www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 00:20:58

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Ki vegyen részt a tököli banzájon
bármilyen vw (akár 5-ös góóf is)
csak bogarak és buszok
retro parádé, bármilyen 20 évnél idősebb autó

Oldalak: 1 ... 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 ... 95
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2007  (Megtekintve 958805 alkalommal)
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1119 Dátum: 2006 December 18, 14:13:28 »

Elvileg megoldható.....  Egy probléma: ez csak a klubtagokra tartozik, nem az egész világra, hogy rajtunk röhögjenek.

Gondoltam erre én is, hogy a január 27-i közgyűlésrte valami webkamerával, vagy akármivel felfegyverkezve mehetne valaki, hogy aki nem tud menni, lássa, hallja.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1118 Dátum: 2006 December 18, 14:13:00 »

arról, hogy aszepes mit és hogyan csinál, most inkább nem írok semmit.

ámde.

benned legalább van lendület, ha te lennél az egyik alelnök, meg mondjuk BlackP a másik, akkor ugyan néha széttépnétek egymást, de lenne esély, hogy időnként történik is valami értelmes dolog, nem csak a katyvasz meg a titkolózás meg a mellébeszélés.

az, hogy vidéki vagy, nem hátrány, sőt. egyrészt nem lenne ez a mára már kórossá vált bp-centrikusság, másrészt végre a klub is rá lenne kényszerítve, hogy használja az internet által adott lehetőségeket - na ez is sok dolgot előre tudna vinni.

Tart a lendület igen, de ha folyamatosan hátráltatják az embert és ellenállásba ütközik, nehéz átvinni a dolgokat. Csinálom a magam módján, ami erőmből és lehetőségemből adódik. Legyen elég ennyi egyelőre.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1117 Dátum: 2006 December 18, 14:10:58 »

internet. az ügyek 95%-a megoldható személyes találkozó nélkül, ráadásul sokkal hatékonyabban.

de ezt pont neked magyarázzam? aki még a becsajozást is a neten intézi? ;-)))
Gondoltam erre én is, hogy a január 27-i közgyűlésrte valami webkamerával, vagy akármivel felfegyverkezve mehetne valaki, hogy aki nem tud menni, lássa, hallja. Én sajnos nem fogok tudni menni, mert atyai teendőimnek kell eleget tennem. De ha megoldható, hogy valami PC guru online módon közvetítene, az király lenne. Egyébként a két javasolt alelnökkel nem hiszem, hogy mellé fog nyúlni a klub és a vezetőség. Én ezt hiszem...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1116 Dátum: 2006 December 18, 14:09:53 »

internet. az ügyek 95%-a megoldható személyes találkozó nélkül, ráadásul sokkal hatékonyabban.

volt szó az alelnököktől elvárt dolgokról a közgyűlésen és ez is egy kritérium volt, hogy bármikor el kell tudni szabadulni. amúgy telefonom, állandóan olvasott mailcímem van, az nem gáz. de pölö a közügyekhez semmit nem értek, a hétvégéimet nem tudom ennek beáldozni, szóval érted, én inkább az eljeén megmondom, hogy külsősként segítek, ahol tudok, de nem áltatom se magam, se másokat, hogy ketté tudok szakadni. ettől függetlenül gondolkodok a lehető legjobb megoldásokon és vitára is bocsájtom

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1115 Dátum: 2006 December 18, 14:07:21 »

AZS: én képtelen lennék alelnök lenni, én melóból nem tudok lelépni, fórumozni van időm.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1114 Dátum: 2006 December 18, 14:04:38 »

felhívnám a figyelmeteket a szavazás állására... 51% tecskót akar depóval  Cry akkor mi a töknek küzdönk, ha az itteni embereket sem tudjuk ész érvekkel meggyőzni ? 
ez idénre vonatkozik mivel semmi alternatíva nem merült fel. ha a 2008-asra úgy készülünk, hogy erősen körvonalazott terveink vannak és leteszünk egy cisnos kis összeget az Ady Endre iskola ebédlőasztalára, az kissé megváltoztatja a dolgokat.

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1113 Dátum: 2006 December 18, 14:03:28 »

MONDOM:
és ha csak simán 5 e ft lenne mindenkinek a beugró???
Vizesekkel együtt simán jönne min 500 kocsi. => 2,5 millió ft
nem egy a=m*c2 , de
2,5 milka + a tescósra szánt pénz = RING
én csak azért javasoltam ezt, mert havi 500 forint nem tűnik soknak, egyben 5ezer meg igen.. de csak egy ötlet

Qzma: ezt amit írtam megfelelő propagandával simán meg lehet csinálni. sokkal több és drágább értelmetlen szart vesznek az emberek, ez meg pár gombóc fagyi ára.

AZS: én képtelen lennék alelnök lenni, én melóból nem tudok lelépni, fórumozni van időm.

Qzma ismét: ne hidd, hogy bárkit elküldenék a francba, munkám során is rengeteg balfasszal beszélek és még nem volt panasz. az más kérdés, hogy miután letettem a tleefont, mit fűzök hozzá  Grin

Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #1112 Dátum: 2006 December 18, 13:58:53 »

BlackP jó lenne alelnöknek! mindenkit elküldene a vérbe ha ellenkeznek  Grin

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1111 Dátum: 2006 December 18, 13:56:22 »

Elnöknek nem, mert Szepes szerintem egész ügyesen csinálja. De az alelnökségen egy pillanatra elgondolkoztam. De tudod vidéki vagyok és nem tudnám rendesen képviselni a dolgokat. Én azt mondom, hogy ha nem tudsz érdemben hozzászólni, segítséget, támogatást nyújtani akkor ne hátráltasd a dolgokat. Ettől függetlenül kedvellek, ihatunk sört, de most olyan dologról van szó amiben összefogásra van szükség és a vgn röhögünk egy jót. OK?! Wink

arról, hogy aszepes mit és hogyan csinál, most inkább nem írok semmit.

ámde.

benned legalább van lendület, ha te lennél az egyik alelnök, meg mondjuk BlackP a másik, akkor ugyan néha széttépnétek egymást, de lenne esély, hogy időnként történik is valami értelmes dolog, nem csak a katyvasz meg a titkolózás meg a mellébeszélés.

az, hogy vidéki vagy, nem hátrány, sőt. egyrészt nem lenne ez a mára már kórossá vált bp-centrikusság, másrészt végre a klub is rá lenne kényszerítve, hogy használja az internet által adott lehetőségeket - na ez is sok dolgot előre tudna vinni.

amúgy meg az elmúlt 15 évben jópárszor próbáltam előrevinni a dolgokat, most nem mondom meg, hogy ki miatt nem lett belőle semmi. úgyhogy én már belefáradtam a felesleges szájtépésbe, de ha neked még tart a lendületed, akkor hajrá.
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #1110 Dátum: 2006 December 18, 13:55:45 »

lehetne több szerelési tanács is benne akár. végülis depo, vagy mifene... meg lehet tölteni műanyagok nélkül is egy lapot
   műanyag az kell  Tongue

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1109 Dátum: 2006 December 18, 13:49:28 »

Elnöknek nem, mert Szepes szerintem egész ügyesen csinálja. De az alelnökségen egy pillanatra elgondolkoztam. De tudod vidéki vagyok és nem tudnám rendesen képviselni a dolgokat. Én azt mondom, hogy ha nem tudsz érdemben hozzászólni, segítséget, támogatást nyújtani akkor ne hátráltasd a dolgokat. Ettől függetlenül kedvellek, ihatunk sört, de most olyan dologról van szó amiben összefogásra van szükség és a vgn röhögünk egy jót. OK?! Wink
végén
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1108 Dátum: 2006 December 18, 13:48:54 »

szoktam.

nem jelentkeznél inkább alelnöknek? sőt, akár elnöknek is. komolyan.
Leon 1303
« Hozzászólás #1107 Dátum: 2006 December 18, 13:47:53 »

bár úgyse tudnánk kitölteni a boxokat, szóval az mehetne felesbe.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1106 Dátum: 2006 December 18, 13:46:37 »

Nem beszélgetnél NGA-val?
Inkább?!

szoktam.

nem jelentkeznél inkább alelnöknek? sőt, akár elnöknek is. komolyan.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1105 Dátum: 2006 December 18, 13:46:08 »

Inkább?!

Grin Grin

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Leon 1303
« Hozzászólás #1104 Dátum: 2006 December 18, 13:45:51 »

MONDOM:
nem egy a=m*c2 , de

2 külön találkozó 1 helyen, de mivel mi szervezzük, mi választjuk a felső parkolót boxostól,
de ők is feljöhetnek a pályára. Lenne EVO gyorsulás is nekik is.
Ha jól meglesz hírdetve, időben, pontosan, akkor ráadásul a tavalyi hírére már többen jönnének!

Vélemény?
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1103 Dátum: 2006 December 18, 13:44:39 »

van még a hosszabb is:

ha-ha-ha...
Inkább?!
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #1102 Dátum: 2006 December 18, 13:43:57 »

felhívnám a figyelmeteket a szavazás állására... 51% tecskót akar depóval  Cry akkor mi a töknek küzdönk, ha az itteni embereket sem tudjuk ész érvekkel meggyőzni ? 

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1101 Dátum: 2006 December 18, 13:43:35 »

ennyi? Okosabbak is lettünk és te is rengeteget lendítettél a dolgunkon.

van még a hosszabb is:

ha-ha-ha...
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1100 Dátum: 2006 December 18, 13:42:40 »

jó, akkor a rövid:

ha...
ennyi? Okosabbak is lettünk és te is rengeteget lendítettél a dolgunkon.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1099 Dátum: 2006 December 18, 13:41:47 »

amelyiket akarod...

jó, akkor a rövid:

ha...
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #1098 Dátum: 2006 December 18, 13:40:40 »

ha nem  kötelező, akkor kb 20ezer fog összegyülni... ez a magyar valóság  Undecided

Leon 1303
« Hozzászólás #1097 Dátum: 2006 December 18, 13:40:19 »

MONDOM:
nem egy a=m*c2 , de
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1096 Dátum: 2006 December 18, 13:39:36 »

rövid, vagy hosszú?
amelyiket akarod...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1095 Dátum: 2006 December 18, 13:38:35 »

na, egy gyors számolás:

vélemények?

rövid, vagy hosszú?
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1094 Dátum: 2006 December 18, 13:31:32 »

na, egy gyors számolás:

tegnap összesítettem a ringes oldal alapján, hogy 3 millió lenne a bérlés, ezek saját árak, minden depóval és szarral együtt, majdnem minden parkolóval.
a teszkós rajzás kb 1, másfél millióból jön ki, tehát, hogy a klub gazdaságosan meg tudja szervezni a ringet, hiányzik kb másfél millió. ahoz, hogy ez összejöjjön, kell 250 ember, aki minden hónapban egy éven át összedob 500 forintot. tehát nem tízezreket, csak havi 500 forintot. összeségében ez évi 6 rugót jelent 250 embernek. tekintettel arra, hogy a klubban kb 500 bogaras és 500 nem bogaras van, ez az összeg azt hiszem simán összehozható. nyilván van, aki egy egész ezrest is be tud dobni a hónapban. ha Szepi támogatja ezt a dolgot, akkor lehetne nyitni egy bankszámlát, minden hónapban közzétenni az előző havi  záróegyenleget afféle ösztönzés képpen, aki nem ad bele semmit, az ugyanúgy jöhet, mint aki sokat ad. szóval elviekben így nézhet ki a dolog, ha a többség valóban ringet akar 2008-ra. azért ekkorra, mert addig még van egy évünk, a mostaniig meg nincs, mindenki lenullázza magát karácsonykor, stb. vélemények?

Én amit említettem, úgy kellene tárgyalni, hogy az elkövetkező 2-3-4 évben oda szeretnénk menni. Ebben az esetben mennyit változna az ár?!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1093 Dátum: 2006 December 18, 13:28:40 »

na, egy gyors számolás:

tegnap összesítettem a ringes oldal alapján, hogy 3 millió lenne a bérlés, ezek saját árak, minden depóval és szarral együtt, majdnem minden parkolóval.
a teszkós rajzás kb 1, másfél millióból jön ki, tehát, hogy a klub gazdaságosan meg tudja szervezni a ringet, hiányzik kb másfél millió. ahoz, hogy ez összejöjjön, kell 250 ember, aki minden hónapban egy éven át összedob 500 forintot. tehát nem tízezreket, csak havi 500 forintot. összeségében ez évi 6 rugót jelent 250 embernek. tekintettel arra, hogy a klubban kb 500 bogaras és 500 nem bogaras van, ez az összeg azt hiszem simán összehozható. nyilván van, aki egy egész ezrest is be tud dobni a hónapban. ha Szepi támogatja ezt a dolgot, akkor lehetne nyitni egy bankszámlát, minden hónapban közzétenni az előző havi  záróegyenleget afféle ösztönzés képpen, aki nem ad bele semmit, az ugyanúgy jöhet, mint aki sokat ad. szóval elviekben így nézhet ki a dolog, ha a többség valóban ringet akar 2008-ra. azért ekkorra, mert addig még van egy évünk, a mostaniig meg nincs, mindenki lenullázza magát karácsonykor, stb. vélemények?

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1092 Dátum: 2006 December 18, 13:08:38 »

pedig támogattuk volna   Cheesy

ha nem a hans meg jörgen vizes spojleres tuning 4es golfjával lenne tele, és nem külföldi léghűtésesek lennének benne, hanem magyar VW-k akkor még talán élvezhető is lenne... 15 perc alatt ki lehet olvasni az egészet. pongyola  Undecided
lehetne több szerelési tanács is benne akár. végülis depo, vagy mifene... meg lehet tölteni műanyagok nélkül is egy lapot

Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #1091 Dátum: 2006 December 18, 13:02:45 »

Rajzással kapcsolatban, ha 2007-ben egy Tesco féleség parkolójában lesz, kevés pénzből rendezve, akkor azt nem lehetne félretenni, és szervezni jövőre a ringre, reptérre, akárhova?
Vannak akiknek a budapesti felvonulás fontos, vannak, akiknek a gyorsulás. Lehetne az egyik évben ilyen, a másikban olyan. Szerintem lennének, akik elmennének mindkét félére.
Ha idén félre tud rakni a klub 2 milliót, jövőre simán össze lehetne hozni a ringet!

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
RNIE
« Hozzászólás #1090 Dátum: 2006 December 18, 12:52:46 »

dehogynem !

aki tuning 4est akar nézni az megveszi a tyuningésszterejót és nem a depót, ahol ronda/magas/öreg/gyenge/halk bogarak is vannak
de ez a tuning csak vw-seknek szól,akik nem szívesen néznek más tuningot(pl Cser golfján is volt opelre pisilős kisfiú).de a lényeg:én is szívesebben nézem a ronda öreg autókat mint hanzi 4-es golfját
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #1089 Dátum: 2006 December 18, 12:50:30 »

A 4-es goffal egyetértek,de kiveséztük hogy így lehet eladni szélesebb körben a lapot.Viszont sajnos szvsz nincs itthon annyi bemutatásra érett autó amivel folyamatosan meg lehetne tölteni.Nem offolok tovább Lips Sealed

dehogynem !

aki tuning 4est akar nézni az megveszi a tyuningésszterejót és nem a depót, ahol ronda/magas/öreg/gyenge/halk bogarak is vannak

RNIE
« Hozzászólás #1088 Dátum: 2006 December 18, 12:46:59 »

ha nem a hans meg jörgen vizes spojleres tuning 4es golfjával lenne tele, és nem külföldi léghűtésesek lennének benne, hanem magyar VW-k akkor még talán élvezhető is lenne... 15 perc alatt ki lehet olvasni az egészet. pongyola  Undecided
A 4-es goffal egyetértek,de kiveséztük hogy így lehet eladni szélesebb körben a lapot.Viszont sajnos szvsz nincs itthon annyi bemutatásra érett autó amivel folyamatosan meg lehetne tölteni.Nem offolok tovább Lips Sealed
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #1087 Dátum: 2006 December 18, 12:45:09 »

Ezt már a Szepes is felvetette: nagy csöcsök, sok reklám, pletyka, bulvár, kacsa, hogy fogyjon a DEPO. De valahogy megijedt a fogadtatástól!  Grin

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1086 Dátum: 2006 December 18, 12:36:55 »

Ezt már a Szepes is felvetette: nagy csöcsök, sok reklám, pletyka, bulvár, kacsa, hogy fogyjon a DEPO. De valahogy megijedt a fogadtatástól!  Grin

óh igen,egy depó tele csöcsökkel 400-é Grin
RNIE
« Hozzászólás #1085 Dátum: 2006 December 18, 12:19:45 »

azért aztmegjegyezném, hogy igényes, érdekes férfimagazinok 600ft , mig egy **** depó **** autókkal 800 !
óh igen,egy depó tele csöcsökkel 400-é Grin
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1084 Dátum: 2006 December 18, 12:18:39 »

remek ötlet, de ezt a gyakorlatban úgy lehetne megoldani :

10000 ft az MBK díj depó nélkül  és havonta megveszed 800ftért a depót. depód is lesz és rendes rajzás is lesz ! ennyi.

azért azt megjegyezném, hogy igényes, érdekes férfimagazinok 600ft , mig egy **** depó **** autókkal 800 !
igen, de az én verziómmal a depónak megmarad a biztos vevőköre(bár ez nem feltétlen jó, mert így nem tudják a példényszámból ellenőrizni a minőséget). de a 10500 meg a 10800 között már olyannyira nincs különbség, hogy akár maradhat is a depós verzió, a havi párszáz forint meg belefér, vagy ki mennyit szán rá. egyszerre sok az 5000, de darabonként talán nem annyira. ez havi két korsó sör. elitebb helyen 1.

Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #1083 Dátum: 2006 December 18, 12:15:52 »

akár egy mbk pártoló számlaszámot is lehet nyitni. mindenki utal rá annyit, amennyit, leszerződni vlaakivel vagy nemtudom mi, hogy csak és kizárólag a rajzásra használhatja a zsetont, közzé tenni a számlaszámot. ha mindenki havonta csak 500Ft-ot tud feláldozni, az is rengeteg pénz

remek ötlet, de ezt a gyakorlatban úgy lehetne megoldani :

10000 ft az MBK díj depó nélkül  és havonta megveszed 800ftért a depót. depód is lesz és rendes rajzás is lesz ! ennyi.

azért azt megjegyezném, hogy igényes, érdekes férfimagazinok 600ft , mig egy **** depó **** autókkal 800 !

RNIE
« Hozzászólás #1082 Dátum: 2006 December 18, 12:13:03 »

Mindenki más malomban őröl.Van akinek a helyszín nem jön be,van akinek az ár.
Az egyik ingyen sem megy parkolóba,a másik semennyiért a ringre/drága talira.
Komoly színvonalas tali lenne a megoldás,olcsón.De hát az...
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1081 Dátum: 2006 December 18, 12:08:07 »

ez nemis baj, de jó lenne, ha nem csak a fórum keménymagja fogna össze, hanem mondjuk az összes bogaras. dem ivel le lett szavazva a ring 2007re, így nem lesz miért összefogni. én ezértm ondom, hogy próbáljunk a 2008-asrak oncentrálni ring szempontból, 2007-re meg mekövetelni a klubtól, hogy az a tetőparkoló összejöhessen legalább. így nem lenne teszkó és a következőre rendesen felkészülve nézhetnénk. akár egy mbk pártoló számlaszámot is lehet nyitni. mindenki utal rá annyit, amennyit, leszerződni vlaakivel vagy nemtudom mi, hogy csak és kizárólag a rajzásra használhatja a zsetont, közzé tenni a számlaszámot. ha mindenki havonta csak 500Ft-ot tud feláldozni, az is rengeteg pénz

na,valakinek legalább van esze,érti is azt amit írok.
egyébként egyetértek veled..

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #1080 Dátum: 2006 December 18, 11:56:37 »

Hosszút akartam írni, de nem teszem.

Teszkó parkolóba akkor sem megyek be, ha ott vásárolok (nem szoktam ott vásárolni).

De itt már rég nem arról szól a vita, hogy hol legyen. Ezt itt megbeszélni nem lehet!

Én személy szerint örülnék, ha Ringen lenne a rajzás jövőre, de ha nem ott lesz, akkor legalább ne a teszkó parkolóba.

Erre kell pontot tenni és nem arra, hogy ki mennyiért, hova vagy honnan fog visszafordulni, mennyiért nem megy el. Szerintem az MBK majd kitatálja, hogy megéri vagy sem, hiszen azért vannak ott, vagy ha nem akkor mondjon le  Grin
Oldalak: 1 ... 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 ... 95
Nyomtatás

Ugrás: