www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 23:21:56

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Ki vegyen részt a tököli banzájon
bármilyen vw (akár 5-ös góóf is)
csak bogarak és buszok
retro parádé, bármilyen 20 évnél idősebb autó

Oldalak: 1 ... 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 ... 95
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2007  (Megtekintve 958629 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #879 Dátum: 2006 December 17, 18:06:22 »

ahogy néztem, kb 10ezer euro lehet a bérlet és akkor már van sok parkoló, meg minden. alapdíj: 3600 minimális biztonság 1400, minden parkoló, fő lelátó 2450, ez eddig ha jól számolom 7450 euro. 260-as árfolyammal számolva 2 millió alatt van
ha még az összes box is hozzájön, akkor az 9350 euro. áfával együtt forintban számolva 260as árfolyammal 3 millió alatt van, de ez már a fullextra

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #878 Dátum: 2006 December 17, 18:05:22 »

ahogy néztem, kb 10ezer euro lehet a bérlet és akkor már van sok parkoló, meg minden. alapdíj: 3600 minimális biztonság 1400, minden parkoló, fő lelátó 2450, ez eddig ha jól számolom 7450 euro. 260-as árfolyammal számolva 2 millió alatt van
+áfa

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #877 Dátum: 2006 December 17, 18:05:11 »

erről van szó
azt mondjuk nemtudom mennyiben változik az ár 1000 autó esetén, erről nem írnak sehol. gondolom itt jogot éreznek a kettes szorzóra

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #876 Dátum: 2006 December 17, 18:04:12 »

erről van szó

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #875 Dátum: 2006 December 17, 18:03:16 »

Valahogy megoldják az Euroringen is. Bárki bemehet az utcáról és pár ezresért egész nap nyomhatja a pályán.
Egyébként nem kerekedünk fel és megyünk oda egyszer?

szerintem kár összehasonlítani az euroringet a hungaroringgel..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #874 Dátum: 2006 December 17, 18:02:37 »

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #873 Dátum: 2006 December 17, 17:57:09 »

vagy a ringen nem kell árulni
de aki árult hudák ,csillag még depo is fizetett és nem is volt épp olcsó!

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #872 Dátum: 2006 December 17, 17:56:25 »

de nem rossz az,van plusz bevétele ebből a klubnak,van aki ott vesz csomó mindent..árusok kellenek a Ringre szerintem,csak mondjuk nem a box-ba
engem nem zavar az, ha árulnak, de abból is vita van csak. kell a bejárathoz ember, aki megmondja kerek perec, hogyha eladsz 5kgnál több cuccot, akkor fizetsz, pont. vagy mittomén, ez részletkérdés.

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #871 Dátum: 2006 December 17, 17:54:45 »

meg kell nézni, hogy mennyiből jönne ki minimum a ringen a rajzás bizonyos felszereltséggel és akkor az alapján tárgyalni a ringesekkel is, hogy mennyi a kedvezmény nekünk
jah,és rögtön a vezérigazgatóval,aki mint tudjuk bogaras(vagyis volt perec bogara..)

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #870 Dátum: 2006 December 17, 17:54:14 »

A célegyensben szétfossa az olajat az igényes motorja és fizethetjük az aszfalt tisztítást is....

Verseny kicsit meredek lenne, legfeljebb egyenkénti indítás, ídőre körözni.

Valahogy megoldják az Euroringen is. Bárki bemehet az utcáról és pár ezresért egész nap nyomhatja a pályán.
Egyébként nem kerekedünk fel és megyünk oda egyszer?

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #869 Dátum: 2006 December 17, 17:53:53 »

de nem rossz az,van plusz bevétele ebből a klubnak,van aki ott vesz csomó mindent..árusok kellenek a Ringre szerintem,csak mondjuk nem a box-ba

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #868 Dátum: 2006 December 17, 17:53:40 »

egyetértek
meg kell nézni, hogy mennyiből jönne ki minimum a ringen a rajzás bizonyos felszereltséggel és akkor az alapján tárgyalni a ringesekkel is, hogy mennyi a kedvezmény nekünk

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #867 Dátum: 2006 December 17, 17:52:27 »

vagy nem kell a depoban árulni,hanem mondjuk kint,sátorban..

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #866 Dátum: 2006 December 17, 17:52:00 »

a technikai pálya ajándék? nem hinném. használtuk a technikát az embereket. mások ilyenért fejenként több tízezret fizetnek még fél napért is. igaz hogy mi csak belekostoltunk a mókába, de szerintem nagyon jó volt.

de mindegy. már nem erről kéne itt az energiát pazarolni..  Lips Sealed

ha jól tudom,azt az allianz adta,mivel az az ő pályája..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #865 Dátum: 2006 December 17, 17:51:35 »

a technikai pálya ajándék? nem hinném. használtuk a technikát az embereket. mások ilyenért fejenként több tízezret fizetnek még fél napért is. igaz hogy mi csak belekostoltunk a mókába, de szerintem nagyon jó volt.

a Szepi mondta, hogy azért nem kellett fizetni

Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #864 Dátum: 2006 December 17, 17:51:14 »

azért körbemenni sem kis élmény szerintem csapatostul..legalábbis én élveztem..jobban mint az üllői úti felvonulást..
a versenyt meg komolyan gondoltad??Jó lehet,mikor jófej jóska bemegy a d-s 1,2es megdurcizott dudval és az első kanyarba felborul,mert már reggel 7kor matt részeg volt
nekem nem csak a gyorsulásban különbözött a tecsos rajzás a ringtől..szerintem össze sem lehet hasonlítani a kettőt..

A célegyensben szétfossa az olajat az igényes motorja és fizethetjük az aszfalt tisztítást is....

Verseny kicsit meredek lenne, legfeljebb egyenkénti indítás, ídőre körözni.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #863 Dátum: 2006 December 17, 17:50:38 »

miért? a technikai pálya ajándék volt. a boxokról lejjebb volt szó, felesleges. felvezető autó? az csak azért kellett, mert kötelező. gondolom a két parkoló nem milliós tétel. akkor mi kell még? szekusok? az sem hinném, hogy milliós tétel. a városon a rendőri felvezetés lehet félmillió.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #862 Dátum: 2006 December 17, 17:50:26 »

azért körbemenni sem kis élmény szerintem csapatostul..legalábbis én élveztem..jobban mint az üllői úti felvonulást..
a versenyt meg komolyan gondoltad??Jó lehet,mikor jófej jóska bemegy a d-s 1,2es megdurcizott dudval és az első kanyarba felborul,mert már reggel 7kor matt részeg volt
nekem nem csak a gyorsulásban különbözött a tecsos rajzás a ringtől..szerintem össze sem lehet hasonlítani a kettőt..
kinek mi. én az utolsó körön gyakorlatilag alig láttam bogarat, pedig oda nemis mehetettt fel más. versenyben is lehetnek kategóriák, mindenki saját felősségére persze(azért kaptunk versenybírókat, mentőket, stb, ha gáz van, jöjjenek). nekem mondjuk azon túl, hogy láttam belülről a páylát, nem sokat nyújtott. rájöttem, hogy sosem mennék ki oda versenyre, kényelmetlen székek, szart nem látni az egészből ha ott ülsz, a nyakadba szotyiznak, vagy pár okostojás fikázza az éppen menő gépeket annak ellenére, hogy ott meresztik felettem a picsájukat.

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #861 Dátum: 2006 December 17, 17:50:09 »

Ezaszép!!
Amiota tisztázodott,hogy nem a Ringen lesz a 2007-es rajzás,az összes hozzászolás a Ringröl szól!
El kéne felejteni a ringet egy darabig,mert még áprilisban is itt fogunk tartani,és nem fogjuk megtudni,hogy HOL LESZ A RAJZÁS!! Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #860 Dátum: 2006 December 17, 17:49:54 »

miért? a technikai pálya ajándék volt. a boxokról lejjebb volt szó, felesleges. felvezető autó? az csak azért kellett, mert kötelező. gondolom a két parkoló nem milliós tétel. akkor mi kell még? szekusok? az sem hinném, hogy milliós tétel. a városon a rendőri felvezetés lehet félmillió.

egyetértek

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #859 Dátum: 2006 December 17, 17:49:11 »

de ez csak a pálya és csak 3 box

mi ott mindent megkaptunk. az összes parkolót, a vezetéstechnikai pályát, a boxokat. úgy értettem a szekuritit is ők adták.. felvezető autó...
 ez az ár nem 1000 autóra van kalibrálva

ok,add össze ezeket.

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #858 Dátum: 2006 December 17, 17:48:18 »

nekem nem, ott is hideg van. az árusok bérelhetnek maguknak szvsz. félreértés ne essék, nekem nem célom megölni a ringes találkozót

vagy nem kell a depoban árulni,hanem mondjuk kint,sátorban..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #857 Dátum: 2006 December 17, 17:48:08 »

Ezen csodálkoztam is. Azt hittem, hogy majd lehet nyomni a ringen egy-két gyors kört és nagyot csalódtam. A gyorsulási és az ügyességi versenyek nem nagyon izgatnak, de egy két "versenykört" nyomtam volna szívesen (na nem mintha saját autóval lettem volna kint).
Eegen, én is így szerettem volna...

Bácsi Győző
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #856 Dátum: 2006 December 17, 17:47:31 »

dumáltunk Hortobágyon erről, hogy az emberek többsége nem menne fel egy mérőpadra, mert sokkal jobb kimondani, hogy 70LE, mint látni, hogy az csak 50. a pályán gyakorlatilag csak körbementünk, versenykörülmények közt nem lehetett autózni, bár elvileg béreltünk pályabírókat is. gyakorlatilag csak a célegyenes felét béreltük ki gyorsulni, meg az ügyességi pályát, ami ingyen volt. tehát az egész ringből a gyorsulás volt az egyetlen különbség a teszkóhoz képest

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #855 Dátum: 2006 December 17, 17:46:28 »

dumáltunk Hortobágyon erről, hogy az emberek többsége nem menne fel egy mérőpadra, mert sokkal jobb kimondani, hogy 70LE, mint látni, hogy az csak 50. a pályán gyakorlatilag csak körbementünk, versenykörülmények közt nem lehetett autózni, bár elvileg béreltünk pályabírókat is. gyakorlatilag csak a célegyenes felét béreltük ki gyorsulni, meg az ügyességi pályát, ami ingyen volt. tehát az egész ringből a gyorsulás volt az egyetlen különbség a teszkóhoz képest
nem csak  hanem h nem egy lepra bevásárló központ parkolojába voltunk!
amugy még tesconak kéne fizeni h mennyi +embert vonz oda egy nap és menyit forog itt neve

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #854 Dátum: 2006 December 17, 17:46:18 »

mi ott mindent megkaptunk. az összes parkolót, a vezetéstechnikai pályát, a boxokat. úgy értettem a szekuritit is ők adták.. felvezető autó...

Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #853 Dátum: 2006 December 17, 17:45:43 »

...a pályán gyakorlatilag csak körbementünk, versenykörülmények közt nem lehetett autózni...

Ezen csodálkoztam is. Azt hittem, hogy majd lehet nyomni a ringen egy-két gyors kört és nagyot csalódtam. A gyorsulási és az ügyességi versenyek nem nagyon izgatnak, de egy két "versenykört" nyomtam volna szívesen (na nem mintha saját autóval lettem volna kint).

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #852 Dátum: 2006 December 17, 17:44:40 »

Nem tati, negyven literes a tankom, fél tank kb. 5000 Ft.
nemár, most megtudja, hogy 250 felett van a benzin Smiley

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #851 Dátum: 2006 December 17, 17:44:23 »

kérjük el a számlát?? mert így tényleg furcsa. mondjuk ebben az alapárban 3 box van, nem 60(vagy nemtudom mennyi van ott)

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #850 Dátum: 2006 December 17, 17:44:05 »

és kell nekeünk 60??Minek.Szerintem nem kell egysem..
nekem nem, ott is hideg van. az árusok bérelhetnek maguknak szvsz. félreértés ne essék, nekem nem célom megölni a ringes találkozót

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #849 Dátum: 2006 December 17, 17:43:56 »

Nem tudsz a Ringen a haverokkal találkozni?

A bajt egyébként megfogalmaztad: "a többség leszarja mi van, csak olcsó legyen"
Így nem lehet sehova eljutni.
egyébként ez jellemző  egész magyarországra..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #848 Dátum: 2006 December 17, 17:43:44 »

neked hányliteres tankod van 80-90?

Nem tati, negyven literes a tankom, fél tank kb. 5000 Ft.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #847 Dátum: 2006 December 17, 17:42:50 »

elég merész vagy ilyeneket kijeleneteni,tuti valami közvéleménykutató veszett el benned Grin Grin

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #846 Dátum: 2006 December 17, 17:41:59 »

ja és a legtöbb embernek a bogarazás egyik célja, hogy a haverokkal találkozzunk. be kell látni, hogy a többség nem épít motorokat, nem akar versenyezni, mert kiderül, hogy szar a drága motorja, amitö sszerkaatott, de szép a króm burkoló lemez, nem akar fizetni érte, illetve mindenért a legkevesebbet. szóval a többség nem igényli a ringet. vagyis a többség leszarja mi van, csak olcsó legyen, a ring drága, tehát nem igényli

Nem tudsz a Ringen a haverokkal találkozni?

A bajt egyébként megfogalmaztad: "a többség leszarja mi van, csak olcsó legyen"
Így nem lehet sehova eljutni.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #845 Dátum: 2006 December 17, 17:40:59 »

kérjük el a számlát?? mert így tényleg furcsa. mondjuk ebben az alapárban 3 box van, nem 60(vagy nemtudom mennyi van ott)

és kell nekeünk 60??Minek.Szerintem nem kell egysem..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #844 Dátum: 2006 December 17, 17:40:42 »

Nem is nagyon tudunk emozdulni a nulláról.
de neked mindegy is, mert az autót szereted Wink

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #843 Dátum: 2006 December 17, 17:40:18 »

ja és a legtöbb embernek a bogarazás egyik célja, hogy a haverokkal találkozzunk. be kell látni, hogy a többség nem épít motorokat, nem akar versenyezni, mert kiderül, hogy szar a drága motorja, amitö sszerkaatott, de szép a króm burkoló lemez, nem akar fizetni érte, illetve mindenért a legkevesebbet. szóval a többség nem igényli a ringet. vagyis a többség leszarja mi van, csak olcsó legyen, a ring drága, tehát nem igényli

elég merész vagy ilyeneket kijeleneteni,tuti valami közvéleménykutató veszett el benned Grin Grin

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #842 Dátum: 2006 December 17, 17:40:12 »

akkor nincs baj, mert eddig sem volt rajzás

Nem is nagyon tudunk emozdulni a nulláról.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #841 Dátum: 2006 December 17, 17:39:55 »

...az meg, hogy nincs fél tank benzinre való pénzük az hazugság. Vagy nem akarnak erre áldozni, akkor az is elmond valamit.
  neked hányliteres tankod van 80-90?

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #840 Dátum: 2006 December 17, 17:39:30 »

egyébként itt vannak a díjak..
Kiváncsi lennék,az a 4 millió(amiről beszéltünk) hogy jönne azért ki..

http://www.hungaroring.hu/palya_szolg/alt_palyaberlet

Oldalak: 1 ... 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 ... 95
Nyomtatás

Ugrás: