www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 13:44:11

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 180 181 182 183 184 [185] 186 187 188 189 190 ... 299
Nyomtatás
Szerző Téma: BlackP  (Megtekintve 3019825 alkalommal)
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #4599 Dátum: 2009 Március 10, 18:21:53 »

internetezős - filmnézős gép lenne csak. ilyen sd ramot lehetmég vadászni valahol ? Cheesy vayg ezek visszafelé kompatibilisek ?

Vagy jobban járok, ha nézek valami használt alaplap/proci/ram kombót ?

Net az fut most is, gondolom.  Wink Film nézéshez meg VGA kártya kéne bele inkább, ami leveszi a melót a prociról.

http://www.vatera.hu/sapphire_radeon_hd_2600_pro_512m_agp_vga_kartya_135342260.html

"Említésre méltó újítás még az MPEG-2, VC-1, illetve H.264 kódolású videók (azaz HD DVD és Blu-ray tartalmak) lejátszásának hardveres támogatása, amivel a GPU lényegében tehermentesíti a CPU-t. Az AMD ezt UVD-nek, azaz Unified Video Decodernek nevezte el."

Így már boldogul mindennel.
SD-ramot lehet vadászni csak drágán.
Nem elérhető Mákos

« Hozzászólás #4598 Dátum: 2009 Március 10, 18:11:41 »

Hajaj, erősebb procit lehet még vadászni bele. 1 a lényeg 533 MHz rendszerbuszt támogat,  a modernebb 800 MHz már nem, de a leggyengébb pontja a memória. SD-ram. (legbivalyabb procival is csak hasba lőtt futóra emlékeztet).

http://www.vatera.hu/2_80ghz_256_533_478as_proci_136282758.html
http://www.vatera.hu/elado_intel_p4_478_2_8ghz_533_512_northwood_proci_136459325.html

internetezős - filmnézős gép lenne csak. ilyen sd ramot lehetmég vadászni valahol ? Cheesy vayg ezek visszafelé kompatibilisek ?

ha meg 533 MHz el kommunikál a cpu, a memória miér tnem tud annyit ? Ha jól emlékszem az sd ram valami 133 Mhz et tud ?

És ez a celeron ez még butább ? Mert 18x100 al állítja elő az órajelet, tehát nem is 533, hanem csak 100 MHz en  okoskodik ?

Vagy jobban járok, ha nézek valami használt alaplap/proci/ram kombót ?
« Utoljára szerkesztve: 2009 Március 10, 18:14:20 írta Mákos »

VW 1300
BMW 525i e34 touring

...az egyik általában működik : ))
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #4597 Dátum: 2009 Március 10, 18:06:53 »

pc - guruk !

csatolok egy everest ripirtot, meg lehetne tudni, mit bír még el az a gép ? MIvel az alaplap típusár nem ír ki semmit ( csak,hoyg compaq...), az lenne a fő kérdés, milyen procit lehet még beletenni, ugyanis kis tuningra szorulna az egész.

http://mmakoska.uw.hu/Report.htm
Hajaj, erősebb procit lehet még vadászni bele. 1 a lényeg 533 MHz rendszerbuszt támogat,  a modernebb 800 MHz már nem, de a leggyengébb pontja a memória. SD-ram. (legbivalyabb procival is csak hasba lőtt futóra emlékeztet).

http://www.vatera.hu/2_80ghz_256_533_478as_proci_136282758.html
http://www.vatera.hu/elado_intel_p4_478_2_8ghz_533_512_northwood_proci_136459325.html
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #4596 Dátum: 2009 Március 10, 10:48:43 »

pc - guruk !

csatolok egy everest ripirtot, meg lehetne tudni, mit bír még el az a gép ? MIvel az alaplap típusár nem ír ki semmit ( csak,hoyg compaq...), az lenne a fő kérdés, milyen procit lehet még beletenni, ugyanis kis tuningra szorulna az egész.

sajna a családi főguru nem jár erre újabban...  Undecided

érdemes máshol feltenni a kérdést, hátha több sikerrel jársz.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4595 Dátum: 2009 Március 09, 10:02:28 »

ja. Gyöngyöshepehupa környékéről.

Ismerős volt a szín és a felni színe kombináció... valamelyik portálon láttam, de már nem emlékszem, melyiken...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Mákos

« Hozzászólás #4594 Dátum: 2009 Március 09, 08:27:32 »

pc - guruk !

VW 1300
BMW 525i e34 touring

...az egyik általában működik : ))

« Hozzászólás #4593 Dátum: 2009 Március 09, 06:54:49 »

Valahonnan ismerős a gép... Internetről lőttétek?

ja. Gyöngyöshepehupa környékéről.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4592 Dátum: 2009 Március 08, 21:12:38 »

Black Sista Kawasaki ZZR400-a:

<beszúrt kép törölve>

(a tulaj egyenlőre még papírok híján hátul)

Valahonnan ismerős a gép... Internetről lőttétek?

« Hozzászólás #4591 Dátum: 2009 Március 08, 19:07:42 »

Black Sista Kawasaki ZZR400-a:

(a tulaj egyenlőre még papírok híján hátul)

« Hozzászólás #4590 Dátum: 2009 Március 05, 20:19:08 »

Majdcsak akad valami biztonsági másolat,amit a házi beszállitók felhajtanak,s igy mi lemaradók is részesülhetünk az élményböl! Cheesy

rajta vagyok a dolgon...
kósza pletykákból hallottam, hogy 2-3 székre tőlem készül valami. mintha egy állvány lába is előbukkant volna a szünetben a farmarjakó alól. nem kiabálok el semmit, de a remény hal meg utoljára  Wink
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #4589 Dátum: 2009 Március 05, 20:09:36 »

miért kéne bárkihez is hasonlítani?
mennék én, ha közelebb lenne (és nem néznének ki egy potrohos, kopasz, szakállas vén f@szt  Wink Cheesy )
Nana,vigyázzunk a jelzökkel!
Van még itt potrohos,meg kopaszodó,de még szakállas vén f@sz is!
Ez a manus most azt mondja,hogy köszöni a korrekt beszámolót,ezáltal,igaz kicsit,de ott volt lélekben,ahol a csodák elhangzottak!
Majdcsak akad valami biztonsági másolat,amit a házi beszállitók felhajtanak,s igy mi lemaradók is részesülhetünk az élményböl! Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #4588 Dátum: 2009 Március 05, 19:41:33 »

mennék én, ha közelebb lenne (és nem néznének ki egy potrohos, kopasz, szakállas vén f@szt  Wink Cheesy )
Játszunk mi majd még a közelben is...  Wink Egyébként meg pont ez a lényege a zenénknek, az egyenlőség, és hogy segítjük egymást, és hogy a szavaiddal élve "nem nézünk ki" senkit.  Barátság, egyenlőség, ideológiák és politika nélkül. Písz.

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #4587 Dátum: 2009 Március 05, 19:35:36 »

hol? merre? vélemény?  Wink Cheesy (tudom, megérte  Grin )
Nagyon jó volt.De ezért mész el a pecsába a Robert Plant-re,Minire,Köves Pinyóra etc..Mert ki tudja mikor és meddig élünk/élnek.Kint voltam a boldog '70-es években a Hajógyárin,ahol a Török Ádám a mikrofon állványba kapaszkodva a pikulával csapkodott mata részegen ordítva.Első Iron Maidenen,ahol nem vették el az emberektől a fél lityós cserkót,meg kellett inniuk a bejáratnál.Le is szakadtak a kint maradtak a fáról. MTK pályán Jethro Tull.Etc..Üdv.

« Hozzászólás #4586 Dátum: 2009 Március 05, 19:18:20 »

Ha csak úgy nem.

hol? merre? vélemény?  Wink Cheesy (tudom, megérte  Grin )

« Hozzászólás #4585 Dátum: 2009 Március 05, 19:17:38 »

Nemlehet Jon Lordhoz hasonlítani de ha valaki tud jöjjön 13-án Sárvárra a várba az AZK klubba a koncertünkre 8-tól, ha valaki igényli esetleg be tudom vinni, amúgy 800Ft a belépő.

mennék én, ha közelebb lenne (és nem néznének ki egy potrohos, kopasz, szakállas vén f@szt  Wink Cheesy )
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #4584 Dátum: 2009 Március 05, 19:16:23 »

csak nem voltál te is ott?
Ha csak úgy nem.
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #4583 Dátum: 2009 Március 05, 19:14:48 »

Nemlehet Jon Lordhoz hasonlítani de ha valaki tud jöjjön 13-án Sárvárra a várba az AZK klubba a koncertünkre 8-tól, ha valaki igényli esetleg be tudom vinni, amúgy 800Ft a belépő.

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!

« Hozzászólás #4582 Dátum: 2009 Március 05, 19:04:59 »

Mr.Jon Lord.11-ért nem volt olcsó,de megérte.Szerintem.

csak nem voltál te is ott?
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #4581 Dátum: 2009 Március 05, 19:01:38 »

Bár ilyen árban van egy rég vágyott bug parts-os kartel gáz cucc(is).
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #4580 Dátum: 2009 Március 05, 18:58:13 »

« Hozzászólás #4579 Dátum: 2009 Március 05, 18:23:31 »

Ha kiléptél volna, most ...

... emilben küldtem volna el kettőtöknek!  Wink Cheesy

« Hozzászólás #4578 Dátum: 2009 Március 05, 08:19:35 »

A Bandáról - tagjairól valami konkrétumot lehet tudni?

Cry Free a nevük
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #4577 Dátum: 2009 Március 05, 08:12:16 »

Művészetek Palotája, 2009, márcuis 4.

Fantasztikus lehetett...
Köszönöm a beszámolót!

A Bandáról - tagjairól valami konkrétumot lehet tudni?

Mégegyszer köszönöm!

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4576 Dátum: 2009 Március 05, 07:51:32 »

Na látod!
Ha kiléptél volna, most egy ilyen élménnyel lennénk kevesebbek...
Nekem legalábbis élmény volt ezt itt végigolvasni. és ugyan nem voltam ott, de szinte ott voltam, az Általad írtakat olvasva...
Köszönöm!

« Hozzászólás #4575 Dátum: 2009 Március 05, 07:44:16 »

Számítva a kiszámíthatatlanra, a pesti esti forgalomnak köszönhetően meglehetősen korán értünk a helyszínre, így volt időnk megcsodálni az épületet.
Monumentális, új, szép. Kicsit zavart eleinte a párhuzamos és merőleges vonalak erősen visszafogott alkalmazása, de összességében lenyűgöző.
Jó, nagyon jó helyünk volt az első emelet erkélyének első sorában, középen. Gyengülő szememnek a távcső sokat segített, testközelbe hozta az előadókat.
Lassan szállingózott a közönség, kisiskolástól nyugdíjasig, farmerestől estélyi ruháisg mindenféle népeket lehetett látni. Telt ház volt, még a kakasállón is sokan voltak.

A színpadon a klasszikus szimfónikus zenekar ülésrendjét csak a középen elhelyezett versenyzongora és Hammond nameg a bal oldalon plexiparavánnal elválasztott rockcucc törte meg.
A bevonuló zenészeket is taps fogadta, de amikor utoljára a Mester lépett színpadra olyan ovációt hallhattunk, aminek sokan mások egy koncert végén örülnének.

Elcsendesedett a nézőtér és a Koncert Bandára és Zenekarra kezdőhangjai betöltötték a teret. Jómagam 40 éve ismerem és szeretem a művet, nem tudtam elfogulatlanul hallgatni.
Az akusztika tökéletes, egyetlen otthoni cucc sem tudja a nagyzenekar minden finom rezdülését visszaadni. Kíváncsian vártam, hogyan fog először megszólni a Banda az első tételben.
Megijedtem egy picit: az első verzében nem hallottam a Hammondot! Alkottak a szakemberek valamit a keverőpultoknál, mert a második verzében már tökéletesen szólt.
A Gitár hangszíne egy picit tompának tűnt, visszafogottabb is volt, mint ahogy megszoktam. Jellemző, hogy a tétel végén a Banda Dobosa a felharsanó taps közepette sportolókhoz hasonlóan öklével a levegőbe csapott: ő már érezte akkor, hogy itt valami nagy dolog készül.
A második tétel előtt bejött a színpadra két Énekes, egy fiú és egy lány. Kellemesen csalódtam, szép tiszta, fiatal hangokat hallottunk.
(Itt jegyzem meg, hogy nem lehet és nem is szabad az egykori előadás minden részletét a mostanin számonkérni. Az a maga korában úttörő kezdeményezés volt, mára elfogadott a műfajok keveredése.
Az a Banda hosszú pályájának csúcsa küszöbén állt, stílust teremtett éppen, etalonnak számít azóta is. Természetes, hogy 40 évvel későbbi követői nem tudják és talán nem is akarják 1-1-ben másoni a régi, egyszeri és megismételhetetlen előadást.)
A harmadik tételben már a Hammondé volt a főszerep, a hosszú gitárszóló elmaradt, a dobszóló viszont jól sikerült.
Érdekes, hogy a Mester háttal ült a Bandának, szemkontaktusban cska a Karmesterrel és a vonósokkal volt. Két ízben is előfordult viszont, hogy elismerően hátrapillantva nyugtázta a teljesítményt.
Hosszan tartó taps után szünet következett.

A második rész elején mikrofont ragadott a Mester és néhány szóban megköszönte a közönségnek a  fogadtatást, méltatta a Zenekart és a Bandát, ejtett egy-két epés megjegyzést saját korára és a régi szerőtársra, felvezetésül az Otthon Képei című opusz előtt.
Nem a lemezverziót hallhattuk, mert készült egy zenekari bevezető a nóta elé, sőt az egész számot végigkísérte a Zenekar. Ketten énekeltek: az első részben már hallott Énekes és a Banda énekese. (Végre színpadra léphetett a banda Billentyűse is)
Eután újra rövid sztorizgatás következett, majd sorban a szólómunkásságból egy-egy kompozíció. Az Énekes és az Énekesnő felváltva volt a színpadon, amikor nem volt szerepük, kimentek.
A ráadást és a koncertet egy Zenekarral támogatott, bombasztikus erejű, tökéletes Child In Time zárta. A közönség hosszú percekig, felállva tombolva köszönte meg az estét.

A Zenekarról csak a legjobbakat mondhatom, tökéletes volt a produkciójuk. Nem igazán ismerem egy szimfónikus zenekar kulisszatitkait, de gondolom, nem lehetett egyszerű megtanulni ezeket a darabokat, ráadásul úgy, hogy mindössze két előadásra készültek.
Az Énekes és az Énekesnő is szépen teljesített (ők követik a Mestert a turnén).
A Bandáról is elismerően szólhatok. Annak ellenére, hogy egy tribute zenekarról van szó, ezeket a darabokat érthető módon nem tartják a repertoárjukban, tehát nekik is meg kellett azokat tanulniuk. Furcsa lehetett nekik ülve játszani.
A Mester láthatólag élvezte az előadást. Teljesen együtt élt a zenével, mozgásával kiegészítette-segítette a Karmestert. Minden szólista kapott egy-egy kézfogást, elismerő pillantást, vállveregetést a jó produkció után. Teljesen felszabadultan játszott a Mester, érzésem szerint néha még improvizált is egy kicsit - már ahol a kompozíció ezt megengedte.
Mintha a végén meg is hatódott volna, hosszasan köszönte a közönségnek a fogadtatást, a közreműködőknek a produkciót, még a Hammond is kapott egy simogatást.
Nagy élmény volt őt a nagyzenekarral együtt látni, de bevallom, szívesen megnézném a blúzos projektjének a fellépését is.

Ünnep volt, velünk volt és játszott nekünk az Úr. Itthagyott egy darabot nekünk magából, és remélem vitt magával egy picit belőlünk.

Első rész:

Concerto for Group and Orchestra

Második rész:

Pictures of Home
One from the Meadow
Sarabande
Pictured Within
The Telemann Experiment
Wait a While
Gigue

Ráadás:

Bourree
Child in time
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4574 Dátum: 2009 Február 18, 21:24:15 »

És még legalább ennyi lesz!
Ha másképp nem,hát tartjuk egymásban a lelket,mint eddig!
Ha valaki mélyrepülésben van,mindig akad itt valaki,aki lök egyet rajta,s már indul is a felszálló ágon!
A Tizezer kerek szám,azt ünnepelni kell,ahhoz gratulálok!
A bajokról(mert sajnos azok is vannak)meg majd összehivjuk a "vének tanácsát" és kiagyalunk valamit! Grin

Csatlakozom, nagy szakállú, Buszos Barátomhoz...
Így van!
Különben sem menekülhetsz.... megtalálunk.... Evil Roll Eyes Cool Grin Wink

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #4573 Dátum: 2009 Február 18, 18:43:26 »

Ezt ide kell írnom mindenképp, és nemcsak azért, hogy mozogjon a családi topik. Máshova nem is illik.

Tízezer.

Tízezer.

Ennyi volt 2008.02.17-én, este 9 óra után pár perccel.

És még legalább ennyi lesz!
Ha másképp nem,hát tartjuk egymásban a lelket,mint eddig!
Ha valaki mélyrepülésben van,mindig akad itt valaki,aki lök egyet rajta,s már indul is a felszálló ágon!
A Tizezer kerek szám,azt ünnepelni kell,ahhoz gratulálok!
A bajokról(mert sajnos azok is vannak)meg majd összehivjuk a "vének tanácsát" és kiagyalunk valamit! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #4572 Dátum: 2009 Február 17, 21:43:49 »

"""""""""""""""Tízezer."""""""""""""""""

........teljesen eggyetértek a leirottakban!!

de!!:a te esetedben nem a mennyiség a domináns ,hanem a minőség( tartalom)!
...tarsd meg e szokásodat!
...kösz hogy voltál -vagy -leszel!! Kezfogas Kezfogas Kezfogas Kezfogas
1303LS
« Hozzászólás #4571 Dátum: 2009 Február 17, 21:26:53 »

Tízezer.

Kedves Szenyor!
Gratulálok.
Szerintem, pont Neked nem kell mondani, hogy lásd a jót, a többit meg sz..d le.
Valami kicsinyke jót még biztos találsz.
Nekem is volt egy pont nemrég mikor rájöttem, hogy rosszul gondolok valamit, és nem úgy vannak a dolgok, aztán arra is rájöttem, hogy én gondolom jól.  Wink
És, hogy szokásaimhoz hiven kötözködjek is egy kicsit, ma 17.-e van, nem 27Grin

« Hozzászólás #4570 Dátum: 2009 Február 17, 21:14:57 »

Ezt ide kell írnom mindenképp, és nemcsak azért, hogy mozogjon a családi topik. Máshova nem is illik.

Tízezer.

Szép kerek szám, annak idején meg is énekelték. Nem lépés, hanem hozzászólás, de akkor is sok. Sok, nagyon sok.
Az elején nemigen hittem volna, hogy ennyi lesz. (Szigorúan véve több, hiszen az elődfórumokban is volt jópár, nameg a több, mint 1600 privát üzenet is számít.)

Szóval egy ideje készülök erre. Nem úgy, hogy apró pici hozzászólásokkal növelem a számot, épp ellenkezőleg. Nem siettettem ezt a jubileumot.
Nagyon visszafogom magam, egy csomó topikot nem is látogatok. Nem azért, mert nem lenne mondanivalóm, véleményem.
Lenne. Csak belefáradtam.

Bevallom, nemrég arra készültem, hogy ez lesz az utolsó hozzászólásom, követem a többieket, akik elhagyták a fórumot. Megértem őket.
Ez már réges-rég nem az, mint aminek indult. Nem mondom, hogy baj, de azt sem állítom, hogy tetszik az új légkör.
(Egyébként baromira nem számít, hogy nekem mi tetszik és mi nem. Olyan ez a fórum, amilyenné mi tesszük. Most épp ilyenné, amilyen.
Volt másfajta is, lesz még újabb stílusú. A miénk, ez a lényeg.)

Valószínűleg örülnének néhányan, ha többé nem írnék ide. Nos pont őnekik nem szeretném a legkisebb örömet sem szerezni, tehát maradok.
Maradok, de még ennél is visszafogottabban. Több oka is van ennek, nemcsak az új módi, inkább nem részletezném.
Biztos, hogy néhány, nekem kedves topikot rendszeresen fogok látogatni, mostani elképzelésem szerint talán időnként még írok is beléjük.
Más topikokat teljesen hanyagolni fogok, mint ahogy eddig is tettem.
Lényeg, hogy aki akar, megtalál, az emil címem, a telefonom, a lakáscímem nem változik a közeljövőben.
Aki meg kerülni akar, hát tegye meg bátran, nem fogok szomorkodni miattuk. Egy biztos: bosszantani nem tudnak.

Tízezer.

Ennyi volt 2008.02.17-én, este 9 óra után pár perccel.
« Utoljára szerkesztve: 2009 Február 17, 21:28:16 írta BlackPsenior »
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #4569 Dátum: 2009 Január 06, 17:50:26 »

koszi.meglesem.

új számom van:20 592 5434

« Hozzászólás #4568 Dátum: 2009 Január 06, 16:35:48 »

innen letölthető: (ha ez az...)

http://www.superfi.co.uk/index.cfm/page/moreinfo.cfm/Product_ID/2801
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #4567 Dátum: 2009 Január 06, 16:32:31 »

és mit kéne tudni annak az útmutatónak? régiómentesíteni vagy csak egyszerű kezelési...
egy munkatarsam kutyuje,nem tudja kezelni,nem tud angolul.segitenek neki ha legelabb angol lenne hozza.meg az orat sem tudta beallitani Cheesy

« Hozzászólás #4566 Dátum: 2009 Január 06, 16:30:41 »

urak!talan itt nem sullyed el s valaszt is kapok,ehhez valaki tud nekem hasznalati utmutatot v mit talalni?    philips dvdr 3300h hdd dvd.
nekem nem megy.

és mit kéne tudni annak az útmutatónak? régiómentesíteni vagy csak egyszerű kezelési...
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #4565 Dátum: 2009 Január 06, 16:25:23 »

urak!talan itt nem sullyed el s valaszt is kapok,ehhez valaki tud nekem hasznalati utmutatot v mit talalni?    philips dvdr 3300h hdd dvd.
nekem nem megy.

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #4564 Dátum: 2008 December 31, 13:44:25 »

meenemteccee! azé!  Wink

bevallom, te sem vagy a zsánerem.
gyantáztathatnál vagy valami :-))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.

« Hozzászólás #4563 Dátum: 2008 December 31, 13:02:50 »

mé'???
 Kiss

meenemteccee! azé!  Wink
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #4562 Dátum: 2008 December 31, 12:53:34 »

csak semmi buzulás!  Wink Grin

mé'???
 Kiss

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.

« Hozzászólás #4561 Dátum: 2008 December 31, 12:42:51 »

senior, te mindig meg tudsz lepni.
nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm :-))
csók!

örölök, hogy tetszett.
pusz  Kiss  (csak semmi buzulás!  Wink Grin )
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #4560 Dátum: 2008 December 31, 12:41:13 »

naszóval:
kedvenc sergyárunk egy roppant praktikus, másfél literes kiszerelésű pillepalackos termékkel kedveskedik újabban a híveknek.
Pityubácsi egy ilyet kap majd most nemsokára tőlem, speciális címkével ellátva  Wink Grin

az eredeti:

<beszúrt kép törölve>

és a személyre szabott:

<beszúrt kép törölve>

senior, te mindig meg tudsz lepni.
nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm :-))
csók!

flex 'em all!
Oldalak: 1 ... 180 181 182 183 184 [185] 186 187 188 189 190 ... 299
Nyomtatás

Ugrás: