www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 00:26:01

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Ki vegyen részt a tököli banzájon
bármilyen vw (akár 5-ös góóf is)
csak bogarak és buszok
retro parádé, bármilyen 20 évnél idősebb autó

Oldalak: 1 ... 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 ... 95
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2007  (Megtekintve 958925 alkalommal)
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #1159 Dátum: 2006 December 18, 19:00:53 »

Igaz,hogy áttételesen,de a kapcsolat létrejött!
Ez nagyon magas labda,de nem kéne lecsapni senkinek! Grin
Nem igérem,de a nyomdai munkában valoszinü,anyagáron tudok segiteni,de utána kell járnom.

halkan mondom: a tavaszi hőzöngés során nyitottam egy listát, ahol mindenki felírhatta, miben tud segíteni. keressetek csak vissza nyugodtan: nagy volt a csend, hogy úgy mondjam, nem volt jellemző a tolongás...
beszélni könnyű!
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #1158 Dátum: 2006 December 18, 18:28:19 »

"keresünk a Rajzásra rendezőket, önkéntes alapon, az időszak megjelölésével.

Pl. reggel 6.00- 12.00 ig, vagy 12.00- 17.00 -ig.
Akkor még lehet Rajzani is meló előtt, vagy utána.
Meg ha valaki tud bevállalni nyomdai munkát: tájékoztató füzet megnyomása
1000 pld.ban.

Egyébként időszakosan olvasom a fórumot, és ha van jó ötlet, akkor fel is
használom a klubos munkában.

szg"

Igaz,hogy áttételesen,de a kapcsolat létrejött!
Ez nagyon magas labda,de nem kéne lecsapni senkinek! Grin
Nem igérem,de a nyomdai munkában valoszinü,anyagáron tudok segiteni,de utána kell járnom.

Tóth Zoltán
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #1157 Dátum: 2006 December 18, 18:07:39 »

"keresünk a Rajzásra rendezőket, önkéntes alapon, az időszak megjelölésével.

Pl. reggel 6.00- 12.00 ig, vagy 12.00- 17.00 -ig.
Akkor még lehet Rajzani is meló előtt, vagy utána.
Meg ha valaki tud bevállalni nyomdai munkát: tájékoztató füzet megnyomása
1000 pld.ban.

Egyébként időszakosan olvasom a fórumot, és ha van jó ötlet, akkor fel is
használom a klubos munkában.

szg"

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #1156 Dátum: 2006 December 18, 17:44:27 »

Rajzás bárhol lehet.
Csak nagy és aszfaltozott terület kell de ha jó az idő lehet füves is.
A fontos hogy magánterület legyen!
És mivel januárban van közgyűlés lehet még a 2007sen is variálni.
Csak emberek kellenek megfelelő ötlettel és létszámban.

Evil

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #1155 Dátum: 2006 December 18, 17:32:32 »

buzik!

Jogdíjat Pityubának!

Evil

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1154 Dátum: 2006 December 18, 15:54:54 »

Máté 5,3
 Wink

jogos
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #1153 Dátum: 2006 December 18, 15:52:18 »

Rajzással kapcsolatban, ha 2007-ben egy Tesco féleség parkolójában lesz, kevés pénzből rendezve, akkor azt nem lehetne félretenni, és szervezni jövőre a ringre, reptérre, akárhova?
Vannak akiknek a budapesti felvonulás fontos, vannak, akiknek a gyorsulás. Lehetne az egyik évben ilyen, a másikban olyan. Szerintem lennének, akik elmennének mindkét félére.
Ha idén félre tud rakni a klub 2 milliót, jövőre simán össze lehetne hozni a ringet!

Kicsit ugyan már túlhaladt a téma a rajzáson, de ezt az ötletemet senki nem minősítette, pedig elképzelhető, hogy működne.
Na, vélemények?

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1152 Dátum: 2006 December 18, 15:35:38 »

Máté: 5:3 ;-)))

Máté 5,3
 Wink

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1151 Dátum: 2006 December 18, 15:28:59 »

Neked. És nekik?  Smiley

Máté: 5:3 ;-)))
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1150 Dátum: 2006 December 18, 15:26:05 »

Neked. És nekik?  Smiley

de csak egy bizonyos szint felett ;-))) a szint alattiakat unalmas ;-)))
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1149 Dátum: 2006 December 18, 15:22:58 »

Meg még sok mindenkit....  Smiley

de csak egy bizonyos szint felett ;-))) a szint alattiakat unalmas ;-)))
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1148 Dátum: 2006 December 18, 15:20:39 »

Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1147 Dátum: 2006 December 18, 15:20:11 »

nem, én téged szeretlek idegesíteni ;-)))
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1146 Dátum: 2006 December 18, 15:19:14 »

szereted idegesíteni magad

nem, én téged szeretlek idegesíteni ;-)))
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1145 Dátum: 2006 December 18, 15:15:04 »

apicsába, de hülye vagyok. nem is vagyok mbk-tag, akkor meg mit ugrálok?
szereted idegesíteni magad

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1144 Dátum: 2006 December 18, 15:12:17 »

kb. másfél éve felajánlottam egy korrakt és megfelelő funkciókkal felvértezett adatbázis elkészítését

apicsába, de hülye vagyok. nem is vagyok mbk-tag, akkor meg mit ugrálok?
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1143 Dátum: 2006 December 18, 15:06:06 »

Op-rendszert váltott az Allianz. Azóta van komolyabb probléma. De erről beszélhetünk...

elhiszed, hogy a munkámból kifolyólag elég rendszeresen kell küldenem az allianznak (is) általuk emészthető adatsort?
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1142 Dátum: 2006 December 18, 15:04:53 »

És? Szóltál erről valakinek?

persze. sokaknak. szinte bárkinek, aki méltónak talál engem arra, hogy bármiféle biztosítási ügyben a tanácsomat kérje.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1141 Dátum: 2006 December 18, 15:04:24 »

Op-rendszert váltott az Allianz. Azóta van komolyabb probléma. De erről beszélhetünk...

fogalmam sincs, hogy ki mitz küldött el. de lehet, hogy azt is érdemes kipróbálni.

én azt tudom, hogy kb. másfél éve felajánlottam egy korrakt és megfelelő funkciókkal felvértezett adatbázis elkészítését, merthogy többek közt a tagnyilvántartással is vannak komoly gondok, a kapcsolódó dolgokról nem is beszélve.
az illető, aki lelkes mbk-aktivista, nagyon örült is neki, és aszonta, hogy megbeszéli az illetékessel. na ez volt másfél éve.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1140 Dátum: 2006 December 18, 14:57:26 »

1, azaz egy dolgot mondj, amit korrektül összefoglalt valaki és elküldte e-mailen és levélben és faxon és postagalamb segítségével a klubbhoz.

fogalmam sincs, hogy ki mitz küldött el. de lehet, hogy azt is érdemes kipróbálni.

én azt tudom, hogy kb. másfél éve felajánlottam egy korrakt és megfelelő funkciókkal felvértezett adatbázis elkészítését, merthogy többek közt a tagnyilvántartással is vannak komoly gondok, a kapcsolódó dolgokról nem is beszélve.
az illető, aki lelkes mbk-aktivista, nagyon örült is neki, és aszonta, hogy megbeszéli az illetékessel. na ez volt másfél éve.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1139 Dátum: 2006 December 18, 14:56:20 »

És? Szóltál erről valakinek?

ezt az allianz magától is csinálja. tavaly 3000 volt, idén 120. mindenkinek. én csak tudom...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1138 Dátum: 2006 December 18, 14:52:55 »

Például 120 forintot (nem háromezret) ráteszel a köteleződre, és az Allianz kifizeti a károdat, azután ő hajtja be. Nem kell szarakodni a MÁV, KÖBE stb. cégekkel.

ezt az allianz magától is csinálja. tavaly 3000 volt, idén 120. mindenkinek. én csak tudom...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1137 Dátum: 2006 December 18, 14:52:53 »

Például 120 forintot (nem háromezret) ráteszel a köteleződre, és az Allianz kifizeti a károdat, azután ő hajtja be. Nem kell szarakodni a MÁV, KÖBE stb. cégekkel.

na ez mondjuk kiba jó dolog, ha tényleg működik. eleget szoptam a köbével, tudom mennyivel egyszerűbb lett volna az életem

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1136 Dátum: 2006 December 18, 14:52:21 »

1, azaz egy dolgot írjál le nekem, ami például a havi sztonhendzseléseken elhangzottak közül megvalósult. naaaa, léccilécci...
1, azaz egy dolgot mondj, amit korrektül összefoglalt valaki és elküldte e-mailen és levélben és faxon és postagalamb segítségével a klubbhoz.

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1135 Dátum: 2006 December 18, 14:50:38 »

1, azaz egy dolgot írjál le nekem, ami például a havi sztonhendzseléseken elhangzottak közül megvalósult. naaaa, léccilécci...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1134 Dátum: 2006 December 18, 14:47:49 »

jó vitázni veled Smiley az a baj itt is, hogy ki jönne utána? Szepi élvezi ezt csinálni, bár ez elég perverz dolog, de részünkről szerencse. lehet, hogy ez is baj volt Micéékkel, hogy nem tudtak egyből ugrani, bár gondolom jóadag személyes ellentét is volt benne, nyilván nehéz a Szepest lenyelni. szóval olyan alelnök kell, aki elviseli a Szepest és még aktív is tud maradni mellette.

az értelmes javaslatokat meg elég sokan és elég hangosan kell mondani, akkor meg fogja hallani, netán neki is tetszeni fog az ötlet.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1133 Dátum: 2006 December 18, 14:34:44 »

ugassál csak, ugassál lefele engem ;-)))

miért is nem vagyok klubtag? mármint azon kívül, hogy addig nem is leszek, amíg elnökcsere nem lesz, ezt már sokszor elmondtam.

szóval pont azért, mert a klub baromira nem hatékony, és bármiféle értelmes javaslat azonnal hamvába hal. no meg ez a folyamatos mellébeszélés, katyvaszolás, például most az, hogy egy alelnöknek állandóan ugrásra késznek kell lennie. én azért ismerem vagy egy évtizede a micét is, meg a mandelgyurit is, egyik se az a bármikor ugrasztható fajta, sőt.
jó vitázni veled Smiley az a baj itt is, hogy ki jönne utána? Szepi élvezi ezt csinálni, bár ez elég perverz dolog, de részünkről szerencse. lehet, hogy ez is baj volt Micéékkel, hogy nem tudtak egyből ugrani, bár gondolom jóadag személyes ellentét is volt benne, nyilván nehéz a Szepest lenyelni. szóval olyan alelnök kell, aki elviseli a Szepest és még aktív is tud maradni mellette.

az értelmes javaslatokat meg elég sokan és elég hangosan kell mondani, akkor meg fogja hallani, netán neki is tetszeni fog az ötlet.

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1132 Dátum: 2006 December 18, 14:25:23 »

miért is nem vagyok klubtag? mármint azon kívül, hogy addig nem is leszek, amíg elnökcsere nem lesz, ezt már sokszor elmondtam.

szóval pont azért, mert a klub baromira nem hatékony, és bármiféle értelmes javaslat azonnal hamvába hal. no meg ez a folyamatos mellébeszélés, katyvaszolás, például most az, hogy egy alelnöknek állandóan ugrásra késznek kell lennie. én azért ismerem vagy egy évtizede a micét is, meg a mandelgyurit is, egyik se az a bármikor ugrasztható fajta, sőt.
Pontosan arról volt szó, hogy nem tettek semmit azért, hogy haladjon a klub és nem leváltották őket, hanem ők mondtak le...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1131 Dátum: 2006 December 18, 14:23:48 »

most komolyan mi a faszért kell mindenbe belekötni? nem vagy klubbtag, utálod a klubbot, leszarod a klubbot, akoor nem mindegy, hogy a klubb vezetője mit vár el a klubb alelnökeitől? klubb ügy, amibe elvből nem lépsz be. innentől, hogy ott mi hangzik el, nem kell, hogy felzaklasson téged. ez a haha meg tényleg bevetted se a klubbot, se a bogrhátut, se semmit nem mozdít sehova, csak okot ad arra, hogy leugassalak, ami tök jó, de nincs értelme. ha valami nem érdekel, ne foglalkozz vele. ha érdekel, lépj be és mondd el a véleményed a megfelelő helyen és formában.

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1130 Dátum: 2006 December 18, 14:20:48 »

most komolyan mi a faszért kell mindenbe belekötni? nem vagy klubbtag, utálod a klubbot, leszarod a klubbot, akoor nem mindegy, hogy a klubb vezetője mit vár el a klubb alelnökeitől? klubb ügy, amibe elvből nem lépsz be. innentől, hogy ott mi hangzik el, nem kell, hogy felzaklasson téged. ez a haha meg tényleg bevetted se a klubbot, se a bogrhátut, se semmit nem mozdít sehova, csak okot ad arra, hogy leugassalak, ami tök jó, de nincs értelme. ha valami nem érdekel, ne foglalkozz vele. ha érdekel, lépj be és mondd el a véleményed a megfelelő helyen és formában.

köszönöm

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1129 Dátum: 2006 December 18, 14:20:38 »

már engedtessék meg nekem, hogy egy eleve halvaszületett lázálomra szerényen csak egy olyannal válaszoljak, hogy ha-ha-ha.

ha ezt te hátráltatásnak és ellenállásnak érzed, akkor valahol nálad van a hiba...
Nem csak erre és nem csak rád értettem.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #1128 Dátum: 2006 December 18, 14:19:22 »

Tóth Endre és Gombos Tamás.
szerintem ideális jelöltek!

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1127 Dátum: 2006 December 18, 14:19:06 »

ha folyamatosan hátráltatják az embert és ellenállásba ütközik

már engedtessék meg nekem, hogy egy eleve halvaszületett lázálomra szerényen csak egy olyannal válaszoljak, hogy ha-ha-ha.

ha ezt te hátráltatásnak és ellenállásnak érzed, akkor valahol nálad van a hiba...
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #1126 Dátum: 2006 December 18, 14:18:55 »

lehet csinálni zártkörű adást is, de inkább eljönni kell, mert tvolról úgysem szólnak bele.
szerintem én megyek bár sok bleszolásom nem lesz hisz nem vagyok mbk-s

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1125 Dátum: 2006 December 18, 14:18:45 »

és te ezt bevetted?

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1124 Dátum: 2006 December 18, 14:17:47 »

na például. a mai világban egy online videokonferenciát összehozni nem egy nagy varázslat.

ki a két javasolt alelnök?
Tóth Endre és Gombos Tamás.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1123 Dátum: 2006 December 18, 14:16:17 »

Gondoltam erre én is, hogy a január 27-i közgyűlésrte valami webkamerával, vagy akármivel felfegyverkezve mehetne valaki, hogy aki nem tud menni, lássa, hallja. Én sajnos nem fogok tudni menni, mert atyai teendőimnek kell eleget tennem. De ha megoldható, hogy valami PC guru online módon közvetítene, az király lenne. Egyébként a két javasolt alelnökkel nem hiszem, hogy mellé fog nyúlni a klub és a vezetőség. Én ezt hiszem...

na például. a mai világban egy online videokonferenciát összehozni nem egy nagy varázslat.

ki a két javasolt alelnök?
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1122 Dátum: 2006 December 18, 14:15:27 »

lehet csinálni zártkörű adást is, de inkább eljönni kell, mert tvolról úgysem szólnak bele.
Nem tudok menni, ezt jeleztem ott is. Viszont lehet belepofáznék.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1121 Dátum: 2006 December 18, 14:15:14 »

volt szó az alelnököktől elvárt dolgokról a közgyűlésen és ez is egy kritérium volt, hogy bármikor el kell tudni szabadulni.

és te ezt bevetted?
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1120 Dátum: 2006 December 18, 14:14:13 »

Elvileg megoldható.....  Egy probléma: ez csak a klubtagokra tartozik, nem az egész világra, hogy rajtunk röhögjenek.

Oldalak: 1 ... 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 ... 95
Nyomtatás

Ugrás: