www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 22:09:46

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Ki vegyen részt a tököli banzájon
bármilyen vw (akár 5-ös góóf is)
csak bogarak és buszok
retro parádé, bármilyen 20 évnél idősebb autó

Oldalak: 1 ... 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 ... 95
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2007  (Megtekintve 958418 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1439 Dátum: 2006 December 21, 14:00:06 »

A véleményemet pusztán véleménynyilvánításnak szántam, nem vitaalapnak, hidd el, megtudnálak győzni miért fontos a helyválasztás egy olyan rendezvénnyel kapcsolatban ahová sok száz embert invitálsz, minthogy a rajzás szóra sem a kétnapos szarkupac feletti döglegyek rajzására asszociálunk, ez sem lehet bármilyen..
az én hozzászólásom ezért csak vélemény volt, remélem segítettem hogy megismerjétek más valaki nézőpontját a témában...
nemis vitázni akarok, csak jeleztem, hogyha már adott a helyszín, akkor onnan rajtunk múlik, bárhol is legyen

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #1438 Dátum: 2006 December 21, 13:01:46 »

Ez a tecsóparkolós dolog kissé felkavarta a kedélyeket, azt hiszem....én se vagyok elájulva az ötlettől, de egyelőre ez jutott eszembe, mint helyszín, de ha van más, akkor találjuk ki együtt, mert attól, hogy valami nem jó, attól nem megyünk előre.....

" hülyék mondják meg mi legyen, a tisztesség száműzött idegen..."
Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #1437 Dátum: 2006 December 21, 12:49:47 »

azért azt is be kéne látni, hogy egy hiper giga mittoménmilyen market parkolójában nem a boltot reklámozzuk, hanem kellett egy placc, a cél szentesíti az eszközt.a ringem sem azért találkoztunk, mert versenyautósok vagyunk, a teszkónál meg nem azért, mert csak ott vesszük a gazdaságos hűtővizet(mekkora humor, nemis kell hűtővíz, na mindegy). és a teszkóhoz ugyanúgy igaz, mitn a ringhez, hogy olyan lesz, amilyenné tesszük. én nem voltam a krúznájton, de gondolom nem a meki miatt volt jó... szerintem is jó helyen legyen jól szervezetten, de jó hozzáállás nélkül szar lesz bárhol is van.
A véleményemet pusztán véleménynyilvánításnak szántam, nem vitaalapnak, hidd el, megtudnálak győzni miért fontos a helyválasztás egy olyan rendezvénnyel kapcsolatban ahová sok száz embert invitálsz, minthogy a rajzás szóra sem a kétnapos szarkupac feletti döglegyek rajzására asszociálunk, ez sem lehet bármilyen..
az én hozzászólásom ezért csak vélemény volt, remélem segítettem hogy megismerjétek más valaki nézőpontját a témában...
Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #1436 Dátum: 2006 December 21, 12:38:51 »

azért azt is be kéne látni, hogy egy hiper giga mittoménmilyen market parkolójában nem a boltot reklámozzuk, hanem kellett egy placc, a cél szentesíti az eszközt.a ringem sem azért találkoztunk, mert versenyautósok vagyunk, a teszkónál meg nem azért, mert csak ott vesszük a gazdaságos hűtővizet(mekkora humor, nemis kell hűtővíz, na mindegy). és a teszkóhoz ugyanúgy igaz, mitn a ringhez, hogy olyan lesz, amilyenné tesszük. én nem voltam a krúznájton, de gondolom nem a meki miatt volt jó... szerintem is jó helyen legyen jól szervezetten, de jó hozzáállás nélkül szar lesz bárhol is van.
igen, erre gondoltam én is.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1435 Dátum: 2006 December 21, 12:35:54 »

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #1434 Dátum: 2006 December 21, 12:34:44 »

lovászimi, igazad van. az áruházi parkoló csak az olcsósága miatt lett volna jó. az a baj, hogy majdnem minden nagyobb placc a fővárosi önkormányzathoz tartozik, és kiemelt terület, azaz bérelni kell, ami nagyon drága.
DE, ha lesznek szponzorok, akik kifizetik, még akkor sem biztos, hogy engedélyezik, mint ahogy már egyszer meg is bukott az ötlet a "hivatalban".
Én nem ragaszkodom a tesco-auchan-mittomén szentháromsághoz, de valami épkézláb helyszínt nyomassatok akkor elő, és rámegyek, megkérdezem, kitalálom, mittudom én, de eddig ilyen egy volt, a tököli reptér - ha jól emléxem.
mert az, hogy bent a városban, az egy dolog, de hova teszel mondjuk 450 autót, meg 900 embert? meg a hangosítást, esetleg az árusokat, kajáldát, mobilbudit, ha kell, mentőst, tűzoltót, sörsátrat, miegymást?

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1433 Dátum: 2006 December 21, 12:28:56 »

Hozzászólni szeretnék a témához...

Az én egyéni véleményem az a Rajzással kapcsolatban, hogy szeretnék egy olyan találkozóra menni BUDAPESTRE március végén ami egy CRUISE NIGHT-al kezdődik (ami után éjjel valóban cirkálhatok egy hangulatosat a városban mint idén is tettem), reggel pedig szeretnék egy bogarasokhoz, budapesthez méltó helyen találkozni a hasonló fejlövésesekkel mint én.
Ha ez a citadellán, vagy a lánchídon van, tökmindegy, csak valami HANGULATA legyen!
tesco parkoló van pécsen is, itt is utálom, nem egy bevásárlókocsi tároló mellett szeretnék fuchs felnit fotózni bömbölő-recsegő fos zenére, minthogy nem békásmegyeren szeretnék krúzolni sem.
nekem még az is tetszene ha a krúznájt helyszínén lenne rajzás, egy vw üzem, egy versenypálya, de még egy benzinkút vagy egy üres rét is közelebb áll a bogarazáshoz, mint egy tesco.
A Depóval kapcsolatosan szintén van saját véleményem, olyan újságot szeretnék olvasni depo címmel, amin nem idegesítem fel magam, és elteszem esetleg emlékbe, nem teszem a szemetesbe második olvasás után, de megveszem mert ez van, de segíteni rajta sajnos nem tudok, minthogy a klubbon sem, max a véleményemmel ha számít, de azt is el kell fogadnia mindenkinek, hogy sok nézőpont van ezekkel a témákkal kapcsolatban, csak azt az egyet sajnálom hogy a rengeteg energiát a vw-s hobbijukra fordító komoly emberek vannak kisebbségben itthon, és ezek legtöbbje nem fogja itt tépni a száját semmivel kapcsolatban...csak elolvassák a hozzászólásokat, és eldöntik mennek-e rajzásra vagy sem.

Aztán ha foltos, dísztárcsa nélküli koszos autókkal lesz tele a tesco parkoló, nem kell csodálkozni hogy nem lesz annyi T1-es, karmann, szép bogár közöttük...
ennyi Wink

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #1432 Dátum: 2006 December 21, 12:27:00 »

Hozzászólni szeretnék a témához...

Az én egyéni véleményem az a Rajzással kapcsolatban, hogy szeretnék egy olyan találkozóra menni BUDAPESTRE március végén ami egy CRUISE NIGHT-al kezdődik (ami után éjjel valóban cirkálhatok egy hangulatosat a városban mint idén is tettem), reggel pedig szeretnék egy bogarasokhoz, budapesthez méltó helyen találkozni a hasonló fejlövésesekkel mint én.
Ha ez a citadellán, vagy a lánchídon van, tökmindegy, csak valami HANGULATA legyen!
tesco parkoló van pécsen is, itt is utálom, nem egy bevásárlókocsi tároló mellett szeretnék fuchs felnit fotózni bömbölő-recsegő fos zenére, minthogy nem békásmegyeren szeretnék krúzolni sem.
nekem még az is tetszene ha a krúznájt helyszínén lenne rajzás, egy vw üzem, egy versenypálya, de még egy benzinkút vagy egy üres rét is közelebb áll a bogarazáshoz, mint egy tesco.
A Depóval kapcsolatosan szintén van saját véleményem, olyan újságot szeretnék olvasni depo címmel, amin nem idegesítem fel magam, és elteszem esetleg emlékbe, nem teszem a szemetesbe második olvasás után, de megveszem mert ez van, de segíteni rajta sajnos nem tudok, minthogy a klubbon sem, max a véleményemmel ha számít, de azt is el kell fogadnia mindenkinek, hogy sok nézőpont van ezekkel a témákkal kapcsolatban, csak azt az egyet sajnálom hogy a rengeteg energiát a vw-s hobbijukra fordító komoly emberek vannak kisebbségben itthon, és ezek legtöbbje nem fogja itt tépni a száját semmivel kapcsolatban...csak elolvassák a hozzászólásokat, és eldöntik mennek-e rajzásra vagy sem.

Aztán ha foltos, dísztárcsa nélküli koszos autókkal lesz tele a tesco parkoló, nem kell csodálkozni hogy nem lesz annyi T1-es, karmann, szép bogár közöttük...
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1431 Dátum: 2006 December 21, 12:18:02 »

Pont ezt akartuk csinálni. Hoztam állványt, meg egy motort. Aztán jól nem ért rá senki, mert mindenki ide-oda futkozott, meg sorbanállt, annyi volt a program. Sokan a felére sem tudtak elmenni.

dehogy volt sok program,csak ideautókázott valaki,felvonult a ringen és hazament Cheesy

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1430 Dátum: 2006 December 21, 12:13:57 »

Miért? Az idein miről szólt a rajzás? összegyűlt a sok bogár-nézelődtél-(esetleg gyorsult aki akart)- majd mehettél felvonulni a ringre a sok vizessel-aztán usgyi haza

gyorsulhattál,tesztpályázhattál,fel le körözhettél a Ringen,árusokhoz mehettél,boxokat nézhettél..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1429 Dátum: 2006 December 21, 11:56:40 »

akkor - szerintem - beszélni kellene a Depósokkal, meg az MBK-val is, és ki kell hirdetni a többi programmal együtt, nem hiszem, hogy ne lenne keletje, ha van rá szervezve hírverés....
elég ott bemondani az üvöltő zene helyett

Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #1428 Dátum: 2006 December 21, 11:12:10 »

akkor - szerintem - beszélni kellene a Depósokkal, meg az MBK-val is, és ki kell hirdetni a többi programmal együtt, nem hiszem, hogy ne lenne keletje, ha van rá szervezve hírverés....

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1427 Dátum: 2006 December 21, 11:09:59 »

Mert volt más sokkal érdekesebb Smiley

motort vittünk álvánnyal, vetítő volt, propaganda nem, szóval elmaradt.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1426 Dátum: 2006 December 21, 11:08:36 »

Miért maradt el a ringen egyébként?

Eltudnám úgy képzelni hogy van egy motor állványon és egy headsettes ember ezt azt elvégez vagy valaki matat másvalaki meg hangosítva kommentálja.
Sokaknak bugyutaságnak tűnne de jól kommunikálva biztos lenne nézőközönség.
motort vittünk álvánnyal, vetítő volt, propaganda nem, szóval elmaradt.

Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #1425 Dátum: 2006 December 21, 11:03:33 »

Lehet, hogy lámaság, de soxor egyeztetni kell majd előtte, a programokat illetően....és ez szerintem van annyira látványos, hogy, ha sokan odaférnek, egész nap mehet. Én segítek, ha kell.
lehetne rá szervezni 3-4 embert, aki nem rohangál, ottmarad, és rendez...vagy mi.

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1424 Dátum: 2006 December 21, 11:02:29 »

Ha öten mennek, az már egy tömeg.  Most 500 autóról és ezer emberről van szó.

De ha belegondolsz, egy külföldi tali se 2 fillér, mégis egy csomó ember elmegy.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #1423 Dátum: 2006 December 21, 11:00:21 »

Pont ezt akartuk csinálni. Hoztam állványt, meg egy motort. Aztán jól nem ért rá senki, mert mindenki ide-oda futkozott, meg sorbanállt, annyi volt a program. Sokan a felére sem tudtak elmenni.

Eltudnám úgy képzelni hogy van egy motor állványon és egy headsettes ember ezt azt elvégez vagy valaki matat másvalaki meg hangosítva kommentálja.
Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #1422 Dátum: 2006 December 21, 10:59:09 »

Szerény véleményem szerint ez a headsettes dolog gigajó.
Továbbmegyek:  a nézők közül, ha bekérdez valaki valamit, azt is meg lehet mutatni neki.....hagy szálljak el: és az egészet projektorral kinyomni egy vászonra....mekkora lenne, nem?  Grin

1303LS
« Hozzászólás #1421 Dátum: 2006 December 21, 10:55:12 »

ez a szerelés jó, a ringen is terveztük, de elmaradt, javasolni fogom a közgyűlésen ezt is, hasznos, látványos

Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #1420 Dátum: 2006 December 21, 10:39:01 »

Jó, első körben el kellene dönteni valamit. mi a fontosabb? a Rajzás, vagy az, hogy éppen hol kerül megrendezésre?
Mert ha a Rajzás, akkor szerintem tök mindegy, hogy felvonulási tér, Kossuth tér, Tesco parkoló, vagy a Gellérthegy, mert a lényeg az, hogy normális programok legyenek, jöjjenek el sokan, legyen némi kaja, és el lehessen menni  wc-re normálisan.
Ha meg a helyszín fontos, akkor tőlem akár a Sándor - palotában is lehet, és ehetünk kaviárt ezüsttálról, de akkor tuti, hogy nem leszünk sokan.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1419 Dátum: 2006 December 21, 10:24:55 »

Nemnem, csak azt mondom, hogy ha nem bent a városban rendezzük, hanem max 10 kilométerre - mit bánom én merre - akkor az a pestieknek sincs messze, az autópályák miatt jól megközelíthető, és a városba is be lehet jutni, szétdudálni az Alagutat.. Grin
Azért a városban akkora helyet találni nem egyszerű, de cserébe nemkicsit drága, egy ipari parkban, vagy ilyen bevásárlóközpont-komplexumban sokkal olcsóbb a hely bérlése, ha nem ingyen van....
Ez nyilván a belépő árán is meglátszik - már ha van - és nem kell pluszban fizetni sörsátorért, kajáldáért, amiért mondju a felvonulásin dellázni kell rendesen...figyedoda: www.budapest.hu
nézd, ha város, ha nem város, a bevásárlóközpont akkor sem nyerő többeknek. pesten belül is van sok akkora parkoló, ahol elférünk, ahogy eddig is. semmivel nem lenne jobb 10km-re pesttől

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #1418 Dátum: 2006 December 21, 10:05:31 »

olyan is!

Semmitől.
Messzebb van.
Ott is ugyanaz van mint itthon.
Ugyanazok mennek mindig, klikkekbe tömörülnek, berugnak, néha van új autó, van egy-két program, van egyéb programhoz való kötés.
Amúgy Fürstenfeld is egynapos és az osztrák"buyway" parkolójában van.

Evil

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #1417 Dátum: 2006 December 21, 09:41:19 »

azért most azon gondolkodsz, hogy miként lehet távol tenni a találkozót, ami miatt keveseben jönnek, majd rohadtul csábítóvá tenni, hogy az nem jöttek fele mégis jöjjön. egyszerűbb bent hagyni pesten, akkor a létszám tuti megvan

Nemnem, csak azt mondom, hogy ha nem bent a városban rendezzük, hanem max 10 kilométerre - mit bánom én merre - akkor az a pestieknek sincs messze, az autópályák miatt jól megközelíthető, és a városba is be lehet jutni, szétdudálni az Alagutat.. Grin
Azért a városban akkora helyet találni nem egyszerű, de cserébe nemkicsit drága, egy ipari parkban, vagy ilyen bevásárlóközpont-komplexumban sokkal olcsóbb a hely bérlése, ha nem ingyen van....
Ez nyilván a belépő árán is meglátszik - már ha van - és nem kell pluszban fizetni sörsátorért, kajáldáért, amiért mondju a felvonulásin dellázni kell rendesen...figyedoda: www.budapest.hu

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1416 Dátum: 2006 December 21, 09:35:55 »

Igazad van, elkövettem azt a hibát, hogy magamból indultam ki....:-))
De ha belegondolsz, egy külföldi tali se 2 fillér, mégis egy csomó ember elmegy. Mivel ez lehetne A Találkozó, ha máshovűá nem is, ide szerintem eljönnének az emberek.
És ha a helyszín megvan, biztos lehet zsírozni engedményes szállást, miegymást reklám ellenében....kirakjuk a molinódat ésatöbbi.
Én nagykanizsán sátorban aludtam, meg az Ikrek is, pedig nem volt valami hűdevidám időjárás eső, köd, estébé.
azért most azon gondolkodsz, hogy miként lehet távol tenni a találkozót, ami miatt keveseben jönnek, majd rohadtul csábítóvá tenni, hogy az nem jöttek fele mégis jöjjön. egyszerűbb bent hagyni pesten, akkor a létszám tuti megvan

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #1415 Dátum: 2006 December 21, 09:34:15 »

(elgondolkodtam egy kicsit és azt kell mondjam, hogy hiányzik az agárdi tali, hiszen ha emlékeim nem csalnak a rajzás után a második legnagyobb rendezvény volt)
Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #1414 Dátum: 2006 December 21, 09:33:53 »

Április elején? Nemsemmi lenne, szerintem csak a bátrak aludnának a 10 fokban :-)

Ez nem nyári tali, vegyétek már észre. Bakker Rovinjban május végén is volt éjjel, hogy 5 fok volt. Nem mindenkinek van busza. És egy motelbe elmenni elég költséges azért. Igy a rajzás belekerülne a vidékieknek 30-40e Ft-ba is.

Igazad van, elkövettem azt a hibát, hogy magamból indultam ki....:-))
De ha belegondolsz, egy külföldi tali se 2 fillér, mégis egy csomó ember elmegy. Mivel ez lehetne A Találkozó, ha máshovűá nem is, ide szerintem eljönnének az emberek.
És ha a helyszín megvan, biztos lehet zsírozni engedményes szállást, miegymást reklám ellenében....kirakjuk a molinódat ésatöbbi.
Én nagykanizsán sátorban aludtam, meg az Ikrek is, pedig nem volt valami hűdevidám időjárás eső, köd, estébé.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1413 Dátum: 2006 December 21, 09:32:23 »

Na, várjál ezzel, a 10 km csak abból a szempontból fontos, hogy a városi kanyart meg lehessen csinálni, ha ehhez ne ragaszkodtok, tőlem bárhol lehet, mert én elmegyek.
a lényeg az, hogy a pestiek nem fognak kimozdulni, ez tuti.

ez a szerelés jó, a ringen is terveztük, de elmaradt, javasolni fogom a közgyűlésen ezt is, hasznos, látványos

Április elején? Nemsemmi lenne, szerintem csak a bátrak aludnának a 10 fokban :-)
én már aludtam kint rajzás előtt a buszban, 0 fűtés, 0 ágy, csak a hátsó üléssoron hálózsákkal, nem kellemes Smiley

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1412 Dátum: 2006 December 21, 09:29:30 »

és aki akar, kempingezik...

Ez nem nyári tali, vegyétek már észre. Bakker Rovinjban május végén is volt éjjel, hogy 5 fok volt. Nem mindenkinek van busza. És egy motelbe elmenni elég költséges azért. Igy a rajzás belekerülne a vidékieknek 30-40e Ft-ba is.
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #1411 Dátum: 2006 December 21, 09:27:06 »

Miért? Az idein miről szólt a rajzás? összegyűlt a sok bogár-nézelődtél-(esetleg gyorsult aki akart)- majd mehettél felvonulni a ringre a sok vizessel-aztán usgyi haza

Erről szól a rajzás. Erről szólt mindig is. Nincs az az elvetemült, aki nekiáll április első napjaiban kempingezni. Egy 1 napos talira hogy zsufolsz be mindent? Kb 10-től 2-ig lehet programokkal számolni. Egy felvonulás, bárhol is legyen minimum 1 óra. Ha nem több. Még a ringen is.

amit írtál rendben van, de legalább az újdonság varázsával hatott a ring miatt (engem szerény személyemet pedig kimondottan érdekelt a gyorsulás mindegy, hogy vizes vagy levegős)
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1410 Dátum: 2006 December 21, 09:26:36 »

beszéltük a közgyűlésen, hogy a találkozóról szóló infós papírt a legtöbben kidobták. szted egy kérdőívvel szaroznának? még akkorsem, ha bogaras tollat kapnának mellé ajándékba, hogy azzal töltsék ki...érdektelenség, a legtöbbnek mindegy mi van, csak legyen és közel legyen és olcsó legyen

Ez csak hozzáállás kérdése. Ha csak odanyomod neki, akkor ki sem tölti. De ha odamész a kocsihoz, mondjuk 1 órával késöbb, akkor már el lehet tőle kérni. Igenám, de ehhez dolgozni is kell :-) Na jó, te ajánlottad, hogy segitesz. Szerintem 4-5 ember ezt el tudná intézni. Elég, ha csak időnként végigjárják a kocsikat. És mondjuk, akitől ekérték, az kapna egy matricát a kocsira, igy már 2x nem kell odamenni. Ezen meg lehetne valami jópofa bogár, és megkéred, hogy a tali végéig ragassza ki, amjd utánna leveheti. Nem azt kell kitalálni, hogy hogyan nem lehet megcsinálni, hanem azt, hogy hogyan lehet.
Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #1409 Dátum: 2006 December 21, 09:25:50 »

neked is csak az jutott eszedbe, hogy 10 km-nél ne legyen meszebb!

azon törnénk inkább a fejünket, hogy vidékről érdemes legyen felmenni!

Na, várjál ezzel, a 10 km csak abból a szempontból fontos, hogy a városi kanyart meg lehessen csinálni, ha ehhez ne ragaszkodtok, tőlem bárhol lehet, mert én elmegyek.
De az nem lenne móka, ha - tételezzük fel helyszínként a fővárost - azért a városi kanyarért 45 percet kelene autózni nyolcvannal.
Általában egy találkozóval kapcsolatban a távolság szokott a legkevésbé érdekelni....
A programok tekintetében pedig volna pár ötletem, mondjuk lehetne bemutatószerelni, esetleg nyomatni egy SZMB-t,mert meglátásom szerint van egy csomó Bogaras, aki nem tudja példul, hogy hogyan kell gyújtást, vagy mittudomén, szelephézagot állítani. De ez csak egy javaslat.
A helyszínnel kapcsolatbn még egyszer: ha közel van, az azért is jó, mert lehet két napos, és aki akar, kempingezik, aki akar motelezik, aki meg akar haza, vagy haverokhoz megy aludni, és másnap megint kijön.

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1408 Dátum: 2006 December 21, 09:23:37 »

félre ne értsd! nekem nem Bp-tel van a bajom, hanem a tartalommal! az idein kívül miről szólt a rajzás? összegyűlt a sok bogár-nézelődtél-majd mehettél felvonulni-aztán usgyi haza
ne haragudjatok, de nekem ezért autózni oda-vissza 500 km-t luxus, nekem ez egyenlő 5szöri hazaút az apóshoz (annak meg még haszna is van, mert jó szabolcsi szilva pálesszel öblítgetünk)

a gond szerintem ott van, hogy a bp-i bogarasok nagy többsége ki se teszi a lábát a városból, hogy más találkozókon is részt vegyen (szvsz a rajzás inkább nyitó rendezvény, mint találkozó)

ne haragudjatok, de a Hanyi találkozóján is több rendezvény van, mint a Rajzáson! (és ha jól láttam még a hangulat is jó)

Erről szól a rajzás. Erről szólt mindig is. Nincs az az elvetemült, aki nekiáll április első napjaiban kempingezni. Egy 1 napos talira hogy zsufolsz be mindent? Kb 10-től 2-ig lehet programokkal számolni. Egy felvonulás, bárhol is legyen minimum 1 óra. Ha nem több. Még a ringen is.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1407 Dátum: 2006 December 21, 09:22:35 »

Még 1 ötletem volna:

A bejáratnál a 2007-es rajzáson mindenki kapna egy pici kérdőivet. Mindenki, aki nem MBK-s is az is.

Valami hasonló kérdésekkel:

- hány bogaras találkozón veszek részt Mo-on.
- miért nem megyek el a vidéki találkozókra?
 itt lehetne, hogy tul messze van, nem jó időben van, meg az is, hogy nem tudok róla, hogy vannak ilyenek is
- mi tetszik a rajzásban?
- mi nem tetszik a rajzásban?
- hány km-t autóznék egy talira?
- mennyit fizetnék max beugrót? Azaz elmennék-e egy fizetős talira is, ha MBK tag vagyok?

Vagy valami hasonló.

Lehetne nyeremény is, valami olyan, mi miatt kitöltik a lapot. Vagy aki leadja, az kap valami apróságot, igy ösztönözni lehetne az embereket. Vagy a Forum végigmehetne, és vagy elkérné a lapokat, vagy maga csinálná meg a közvéleménykutatást. Igaz ez nehezebb, de akkora itt a segitőkészség. Igy megismernénk a maradék 5-600 bogaras véleményét is, hogy miért csak 100-an mennek talira, és lehetne jobb talikat rendezni.
beszéltük a közgyűlésen, hogy a találkozóról szóló infós papírt a legtöbben kidobták. szted egy kérdőívvel szaroznának? még akkorsem, ha bogaras tollat kapnának mellé ajándékba, hogy azzal töltsék ki...érdektelenség, a legtöbbnek mindegy mi van, csak legyen és közel legyen és olcsó legyen

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #1406 Dátum: 2006 December 21, 09:21:36 »

Itt két igény látszik kibontakozni

1 a rajzás maradjon meg annak ami eddig is volt

2 bővüljön találkozóvá

(már csak a magam kedvéért írom le, mert ezek alapján a helyszín meghatározása csak ezután jön)
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #1405 Dátum: 2006 December 21, 09:17:43 »

pesten kívülre nem jönnének el annyian, ez tuti. csak a ring mozdított ki ennyi embert.

félre ne értsd! nekem nem Bp-tel van a bajom, hanem a tartalommal! az idein kívül miről szólt a rajzás? összegyűlt a sok bogár-nézelődtél-majd mehettél felvonulni-aztán usgyi haza
ne haragudjatok, de nekem ezért autózni oda-vissza 500 km-t luxus, nekem ez egyenlő 5szöri hazaút az apóshoz (annak meg még haszna is van, mert jó szabolcsi szilva pálesszel öblítgetünk)

a gond szerintem ott van, hogy a bp-i bogarasok nagy többsége ki se teszi a lábát a városból, hogy más találkozókon is részt vegyen (szvsz a rajzás inkább nyitó rendezvény, mint találkozó)

ne haragudjatok, de a Hanyi találkozóján is több rendezvény van, mint a Rajzáson! (és ha jól láttam még a hangulat is jó)
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1404 Dátum: 2006 December 21, 09:08:05 »

Még 1 ötletem volna:

A bejáratnál a 2007-es rajzáson mindenki kapna egy pici kérdőivet. Mindenki, aki nem MBK-s is az is.

Valami hasonló kérdésekkel:

- hány bogaras találkozón veszek részt Mo-on.
- miért nem megyek el a vidéki találkozókra?
 itt lehetne, hogy tul messze van, nem jó időben van, meg az is, hogy nem tudok róla, hogy vannak ilyenek is
- mi tetszik a rajzásban?
- mi nem tetszik a rajzásban?
- hány km-t autóznék egy talira?
- mennyit fizetnék max beugrót? Azaz elmennék-e egy fizetős talira is, ha MBK tag vagyok?

Vagy valami hasonló.

Lehetne nyeremény is, valami olyan, mi miatt kitöltik a lapot. Vagy aki leadja, az kap valami apróságot, igy ösztönözni lehetne az embereket. Vagy a Forum végigmehetne, és vagy elkérné a lapokat, vagy maga csinálná meg a közvéleménykutatást. Igaz ez nehezebb, de akkora itt a segitőkészség. Igy megismernénk a maradék 5-600 bogaras véleményét is, hogy miért csak 100-an mennek talira, és lehetne jobb talikat rendezni.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1403 Dátum: 2006 December 21, 09:06:14 »

pesten kívülre nem jönnének el annyian, ez tuti. csak a ring mozdított ki ennyi embert.

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #1402 Dátum: 2006 December 21, 09:00:34 »

A Cruise Night Jó, de ez a topik a Rajzásról szól. Ami, természetesen összekapcsolódi vele.
De.
Első sorban azt kellene kitalálni, hogy hol legyen a 2007-es, nem? Én javasoltam az M5 melleti Auchan parkolót, volt Tököl, meg minden. Azzal egyetértek, hogy a főváros vonzáskörzete jó ötlet, mert tele van bazinagy szabad placcokkal.
Szerintem elsősorban: legyen jól megközelíthető, mondjuk 10 kilométernél nem messzebb - akkor lehet menni egy ört a városban, mert nincs messze - és nyugodtan lehet 2 napos is, mondjuk nekem a repteres dolog nagyon tetszett ebből a szempontból.
Olyan helyszín úgyse lesz, amire mindenki azt mondja, hogy oké, ezért szerintem tisztán logikai szempontok alapján kell dönteni, figyelembe véve a dolog logisztikáját is...
Én a reptérre szavaznék.

neked is csak az jutott eszedbe, hogy 10 km-nél ne legyen meszebb!

azon törnénk inkább a fejünket, hogy vidékről érdemes legyen felmenni!
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1401 Dátum: 2006 December 21, 08:59:14 »

A Rajzás legyen A Találkozó.
a te olvasatodban a Rajzás egy kis lightos,beszélgetős találkozó,amire ott van a maradék magyar találkozók bármelyike,ki lehetne (jó értelemben) használni,hogy az a legnagyobb bogaras fesztivál..
Ha tényleg valami nagyot szeretnénk alkotni akkor szerintem arra az esély egyedül a Rajzással van..

én így látom...

Azért jópofa, hogy kockáztatni senki nem mer, csak más f@rkával verni a csalánt. Azaz egy már létező találkozóra épitkezik mindenki, amin van egy 5-800-as létszám, mert megszokta, hogy erre eljön. Nem azért, mert jó tali, hanem, mert az 5-600-nak csak ez az egy tali van. A többire el sem mennek. Senki nem meri bevállalni, hogy egy sokkal jobb időben, amikor mondjuk nem szakad a hó (mert ilyen is volt, pl 2004-ben) vagy nem szakad az eső, mert ugye eléggé szeszélyes az április, szóval egy szépnyári napon beszervezzen a ringre egy olyan bogaras fesztivált. Érdekes, hogy az általatok emlegetett nagy találkozók is nyáron vannak kint. Akkor miért nem marad meg a rajzás olyanra, mint amyilen volt regebben, és izmozik rá az MBK és a támogató tagság egy nagy monstre akár ringes nyári fesztiválra? Miért mindenki azt az egy talit akarja megreformálni?
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #1400 Dátum: 2006 December 21, 08:53:48 »

szerintem az 1. és 2. pontos össze lehetne hozni,abból lehne igazán egy nagy durranás..

Ezzel visszakanyarodtunk oda, ahol eddig is voltunk. Semmi ujat nem mondtál :-)
Oldalak: 1 ... 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 ... 95
Nyomtatás

Ugrás: