www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 15, 23:14:17

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921216 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 1035 1036 1037 1038 1039 [1040] 1041 1042 1043 1044 1045 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9739465 alkalommal)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2605 Dátum: 2006 Június 11, 21:34:01 »

Szerintem mivel elég kevés bogártalálkozó van, ezért a legkevésbé sem ez fog dönteni. Én nem vagyok MBK-s, és eddig mindig kifizettem a belépőt. Pl Nagykanizsára is elmentem Golffal, és kifizettem 1000 Ft belépőt, pedig részt sem vettem a találkozón. De úgy éreztem, hogy el kell mennem, mivel ez egy jó találkozó, és ennyivel támogatom.

Kevés bogártalálkozó?????

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2604 Dátum: 2006 Június 11, 21:31:21 »

szerintem sokan vannak úgy, hogy csak az ragad meg a fejükben, hogy "mbk tagoknak a belépés ingyenes", így az ilyen találkozókat jobban preferálják, mint az ezzel a szlogennel nem rendelkezőeket.

Szerintem mivel elég kevés bogártalálkozó van, ezért a legkevésbé sem ez fog dönteni. Én nem vagyok MBK-s, és eddig mindig kifizettem a belépőt. Pl Nagykanizsára is elmentem Golffal, és kifizettem 1000 Ft belépőt, pedig részt sem vettem a találkozón. De úgy éreztem, hogy el kell mennem, mivel ez egy jó találkozó, és ennyivel támogatom.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2603 Dátum: 2006 Június 11, 21:29:22 »

De miután a Boxair klubnak semmi köze nincs az MBK-hoz, és mi léghütéses vw találkozót szervezünk, ezért nem igényeljük az MBK támogatását. Ezzel énszerintem nincs semmi probléma. Aki akar eljön, aki meg nem akar, nem jön el. Ha 10-en leszünk, akkor 10-en leszünk, ha 200-an, akkor 200-an. Ami a legkevésbé érdekel bennünket, az a nyereségesség, mi CSAK azt szeretnénk, ha a résztvevők ismételten meg lenének elégedve Orfűvel, és nekünk ne kelljen saját zsebből finanszirozni a találkozót. Ennyi.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #2602 Dátum: 2006 Június 11, 21:28:29 »

szerintem aki utazik oda vissza 400km mondjuk azt nem az 1000 forimt vágja oda Grin

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2601 Dátum: 2006 Június 11, 21:27:29 »

Ha az a 30 ember azért nem jön el, mert nem tud befizetni 1000 Ft részvételi dijat autónként és nem fejenként, akkor az igazából el sem akart jönni. A másik, hogy a legkevésbé sem az izgat, hogy hány ember jön el a találkozóra. Aki eljön, az ott lesz, aki meg sokalja az 1000 Ft-os belépőt, az maradjon otthon.

szerintem sokan vannak úgy, hogy csak az ragad meg a fejükben, hogy "mbk tagoknak a belépés ingyenes", így az ilyen találkozókat jobban preferálják, mint az ezzel a szlogennel nem rendelkezőeket.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2600 Dátum: 2006 Június 11, 21:25:54 »

Akkor most szeretném azt elmondani, hogy a bizonyos stonhendzsbeli bezsélgetésen volt erről is szó.
A Szepes ezt úgy mondta el, hogy (példa pont az Orfűi tali volt az a bizonyos nézeteltéréses) ha valaki rendez egy bogár találkozót azt az MBK 50000Ft-al támogatja.Ha jól emlékszem ezt előre kéri bejelenteni programtervezettel stb megbeszélve és akkor Ők eldöntik hogy támogatható vagy nem a kezdeményezés.
Ha a talira csak 40 MBK tag megy el akkor is 50000Ft a támogatás ha 70 MBK tag akkor is.
Számlaigényt előre kéri egyeztetni.

Szerintem az ettől eltérő információk is igazak lehetnek, de én ennek voltam fültanúja.
Egyébként  akérdések tisztázására remek alkalom a stonhedzsi megbeszélések vagy tel vagy email.

UFF

Ez egy nagy baromság. Aki kitalálta, az meg dugja fel magának a pénzét. Eddig is meg tudtuk rendezni a találkozót, ezután is megfogjuk. CSAK AKKOR LESZ MBK-S TALÁLKOZÓ ORFŰ, HA AZ MBK MINDEN LEJELENTETT MBK TAG BELÉPŐJÉT KIFIZETI. HA 20 AUTÓ JÖN EL AKKOR 20XA BELÉPŐ, HA 70, AKKOR 70X A BELÉPŐ. ISMÉTELTEN ELMONDOM, EZ NEM TÁMOGATÁS, HANEM A TAGOKNAK NYUJTOTT GESZTUS.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2599 Dátum: 2006 Június 11, 21:21:17 »

tegyük fel, hogy az mbk nem támogatja a rendezvényt.
ebben az esetben valószínű, hogy a 70 mbk-s csávóból csak 40 megy el, tehát 30 forint mínuszban lesztek, erre próbáltam rávilágítani.

Ha az a 30 ember azért nem jön el, mert nem tud befizetni 1000 Ft részvételi dijat autónként és nem fejenként, akkor az igazából el sem akart jönni. A másik, hogy a legkevésbé sem az izgat, hogy hány ember jön el a találkozóra. Aki eljön, az ott lesz, aki meg sokalja az 1000 Ft-os belépőt, az maradjon otthon.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2598 Dátum: 2006 Június 11, 20:37:42 »

"megint ki akarsz kapni? meglátod, elsírod magad, bazmeg"

hát erről beszéltem, nyuszómuszó ;-)
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2597 Dátum: 2006 Június 11, 20:32:18 »

ha esetleg nem láttál el volna odáig, kb. 80 méterrel odébb volt a megfelelő célra kialakított faépületecske. és az egy kicsit kevésbé volt undorító, mint a műanyagdobozok egy nap után...

egyébként meg "szarok a farmra", valamint "ha felállok, meghalsz, bazmeg" ;-)))

"megint ki akarsz kapni? meglátod, elsírod magad, bazmeg"

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2596 Dátum: 2006 Június 11, 19:51:02 »

Akkor szervezzünk egy talit, ahová 5000 a belépő. Az MBK faszán kifizeti, azt jó elsörözzük....

na végre egy konstruktív gondolat ;-)))
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2595 Dátum: 2006 Június 11, 19:50:19 »

hát nem is volt túl jó illat a körletbe Smiley)

ha esetleg nem láttál el volna odáig, kb. 80 méterrel odébb volt a megfelelő célra kialakított faépületecske. és az egy kicsit kevésbé volt undorító, mint a műanyagdobozok egy nap után...

egyébként meg "szarok a farmra", valamint "ha felállok, meghalsz, bazmeg" ;-)))
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #2594 Dátum: 2006 Június 11, 19:48:29 »

Akkor szervezzünk egy talit, ahová 5000 a belépő. Az MBK faszán kifizeti, azt jó elsörözzük....

hát én meg nem úgy tudom, márcsak azért se, mert a tagok felé sem így van meghirdetve, hanem úgy, hogy a tagok ingyen mehetnek bizonyos találkozókra. ha 200-an mennek, akkor is. és nem hiszem, hogy bárki, aki találkozót szervez, az az mbk kedvéért bevállalna 150 rongy mínuszt.

vagy akkor jön az, amit már NGA is felvetett, hogy az első 50 mbk-tag ingyen megy be, a többi fizet.

(mellékesen a bélapátfalai vécéknek én, mint nembéká tag, tüntetőleg még a környékét is elkerültem. elvből.)
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #2593 Dátum: 2006 Június 11, 19:44:03 »

hát én meg nem úgy tudom, márcsak azért se, mert a tagok felé sem így van meghirdetve, hanem úgy, hogy a tagok ingyen mehetnek bizonyos találkozókra. ha 200-an mennek, akkor is. és nem hiszem, hogy bárki, aki találkozót szervez, az az mbk kedvéért bevállalna 150 rongy mínuszt.

vagy akkor jön az, amit már NGA is felvetett, hogy az első 50 mbk-tag ingyen megy be, a többi fizet.

(mellékesen a bélapátfalai vécéknek én, mint nembéká tag, tüntetőleg még a környékét is elkerültem. elvből.)

hát nem is volt túl jó illat a körletbe Smiley)

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #2592 Dátum: 2006 Június 11, 19:43:16 »

csak úgy saccolva az orfűi hétvége mondjuk egy harmincas. namármost ha valakinek 30 rongy kiadás mellett az az 1000 ft jelenti a választóvonalat a menés - nem menés között, akkor most ünnepélyesen felajánlom, hogy azt az 1000 azaz egyezer forintot én zsebből kifizetem neki (de egyúttal körbe is röhögöm...)

ha meg tényleg nem a pénzről, hanem az elvről van szó, akkor meg ne a pécsi szervezőket tessék basztatni. pécsen ugyanis a boxair klub van, nam az mbk.

mekem már csak 716.-Ft hiányzik hogy lemenjek Orfűre. Ha esetleg lennél olyan jó és ................ Smiley)

nem tudom mi történt de eltünt innen az avatar képem, meg a beírt szövegem is... Sad
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2591 Dátum: 2006 Június 11, 19:42:25 »

Emlékeztetnék, hogy tavaly a bélapátfalvai talit is 50 ezerrel támogatta az MBK. Pedig ott nem is volt belépő, a klotyót fizette ki, hogy ne kelljen az erdőbe járni....
Ettől még igaza lehet NGA-nak, hogy ők fejenként kérik/kérték a támogatást. De tudtommal az MBK átállt az 50 ezres tételre, hogy a kis "kezdő" talik is meg tudjanak élni, és ne a szükséges bevétel szabja meg a támogatás összegét.

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2590 Dátum: 2006 Június 11, 19:37:51 »

ebben az esetben valószínű, hogy a 70 mbk-s csávóból csak 40 megy el, tehát 30 forint mínuszban lesztek, erre próbáltam rávilágítani.

csak úgy saccolva az orfűi hétvége mondjuk egy harmincas. namármost ha valakinek 30 rongy kiadás mellett az az 1000 ft jelenti a választóvonalat a menés - nem menés között, akkor most ünnepélyesen felajánlom, hogy azt az 1000 azaz egyezer forintot én zsebből kifizetem neki (de egyúttal körbe is röhögöm...)

ha meg tényleg nem a pénzről, hanem az elvről van szó, akkor meg ne a pécsi szervezőket tessék basztatni. pécsen ugyanis a boxair klub van, nam az mbk.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2589 Dátum: 2006 Június 11, 19:33:53 »

De itt nem csak pénbeli támogatásról lenne szó.

Nagykanizsai találkozóra az elnők felajánlotta a saját és még egy ember 3 napos munkáját, kvázi segítenek a rendezőknek.
Lehet találgatni, hogy ebből mi valósult meg.

nagykanizsa hivatalos mbk-találkozó volt
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #2588 Dátum: 2006 Június 11, 19:18:24 »

Emlékeztetnék, hogy tavaly a bélapátfalvai talit is 50 ezerrel támogatta az MBK. Pedig ott nem is volt belépő, a klotyót fizette ki, hogy ne kelljen az erdőbe járni....
Ettől még igaza lehet NGA-nak, hogy ők fejenként kérik/kérték a támogatást. De tudtommal az MBK átállt az 50 ezres tételre, hogy a kis "kezdő" talik is meg tudjanak élni, és ne a szükséges bevétel szabja meg a támogatás összegét.

Akkor most szeretném azt elmondani, hogy a bizonyos stonhendzsbeli bezsélgetésen volt erről is szó.
A Szepes ezt úgy mondta el, hogy (példa pont az Orfűi tali volt az a bizonyos nézeteltéréses) ha valaki rendez egy bogár találkozót azt az MBK 50000Ft-al támogatja.Ha jól emlékszem ezt előre kéri bejelenteni programtervezettel stb megbeszélve és akkor Ők eldöntik hogy támogatható vagy nem a kezdeményezés.
Ha a talira csak 40 MBK tag megy el akkor is 50000Ft a támogatás ha 70 MBK tag akkor is.

Szerintem az ettől eltérő információk is igazak lehetnek, de én ennek voltam fültanúja.
Egyébként  akérdések tisztázására remek alkalom a stonhedzsi megbeszélések vagy tel vagy email.

UFF

Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #2587 Dátum: 2006 Június 11, 18:57:45 »

sztem meg nem azért járunk talira hogy támogatja e az MBK ha veszed kaját benzint stb legkisebb tétel az az 1000FT
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #2586 Dátum: 2006 Június 11, 18:43:05 »

UFF

Ez tlényleg így van, hallottam én is, kaptam ilyen infot...
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #2585 Dátum: 2006 Június 11, 18:39:24 »

de akkor nem 30 forint minuszban lesznek, hanem 30 ember minuszan Sad. pénzügyileg meg nullán, mert nem hiteleznek előre senkinek belépődíjat amit vagy megkapnak késöbb, vagy nem..
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2584 Dátum: 2006 Június 11, 18:33:48 »

Az MBK NEM NYUJT TÁMOGATÁST. Mi az MBK-tól sem a találkozó megrendezéséhez, sem lebonyolitásához 1 Ft támogatást nem kapunk.
Számszakilag:
Mondjuk lejön 120 bogár. Ebből 70 MBK tag. A részvételi dij mondjuk legyen 1000 Ft

A teljes belépő 120.000 Ft

1. MBK-s találkozónál:
Helyszinen fizet 50 bogár azaz 50.000 Ft
MBK utólagosan fizeti ki a 70 MBK tag pénzét: 70.000 Ft (azaz csak 50.000 Ft-ot akar kifizetni)
Ez összesen 120.000 Ft avagy ha az MBK tartja magát az eddigiekhez, akkor csak 100.000 Ft

2. Nem MBK-s találkozónál:
Helyszinen fizet 120 bogaras azaz 120.000 Ft
Ez összesen 120.000 Ft

1. összes bevétel: 120.000 Ft
2. összes bevétel: 120.000 Ft
1-2:                             0 Ft (ez az MBK támogatása)

Na most akkor valaki mesélje is el, hogy hol van az MBK támogatása.

flex 'em all!
1303LS
« Hozzászólás #2583 Dátum: 2006 Június 11, 18:17:09 »

UFF

Nem elérhető IQ23

« Hozzászólás #2582 Dátum: 2006 Június 11, 18:16:29 »

Nem akarok senkit elijeszteni..........................................................................................................de 20-án van a szülinapom  Grin

Evvel nem vagy egyedül Tesó. Meg a pityubácsi nevenapja is!!
« Utoljára szerkesztve: 2006 Június 11, 18:19:44 írta IQ23 »

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #2581 Dátum: 2006 Június 11, 16:45:44 »

De itt nem csak pénbeli támogatásról lenne szó.

Nagykanizsai találkozóra az elnők felajánlotta a saját és még egy ember 3 napos munkáját, kvázi segítenek a rendezőknek.
Lehet találgatni, hogy ebből mi valósult meg.

arról a kis apróságról nem is beszélve, hogy ebben az esetben NGA, Balage, Guszti, Szabolcs, vagy kituggyaki hitelez valameddig a saját zsebéből az mbknak.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2580 Dátum: 2006 Június 11, 15:30:38 »

1. MBK-s találkozónál:
MBK utólagosan fizeti ki a 70 MBK tag pénzét: 70.000 Ft (azaz csak 50.000 Ft-ot akar kifizetni)

arról a kis apróságról nem is beszélve, hogy ebben az esetben NGA, Balage, Guszti, Szabolcs, vagy kituggyaki hitelez valameddig a saját zsebéből az mbknak.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2579 Dátum: 2006 Június 11, 15:28:27 »

Ugyanez érvényes Nagykanizsára és Tatabányára is.

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2578 Dátum: 2006 Június 11, 15:24:34 »

jézusmária...

az mbk soha, egyetlen forinttal se támogatta az orfűi találkozót.

az mbk x darab mbk-tagot támogatott (többé-kevésbé), ezt, ha akarja, most is megteheti. célszerűen az mbk tagok ezt beszéljék meg az mbk-val, aztán ha van eredmény, akkor az mbk szépen megkérheti az NGA-t, hogy legyen szíves segítsen az adminisztrációban.

de nehogymár ezért a nembéká tag NGA-nak kelljen kinyalnia bárki seggét!!

Az első ember aki megérti végre, hogy miről is van szó.
Azokat a találkozókat, amire az van irva, hogy az MBK tagoknak a belépés ingyenes, azokat az MBK NEM TÁMOGATJA. Csak tagjainak fizeti ki a belépőt.

az orfűi találkozó megrendezése a klubotok életében egy kitűntetett pont (most hagyjuk figyelmen kívül, hogy igen sokan, köztük én is, az egyik legjobb találkozónak tartják).
ennek megrendezéséhez, továbbéléséhez az mbk támogatást nyújt.

Az MBK NEM NYUJT TÁMOGATÁST. Mi az MBK-tól sem a találkozó megrendezéséhez, sem lebonyolitásához 1 Ft támogatást nem kapunk.
Számszakilag:
Mondjuk lejön 120 bogár. Ebből 70 MBK tag. A részvételi dij mondjuk legyen 1000 Ft

A teljes belépő 120.000 Ft

1. MBK-s találkozónál:
Ez összesen 120.000 Ft avagy ha az MBK tartja magát az eddigiekhez, akkor csak 100.000 Ft

2. Nem MBK-s találkozónál:
Helyszinen fizet 120 bogaras azaz 120.000 Ft
Ez összesen 120.000 Ft

1. összes bevétel: 120.000 Ft
2. összes bevétel: 120.000 Ft
1-2:                             0 Ft (ez az MBK támogatása)

Na most akkor valaki mesélje is el, hogy hol van az MBK támogatása.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2577 Dátum: 2006 Június 11, 13:43:22 »

jézusmária...

az mbk soha, egyetlen forinttal se támogatta az orfűi találkozót.

az mbk x darab mbk-tagot támogatott (többé-kevésbé), ezt, ha akarja, most is megteheti. célszerűen az mbk tagok ezt beszéljék meg az mbk-val, aztán ha van eredmény, akkor az mbk szépen megkérheti az NGA-t, hogy legyen szíves segítsen az adminisztrációban.

de nehogymár ezért a nembéká tag NGA-nak kelljen kinyalnia bárki seggét!!
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2576 Dátum: 2006 Június 11, 13:20:08 »

Nem akarok senkit elijeszteni..........................................................................................................de 20-án van a szülinapom  Grin

őőő, izé.... IQ-nak is.
nekem meg névnapom.
józanok leszünk??? :-)))

Hogy mindenkinek világos legyen a történet:

legközelebb szóljál, hozok neked számlát bármiről :-))

izé...nem szeretnélek megsérteni meg ilyenek, csak leírom, hogy mi történne, ha véres nagy biznisz lenne az orfűi találkozó

jól sejtem, hogy a boxair club prominens személyisége te vagy?
ezért szól hozzád mindenki, ezért ítélik meg a tevékenységedet, esetleges botlásaidat az átlagnál is "szigorúbban".
az orfűi találkozó megrendezése a klubotok életében egy kitűntetett pont (most hagyjuk figyelmen kívül, hogy igen sokan, köztük én is, az egyik legjobb találkozónak tartják).
ebben az esetben akár nem nyilvánosan, akárhogy ki kell nylni sz..s és az mbk seggét, ilyen a biznisz. (politika)
a másik út, amit most választottatok, hogy tök önállóan nyomjátok.

meglátjuk mi lesz..

flex 'em all!
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #2575 Dátum: 2006 Június 11, 12:06:07 »

K ;DSZI
dt
« Hozzászólás #2574 Dátum: 2006 Június 11, 11:53:51 »

Hanyinak

[melléklet törölve a rendszer által]
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #2573 Dátum: 2006 Június 11, 11:48:34 »

és titokban István a neved........  Cheesy

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #2572 Dátum: 2006 Június 11, 11:45:41 »

Orfű 2006.
Időpont: 2006 augusztus 18-20
Helyszin: Orfű (10 km-re pécstől északra) Kistó camping (közvetlenül az első tőnál)

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2571 Dátum: 2006 Június 11, 11:41:03 »

Hogy mindenkinek világos legyen a történet:
2004: Az MBK részéről Szepes Gábor felhivott, és azt beszéltük meg telefonon, hogy az Orfüi találkozóra az MBK tagok belépőjét (csak a belépőt, a kempingdijat nem) az MBK fizeti ki. Kérte, hogy a találkozó után közöljem hány MBK-s résztvevő volt, és adjak egy számlaszámot, ahova befizetik az összeget. A szóbeli megállapodás "MBK-s résztvevő x részvételi dij" üsszegre szólt. A találkozó után lejelentettem a létszámot, és ki is fizette az MBK ezt az üsszeget.
2005: Új megállapodás nem született, igy az előző maradt érvényben. A találkozó után 2 nappal lejelentettem a résztvevőket az MBK-nak. Ezek után közölték, hogy visszamenőlegesen kérjek számlát, vagy adjak számlát. Mikor közöltem, hogy én számlát nem tudok adni utólag, ezt előre kellett volna kérni, akkor ment a hümmögés. Majd közölték, hogy Nagykanizsának és Tatabányának elég volt 50e Ft támogatás, nekünk miért nem elég? Ekkor megpróbáltam felvilágositani Szepes Gábort arról, hogy mi 1 Ft támogatást nem kaptunk az MBK-tól, hanem az MBK tagok kapták, mivel az MBK helyettük fizeti ki a belépőt. Azt meg szerintem senki nem várhatja el tőlem, hogy amennyiben 50 MBK-s autó jött le, és a belépő 1500 Ft volt, akkor az MBK fizessen ki 50e Ft-ot, én meg zsebből 25e Ft-ot.Azt nem tudom, hogy a Szepes Gábor megértette-e ezt, mert késöbb is azt mondta, hogy mi milyen sokat kértünk, holott ennyi MBK-s tag jött le. Ekkor 2005 szeptemberében ugy döntött az Orfűi találkozó szervezőgárdája, aki nem csak én vagyok, hogy 2 eset lehetséges:
1. Csak az első 34 MBK-s autó jöhet be belépődij nélkül, a többinek fizetni kell
2. Nem lesz MBK tagoknak kedvezmény.

Ezt erősitette meg a rajzás utáni telefonbeszélgetés is, ahol Szepes Gábor közölte, hogy csak velünk van baja az MBK-nak, mivel nekünk sose elég az a pénz, amit adni akarnak támogatásként (ekkor ismét próbáltam megértetni vele, hogy mi az MBK-tól 1 Ft támogatást soha nem kaptunk), és hogy másnak miért elég az 50e Ft. Erre közöltem, hogy az eredeti megállapodás ugy szólt, hogy ahány MBK-s autó van, annyinak fizeti ki az MBK a belépőjét, és nekünk csak ez felel meg, igy a 2006-os Orfűi találkozón nem lesz MBK tagoknak ingyenes belépő. Ehhez semmi köze nincs annak, hogy a Szepessel milyen a viszonyom. A találkozót nem én szervezem, hanem a Boxair klub, és a klubnak nincs problémája Szepessel.

Remélem mindenki megértette, miről is van szó.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2570 Dátum: 2006 Június 11, 10:41:47 »

Megértem, hogy vannak emberek, akik rosszban vannak egymással. nekem onnantól büdös ilyenkor a dolog, amikor emiatt mások szopnak. nekem nem sok az 1000 forint, másnak lehet az.

na akkor magyarázom még egy kicsit, mert amúgy ugyanarról beszélünk. szóval tényleg büdös a golog, ha mások szopnak, épp ezért nem kéne, hogy megint az NGA bukjon ezen a történeten.

egyébként pártolom, hogy a klub, ne csak a belépőt, hanem a kempingdíjat is fizesse ki a tagoknak. meg a benzinköltséget is.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2569 Dátum: 2006 Június 11, 10:39:23 »

Nézd, Te nam vagy klubtag, Neked kurvamindegy.
Én meg az vagyok, nekem meg nem. És ha már fizetek valamiért, szeretek is kapni érte valamit. Ráadásul nem lenne baj, ha a két fél között nem lenne rossz a viszony, és emiatt azok szopnának, akik tagdíjat fizetnek. A Te egyéni érdekeid biztos fontosabbak, De én inkább iszom 2 sört abból a pénzből, és nem játszom a seggbebaszott királylányt.

én értelek téged, te nem értesz engem.

nekem tényleg tökmindegy, de utolsó híreim szerint NGA sem klubtag, úgyhogy nem biztos, hogy ezt az egészet neki kéne megszívni, főleg, mivel egyszer már megszívta.
de ettől még tartom az előzőeket: az tárgyal a klubbal, aki akar, és arról, amiről akar ;-)
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #2568 Dátum: 2006 Június 11, 10:10:05 »

Van egy tény!
A klub a rajzás miatt kicsit megrogyott anyagilag. Nem véletlenül lett a nagykanizsai találkozó az MBK nyári találkozója (szerintem).

én nem voltam ott a ringen a jóelőre meghirdetett (április 1) időpont miatt - akkor most nekem nem kell a kocsira fizetnem?! hehehehehehe Smiley

amúgy ez tényleg csak elvi kérdés - én akkor is klubtag lennék, ha semmit (!) sem kapnánk érte. aki már járt külföldi találkozón, az tudja, hogy felemelő érzés az MBK-ba tartozni - még ha ez nem is az MBK érdeme. (na, ezen a mondaton lehet gondolkodni, aki nem érti, annak kifejtem pár sör mellett)

mi biztos megyünk Orfűre, nem biztos, hogy saját kocsival, és biztos, hogy magánszállásra. én már igencsak várom, szeretem nagyon azt a találkozót. ennyi.

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #2567 Dátum: 2006 Június 11, 09:51:49 »

Most a saját gondolataimat írom le erről a dologról.

Van egy tény!
A klub a rajzás miatt kicsit megrogyott anyagilag. Nem véletlenül lett a nagykanizsai találkozó az MBK nyári találkozója (szerintem). Az kész volt, a klubnak nem kellet semmit tennie, így viszonylag minimális ráfordítással megúszták a találkozót.

Figyelembe véve a klub remek anyagi helyzetét, akkor mi van, ha a klub nem fizeti ki nekünk a klubosok részvételi díját, vagy csak egy részét? Akkor a klubtagok ingyen vagy csak a részvételi díj valahányad részéért jönnek be a találkozóra. Ez nem lenne tisztességes azokkal szemben, akik befizették a találkozó díját.
Egy találkozó megszervezni nem lehet 20eFt-ból, sokkal többet kell beleáldozni saját zsebből (még ha ebből egy résztvevő nem sokat tapasztal). A megtérülése meg elég rizikós. És itt most nem a nyerészkedésen van a hangsúly, csak nem bánjuk, ha a befektetett pénzüket visszakapjuk.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2566 Dátum: 2006 Június 11, 09:24:32 »

Megértem, hogy vannak emberek, akik rosszban vannak egymással. nekem onnantól büdös ilyenkor a dolog, amikor emiatt mások szopnak. nekem nem sok az 1000 forint, másnak lehet az.

most bólogató jánost játszok, mivel minden szavaddal egyetértek.
diplomácia, az hiányzik.

flex 'em all!
Oldalak: 1 ... 1035 1036 1037 1038 1039 [1040] 1041 1042 1043 1044 1045 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: