www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 21:54:27

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Ki vegyen részt a tököli banzájon
bármilyen vw (akár 5-ös góóf is)
csak bogarak és buszok
retro parádé, bármilyen 20 évnél idősebb autó

Oldalak: 1 ... 61 62 63 64 65 [66] 67 68 69 70 71 ... 95
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2007  (Megtekintve 958085 alkalommal)
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1199 Dátum: 2006 December 19, 15:25:32 »

te ismered mindegyik klubtag javaslatát egytől egyig??Mert szerintem csak akkor tudod ezt bizton állítani,hogy egy sem valósult meg..

dehogy ismerem mindegyik klubtag javaslatát egytől egyig. pont azért kérdezem.
(mert amikről viszont mégis tudok, azok közül egyikkel se lett semmi.)

amúgy díjazom ám itt néhányak nagy-nagy lelkesedését (tényleg, pl. ratro-t kimondottan tisztelem a krúznájt megszervezéséért, ami tökjó volt), csak szkeptikus vagyok (nem véletlenül, évtizedes tapasztalatból).
viszont ha valakinek sikerülne végre egy ilyet leírni, akkor látszana, hogy nem fingfűrészelés van megint, hanem tényleg történik is valami.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1198 Dátum: 2006 December 19, 15:19:11 »

naaaaaaa. valaki. csak egyet.

te ismered mindegyik klubtag javaslatát egytől egyig??Mert szerintem csak akkor tudod ezt bizton állítani,hogy egy sem valósult meg..

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1197 Dátum: 2006 December 19, 15:11:36 »

még mindig nagyon szeretnék 1, azaz egy darab akár a sztónhendzsben, akár itt elhangzott, és elfogadott, megvalósult építő javaslatról tudni.

naaaaaaa. valaki. csak egyet.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1196 Dátum: 2006 December 19, 13:54:44 »

Először is azt kellene tisztázni végre, hogy hol lesz pontosan.
Kicsit komolytalannak tartom azt, hogy egy ekkora rendezvényről gyakorlatilag semmit nem lehet tudni.
Ha megvan a helyszín, akkor lehet gondolkodni, hogy milyen programok legyenek, mert a helyszín erősen behatárolja a lehetőségeket!

az biztos, hogy valami parkoló. ha nem jön össze a BS-es, akkor teszkó. tehát a megnyitó után a szokásos legversenyek, felvonulás, díjkiosztó. kb ez a menetrend

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #1195 Dátum: 2006 December 19, 13:42:05 »

Először is azt kellene tisztázni végre, hogy hol lesz pontosan.
Kicsit komolytalannak tartom azt, hogy egy ekkora rendezvényről gyakorlatilag semmit nem lehet tudni.
Ha megvan a helyszín, akkor lehet gondolkodni, hogy milyen programok legyenek, mert a helyszín erősen behatárolja a lehetőségeket!

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1194 Dátum: 2006 December 19, 13:31:36 »

a ki tud segíteni itt folytasd dolog a 2007-es rajzáshoz tartozik, ami remélem a korábban is említett BS parkolóban lesz. de tökmindegy hol, én már felajánlottam a segítségem és nem szándékozom lemondani

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1193 Dátum: 2006 December 19, 12:58:44 »

no comment, semmi értelme, nincs konstruktív javaslat, a segítséghez senki nem csatlakozott, fikázni meg könnyű. ennyit erről

Eleve nézd meg a szavazást: 33-an szavaztak, ebből 18-an a Tesco parkólóban tartandó un. olcsóbb rajzásra. A ring-es másik két lehetőség még csak meg sem közelitette ezt. Ha a két ringeset összeadjuk, még akkor is többen a régi tipusú rajzást részesítik előnyben. Akkor miről is megy itt a "fingfűrészelés"? Van max 15 ember a sok közül, akik nem tudják elfogadni az elméleti többség döntését, hogy a ring egy egyedi alkalom volt, ezzel lett megünnepelve a 15. rajzás, és hogy a klub anyagilag egy olyan rajzást tud kihozni a költségvetéséből, mint amilyen 14x volt. Lehet itt nagy felajánlásokat tenni, de nem attól lesz a ringen a rajzás, hogy valaki segit kinyomtatni a szórólapokat. Viszont ha a másik irányból nézzük, azaz mondjuk kb hasonló rajzás lenne kilátásba, mint 2-3-4 éve, és ehhez kell a segitség, hogy még jobb legyen, és ne szekuritisek ugráljanak a bejáratnál, akkor igenis van értelme a szócséplésnek. De annak semmi, hogy van pár ember aki ki tud fizetni 5e Ft-ot is a belépőre, és képtelen felfogni, hogy vannak olyanok, akiknek más fontossági sorrend is létezik. De a végére azt mondom, hogy igenis segiteni kellene a forumnak abban, hogy a 2007-es rajzás jó legyen, javaslatokkat tenni nagy parkolóra, ahol el lehet férni, és nem 2-3 millióért adják oda, hanem akár ingyen is némi reklám fejében. Ebben látom a téma folytatásának lehetőségét. Erről a ringes, többmilliós rajzásról most le kéne szállni kicsit, hisz "vasvellával nem lehet szilvát aszalni" :-)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1192 Dátum: 2006 December 19, 12:48:33 »

no comment, semmi értelme, nincs konstruktív javaslat, a segítséghez senki nem csatlakozott, fikázni meg könnyű. ennyit erről

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1191 Dátum: 2006 December 19, 12:43:22 »

Csak a kiváncsiság kedvéért, mivel nem ismerem annyira a német, osztrák stb viszonyokat. Van valahol olyan találkozó – a rajzáson kivül – európában, amit egy országos vw léghűtéses klub szervez a tagdíjaiból?
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1190 Dátum: 2006 December 19, 12:37:49 »

szerintem ha szar van a palacsintában, és én (vagy akárki más) szólok, hogy szar van a palacsintában, akkor azt nem feltétlenül kéne rosszindulatnak meg hátramozdításnak ítélni. no meg az sem megoldás, hogy akkor adjunk hozzá több lekvárt, mert attól még a szar ottmarad a palacsintában.
persze ha valaki szereti a szaros palacsintát sok lekvárral, akkor nem szóltam...

az építő javaslatokkal kapcsolatban: még mindig nagyon szeretnék 1, azaz egy darab akár a sztónhendzsben, akár itt (mert ugye olvasva vagyunk, mint kiderült, bár ezt eddig is lehetett tudni) elhangzott, és elfogadott, megvalósult építő javaslatról tudni.
csak egyet. egyetlenegyet.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1189 Dátum: 2006 December 19, 12:33:26 »

Az idén március előtt ugyanez játszódott, hogy ez nem lesz jó, mert, az nem lesz jó mert. Mégis a végén többen nyilatkoztak úgy, hogy jó volt. Elült a vihar. Most mielőtt még bármi történne, a kívülállók és a hitetlenek már kijelentik, hogy ez sem lesz jó! Lehet be kellene szüntetni ezt is ami itt megy és mindenki azt kapja amit szerveztek neki.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1188 Dátum: 2006 December 19, 12:28:51 »

a kocsmába?  Cool

Talikra
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #1187 Dátum: 2006 December 19, 12:14:35 »

Kedvcsinálónak a mai nap termése nem rossz...
Kár, hogy ennyire elmérgesedik a vita. És kár, hogy ennyire a pénz körül forog a vw- társadalom egyik legjelentősebb eseménye.
Eddig gondolkoztam, hogy menni kéne rajzásra, de nemhogy meggyőzött volna valaki is, de egyre inkább úgy látom, semmi értelme egy olyan eseménynek, ami ennyire megosztja amúgy sem gondmentes bogaras társadalmunkat.
Ja, tudom nem vagyik mbk tag, közöm semmi hozzá, asszem nem is lesz...

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1186 Dátum: 2006 December 19, 12:14:05 »

Egy saslikra.

a kocsmába?  Cool
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #1185 Dátum: 2006 December 19, 12:10:53 »

Talán a taslikra lehetett ingyen bemenni

a kocsmába?  Cool

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1184 Dátum: 2006 December 19, 12:03:47 »

Örülnék neki, ha túltennéd magadat bizonyos dolgokon. Lehet nem vagy klubtag és ez zavar. Csak nem mered magadnak sem bevallani. Ahogy tegnap is írtam és nem kívánom ismételni magamat önmagaddal kellene rendberakni a dolgokat.
A Rajzás ott lesz ahova szervezik, a klub.
Igazság szerint újra csak Te kezdted ezt az egész gennyezést, az összefoglaló után. Mintegy magas labdát adva ezzel a másiknak. Ilyen vagyok sajnos, lecsapom, ha hagyják. Neked is, AZSnak is, sőt még ANYÁMNAK is. Nem teszek kivételt. Tudom, undorító vagyok de ez ilyen. Mindezektől függetlenül érzem, hiszem, hogy ettől amit itt kap a magyar bogaras többet érdemel. Minden tekintetben. És ez nem csak a bogarasokra vonatkozik. Ha szeretnél ehhez a témához, Rajzás, helyszín,segítség, klub hozzászólni akkor inkább az építő jellegű megnyílvánulásaidat tedd közkinccsé! Eléggé lehúzó a kis országban a hangulat, ne romboljuk tovább!

Nézd, amikor még 4000 Ft volt a tagsági díj, akkor még elgondolkodtam azon, hogy klubtag legyek. Igaz akkor még nem volt kedvezményes kötelező, meg hasonló. Talán a taslikra lehetett ingyen bemenni. De itt pécsett is volt bogárklub, és addig nagyon szépen működött, mig ki nem lett találva, hogy tagdijat kell fizetni. Na innen kezdve már ugyanaz ment, mint az MBK-ban, csak kicsiben. Aztán kijött ez a KKFB, és akkor ismét elgondolkodtam, hogy belépjek. De mivel a tagsági dij elindult felfele a csillagos ég irányába, letettem róla. Nem tetszett, hogy rám akarják eröltetni a Depo-t, meg hasonló. Akkor még a Szepessel sem volt bajom. De ahogy jobban megismertem, rájöttem, hogy AZS akkoriban miért is ment biróságra vele. Maga az MBK is hasonló. Nem arról szól, hogy magát a bogaras társadalmat fogjuk össze, és segitsük pl a vidéki kis találkozókat, akár anyagilag, akár dijakkal, hanem az MBK bevételének jelentős része 2 dologra megy el: Az egyik a Depo a másik a rajzás. Az elején, amikor megkeresett a Szepes, azzal, hogy legyen Orfű is MBK-s találkozó, akkor örültem neki. De a menetközben hozott modosításoknak nem. Ahányszor beszéltem a Szepessel, semmi más téma nem volt, csak a pénz. A végén már az MBK honlapján és a saját oldalán is bojkottálta az Orfűi talákozót. Ez akkor összefogás? Ez akkor a bogarazásról szól? Még csak véletlenül sem. Ezt egyébként nem csak velünk játszotta el, eljátszotta a Kaposváriakkal is. Csak ők nem forumoznak, igy nem tudják leirni, hogy ott is ez volt. Az egyik oldalon az megy, hogy mindennek lehordanak bennünket, hogy hogy mertünk ennyi rengeteg pénzt elkérni az MBK-tól, (azaz miért nem a saját zsebünkből fizettük ki az MBK-sok belépőjét) a másik oldalon meg az megy, hogy több milliós találkozót kellene szervezni. Ezzel az erővel felesleges a többi találkozó, mert azok szinvonaltalanok, hisz csak egy vacak kempingben van, vagy egy autósmoziban, a lényeg, hogy a rajzásra legyen 3-4 millió Ft. Az MBK kb 5-6 találkozónál ad 50e Ft-ot. Azoknál, ahol ezt az összeget nem éri el az MBK-s résztvevők belépője, jól járnak. De ha egy 1500 Ft-os belépőnélk eljönnek 40-en MBK-sok, akkor azt már a saját zsebe bánja az embernek. Kiváncsi lennék, hogy egy esetleges veszteségnél a Szepes személy szerint mennyi pénzt fizet be a kasszába. De mivel eleve ugy van kitalálva, hogy a rajzás ne legyen veszteséges, hiszen az az első tali, amire még van pénz, igy gondolom nem kell neki befizetnie. Na amig az MBK ilyen, addig nem fogok tag lenni.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1183 Dátum: 2006 December 19, 11:49:40 »

Unalmas vagy, nem érzed?
Örülnék neki, ha túltennéd magadat bizonyos dolgokon. Lehet nem vagy klubtag és ez zavar. Csak nem mered magadnak sem bevallani. Ahogy tegnap is írtam és nem kívánom ismételni magamat önmagaddal kellene rendberakni a dolgokat.
A Rajzás ott lesz ahova szervezik, a klub.
Igazság szerint újra csak Te kezdted ezt az egész gennyezést, az összefoglaló után. Mintegy magas labdát adva ezzel a másiknak. Ilyen vagyok sajnos, lecsapom, ha hagyják. Neked is, AZSnak is, sőt még ANYÁMNAK is. Nem teszek kivételt. Tudom, undorító vagyok de ez ilyen. Mindezektől függetlenül érzem, hiszem, hogy ettől amit itt kap a magyar bogaras többet érdemel. Minden tekintetben. És ez nem csak a bogarasokra vonatkozik. Ha szeretnél ehhez a témához, Rajzás, helyszín,segítség, klub hozzászólni akkor inkább az építő jellegű megnyílvánulásaidat tedd közkinccsé! Eléggé lehúzó a kis országban a hangulat, ne romboljuk tovább!
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1182 Dátum: 2006 December 19, 11:42:23 »

Idézet innen: ratro  2006 December 17, 13:08:13
Rád is vonatkozik.

Undoritó, amikor eggyesek elkezdenek személyeskedni.

Ez volt az utolsó beirásom a forumba, ennyi. Vége, nem érdekel, többet a bogaras részre nem irok. A kispapa topicba még hajlandó vagyok esetleg, de ezt a görénykedést és személyeskedést nem birom. PONT

Unalmas vagy, nem érzed? Pont ezért irtam, hogy semmi közöd hozzá, hogy hova mit irok. Légyszives akadj le rólam.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1181 Dátum: 2006 December 19, 11:41:47 »

Abba, hogy hol legyen a rajzás nem is szólok bele. De nem hinném, hogy te fogod megszabni, hogy meiyk topicba mit irjak.
Idézet innen: ratro  2006 December 17, 13:08:13
Rád is vonatkozik.

Undoritó, amikor eggyesek elkezdenek személyeskedni.

Ez volt az utolsó beirásom a forumba, ennyi. Vége, nem érdekel, többet a bogaras részre nem irok. A kispapa topicba még hajlandó vagyok esetleg, de ezt a görénykedést és személyeskedést nem birom. PONT
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1180 Dátum: 2006 December 19, 11:39:39 »

Meg volt róla szó, hogy egyes emberek nem szólnak bele.... Evil

Abba, hogy hol legyen a rajzás nem is szólok bele. De nem hinném, hogy te fogod megszabni, hogy meiyk topicba mit irjak. Majd ha az MBK alelnőke leszel, akkor dumálhatsz. Addig itt egy vagy a sok közül. Nem hinném, hogy előjogaid lennének bárkit is rendreutasitani.
« Utoljára szerkesztve: 2006 December 19, 11:41:38 írta NGA »
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #1179 Dátum: 2006 December 19, 10:34:42 »

Meg volt róla szó, hogy egyes emberek nem szólnak bele.... Evil
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1178 Dátum: 2006 December 19, 10:27:49 »

Még annyi volt, hogy legyen 5000 Ft a belépő a ringre, meg hogy már páran felajánlottak 10e Ft-okat, hogy a ringen legyen a találkozó. :-)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1177 Dátum: 2006 December 19, 10:16:34 »

Némi sértődéssel, személyeskedéssel, vitával színesítve!  Grin

gondoltam az nem tartozik a lényeghez, meg az úgyis alap  Grin

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #1176 Dátum: 2006 December 19, 10:01:46 »

Némi sértődéssel, személyeskedéssel, vitával színesítve!  Grin

el ne kezdjük újra

tömören: idén nem ringes rajzás lesz, a csapat egy része reménykedik egy nem teszkós osanos mitotménmilyen helyszínben, felmerült a BS tetőtéri parkolója, vagy mifene. a csapat egy része próbál a ringre összehozni rajzást 2008-ra támogatva a klubbot anyagilag, emberileg, hogy egy jólszervezett minőségi rajzás legyen, majd kiderül. továbbá szervezési segítséget kívánunk nyúőjtani a 2007es rajzáson ak lubbnak, valamint szórólap sokszorosítás is jól jönne, stb, ide lehet csatlakozni
« Utoljára szerkesztve: 2006 December 19, 10:04:51 írta Balage »

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1175 Dátum: 2006 December 19, 08:26:39 »

el ne kezdjük újra

tömören: idén nem ringes rajzás lesz, a csapat egy része reménykedik egy nem teszkós osanos mitotménmilyen helyszínben, felmerült a BS tetőtéri parkolója, vagy mifene. a csapat egy része próbál a ringre összehozni rajzást 2008-ra támogatva a klubbot anyagilag, emberileg, hogy egy jólszervezett minőségi rajzás legyen, majd kiderül. továbbá szervezési segítséget kívánunk nyúőjtani a 2007es rajzáson ak lubbnak, valamint szórólap sokszorosítás is jól jönne, stb, ide lehet csatlakozni

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #1174 Dátum: 2006 December 19, 08:22:14 »

Elbuktad.

Evil

Nem elérhető Greg

« Hozzászólás #1173 Dátum: 2006 December 19, 02:22:42 »

CSókolom valaki csinálna egy rövid summaryt az  elmúlt pár napról mert elég nehéz visszaolasni :-))
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #1172 Dátum: 2006 December 18, 22:47:16 »

#1157  Evil

Egy levelemből raktam be.

Evil

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1171 Dátum: 2006 December 18, 22:17:13 »

aki tud segítsen. (ha gondoljátok lehet folytatni is)

1. Qzma - (helyszinen való szervezés,rendezés,okoskodás, szekuskodás Evil)  6:00-12:00-ig
2. Vagabond - Nyomdai munka(egyeztetést követöen)
3. BlackPsenior - helyszínen való terelgetés 6:00-12:00-ig
4. BlackP - népek terelgetése 6-12ig, de akár egész nap is.

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #1170 Dátum: 2006 December 18, 22:16:10 »

1. Qzma (helyszinen való szervezés,rendezés,okoskodás, szekuskodás Evil)  6:00-12:00-ig
2. Vagabond. Nyomdai munka(egyeztetést követöen)
3. BlackPsenior: helyszínen való terelgetés 6:00-12:00-ig
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #1169 Dátum: 2006 December 18, 22:13:36 »

1. Qzma (helyszinen való szervezés,rendezés,okoskodás, szekuskodás Evil)  6:00-12:00-ig
2. Vagabond.  Nyomdai munka(egyeztetést követöen)

Tóth Zoltán
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #1168 Dátum: 2006 December 18, 22:09:43 »

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740

« Hozzászólás #1167 Dátum: 2006 December 18, 20:56:55 »

ez hol olvasható?
itt. és ez a lényeg. értékelendő, bár elegánsabb lenne közvetítő nélkül, de mindegy: alakul...
dt
« Hozzászólás #1166 Dátum: 2006 December 18, 20:55:31 »

ez hol olvasható?

#1157  Evil
dt
« Hozzászólás #1165 Dátum: 2006 December 18, 20:54:49 »

ez hol olvasható?

szvsz ez egy üzenet.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1164 Dátum: 2006 December 18, 20:51:18 »

"keresünk a Rajzásra rendezőket, önkéntes alapon, az időszak megjelölésével.

Pl. reggel 6.00- 12.00 ig, vagy 12.00- 17.00 -ig.
Akkor még lehet Rajzani is meló előtt, vagy utána.
Meg ha valaki tud bevállalni nyomdai munkát: tájékoztató füzet megnyomása
1000 pld.ban.

Egyébként időszakosan olvasom a fórumot, és ha van jó ötlet, akkor fel is
használom a klubos munkában.

szg"

ez hol olvasható?

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #1163 Dátum: 2006 December 18, 19:37:34 »

én mint irtam megprobálok beszervezni +1ujságot!
emg amibe tudok megprobálok segiteni!

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu

« Hozzászólás #1162 Dátum: 2006 December 18, 19:25:32 »

Akkor most valamit nem vágok!
Én azért irtam,amit irtam,hogy mindig ott volt a baj,hogy csak magunkba hözöngünk,nem ér el a szavunk oda,ahova küldenénk.
De most ugy tünik,hogy elér,kaptunk visszajelzést,mindig ezt szerettük volna,hogy létrejöjjön a kapcsolat!
Itt a lehetöség az okos továbblépés,a tényleges cselekvés irányába.

én is erről beszélek. a tavaszi balhé után volt egy lista, ahova sokan beírták, hová képzelik el a következő rajzást.
ezt a listát használtam fel, hogy összegyűjtsem, ki miben tud és akar segíteni. felejánlottam, hogy Juniorral együtt segítünk a terelgetésben-levegősök vizesektől való elkülönítésében.
senki sem csatlakozott.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1161 Dátum: 2006 December 18, 19:23:43 »

halkan mondom: a tavaszi hőzöngés során nyitottam egy listát, ahol mindenki felírhatta, miben tud segíteni. keressetek csak vissza nyugodtan: nagy volt a csend, hogy úgy mondjam, nem volt jellemző a tolongás...
beszélni könnyű!

én vállalom a külföldi reklámozást,a külföldi érdeklődőkkel való kacsolatot,újságokba való betételt,nemzetközi fórumokon való hirdetését egy igazán jó Rajzásnak

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #1160 Dátum: 2006 December 18, 19:09:32 »

halkan mondom: a tavaszi hőzöngés során nyitottam egy listát, ahol mindenki felírhatta, miben tud segíteni. keressetek csak vissza nyugodtan: nagy volt a csend, hogy úgy mondjam, nem volt jellemző a tolongás...
beszélni könnyű!
Akkor most valamit nem vágok!
Én azért irtam,amit irtam,hogy mindig ott volt a baj,hogy csak magunkba hözöngünk,nem ér el a szavunk oda,ahova küldenénk.
De most ugy tünik,hogy elér,kaptunk visszajelzést,mindig ezt szerettük volna,hogy létrejöjjön a kapcsolat!
Itt a lehetöség az okos továbblépés,a tényleges cselekvés irányába.

Tóth Zoltán
Oldalak: 1 ... 61 62 63 64 65 [66] 67 68 69 70 71 ... 95
Nyomtatás

Ugrás: