www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 21:45:31

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Ki vegyen részt a tököli banzájon
bármilyen vw (akár 5-ös góóf is)
csak bogarak és buszok
retro parádé, bármilyen 20 évnél idősebb autó

Oldalak: 1 ... 73 74 75 76 77 [78] 79 80 81 82 83 ... 95
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2007  (Megtekintve 957851 alkalommal)
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #719 Dátum: 2006 December 17, 11:57:27 »

a BS-ről mit lehet tudni?
http://www.budapestarena.hu/arena-tori.jsp
Leon 1303
« Hozzászólás #718 Dátum: 2006 December 17, 11:55:12 »

a BS-ről mit lehet tudni?
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #717 Dátum: 2006 December 17, 11:53:02 »

igen, szerintem is most arra kéne ráfeküdni, hogy az adott helyzetből a legjobb jöjjön ki.(nem lehet egy olyan parkolót találni, ami viszonylag közel van, de lehet gyorsulni? ahol eddig volt a rajzás, ott nem volt egy kétsávos parkolóba vezető egyenes? gondolom akár 200 méter is elég[Lepsényben sem volt 400 szerintem], de ha van 500, az a legjobb.)
így van
kéne egy úgy 20-30e négyzetméteres hely. (100x200m) erre elfér 1000 autó.
(vagy nem kell ennyivel számolni? idén mennyi léghűtéses volt?)

és magánterület. közterületen nem lehet börzézni
« Utoljára szerkesztve: 2006 December 17, 11:54:34 írta Typ117 »
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #716 Dátum: 2006 December 17, 11:52:13 »

igen, szerintem is most arra kéne ráfeküdni, hogy az adott helyzetből a legjobb jöjjön ki.(nem lehet egy olyan parkolót találni, ami viszonylag közel van, de lehet gyorsulni? ahol eddig volt a rajzás, ott nem volt egy kétsávos parkolóba vezető egyenes? gondolom akár 200 méter is elég[Lepsényben sem volt 400 szerintem], de ha van 500, az a legjobb.)
szerintem egy parkolóban nem lesz gyorsulás
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #715 Dátum: 2006 December 17, 11:46:38 »

Szóval az Olcsó János Rajzásának a helyszínére esetleg van valami ötlete bárkinek?!
A Kincsem Park kilőve, mert felázik.
Tesco, Lidl, Baumax, Penny parkoló hányás.
Euro-Ring hangzott el.
BS? parkoló mint ötlet.
Vasúttörténeti park? Ott volt már veteránautós találkozó.

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #714 Dátum: 2006 December 17, 11:41:41 »

Sajnos a szavazáson nincs igazán jó választás Sad

a harmadik tisztességtelen a tagokkal szemben, mert azért fizettek 10 ezret, hogy jöjjön a depo egész évben. ezt nem lehet tőlük elvenni. (mondjuk én személy szerint kifogásolom az információhiányt. nem tudtam arról hogy lehet depó nélkül is kérni így csak 6e. De ez az én hibám is biztos)

a második eset elég rizikós lehet. sokba kerül és magas belépőkkel mind a tagoknak, mind a nem tagoknak. ráadásul ha emiatt kevesebben jönnek, vagy csak egy rossz időjárás miatt akkor nagy anyagi bukás

ezért talán az elsőre kellene jó ötletekkel segíteni, hogy mitől lehetne mégis jó buli
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #713 Dátum: 2006 December 17, 11:31:46 »

Szóval az Olcsó János Rajzásának a helyszínére esetleg van valami ötlete bárkinek?!
A Kincsem Park kilőve, mert felázik.
Tesco, Lidl, Baumax, Penny parkoló hányás.
Euro-Ring hangzott el.
BS? parkoló mint ötlet.
Vasúttörténeti park? Ott volt már veteránautós találkozó.

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #712 Dátum: 2006 December 17, 11:26:47 »

Otthon meg a páleszt, mi?  Cool

nem ittam már, de vettem egy sört a benzinkúton a biztonság kedvéért. Majd ma.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #711 Dátum: 2006 December 17, 11:25:04 »

Otthon meg a páleszt, mi?  Cool

vattát köptél mikor hazaértél?
Lenyomtam egy fantát és egy ice teat egy szuszra.

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #710 Dátum: 2006 December 17, 11:23:20 »

Igen, minden közgyűlés sajnos a személyeskedésről szól, ami engem baromira nem érdekel. Tények vannak, elvégzett munka van meg nem elvégzett munka, aki nem akarja, nem csinálja, aki meg akarja, az ne nyavajogjon, ha csinálni kell. Dönteni megyünk, nem 25 fokban álmosan azt hallgatni, hogy ki mennyire kűzd.

vattát köptél mikor hazaértél?
Lenyomtam egy fantát és egy ice teat egy szuszra.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #709 Dátum: 2006 December 17, 11:20:02 »

Igen, minden közgyűlés sajnos a személyeskedésről szól, ami engem baromira nem érdekel. Tények vannak, elvégzett munka van meg nem elvégzett munka, aki nem akarja, nem csinálja, aki meg akarja, az ne nyavajogjon, ha csinálni kell. Dönteni megyünk, nem 25 fokban álmosan azt hallgatni, hogy ki mennyire kűzd.

A bogarasok.hu-t nagyon meg kell újítani, azért, hogy tényleg közérdekű legyen és mindenkinek elérhető. Lehetne oda is szavazást feltenni, ahogy tegnap volt egy ilyen gondolat. A tagsági szám a alpaján, vagy valamilyen azonosítóval bejelentkezve. Aki nem jön el , nem tud, érezze, hogy számít az ő véleménye is. Sajnálom a tegnap estét, 3 órát baszkódtunk feleslegesen aminek az értéke kb. 5-10 percbe összefoglalható lett volna.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #708 Dátum: 2006 December 17, 11:16:51 »

Nekem az a meglátásom, hogy a közgyűlésre kapunk mindig két verziót, egy elfogadhatatlant és egy kompomisszumost. Jót nem. Ebből kell döntenünk, kevés információ alapján. Sok a duma a közgyűlésen, kevés a lényeg. Kinek van kedve éjszakába nyúlóan fingot fűrészelni étlen-szomjan? Senkinek.
Jövőre a közgyűlést is meg kell reformálni. Nem kicsit, nagyon. Őszintén remélem, hogy a két új alelnök el tudja érni, hogy az egyesület tagjai is tudják, mi, mikor, miért történik (folyamatisan az év során a kluboldal felhasználásával). Mert az elvitathatatlan, hogy az elnök rengeteget tesz a közösségért, de ne feledjük, hogy ez egyrészt nem közösségi munkában megy, másrészt a működési hátteret mi, a tagok dobjuk össze. Az, hogy a tagokat ez mennyire érdekli - elmennek szavazni vagy sem - azon is múlik, hogy ismerik, hogy ez a nagy valami miért és hogyan működik, vagy nem, és nem is kíváncsiak rá.
Több információt kérünk a minket érintő kérdésekben!

A bogarasok.hu-t nagyon meg kell újítani, azért, hogy tényleg közérdekű legyen és mindenkinek elérhető. Lehetne oda is szavazást feltenni, ahogy tegnap volt egy ilyen gondolat. A tagsági szám a alpaján, vagy valamilyen azonosítóval bejelentkezve. Aki nem jön el , nem tud, érezze, hogy számít az ő véleménye is. Sajnálom a tegnap estét, 3 órát baszkódtunk feleslegesen aminek az értéke kb. 5-10 percbe összefoglalható lett volna.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #707 Dátum: 2006 December 17, 11:10:58 »

Nekem az a meglátásom, hogy a közgyűlésre kapunk mindig két verziót, egy elfogadhatatlant és egy kompomisszumost. Jót nem. Ebből kell döntenünk, kevés információ alapján. Sok a duma a közgyűlésen, kevés a lényeg. Kinek van kedve éjszakába nyúlóan fingot fűrészelni étlen-szomjan? Senkinek.
Jövőre a közgyűlést is meg kell reformálni. Nem kicsit, nagyon. Őszintén remélem, hogy a két új alelnök el tudja érni, hogy az egyesület tagjai is tudják, mi, mikor, miért történik (folyamatisan az év során a kluboldal felhasználásával). Mert az elvitathatatlan, hogy az elnök rengeteget tesz a közösségért, de ne feledjük, hogy ez egyrészt nem közösségi munkában megy, másrészt a működési hátteret mi, a tagok dobjuk össze. Az, hogy a tagokat ez mennyire érdekli - elmennek szavazni vagy sem - azon is múlik, hogy ismerik, hogy ez a nagy valami miért és hogyan működik, vagy nem, és nem is kíváncsiak rá.
Több információt kérünk a minket érintő kérdésekben!

A 2007-es Rajás már látszik, hogy nem lesz egy atomvilanás. De az esetleges ötletek gondolatok, a tagdíjak átalakítása és más módon történő felosztása segíthet egy esetleges 2008-as Rajzás elindításában, propagálásában. Szarul hangzik ez 2006 decemberében, de valahogy egy hagyományteremtő jelleget kellene öltenie a dolognak.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #706 Dátum: 2006 December 17, 11:08:44 »

Ha Te most az Anikó vagy tényleg, akkor gratula a tegnapi kitartásodért!
ha meg a jatjó, akkor jelentkezz át! :-)))
OFF Ma négy rókával aludtam, és baromi boldog vagyok. Egyik legnagyobb álmom volt. ON

itt ül mellettem a boltban vagyunk
1/2 12-re értünk haza
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #705 Dátum: 2006 December 17, 11:04:49 »

Ha Te most az Anikó vagy tényleg, akkor gratula a tegnapi kitartásodért!
ha meg a jatjó, akkor jelentkezz át! :-)))
OFF Ma négy rókával aludtam, és baromi boldog vagyok. Egyik legnagyobb álmom volt. ON

Én tartózkodnék, mint ahogy tegnap is tettem. Ezt így nem lehet eldönteni.

Nem elérhető anikó

« Hozzászólás #704 Dátum: 2006 December 17, 11:04:06 »

A 2007-es Rajás már látszik, hogy nem lesz egy atomvilanás. De az esetleges ötletek gondolatok, a tagdíjak átalakítása és más módon történő felosztása segíthet egy esetleges 2008-as Rajzás elindításában, propagálásában. Szarul hangzik ez 2006 decemberében, de valahogy egy hagyományteremtő jelleget kellene öltenie a dolognak.

ratro.blog.hu
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #703 Dátum: 2006 December 17, 11:03:56 »

ezt én mondtam is tegnap..
meg is egyeztünk,ha 2008ra jót akarnak(akarunk) a 2007 májusi közgyűlésen el kell dönteni mit akarunk és el kell kezdeni azt szervezni...
így kellett volna ezt idén is,és akkor talán nem egy tesco gazdaságos rajzás lenne jövőre a Ring után..
igen, reméljük, hogy így is lesz

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető anikó

« Hozzászólás #702 Dátum: 2006 December 17, 11:01:30 »

Kérdeztem már?
Vasúttörténeti park?

ratro.blog.hu
Nem elérhető anikó

« Hozzászólás #701 Dátum: 2006 December 17, 11:00:52 »

Új szavazás, aki kicsit is fontosnak érzi, szavazzon!!
Köszönöm!
Én tartózkodnék, mint ahogy tegnap is tettem. Ezt így nem lehet eldönteni.

ratro.blog.hu
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #700 Dátum: 2006 December 17, 10:59:23 »

Új szavazás, aki kicsit is fontosnak érzi, szavazzon!!
Köszönöm!
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #699 Dátum: 2006 December 17, 10:43:40 »

Még egy észrevétel.
Most biztos megint a fikázó okoskodó szerepét látjátok bennem, de ez kikívánkozik belőlem.

Kicsit furcsállom, hogy egy ilyen jelentős találkozó, mint a Rajzás, 4 hónappal az időpont előtt még arról megy a vita/szavazás, hogy hol legyen megrendezve!
A szponzorok ez után fogják eldönteni, hogy mennyi pénzt adjanak, ha adnak egyáltalán.

Ez az én meglátásom.

ezt én mondtam is tegnap..
meg is egyeztünk,ha 2008ra jót akarnak(akarunk) a 2007 májusi közgyűlésen el kell dönteni mit akarunk és el kell kezdeni azt szervezni...
így kellett volna ezt idén is,és akkor talán nem egy tesco gazdaságos rajzás lenne jövőre a Ring után..

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #698 Dátum: 2006 December 17, 10:14:20 »

Még egy észrevétel.
Most biztos megint a fikázó okoskodó szerepét látjátok bennem, de ez kikívánkozik belőlem.

Kicsit furcsállom, hogy egy ilyen jelentős találkozó, mint a Rajzás, 4 hónappal az időpont előtt még arról megy a vita/szavazás, hogy hol legyen megrendezve!
A szponzorok ez után fogják eldönteni, hogy mennyi pénzt adjanak, ha adnak egyáltalán.

Ez az én meglátásom.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #697 Dátum: 2006 December 17, 09:41:18 »

igen, ezt kellett volna. ez a parkoló jól hangzik, jobb alternatíva a teszkónál, erre is oda kell figyelni. nemtudom mibe került ovlna pár helyszínt összeírni és előkalkulálni rá

ja,főleg akkor mikor tudni lehetett,hogy nem lesz könnyű kiválasztani a jövő évi rajzást...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #696 Dátum: 2006 December 17, 09:38:03 »

döntést kellet volna hoznunk, aminek vannak áldozatai... vagy jó rajzás fos depó nélkül, vagy szar rajzás fos depóval.
érdekes, mikor a ring előtt m,ondtuk, hogy nem lesz jó hangulatú, akkor mindenki mondta, hogy olyan lesz, amilyenné tesszük. a fapos buli a pirossal való állatkodással nem volt jó hangulat? pedig ott a nepperek közt tobzódni nem egy élmény. aztán a ring is csak beton és ott az olajad kicsorgatása 100ezrekbe kerül a klubnak(és így neked is)

egyébként pont ennél a kérdésnél mondtam,hogy nagyon sajnálom és furcsállom,hogy a vezetőség(szepes) nem hozott konkrét helyszín választási lehetőségeket pontos árakkal..csak jött a becslés,hogy most biztos ennyivel meg annyival lenne drágább, a további szerintem jó lehetőségből(Papp László Sportaréna)semmi infót nem tudtunk)lehet-e bérelni,ár stb stb)
igen, ezt kellett volna. ez a parkoló jól hangzik, jobb alternatíva a teszkónál, erre is oda kell figyelni. nemtudom mibe került ovlna pár helyszínt összeírni és előkalkulálni rá

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #695 Dátum: 2006 December 17, 09:33:01 »

mind1, hogy tescó, vagy más áruház. az a lényeg, hogy nagy olcsó beton legyen...

amikor a szepes meg említette a BS tető parkolóját többen úgy megörültek neki, hogy az milyen fasza ! de miért ? kietlen boton. ez kell?

egyébként pont ennél a kérdésnél mondtam,hogy nagyon sajnálom és furcsállom,hogy a vezetőség(szepes) nem hozott konkrét helyszín választási lehetőségeket pontos árakkal..csak jött a becslés,hogy most biztos ennyivel meg annyival lenne drágább, a további szerintem jó lehetőségből(Papp László Sportaréna)semmi infót nem tudtunk)lehet-e bérelni,ár stb stb)

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #694 Dátum: 2006 December 17, 09:30:22 »

mind1, hogy tescó, vagy más áruház. az a lényeg, hogy nagy olcsó beton legyen...

amikor a szepes meg említette a BS tető parkolóját többen úgy megörültek neki, hogy az milyen fasza ! de miért ? kietlen boton. ez kell?

nem.város teteje,bent a város szívében..
talán jobb kicsengése van a külföldieknek is,mint egy tesco találkozó..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #693 Dátum: 2006 December 17, 09:28:01 »

én is voltam közgyűlésen... a lényeg:

3 opció volt a rajzásra...

1. tesco (vagy más olcsó alternatív helyszin : lidl, auchan, stb, stb) programok nélkül. +depó
2. ring (az MBK beleroppan) +depó
3. a depót kivesszük a költségvetésből (az MBK 47%-kát viszi el az újság) és a ringen lesz a rajzás  -depó

(kérném a topik kazdát, hogy tegye kis szavazásra)

több emberben picit csalódtam, hisz a fórumon olyan nagy torokkal mondta, hogy valami jó helyszinen kéne csinálni a rajzást (pl: ring) és nem egy üres beton placcon (pl: tesco) . hogy jövőre is jó helyen legyen a rajzás a depót fel kellet volna áldozni... annyit nem ér a depó, hogy a költségvetés felét elvigye.

szepes mondta : az MBK 3 alap pillére : szervíz, alakatrész , média(depó)

szerintem a depó egy fos. nem magyar, nem bogár. ha német müanyag autókat akarok nézni akkor vbeszek vw scenet és tuning and stereot. nem ér ennyit.

persze nem lehetett most elfogadni, hogy a depóval szakítson az MBK, mert egy családi válalkozás begroppana (depó) és sok barátságon esne csorba. rengeteg ember befizette a 10ft-t és várjas jaunártól a depót. kib*szás lett volna velük.

döntést kellet volna hoznunk, aminek vannak áldozatai... vagy jó rajzás fos depó nélkül, vagy szar rajzás fos depóval.

Vehetném magamra, a szóljatok idében írtam. A depót nem kellene elvenni. Tudod, te is és én is, hogy olyan amilyen. De maradnia kell. Ha az sem leszaz előfizetőknél és tényleg beleroppan a Depó, akkor mi van? Még az sem marad meg? Ezért mondtam azt, hogy inkább ne fizesse be senki a tagdíjat, hanem abból vonassa ki a kocsiját végleg a forgalomból. Eza hirtelen halál, de nincs értelme, mint ahogy az agóniának sem. ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI!
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #692 Dátum: 2006 December 17, 09:27:08 »

OK, hogy kis költségvetéssel lesz a Rajzás, de remélem nem a Tesco-nál.
Utálnám.

Már késő..erről döntött a közgyűlés,ezt szavazta meg..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #691 Dátum: 2006 December 17, 09:24:03 »

Utálnám.

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #690 Dátum: 2006 December 17, 09:22:33 »

én is voltam közgyűlésen... a lényeg:

3 opció volt a rajzásra...

1. tesco (vagy más olcsó alternatív helyszin : lidl, auchan, stb, stb) programok nélkül. +depó
2. ring (az MBK beleroppan) +depó
3. a depót kivesszük a költségvetésből (az MBK 47%-kát viszi el az újság) és a ringen lesz a rajzás  -depó

(kérném a topik kazdát, hogy tegye kis szavazásra)

több emberben picit csalódtam, hisz a fórumon olyan nagy torokkal mondta, hogy valami jó helyszinen kéne csinálni a rajzást (pl: ring) és nem egy üres beton placcon (pl: tesco) . hogy jövőre is jó helyen legyen a rajzás a depót fel kellet volna áldozni... annyit nem ér a depó, hogy a költségvetés felét elvigye.

szepes mondta : az MBK 3 alap pillére : szervíz, alakatrész , média(depó)

szerintem a depó egy fos. nem magyar, nem bogár. ha német müanyag autókat akarok nézni akkor vbeszek vw scenet és tuning and stereot. nem ér ennyit.

persze nem lehetett most elfogadni, hogy a depóval szakítson az MBK, mert egy családi válalkozás begroppana (depó) és sok barátságon esne csorba. rengeteg ember befizette a 10ft-t és várjas jaunártól a depót. kib*szás lett volna velük.

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #689 Dátum: 2006 December 17, 09:06:14 »

Utálnám.
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #688 Dátum: 2006 December 17, 08:12:03 »

Na, valaki, mi volt közgyűlésen?

Bácsi Győző
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #687 Dátum: 2006 December 15, 08:40:22 »

Nos, mivel nem tudok ott lenni, képviselje már vwalaki azt az álláspontomat, hogy áttekinthetőbben próbáljon már mindenki talit szervezni! Lehetőleg ne egymásra, a kevesebb több elvét figyelembe véve! Köszönöm!

Bácsi Győző
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #686 Dátum: 2006 December 15, 06:55:55 »

Éves Közgyűlés
2006. december 14.
A szokott időben és helyszínen tartja a Magyarországi Bogarasok Klubja éves Közgyűlését. Cím: 1205 Bp. Ady Endre u. 98. Ady Általános Iskola különterme. (Ebédlő a földszinten) Időpont: 2006.12.16. 17-óra. Napirendi pontok: Alapszabály kiegészítése, éves beszámolók, jövő évi tervek, találkozók helyszíne, időpontja. Határozatképtelenség esetén az ismételt közgyűlés változatlan helyen 15 perccel később megnyitjuk. A meghívót minden kedves klubtagunk a VW DEPO november végén megjelent 12.-dik számában megkapta.

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #685 Dátum: 2006 December 14, 17:27:54 »

Nem hiszem, hogy ezzel kapcsolatban kapni fogsz válaszokat.

Na megnéztem ma a Depoban a szombati napirendi pontokat.
Benne van a döntés a 2007es MBK találkozókról.
Gondolom úgy lesz döntés,hogy előtte szavazni fogunk,a szavazáshoz ugye több lehetséges időpont-helyszín jelöltnek kénne lennie a Rajzásra és a nyári talira..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #684 Dátum: 2006 December 13, 21:18:40 »

GLS automatikusan biztosit

ok,megírtam neki

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #683 Dátum: 2006 December 13, 21:14:46 »

de,azt,hogy paypal-lal küldi a pénzt.
De kérdezte,hogy nem kéne-e biztosítani a cuccot??
GLS automatikusan biztosit
1303LS
« Hozzászólás #682 Dátum: 2006 December 13, 20:52:14 »

Én is megyek.
Viszont azt tényleg kurvára hiányolom, hogy a napirendi dolgokról semmi sincs a bogarasok.hu-n
Sőt a közgyűlés időpontja meg egyáltalán léte nem valahol ám a főoldalon van kint hanem valahol a linket vagy honlapok menüpont alatt.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #681 Dátum: 2006 December 13, 20:09:21 »

Nem ide tartozik, de a francia nem írt?!

de,azt,hogy paypal-lal küldi a pénzt.
De kérdezte,hogy nem kéne-e biztosítani a cuccot??

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #680 Dátum: 2006 December 13, 19:56:58 »

én megyek, aki nem jön, az meg sem próbálta a véleményét beleadni a dologba. mint tudjuk, ami itt elhangzik, az nem elég az MBK-nak, ami valahol jogos is, pedig nem lenne rossz online közgyűlés is...vagy csak szavazás

Oldalak: 1 ... 73 74 75 76 77 [78] 79 80 81 82 83 ... 95
Nyomtatás

Ugrás: