www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 21:45:56

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Ki vegyen részt a tököli banzájon
bármilyen vw (akár 5-ös góóf is)
csak bogarak és buszok
retro parádé, bármilyen 20 évnél idősebb autó

Oldalak: 1 ... 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89 90 ... 95
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2007  (Megtekintve 957862 alkalommal)
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #439 Dátum: 2006 November 09, 16:06:34 »

Ezt nem értem. Megöregedtem, és ezért eladták a bogarukat, mert most már nem érdekli őket?

OK, fűrészeljük a fingot, de ezzel nem megyünk előre.
Ha idejönne most valaki. Netán erre a fórumra. Vendégként vagy felhasználóként és beleovasna ebbe mit látna?
Lesz Rajzás 2007-ben is. Ez biztos. De látna 4-5-6-7-8-9 kiöregedett, kiégett életunt kispapát akik feleslegesen nyúzzák a szájukat egy meg nem szervezett találkozóról. Hagyná az egészet a francba. Ne gyártsunk ideológiákat, hogy hol volt, hol nem volt jó. Tegyünk érte, hogy EZ JÓ LEGYEN!
Vagy hagyjuk a francba az egészet!!
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #438 Dátum: 2006 November 09, 16:04:17 »

Olyan helyen nem lehet, ahova nem kell hidegélelmet vinni, és megfizethetők az árak?
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #437 Dátum: 2006 November 09, 16:03:02 »

Tököli reptér?

Legyen a ringen!  Grin

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #436 Dátum: 2006 November 09, 16:02:43 »

Ilyen nem lesz többet. Nem azért mert nem akarsz, hanem azért, mert megöregedtél, eladták, nem érdekli már. De törekedj arra, hogy amire elmész azon éred jól magad.

Ezt nem értem. Megöregedtem, és ezért eladták a bogarukat, mert most már nem érdekli őket?

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #435 Dátum: 2006 November 09, 16:00:58 »

Én azt irtam le, hogy a BS-ben nagyon jó volt a rajzás. Nem azt, hogy oda kell szervezni. Aki emlékszik még a régi rajzásokra, mint pl arra, amikor VWINFO-s csapat összejött először, az tényleg jó volt. Legkevésbé sem volt flancos, legkevésbé sem volt gyorsulás, meg hasonló, de volt hangulata. Pont olyan volt, mikor a hosszú tél után kijöttek a bogarak megmutatni magukat.
Ilyen nem lesz többet. Nem azért mert nem akarsz, hanem azért, mert megöregedtél, eladták, nem érdekli már. De törekedj arra, hogy amire elmész azon éred jól magad.
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #434 Dátum: 2006 November 09, 16:00:30 »

Az a baj (illetve nem baj), hogy mindenkinek más az elképzelése arról, hogy milyen egy jó találkozó.
Végül majd az MBK eldönti, hogy miként és hol szervezi a találkozót.
Ha ez kiderül, akkor mindenki eldöntheti, hogy elmegy vagy nem.

Legyen a ringen!  Grin

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #433 Dátum: 2006 November 09, 15:59:20 »

Már csak arra a kérdésre szeretnék választ kapni, hogy miért akarunk osán, kora, brikosztór parkolókba menni? Mehetsz oda Dévuval a hétvégén sörért és kenyérért. De egy 4-5-600 autót felvonultató találkozó ne olyan helyen legyen, ha nem muszályj.

Azért eléggé durva volt, hogy étkezésre 10e Ft-ot kellett elköltenem, mert nem hoztam szendvicset. Ugyanis más lehetőség nem volt. De ez is pozitivum. A helyi büfésnek biztosan.
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #432 Dátum: 2006 November 09, 15:56:01 »

Már csak arra a kérdésre szeretnék választ kapni, hogy miért akarunk osán, kora, brikosztór parkolókba menni? Mehetsz oda Dévuval a hétvégén sörért és kenyérért. De egy 4-5-600 autót felvonultató találkozó ne olyan helyen legyen, ha nem muszályj.

nem muszáj.

600 autónak kell vízszintes, lebetonozott placc, ami megközelíthető, van pl. budi meg villany.
na ilyenek pl. a parkolók, amik történetesen bevásárlóközpont mellett vannak. ilyen a kossuth tér is, de oda újabban nem engednek. a népstadion is jó lenne, de ki betonozza le a pályát? a repülőtér is ilyesmi, de félek, nem állítják le miattunk a forgalmat.
egyéb ötlet? (már ha alternatívát keresünk a ringnek)
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #431 Dátum: 2006 November 09, 15:51:40 »

na ilyen nincs. központi és nagy pl. a felvonulási tér, kérdés mibe kerül a kiürítése (mert megoldható pl. a kapcsolatkoncert vagy az arckiállítás alkalmával)
központi nincs több.
van városszéli, elég nagy is, kérdés mibe kerül. (pl. a fóti bevásárlóközpont, ahol a cora, bricostore, mittoménmi van. még hétvégeken is kong a parkolójuk az ürességtől, ott kényelmesen elfér 6-800 autó. biztosan van ilyen a város más pontján is, én ezt ismerem. láttam már ott gyűléseket is, opeltől a kispolszkiig mindenfélét.)
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #430 Dátum: 2006 November 09, 15:51:02 »

Van még BS?
Én sajnos csak 4 éve járok találkozóra. Nem akarom azt leírni, hogy 4 évig JÁRTAM mert már nem vagyok kiváncsi rá.

Én azt irtam le, hogy a BS-ben nagyon jó volt a rajzás. Nem azt, hogy oda kell szervezni. Aki emlékszik még a régi rajzásokra, mint pl arra, amikor VWINFO-s csapat összejött először, az tényleg jó volt. Legkevésbé sem volt flancos, legkevésbé sem volt gyorsulás, meg hasonló, de volt hangulata. Pont olyan volt, mikor a hosszú tél után kijöttek a bogarak megmutatni magukat.

« Hozzászólás #429 Dátum: 2006 November 09, 15:49:41 »

Csak valami jó nagy, központi és megfizethető helyet javasoljatok már!!

na ilyen nincs. központi és nagy pl. a felvonulási tér, kérdés mibe kerül a kiürítése (mert megoldható pl. a kapcsolatkoncert vagy az arckiállítás alkalmával)
központi nincs több.
van városszéli, elég nagy is, kérdés mibe kerül. (pl. a fóti bevásárlóközpont, ahol a cora, bricostore, mittoménmi van. még hétvégeken is kong a parkolójuk az ürességtől, ott kényelmesen elfér 6-800 autó. biztosan van ilyen a város más pontján is, én ezt ismerem. láttam már ott gyűléseket is, opeltől a kispolszkiig mindenfélét.)
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #428 Dátum: 2006 November 09, 15:49:25 »

Lesz egy fiam. Az eléggé pozitiv.
Nekem is, ok. Ott lesz a Rajzáson.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #427 Dátum: 2006 November 09, 15:48:35 »

Mondj akkor valami pozitívat az akkusarun kívül!

Lesz egy fiam. Az eléggé pozitiv.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #426 Dátum: 2006 November 09, 15:47:54 »

Az elmúlt 10 év alapján kijelenthető, hogy sorrendben:

1. BS parkolója
2. Hungaroring, Tesco stb.
3. FAP

Merthogy én nem 4 éve járok rajzásra.

Van még BS?
Én sajnos csak 4 éve járok találkozóra. Nem akarom azt leírni, hogy 4 évig JÁRTAM mert már nem vagyok kiváncsi rá.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #425 Dátum: 2006 November 09, 15:46:53 »

Nem figyelsz. Nem vagyok Hungaroring párti mert nagyon sokba kerül, bár tény, hogy sok szempontból nagyon jó hely, és sok embernek tetszik is. Az 56-os téren szvsz nem tudjuk megrendezni a parkoló kocsik miatt. Többször elmentem arra felé, rengeteg az autó, és nincs eszközünk a kiürítésre.

Kellene egy nagy hely találkozni, bemutatni a kocsikat egymásnak és az érdeklődőknek. Utána felvonulás a városban. Ez volt a Rajzás 14 évig. (állítólag) A 15. többeknek megtetszett, de ettől nem biztos, hogy gyakorlatot kell belőle csinálni. A közgyűlés majd eldönti.

A felvonulási teret átnevezték 56-osok terének, agy mi?
Mi volt 1956-ban?
A következő generáció már csak azt fogja tudni, hogy 2006-ban leverték a felvonulókat a rendőrök és semmit nem értek el.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #424 Dátum: 2006 November 09, 15:45:47 »

Ratro!

Helyes, tedd helyre az agyunkat.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #423 Dátum: 2006 November 09, 15:45:42 »

De az elmúlt 4 év alapján kijelenthető, hogy bármennyire is drága, de a Ring volt a legjobb és legnagyobb Rajzás.

Az elmúlt 10 év alapján kijelenthető, hogy sorrendben:

1. BS parkolója
2. Hungaroring, Tesco stb.
3. FAP

Merthogy én nem 4 éve járok rajzásra.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #422 Dátum: 2006 November 09, 15:42:40 »

Nem figyelsz. Nem vagyok Hungaroring párti mert nagyon sokba kerül, bár tény, hogy sok szempontból nagyon jó hely, és sok embernek tetszik is. Az 56-os téren szvsz nem tudjuk megrendezni a parkoló kocsik miatt. Többször elmentem arra felé, rengeteg az autó, és nincs eszközünk a kiürítésre.

Kellene egy nagy hely találkozni, bemutatni a kocsikat egymásnak és az érdeklődőknek. Utána felvonulás a városban. Ez volt a Rajzás 14 évig. (állítólag) A 15. többeknek megtetszett, de ettől nem biztos, hogy gyakorlatot kell belőle csinálni. A közgyűlés majd eldönti.

Ennek ellenére mindig ugyanaz jön fel. Hogy csakis a Ring a megfelelő. Más vélemény nem is lehet.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #421 Dátum: 2006 November 09, 15:41:31 »

Nem, mert az nem pozitiv eléggé gsattila-nak
Mondj akkor valami pozitívat az akkusarun kívül!
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #420 Dátum: 2006 November 09, 15:40:37 »

Úgy lekevernék mindenkinek egy büdös nagy pofont. Aztán megkérnék valakit, hogy adjon nekem is. Térjünk már kicsit észhez emberek! Érett férfiak, felnőtt emberek vagyunk kialakult elképzelésekkel és előitéletekkel a világról. Tegyek ezt félre, váltsunk paradigmát. Ami eddig működödtt, most nem fog. Nem jó a Tesco, mert Tesco. OK, hogy gazdaságos, de én nem vagyok (és szerintem még sokan mások sem) kíváncsi rá. A FAP megint nem mert kicsi. Tehát kell valami hely, ami lehet drága, lehet flancos és kurvára nem a belvárosban van, de kell egy nagy hely. Mert vannak emberek akik csak 1 azaz egy találkozóra mennek vagy ismernek, az pedig a RAJZÁS nevű dolog ami 15 éve megrendezésre kerül, több-kevesebb sikerrel. De az elmúlt 4 év alapján kijelenthető, hogy bármennyire is drága, de a Ring volt a legjobb és legnagyobb Rajzás. Most is erről beszélsz, pedig majd egy év eltelt. Tehát nem bomlasztani kellene a Rajzás fogalmán és a bogaras társadalmon (amit egyébként SZERINTEM ez a fórum tesz) hanem segíteni a szervezőket ötlettel, gondolattal. Lehet csak a gsattilán keresztül fogunk itt infohoz jutni, de azt is meg kellene köszönni. Akinek nem jön be a Ring nem jön el. Aki sajnálja rá a pénz az otthon marad matinét nézni a gyerekekkel. Nem kell jönni, főleg úgy, hogy nem lesz jó a buli. Minden buli olyan amilyenné mi magunk tesszük. A klikkek, a bandák a klubbok. Erre az egy napra tegyük ezt félre, hogy ki-kivel miért nem. Le kell szarni. Már most arra várunk nagyon sokan, hogy kezdődjön a szezon, már oda fényesíted a vasat, polírozod a kereket. Még el sem jött a tél, de már unjuk sokan, mert nincs egy rendes találkozó amit Rajzásnak, Almádinak, TBányának, vagy Orfűnek hívnak. Én olyat is el tudnék képzelni, hogy a Rajzás 2 napos legyen. Ott lehet aludnia Ring környékén, vagy a parkolókban, este koncert, örömtűz, babasírás. családi hétvége a Ringen. Pestiek aludhatnak otthon , vagy ki hol akar, vagy ahol a végzete éri.
De inkább szüntessük meg ezt a topikot is, üljön mindenki a gépe előtt beszélgessünk másról és hagyjuk meg azoknak az embereknek a szervezést akik ezt felválaták, vagy a nyakukba szakadt. Ha segítségre lesz szükségük szólnak. De ilyen hozzáállás mellett ezt nehezen hiszem.  
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #419 Dátum: 2006 November 09, 15:37:18 »

de ott van az új emlékmű, vagy nem?

igen. a régi felvonulási tér.

1971     VW 1300 GT-L

« Hozzászólás #418 Dátum: 2006 November 09, 15:36:24 »

Legyen a Ringen!

Egyéb értelmes elképzelés volt már???

igen. a régi felvonulási tér.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #417 Dátum: 2006 November 09, 15:35:47 »

Legyen a Ringen!

Nem, mert az nem pozitiv eléggé gsattila-nak
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #416 Dátum: 2006 November 09, 15:33:50 »

Legyen a Ringen!

Természetesen nem. Csak mindig ugyanazt mondod el ugyanúgy. Meghallgattuk, tudomásul vettuk már az első polémia idején is. A közgyűlésen beszélni fogunk róla. De most a rajzással kapcsolatos pozitív elképzeléseknek volna helye.

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #415 Dátum: 2006 November 09, 15:32:22 »

Természetesen nem. Csak mindig ugyanazt mondod el ugyanúgy. Meghallgattuk, tudomásul vettuk már az első polémia idején is. A közgyűlésen beszélni fogunk róla. De most a rajzással kapcsolatos pozitív elképzeléseknek volna helye.

Ennek ellenére mindig ugyanaz jön fel. Hogy csakis a Ring a megfelelő. Más vélemény nem is lehet.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #414 Dátum: 2006 November 09, 15:27:47 »

Miért? Csak dicsérni lehet? Ez valami uj. Azthittem a bogarasoknak tartják, és kiváncsiak a bogarasok véleményére.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #413 Dátum: 2006 November 09, 15:24:11 »

Azt kértem, hogy NE FIKÁZD.

Miért? Csak dicsérni lehet? Ez valami uj. Azthittem a bogarasoknak tartják, és kiváncsiak a bogarasok véleményére.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #412 Dátum: 2006 November 09, 15:23:26 »

De ha a jövő évi orfűi találkozó szervezésével kapcsolatban bármit hallunk tőled akkor dádá lesz a kis popsidra. Gabika!

Nem fogsz. Elég volt az a 6 tali nekem.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #411 Dátum: 2006 November 09, 15:23:06 »

Azt kértem, hogy NE FIKÁZD.

Bocsánat, nem tudtam, hogy csak MBK tag, vagy találkozó szervező szólhat hozzá.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #410 Dátum: 2006 November 09, 15:22:23 »

Akkor ezt a közgyűlésen megbeszéljük.

Az járható egyébként, hogy minden MBK-st beengedek ingyen, és aki az 50e Ft felett jön, annak zsebből kifizetem a belépőjét?

Mert ugye mindenki kapott pólót, és az konstans költség volt. Dehát azok akik nem járnak Orfűre nem is tudhatják, hogy mi is van ott. Főleg, hogy ez a tali a résztvevők befizetett belépőjéből tartotta el magát. Ezért is volt szükség az MBK pénzére, hamár azok ingyen bejöhettek, És ezért is nem volt MBK-s tali 2006-ban. De ugyanez volt a gond Bányán (Kaposváron) is, meg mintha a nagy MBK-s nyári tali sem ugy zajlott volna ahogy azt a szervezők elképzelték, ott is valami hasonló gond volt.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #409 Dátum: 2006 November 09, 15:21:23 »

Akkor meg ne fikázd kérlek a Rajzással kapcsolatos dolgainkat.  Smiley

Bocsánat, nem tudtam, hogy csak MBK tag, vagy találkozó szervező szólhat hozzá.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #408 Dátum: 2006 November 09, 15:20:36 »

Ettől még azért nem emelkednek meredeken a költségek Azt kivántam bemutatni, hogy egy bizonytalan finanszírozás nem járható út.

Az járható egyébként, hogy minden MBK-st beengedek ingyen, és aki az 50e Ft felett jön, annak zsebből kifizetem a belépőjét?

Mert ugye mindenki kapott pólót, és az konstans költség volt. Dehát azok akik nem járnak Orfűre nem is tudhatják, hogy mi is van ott. Főleg, hogy ez a tali a résztvevők befizetett belépőjéből tartotta el magát. Ezért is volt szükség az MBK pénzére, hamár azok ingyen bejöhettek, És ezért is nem volt MBK-s tali 2006-ban. De ugyanez volt a gond Bányán (Kaposváron) is, meg mintha a nagy MBK-s nyári tali sem ugy zajlott volna ahogy azt a szervezők elképzelték, ott is valami hasonló gond volt.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #407 Dátum: 2006 November 09, 15:20:22 »

Ezt az 50e Ft-ot adunk azt a második MBK-s tali után tudtam meg. Én nem 30 MBK-s résztvevőre számitottam, hanem annyira, ahányan lejönnek. És igy is lett megbeszélve. Utólag lett ez az 50e Ft. De mostmár hála istennek engem a legkevésbé sem érint ez a dolog a jövőben.
De ha a jövő évi orfűi találkozó szervezésével kapcsolatban bármit hallunk tőled akkor dádá lesz a kis popsidra. Gabika!
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #406 Dátum: 2006 November 09, 15:18:03 »

Akkor meg ne fikázd kérlek a Rajzással kapcsolatos dolgainkat.  Smiley

De mostmár hála istennek engem a legkevésbé sem érint ez a dolog a jövőben.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #405 Dátum: 2006 November 09, 15:14:54 »

Nem tudom mit beszéltél meg a Szepessel, azt tudom, hogy az MBK 50 ezret szokott adni a talikra. Gondolom, 30 MBK-s résztvevőre számítottál, és több jött. Ettől még azért nem emelkednek meredeken a költségek Azt kivántam bemutatni, hogy egy bizonytalan finanszírozás nem járható út. De zárjuk le a témát, nem ide tartozik.

Ezt az 50e Ft-ot adunk azt a második MBK-s tali után tudtam meg. Én nem 30 MBK-s résztvevőre számitottam, hanem annyira, ahányan lejönnek. És igy is lett megbeszélve. Utólag lett ez az 50e Ft. De mostmár hála istennek engem a legkevésbé sem érint ez a dolog a jövőben.
1303LS
« Hozzászólás #404 Dátum: 2006 November 09, 15:13:08 »

Miért lenne benne a pakliban. A Szepessel megbeszéltem, hogy 1500 Ft lesz a belépő. Azt fizeti az MBK. Erre amikor közöltem, hogy mennyi MBK-s volt bent, akkor már kiderült, hogy menetközben módosultak a szabályok, merthogy kevés a pénze az MBK-nak, és úgy gondolta, hogy én fizessem ki zsebből azoknak az MBK-soknak a belépőjét, akik a végén érkeztek, és nem fértek bele az első 35-be.
Azért érdekes, hogy senki másnak eszébe sem jutott az a baromság ami neked. Talán azért, mert mi akik szereztünk találkozót a bogarasokért tettük. De nem akkora a családi kassza nálunk, hogy kibirjon 20-30e Ft ráfizetést azért, mert az MBK-nak nincs pénze, és be kell minden MBK-st ingyen engedni.
Szerintem ezt kár megint kezdeni.
Tavaly is csak szinte ekörül forgott a vita.
Szerintem a közgyűlésen ezeket a dolgokat le kell fektetni/átbeszélni.
Azt nem tudom hogy tavaly erről volt-e szó, de nagyon alapos a gyanúm hogy igen és talán még le is van írva valahol.
Ha ezzel szemben volt valami félreértés, félreértelmezés azt meg meg lehet beszélni.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #403 Dátum: 2006 November 09, 15:10:18 »

Nem tudom mit beszéltél meg a Szepessel, azt tudom, hogy az MBK 50 ezret szokott adni a talikra. Gondolom, 30 MBK-s résztvevőre számítottál, és több jött. Ettől még azért nem emelkednek meredeken a költségek Azt kivántam bemutatni, hogy egy bizonytalan finanszírozás nem járható út. De zárjuk le a témát, nem ide tartozik.

Miért lenne benne a pakliban. A Szepessel megbeszéltem, hogy 1500 Ft lesz a belépő. Azt fizeti az MBK. Erre amikor közöltem, hogy mennyi MBK-s volt bent, akkor már kiderült, hogy menetközben módosultak a szabályok, merthogy kevés a pénze az MBK-nak, és úgy gondolta, hogy én fizessem ki zsebből azoknak az MBK-soknak a belépőjét, akik a végén érkeztek, és nem fértek bele az első 35-be.
Azért érdekes, hogy senki másnak eszébe sem jutott az a baromság ami neked. Talán azért, mert mi akik szereztünk találkozót a bogarasokért tettük. De nem akkora a családi kassza nálunk, hogy kibirjon 20-30e Ft ráfizetést azért, mert az MBK-nak nincs pénze, és be kell minden MBK-st ingyen engedni.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #402 Dátum: 2006 November 09, 14:51:32 »

Csak próbálkozok! Benne van a pakliban.  Smiley

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #401 Dátum: 2006 November 09, 14:47:04 »

Csak próbálkozok! Benne van a pakliban.  Smiley

Akkor legyen 100e Ft bogaranként, és 25 bogival az már 2,5 millió Ft. Az mégjobb nem? Látom elgurult a gyógyszered.
xoyox
« Hozzászólás #400 Dátum: 2006 November 09, 13:49:15 »

elküldtem egy szavazatot, mert ott lattam egy X -et ! Grin
Oldalak: 1 ... 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89 90 ... 95
Nyomtatás

Ugrás: