www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 15, 23:14:55

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921216 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 1031 1032 1033 1034 1035 [1036] 1037 1038 1039 1040 1041 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9739467 alkalommal)
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2765 Dátum: 2006 Június 13, 12:27:10 »

És aki még nem tudná a képek alapján, bár nem bogárral voltam, de Esztergom 99 volt számomra a legjobb bogártalálkozó Mo-on! Azt soha nem felejtem el, ahogy a levlistás társaság éjfélkor egy emberként várt a kapuban bennünket, és senki nem akart addig lefeküdni! Számomra ez olyan hatalmas élmény volt, ami feledhetetlenné teszi a találkozót. Mint egy nagy család, olyanok voltunk! (ami miatt vártak az a képen látszik, elcsaptunk egy vaddisznót)
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #2764 Dátum: 2006 Június 13, 12:26:44 »

Hehe! Én is voltam Eszetrgomban... még a Spar Kaferrel...

[melléklet törölve a rendszer által]

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2763 Dátum: 2006 Június 13, 12:23:52 »

Ezeket a gondolatokat le kellene írni a Deponak is. Lajosék nyitottak szinte mindenre. Építő kritikákat is biztosan szívesen fogadják.

Én egy lusta ember vagyok. :-) Ide már leirtam, ha szeretnék, hogy jobb legyen a Depo, olvassák el :-) Mindig jobb ezt egy társaságban megbeszélni :-)
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2762 Dátum: 2006 Június 13, 12:21:02 »

3

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #2761 Dátum: 2006 Június 13, 12:20:51 »

Pont ezt tesszük. Jobbá kivánjuk tenni a Depo-t. Ezért is vitázunk itt.

Ezeket a gondolatokat le kellene írni a Deponak is. Lajosék nyitottak szinte mindenre. Építő kritikákat is biztosan szívesen fogadják.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2760 Dátum: 2006 Június 13, 12:19:51 »

2.

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2759 Dátum: 2006 Június 13, 12:18:27 »

Újsággal és találkozóval kapcsolatba a véleményem:
Akinek nem tetszik csináljon jobbat!

Egyébként kurva drága egy számot összehozni ebből az újságból, vagy bármiből. És arra fizetőképes kereslete találni még nehezebb. Ezért kell az MBK támogatónak, Hudák és Baditz hírdetőnek és az RS is. Ha ez nem lenne nem lenne Depo sem amiről vitázni lehetne. Jó ez így. akinek ötlete van írja meg nekik és hátha javul a minőség.

Pont ezt tesszük. Jobbá kivánjuk tenni a Depo-t. Ezért is vitázunk itt.
Találkozó témához: Ez már sikerült itt sokaknak. Talán még emlékszik valaki erre:

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #2758 Dátum: 2006 Június 13, 12:11:42 »

Újsággal és találkozóval kapcsolatba a véleményem:
Akinek nem tetszik csináljon jobbat!

Egyébként kurva drága egy számot összehozni ebből az újságból, vagy bármiből. És arra fizetőképes kereslete találni még nehezebb. Ezért kell az MBK támogatónak, Hudák és Baditz hírdetőnek és az RS is. Ha ez nem lenne nem lenne Depo sem amiről vitázni lehetne. Jó ez így. akinek ötlete van írja meg nekik és hátha javul a minőség.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2757 Dátum: 2006 Június 13, 11:52:19 »

gárdonyban egyszer voltam, lepattantam egy biztonsági őrről, aki közölte mennyi a jegy, leparkoltam kint, mondom bemegyek gyalog. az is fizetős. beintettem, mentem a felvonuláson egy kört, majd irány haza, fos volt és többet sem megyek oda. egyszer még egy motorért mentem, vagy hová, de meg sem álltam, pedig láttam a találkozót. kapják be

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #2756 Dátum: 2006 Június 13, 11:09:56 »

régen nem így volt...
mind2 lepsényi találkozó plakátját berakták anno,teljesen ingyen...

Régen valóban nem így volt, mert tavaly már a miénket is valami 10-20 ezer (nem vagyok biztos az összegben, de nagyságrendileg...) körül tették be az újságba, mivelhogy a Hofefr is fizetett, az ugyanarra a napra szóló talákozójának a hirdetéséért, amit meg ugye a Depotól kapott info alapján szervezett, többek között ugyanarra a napra....

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2755 Dátum: 2006 Június 13, 11:08:40 »

Sajnos mindenki tudja, hogy lehetne jobb is ez a találkozó.

Sajnos nem ilyen árak:

sátorhely 980,-,-/nap ez 1960 Ft
személyenként 1280,-/nap ez 5120 Ft
IFA: 200.-/nap ez 800 Ft
Áram: 560,-/nap ez 1120

1 hétvége 2 főnek 9000 Ft.

Ehhez jön hozzá ha nem emeltek tavaly óta, akkor 1800 Ft, azaz 11.000 Ft-ot fizet ki 2 fő. És még nem evett, és nem ivott, és nem is volt utiköltség
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2754 Dátum: 2006 Június 13, 11:02:15 »

Ezzel semmi gond, teljesen természetes, ha Ő fizet a hirdetéséért, akkor más is fizessen.

régen nem így volt...
mind2 lepsényi találkozó plakátját berakták anno,teljesen ingyen...

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #2753 Dátum: 2006 Június 13, 10:59:44 »

2001-ben a kinti parkolóban álltam meg. Egy olyan parkoló hely volt, hogy ha szemből álltam be, akkor az autó elején és a jobb oldalon mozgatható vaskordon volt. Bementünk nézelődni, és amikor visszamentünk akkor azt kellett látnom, hogy a pár hónapja felújított bogaram hátsó lökhárítójára az egyik rendező (vagy mi) egy kötelet köt! A kötél másik végén egy nagy terepjáró volt, és már kezdték volna onnan elrángatni a rögzített lezárt autót.
Szerencse, hogy időben érkeztem. Az is furcsa volt, hogy álltak ott sokan és nem szóltak nekik, hogy talán nem így kéne kirángatni az autót. Az egész azért volt, mert egy teherautó nem tudott befordulni tőlem pedig nem álltam rossz helyen, és még fizettem is érte.
Nekem még nem sikerült pozitív élménnyel távoznom erről a találkozóról, pedig voltam utána is néhányszor.
Az volt a megállapításom, hogy ez a találkozó évről évre szarabb. Pedig egy nagyon jó helyszínen rendezik!

Kár érte!

Valamikor 1994 körül voltam másodszor az agárdi találkozón, emberek hangoskodtak, jó sokan részegek voltak, alig vártam, hogy reggel legyen, összepakoltam és azóta sem mentem. Ez egy rövid sztori.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2752 Dátum: 2006 Június 13, 10:59:24 »

money talks...

Ezzel semmi gond, teljesen természetes, ha Ő fizet a hirdetéséért, akkor más is fizessen.
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #2751 Dátum: 2006 Június 13, 10:54:32 »

És ez milyen formában érint minket?

Na most hallom, hogy Orfűvel fog ütközni a Gárdonyi általános VW találkozó. Gondoltam irok egy cikket az eddigi Orfűi találkozókról, meg a mostaniról a Depo-ba, de mivel a Gárdonyiak fizetnek a reklámért, ezért ingyen nem tudják megjelentetni sajna. De legalább a naptárba bekerül.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #2750 Dátum: 2006 Június 13, 10:53:49 »

2001-ben a kinti parkolóban álltam meg. Egy olyan parkoló hely volt, hogy ha szemből álltam be, akkor az autó elején és a jobb oldalon mozgatható vaskordon volt. Bementünk nézelődni, és amikor visszamentünk akkor azt kellett látnom, hogy a pár hónapja felújított bogaram hátsó lökhárítójára az egyik rendező (vagy mi) egy kötelet köt! A kötél másik végén egy nagy terepjáró volt, és már kezdték volna onnan elrángatni a rögzített lezárt autót.
Szerencse, hogy időben érkeztem. Az is furcsa volt, hogy álltak ott sokan és nem szóltak nekik, hogy talán nem így kéne kirángatni az autót. Az egész azért volt, mert egy teherautó nem tudott befordulni tőlem pedig nem álltam rossz helyen, és még fizettem is érte.
Nekem még nem sikerült pozitív élménnyel távoznom erről a találkozóról, pedig voltam utána is néhányszor.
Az volt a megállapításom, hogy ez a találkozó évről évre szarabb. Pedig egy nagyon jó helyszínen rendezik!

Kár érte!

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2749 Dátum: 2006 Június 13, 10:53:38 »

Na most hallom, hogy Orfűvel fog ütközni a Gárdonyi általános VW találkozó. Gondoltam irok egy cikket az eddigi Orfűi találkozókról, meg a mostaniról a Depo-ba, de mivel a Gárdonyiak fizetnek a reklámért, ezért ingyen nem tudják megjelentetni sajna. De legalább a naptárba bekerül.

money talks...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #2748 Dátum: 2006 Június 13, 10:48:29 »

A Depo már rég sehol nem lenne, ha az MBK nem venné meg kb a felét a kinyomott újságnak. Magyarország nem képes eltartani egy bogaras újságot. Én ezen a területen dolgozom.
Nyomtatott formaban egy masik ujsagot letrehozni tenyleg nem lehet a piac miatt. De egy interneten megjeleno lapot ami mondjuk 1/4-evente jelenne meg azt meg lehet valositani szerintem. Es tamogatnam is amiben tudom.

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2747 Dátum: 2006 Június 13, 10:47:18 »

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #2746 Dátum: 2006 Június 13, 10:46:01 »

Hali!
Olvasgattam alább, szóval a Depo szerintetek gyász, hát, srácok, akkor csinjálni kell egy másik újságot. Lehet, hogy ez most durván hangzik, de be kel látni, hogy azért egy újságot összerakni, megjelentetni, fenntartani, tartalommal megtölteni, etc. nem a világ legegyszerűbb dolga. Szerintem kritizálni azt a legkönnyebb dolog, hogy ez nem jó, meg az nem jó, az MBK ilyen, meg olyan, de van egy fontos dolog, amit nem szabad elfelejteni: VAN újság, és VAN MBK. Ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy legyen még 5 Bogaras újság, és 7 országos klub, mert biztos mindkét dolognak megvannak a hibái. De szerintem nem kritizálni kell, hanem első körben segíteni, aztán, ha ez nem megy, mert az illetékesek nagyon fenn hordják az orrukat, akkor meg kell mutatni, hogy lehet ezt másképp. Azt is tudom, hogy ennek jelentős anyagi vonzata van, de úgy vettem észre, hogy vannak egy páran akik ugyanúgy gondolkodnak erről a dologról, hát fogjatok össze. Lehet írni pályázatot, van itt egy csomó, mindenféléhez értő ember, nehogy már ne menjen.
Na, off voltam, de kicsikét felbosszantottam magam ezen. Bocs.

Szerintem nyugodtan lehet kritizálni valamit, annak ellenére, hogy mi sem csinálunk jobbat. Kritizálom az zöldségesnél a záptojást is, pedig nem tudok frisset tojni.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2745 Dátum: 2006 Június 13, 10:35:44 »

Hali!
Olvasgattam alább, szóval a Depo szerintetek gyász, hát, srácok, akkor csinjálni kell egy másik újságot. Lehet, hogy ez most durván hangzik, de be kel látni, hogy azért egy újságot összerakni, megjelentetni, fenntartani, tartalommal megtölteni, etc. nem a világ legegyszerűbb dolga. Szerintem kritizálni azt a legkönnyebb dolog, hogy ez nem jó, meg az nem jó, az MBK ilyen, meg olyan, de van egy fontos dolog, amit nem szabad elfelejteni: VAN újság, és VAN MBK. Ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy legyen még 5 Bogaras újság, és 7 országos klub, mert biztos mindkét dolognak megvannak a hibái. De szerintem nem kritizálni kell, hanem első körben segíteni, aztán, ha ez nem megy, mert az illetékesek nagyon fenn hordják az orrukat, akkor meg kell mutatni, hogy lehet ezt másképp. Azt is tudom, hogy ennek jelentős anyagi vonzata van, de úgy vettem észre, hogy vannak egy páran akik ugyanúgy gondolkodnak erről a dologról, hát fogjatok össze. Lehet írni pályázatot, van itt egy csomó, mindenféléhez értő ember, nehogy már ne menjen.

A Depo már rég sehol nem lenne, ha az MBK nem venné meg kb a felét a kinyomott újságnak. Magyarország nem képes eltartani egy bogaras újságot. Nem azt mondom, hogy ne legyen Depo, hanem azt, hogy legyen jobb Depo. És ne legyenek ilyen kirivó hülyeségek.
« Utoljára szerkesztve: 2006 Június 13, 10:45:32 írta NGA »
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2744 Dátum: 2006 Június 13, 10:35:14 »

Lehet. Akkor az már vagy 2002 vagy 2003 volt

jaja,2003ban tényleg alíg voltak már bent

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2743 Dátum: 2006 Június 13, 10:33:48 »

a dátumokkal egy kicsit elcsúsztál szerintem..
2001ben rogyásig volt bent a kemping autókkal...

Lehet. Akkor az már vagy 2002 vagy 2003 volt
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2742 Dátum: 2006 Június 13, 10:31:35 »

Hát ez a baj! Smiley))

:-) Nem is akarom, hogy az enyém a Depoban megjelenjen. Valamit félreértettetek, de nagyon. Nem vagyok irigy Ecker autójára, mivel nekem Pl SiD autója sokkal szebb, csak ezt a jellegű istenitést nem szeretem, amit levágtak az Ecker családról. Mindezt azért, mert hirdetett a lapjukban.
Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #2741 Dátum: 2006 Június 13, 10:30:05 »

Hali!

" hülyék mondják meg mi legyen, a tisztesség száműzött idegen..."
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2740 Dátum: 2006 Június 13, 10:29:08 »

Bizony. Ha jól emlékszem valamikor 1996 táján vettem egy 1971-es bogarat. Kicsit avétos volt, de szerettem. Aztán kitaláltuk, hogy elmegyünk Agárdra a bogártalálkozóra. Az elhatározást tett követte, és ahogy beértünk Agárdra, a vasuti átjárónál reccsent egyet a kupplung, majd szétesett a szerkezet. Nagy nehezen feltoltuk az ABC parkolójába, majd miután kellőképpen kiidegeskedtük magunkat, lementünk gyalog a placcra. A kemping ott volt a parton, de az még nem ez volt, mint most. Már akkor is eléggé drága volt, majd kitaláltuk, hogy keresünk egy olcsóbbat. Kb 100 méterrel lejjebb találtunk is, majd az autoklub levontatta a bogarat a kempingbe. És elkezdődött nekünk is végre Agárd. Ezt azért irtam le, hogy nem voltunk éppen jókedvünkben. De ahogy odaértünk ahhoz a nagy füves placchoz, hát azért csak élveztük az egészet. Egy nagy forgatag volt az egész, akkor láttam először Indián zöld buggy-ját is. Aztán ekkor még ott csolt Tschokker is a kék bajszos karmann-al is. Valahogy a bosszankodások ellenére azt tudtam mondani, hogy igen, ez magyarország legnagyobb és legjobb találkozója.
Aztán 2000 táján ismét lementünk, ekkor már az új bogarammal. Be már nem engedtek bennünket a többi bogár közé, és a parkolóban sokkal több bogár volt mint bent. Akkor még hátulról érkeztünk be, a strand felől, de kint érdekesebb volt a parkoló, mint bent az egész.
2001-ben ismét megpróbáltuk. Ekkor már 2x fizettették majdnem meg velünk a jegyet, tele volt minden biztonsági őrökkel, a kempingben alig volt autó, de már a parkoló sem volt tele, mint előző évben. Hát igen. Egy fantasztikus találkozót igy tettek tönkre. A legszörnyűbb az az egészben, hogy Bálint György-ék még mindig azt hiszik, hogy ez igy jó.

a dátumokkal egy kicsit elcsúsztál szerintem..
2001ben rogyásig volt bent a kemping autókkal...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2739 Dátum: 2006 Június 13, 10:25:58 »

Na ja! Amikor még a popstrandnál volt, a nagy parkolóban.... az jó volt!! 
De ez a beach-es már nem az igazi.... itt minden a pénzről szól...  Tongue

Bizony. Ha jól emlékszem valamikor 1996 táján vettem egy 1971-es bogarat. Kicsit avétos volt, de szerettem. Aztán kitaláltuk, hogy elmegyünk Agárdra a bogártalálkozóra. Az elhatározást tett követte, és ahogy beértünk Agárdra, a vasuti átjárónál reccsent egyet a kupplung, majd szétesett a szerkezet. Nagy nehezen feltoltuk az ABC parkolójába, majd miután kellőképpen kiidegeskedtük magunkat, lementünk gyalog a placcra. A kemping ott volt a parton, de az még nem ez volt, mint most. Már akkor is eléggé drága volt, majd kitaláltuk, hogy keresünk egy olcsóbbat. Kb 100 méterrel lejjebb találtunk is, majd az autoklub levontatta a bogarat a kempingbe. És elkezdődött nekünk is végre Agárd. Ezt azért irtam le, hogy nem voltunk éppen jókedvünkben. De ahogy odaértünk ahhoz a nagy füves placchoz, hát azért csak élveztük az egészet. Egy nagy forgatag volt az egész, akkor láttam először Indián zöld buggy-ját is. Aztán ekkor még ott csolt Tschokker is a kék bajszos karmann-al is. Valahogy a bosszankodások ellenére azt tudtam mondani, hogy igen, ez magyarország legnagyobb és legjobb találkozója.
Aztán 2000 táján ismét lementünk, ekkor már az új bogarammal. Be már nem engedtek bennünket a többi bogár közé, és a parkolóban sokkal több bogár volt mint bent. Akkor még hátulról érkeztünk be, a strand felől, de kint érdekesebb volt a parkoló, mint bent az egész.
2001-ben ismét megpróbáltuk. Ekkor már 2x fizettették majdnem meg velünk a jegyet, tele volt minden biztonsági őrökkel, a kempingben alig volt autó, de már a parkoló sem volt tele, mint előző évben. Hát igen. Egy fantasztikus találkozót igy tettek tönkre. A legszörnyűbb az az egészben, hogy Bálint György-ék még mindig azt hiszik, hogy ez igy jó.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2738 Dátum: 2006 Június 13, 10:10:43 »

Hát ez a baj! Smiley))

Grin

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #2737 Dátum: 2006 Június 13, 09:50:40 »

Semmi gond. Mondjuk szurják ki 10-en. De ha az a cikk cime, hogy maga a tökély, és hogy ennél jobbat nem lehet csinálni, akkor viszont nevetséges! Olvasd el a cikket, ajánlom. Ezt az ömlengéshalmazt, amit irnak, nehéz röhögés nélkül végigolvasni. Ecker az isten!

Elolvastam a cikket, nekem is valami feltűnt, talán a kárpitozás (nem emlékszem már rá), de nem gondoltam, hogy "nevetséges".  Egyébként naponta találkozom ilyen jellegű újságírói tévedésekkel vagy torzításokkal, elfogultságokkal, miért a Depo legyen a kivétel?

Legyünk mi igényesebbek...és nagyon jó, hogy ezt meg tudjuk itt beszélni, mert pl. a belül teli ajtókilincset (ami csak rövid ideig volt) is tőled tudom, magamtól soha nem vettem volna észre.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #2736 Dátum: 2006 Június 13, 09:25:36 »

Hát ez a baj! Smiley))

Nem érted látom. Engem csak az zavart, hogy istenitették az ujságban Eckeréket, és közölték, hogy ez a tökéletes. Most nem az én autómról van szó. Igy érted már?
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #2735 Dátum: 2006 Június 13, 07:24:31 »

Szerintem Gárdony akkor volt jó amikor méd Agárdon volt!  Grin Grin Grin Grin
(Na jó az első egy-két Gárdony jól sikerült, élveztük, sőt én tavaly is jól éreztem magam a szakadó eső ellenére,....de Agárd volt az igazi! )

Na ja! Amikor még a popstrandnál volt, a nagy parkolóban.... az jó volt!! 
De ez a beach-es már nem az igazi.... itt minden a pénzről szól...  Tongue

Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #2734 Dátum: 2006 Június 12, 22:23:46 »

Az enyimén meg nincs megfolyva a festék, és nem lesz benne a depóban! (itt külön bemutatásra gondolok) 

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2733 Dátum: 2006 Június 12, 20:48:18 »

(Na jó az első egy-két Gárdony jól sikerült, élveztük, sőt én tavaly is jól éreztem magam a szakadó eső ellenére,....de Agárd volt az igazi! )
jaja,2001-2002 gárdony még jó volt

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #2732 Dátum: 2006 Június 12, 20:39:25 »

a te autódon is meg van folyva a festék.
meg a bjútiring sem tetszik. (nekem)

tudom, dögöjjek meg :-)))
enyimen is el van folyva a festék aztán benne lesz a depoba:D Grin

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Sompi
« Hozzászólás #2731 Dátum: 2006 Június 12, 20:37:11 »

szerintem gárdony utóljára 2002-2003ban volt jó.... ha megnézed 2004ben már a nagy találkozóra járó bogarasok mind kerítésen kívül beszélgettek....2005ben meg már kerítésen kívűl se nagyon volt senki
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2730 Dátum: 2006 Június 12, 20:34:00 »

Nem érted látom. Engem csak az zavart, hogy istenitették az ujságban Eckeréket, és közölték, hogy ez a tökéletes. Most nem az én autómról van szó. Igy érted már?
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #2729 Dátum: 2006 Június 12, 20:32:23 »

csak halkan megsúgom, hogy a megállapodás nem nyilvános része szerint valaki az így megkötött biztosítások jutalékából részesedik. de nem mondom meg, hogy ki.
Hat igen abbol azert szep pinzt akasztanak le Cool

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2728 Dátum: 2006 Június 12, 19:58:14 »

Semmi gond. Mondjuk szurják ki 10-en. De ha az a cikk cime, hogy maga a tökély, és hogy ennél jobbat nem lehet csinálni, akkor viszont nevetséges! Olvasd el a cikket, ajánlom. Ezt az ömlengéshalmazt, amit irnak, nehéz röhögés nélkül végigolvasni. Ecker az isten!

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2727 Dátum: 2006 Június 12, 19:53:38 »

Szerinted a fekete indexkart hányan szúrták ki? És ha 10-en akkor mi van? Persze jobb lenne hiba nélkül, de lehet olyat? Van olyan?

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2726 Dátum: 2006 Június 12, 19:33:32 »

csak halkan megsúgom, hogy a megállapodás nem nyilvános része szerint valaki az így megkötött biztosítások jutalékából részesedik. de nem mondom meg, hogy ki.

áhhá,hogy én milyen naív vagyok Cheesy

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Oldalak: 1 ... 1031 1032 1033 1034 1035 [1036] 1037 1038 1039 1040 1041 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: