www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 23:18:19

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Ki vegyen részt a tököli banzájon
bármilyen vw (akár 5-ös góóf is)
csak bogarak és buszok
retro parádé, bármilyen 20 évnél idősebb autó

Oldalak: 1 ... 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 ... 95
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2007  (Megtekintve 958596 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1079 Dátum: 2006 December 18, 11:55:23 »

egy jó célért képesek vagyunk összefogni,anyagi áldozatokat jozni..
persze a ringes rajzás nem egy ilyen nemes cél,ám egy minőségi találkozó lehetne...
ez nemis baj, de jó lenne, ha nem csak a fórum keménymagja fogna össze, hanem mondjuk az összes bogaras. dem ivel le lett szavazva a ring 2007re, így nem lesz miért összefogni. én ezértm ondom, hogy próbáljunk a 2008-asrak oncentrálni ring szempontból, 2007-re meg mekövetelni a klubtól, hogy az a tetőparkoló összejöhessen legalább. így nem lenne teszkó és a következőre rendesen felkészülve nézhetnénk. akár egy mbk pártoló számlaszámot is lehet nyitni. mindenki utal rá annyit, amennyit, leszerződni vlaakivel vagy nemtudom mi, hogy csak és kizárólag a rajzásra használhatja a zsetont, közzé tenni a számlaszámot. ha mindenki havonta csak 500Ft-ot tud feláldozni, az is rengeteg pénz

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1078 Dátum: 2006 December 18, 11:54:40 »

Már látom, kár volt beleszólnom. Szóval folytassátok ahol megzavartalak benneteket, ott tartottatok, hogy Ratro, GSattila felajánlott 10-10e Ft-ot azért, hogy a ringen legyen a rajzás.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1077 Dátum: 2006 December 18, 11:45:28 »

na olvasd el mégegyszer mit írtam és akkor hátha megérted...

egyébként ez a téma itt a Rajzással engem többet nem érdekel,gusztustalannak tartom ami itt megy,és remélem ez nem tükrözi a magyar bogaras társadalmat,mert akkor szégyenlem,hogy ide születtem..
és lehet anyázni engem,meg köpködni,de ezentúl szerintem inkább kevesebb találkozóra,de külföldre megyek,mert ott szívesebben látnak,mint egy ilyen hajtépő,marakodó közegben,ahol ha valaki minősíégit és jót szeretne alkotni, az rohadt jómodú burzsuj..

ennyit erről..

Elolvastam. Ugyanaz jött le ismét.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1076 Dátum: 2006 December 18, 11:43:20 »

A Vaga buszának bármilyen példaként történő felemlegetése tahóság szerintem itt. Ott egy emberről volt szó, aki bajban volt, itt meg arról, hogy azért hozzunk anyagi áldozatot, mert nincs elég pénz arra, hogy a ringen legyünk. A kettő összemosása semmilyen szinten nem való.

na olvasd el mégegyszer mit írtam és akkor hátha megérted...

egyébként ez a téma itt a Rajzással engem többet nem érdekel,gusztustalannak tartom ami itt megy,és remélem ez nem tükrözi a magyar bogaras társadalmat,mert akkor szégyenlem,hogy ide születtem..
és lehet anyázni engem,meg köpködni,de ezentúl szerintem inkább kevesebb találkozóra,de külföldre megyek,mert ott szívesebben látnak,mint egy ilyen hajtépő,marakodó közegben,ahol ha valaki minősíégit és jót szeretne alkotni, az rohadt jómodú burzsuj..

ennyit erről..

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #1075 Dátum: 2006 December 18, 11:42:22 »

buzik!

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1074 Dátum: 2006 December 18, 11:34:32 »

ha lenne egy kis eszed,értetted volna,hogy nem belekevertem a vagabond buszának megmentését,hanem egy nagyon pozitív példakénet említettem,hogy egy jó célért képesek vagyunk összefogni,anyagi áldozatokat jozni..
persze a ringes rajzás nem egy ilyen nemes cél,ám egy minőségi találkozó lehetne...

de legalább te nem személyeskedsz..

A Vaga buszának bármilyen példaként történő felemlegetése tahóság szerintem itt. Ott egy emberről volt szó, aki bajban volt, itt meg arról, hogy azért hozzunk anyagi áldozatot, mert nincs elég pénz arra, hogy a ringen legyünk. A kettő összemosása semmilyen szinten nem való.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1073 Dátum: 2006 December 18, 11:32:11 »

Erről beszélhetnénk, mert azt sokkal nagyobb tahóságnak érzem, hogy belekeverted az önzetlen segitséget a dologba. De ahogy látom nem érzed át a dolgok súlyát, és helyzetét. Más helyesirásán szórakozol, és másokat minősítesz és közben magadat minősíted. Amikor nem vitázol, hanem valakit pellengérezel. Ezt primitivségnek tartom. Ezzel az erővel Maresz minden beirását javithatnád. Miért nem tetted meg? Szóval mélységesen szégyenlem magam Vaga elött a forum jólelkű tagjai nevében, hogy egy ilyen értelmetlen, semmitmondó vitában előkerült ilyetén módon az adakozás témája. Mivel egy teljesen más közegből jöttél, soha nem fogod megérteni az átlagembereket. Neked más a világod, más az  értékrended.

ha lenne egy kis eszed,értetted volna,hogy nem belekevertem a vagabond buszának megmentését,hanem egy nagyon pozitív példakénet említettem,hogy egy jó célért képesek vagyunk összefogni,anyagi áldozatokat jozni..

de legalább te nem személyeskedsz..

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1072 Dátum: 2006 December 18, 11:30:39 »

Te miért vagy ilyen kis ellenséges? Nem lennél alelnök? Kell ilyen!

Azért, mert velem közölte az MBK elnöke, hogy a pécsiekkel csak baj van, hogy milyenek, hogy nekik semmi pénz nem elég, és miért kérünk az 50e helyett 73e Ft-ot, mert másoknak ennyi is elég volt, és , hogy köpjem be EPE-t, mert ő is árulta a saját cuccait, meg én fizessek be 10e Ft-ot, mert a box bejáratában árultam, és nem elötte, akkor milyen legyek?

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1071 Dátum: 2006 December 18, 11:27:49 »

Pont annyit fogok, mint amennyit az MBK segitett az Orfű taliban. Ez egy MBK találkozó. Ha a Szepes aki az MBK elnőka úgy látja, hogy nincs rá pénz, akkor nincs. Felesleges izomkodni.
Te miért vagy ilyen kis ellenséges? Nem lennél alelnök? Kell ilyen!
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1070 Dátum: 2006 December 18, 11:26:21 »

Szerintem mi azt mondtuk, négy bogarasnak kifizetjük a belépti díját, hogy eljöhessen esetleg a Ringre.

Ez már csúsztatás. Nem erről volt szó. Beidézzem?

"...Én ezúton bejelentem, hogy 10 000 Ft-ot felajánlok 
 azért, hogy a Ringen legyen és ha lehet belépő nélkül (esetleg minimális összeggel belépővel)..."

"szerintem  ha nem is 10e de én is támogatom ezt a dolgot!még ha plusz belépö is lenne"

stb.

Ez nem ezt jelenti.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1069 Dátum: 2006 December 18, 11:25:17 »

Szerintem mi azt mondtuk, négy bogarasnak kifizetjük a belépti díját, hogy eljöhessen esetleg a Ringre.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1068 Dátum: 2006 December 18, 11:22:31 »

Oh, kösz.
Segítenél?

Pont annyit fogok, mint amennyit az MBK segitett az Orfű taliban. Ez egy MBK találkozó. Ha a Szepes aki az MBK elnőka úgy látja, hogy nincs rá pénz, akkor nincs. Felesleges izomkodni.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1067 Dátum: 2006 December 18, 11:21:39 »

Akkor már csak 3.97X.000 Ft-ot kell összetarhálnod. Sok sikert hozzá.
Oh, kösz.
Segítenél?
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1066 Dátum: 2006 December 18, 11:15:20 »

Ez még nem jelenti azt, hogy ott is lesz.
Csak remélem, bízok benne.

Akkor már csak 3.97X.000 Ft-ot kell összetarhálnod. Sok sikert hozzá.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1065 Dátum: 2006 December 18, 11:12:48 »

Te irtad, nem én.
Ez még nem jelenti azt, hogy ott is lesz.
Csak remélem, bízok benne.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1064 Dátum: 2006 December 18, 11:11:05 »

...Én ezúton bejelentem, hogy 10 000 Ft-ot felajánlok azért, hogy a Ringen legyen és ha lehet belépő nélkül (esetleg minimális összeggel belépővel)...

Te irtad, nem én.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1063 Dátum: 2006 December 18, 11:09:54 »

Kicsit Don Quijote-hoz hasonlítalak. Folyamatos szélmalom harcot folytatsz valakik ellen. Néha leginkább saját magad ellen is. Értelmi képességeket vonsz kétségbe, ha pedig neked beszólnak megsértődsz. Tegnap is, mégis elmúlt. Itt vagy. Hogy legyen akkor a továbbiakban?
A múltkor feltettem egy kérédst a Rajzással kapcsolatban, neked.
Te hogy szeretnéd, hogy neked jó legyen?!

Engem nem érdekel, hogy hol lesz a rajzás. Én kb 2 napja arról pofázok, hogy 5e Ft az rengeteg sok bogarasnak egy 5-6 órás találkozóra. De látom nem olvastad el miről irok. Nem arról, hogy hol legyen.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1062 Dátum: 2006 December 18, 11:09:49 »

Én már voltam külföldön (is) és ott nem ciki, adnak, hogy ne ganézd össze a rétet, vagy a betonplaccot!
Ott nem ciki, mint ahogy az sem, hogy KIA-val járnak. Csak a magyarnak gáz...

anyunak kia-ja van  Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1061 Dátum: 2006 December 18, 11:09:12 »

A rajzás eddig is ingyenes voltaz MBK-soknak. Te nem ezért tetted a felajánlást. Te azért tetted, mert képtelen vagy elfogadni, hogy nem a ringen lesz a rajzás. Nagy különbség. A mondatod másik fele az a ha. És az MBK-soknak eddig is ingyenes volt.
Túl fogom élni ha nem a Ringen lesz. Nem vagyok Ring-függő. De valami helyet találni kell a bogaras buszos társadalomnak, ha van még ilyen. Egy olyan helyet ami nem egy parkoló a bevásárlóközpont előtt.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1060 Dátum: 2006 December 18, 11:07:30 »

De látom felesleges bármit is irnom, mert értelmileg sokak képtelenek felfogni a dolgot.
Kicsit Don Quijote-hoz hasonlítalak. Folyamatos szélmalom harcot folytatsz valakik ellen. Néha leginkább saját magad ellen is. Értelmi képességeket vonsz kétségbe, ha pedig neked beszólnak megsértődsz. Tegnap is, mégis elmúlt. Itt vagy. Hogy legyen akkor a továbbiakban?
A múltkor feltettem egy kérédst a Rajzással kapcsolatban, neked.
Te hogy szeretnéd, hogy neked jó legyen?!
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1059 Dátum: 2006 December 18, 11:02:23 »

nem de ha igy álunk hozzá!akkor pl minek akocsiba hosszuváltó röviddel is elmegy stb!pesrze h vannk fontosabb dolgok is mint  rajzás de most itt mi bogarasok/buszosok a jobb rajzásért probálunk tenni!

Látom még mindig nem sikerült megértened. Annak örülök, hogy vannak azért, akik megértik.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1058 Dátum: 2006 December 18, 11:01:18 »

Szeretném ha tudnád, hogy az  a felajánlás amit tettem azt önzetlenül és nem saját részre tettem. Lehet nem fogok 10 000ért tankolni, de lehet, hogy valaki ennek köszönhetően jól fogja érezni magát. Szóval nem amiatt tettem mert rohadt módon gazdag lennék, hanem azért, hogy történjen valami ami mindenki előrehaladását szolgálná. Tehát ha az esetleges felajánlásoknak köszönhetően lesz ingyenes a Rajzás akkor tettem valami jót. Veled is.

A rajzás eddig is ingyenes voltaz MBK-soknak. Te nem ezért tetted a felajánlást. Te azért tetted, mert képtelen vagy elfogadni, hogy nem a ringen lesz a rajzás. Nagy különbség. A mondatod másik fele az a ha. És az MBK-soknak eddig is ingyenes volt.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #1057 Dátum: 2006 December 18, 11:01:00 »

De látom felesleges bármit is irnom, mert értelmileg sokak képtelenek felfogni a dolgot.
nem de ha igy álunk hozzá!akkor pl minek akocsiba hosszuváltó röviddel is elmegy stb!pesrze h vannk fontosabb dolgok is mint  rajzás de most itt mi bogarasok/buszosok a jobb rajzásért probálunk tenni!

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1056 Dátum: 2006 December 18, 10:59:03 »

Nem érted. Dobálóztok itt 10-20e Ft-okkal, amikor ezt a pénzt sokkal nemesebb célokra is lehet forditani.
Szeretném ha tudnád, hogy az  a felajánlás amit tettem azt önzetlenül és nem saját részre tettem. Lehet nem fogok 10 000ért tankolni, de lehet, hogy valaki ennek köszönhetően jól fogja érezni magát. Szóval nem amiatt tettem mert rohadt módon gazdag lennék, hanem azért, hogy történjen valami ami mindenki előrehaladását szolgálná. Tehát ha az esetleges felajánlásoknak köszönhetően lesz ingyenes a Rajzás akkor tettem valami jót. Veled is.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1055 Dátum: 2006 December 18, 10:57:24 »

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #1054 Dátum: 2006 December 18, 10:56:05 »

ez nemes dolog  de most rajzás  a cél!én is szivesn támogatnám söt támogatok állatmenhelyeket stb... nem csak gyerekeket!aki rászorul!
még h hozzá szoljak rajzáshoz én én lehet megprobálok egy +támogatot találni egy ujság aki (tuning autokat)muatta be nem T&S  de szerintem öket is akkor érdekelné irnának róla ha rajzás nem feltétlen egy tesco parkoloba volna

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1053 Dátum: 2006 December 18, 10:53:04 »

Én nem keverném össze a dolgokat. Egyszerűen nem függ össze a kettő. A te dolgod hova adsz, a "negatív" adományt nem szokták hangoztatni.

Azért irtam be, mert kezd undoritoba átmenni a dolog.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1052 Dátum: 2006 December 18, 10:52:17 »

ez nemes dolog  de most rajzás  a cél!én is szivesn támogatnám söt támogatok állatmenhelyeket stb... nem csak gyerekeket!aki rászorul!

Nem érted. Dobálóztok itt 10-20e Ft-okkal, amikor ezt a pénzt sokkal nemesebb célokra is lehet forditani.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #1051 Dátum: 2006 December 18, 10:51:16 »

Én meg ezúton bejelentem, hogy 3000 Ft-ot felajánlok a PETER CERNY ALAPÍTVÁNY A BETEG KORASZÜLÖTTEK GYÓGYÍTÁSÁÉRT alapítványnak, mivel ami pénzem van, azt jó helyen szeretem látni.

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1050 Dátum: 2006 December 18, 10:51:06 »

Én nem keverném össze a dolgokat. Egyszerűen nem függ össze a kettő. A te dolgod hova adsz, a "negatív" adományt nem szokták hangoztatni.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #1049 Dátum: 2006 December 18, 10:49:46 »

Legyen 5 e ft-os belépő mindenkinek!
(esetleg vizesek CSAK az alsó parkolóban)
igen jöhetnek vizesek mert ugye ök is efektive kifizenék a belépöt de elszeparálva  levegösöktöl!!(ez ringtöl fügetlenül is igy kéne intézni)

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1048 Dátum: 2006 December 18, 10:48:19 »

szerintem  ha nem is 10e de én is támogatom ezt a dolgot!még ha plusz belépö is lenne

Én meg ezúton bejelentem, hogy 3000 Ft-ot felajánlok a PETER CERNY ALAPÍTVÁNY A BETEG KORASZÜLÖTTEK GYÓGYÍTÁSÁÉRT alapítványnak, mivel ami pénzem van, azt jó helyen szeretem látni.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1047 Dátum: 2006 December 18, 10:48:07 »

Ennyit én is beteszek. De egyszer elég volt szaladgálni egész nap, míg ti szórakoztatok....  Sad

Én ezúton bejelentem, hogy 10 000 Ft-ot felajánlok azért, hogy a Ringen legyen és ha lehet belépő nélkül (esetleg minimális összeggel belépővel).

Leon 1303
« Hozzászólás #1046 Dátum: 2006 December 18, 10:47:49 »

Legyen 5 e ft-os belépő mindenkinek!
(esetleg vizesek CSAK az alsó parkolóban)
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #1045 Dátum: 2006 December 18, 10:47:30 »

én már csak a cruise night dolog miatt is eröltetném a dolgot Grin Evil

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #1044 Dátum: 2006 December 18, 10:41:32 »

Nehezen, de megszültem ezt a gondolatot:
Mivel a január 27-i közgyűlésig van még egy kis idő, minenki gondolkozhat az alábbiakon:
A Ring, mint lehetséges helyszín nem biztos, hogy lefutott, de nagyobb odaadásra, segítségre lesz szüksége a klubnak. Akár tag az illető akár nem. Arra szeretném megkérni a tisztelt társaságot, hogy aki úgy gondolja, hogy jó lenne ott az segítsen!
Akár fizikai, akár szellemi segítséget is nagyon szívesen fogadnak, fogadnánk!
Én ezúton bejelentem, hogy 10 000 Ft-ot felajánlok azért, hogy a Ringen legyen és ha lehet belépő nélkül (esetleg minimális összeggel belépővel).
Valamint megszervezném újra a cruise night-ot.

szerintem  ha nem is 10e de én is támogatom ezt a dolgot!még ha plusz belépö is lenne

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Leon 1303
« Hozzászólás #1043 Dátum: 2006 December 18, 10:17:09 »

Maláj prostik???
SIRÁLY  Grin Grin Grin
Leon 1303
« Hozzászólás #1042 Dátum: 2006 December 18, 10:15:24 »

igen

Akkor lehetőség van támogatásokra, pályázatokra!
Azért van még idő ilyenekre!
Főleg, hogy támogatás kérelmet még lehet, hogy lehet beadni mert még "idén" van.
És a Hungaroringeseket is meglehetne szorongatni!
Én vagyok itt ezekben a legtudatlanabb, ti jobban tudjátok a lehetőségeket.
De pl tagja vagyok egy másik egyesületnek, ami minden évben szervez egy kiállítást (nem bogaras)
ha előre bejelentjük, akkor a várostól kapunk egy naccsomó pénzt, hogy megtudjuk szervezni, és még a bevétel is megmarad! Valami oylasmi, hogy belekerül a városi programba, csak ugye itt a ring ...

Ötletek?
Lehetőségek?
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1041 Dátum: 2006 December 18, 10:10:52 »

Nem csippantom én az ilyet. A seggünk kilóg? Mégis tonna számra veszik az LCD meg a plazma tévéket?! Mindegy. Aki nem szereti nem jön, akinek nincs rá pénze nem jön ...

Hát én akkor más világban élek. Egyetlen rokonomnak, ismerősömnek sincs sem LCD, sem plazma tv-je.
És ezekszerint egy más világban is éltem. Amig résztvettem az Orfűi tali szervezésében, az volt az egyik legfontosabb ismérv azon kivül, hogy kultúrált hely legyen, hogy minél kevesebbet kelljen fizetni a résztvevőknek. De most már tudom, hogy ez hiba volt. Most azt fogom javasolni a jövő évi Orfű tali szervezőinek, hogy ne foglalkozzanak ezzel, hiszen aki bogaras, az majd ki fog fizetni 5000 Ft-nyi belépőt is. Ennyiből meg lehet már gyorsulási versenyt is rendezni, sőt maláj prostikat is hozatni tudnak az egyedül érkezőknek :-)
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1040 Dátum: 2006 December 18, 10:08:41 »

Közhasznú egyesület az MBK???
igen
Oldalak: 1 ... 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 ... 95
Nyomtatás

Ugrás: