www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 21:37:46

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Ki vegyen részt a tököli banzájon
bármilyen vw (akár 5-ös góóf is)
csak bogarak és buszok
retro parádé, bármilyen 20 évnél idősebb autó

Oldalak: 1 ... 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 ... 95
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2007  (Megtekintve 957647 alkalommal)
Leon 1303
« Hozzászólás #1039 Dátum: 2006 December 18, 10:07:07 »

Közhasznú egyesület az MBK???
Leon 1303
« Hozzászólás #1038 Dátum: 2006 December 18, 10:05:29 »

pl: TE ! ha már így rá vagy kattanva a témára ,akkor felhívhatod őket... semmivel nem nehezebb onnan felhívni őket mint innen  Wink

érdeklődj álnéven konkrétumok nélkül  Lips Sealed
áááá
személyesen kell bemenni az arra érdekelthez
és nem nekem, arra ott az elnökség bármelyik tagja...
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1037 Dátum: 2006 December 18, 10:04:17 »

Nehezen, de megszültem ezt a gondolatot:
Mivel a január 27-i közgyűlésig van még egy kis idő, minenki gondolkozhat az alábbiakon:
A Ring, mint lehetséges helyszín nem biztos, hogy lefutott, de nagyobb odaadásra, segítségre lesz szüksége a klubnak. Akár tag az illető akár nem. Arra szeretném megkérni a tisztelt társaságot, hogy aki úgy gondolja, hogy jó lenne ott az segítsen!
Akár fizikai, akár szellemi segítséget is nagyon szívesen fogadnak, fogadnánk!
Én ezúton bejelentem, hogy 10 000 Ft-ot felajánlok azért, hogy a Ringen legyen és ha lehet belépő nélkül (esetleg minimális összeggel belépővel).
Valamint megszervezném újra a cruise night-ot.
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #1036 Dátum: 2006 December 18, 10:02:33 »

CSAK KI LESZ AZ, AKI UTÁNNAJÁR?

pl: TE ! ha már így rá vagy kattanva a témára ,akkor felhívhatod őket... semmivel nem nehezebb onnan felhívni őket mint innen  Wink

érdeklődj álnéven konkrétumok nélkül  Lips Sealed

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Leon 1303
« Hozzászólás #1035 Dátum: 2006 December 18, 10:00:32 »

szerintem a  tecskó vs. ring témát le kéne zárni, kár fröcsögni rajta...

gondolkozzunk azon, hogy kb 1,5-2 millából egy olyan helyszint kell keresni ami mindenkinek megfelelő...

a másik téma az alelnökök személye...

Azért valaki utánna nézhetne a BS parkolónak!
Vadi nyú, ha éhes vagy vagy pisi van, akkor egy lépés (nem úgy mint tescó)
és ott vagy bent egy elit helyen!
Kiemelt központi hely, talán még nagyobb érdeklődés mint egy tescó iránt.

CSAK KI LESZ AZ, AKI UTÁNNAJÁR?
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #1034 Dátum: 2006 December 18, 09:59:46 »

És a szembenézés a kihívásokkal... az semmi???  Grin Evil Wink
Igazad van, megyek is tűszelepet cserélni! Smiley

Bácsi Győző
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #1033 Dátum: 2006 December 18, 09:58:53 »

Nyavalyákat, majd csak katonaviseltek vehetnek részt rajta, akik értenek a szóból! Grin Grin Grin

És a szembenézés a kihívásokkal... az semmi???  Grin Evil Wink

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #1032 Dátum: 2006 December 18, 09:57:08 »

szerintem a  tecskó vs. ring témát le kéne zárni, kár fröcsögni rajta...

gondolkozzunk azon, hogy kb 1,5-2 millából egy olyan helyszint kell keresni ami mindenkinek megfelelő...

a másik téma az alelnökök személye...

Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #1031 Dátum: 2006 December 18, 09:55:25 »

Na tudom, ha legközelebb lesz, ki lesz a rendfenntartó.....  Wink
Nyavalyákat, majd csak katonaviseltek vehetnek részt rajta, akik értenek a szóból! Grin Grin Grin

Bácsi Győző
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #1030 Dátum: 2006 December 18, 09:52:57 »

Igaz, nekem Tatabányán is stresszes, de erről már a résztvevők és a közönség tehet Grin

Na tudom, ha legközelebb lesz, ki lesz a rendfenntartó.....  Wink

Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #1029 Dátum: 2006 December 18, 09:51:29 »

hehe tecskó rajzás  Grin Grin Grin

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #1028 Dátum: 2006 December 18, 09:50:26 »

Én még akkor sem!  Wink

Irígykecc mi?  Grin
Majd ha neked is olyan hosszú combod, meg hullámos fürtjeid, és olyan dekoltázsod lesz, te is mehetsz a klub pénzén veterán rallyra  Evil

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1027 Dátum: 2006 December 18, 09:50:22 »

Ez eddig sem volt kérdéses. Az MBK-t érintő kérdésekbe nem is szóltam bele. Azt irtam, hogy neked, meg pár embernek természetes, hogy simán kifizettek 5-10e Ft-ot egy találkozóra, másoknak nem. Nem hiszem, hogy ezért meg kéne köpködni a másikat, és alsóbbrendű bogarasnak tartani. És nagyon nem érdekel, hogy lesz-e ring vagy nem. A 2005-ös rajzáson is majdnem visszafordultam a kapuból, most majd legfeljebb ha nem tetszik, akkor elmegyek egy kis városnézésre. De nem eröltetem azt, hogy kerül amibe kerül, de mutassuk meg a külföldieknek, hogy bár sokunknak a segge kilóg a gatyából, azért mi is tudunk olyan találkozót, mint máshol. Ők ezt nagyivben letojják, nem érdekli őket. Vajon miért nem jöttek soha tömegével? Talán mert inkább elmegy a saját országában a talikra, elég az neki. Bármit csinálsz, nem fog idejönni annyi. Mi mindig is keleteuropa voltunk nekik. Aranyosnak tartják, hogy igyekszünk, de nem vesznek komolyan bennünket. És ez nem változik azzal, hogy 10 millióért rendezel talit.
Nem csippantom én az ilyet. A seggünk kilóg? Mégis tonna számra veszik az LCD meg a plazma tévéket?! Mindegy. Aki nem szereti nem jön, akinek nincs rá pénze nem jön. Vannak emberek akik ezt nem szeretik. De kell az ilyen és van létjogosultsága. Szerintem. Ha nem csináljuk nincs mit veszíteni. Ha igen, akár be is jöhet. Persze, nem mindenkinek.
Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #1026 Dátum: 2006 December 18, 09:49:40 »

Én már voltam külföldön (is) és ott nem ciki, adnak, hogy ne ganézd össze a rétet, vagy a betonplaccot!
Ott nem ciki, mint ahogy az sem, hogy KIA-val járnak. Csak a magyarnak gáz...

Akkor most csalódtam, bocsi! Csak képeken látok külföldi talt, és meg mertem volna esküdni, hogy a jürgenek autóiből aztán biztos nem csöpög semmi, ha már engem, mezei bogarast is bosszant, hogy ha csak egy cseppet is meglátok alatta! Smiley

Bácsi Győző
Leon 1303
« Hozzászólás #1025 Dátum: 2006 December 18, 09:49:14 »

Most már csak az érdekelne, hogy amit idén megsporolnak a "tesco" találkozóval, azt arányossan vissza osztják e a kis találkozóknak, vagy esetleg pár szerencsést befizetnek mindenféle nem olcsó, de cserébe negyon jó veterán rallyra, vagy mitomén'.!?
Irígykecc mi?  Grin
Majd ha neked is olyan hosszú combod, meg hullámos fürtjeid, és olyan dekoltázsod lesz, te is mehetsz a klub pénzén veterán rallyra  Evil
Leon 1303
« Hozzászólás #1024 Dátum: 2006 December 18, 09:46:22 »

Csitulj Csoki!

Nincs még minden lefutva, lesz egy közgyűlés 27-én. Klubtag vagy? Vedd a fáradtságot és menj el!

Igenis! Értettem!  Wink
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1023 Dátum: 2006 December 18, 09:45:44 »

Ne haragudj, ez már olyan, mint off a vizitdíj! Smiley
Én már voltam külföldön (is) és ott nem ciki, adnak, hogy ne ganézd össze a rétet, vagy a betonplaccot!
Ott nem ciki, mint ahogy az sem, hogy KIA-val járnak. Csak a magyarnak gáz...
Leon 1303
« Hozzászólás #1022 Dátum: 2006 December 18, 09:45:15 »

MIért? Külföldi talikon sok helyen ez evidens!
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1021 Dátum: 2006 December 18, 09:45:02 »

Nem azt akarom elérni, hogy ne menj a Rajzásra, de:
Nem is vagy klubtag. (ha jól tudom)

Ez eddig sem volt kérdéses. Az MBK-t érintő kérdésekbe nem is szóltam bele. Azt irtam, hogy neked, meg pár embernek természetes, hogy simán kifizettek 5-10e Ft-ot egy találkozóra, másoknak nem. Nem hiszem, hogy ezért meg kéne köpködni a másikat, és alsóbbrendű bogarasnak tartani. És nagyon nem érdekel, hogy lesz-e ring vagy nem. A 2005-ös rajzáson is majdnem visszafordultam a kapuból, most majd legfeljebb ha nem tetszik, akkor elmegyek egy kis városnézésre. De nem eröltetem azt, hogy kerül amibe kerül, de mutassuk meg a külföldieknek, hogy bár sokunknak a segge kilóg a gatyából, azért mi is tudunk olyan találkozót, mint máshol. Ők ezt nagyivben letojják, nem érdekli őket. Vajon miért nem jöttek soha tömegével? Talán mert inkább elmegy a saját országában a talikra, elég az neki. Bármit csinálsz, nem fog idejönni annyi. Mi mindig is keleteuropa voltunk nekik. Aranyosnak tartják, hogy igyekszünk, de nem vesznek komolyan bennünket. És ez nem változik azzal, hogy 10 millióért rendezel talit.
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #1020 Dátum: 2006 December 18, 09:44:58 »

Most már csak az érdekelne, hogy amit idén megsporolnak a "tesco" találkozóval, azt arányossan vissza osztják e a kis találkozóknak, vagy esetleg pár szerencsést befizetnek mindenféle nem olcsó, de cserébe negyon jó veterán rallyra, vagy mitomén'.!?

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Leon 1303
« Hozzászólás #1019 Dátum: 2006 December 18, 09:43:49 »

Hol lenne az a nagy banzáj? Evil Evil Evil
Nem ráérünk kitalálni?
Amúgy meg kitalálhatod...
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1018 Dátum: 2006 December 18, 09:43:06 »

Szerintem igazán abba lehetne már hagyni, már el van döntve, hogy egy teszkós rajzásunk lesz, és ha a betonhoz veritek a seggeteket sem lesz már a ringen, sem máshol...
Gondoljatok arra, hogy most a nadrágszíj összehúzás éve van mindenhol!
Ja, és gondolom, erre a parkoló bérlésre úgysem megy el az összes lóvé, talán kevesebb (vagy semmi) támogatást nem kellene adni a kis taliknak, és jövőre elrakni annyi pénzt amennyit csak lehet, jól gazdálkodni, és egy oltári nagy BANZÁJt csapni, a 2008-as RAJZÁSt!!

Csitulj Csoki!

Nincs még minden lefutva, lesz egy közgyűlés 27-én. Klubtag vagy? Vedd a fáradtságot és menj el!
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #1017 Dátum: 2006 December 18, 09:42:57 »

Tehát ne ringeljünk? Jó, de parkoló? Biztosan nem csak nekem állt fel a hajam, amikor "gyorsulást" szerveztek a gárdonyi parkolóban..Még bulinak is izzasztó volt! Igaz, nekem Tatabányán is stresszes, de erről már a résztvevők és a közönség tehet Grin

szerintem a Tbányai talit kéne lekoppiontani és megcsinálni nagyban... (ha már nem ring)

1 napos, jó programok, jó szervezés, jó helyszin, stb, stb

Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #1016 Dátum: 2006 December 18, 09:42:40 »

Mibe kerülne minden belépőnek egy nagy kartondarabot adni, hogy tegye a kocsija alá ha megáll?

Bácsi Győző
Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #1015 Dátum: 2006 December 18, 09:41:24 »

Szerintem igazán abba lehetne már hagyni, már el van döntve, hogy egy teszkós rajzásunk lesz, és ha a betonhoz veritek a seggeteket sem lesz már a ringen, sem máshol...
Ja, és gondolom, erre a parkoló bérlésre úgysem megy el az összes lóvé, talán kevesebb (vagy semmi) támogatsát nem kellene adni a kis taliknak, és jövőre elrakni annyi pénzt amennyit csak lehet, jól gazdálkodni, és egy oltári nagy BANZÁJt csapni!!

Hol lenne az a nagy banzáj? Evil Evil Evil

Bácsi Győző
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1014 Dátum: 2006 December 18, 09:39:41 »

Ez megoldható lenne, de van olyan bogár és busz ami szórja az olajat. Na a pályán idegesek érte nagyon. Még az egyszeri olajfosást is jobban elviselik.

Mibe kerülne minden belépőnek egy nagy kartondarabot adni, hogy tegye a kocsija alá ha megáll?

Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #1013 Dátum: 2006 December 18, 09:39:29 »

hát ez az. a ringet valamiért nekünk drágn adják, pedig utánaszámoltam. a ringen a hangosítás tökéletes volt a zenének, de pöülö az ügyességiről nemis tudtam. a ringen nem tudtál mindenhiova könnyen odamenni, max gyalog figyelve, nehogy átmenjen rajtad egy seat(ez volt az első autó, amit megláttam). a ringen nem mehetsz körbe padlógázzal. egy részén lehet javítani, egy részén nem. kérdés, hogy ezután is megér e 3 milliót(szerintem) 4-5 milliót(szerintük). én támogatnám a jólszervezett ringet és ha már fizettünk, akkor használhassuk is, de a ringesek sem így gondolják, mert már a legelején az olajcseppek miatt sápitoztak és nem úgy álltak hozzánk, mint fizető csapathoz...és ez szerintem teljesen megöli a ring feelinget, mikor nem csinálhatsz semmit, gazdasági okokból off autók közt nem csinálhatsz semmit, stb
Tehát ne ringeljünk? Jó, de parkoló? Biztosan nem csak nekem állt fel a hajam, amikor "gyorsulást" szerveztek a gárdonyi parkolóban..Még bulinak is izzasztó volt! Igaz, nekem Tatabányán is stresszes, de erről már a résztvevők és a közönség tehet Grin

Bácsi Győző
Leon 1303
« Hozzászólás #1012 Dátum: 2006 December 18, 09:38:58 »

Ja, és gondolom, erre a parkoló bérlésre úgysem megy el az összes lóvé, talán kevesebb (vagy semmi) támogatást nem kellene adni a kis taliknak, és jövőre elrakni annyi pénzt amennyit csak lehet, jól gazdálkodni, és egy oltári nagy BANZÁJt csapni, a 2008-as RAJZÁSt!!
« Utoljára szerkesztve: 2006 December 18, 09:40:38 írta Leon 1303 »
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #1011 Dátum: 2006 December 18, 09:38:46 »

egyébként itt vannak a díjak..
Kiváncsi lennék,az a 4 millió(amiről beszéltünk) hogy jönne azért ki..

http://www.hungaroring.hu/palya_szolg/alt_palyaberlet

pl:

pálya : 3.600.- EUR
alap biztonsági csomag : 1.400 euró + áfa (gondolom ennek a töbszöröse kell 1000 autónál)
felső depó (aszfaltozott) : 350 EUR
régi alsó depó (aszfaltozott)  : 450 EUR
box(ok) : 1 db 54 EUR *sok

ez is már kb 2 milla és erre még rengeteg plusz költség jön... hangosítás, marketing, szekusok, rendezők, stb,stb...

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1010 Dátum: 2006 December 18, 09:35:59 »

hát ez az. a ringet valamiért nekünk drágn adják, pedig utánaszámoltam. a ringen a hangosítás tökéletes volt a zenének, de pöülö az ügyességiről nemis tudtam. a ringen nem tudtál mindenhiova könnyen odamenni, max gyalog figyelve, nehogy átmenjen rajtad egy seat(ez volt az első autó, amit megláttam). a ringen nem mehetsz körbe padlógázzal. egy részén lehet javítani, egy részén nem. kérdés, hogy ezután is megér e 3 milliót(szerintem) 4-5 milliót(szerintük). én támogatnám a jólszervezett ringet és ha már fizettünk, akkor használhassuk is, de a ringesek sem így gondolják, mert már a legelején az olajcseppek miatt sápitoztak és nem úgy álltak hozzánk, mint fizető csapathoz...és ez szerintem teljesen megöli a ring feelinget, mikor nem csinálhatsz semmit, gazdasági okokból off autók közt nem csinálhatsz semmit, stb
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1009 Dátum: 2006 December 18, 09:26:47 »

Egy jó találkozó nem csak anyagi kérdés, tényleg már a helyszín választás döntő. Utoljára akkor éreztem jól magam Gárdonyban, amikor még a szabadstrand előtti placcon volt a gyepen, ahol elfért 600 kocsi, ahol 2 utcát foglaltak el az árusok, ahol párszáz forintért ettünk menüt a Nádasban...
Ilyen helyet most is lehetne találni, voltak is itt ötletek, de persze sokaknak egyből messze volt, meg kevesen csodálnák meg a gumifüstölésüket a körúton... Ha a ringre be lehetne menni 2-3 órára, mindenféle más autók nélkül, ha részt lehetne venni bármilyen programon úgy, hogy könnyen oda tudok menni, látok és hallok mindent -hogy Vaga mikor énekelt, fogalmam nem volt,pl.- ha körbe tudnék menni padlógázzal, örömmel áldoznék rá.

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #1008 Dátum: 2006 December 18, 09:15:39 »

írtam, ha emberi összegből kihozható egy jó találkozó, akkor én is örülnék neki. de amíg valami miatt nem az általam is számolt 3 millióról, hanem 5ről van szó, addig szerintem nem működhet. addig nyújtózkodj...
Egy jó találkozó nem csak anyagi kérdés, tényleg már a helyszín választás döntő. Utoljára akkor éreztem jól magam Gárdonyban, amikor még a szabadstrand előtti placcon volt a gyepen, ahol elfért 600 kocsi, ahol 2 utcát foglaltak el az árusok, ahol párszáz forintért ettünk menüt a Nádasban...
Ilyen helyet most is lehetne találni, voltak is itt ötletek, de persze sokaknak egyből messze volt, meg kevesen csodálnák meg a gumifüstölésüket a körúton... Ha a ringre be lehetne menni 2-3 órára, mindenféle más autók nélkül, ha részt lehetne venni bármilyen programon úgy, hogy könnyen oda tudok menni, látok és hallok mindent -hogy Vaga mikor énekelt, fogalmam nem volt,pl.- ha körbe tudnék menni padlógázzal, örömmel áldoznék rá.

Bácsi Győző
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #1007 Dátum: 2006 December 18, 09:05:56 »

Ez itten a lényeg, hogy ne legyen átlagos, de ez tőlünk is függ! Valamilyen szinten minden rajzás csalódás, mert többet várnék... Nem biztos, hogy a gyorsulás hiányozna - de leginkább a tökölődés miatt-, de a leg- versenyek, amihez nem kell megmozdulni, amit cetlin is el lehet intézni, nem vonzanak, ráadásul teljesen szubjektívek. Engem az bosszant, hogy egy akármilyen versenyhez is úgy kell nagyítóval 2-3 embert keresni, aztán meg fikáznak ugyanazok, hogy kevés volt a program. A rajzás elsősorban rólunk kellene szóljon, egymásról, nem a parkolóban lézengő tömeg véleményéről -a nem bogaras nézelődőkről, akik vagy nem értik, mi ez a felhajtás, jó esetben tetszik a sok "egyforma" kocsi, rosszabb esetben a háta közepére se kívánja, mert nem talál parkolót...-, arról, hogy ismerjük már meg egymást végre - bár ez a kis találkozókon jobban sikerül....-, hogy büszkék lehessünk arra, amiben egyformák vagyunk.

Ott a pont!  Wink

Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #1006 Dátum: 2006 December 18, 08:58:17 »

Nos, úgy látom, megint csak a kötözködés a lényeg... De: bocs, ha félreértettem!!
Én csak próbálok gondolkodni...  mi lehet még alternatíva...
Tudom, hogy lehet máshol is kötelezők kötni, stb...
Tudom, hogy nem izgat mindenkit a gyorsulás, stb...
Tudom, hogy eddig is jó buli volt a pesti felvonulás.... amíg rendőrök a sok pénzért terelték is s forgalmat...én is részt szoktam venni rajta...

Kérdésem: minden Rajzásnak ilyen átlagosnak kell lennie??? Mtért is kell ebbe beletörődni?
Én nem győzöm magyarázni azoknak, akiket először csalok el Rajzásra, hogy a többi jobb ám... ott nem csak nézelődés, meg pangás van...
Sajnos ez is Rajzás, de vannak akiknek más igényei lennének...Én már megbékéltem vele, de engedtessék meg másnak, hogy más legyen az igénye, elvárása...
Ez itten a lényeg, hogy ne legyen átlagos, de ez tőlünk is függ! Valamilyen szinten minden rajzás csalódás, mert többet várnék... Nem biztos, hogy a gyorsulás hiányozna - de leginkább a tökölődés miatt-, de a leg- versenyek, amihez nem kell megmozdulni, amit cetlin is el lehet intézni, nem vonzanak, ráadásul teljesen szubjektívek. Engem az bosszant, hogy egy akármilyen versenyhez is úgy kell nagyítóval 2-3 embert keresni, aztán meg fikáznak ugyanazok, hogy kevés volt a program. A rajzás elsősorban rólunk kellene szóljon, egymásról, nem a parkolóban lézengő tömeg véleményéről -a nem bogaras nézelődőkről, akik vagy nem értik, mi ez a felhajtás, jó esetben tetszik a sok "egyforma" kocsi, rosszabb esetben a háta közepére se kívánja, mert nem talál parkolót...-, arról, hogy ismerjük már meg egymást végre - bár ez a kis találkozókon jobban sikerül....-, hogy büszkék lehessünk arra, amiben egyformák vagyunk.

Bácsi Győző
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1005 Dátum: 2006 December 18, 08:57:19 »

írtam, ha emberi összegből kihozható egy jó találkozó, akkor én is örülnék neki. de amíg valami miatt nem az általam is számolt 3 millióról, hanem 5ről van szó, addig szerintem nem működhet. addig nyújtózkodj...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #1004 Dátum: 2006 December 18, 08:54:04 »

szerintem nem kell minden kis találkozó helyett egy nagy. főleg, ha egy csomó megrendezése is ettől függ. jó, lehet, hogy nem, de azért nem mindegy. a bogarazásnak nem egy nagy találkozó a lényege. ha meg tud a klub szervezni egy nagyot is a szokásosak mellett, akkor ok, de mindent nem kell emiatt feláldozni szerintem.

Valamit félreérthettél...
Én csak azt akartam megpendíteni, hogy kisebb érvágás lenne, ha egy-egy vidéki találkozón be kellene csengetni a (szerintem) nem túl drága belépőt, de cserébe mondjuk az éVWadnyitó Rajzást nem a Tesco parkolóban kellene elviselni, hanem valami jobb, esetleg nívósabb helyen... és ez nem is feltétlenül a Ring lehetne...
Idén sajnos nem jutotttam el sok helyre, de zokszó nékül fizettem Orfűn is, mert tudom, jó helyre ment a pénz, és nem utolsó szempont a  bevétel.... megtenném ezt más által szervezett Talin is, ha elmegyek.... Ne tudom, engem nem az vonz egy Talira, hogy "ingyen" mehetek be (azt már tényleg csak zárójelben jegyzem meg, hogy a Tatabányai Talin én is és asszem az összes TBK-s is befizette a belépőt, mint mindenki!!). Ha jól kalkuláttam, akkor nem ez az érvágás egy Tali esetén, hanem a benzin és a kaja, szállás, stb...
Uff, én beszéltem!

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1003 Dátum: 2006 December 18, 08:51:48 »

Ezt a nagyot az MBK szervezi, míg a kicsiket a TBK, a Boxair stb...
Itt, nekik erre kell az erőt, az anyagi oldalt fordítani és koncentrálni.
de te említetted a széthúzást, feldarabolást, ha még támogatás sincs nekik, akkor az lesz a vége, hogy még pár találkozó megszűnik.

de továbbra is azt mondom, hogy a ring kevesebb pénzből is kihozható talán és attól, hogy parkolóban van a rajzás, még nem szar.

számomra a múlt évi rajzás semmi olyat nem adott, amiért azt mondjam, hogy a többi mbk-s találkozót ne támogassák. egyszerűen nem volt olyan minőségű. nekem az nem évnyitó találkozó, ahol rozsdásnak kinéző mercik vannak. ilyet a teszkó parkolóban is lehet, ott is rohad pár autó. ha összehozható ésszerű összegből a ring jólszervezetten de mégsem kibaszva a depó kedvelőkkel, stb, akkor legyen ott. de amíg az van, hogy az off autók keverednek a bogarakkal mert nincs jó szervezés, mert egyáltalán ott vannak, addig az kevésbé rajzás, mint bármelyik másik. szerintem egy gyorsulás nem ér annyit, hogy milliókért a ringen legyünk off autókkal. szerintem neked sem túl nagy élmény két idegen dízel golfot gyorsulni látni...

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1002 Dátum: 2006 December 18, 08:42:38 »

szerintem nem kell minden kis találkozó helyett egy nagy. főleg, ha egy csomó megrendezése is ettől függ. jó, lehet, hogy nem, de azért nem mindegy. a bogarazásnak nem egy nagy találkozó a lényege. ha meg tud a klub szervezni egy nagyot is a szokásosak mellett, akkor ok, de mindent nem kell emiatt feláldozni szerintem.
Ezt a nagyot az MBK szervezi, míg a kicsiket a TBK, a Boxair stb...
Itt, nekik erre kell az erőt, az anyagi oldalt fordítani és koncentrálni.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1001 Dátum: 2006 December 18, 08:40:28 »

Hmmmm... nem smemi, amit műveltettek a hétvégén....
Most már majdnem örülök neki, hogy csak most olvasom, meg talán annak is, hogy inkább a céges évzárót választottam a Közgyűlés helyett...

Nekem lenne még egy felvetésem, de lehet, hogy hülyeség:
Nem tudom, szám szerint hány talit "támogat" az MBK, de 5-6-t gondolom igen...Na most az ugye, ha jól emlékszem, akkor 50-60 ezer/db "támogatás" megy el...
Ha erre azt mondják, hogy ez nem lesz ( a talinkénti kb 1000 Ft-os beugró annyira nem vészes, talán....), de maradjon meg a Depo (nehogy ne legyen elég eladott példányszám...), abból is megvan már akár 3-400 ezer is, ami szintén mehetne a Rajzásra és akkor talán nem kellene a Tescoban gondolkodni...
Nagyon nagy hülyeség???

És talán még lehetne ötleteket összeszedni... bár sztereotípiákat is lehet ismételgeni.... (nincs pénz.. sok elmegy eree-arra, kevés szponzor... stb...)
Nos??? Gondolkodunk, vagy belecsücsülünk a pocsolyába???

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1000 Dátum: 2006 December 18, 08:35:41 »

És nem akarok személyeskedni. Bárki megsértődhet, nem kérek elnézést senkitől. Nem tudok, nem szoktam, csak ritkán!
Oldalak: 1 ... 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 ... 95
Nyomtatás

Ugrás: