www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 21:54:31

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Ki vegyen részt a tököli banzájon
bármilyen vw (akár 5-ös góóf is)
csak bogarak és buszok
retro parádé, bármilyen 20 évnél idősebb autó

Oldalak: 1 ... 79 80 81 82 83 [84] 85 86 87 88 89 ... 95
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2007  (Megtekintve 958087 alkalommal)
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #479 Dátum: 2006 November 09, 16:43:09 »

egyetértünk
ebbe mindenki belemegy szerintem.

ezért gondoltam a tényleges vizes elkülönítésről.
úgy jó?

Mint idén ugye?
Akkor is arról volt szó, hogy külön parkolóban lesznek. Aztán ez lett a vége.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #478 Dátum: 2006 November 09, 16:40:27 »

kabbe Tongue

joke Smiley
sorry, lemaradt a  Wink
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #477 Dátum: 2006 November 09, 16:40:01 »

Igenis szeretném, ha jó lenne a 2007-es rajzás.
Csak azt nem szeretném, ha megint együtt lennénk a sok kulaverdás vizessel, és a sok okostojással.
Igenis szeretném, ha jó helyszinen lenne a rajzás, és ez nem feltétlenül egy bevásárlóközpont parkolója.
Igenis szeretném ha jó programok lennének, akár gyorsulás is, ahol bogaras és buszok meg egyéb léghűtéses járművek gyorsulnak, nem dizel golfok.
És igenis szeretném, ha a rajzás után az lenne leirva, hogy milyen jó volt, nem az, hogy a sok köcsög szekuritis már megint mekkora paraszt volt.

egyetértünk
ebbe mindenki belemegy szerintem.

ezért gondoltam a tényleges vizes elkülönítésről.
úgy jó?

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #476 Dátum: 2006 November 09, 16:39:22 »

Akkor azok a szentimántális emberkék akik az emlékekből szeretnének megélni menjenek a kibasz.tt tavaszi rajzás topikba és könnyes szemmel ott emlékezzenek a régmúlt történésein. Aki pedig valamit szeretne tenni a RAJZÁS 2007 sikeréért auóz maradjon itt, írja le a gondolatait és akkor talán jövőre én is szentimentális pöcsként írom a visszaemlékezéseimet, hogy de jó volt. Olcsó és finom.

abban semmi szentimentalizmus nincs szerintem, hogy a fap egy szar volt. ebben gondolom a nagy többség egyetért. ha a klub mondjuk ennek hatására egy életre kiveri a fejéből a fapot, már érdemes volt nosztalgiázni egy kicsit.

(nekem egyébként a tescos előttről nincs semmi tapasztalatom, így szívesen olvasom a nagy öregek beszámolóit a régi szép időkről és fáj egy picit a szívem. igen, akkoriban nem volt internet és nem fodrozódtak a kedélyek)
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #475 Dátum: 2006 November 09, 16:39:16 »

Látom személyeskedés a fő elemed. Gratulálok hozzá. gasattila, ratro, balage meg te vagy az isten.
Nem erről van szó.
De ha jól nézem egy ideje te kardoskodsz ez ellen a tököm tudja hogyan is hívják formula 1 pálya ellen. Mi az? A Ring. Az egy szar, messze van és drága. Meg senki nem megy oda.
nem leugatn akar senki senkit, nem személyeskedni próbálok, de lépjünk már tovább.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #474 Dátum: 2006 November 09, 16:38:49 »

, elkurt is

kabbe Tongue

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #473 Dátum: 2006 November 09, 16:37:03 »

Igenis szeretném, ha jó lenne a 2007-es rajzás.
Csak azt nem szeretném, ha megint együtt lennénk a sok kulaverdás vizessel, és a sok okostojással.
Igenis szeretném, ha jó helyszinen lenne a rajzás, és ez nem feltétlenül egy bevásárlóközpont parkolója.
Igenis szeretném ha jó programok lennének, akár gyorsulás is, ahol bogaras és buszok meg egyéb léghűtéses járművek gyorsulnak, nem dizel golfok.
És igenis szeretném, ha a rajzás után az lenne leirva, hogy milyen jó volt, nem az, hogy a sok köcsög szekuritis már megint mekkora paraszt volt.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #472 Dátum: 2006 November 09, 16:36:55 »

Látom személyeskedés a fő elemed. Gratulálok hozzá. gasattila, ratro, balage meg te vagy az isten.

Grin Grin

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #471 Dátum: 2006 November 09, 16:36:24 »

Látom te csak indulatból tudsz bármit is beirni.
még nem vagyok indulatos. Ilyen vagyok alapból. Csak van aki nem ismer eléggé.
Én még mindig tenni szeretnék valamit magamért, a magyarországi bogarasokért és a tavszi Rajzásért. ami jön. És nem azon változtatni ami elmúlt.
De lassan elegem lesz belőle, megyek fényesítem a vasaimat, gyúrok bele egy új nagyobb karbit, hogy ha felhúzom az új buszommal a 411-et a Ringre akkor le tudjam gyorsulni a kis pöcsöket. És ne a kora parkolójában a fekvőrendőröket kelljen kerülgetnem.
Majd ha indulatos leszek azt tudni fogja az akai akrja, vagy kíváncsi rá.
De ha nekem ilyen a stílusom akkor ilyen. Msának is van véleménye, neked is. Vaga is leírta, gsattila is, elkurt is. Ennyi. Mind egy valamit szeretnének. Eyg jó Rajzást. Lehet te is. CSAK MAGADNA SEM MERED BEVALLANI.
Csernus Imre
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #470 Dátum: 2006 November 09, 16:36:02 »

nem.ő nem indul lefele..
vagy mindenki lefele indul(gsattila,ratro,balage,én) és te felfele,igaz? Grin Grin Grin

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #469 Dátum: 2006 November 09, 16:32:18 »

na jó,ez már teljesen a vicc kategória,kiszállok.. Grin Grin Grin

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #468 Dátum: 2006 November 09, 16:31:47 »

Igen, mivel válaszoltam arra, amit beirt Balage. És te meg csak beleirtál abba, amit neki irtam. 

nem.ő nem indul lefele..
vagy mindenki lefele indul(gsattila,ratro,balage,én) és te felfele,igaz? Grin Grin Grin

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #467 Dátum: 2006 November 09, 16:31:42 »

Akkor azok a szentimántális emberkék akik az emlékekből szeretnének megélni menjenek a kibasz.tt tavaszi rajzás topikba és könnyes szemmel ott emlékezzenek a régmúlt történésein. Aki pedig valamit szeretne tenni a RAJZÁS 2007 sikeréért auóz maradjon itt, írja le a gondolatait és akkor talán jövőre én is szentimentális pöcsként írom a visszaemlékezéseimet, hogy de jó volt. Olcsó és finom.

Látom te csak indulatból tudsz bármit is beirni.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #466 Dátum: 2006 November 09, 16:30:47 »

.

ez a fórum egyvalamire nagyon jó: a régebbi rajzásokról mindenki elmondhatja a véleményét, ebből esetleg le lehet vonni valami következtetést. lehet még tenni egy - két javaslatot, feldobni néhánny ötletet és a klub vezetősége elé vinni a közgyűlésen. (tavaly ilyenkor gondolta valaki a ringet? szerintem a legmerészebb álmában sem fordult meg még a legodaadóbb ringhívőnek sem. lehet, hogy most is készül valami más nagyszabású dolog, ki tudja?)
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #465 Dátum: 2006 November 09, 16:29:43 »

Ez most ide tartozik?! Épülünk? Leépülünk vagy stagnálunk?

Igen, mivel válaszoltam arra, amit beirt Balage. És te meg csak beleirtál abba, amit neki irtam. 
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #464 Dátum: 2006 November 09, 16:26:55 »

Elkurtad. Elöttem senki nem volt. Meg a többiek elött sem.
Ez most ide tartozik?! Épülünk? Leépülünk vagy stagnálunk?
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #463 Dátum: 2006 November 09, 16:26:43 »

hu,ez tényleg építő jellegű hozzászólás volt,miért bomlasztasz itt????????????????????

Pont azért, amiért te is teszed. Csak lecsaptam a labdát, amit feldobtál.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #462 Dátum: 2006 November 09, 16:25:36 »

Ez a menet tavaly akkor kezdödött,amikor Köztudottá vált,hogy a Ringen lesz a Rajzás.
Érdemes visszaolvasni,hogy mi ment akkor.

Visszaolvastam. Mindenkinek tetszett a rajzás addig, mi ki nem derült, hogy a vizesekkel együtt leszünk. Mivel ha 2007-ben is a Ringen lesz a rajzás, a vizeseket akkor sem usszuk meg. Ezért sirok itten mint a fürdőskurva, hogy ne legyünk megint a vuzesekkel. De itt csak az megy, hogy merjünk nagyot fingani :-)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #461 Dátum: 2006 November 09, 16:24:32 »

Nem, mert ott sok polc van, meg áru, és nem férnél be, csak bevásárlókocsival. Max a parkolóba.
hu,ez tényleg építő jellegű hozzászólás volt,miért bomlasztasz itt????????????????????

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

« Hozzászólás #460 Dátum: 2006 November 09, 16:23:43 »

Semmi, de ezzel az energiával amit ide elpazaroltunk már lebetonoztuk volna a Velencei tavat és a 10 évvel ezelőtti BS és Gárdony buli négyzetére emelt rendezvényt csináltunk volna. Akkora itt a brainstorming, hogy meg lehet ijedni tőle. De előre nem megyünk, csak egy hajtunk mint a pereces.

van majdnem 550 regisztrált tag itt a fórumon.
ebből mondjuk 50 aktív (azaz több-kevesebb rendszerességgel írkál és olvas)
ebből mondjuk 10 ír ide, a többi ezt a topikot is csak olvassa.
ennek a 10-nek soha a büdös életben nem lesz közös véleménye, ami végülis nem baj.
mondjuk 6-4 arányban kialakul valami. mit jelent ez? az égvilágon semmit.
még csak a fórumunkat sem tudjuk képviselni, nem monhatjuk, hogy 500+ ember nevében ezésez a javaslatunk.
de tegyük fel, egy szavazáson pl. a nagy többség (mondjuk 60 fő) ugyanazt akarja, (a többi nem számít, mert nem szavazott).
tegyük fel még azt is, hogy a klub meghallgatja és megpróbálja azt, amire jutottunk (reálisan: miért is próbálná? a többi tag nem számít, csak a bogarhatu.hu-s? a közgyűlés smafu?)
nem is ismerjük a klub lehetőségeit, szándékait.

ez a fórum egyvalamire nagyon jó: a régebbi rajzásokról mindenki elmondhatja a véleményét, ebből esetleg le lehet vonni valami következtetést. lehet még tenni egy - két javaslatot, feldobni néhánny ötletet és a klub vezetősége elé vinni a közgyűlésen. (tavaly ilyenkor gondolta valaki a ringet? szerintem a legmerészebb álmában sem fordult meg még a legodaadóbb ringhívőnek sem. lehet, hogy most is készül valami más nagyszabású dolog, ki tudja?)
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #459 Dátum: 2006 November 09, 16:22:41 »

Az tényleg nagyon jó volt!

A hova állhatok kérdésre a válasz az volt, hogy parkoljak a járdán!
Aztán elémálltak, és ha akartam volna menni valahova akkor beszoptam volna, nem kicsit nagyon!

Elkurtad. Elöttem senki nem volt. Meg a többiek elött sem.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #458 Dátum: 2006 November 09, 16:22:28 »

Ez a menet tavaly akkor kezdödött,amikor Köztudottá vált,hogy a Ringen lesz a Rajzás.
Érdemes visszaolvasni,hogy mi ment akkor.
A josok hada tudatta velünk,hogy nem lesz jo.ezért meg azért meg amazért.
Aztán mégiscsak elmentünk,még a vizeseket is elviseltük,aztán a végén fülig érö szájjal jött el mindenki,mert annyira sz@r volt! Cheesy
Most egy kicsit korábban kezdödik ugyanaz a téma,csak közben a naptár ugrott egy évet.
Most is az lesz a vége,mint tavaly,elöször valaki beszol,hogy az lesz a jo buli,ahol jol akarjuk érezni magunkat.
Aztán megint beszol valaki,hogy mostmár ne csak a kritizálás menjen,hanem a konkrét segitö ötletekre van szükség.
Aztán megint elkezd valaki visszaszámlálni,és viszketö sebváltoval várjuk,hogy mehessünk már.
Aztán megyünk,ott vagyunk,összefutunk,és igenis jol érezzük magunkat,mert ez a cél.
Ez az elsödleges szempont,hogy együtt lehessen a banda.
Csak ezután jön az , hogy hol lehetünk együtt?
Hát ott,ahova szervezik a SZERVEZÖK a Rajzást.
Ötleteket várnak tölünk,de állando cikizést,leugatást,kritizálást szerintem nem!
Rengeteg idöt és energiát meg lehetne sporolni.ha ezt a szélmalomharcot nem venné senki ilyen véresen komolyan.
Legalábbis én igy gondolom,és oda megyek,ahol lesz! Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #457 Dátum: 2006 November 09, 16:20:23 »

muszáj bevásárló központban lennie??

Nem, mert ott sok polc van, meg áru, és nem férnél be, csak bevásárlókocsival. Max a parkolóba.
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #456 Dátum: 2006 November 09, 16:20:02 »

Az tényleg nagyon jó volt!

A hova állhatok kérdésre a válasz az volt, hogy parkoljak a járdán!
Aztán elémálltak, és ha akartam volna menni valahova akkor beszoptam volna, nem kicsit nagyon!

Igen. Bár a Tecso kicsit jobb volt. De tetszett még az az utca is, valahol Erzsébeten.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #455 Dátum: 2006 November 09, 16:18:25 »

Igen. Bár a Tecso kicsit jobb volt. De tetszett még az az utca is, valahol Erzsébeten.

hmm..érdekes..
izlések és pofonok..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #454 Dátum: 2006 November 09, 16:17:07 »

1 napot ki lehet bírni szendvicsen is, hazafele meg lehet kajálni meleg kaját

erről van szó

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #453 Dátum: 2006 November 09, 16:15:58 »

Azért eléggé durva volt, hogy étkezésre 10e Ft-ot kellett elköltenem, mert nem hoztam szendvicset. Ugyanis más lehetőség nem volt. De ez is pozitivum. A helyi büfésnek biztosan.
én vittem szendvicset...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #452 Dátum: 2006 November 09, 16:15:20 »

már szerepelt a kérdés
Nem elérhető Chabeetle

« Hozzászólás #451 Dátum: 2006 November 09, 16:15:08 »

beépítették egy tér és új házak vannak a helyén
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #450 Dátum: 2006 November 09, 16:14:57 »

Én azt irtam le, hogy a BS-ben nagyon jó volt a rajzás. Nem azt, hogy oda kell szervezni. Aki emlékszik még a régi rajzásokra, mint pl arra, amikor VWINFO-s csapat összejött először, az tényleg jó volt. Legkevésbé sem volt flancos, legkevésbé sem volt gyorsulás, meg hasonló, de volt hangulata. Pont olyan volt, mikor a hosszú tél után kijöttek a bogarak megmutatni magukat.
na az ilyen feelingekre jó orfű..kis családias..
kell egy nagy,egy fesztivál is..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #449 Dátum: 2006 November 09, 16:14:04 »

na ilyen nincs. központi és nagy pl. a felvonulási tér, kérdés mibe kerül a kiürítése (mert megoldható pl. a kapcsolatkoncert vagy az arckiállítás alkalmával)
központi nincs több.
van városszéli, elég nagy is, kérdés mibe kerül. (pl. a fóti bevásárlóközpont, ahol a cora, bricostore, mittoménmi van. még hétvégeken is kong a parkolójuk az ürességtől, ott kényelmesen elfér 6-800 autó. biztosan van ilyen a város más pontján is, én ezt ismerem. láttam már ott gyűléseket is, opeltől a kispolszkiig mindenfélét.)

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #448 Dátum: 2006 November 09, 16:14:00 »

hungaroring egy szinten a tecsoval?? Huh

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #447 Dátum: 2006 November 09, 16:13:52 »

Az hogy "kiöregedett, kiégett életunt kispapa"  Grin
Lehet, de tennék valamit ellene.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #446 Dátum: 2006 November 09, 16:13:16 »

mi bajod van, hogy így felhúzod magad?
Semmi, de ezzel az energiával amit ide elpazaroltunk már lebetonoztuk volna a Velencei tavat és a 10 évvel ezelőtti BS és Gárdony buli négyzetére emelt rendezvényt csináltunk volna. Akkora itt a brainstorming, hogy meg lehet ijedni tőle. De előre nem megyünk, csak egy hajtunk mint a pereces.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #445 Dátum: 2006 November 09, 16:12:28 »

Az elmúlt 10 év alapján kijelenthető, hogy sorrendben:

1. BS parkolója
2. Hungaroring, Tesco stb.
3. FAP

Merthogy én nem 4 éve járok rajzásra.

hungaroring egy szinten a tecsoval?? Huh

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #444 Dátum: 2006 November 09, 16:11:58 »

Az hogy "kiöregedett, kiégett életunt kispapa"  Grin
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #443 Dátum: 2006 November 09, 16:11:19 »

Úgy lekevernék mindenkinek egy büdös nagy pofont. Aztán megkérnék valakit, hogy adjon nekem is. Térjünk már kicsit észhez emberek! Érett férfiak, felnőtt emberek vagyunk kialakult elképzelésekkel és előitéletekkel a világról. Tegyek ezt félre, váltsunk paradigmát. Ami eddig működödtt, most nem fog. Nem jó a Tesco, mert Tesco. OK, hogy gazdaságos, de én nem vagyok (és szerintem még sokan mások sem) kíváncsi rá. A FAP megint nem mert kicsi. Tehát kell valami hely, ami lehet drága, lehet flancos és kurvára nem a belvárosban van, de kell egy nagy hely. Mert vannak emberek akik csak 1 azaz egy találkozóra mennek vagy ismernek, az pedig a RAJZÁS nevű dolog ami 15 éve megrendezésre kerül, több-kevesebb sikerrel. De az elmúlt 4 év alapján kijelenthető, hogy bármennyire is drága, de a Ring volt a legjobb és legnagyobb Rajzás. Most is erről beszélsz, pedig majd egy év eltelt. Tehát nem bomlasztani kellene a Rajzás fogalmán és a bogaras társadalmon (amit egyébként SZERINTEM ez a fórum tesz) hanem segíteni a szervezőket ötlettel, gondolattal. Lehet csak a gsattilán keresztül fogunk itt infohoz jutni, de azt is meg kellene köszönni. Akinek nem jön be a Ring nem jön el. Aki sajnálja rá a pénz az otthon marad matinét nézni a gyerekekkel. Nem kell jönni, főleg úgy, hogy nem lesz jó a buli. Minden buli olyan amilyenné mi magunk tesszük. A klikkek, a bandák a klubbok. Erre az egy napra tegyük ezt félre, hogy ki-kivel miért nem. Le kell szarni. Már most arra várunk nagyon sokan, hogy kezdődjön a szezon, már oda fényesíted a vasat, polírozod a kereket. Még el sem jött a tél, de már unjuk sokan, mert nincs egy rendes találkozó amit Rajzásnak, Almádinak, TBányának, vagy Orfűnek hívnak. Én olyat is el tudnék képzelni, hogy a Rajzás 2 napos legyen. Ott lehet aludnia Ring környékén, vagy a parkolókban, este koncert, örömtűz, babasírás. családi hétvége a Ringen. Pestiek aludhatnak otthon , vagy ki hol akar, vagy ahol a végzete éri.
De inkább szüntessük meg ezt a topikot is, üljön mindenki a gépe előtt beszélgessünk másról és hagyjuk meg azoknak az embereknek a szervezést akik ezt felválaták, vagy a nyakukba szakadt. Ha segítségre lesz szükségük szólnak. De ilyen hozzáállás mellett ezt nehezen hiszem.  

Támogatom.Legyen a Ring 2 napos Cheesy Wink

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

« Hozzászólás #442 Dátum: 2006 November 09, 16:08:42 »

OK, fűrészeljük a fingot, de ezzel nem megyünk előre.
Ha idejönne most valaki. Netán erre a fórumra. Vendégként vagy felhasználóként és beleovasna ebbe mit látna?
Lesz Rajzás 2007-ben is. Ez biztos. De látna 4-5-6-7-8-9 kiöregedett, kiégett életunt kispapát akik feleslegesen nyúzzák a szájukat egy meg nem szervezett találkozóról. Hagyná az egészet a francba. Ne gyártsunk ideológiákat, hogy hol volt, hol nem volt jó. Tegyünk érte, hogy EZ JÓ LEGYEN!
Vagy hagyjuk a francba az egészet!!

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #441 Dátum: 2006 November 09, 16:08:21 »

Olyan helyen nem lehet, ahova nem kell hidegélelmet vinni, és megfizethetők az árak?
De, nálad a kempingben, de azt Orfűnek hívják és augusztus 20-án lesz.

Olyan nincs, hogy jó sokan vagyunk, sok rozsdás és csillogó vas, gyorsulhatnak és sok minden mást csinálhatnak az emberek?!
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #440 Dátum: 2006 November 09, 16:07:34 »

1 napot ki lehet bírni szendvicsen is, hazafele meg lehet kajálni meleg kaját

Olyan helyen nem lehet, ahova nem kell hidegélelmet vinni, és megfizethetők az árak?

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Oldalak: 1 ... 79 80 81 82 83 [84] 85 86 87 88 89 ... 95
Nyomtatás

Ugrás: