, 21:16:44 »

Az Opera névjegye
Verzióadatok
Verzió
10.01

Összeállítás
1844

Környezet
Win32

Rendszer
Windows NT 6.1

Java
Sun Java Runtime Environment version 1.6

XHTML+Hang
A beépülő nincs betöltve

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #5346 Dátum: 2009 November 15, 21:10:10 »

én pont ma vettem számba a böngészőket
mélytorok? :-))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5345 Dátum: 2009 November 15, 20:03:49 »

Én úgy emlékszem, hogy a sok szirszar fles, meg oldalba beillesztett videók fölé húzva tűnögetett.
Opera sokáig gyengélkedett a flesekkel, lehet, hogy még mindig, de nem zavar, így is a legjobb böngészőnek tartom. ver.10.01
én pont ma vettem számba a böngészőket, mondjuk fejlesztés miatt is kell sok, de használtam ie-t, aztán operát, aztán avantot, aztán ie-t, aztán megint avantot, aztán közben néha mozilla, meg most chrome. mindegyiknek van előnye meg hátránya, mindig az aktuális számomra legjobbat használom

1303LS
« Hozzászólás #5344 Dátum: 2009 November 15, 20:00:47 »

én is böngésző bugnak érzem
Én úgy emlékszem, hogy a sok szirszar fles, meg oldalba beillesztett videók fölé húzva tűnögetett.
Opera sokáig gyengélkedett a flesekkel, lehet, hogy még mindig, de nem zavar, így is a legjobb böngészőnek tartom. ver.10.01
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5343 Dátum: 2009 November 15, 19:56:44 »

én is böngésző bugnak érzem

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #5342 Dátum: 2009 November 15, 19:50:30 »

de bugi a 10.valamennyit használja... Roll Eyes   szvsz
ha vírus akkor mindegy melyiket
ha meg nem, akkor lehet a régebbit kéne ?
Sompi
« Hozzászólás #5341 Dátum: 2009 November 15, 19:46:02 »

nem lehet megint vírus?

nálam 9.60as O/A és soha sem tapasztaltam hasonlót
de bugi a 10.valamennyit használja... Roll Eyes   szvsz
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #5340 Dátum: 2009 November 15, 19:27:26 »

nem lehet megint vírus?

nálam 9.60as O/A és soha sem tapasztaltam hasonlót
1303LS
« Hozzászólás #5339 Dátum: 2009 November 15, 18:34:21 »

legujab operát használok
a jelnség az,hogy kb 1-2 mp után eltűnik az egér kurzor ,rázogatásra 2-3 mp után előjön
volt már ilyen de akkor lefuttattam a vírusirtót és megoldotta
most a win7-en avira van ,nem talált semmit
esetleg valaki aki ismeri ezt a jelenséget ,ha adna tanácsot honnan kezdjek a probléma megoldásához megköszönném
Nálam is csinálja néha, de nem foglalkozok vele. Egyik böngésző sem tökéletes.  Cheesy
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #5338 Dátum: 2009 November 15, 18:29:46 »

legujab operát használok
a jelnség az,hogy kb 1-2 mp után eltűnik az egér kurzor ,rázogatásra 2-3 mp után előjön
volt már ilyen de akkor lefuttattam a vírusirtót és megoldotta
most a win7-en avira van ,nem talált semmit
esetleg valaki aki ismeri ezt a jelenséget ,ha adna tanácsot honnan kezdjek a probléma megoldásához megköszönném

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #5337 Dátum: 2009 November 15, 11:02:36 »

Video készült szerinted most?
Azért belehallgatnék a koncertbe.

készült valami profinak nevezhető felvétel, de nem az egészről. valószínűleg valami kisebb tévé mozgókamerás pacákja forgatott néha.
hangulatában-műsorában valami olyasmi volt, mint a hivatalos DVD-n kiadott 90-es Montreux-i koncert.
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #5336 Dátum: 2009 November 14, 20:38:04 »

Gary Moore koncert, Budapest, 2009.11.13. péntek

Video készült szerinted most?
Azért belehallgatnék a koncertbe.

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #5335 Dátum: 2009 November 14, 19:03:58 »

majd ha a kisbüdös akkora lesz, mint mondjuk Black sista, akkor járni fox. már csak húsz év.
azelőtt mi se mentünk nagyon (nem volt se időnk, se pénzünk, nameg jóval kevesebben jöttek errefelé bazseválni)
látod, ez igaz.
köszi a biztatást, addig már féllábon is :-))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5334 Dátum: 2009 November 14, 16:22:52 »

elméletileg ma kész lesz a tapétázás-festés, csütörtökön reggel kezdték. szóval jól haladnak

« Hozzászólás #5333 Dátum: 2009 November 14, 14:07:38 »

néhány reakció a Gary Moore fórumról:

"Nem tudja valaki véletlenül, hogy a The lonert játszották-e a többi koncertjükön?
Mert a koncert végén nekem úgy tűnt, hogy még vissza lehetett volna tapsolni őket, csak mindenki megindult kifelé. Talán akkor jött volna...
G400CDI"

"Nem hiszem, hogy tobbszor visszajottek volna, egyreszt a road sem keszitett oda masik gitart, masreszt mar nem kapcsoltak le a fenyeket. De azert tobb kitartas tenyleg nem artott volna a kozonseg reszerol. Smiley
Saughassy"

"Rendben volt a koncert, bár kissé zavart, hogy sokszor "rátekeredett" a gitár nyakára és nem tudta abbahagyni, másrészt se egy billentyű szóló, se egy dob szóló - valahol öncélúnak érzetem. De aki gitáristen az az...
A set list - emlékeim szerint: 1. Pretty Woman, 2. (na, ez nincs meg... :-( ), 3. Down The Line, 4. Since I Met You Baby, 5. Have You Heard, 6. All Your Love (furcsa volt kissé számora két olyan szám egymás után, amit Mayall is játszott - ráadásul Eric Claptonnal, de lehetett ebben egyfajta tisztelgés is), 7. Mojo Boogie, 8. I Love You More Than You´ll Ever Know, 9. Too Tired (no, ennek elején és végén volt egy kis felegetés a billentyűssel), 10. Still Got The Blues, 11. Walking By Myself, (első levonulás), 12. Blues Is Allright (hát igen kínosan éreztem magam a publikum "Hey, hey" reakciójára a "blues is allright" helyett!), (második levonulás), 13. Parisienne Walkways.
13 nóta - elvégre 13-án volt a koncert és bár péntek volt, mégsem éreztem szerencsétlennek magam!
;-)
bluesnick "

« Hozzászólás #5332 Dátum: 2009 November 14, 12:48:47 »

a leginkább sztárolt száma a the loner (magányos gitáros) nem vóót?
irigyellek, hogy mennyit jártok koncertre.

nem vót. ha a nép nem indul el hazafelé, hanem tapsikol még egy kicsinyt, lehet, hogy lett vóna...

majd ha a kisbüdös akkora lesz, mint mondjuk Black sista, akkor járni fox. már csak húsz év.
azelőtt mi se mentünk nagyon (nem volt se időnk, se pénzünk, nameg jóval kevesebben jöttek errefelé bazseválni)
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #5331 Dátum: 2009 November 14, 12:12:23 »

a leginkább sztárolt száma a the loner (magányos gitáros) nem vóót?
irigyellek, hogy mennyit jártok koncertre.

flex 'em all!
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #5330 Dátum: 2009 November 14, 10:16:05 »

hátha..kellene nekem két egyenes csati 10/8as csőhöz thermaltake rendszerbe. aki nem érti, annak kár is magyarázni  Grin
Grin

vizhutes.hu
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5329 Dátum: 2009 November 14, 09:59:33 »

vizszerelős bolt -> rézcső -> örülsz
te sem tudod miről van szó  Roll Eyes

« Hozzászólás #5328 Dátum: 2009 November 14, 08:48:33 »

Gary Moore sajnálatosan kevéssé ismert és sztárolt kis hazánkban. Érdemtelenül, hiszen nagyon sokat letett a műfaj asztalára.
(A Parisienne Walkway-t valószínűleg minden zenekedvelő ismeri, de kevesen tudják, hogy GM szerzeménye...)
Olyan bandákban játszott, mint a ColosseumII, Skid Row, Thin Lizzy, olyan dobosok püföltéka bőröket mögötte, mint Ian Paice, Ginger Baker, olyan bőgősei voltak, mint Jack Bruce, Greg Lake, olyan gitárosokkal játszott, mint Phil Lynott, B.B.King... A nagy gitárkirályok második generációjának figyelemreméltó képviselője.

Másodszor látogatott kis hazánkba. Először a Harley Davidson fesztiválon lépett fel, szabadtérem zuhogó esőben. Ezúttal a Syma-csarnokban volt a koncert.
Nem néztem utána a neten a műsornak, mert féltem egy picit: cimborám szerint a nedves alsóörsi bulin túltengett a blues, az ottani közönségnek nemigen jött be.
Most turnéja egyik utolsó állomása volt fővárosunk.

Helyszín: Syma csarnok. Autóval elég nehezen volt megközelíthető, kellett menni egy jó nagy kört, hogy messze találjunk egy parkolót. Először azt hittem, hogy a közeli sporthelyszíneken van valami rendezvény, de a végén úgy tűnt, hogy a koncertre volt nagy az érdeklődés.
Telt házasnak mondanám, bár a küzdőtérre azért még befért volna egy piroshetes busznyi ember.
A csarnokban most voltam először. Érdekes kialakítású, nem spotcsarnok, inkább rendezvényekre való. U alakú a nézőtér, bővíthető mozgó tribünökkel, mik a küzdőtérig leérnek. Érdekes módon az U egyik szára előtt volt a színpad, így inkább L alakú lett a lelátó. (Valószínűleg így könnyebben szeparálható volt a backstage, de az is lehet, hogy az üres oldalon, a koncert teljes ideje alatt üzemelő büfé csak így volt hozzáférhető...)
A közönség soraiban minden korosztály képviselte magát, de inkább az idősebb generáció volt többségben.

Az előzenekar Jamie Winchester és bandája volt. Elfogadható bemelegítő műsort adtak, szép tapsot kaptak. Nekem a Beatles Helter Skelter-ének feldolgozása jelentett meglepetést.

Hosszas szerelés után jött a Mester. A színpad bal oldalát foglalta el mikrofonállványa, három kontroll-ládája és két Marshal-ja. Középen kis emelvényen a fekete dobcucc, mellette hátul a basszer helye, rendezői jobb elöl egy Hammond.
Minden cécó nélkül bejött a négy zenész, két szó köszöntés után egyből a Pretty Woman. Mit mondjak, nagyot szólt. Meglepően jó volt a hangzás, pedig eléggé oldalt ültem. Visszahngot sem hallottam a nagy teremben.
A második számnál megnyugodtam, nem kizárólag bluesműsor jön. Sorra konferálta GM a számokat, a közönség sajnos nem ismerte a címeket, mert a reakció igen visszafogott volt.
Majd' minden számot más-más gitárral játszott emberünk, nem irigyeltem a technikusát. Jött aztán persze blues is, volt vagy 10 perces a szóló. Azon filóztam, ebből vajon mennyi az improvizáció.
Gary láthatólag jól érezte magát, átéléssel nyomta a számára rutin témákat. Nem tünt úgy, hogy egy haknisorozat végén odalök egy laza bulit a népnek.
A közönséget először a Mojo Boogie alkalmával énekeltette meg, közepes sikerrel.
Sorra jöttek a régebbi nagy sikerek és a frissebb anyagok. Az angyal először a Still Got The Blues alatt szállt le, majd a Walkin' By Myself idejére ottmaradt: a közönség szépen válaszolta Garynek a kellő időben, hogy "I love you".
Ez volt a főműsor zárószáma is, többen elindultak az utolsó metró felé. Sajnos az angyal is velük ment, mert a ráadásban előadott The Blues Is Allright refrénje már meghaladta a közönség angol- és énektudását: Gary hey-hey felszólítására nem a refrént, hanem hej-hejt válaszoltak.
Mindenesetre egészen jól kezelte Gary a fiaskót, de amikor hiába szólította fel a közönséget lábdobogásra, a hátul ülőket meg felállásra, inkább hagyta az egészet.
A második ráadás természetesen a Parisienne Walkway volt, énekkel. A műsor alatt többször előfordult, hogy Moore képtelen volt abbahagyni egy számot, a végtelenségig szólózott lezárásképp.
A PW végén is ezt tette, szerintem elrontva a hangulatot. Egy kicsit kevesebb több lett volna.
Igaz ez egyébként az egész előadásra. Gary Moore nemcsak főszereplő volt, hanem ő volt A Szereplő. Zenésztársait még egy bemutatásra sem méltatta. Nem kaptak még egy négytaktusnyi szólót sem, pedig a műfaj ezt nemcsak megengedné, hanem egyenesen megkövetelné.
Őszes öregfiúkból álló csapata azért hibátlanul tette a dolgát, kísérte GM-et tisztességgel, de semmi több.

Összegzésképp: jó volt végre élőben látni az egyik Gitárkirályt. Nem bántam meg, hogy elmentem, bár azt azért nem mondanám, hogy életem legjobb koncertje volt. Jó hangzás, jó műsor, kitűnő zenészek, mi kell még?
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #5327 Dátum: 2009 November 14, 07:22:55 »

hátha..kellene nekem két egyenes csati 10/8as csőhöz thermaltake rendszerbe. aki nem érti, annak kár is magyarázni  Grin
vizszerelős bolt -> rézcső -> örülsz

flex 'em all!
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #5326 Dátum: 2009 November 14, 00:25:52 »

Senior !  nagyon jó volna ha holnap eljönnél

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5325 Dátum: 2009 November 13, 20:31:30 »

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #5324 Dátum: 2009 November 13, 17:39:23 »

aki nem látta, nem tudja milyen kiheverhetetlen élmény volt  Grin
Néha még ma is felriadok álmomból! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5323 Dátum: 2009 November 13, 09:06:13 »

JUUUUJ, de magas labda.  Grin
aki nem látta, nem tudja milyen kiheverhetetlen élmény volt  Grin

PéZsé
« Hozzászólás #5322 Dátum: 2009 November 12, 22:07:03 »

nem a te beceneved bob? mert a seggeden nem látszott tökölön a bb  Grin

Szerencséd,hogy az "Ó"-t nem tudtad kiolvasni... Cheesy
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #5321 Dátum: 2009 November 12, 22:02:36 »

JUUUUJ, de magas labda.  Grin
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5320 Dátum: 2009 November 12, 21:49:55 »

akkor mégiscsak értetted elsőre, nyuszifül, csak kéretted magad  Kiss

Oldalak: 1 ... 161 162 163 164 165 [166] 167 168 169 170 171 ... 299
Nyomtatás

Ugrás: