www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 00:17:39
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Közösségi Fórum
>
Lomtár
> Téma:
Rajzás 2007
Szavazás
Kérdés:
Ki vegyen részt a tököli banzájon
bármilyen vw (akár 5-ös góóf is)
csak bogarak és buszok
retro parádé, bármilyen 20 évnél idősebb autó
Oldalak:
1
...
72
73
74
75
76
[
77
]
78
79
80
81
82
...
95
Szerző
Téma: Rajzás 2007 (Megtekintve 958753 alkalommal)
Bripery
www.elitevwclub.hu
Re: Rajzás 2007
«
Hozzászólás #759 Dátum:
2006 December 17, 13:20:05 »
Idézetet írta: ratro - 2006 December 17, 12:08:07
Az a gond, hogy megint tépjük a szánkat, építünk fasza légvárakat, de ezt összefoglalva egy levélbe, nem küldi el senki a szervezőknek, hogy tgyenek ezzel kapcsolatban esetleges lépéseket. Lehet, hogy lenne valami nagyon jó helyszín arra a hétvégére, de nem látunk tovább az orrunknál (Tesco) és kihagyjuk a lehetőséget.
nem levelet kell írni..
közgyűlésre kell elmenni,javaslatot tenni és megszavaztatni..
www.elitevwclub.hu
1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE
Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Bripery
www.elitevwclub.hu
«
Hozzászólás #758 Dátum:
2006 December 17, 13:17:51 »
Idézetet írta: ratro - 2006 December 17, 11:59:35
Más, de például a Porsche Parts Center parkolója Törökbálintnál nem elég nagy?!
Lehet támogatnák is...
ez nem rossz...
www.elitevwclub.hu
2021 VW Golf GTE
Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Bripery
www.elitevwclub.hu
«
Hozzászólás #757 Dátum:
2006 December 17, 13:16:23 »
Idézetet írta: ratro - 2006 December 17, 11:31:46
Szóval az Olcsó János Rajzásának a helyszínére esetleg van valami ötlete bárkinek?!
A Kincsem Park kilőve, mert felázik.
Tesco, Lidl, Baumax, Penny parkoló hányás.
Euro-Ring hangzott el.
BS? parkoló mint ötlet.
Vasúttörténeti park? Ott volt már veteránautós találkozó.
már felesleges itt találgatni..
tegnap eldölt,meg lett szavazva az 1-es verzió..magyarán tecso(vagy más kereskedelmi központ) parkoló
www.elitevwclub.hu
2021 VW Golf GTE
ratro
«
Hozzászólás #756 Dátum:
2006 December 17, 13:11:05 »
Idézetet írta: NGA - 2006 December 17, 12:46:24
Ez egy hülyeség. Lehet, hogy vagytok itt Ratróval páran, akik könnyedén kipergetitek ezt a pénzt, de sokan nem. Ez lenne a rajzás halála. Érdekes, hogy mindenki hogy sír, hogy Gárdony milyen drága, és 1 hétvége belekerül 15e Ft-ba. Aztán itt meg veri a nyálát, hogy ő még akár 5e Ft-nál is többet fizetne belépőre. Komolyan mondom röhelyes az egész társaság. A ring után ha még emlékeztek igencsak voltak kritizálók. Most meg már ugye régen volt, elfelejtettétek mi is volt. Jó lenne visszaolvasni :-)
Itt a válasz a hozzászólásodra, bár hamarabb született.
Én azt gondolom, hogy ez a bogarazgatás mindenkinek hobbi. ( a minoritásról ne beszéljünk, akinek azért van bogara mert "normális autóra" nem futja vagy mert beteg és azt hiszi ez a legjobb) A hobbi költséges, ez tudomásul kell venni és nem szeretünk kompromisszumot kötni,
Külön kell választani a hobbista és az un. megélhetési bogarast.
szerintem.
ratro
«
Hozzászólás #755 Dátum:
2006 December 17, 13:08:13 »
Idézetet írta: NGA - 2006 December 17, 12:46:24
Komolyan mondom röhelyes az egész társaság.
Rád is vonatkozik.
ratro
«
Hozzászólás #754 Dátum:
2006 December 17, 13:04:27 »
Idézetet írta: BlackP - 2006 December 17, 12:30:42
szerintem is ezen dolgozzunk. a ring idén elúszott, ez tény, lehet bánkódni, de inkább a rajzás lehető legjobbá tételén gondolkodjunk. kell jó hely, amit javasolhatunk.
ratro, jó a kerted?
van aki szereti
BlackP
«
Hozzászólás #753 Dátum:
2006 December 17, 13:03:23 »
Idézetet írta: RNIE - 2006 December 17, 12:59:36
Arra gondoltam hogy bár több a beugró,de "leehető",szóval tombolajegy/kisajándék,ingyenkóla/ajándékpóló
de most nem erről van szó. most arról van szó, hogy egy ringes rajzás alaphangon akkora kiadás, hogy nem maradna semmi a kasszában. a ringesek lehúznak. és ha még akarnál felvarrót, stb, az csomó plusz munka, pénz, idő.
de továbbra is azt mondom, hogy az alacsonyabb költségvetésű találkozó helyszínét kéne kiválasztani idén, a többi csak fantáziálás. ha ez megvan, kicsikarni a lehető legjobb programokat, felajánlani a segítséget a szervezésben, stb. és ha megvolt a rajzás, egy hónap és közgyűlés. elmenni, megkérdezni várhatóan év végére mennyi pénz marad, lehet e a ringen és ha igen, milyen feltételekkel(persze ez megkövetel egy felkészült vezetést)
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
RNIE
«
Hozzászólás #752 Dátum:
2006 December 17, 13:03:04 »
Idézetet írta: NGA - 2006 December 17, 13:01:02
Eddig a rajzások jelentős részén kaptunk fejenkét 1 kólát, meg kisajándékot. Mindezt a 2e Ft-ért.
Aha.Tehát ár/érték arány nincs egyensúlyban
NGA
«
Hozzászólás #751 Dátum:
2006 December 17, 13:01:02 »
Idézetet írta: RNIE - 2006 December 17, 12:59:36
Arra gondoltam hogy bár több a beugró,de "leehető",szóval tombolajegy/kisajándék,ingyenkóla/ajándékpóló
Eddig a rajzások jelentős részén kaptunk fejenkét 1 kólát, meg kisajándékot. Mindezt a 2e Ft-ért.
NGA
«
Hozzászólás #750 Dátum:
2006 December 17, 12:59:14 »
Idézetet írta: RNIE - 2006 December 17, 12:54:43
Asztem meg lehet oldani
all you can eat
módjára.Mondjuk minek szólok bele,1x voltam rajzani
Ez mit jelent? Bocsi, de magyarul le lehetne irni?
RNIE
«
Hozzászólás #749 Dátum:
2006 December 17, 12:54:43 »
Asztem meg lehet oldani all you can eat módjára.Mondjuk minek szólok bele,1x voltam rajzani
NGA
«
Hozzászólás #748 Dátum:
2006 December 17, 12:50:32 »
Idézetet írta: RNIE - 2006 December 17, 12:49:16
Szerintem ha több lenne a beugró,de járna hozzá egy matrica/felvarró/makett/bableves
többen kiadnák könyebb szívvel a pénzt.Vagy akkor az lenne hogy legyen kevesebb és inkább ne legyen mellé semmi?
Szerintem a bogárral rendelkező emberek jelentős része egy 1 napos találkozóért 2e Ft-nál többet nem fizet. Ez tény.
RNIE
«
Hozzászólás #747 Dátum:
2006 December 17, 12:49:16 »
Szerintem ha több lenne a beugró,de járna hozzá egy matrica/felvarró/makett/bableves
többen kiadnák könyebb szívvel a pénzt.Vagy akkor az lenne hogy legyen kevesebb és inkább ne legyen mellé semmi?
NGA
«
Hozzászólás #746 Dátum:
2006 December 17, 12:46:24 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2006 December 17, 12:11:26
A Rajzás egy hagyomány, ahol én speciel nem akarok kompromisszumot és nem tudom elfogadni, hogy 5000 Ft sok a belépőért, sőt, ha kell, akár többet is fizetek, hogy legyen tér, parkoló, gyorsulás és ne álljanak rám úgy, hogy ne tudjam kinyitni az ajtót... ...Ez az én véleményem.
Ez egy hülyeség. Lehet, hogy vagytok itt Ratróval páran, akik könnyedén kipergetitek ezt a pénzt, de sokan nem. Ez lenne a rajzás halála. Érdekes, hogy mindenki hogy sír, hogy Gárdony milyen drága, és 1 hétvége belekerül 15e Ft-ba. Aztán itt meg veri a nyálát, hogy ő még akár 5e Ft-nál is többet fizetne belépőre. Komolyan mondom röhelyes az egész társaság. A ring után ha még emlékeztek igencsak voltak kritizálók. Most meg már ugye régen volt, elfelejtettétek mi is volt. Jó lenne visszaolvasni :-)
Varázsló
Low Fast -többet forog, jobban pörög
«
Hozzászólás #745 Dátum:
2006 December 17, 12:36:19 »
Idézetet írta: ratro - 2006 December 17, 12:20:12
Ez elovasva még inkább érzem azt, hogy be kellett volna jönnöd! Ezt a nézetet osztom én is, de ezzel 100-ból 5-en vagyunk így.
De legyen ez.
Utolsó megjegyzésem: Aki követi a motokrosszt, az tudja, hogy 2 éve megválasztottak szakágvezetőnek a Motorsport szövetségben. Nagy lendülettel kezdtünk neki a szervezésnek, versenynaptár, verseny helyszínek, rendezvények, kupasorozatok. Sok versenyző van, sok licensz, van tömeg, háttér.
Ez az elmélet. A gyakorlat az, hogy megveszi a másfél milliós motort, egy versenyhétvége + 30e Ft alaphangon, (gumi, benzin, lánc, kenőanyagok, utazás, stb.), de ha nevezési díj van akkor sopánkodás van, sok a + 4000 Ft, de a pálya legyen rendes, karbantartott és locsolt...és mindenki a saját kertjében akar vesrenyezni, 10 ember 10 félét akar és teljesen képtelen kompromisszumokra...ellenben személyeskedik, furkálódik és elégedetlenkedik.
Köszi, elég, csinálják akkor ők.
Én köbölgetek itthon, aztán majd elmegyek a rajzásra és fizetem a belépőt. Vagy nem megyek.
De én nem akarok ebben jobban résztvenni, ezeket csak itt szűk baráti körben mondom.
Stuntmanus
VW 1302 S
http://oettingertsv.blogspot.com/
"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
KIZS
«
Hozzászólás #744 Dátum:
2006 December 17, 12:34:17 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2006 December 17, 12:27:30
Akkor meg miről beszélünk? Jó, hogy nem a halaknak akarunk biciklit eladni.
Ez azért van, mert nagyon kevés "bogaras" van és sokkal több "bogarat használó". Ők kényszerből használják ezt a típust, mert fiatalok és/vagy nincs pénzük stb... De amint lehet lecserélnék egy Hondára vagy Suzukira vagy bármire. Ők, ha a tudomásukra jut és közel van, akkor elmennek egy ilyen találkozóra. Ha már többet kell belefektetni, mint az egy napi napi munkába járás költsége, akkor inkább otthon maradnak.
Ilyenek az emberek. Lusták.
Mint ahogy az itteniek között is van olyan, akinek 10 éve van bogara, de ha olyan messzire kell menni, hogy ő délben már nem ebédelhet otthon a családjával, akkor el sem indul. És belőlük valamit a "lustákból" sokkal több van, mint a lelkesekből.
A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
vw1966
«
Hozzászólás #743 Dátum:
2006 December 17, 12:33:08 »
Egyébként meg ez közgyűlés is azt mintázza, hogy amig kicsi valami addig működik de 1000tagnál már elég nehéz jó döntést hozni, főleg ha a töredéke megy el.
Jó példa erre hogy próbálok itt Győrben segíteni más bogarasoknak összehozni valami klub félét kb 30-40autót ismerek küldöm kör sms-t stb, ebből ha eljön egy tali ideje legjobb esetben se jött el rajtam kivül 3-4 autó....mert a 3. másodállásában kell dolgoznia, nincs kedve stb...kifogások.
BlackP
«
Hozzászólás #742 Dátum:
2006 December 17, 12:30:42 »
Idézetet írta: ratro - 2006 December 17, 12:22:53
Használjuk ki a fórum adta lehetőségeket és állítsunk össze egy gondolatsort a Rajzásal kapcsolatba. Január 27-én lesz lehetőség átadni.
Nálam az udaron 5-6 autó elfér, aki gondolja...)))
szerintem is ezen dolgozzunk. a ring idén elúszott, ez tény, lehet bánkódni, de inkább a rajzás lehető legjobbá tételén gondolkodjunk. kell jó hely, amit javasolhatunk.
ratro, jó a kerted?
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
vw1966
«
Hozzászólás #741 Dátum:
2006 December 17, 12:29:06 »
Lehet szegényes a lelkivilágom de nem bánom hogy Tesconál lesz, 99óta bogarazom Rajzásra először ha jól emlékszem 2001ben volt lehetőségem eljutni így így Tesco, FAP, és Ringes talikba volt részem. Nekem a Tesco jött be mert azontúl, hogy összejövök fél éve nem látott ismerőseimmel, barátaimmal és megnézzük egymás autóját, jó dolog az is hogy jön valaki kisgyerekkel és lehet annak kisgyereknek egy olyan emlék lesz, hogy ennyi bogarat látott hogy jogsival kezében Ő lesz jövő bogarasa. Gyorsulás meg nem hoz lázba, ráadásul tuning Mercik miatt bogaram csak az alsó parkolóba fér és még 5000ret fizessek is ezért nem kell Ring ami kinn van világvégén.
Varázsló
«
Hozzászólás #740 Dátum:
2006 December 17, 12:27:30 »
Idézetet írta: KIZS - 2006 December 17, 12:23:48
Szerintem rátapintottál a lényegre. És most nem az itt levő "kemény magról" van szó alapvetően, hanem a rajzáson előkerülő többi 900 autóról.
Ők nem utaznak sehova ami messzebb van 20 km-nél.
Akkor meg miről beszélünk? Jó, hogy nem a halaknak akarunk biciklit eladni.
Stuntmanus
VW 1302 S
Varázsló
«
Hozzászólás #739 Dátum:
2006 December 17, 12:24:39 »
Idézetet írta: Qzma - 2006 December 17, 12:18:01
akkor miért nem jöttél be tegnap? a fórumon való írás is fingfűrészelés(vagy fing tojás festés ?
) de gondolom látjátok, hogy a fórum csak fröcsögésre és okoskodásra van. ezen sajna (egyenlőre ) nem tudunk/akarunk túl lépni.
ha mindenkinek nagy gondolatai vannak akkor jöjjön el a közgyűlésre és azoknak mondja akik ebben döntéshozók.
Tökéletesen igazad van ezért sem akartam hozzászólni...és nem is fogok.
Hangsúlyoztam, hogy én sem klubtag nem vagyok, sem nagy bogaras, akinek az autó a szerelme, meg családtagja, meg dudukája, nekem ez a közösségi valami csak másodlagos, amit főleg arra használok, hogy infót gyűjtsek, stb. hogy a célhoz hozzásegítsen. Van itt 10 ember, akivel szivesen találkozom, nagyjából ennyi.
Nekem az autó egy tárgy, műszakilag érdekel. Jövőre lehet, hogy egy choppert építek vagy mákdarálót belsőégésű motorból. Az ezek köré épült klubozás nem érdekel. matizklub.hu
Stuntmanus
VW 1302 S
KIZS
«
Hozzászólás #738 Dátum:
2006 December 17, 12:23:48 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2006 December 17, 12:17:29
... Bogarasok nem tudnak valami érdekében utazni? Mindenkinek a saját kertjéban kell a rajzás?
Szerintem rátapintottál a lényegre. És most nem az itt levő "kemény magról" van szó alapvetően, hanem a rajzáson előkerülő többi 900 autóról.
Ők nem utaznak sehova ami messzebb van 20 km-nél.
A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
ratro
«
Hozzászólás #737 Dátum:
2006 December 17, 12:22:53 »
Használjuk ki a fórum adta lehetőségeket és állítsunk össze egy gondolatsort a Rajzásal kapcsolatba. Január 27-én lesz lehetőség átadni.
Nálam az udaron 5-6 autó elfér, aki gondolja...)))
BlackP
«
Hozzászólás #736 Dátum:
2006 December 17, 12:22:13 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2006 December 17, 12:19:32
Én nem gyorsultam a HRingen sem, ellenben pl. Partizán igen. Akkor most ki épít versenyautót?
A gyorsulás nézőcsalogató is és nem zárja ki, hogy megcsodáljunk nem gyorsuló, kiállított autókat. Sokszínű, változatos program kell.
ízlés dolga. én mondjuk el akartam aludni rajta, kicsit sem köt le. az ügyességiről meg nemis tudtam, köszönjük a hangosítóknak
ratro
«
Hozzászólás #735 Dátum:
2006 December 17, 12:20:12 »
Én azt gondolom, hogy ez a bogarazgatás mindenkinek hobbi. ( a minoritásról ne beszéljünk, akinek azért van bogara mert "normális autóra" nem futja vagy mert beteg és azt hiszi ez a legjobb) A hobbi költséges, ez tudomásul kell venni és nem szeretünk kompromisszumot kötni, a typ3-asnak kinéző mb1000-es nem kell, nem kell hebmüller replika, meg 356b trabant alvázon, stb.
A Rajzás egy hagyomány, ahol én speciel nem akarok kompromisszumot és nem tudom elfogadni, hogy 5000 Ft sok a belépőért, sőt, ha kell, akár többet is fizetek, hogy legyen tér, parkoló, gyorsulás és ne álljanak rám úgy, hogy ne tudjam kinyitni az ajtót.
Szerintem aki nem tud áldozni az évi egyetlen nagyszabású, professzionálisan megendezett hagyományos RAJZÁS-ra egy tank benzin árát, annak el kell gondolkodni, hogy mit ér neki az egész és milyen szinten gondolkodik a hobbijáról. Vagy ha az ott nyújtott programok stb. neki nem jelet semmit vagy nem ennyit, akkor ne jöjjön el. Utána aztán el lehet gondolkodni, hogy hová helyezzük a mo.-i léghűtéses társadalmat számban és minőségben.
Azon pedig, hogy régen mi volt és mennyi volt a belépő vagy a rajzás annyira kár agyalni, mint azon, hogy külföldön mi van...
Nem akarom magam ismételgetni, de finggal nem lehet tojást festeni, vagy azt is mondhatnám no pain, no gain, olcsóé minőséget senki nem tud produkálni, ez igaz az autóépítésre, a motorépítésre és a rajzásra is.
Meg mindenre. Persze élhetünk a legendákban, de olcsóért soha nem lesz semmi jó.
Ez az én véleményem.
Ez elovasva még inkább érzem azt, hogy be kellett volna jönnöd! Ezt a nézetet osztom én is, de ezzel 100-ból 5-en vagyunk így.
De legyen ez.
Varázsló
«
Hozzászólás #734 Dátum:
2006 December 17, 12:19:32 »
Idézetet írta: BlackP - 2006 December 17, 12:15:30
ez így van stunt. és akkor mondjuk ki: a klub tagásgának jórésze szarik az egészre, ha ingyen van, elmegy, ha nincs ingyen, nem megy el. de én gyanítom, hogy a legtöbben nem versenyautót építettek és nem akarnak gyorszulni, nem igényelnek versenypályát, hanem egy jó hangulatú találkozót. a legtöbbnek ez egy olyan hobbi, hogy deszép autó, megnézem a többit is. vannak, akik szívesen megmutatják mit tud a gép, de a többség nem ilyen. és ezek nemis fognak sokat fizetni, hanem azt mondják legyen inkább parkolóban, de ingyér, úgysem veszek részt a rendezvényeken.
Én nem gyorsultam a HRingen sem, ellenben pl. Partizán igen. Akkor most ki épít versenyautót?
A gyorsulás nézőcsalogató is és nem zárja ki, hogy megcsodáljunk nem gyorsuló, kiállított autókat. Sokszínű, változatos program kell.
Stuntmanus
VW 1302 S
BlackP
«
Hozzászólás #733 Dátum:
2006 December 17, 12:19:01 »
Idézetet írta: Qzma - 2006 December 17, 12:18:01
akkor miért nem jöttél be tegnap? a fórumon való írás is fingfűrészelés(vagy fing tojás festés ?
) de gondolom látjátok, hogy a fórum csak fröcsögésre és okoskodásra van. ezen sajna (egyenlőre ) nem tudunk/akarunk túl lépni.
ha mindenkinek nagy gondolatai vannak akkor jöjjön el a közgyűlésre és azoknak mondja akik ebben döntéshozók.
naja...
Qzma
http://t2ab4sale.blog.hu/
«
Hozzászólás #732 Dátum:
2006 December 17, 12:18:01 »
ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Varázsló
«
Hozzászólás #731 Dátum:
2006 December 17, 12:17:29 »
Idézetet írta: ratro - 2006 December 17, 12:05:36
Stunt már egyszer írt erről, ha jól emlékszem, vagy a KTM-mel nem oda szoktak szervezni nyílt napokat?
Az egy viszonylag kis pálya, nincs hosszú egyenese, ráadásul a parkolója is kicsi.
Én egy repülőteret tartanék a legjobbnak, Tököl (főleg) vagy Kiskunlacháza (esetleg). Viszont én a városi felvonulást nem szeretem.
A motorosok sokezren tudnak lenni egy-egy évi nagy rendezvényen a világ háta mögött, Kunmadarason. Bogarasok nem tudnak valami érdekében utazni? Mindenkinek a saját kertjéban kell a rajzás?
Stuntmanus
VW 1302 S
BlackP
«
Hozzászólás #730 Dátum:
2006 December 17, 12:15:30 »
ez így van stunt. és akkor mondjuk ki: a klub tagásgának jórésze szarik az egészre, ha ingyen van, elmegy, ha nincs ingyen, nem megy el. de én gyanítom, hogy a legtöbben nem versenyautót építettek és nem akarnak gyorszulni, nem igényelnek versenypályát, hanem egy jó hangulatú találkozót. a legtöbbnek ez egy olyan hobbi, hogy deszép autó, megnézem a többit is. vannak, akik szívesen megmutatják mit tud a gép, de a többség nem ilyen. és ezek nemis fognak sokat fizetni, hanem azt mondják legyen inkább parkolóban, de ingyér, úgysem veszek részt a rendezvényeken.
Leon 1303
«
Hozzászólás #729 Dátum:
2006 December 17, 12:12:08 »
Itt vagytok ti, akiknek a szava mérvadó Szepesnél is,
ha ennyit megtesztek a közösségért, az jó lenne.
Szerintem nagyon nincs kapcsolat az elnökség és a klubtagok között,
kellenének ilyen szálak, akik mind a 2 körben mozognak!!
Csak ugye még mind
i
g semmi ötlet,
meg amúgyse mi 10-en fogjuk majd kitalálni a frankót,
de zárójelben megjegyzem, egy teszkónál simán jobb egy BS parkoló!
Varázsló
«
Hozzászólás #728 Dátum:
2006 December 17, 12:11:26 »
Én azt gondolom, hogy ez a bogarazgatás mindenkinek hobbi. ( a minoritásról ne beszéljünk, akinek azért van bogara mert "normális autóra" nem futja vagy mert beteg és azt hiszi ez a legjobb) A hobbi költséges, ez tudomásul kell venni és nem szeretünk kompromisszumot kötni, a typ3-asnak kinéző mb1000-es nem kell, nem kell hebmüller replika, meg 356b trabant alvázon, stb.
A Rajzás egy hagyomány, ahol én speciel nem akarok kompromisszumot és nem tudom elfogadni, hogy 5000 Ft sok a belépőért, sőt, ha kell, akár többet is fizetek, hogy legyen tér, parkoló, gyorsulás és ne álljanak rám úgy, hogy ne tudjam kinyitni az ajtót.
Szerintem aki nem tud áldozni az évi egyetlen nagyszabású, professzionálisan megendezett hagyományos RAJZÁS-ra egy tank benzin árát, annak el kell gondolkodni, hogy mit ér neki az egész és milyen szinten gondolkodik a hobbijáról. Vagy ha az ott nyújtott programok stb. neki nem jelet semmit vagy nem ennyit, akkor ne jöjjön el. Utána aztán el lehet gondolkodni, hogy hová helyezzük a mo.-i léghűtéses társadalmat számban és minőségben.
Azon pedig, hogy régen mi volt és mennyi volt a belépő vagy a rajzás annyira kár agyalni, mint azon, hogy külföldön mi van...
Nem akarom magam ismételgetni, de finggal nem lehet tojást festeni, vagy azt is mondhatnám no pain, no gain, olcsóé minőséget senki nem tud produkálni, ez igaz az autóépítésre, a motorépítésre és a rajzásra is.
Meg mindenre. Persze élhetünk a legendákban, de olcsóért soha nem lesz semmi jó.
Ez az én véleményem.
«
Utoljára szerkesztve: 2006 December 17, 12:13:34 írta Stuntmanus
»
Stuntmanus
VW 1302 S
BlackP
«
Hozzászólás #727 Dátum:
2006 December 17, 12:11:04 »
Idézetet írta: ratro - 2006 December 17, 12:08:07
Az a gond, hogy megint tépjük a szánkat, építünk fasza légvárakat, de ezt összefoglalva egy levélbe, nem küldi el senki a szervezőknek, hogy tgyenek ezzel kapcsolatban esetleges lépéseket. Lehet, hogy lenne valami nagyon jó helyszín arra a hétvégére, de nem látunk tovább az orrunknál (Tesco) és kihagyjuk a lehetőséget.
én most gyűjtöm ezeket és a következő közgyűkésen is ott leszek, ahol ezeket javasolni szeretném.
ratro
«
Hozzászólás #726 Dátum:
2006 December 17, 12:08:07 »
BlackP
«
Hozzászólás #725 Dátum:
2006 December 17, 12:05:51 »
Idézetet írta: Typ117 - 2006 December 17, 11:53:02
így van
kéne egy úgy 20-30e négyzetméteres hely. (100x200m) erre elfér 1000 autó.
(vagy nem kell ennyivel számolni? idén mennyi léghűtéses volt?)
és magánterület. közterületen nem lehet börzézni
viszont, ha van lóvé, akkor megoldható, hogy egy félreeső egyenes darab közutat megkapjunk fél napra. ez mondjuk kieső, de itt újpalotától kicsit kifelé a metró-brikotsztór mittomén mi előtt is van legalább 600 méternyi egyenes késávos szakasz
oda jártam bambulni az illegális gyorsulási versenyt. ott is volt párszáz autó és megdoldották a dolgot. csomó parkoló van, könnyen el lehet menekülni a zsaruk elől, van benzinkút, gyorskajálda
ratro
«
Hozzászólás #724 Dátum:
2006 December 17, 12:05:36 »
Idézetet írta: Qzma - 2006 December 17, 11:58:23
euro-ring:
http://www.euroring.hu/
örkényben van (nem BP) az M5ös mellet.
Stunt már egyszer írt erről, ha jól emlékszem, vagy a KTM-mel nem oda szoktak szervezni nyílt napokat?
Leon 1303
«
Hozzászólás #723 Dátum:
2006 December 17, 12:04:32 »
Idézetet írta: ratro - 2006 December 17, 11:57:27
http://www.budapestarena.hu/arena-tori.jsp
Én is ezt az oldalt lesem, de a parkolóról nem találok egy normális képet!
Ott elférnénk?
Mintha az emeleti parkoló lenne...
Qzma
«
Hozzászólás #722 Dátum:
2006 December 17, 12:00:33 »
Idézetet írta: ratro - 2006 December 17, 11:59:35
Lehet támogatnák is...
az legalább közel van
ratro
«
Hozzászólás #721 Dátum:
2006 December 17, 11:59:35 »
Lehet támogatnák is...
Qzma
«
Hozzászólás #720 Dátum:
2006 December 17, 11:58:23 »
euro-ring:
http://www.euroring.hu/
örkényben van (nem BP) az M5ös mellet.